Zehirli insanlar

Psikoloji, aşk, ilişkiler
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Cevap: Zehirli insanlar

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Vzhik24: 20 Feb 2023, 11:59
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 20 Feb 2023, 11:45 Böyle bir ilişkiye aşk denilemez
it bir kurban, bir takipçi ve bir kurtarıcı arasındaki ilişkidir. Akrabalar burada kurtarıcı görevi görüyor. Ve kimse bu üçgeni kendi özgür iradesiyle terk etmiyor çünkü herkes her şeyden memnun. Kurban sızlanmayı ve şikayet etmeyi sever ve aynı zamanda hayatında hiçbir şeyi değiştirmez, zalim ise onunla dalga geçmeyi sever, bundan sadistçe bir zevk alır.
her şey mümkün ama o asla şikayet etmedi, tam tersine, mümkün olan her durumda onu övdü. Birkaç yıl sonra akrabaları tüm bunlardan bıktı, herkes onları çeşitli kutlamalara davet etmeyi bıraktı.
Şikayet etmese bile bu cehennemde yaşamaya devam etti... kendisi sürekli dövüldü ve bir de çocukları nasıl dövdüğünü izledi... bu daha fazlası Şikayet etmeyen, yalnızca izleyen ve sessiz kalan sofistike kurban.

3 dakika 23 saniye sonra gönderildi:
Vzhik24, bir şey yüzünden kendini cezalandırıyordu... bu kendisine karşı şiddetli bir antipati, hatta nefretti. Yazık ki sadece kendimi değil çocukları da cezalandırdım... Bu durumdaki çocuklara gerçekten üzülüyorum ((
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Şalun70
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554
Registered for: 2 years 9 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Şalun70 »

Vzhik24: 20 Feb 2023, 11:59[quote=Vzhik24 post_id=171111 time=1676883554 user_id=15347] Ama bu boşuna... Eğer kız kardeşiniz nereye gittiğini anlamıyorsa... Akrabalar hiçbir durumda kaderin insafına terk edilmemelidir...

11 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Şu andasınız: Yargıların çok ilkel, ama bu kadar çocukça içindeki kendiliğindenliği sevdim. Seni gülümseten ve sevimli kılan bir tür ahlaksızlık. Ancak sizinle tartışmak ilginç ve faydasız değil. Bu dünyanın dışında görünüyorsun. Gerçeklik var ve bu gerçekliğe çocukça bakış açınız var.
İstediğinizi gerçeklik olarak sunuyorsunuz. Belki de bu beyninizin bir tür savunma tepkisidir.
Senin seviyene inip hakaret etmeye başlamayacağım...
Dinle forumumuzun bu kullanıcısı ne diyor... ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Marina Birçok aile içi çatışmaya tanık olmak zorunda kaldım... Bunları çözmek zorunda kaldım... ve şunu söyleyeyim... gerçeklikten çok uzaktasınız.. .
Zhik24
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 70
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Zhik24 »

Herkese aynı anda cevap vereceğim. Kimse onu terk etmedi, herkes "konserlerinden" bıkmıştı, aslında herhangi bir aile kutlaması neredeyse her zaman skandallarıyla mahvolmuştu. 20 yıllık aile cennetleri yaklaşık 2 yıl önce sona erdi. 3 ay boyunca hala onu dışarı atamadılar; gittiğinde evin her şeyini aldı, ampulleri bile söktü. Yaşadıkları ev daha önce ailesine aitti; neredeyse hiç çalışmıyordu. Artık her şey yolunda, evini yeniledi ve bir araba aldı. Zaman zaman kendisinden 10 yaş küçük bir "genç" onu ziyarete gelir. Onu herkesten saklamak için çok çabalıyor, herkes onu zaten bilse de, normal bir adam olduğu için kimse, hatta kızı bile ilişkilerine karşı değil.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Shalun70: 20 Feb 2023, 12:30
her şey mümkün ama o asla şikayet etmedi, tam tersine, her durumda onu övdü. Birkaç yıl sonra akrabaları tüm bunlardan bıktı, herkes onları çeşitli kutlamalara davet etmeyi bıraktı.
Ama bu boşuna... Eğer kız kardeşiniz nereye gittiğini anlamıyorsa... Akrabalar onu hiçbir durumda başkalarının insafına bırakmamalı. kader...

