Okulda seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
alex1
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 118
Registered for: 3 years 6 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Cevap: Okulda seks

Unread post by alex1 »

Victoria’: 17 Feb 2022, 02:22 Öğrenci hakkında....bir çocuk var, sesi çok yakışıklı....ona bakıyorsunuz...bu düşünce çok kaba ama biraz da kahrolası 9. sınıf, yakında ders vereceğim bir öğretmen olarak ondan umuyorum ve korkuyorum...
Güzel, beklemek çok uzun değil)
Romantik
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Romantik »

Ah hayır, yani, bu konu kesinlikle bana ait, çünkü hepimiz bazı insanların öğretmene karşı bir şeyleri olabileceğini biliyoruz, her durumda, dürüst olalım, belki herkeste olmayabilir, ama tabiri caizse güzel ve açık sözlüyse. Bu yüzden 10-11. Sınıfta bunu yaptığım gerçeğiyle başlayacağım, dürüst olmak gerekirse çok korkutucuydu ve oyunculuk yapmak korkutucuydu, ama bir şekilde iyi gitti, sonra iltifatlar, sonra ona yardım ettim, sonra verdim birkaç kez çiçek açtı, evet evet aptalca ama ne yapabilirsin, ders çalışmaktan falan bahsettiler, yeni bir şey yoktu ama o anlarda pantolonumda bir hisse vardı, sadece sikişmek istedim onun hakkında, evli olmadığını, 41 yaşında (ben çalıştığım sırada), güzel, ince olduğunu söyleyeceğim. Kendine iyi baktığı açık, 3 beden, poposu da harika. Günlerden cumaydı, derslerden sonra yine ofiste yalnız bırakıldım, sınıf arkadaşlarım her zaman çabuk ayrıldılar, berbat durumdaydılar ve ben onları anladım, ders çalışmak sıkıcıydı, programları tekrarlamak vs., bu yüzden oturup konuştuk ve sonra ilginç bir soru sordu, neden onu takip ediyorum, ilgileniyorum, yardım ediyorum, çiçek veriyorum vs., yani onun çok iyi bir öğretmen olduğunu, çok iyi öğrettiğini ve bunun gibi her şeyi söylüyorum, gülümsedi ve tüm bunlar için ona teşekkür ettim, sonra biraz sakinleştim ve tekrar ders çalışmaktan bahsetmeye başladılar, ama o anda her zamanki gibi onun hakkında kendimi iyi hissettim, sohbetten sonra yavaş yavaş eve gitmeye hazırlanmaya başladı. ve ben oturuyordum ve kalkamadım, orada durdum ve her şeyi berbat ettim, sonra bana neden gitmediğimi sordu, bir şeyi ağzımdan kaçırdım ve sonra oturuyordum, gülümsedi ve sebebini bildiğini söyledi. Bu sözlerden dolayı kızardım, burada bir şeylerin ters gittiğinden şüphelendiğini ve hepsinin bir nedenden dolayı olduğunu söylemeye başladı, her şeyi anladı ve kızmaya ve bağırmaya başlamadı, sadece kapıyı kapattı ve samimi bir şekilde konuşmaya başladı. Konular kafa karışıklığı içindeydi, ona her şeyi itiraf ettim ve o şaşırdı ve sersemlemiş görünüyordu, sonra benim yaşımda daha yaşlı birini istemenin normal olduğunu vb. söyledi, ama sonra sahip olduğu gerçeğinden bahsetmeye başladı. 3 yıldır seks yapmıyorum, yani genç bir erkeğe karşı olmadığını söylüyor ve tam tersi, çünkü tüm bunları konuştuktan birkaç dakika sonra yavaş yavaş hareket etmeye başladı, önümde diz çöktü ve oradaydı. aletimi almaya başladı, yani emmeye başladı, orada duruyorum ve buna aptalca inanamıyorum, şu anda ofiste oturuyoruz. Çok iyi emdi ve vay be, onu ağzına sokmama izin verdi, yani, onu iyice dövdüm, 20-30 dakika kadar dövdüm, sonra ağzıma geldim, sonra kendimi kaptırdım, ben poposunu çıkarıp masanın üzerine koydu, bacaklarını ayırdı ve çok keskin bir şekilde vajinaya girdi, böylece biraz inledi ve vajinaya saygım var, ıslaktı, sıkıydı ve gerçekten iyiydi, yaklaşık bir saat boyunca dövdüm , Bunu yaptığıma gerçekten inanamadım, bir saat sonra geldi ve birkaç dakika sonra sadece ona değil, vajinasına da boşaldım, çok güzeldi, tüm bunlardan sonra birkaç hap aldı, kendini sildi ve sonra böyle bir seks için bana teşekkür etti, sonra bana bakire olup olmadığımı veya onun ilki olup olmadığımı sordu, o da onun ilk olduğunu söyledi, gülümsedi ve bunu kimsenin bilmemesi gerektiğini söyledi vb. , ona söz verdim, karşılık olarak beni öptü ve ayrıldık. Onunla en son okuldan mezun olduktan sonra, tabiri caizse iyi çalışmaları, notları vb. için teşekkür etmek amacıyla seks yapmıştım, ama onu kendimden emin bir şekilde ve çok sert bir şekilde becerdim, ama onun arzusu neydi 😏, peki, bütün bunlardan sonra sadece yazışıyoruz, fırsat buldukça birbirimizi görüyoruz ama hayalim gerçekleşti, mutluyum, yani hatırlamam gereken bir şey var ve cehaletim için bahaneler arıyorum 😅, yani her şey 1919’da başladı
These users thanked the author Romantik for the post (total 2):
Sulu Svetlana, ajan 47
DanielHoup
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 19
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by DanielHoup »

