Grup cinsiyetinizde en uygun katılımcı sayısı
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

- Total posts: 6415
- Registered for: 3 years
- Orientation: heteroseksüel
Grup cinsiyetinizdeki optimum katılımcı sayısı
Asıl soru konunun başlığında. Sahip olduğunuz, planladığınız veya sadece hayal ettiğiniz en sevdiğiniz katılımcı sayısı nedir?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 13):
- Spica5, elektronik, Dragin, Paşa&Daşa, VITALIJ1234, Tolkala, Andrey Lukashov, çılgın 55, Vik.ruba80, aryamari, Kayıp, Büyüleyici, peki peki
-
elektronik
- Sürtünmeler

- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 10 months
-
Şalun70
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Grup cinsiyetinizde en uygun katılımcı sayısı
Doğruyu yüzüne söyledin... Peki gerçeği kim sever? Evet, bu dans beni rahatsız etmese de endişelenmiyorum... tam tersi...
-
elektronik
- Sürtünmeler

Evet, müdahale etmiyorum. İnsanların heyecan uyandırmak için seks dışında kadınlarla kaba konuşması hoşuma gitmiyor) :evet:Shalun70: ↑20 Feb 2023, 16:30Zahmet etmeyin... Ben de size her şeyi anlatmayacağım... Herkesin bunu bilmesine gerek yok... Ama bu İkiyüzlü olmak da hoş değil.. . Ruh hali olan bir adam... Rüzgar nereye eserse, bu yüzden...
Daha önce ben de onu savundum... Tırmığa basma sırası sende.. . Ve kusura bakmayın... İnsanların ikiyüzlü olmamasından yanayım ... En azından birini ahlaksızlıkla suçluyorsa... en azından ara sıra dikkatini kendisine çevirsin...
- These users thanked the author elektronik for the post:
- Geçit
-
Kardeş
- En güçlü orgazm!

- Total posts: 1313
- Registered for: 4 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Shalun70, görünüşe göre forum sana izin vermiyor yasaklandığında yazmalı mıyım? Bu yüzden soruyorum
-
Şalun70
- Nirvana’dayım

- Total posts: 2554
Dünden önceki gün bir günlüğüne yasaklandım... Hizmet ettim ve şimdi temiz bir şekilde özgürüm vicdan...
Öncelikle, nerede kabalık mı? Sadece bir gerçeği dile getiriyordum... İki yüzlü olmaya gerek yok...
-
elektronik
- Sürtünmeler

Yani her şey yolunda. Peki, seni anlıyorum, umarım sen de söylemek istedim)
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Çok canımsın)))) Bunu tekrarlamaktan bıkmayacağım)))elrotik: ↑20 Feb 2023, 16:36Evet, müdahale etmiyorum. İnsanların heyecan uyandırmak için seks dışında kadınlarla kaba konuşması hoşuma gitmiyor) :evet:Zahmet etmeyin... Ben de size her şeyi anlatmayacağım... Herkesin bunu bilmesine gerek yok... Ama bu İkiyüzlü olmak da hoş değil.. . Ruh hali olan bir adam... Rüzgar nereye eserse, bu yüzden...
Daha önce ben de onu savundum... Tırmığa basma sırası sende.. . Ve kusura bakmayın... İnsanların ikiyüzlü olmamasından yanayım ... En azından birini ahlaksızlıkla suçluyorsa... en azından ara sıra dikkatini kendisine çevirsin...
1 dakika 3 saniye sonra gönderilir:
Bir çocuğun zekası vardır. İnatçı, alıngan. Ona hiç dikkat etme.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- elektronik, aryamari, peki peki
-
elektronik
- Sürtünmeler

- These users thanked the author elektronik for the post:
- Geçit
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Sen de mi bana gücendin? kusura bakma)))Kardeş: ↑20 Feb 2023, 16:22 elrotik, beyler : -D, evet, oturup eğleniyor ve sizi inceliyor, mikroskoptan bakıyor, tıpkı bir böcekbilimci bilim adamının böcekleri ve kelebekleri incelemesi gibi
1 dakika 36 saniye sonra gönderildi:
Shalun70, foruma nasıl yazıyorsun asılı bir yasak tabelanız varsa? Ne tür mucizeler?!
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- elektronik, aryamari
-
Kardeş
- En güçlü orgazm!