11 dakika 18 saniye sonra gönderildi:
Yargılarında çok ilkelsin ama senin hoşuma giden şey tam da bu çocukça kendiliğindenlikti. Seni gülümseten ve sevimli kılan bir tür ahlaksızlık. Ancak sizinle tartışmak ilginç ve faydasız değil. Bu dünyanın dışında görünüyorsun. Gerçeklik var ve bu gerçekliğe çocukça bakış açınız var.
İstediğinizi gerçeklik olarak sunuyorsunuz. Belki de bu beyninizin bir tür savunma tepkisidir.
Senin seviyene inip hakaret etmeye başlamayacağım...
Dinle forumumuzun bu kullanıcısı ne diyor... ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊,
Marina Birçok aile içi çatışmaya tanık olmak zorunda kaldım... Bunları çözmek zorunda kaldım... ve şunu söyleyeyim... gerçeklikten çok uzaktasınız.. .
Sana hakaret etmedim. Sen kendi başına ilkelsin. Basit. Kutsanmış değil ama basit. Bu tür insanlar için basitliğin hırsızlıktan daha kötü olduğunu söylerler.
Sosyal, psikolojik ve diğer çatışmaların nedenlerini araştıran ve bunların üstesinden gelmenin yol ve yöntemlerini belirleyen bir bilimsel disiplin vardır. Buna çatışma bilimi denir. Bu konuya aşina olanlar büyük ihtimalle beni düzeltecek ve bunun ayrı bir bilimsel disiplin değil, disiplinler arası bir bilgi alanı olduğunu söyleyecektir, ancak ne olursa olsun, gerçekte her halükarda her şey bu kadar basit değildir. bize dışarıdan görünüyor. Özellikle sizin gibi her şeyi siyah beyaza indirgemeye alışkın insanlar için. Senin için başka renk yok. Ve sonuçta iyilik ve kötülük kavramı bile tamamen özneldir. Üstelik bir kişinin kötü olarak nitelendirdiğini diğeri kolaylıkla iyi olarak yorumlayabilir. İkisi de haklı olacak. Sadece her biri kendine ait.
Bir durumu değerlendirirken duyguların müdahale etmesi alışılmadık bir durum değil. İnsan duygusal bir varlıktır. Bazıları daha büyük ölçüde, bazıları daha az ölçüde.
Bireysel kişinin davranış modelini ve ilişki kurma modelini birçok faktör etkiler.
Ve sizin için her şey basittir.
These users thanked the author Geçit for the post:
Güzel
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by elektronik »

Peki ya ben?) Sen Marina, eğer psikiyatri alanında çalışıyorsan benim hakkımda ne söyleyebilirsin? Guguk kuşu dışarı mı çıktı? :voprosy: :wink:

19 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Bana kısa bir açıklama verdiniz. Kendinize psikolojik açıdan bakmak ilginç :smile001:

2 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Burada yazdığım tüm saçmalıkları analizin temeli olarak alabilirsiniz) :cat2:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elrotik: 20 Feb 2023, 13:44 Peki ya ben?) Sen Marina, psikiyatri alanında çalışıyorsan benim hakkımda ne söyleyebilirsin? Guguk kuşu dışarı mı çıktı? :voprosy: :wink:

19 dakika 10 saniye sonra gönderildi:
Bana kısa bir açıklama verdiniz. Kendinize psikolojik açıdan bakmak ilginç :smile001:

2 dakika 12 saniye sonra gönderilir:
Burada yazdığım tüm saçmalıkları analizin temeli olarak alabilirsiniz) :cat2:
Çok tatlısın)
elektronik
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Teşekkür ederim...) Ama bu... Tamam... Teşekkürler...) :oops:
These users thanked the author elektronik for the post:
Geçit
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