En iyi konu! Sınıfımızda tatlı bir çocuk vardı, kimya öğretmenini becerdiğini ağzından kaçırdı. Onu soytarılık yapmaya götürdük. Bir dahaki sefere anlaştıklarında askıdaki ceketlere göz attığımızı söyledi. Kısacası ona oral seks yapmaya başlayınca kendimi bitirdim. Sonra özgüvenle ilgili sorunlar vardı. kıskançlıktan
These users thanked the author DanielHoup for the post (total 2):
Sibiryak89, Fargal94
Aslan 123540
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 199
Registered for: 3 years 3 months

Unread post by Aslan 123540 »

Okuldan mezun olduktan birkaç yıl sonra nihayet istediğim öğretmeni becerdim. Tesadüfen bir mağazada tanıştık, konuşmaya başladık ve sonra önce onun evine gittik, orada birkaç saat birbirimizi yaladık ve okşadık. Sonra otele gittik ve her şey orada oldu!
These users thanked the author Aslan 123540 for the post (total 2):
Öksürük, Fargal94
Mucizeler
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Mucizeler »

Bir sınıf yöneticim vardı, 25-26 yaşlarındaydı. Hala tanıştığım en güzel kadınlardan biri. Neredeyse tüm derslerinde onun sulu kıçına baktım ya da sadece ona hayran kaldım ve genel olarak o harika bir insan
Timmikadze1
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 30
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Timmikadze1 »

AxAX: 01 Jan 2022, 18:20 ШкоДницы...
https://dropmefiles.com/HZhUd
pass xx!!taciz!!xx
обнови пожалуйста ещё , не успел 😁
These users thanked the author Timmikadze1 for the post:
seksforumu_
Şeytan
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Şeytan »

bir edebiyat öğretmeni kızların kıçını seviyordu, öğrencileri ofisine davet ediyordu, yetişkin bir adam orada müstehcen tekliflerde bulunuyordu. Sınıf arkadaşları kendi aralarında fısıldaşıyorlardı, lezzetli izmaritleri olan herkes onu ziyaret ediyordu. Rastgele bir koca kızın başka bir mütevazı, utangaç kıza şöyle dediğini hatırlıyorum: Henüz Oleg Anatolich’e gitmedin mi? Yakında ayrılacaksın, elde edilmesi zor rolü oynayacaksın. Anladığım kadarıyla bunları yalnızca bir kez yaptı.
These users thanked the author Şeytan for the post:
sapık
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728

Unread post by helikopter9 »

90’lı yıllarda, Sovyet öğretmenlerinin emekli olmaya başladığı ve yerlerine yaklaşık 30 yaşındaki gençler (perestroyka gençleri) geldi. Hepsi olmasa da, çok daha basit ahlaklara sahiptiler. Artık kıyafet kuralı yoktu ve ofiste giyecekleri gibi giyiniyorlardı. Dar bir kalem etek, ince topuklu ayakkabılar, genellikle beyaz bir bluz ve ceket. Bluz yarı saydamdır, daha doğrusu arkası yarı saydamdır ve ön kısmı daha kalındır, ancak sütyenin desenleri açıkça görülmektedir. Yani mümkün olduğu kadar görülebilmesi için. Tahtaya seslendiğinde belden aşağısına bakıp ayakta olup olmadığını kontrol ediyor. Sık sık sertleşmeyle tahtaya giderlerdi. Öğretmenin ne tür fantezileri olduğunu hayal edebiliyorum. Sanki bir tür gizli erotik oyun gibiydi: Öğretmen bizimle dalga geçiyor ve tepkimize bakıyor.
These users thanked the author helikopter9 for the post:
sapık
Maksim Soçi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Maksim Soçi »