Marinka, peki, ne gibi şikayetler olabilir millet, elinden geldiğince eğleniyor :göz kırp:
Ve genel olarak marinalar konusunda objektif olmak benim için zor))) eğer gerçek adınız buysa
Ve genel olarak marinalar konusunda objektif olmak benim için zor))) eğer gerçek adınız buysa
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

-
Kardeş
- En güçlü orgazm!

Marinka,
evet tam tersine çok iyi anlaşıyorum
- These users thanked the author Kardeş for the post (total 2):
- Geçit, elektronik
-
Maxim86
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 68
- Registered for: 3 years 3 months
Grup seks deneyimi yoktu. Ama sırf buna bakmak için bile büyük bir arzu var. Eşimle daha sık, açık ve heyecanlı seks yapsaydım, onunla en azından MFM’yi denemek isterdim. Ancak ideal olarak çok sayıda m ve bir f vardır.
-
HATA
- Orgazm!

- Total posts: 776
- Registered for: 4 years 3 months
Mzhmzh deneyimim var ve kadınları değiştirdim ve ayrıca zhmzh ve zhmzh de vardı, en çok mzhmzh’i sevdim
-
Alexander Trofimoviç
- Oral stimülasyon

- Total posts: 154
Bir "f" (göt), bu anlaşılabilir bir durumdur. Çok "m" nedir???
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

M metro nedir, bunda net olmayan ne var?Alexander Trofimovich: ↑21 Feb 2023, 20:37Peki, bir " "(göt) bu anlaşılabilir bir durum. Peki "m"???
-
Alexander Trofimoviç
- Oral stimülasyon

- Total posts: 154
Yine soru şu: Bu bir metre uzunluğunda bir eşek mi, yoksa bir metre uzunluğunda bir sik mi? kıçından mı?
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Metro, beyaz benekli gergedanın adıdır.Alexander Trofimovich: ↑21 Feb 2023, 21:33Yine soru şu: bu bir metre uzunluğunda mı kıç mı, yoksa kıçtaki bir metre uzunluğundaki sik mi?
-
Ogest
- Orgazm!

- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 11 months
Grup yoktu ama öngörülemeyen durumlarda kalabalığın içinde saklanabilmek için daha fazla sayıda insanın olmasını isterdim.
-
Lana, 52 yaşında
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 9 months
çok nedir? m’nin mastürbasyon
- These users thanked the author Lana, 52 yaşında for the post (total 3):
- Nikk, Alexander Trofimoviç, Geçit
-
Nikk
- Nirvana’dayım

- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 8 months
-
Ignatius
- Penetrasyon

- Total posts: 227
- Registered for: 3 years 9 months
Ben, eşim ve en büyük kızım, çoğunlukla 3 kadından oluşan bir şirkette, iki arkadaşımın ve bir arkadaşımın karısının olduğu ve 7-8 yaşlarında büyük deneyime sahip swingerız, ancak bazen iki çift daha geliyor
-
Bir korsan
- Sürtünmeler

- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 11 months
MMMM hoşuma gitmedi ama bazen istiyorum.
- These users thanked the author Bir korsan for the post:
- Geçit
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 99
Eşimle birlikte karar vermemiz uzun zaman aldı ve ilk kez üçlü seks yapmayı ancak yakın zamanda denedik. Bizim için zor çünkü küçük bir kasabada yaşıyoruz ve daha sonra size yan gözle bakmak istemiyoruz. Tanıdıkları arasından adamı başka bir şehirde arıyorlardı. Doğal olarak karısı onu yatağa götürmeyi kabul etmek zorunda kaldı. Uygun bir seçenek bulmak çok zordu. Her şey yolunda gitti ve hatta birden fazla kez oldu. Artık bir fantezim var karınız için birkaç erkekle grup seks düzenleyin. Bunu ona söyledi ama o bunu olumsuz karşıladı. Hiç düşünmeden hemen buna karşı olduğunu söyledi. Olgun yaşı ve güçlü karakteri göz önüne alındığında kararı nihai olabilir ancak bunun için erkek bulmak zor değildir. Sorunun bu olacağını düşündüm ama ortağımız söylediğimiz kadar organize edebileceğini söyledi.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 3):
- Geçit, Alex7515, sapık
-
Lana, 52 yaşında
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 74
- Registered for: 2 years 9 months
Buna neden ihtiyacınız var? Motivasyonunuz nedir?Zhora Kuni: ↑22 Feb 2023, 09:43 Artık ’im var.Bir fantezim var karınız için birkaç erkekle grup seks düzenleyin
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