elrotik: 20 Feb 2023, 13:55 Teşekkür ederim...) Ama bu... Tamam... Teşekkürler...) :oops:
n Senin hakkında söyleyebileceğim tek şey bu. Burada kimseyi gözlemlemiyorum ve davranış analizi yapmıyorum. Buraya seks hakkında konuşmaya geldim)))
elektronik
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Bu anlaşılabilir bir durum..) :leto:
These users thanked the author elektronik for the post:
Geçit
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 20 Feb 2023, 13:07 Sana hakaret etmedim. Sen kendi başına ilkelsin. Basit. Kutsanmış değil ama basit. Bu tür insanlar için basitliğin hırsızlıktan daha kötü olduğunu söylerler.
Sosyal, psikolojik ve diğer çatışmaların nedenlerini araştıran ve bunların üstesinden gelmenin yol ve yöntemlerini belirleyen bir bilimsel disiplin vardır. Buna çatışma bilimi denir. Bu konuya aşina olanlar büyük ihtimalle beni düzeltecek ve bunun ayrı bir bilimsel disiplin değil, disiplinler arası bir bilgi alanı olduğunu söyleyecektir, ancak ne olursa olsun, gerçekte her halükarda her şey bu kadar basit değildir. bize dışarıdan görünüyor. Özellikle sizin gibi her şeyi siyah beyaza indirgemeye alışkın insanlar için. Senin için başka renk yok. Ve sonuçta iyilik ve kötülük kavramı bile tamamen özneldir. Üstelik bir kişinin kötü olarak nitelendirdiğini diğeri kolaylıkla iyi olarak yorumlayabilir. İkisi de haklı olacak. Herkes kendi tarzında.
Bir durumu değerlendirirken duyguların araya girmesi alışılmadık bir durum değil. İnsan duygusal bir varlıktır. Bazıları daha büyük, bazıları daha az.
Bireysel kişinin davranış modelini ve ilişki kurma modelini birçok faktör etkiler.
Hanımefendi, yine ayağa kalkma isteğiniz var... Ama bunu yapmak için çok ucuz bir yol seçtiniz... Hakaretler yoluyla... bunu anlamadan mantıksız hakaret sana zarar vermez... ve her şeyden önce sana... O halde benim sadeliğimi ve sizin deyiminizle bunun neden hırsızlıktan daha kötü olduğunu açıklamaya çalışın...
Size şunu anlatacağım. .. çatışmalar farklıdır... bu doğru... ve gölgeler de farklıdır... ama sözde kırmızı çizgiler vardır... bunların aşılması tehlikelidir... Özellikle kadınlar için, çünkü kural olarak onlar fiziksel olarak daha zayıflar... Saldırgan her seferinde saldırganlığını artıracak... Peki mesela... ilk tartışma sadece bir tokatla bitebilir... Bir süre sonra saldırgan mutlaka yumruğuyla vuracak ve bir süre sonra... hem de çıplaklıkla ya da eline ne geçerse... Fiziksel şiddeti hiçbir psikolog tasvip etmez... Sebebi ise bu şiddet hep yukarıya doğru gider... Yanılıyorsam o zaman ver bir örnek ver ve bana şiddeti onaylayan ve sana buna katlanmanı tavsiye eden en az bir psikolog söyle...
Bana öyle geliyor ki yargıların çok basit... Yeniden yapabileceğini düşünüyorsun -dünyayı eğitin... Peri masallarında olur bu... ama gerçek hayatta değil... eğer bir erkeğe bir kadına saygı duyması öğretilmediyse... o zaman ona saygı duymayacaktır... eğer bir kocanın babası tüm hayatı boyunca annesini döverse, bu onun davranış normu olacaktır. .. eğer bir kadının annesi, babası tarafından sık sık dişlerine vurulursa ve anne bunu istediyse... o zaman kız da ilişkilerinde aynısını yapacaktır... katlanacak... veya katlanıp sızlanacak...
Forumda size zaten açıklamıştım ve gördüğüm kadarıyla tek değil... Aşağılanmaya ve dayağa tahammül etmek aşk değil ruhsal bir rahatsızlıktır... Bu kavramları karıştırmayın... Mesela... a karısı yanan bir kulübeye koşar ve kocasını ateşten çıkarmaya çalışır... yanıklar alırken ve acıya katlanırken .. kocasını kurtarmaya devam edecektir... Bu aşktır... Ama yanıklara katlanmak. kocasının vücudundaki sigara izmaritleri... güya "aşk" uğruna şizofreni...
Ve ayrıca... örnek davranış... çocuklara bakıcılık yapılıyor... Norm nedir çünkü ebeveynler çocukları için norm haline gelecek... Bu nedenle çocuklar ebeveynlerini kavga içinde görmemeli... özellikle de kavga ederken...
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler

Marina, tepki verme! Sana ne söylediğimi hatırlıyor musun? Görmezden gelmek. Daha sağlıklı olacaksınız :wink:
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Vzhik24: 20 Feb 2023, 12:48 Herkese aynı anda cevap vereceğim. Kimse onu terk etmedi, herkes "konserlerinden" bıkmıştı, aslında herhangi bir aile kutlaması neredeyse her zaman skandallarıyla mahvolmuştu. 20 yıllık aile cennetleri yaklaşık 2 yıl önce sona erdi. 3 ay boyunca hala onu dışarı atamadılar; gittiğinde evin her şeyini aldı, ampulleri bile söktü. Yaşadıkları ev daha önce ailesine aitti; neredeyse hiç çalışmıyordu. Artık her şey yolunda, evini yeniledi ve bir araba aldı. Zaman zaman kendisinden 10 yaş küçük bir "genç" onu ziyarete gelir. Onu herkesten saklamak için çok çabalıyor, herkes onu zaten bilse de normal bir adam olduğu için kimse, hatta kızı bile ilişkilerine karşı değil.
nEvet, bir istismarcının tipik davranışı... ampulleri sökmek bile... Neyse... seni sadece supastattan kurtulduğun için tebrik edebiliriz... :iyi:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 20 Feb 2023, 14:24
Marinka: 20 Feb 2023, 13:07 Sana hakaret etmedim. Sen kendi başına ilkelsin. Basit. Kutsanmış değil ama basit. Bu tür insanlar için basitliğin hırsızlıktan daha kötü olduğunu söylerler.
Sosyal, psikolojik ve diğer çatışmaların nedenlerini araştıran ve bunların üstesinden gelmenin yol ve yöntemlerini belirleyen bir bilimsel disiplin vardır. Buna çatışma bilimi denir. Bu konuya aşina olanlar büyük ihtimalle beni düzeltecek ve bunun ayrı bir bilimsel disiplin değil, disiplinler arası bir bilgi alanı olduğunu söyleyecektir, ancak ne olursa olsun, gerçekte her halükarda her şey bu kadar basit değildir. bize dışarıdan görünüyor. Özellikle sizin gibi her şeyi siyah beyaza indirgemeye alışkın insanlar için. Senin için başka renk yok. Ve sonuçta iyilik ve kötülük kavramı bile tamamen özneldir. Üstelik bir kişinin kötü olarak nitelendirdiğini diğeri kolaylıkla iyi olarak yorumlayabilir. İkisi de haklı olacak. Herkes kendi tarzında.
Bir durumu değerlendirirken duyguların araya girmesi alışılmadık bir durum değil. İnsan duygusal bir varlıktır. Bazıları daha büyük, bazıları daha az.
Hanımefendi, yine ayağa kalkma isteğiniz var... Ama bunu yapmak için çok ucuz bir yol seçtiniz... Hakaretler yoluyla... bunu anlamadan mantıksız hakaret sana zarar vermez... ve her şeyden önce sana... O halde benim sadeliğimi ve sizin deyiminizle bunun neden hırsızlıktan daha kötü olduğunu açıklamaya çalışın...
Size şunu anlatacağım. .. çatışmalar farklıdır... bu doğru... ve gölgeler de farklıdır... ama sözde kırmızı çizgiler vardır... bunların aşılması tehlikelidir... Özellikle kadınlar için, çünkü kural olarak onlar fiziksel olarak daha zayıflar... Saldırgan her seferinde saldırganlığını artıracak... Peki mesela... ilk tartışma sadece bir tokatla bitebilir... Bir süre sonra saldırgan mutlaka yumruğuyla vuracak ve bir süre sonra... ve çıplaklıkla ya da eline ne geçerse... Fiziksel şiddeti hiçbir psikolog tasvip etmez... Sebebi ise bu şiddetin sürekli artmasıdır... Yanılıyorsam bana bir örnek verin ve şiddeti onaylayan ve buna katlanmayı tavsiye eden en az bir psikoloğun adını söyleyin...
Bana öyle geliyor ki yargılarınız çok basit.. Dünyayı rehabilite edebileceğinizi düşünerek... Bu masallarda olur... ama gerçek hayatta olmaz... Eğer bir erkeğe bir kadına saygı duyması öğretilmediyse... o zaman ona saygı duymayacaktır. .. eğer kocasının babası tüm hayatı boyunca annesini dövdüyse, bu onun davranış normu olacaktır ... eğer bir kadının annesi babası tarafından sık sık dişlerine yumruk atıyorsa ve annesi bunu istediyse... o zaman kız bunu yapacaktır. ilişkilerinde de aynı... katlanmak... ya da katlanmak ve sızlanmak...