Bende yoktu ama hep İngiliz bir kız istemiştim, bu aslında çok meme ucu, sadece üniversiteden
Frion1
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 55
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Frion1 »

Maxim Sochi, ve onun seni kıçından sikeceğini hayal et
These users thanked the author Frion1 for the post:
seksforumu_
Maksim Soçi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by Maksim Soçi »

Mümkün olabilir)
PrematüreDöl
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by PrematüreDöl »

Farklı öğretmenlerimiz vardı ama ben en çok 40-50 yaşlarındaki tombul kadınlara ilgi duyuyordum. Dersin ortasında beklenmedik ereksiyonlar yaşadılar ve mastürbasyon sırasında ben de onları hayal ettim.
helikopter9
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 728

Unread post by helikopter9 »

PrematureCum: 19 May 2022, 15:25 Farklı öğretmenlerimiz vardı ama ben en çok 40-50 yaşlarındaki tombul kadınlara ilgi duyuyordum. Dersin ortasında beklenmedik ereksiyonlar yaşadılar ve mastürbasyon sırasında ben de onları hayal ettim.
Sınıfta sıkıldıysanız öğretmen hakkında fanteziler kurabilirsiniz. Görünüşe göre ona bakıyorsun ama tamamen farklı bir şey düşünüyorsun.
dekatlon
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by dekatlon »

Coğrafiydi... eh...))
Diktatör
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 282
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Diktatör »

Andrey I: 17 Oct 2021, 12:48 Şimdi daha önce var olmayan yeni bir gençlik kavramı ortaya çıktı - ENTRY
Genç forum okuyucuları veya onların aydınlanmış ebeveynleri - aydınlatın!
Listeleme yeni bir kavram olmaktan çok uzaktır. 60’lı ve 70’li yılların hippi alt kültüründen geliyordu. Bu, kural olarak, yalnızca "kendi insanlarımız" tarafından bilinen ve "sistemden" insanların - hippiler, özgür sanatçılar ve benzerlerinin - barınma hakkının garanti edildiği bir apartman dairesidir (veya başka bir konut). Bu tema "Güneşin Evi" (2010) filminde işleniyor. Şu anda bu terim alkolik ve cinsel gençlik partisini ifade ediyor.
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Veronika »

Beden eğitimi öğretmeni beni çıplak görünce içimde bir şeyler değişti. Başkaları tarafından görülmenin güzel olduğunu fark ettim.
Ertesi gün tuvalette külotumu çıkardım ve sınıfa gittim.
Bir şey vardı. Bir daha onları giymedim. Havalar ısınınca evden çıktım. Hava soğuk olduğunda okulda çekim yaptım
Okulun dördüncü katı olan son katta korkuluklu bir platform vardı. Sık sık kızlarla birlikte orada dururduk.
Alttan eteğin altında ne olduğu görülüyordu. Bacaklarını hafifçe açarak orada durmaya başladı. Kasıklarımı görebiliyordun
Bir keresinde kafeteryada sıraya girerken bir sınıf arkadaşım eteğimin altına tırmandı. ÇIPLAK kıçımı hissettiğinde çıldırdı. Arkasını dönerek elini kasık kıllarına götürdü.
Daha sonra okuldan sonra bunu ona kıçından verdim.
Bundan sonra bu bir gelenek haline geldi. Arkadaşlarımı da getirdim. Diller uzundur. Bunu herkese veren bir tane olduğunu biliyorlardı.
9. sınıftan sonra sikiş her yerdeydi.
These users thanked the author Veronika for the post (total 4):
Audi, Bay x, Fargal94, sapık
Audi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 67
Registered for: 2 years 11 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Audi »

Sen tek kelimeyle muhteşemsin, muhteşem bir kadınsın, neden bana kişisel bir mesaj yazmıyorsun?
Veronika
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2146
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Veronika »

Bana yazın, tüm sorularınızı cevaplayacağım.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”