Eşim ve ben artık genç değiliz. Ben bir ay sonra 54, eşim de ekimde 51 olacak. Çocuklar zaten büyümüş, bizden uzakta kendi aileleriyle yaşıyorlar. Eşim ve ben yalnızız ve tüm bu yıllar boyunca seks hayatımız boyunca, eşim yatarken bacaklarını iki yana açtığında ve ben onun üstüne tırmandığımda ve beş dakika içinde sırt ağrısı, hafif nefes darlığı, ancak bir his ile Evlilik görevinin yerine getirilmesinin ardından gözyaşları çok sıradan hale geldi. Eşimin de bundan sıkıldığını düşünmeye başladım çünkü benimle olan bu ilişkilerin çoğunda orgazm bile olamadı. Ve gerçekten daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip. Bunu kısa süre önce fark ettim.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post (total 2):
- Fargal94, sapık
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Biraz spor yap. Nefes darlığı ortadan kalkacak ve sırtınız ağrımayacaktır. Sadece doktorunuza danışın. Yürüyerek başlayın ve yavaş yavaş koşmaya geçin.Zhora Kuni: ↑22 Feb 2023, 10:41Eşim ve ben artık genç değiliz. Ben bir ay sonra 54, eşim de ekimde 51 olacak. Çocuklar zaten büyümüş, bizden uzakta kendi aileleriyle yaşıyorlar. Eşim ve ben yalnızız ve tüm bu yıllar boyunca seks hayatımız boyunca, eşim yatarken bacaklarını iki yana açtığında ve ben onun üstüne tırmandığımda ve beş dakika içinde sırt ağrısı, hafif nefes darlığı, ancak bir his ile Evlilik görevinin yerine getirilmesinin ardından gözyaşları çok sıradan hale geldi. Eşimin de bundan sıkıldığını düşünmeye başladım çünkü benimle olan bu ilişkilerin çoğunda orgazm bile olamadı. Ve gerçekten daha fazlasını yapabilecek kapasiteye sahip. Bunu çok uzun zaman önce fark etmedim.
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

Muhtemelen hayata daha basit bakmaya başladım. Daha önce karısını aldatma benim için korkutucu bir şey olarak değerlendirildi. Evlendiğimde bakire eşimden başkasını alacağımdan bile endişelendim. Artık diğer erkeklerden birinin karımı çıplak görmesini, hatta amını kullanmasını oldukça normal karşılıyorum.
- These users thanked the author Zhora Kuni for the post:
- Fargal94
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Bu tür düşünceler artık sizi heyecanlandırıyor mu?Zhora Kuni: ↑22 Feb 2023, 10:48 Eh, muhtemelen hayata daha basit bakmaya başladım. Daha önce karısını aldatma benim için korkutucu bir şey olarak değerlendirildi. Evlendiğimde bakire eşimden başkasını alacağımdan bile endişelendim. Artık diğer erkeklerden birinin karımı çıplak görmesini, hatta amını kullanmasını oldukça normal algılıyorum.
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

Spor ve doktor ziyaretine gelince, birkaç yıl önce de olsa bu sorunu mutlaka çözeceğim MR çektirdim ve sırtımda fıtık tespit edildi, daha da kötüleşmemesi için kesilmesi tavsiye edilmiyor
- sapık
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Ameliyatlar fıtık oluştuğunda yapılıyor belli bir büyüklüğe ulaşır. Görünüşe göre o senin için hâlâ küçük.Zhora Kuni: ↑22 Feb 2023, 10:54Spor ve doktor ziyaretine gelince, birkaç yıl önce de olsa bu sorunu mutlaka çözeceğim MR çektirdim ve sırtımda fıtık tespit edildi, daha da kötüleşmemesi için kesilmesi önerilmez
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