Forumda size zaten açıkladım ve görebildiğim kadarıyla tek kişi olmasam da... Katlanmak aşağılama ve dayak aşk değil ruhsal bozukluktur... Bu kavramları karıştırmayın... Mesela... bir kadın yanan bir kulübeye koşar ve kocasını ateşten çıkarmaya çalışır... bir yandan da... yanıklar ve acılara katlanmak... kocasını kurtarmaya devam edecek... Aşk bu... Ama kocasının sigara izmaritlerinin vücudundaki yanıklarına katlanmak... güya "aşk" uğruna şizofreni.. .
Ve ayrıca... davranış modeli... çocuklarda velileri tarafından belirlenir... Ebeveynler için norm olan, çocukları için de norm haline gelecektir... Bu nedenle çocuklar görmemelidir. ebeveynleri kavga içinde... özellikle de kavgayla...
Sadece onu sevdiği için ayrılmadığını varsaydım ve onu onun alaylarından üstün olduğu için sevmiyordu. Aşkın kötü olduğuna ve eğer bir keçiyi seviyorsanız, söylenmesi boşuna değil. Ben sana Thomas’tan bahsediyorum, sen de bana Yerema’dan bahsediyorsun.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 20 Feb 2023, 14:33 Ben sadece onu sevdiği için ayrılmadığını ve ona zorbalık yaptığı için onu sevmediğini varsaydım. Aşkın kötü olduğuna ve eğer bir keçiyi seviyorsanız, söylenmesi boşuna değil. Ben Thomas’tan bahsediyorum ve sen bana Yerema’dan bahsediyorsun.
Bana Thomas veya Yerema’dan bahsetmiyorsun.... Herhangi bir psikolog size zorbalığa hoşgörü göstermenin bir norm değil, zihinsel bir sapma olduğunu anlatacağım... peki, eğer kendinizi psikologlardan daha akıllı görüyorsanız... bırakın bu sizin tarzınız olsun... Bir tartışmadaki en akıllı kişi, en zeki kişidir. zamanında durmayı biliyor.... :wink:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 20 Feb 2023, 14:47
Marinka: 20 Feb 2023, 14:33 Sadece onu sevdiği için ayrılmadığını ve ona zorbalık yaptığı için onu sevmediğini varsaydım. Aşkın kötü olduğuna ve eğer bir keçiyi seviyorsanız, söylenmesi boşuna değil. Ben sana Thomas’tan bahsediyorum, sen de bana Yerema’dan bahsediyorsun.
Bana Thomas’tan değil, Yerema’dan bahsediyorsun.... Herhangi bir psikolog size zorbalığa tolerans göstermenin bir norm değil, zihinsel bir sapma olduğunu söyleyecektir... peki, eğer psikologlardan daha akıllıca hesaplarsanız... bırakın bu sizin yönteminiz olsun... Bir tartışmadaki en akıllı kişi, o kişidir. kim bilir zamanında durmayı bilir....
Psikologlar bunu sana söylemedi. Bunu sana bir psikolog bile söylemedi. Bunu söyleyebileceklerine karar verdin. Bir tartışmada en akıllı olan, daha akıllı olandır.
Ben psikologlardan daha akıllı değilim, senden daha akıllıyım. Ve birçok kez.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 20 Feb 2023, 14:51 Psikologlar size bunu söylemedi. Bunu sana bir psikolog bile söylemedi. Bunu söyleyebileceklerine karar verdin. Bir tartışmada en akıllı olan, daha akıllı olandır.
Ben psikologlardan daha akıllı değilim, senden daha akıllıyım. Ve defalarca bitti.
Benden daha akıllı olmana izin ver... Raftan bir pasta al... Bunu hak ettin... işte bu meçhul kalıyor... Hava ıslak Senden nasıl daha aptal olduğumu açıkla?
Üstelik birçok kez... Sanırım Napalion Amca... şimdi eski arabasında gergin bir şekilde sigara içiyor, gücü görüyor. aklın...
Peki, asılsız kalmasın diye... lütfen aptallığıma örnekler verin... Hangi yönde daha fazla gelişmeye ihtiyacım olduğunu bileceğim...
Sadece onu sevdiği için ayrılmadığını ve ona zorbalık yaptığı için onu sevmediğini varsaydı .
Ama daha önce de söylediğim gibi bu böyle. .. zihinsel bir bozukluk... Bir su adamında en az iki kişi iyi anlaşır... biri sever, diğeri zorbalığı sevmez ve tahammül etmez... Ama başka bir versiyonu daha var... bir kişi yaşıyor Onu seven ve zorbalığa uğramasını seven o.
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 20 Feb 2023, 15:15
Marinka: 20 Feb 2023, 14:51 Psikologlar size bunu söylemedi. Bunu sana bir psikolog bile söylemedi. Bunu söyleyebileceklerine karar verdin. Bir tartışmada en akıllı olan, daha akıllı olandır.
Ben psikologlardan daha akıllı değilim, senden daha akıllıyım. Ve defalarca bitti.
Benden daha akıllı olmana izin ver... Raftan bir pasta al... Bunu hak ettin... işte bu meçhul kalıyor... Hava ıslak Senden nasıl daha aptal olduğumu açıkla?
Üstelik birçok kez... Sanırım Napalion Amca... şimdi eski arabasında gergin bir şekilde sigara içiyor, gücü görüyor. aklın...
Peki, asılsız kalmasın diye... lütfen aptallığıma örnekler verin... Hangi yönde daha fazla gelişmeye ihtiyacım olduğunu bileceğim...
Sadece onu sevdiği için ayrılmadığını ve ona zorbalık yaptığı için onu sevmediğini varsaydı .
Ama daha önce de söylediğim gibi bu böyle. .. akıl hastalığı... Bir su adamında en az iki kişi iyi anlaşır... Biri seven, diğeri sevmeyen ve zorbalığa uğrayan... Ama başka bir versiyonu daha var... Bir kişi yaşıyor onu seven ve zorbalığa uğramaktan hoşlanan kişi.
Kişiyi muayene etmeden ve psikiyatrist olmadan bir ruhsal bozukluk hakkında ciddi bir şekilde konuşamazsınız. Oh, yukarıda tanıyı zaten koydun. Kişiyi tanımadan, üçüncü bir kişinin ağzından, sertifikalı uzman olmadan. Kendi bakış açınız var ve muhakemenizi kolaylıkla ona uyarlayabilirsiniz, ancak bunun tam tersi olması gerekir.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 20 Feb 2023, 15:35 Kişiyi muayene etmeden ve psikiyatrist olmadan bir ruhsal bozukluk hakkında ciddi bir şekilde konuşamazsınız. Oh, yukarıda tanıyı zaten koydun. Kişiyi tanımadan, üçüncü bir kişinin ağzından, sertifikalı uzman olmadan. Kendi bakış açınız var ve mantığınızı buna kolayca uyarlayabilirsiniz, ancak bunun tam tersi olması gerekir.
Öncelikle bunu özellikle belirtmedim. herhangi biri hakkında konuşun... İkincisi... lütfen teşhisi söyleyin... Benim koyduğum iddia edilen... Hayal kurmayın... Ben şöhretimi takip ediyorum, sizin aksine... :ireful1:
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 20 Feb 2023, 14:24 bu şizofreni.
Sizce bunun bir tanı değil de ne olduğunu düşünüyorsunuz?
Shalun70: 20 Feb 2023, 15:43 Lütfen teşhisi söyleyin... Benim koyduğum zannedilen... Arzu etmeyin... Şöhretimin peşindeyim
Beni tamamen hayal kırıklığına uğrattın.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka,
Marinka : 20 Feb 2023, 16:48 Bu seninki nedir , teşhis değil mi?
Sözcüğü bağlamından koparmıyorsunuz... ama her şeyi tam olarak alıntılıyorsunuz...!!!
Beni tamamen hayal kırıklığına uğrattın.
Maalesef beni de hayal kırıklığına uğrattın... Senin için büyük umutlarım vardı.. ama ne yazık ki...
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 20 Feb 2023, 16:56 Marinka,
nSizce bunun bir teşhis değil de ne olduğunu düşünüyorsunuz?
Sözcüğü bağlamından koparmayın... ama her şeyi tam olarak alıntılayın...! !!
Marinka: 20 Feb 2023, 16:48 Beni tamamen hayal kırıklığına uğrattın.
Maalesef beni de hayal kırıklığına uğrattın... Senin için büyük umutlarım vardı.. ama ne yazık ki. ..
Yazdığınız tüm saçmalıkları neden alıntı yapayım? Yazıyorsunuz ve yazdığınızın farkına bile varmıyorsunuz. Bu kötü. Çok kötü.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 20 Feb 2023, 17:01 Neden yazdığınız saçmalıklardan alıntı yapayım ki? Yazıyorsunuz ve yazdığınızın farkına bile varmıyorsunuz. Bu kötü. Çok kötü.
Çünkü canım, bunun senin için hiçbir faydası yok... çünkü yazımda bunun kimler için geçerli olduğunu özellikle belirtmedim. ... Vicdanınız aynı kalsın... gerçi bir insanın şiddeti, yıkımı, cinayeti destekleyen bir vicdanı olur mu... büyük bir soru... bunun için sanırım sohbetimiz bitti... Arayın başkası kullanacak...
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shalun70: 20 Feb 2023, 17:10
Marinka: 20 Feb 2023, 17:01 Yazdığınız saçmalıkları neden alıntı yapayım? Yazıyorsunuz ve yazdığınızın farkına bile varmıyorsunuz. Bu kötü. Çok kötü.
Çünkü canım, bunun senin için hiçbir faydası yok... çünkü yazımda bunun kimler için geçerli olduğunu özellikle belirtmedim. ... Vicdanınız aynı kalsın... gerçi bir insanın şiddeti, yıkımı, cinayeti destekleyen bir vicdanı olur mu... büyük bir soru... bunun için sanırım sohbetimiz bitti... Arayın kullanacak başka biri...
Seni duydum.
Gudgeon
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1279
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Gudgeon »