Anlıyorum ki, bu düşünceleri yazarsam ve eşimi başkasıyla görmek beni heyecanlandırırsa hemen yazacaklardır bana şöyle dedi: "Yani senin için her şey açık, dostum, sen sıradan bir boynuzlusun, senin gibi çok kişi var. Neredeyse üç yıldır dostane ve mutlu bir şekilde birlikte yaşadığınız yasal karınızı başkaları sikerken yaşayın ve sevinin Onlarca yıldır çocukları ve torunları var." Belki öyledir ve dürüst olmak gerekirse bununla tartışamam bile.
- Maxim86
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Bu başlıkta sana böyle bir şey yazmayacaklar . Grup seksi yapan insanlar buraya geliyor ve bu formatın kendisi ikiden fazla katılımcının olduğunu ima ediyor.Zhora Kuni: ↑22 Feb 2023, 11:02Anlıyorum ki, hem bu düşünceleri yazarsam hem de düşüncelerinizi görürsem başkalarıyla eş olsalar hemen bana şöyle yazacaklar: "Yani senin için her şey açık, dostum, sen sıradan bir boynuzlusun, senin gibi pek çok kişi var. Başkaları, birlikte olduğu yasal karını sikerken yaşa ve sevin. Neredeyse otuz yıldır dostane ve mutlu yaşadınız, çocuklarınız ve torunlarınız var." Belki öyledir ve dürüst olmak gerekirse buna itiraz edemem bile.
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

Omurganın en alt kısmında bir yerde. Boyutunu bilmiyorum ama doktor içe doğru şişkinlik yaptığını ve bu nedenle durumun karmaşık olduğunu söyledi. Yürüdüğümde normal görünüyor. Sadece yan yatarak uyuyabiliyorum. Sırt üstü horluyorum ama yüzüstü, yarım saat sonra kendi başıma kalkamıyorum
- Fargal94
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Doktorun egzersiz önermesi gerekirdi senin için terapi. Çalışıyor musun?Zhora Kuni: ↑22 Feb 2023, 11:09Omurganın en alt kısmında bir yerde. Boyutunu bilmiyorum ama doktor içe doğru şişkinlik yaptığını ve bu nedenle durumun karmaşık olduğunu söyledi. Yürüdüğümde normal görünüyor. Sadece yan yatarak uyuyabiliyorum. Sırt üstü horluyorum ama yarım saat sonra kendi başıma kalkamıyorum
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

Eşim bu konuda benden daha güçlü. Yazlıkta bütün gün yatakların etrafında çapa sallayabilirsiniz. Her ne kadar bence gereğinden fazla poposu ve göğüsleri olsa da yaşıtlarının aksine boyuna uygun bir figürü ve hoş bir yüzü var.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Karınızı seviyor musunuz?)Zhora Kuni: ↑22 Feb 2023, 11:16 Eşim bu konuda benden daha güçlü. Yazlıkta bütün gün yatakların etrafında çapa sallayabilirsiniz. Her ne kadar bana göre gereğinden fazla poposu ve göğüsleri olsa da yaşıtlarından farklı olarak boyuna uygun bir figürü ve hoş bir yüzü var.
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

Yine sizi sevdiğimi yazıyorum ama bir koca olursa cevabını okumaya korkuyorum karısını seviyor, onu asla kimseyle paylaşmayacak. Karımın birkaç erkekle grup seks yapmasıyla ilgili henüz gerçekleşmemiş fantezilerim konusunda zaten sessizim.
-
Автор темыGeçit
- Nirvana’dayım

Hiçbir şeyden korkmanıza gerek yok. Yazacaklar ve yazacaklar. Senin hayatın senin hayatındır. Başkalarının görüşlerine güvenip mutlu olamazsınız.Zhora Kuni: ↑22 Feb 2023, 11:28Yine sevdiğimi yazıyorum ama seviyorum Kocanın karısını seviyorsa bunu asla kimseyle paylaşmayacağı cevabını okumaktan korkuyorum, karımın birkaç erkekle grup sekse katılmasıyla ilgili hala gerçekleşmemiş fantezilerim konusunda zaten sessizim
- These users thanked the author Geçit for the post (total 5):
- Lana, 52 yaşında, Zhora Kuni, Maxim86, Fargal94, aryamari
-
Zhora Kuni
- heyecanlanıyorum

Spor yapmayı kastediyorsan ve dürüst olmak gerekirse, spor salonuna hangi yıl gittiğimi hatırlamıyorum ama tam olarak ne zaman Henüz geri döndüğümde endişelenmedim. Birkaç yıl önce parkta koşmayı denedim ama işte daha fazla vakit geçirmeye başlayınca vazgeçtim. Liderlik işi fiziksel olarak zor değildir. İşe gidip gelme mesafem tek yön yaklaşık 50 km. Özellikle bunun için kendime yüksek oturma pozisyonuna sahip iyi bir araba aldım, çünkü bir binek otomobilde sırtım bir kez daha kendini hissettirdi
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 54 Replies
- 6347 Views
-
Last post by Saç gömlek
-
- 18 Replies