Çok eğlenceliydi, kaçırdığıma üzüldüm! Neden yasaklandı? "Siyaset" yazıyor ama burada yok... O elbette tuhaftır ve herkese etiket yapıştırmayı sever, ama eserlerini okumak bazen eğlenceli olabiliyordu! Ancak hesabın yeni bir reenkarnasyonuyla geri döneceğini düşünüyorum.
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Şalun70 »

Gudgeon,
Tamam... sen yakışıklı bir adamsın... her şeyi kokladın... alkış... ama yalanların etiketleri hakkında... :ireful1:
G.e.org.ii
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 112
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by G.e.org.ii »

Alkışlayabilmeniz için bir şeyin kokusunu almanız gereken yer
These users thanked the author G.e.org.ii for the post (total 2):
Gudgeon, seksforumu_
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 2 years 1 month

Unread post by |_nadiren_| »

Konunun tamamını tekrar okumaya ne gücüm ne de isteğim var. İlk sayfayı biraz inceledim.
İstismarcılar ve buna benzer pisliklerle başa çıkmanın iki yolu var.
Ya ona doğrudan tacizci/zehirli/vb. olduğunu söylemelisin. Burada da seçenekler var. Ya tehlikeli değilse açık metin olarak, ya da şaka, alegori olarak gizlenmiş ama anlaşılır şekilde. Bu çoğu zaman ayıklayıcı bir şekilde işe yarar.
Veya yüzleşmeye giremiyorsanız onunla etkileşimi mümkün olduğu kadar sınırlayın. Etkileşimi tamamen ortadan kaldırmak mümkün değilse, onu tek heceli zamirler moduna aktarın. Bu da yardımcı olur.
Tabii ki, bu tür şeylerin kötüye kullanımı tetiklediği ve yalnızca boktan aktiviteyi yoğunlaştırdığı klinik durumlar da vardır, sonra yine ikinci yöntem.
Genel olarak, eğer biri sizi ısırmaya çalışırsa ve siz de tamamen kayıtsız kalırsanız, bu genellikle pisliği evcilleştirmeye yarar.
These users thanked the author |_nadiren_| for the post:
Lisa24
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

|_retko_|: 12 Jul 2023, 11:20 Konunun tamamını yeniden okuma gücüm veya isteğim yok. İlk sayfayı biraz inceledim.
Ya ona doğrudan tacizci/zehirli/vb. olduğunu söylemelisin. Burada da seçenekler var. Ya tehlikeli değilse açık metin olarak, ya da şaka, alegori olarak gizlenmiş ama anlaşılır şekilde. Bu çoğu zaman ayıklayıcı bir şekilde işe yarar.
Veya yüzleşmeye giremiyorsanız onunla etkileşimi mümkün olduğu kadar sınırlayın. Etkileşimi tamamen ortadan kaldırmak mümkün değilse, onu tek heceli zamirler moduna aktarın. Bu da yardımcı olur.
Tabii ki, bu tür şeylerin kötüye kullanımı tetiklediği ve yalnızca boktan aktiviteyi yoğunlaştırdığı klinik durumlar da vardır, sonra yine ikinci yöntem.
Genel olarak, eğer biri sizi ısırmaya çalışırsa ve siz de tamamen kayıtsız kalırsanız, bu genellikle pisliği evcilleştirmeye yarar.
sorun şu ki Bir ilişkinin başlangıcında hepsi çok tatlı, nazik, özenli küçük tavşan çocuklardır, ancak daha sonra, kurban zaten derin bir çıkmaza girdiğinde ve tam gücüne sahip olduğunda, zaten sahip olduğunda açılırlar. bir sürü çocuk, bir ipotek ve çoğu zaman onu arkadaşlarından kurtarmış, aynı zamanda çalışıyor, çünkü işte başka erkekler de var ve onsuz hiçbir yere gitmenin bir anlamı yok.
Ve kadın sonunda her tarafta kocaman bir kıç var.
Kocaların genellikle kadınları anahtar için eve kilitleyip belgelerini aldıklarına dair hikayeler duydum.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 3):
Beluga, Arianna, Aşka Dokunmak
özenli1
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 271
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by özenli1 »

Burada yazan kızlara sempati duyuyorum. Ben nazik ve esnekim. Emir vermek, aşağılamak veya gücendirmek istemiyorum. Sadece böyle bir ihtiyacım yok.
These users thanked the author özenli1 for the post (total 2):
Sibiryak89, Juravl
|_nadiren_|
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515

Unread post by |_nadiren_| »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 12 Jul 2023, 11:37
|_retko_|: 12 Jul 2023, 11:20 Konunun tamamını yeniden okuma gücüm veya isteğim yok. İlk sayfayı biraz inceledim.
sorun şu ki Bir ilişkinin başlangıcında hepsi çok tatlı, nazik, özenli küçük tavşan çocuklardır, ancak daha sonra, kurban zaten derin bir çıkmaza girdiğinde ve tam gücüne sahip olduğunda, zaten sahip olduğunda açılırlar. bir sürü çocuk, bir ipotek ve çoğu zaman onu arkadaşlarından kurtarmış, aynı zamanda çalışıyor, çünkü işte başka erkekler de var ve onsuz hiçbir yere gitmenin bir anlamı yok.
Kocaların genellikle kadınları anahtarla eve kilitleyip belgeleri götürdüğüne dair hikayeler duydum.
Ama sorun ailedeyse, o zaman evet, bunun üstesinden gelmek muhtemelen zordur. Genel olarak hayattan bahsediyordum.
PS Bunlar, “taş duvar gibi” kocalarının arkasında olan ve kendilerini benzer durumların içinde bulan kadınlardır. İlk başta her yere bağırıyorlar, ben kızım, hiçbir şeye karar vermek istemiyorum, kırlarımda dantelli külot istiyorum diyorlar. Bir kocam var, o benim geçimimi sağlıyor, bana her şeyi veriyor, o en iyisi. Ancak durum sıklıkla değişir ve işler çirkinleşir.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Güzel »

Bana göre toksik bir insanla iletişim kurmak, yaşamak, çalışmak zorunda kalan kişinin kendi içine kapanmasına gerek yok, bu durumdan çıkmanın yollarını araması gerekiyor. Bu durumda yardımcı olabilecek bilgileri aramak için insanlarla, psikologlarla, psikoterapistlerle iletişim kurun. Bir çıkış yolu arayan ve durumu düzeltmek isteyen herkes onu bulacaktır.
Lisa24
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 894

Unread post by Lisa24 »

Ailede nasıldır bilmiyorum, böyle insanlarla karşılaşmadım ama hayatta yabancılarla her şey daha basit - onları görmezden gelin, sonsuza kadar silin veya karşılık verin. Kontrolü elimde tutmak istedim, yavaş yavaş inisiyatif aldım. ve bazen açık sözlü olarak şartlarımı dikte ettim ama direnişe baskı yapamadım.)
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 2):
Üstü kendinize saklayın, Serg_A
Üstü kendinize saklayın
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2381
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Üstü kendinize saklayın »

Hayattaki yolumda sürekli olarak zehirli insanlarla şu ya da bu şekilde tanışıyorum.
Bu tür insanlara karşı bağışıklık geliştirdim ve en önemlisi, ben de soğukkanlı, zehirli bir trolü doğru zamanda harekete geçirebilirim. birçokları için dilediğim şey bu. Bir kama ile bir kamayı vururlar.
These users thanked the author Üstü kendinize saklayın for the post (total 2):
SeRg !$!, Lisa24
SeRg !$!
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1306
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by SeRg !$! »

Bu tür insanlarla iletişim kurma prensibini geliştirdim... herkese açık bir insan olduğum için, ancak bana karşı zehirlilik gösterirlerse, o zaman kural olarak kişinin bunun için bir şansı olacaktır, bu iletişimden sonra, toplantılar O’ya gelin (elbette istisnalar vardır) ancak bu genellikle doğrudur. :cat1:
These users thanked the author SeRg !$! for the post:
Lisa24
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1970

Unread post by Serg_A »

Kocaların genellikle kadınları evde anahtara kilitleyip belgeleri götürdüğüne dair hikayeler duydum.
Peki, elbette, elbette kadınların sezgisi nerede? Sadece sevgililerden ve tavşanlardan bahsetme, tam olarak hoşlanmadığın şey bu, "iyi adam" her zaman arkadaşlık bölgendedir. Her şeyi aynı anda görebilirsiniz: Eğer sertse, bu onun kararlı, umut verici olduğu anlamına gelir (gelecek hakkında çok endişelenirlerdi), ya da sert, zekidir, ancak parayla arkasında bir taş duvar gibi demektir. Peki o zaman neden bu moda kelimeleri (istismarcı vb.) hatırlıyorsunuz, bunu kendiniz istediniz?
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 07 Feb 2023, 10:28 Gaslighter’lar ve istismarcılar, bu foruma baksanız bile burada bu türden çok sayıda insanın olduğunu görebilirsiniz. Hayatta bunlardan çok daha fazlası var.
Bu tür insanlarla nasıl etkileşime geçilir ve bunu yapmaya değer mi? Onlarla iletişim kurma deneyiminiz oldu mu?
Düşünceleriniz çok ilginç, hatta benzer bir deneyim yaşadıysanız veya yaşadıysanız daha da ilginç.
Aslında, bu eylemlerden dolayı pişmanım. bu tür insanların hak ettikleri şey cezai olarak cezalandırılır. Bu yasalar bir aylığına iptal edilse hemen tatile çıkarım 😁😁😁...
These users thanked the author Serg_A for the post:
Lisa24
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Serg_A: 12 Jul 2023, 15:17
Marinka: 07 Feb 2023, 10:28 Gaslighter’lar ve istismarcılar, bu foruma baksanız bile burada bu türden çok sayıda insanın olduğunu görebilirsiniz. Hayatta bunlardan çok daha fazlası var.
Bu tür insanlarla nasıl etkileşime geçilir ve bunu yapmaya değer mi? Onlarla iletişim kurma deneyiminiz oldu mu?
Düşünceleriniz çok ilginç, hatta benzer bir deneyim yaşadıysanız veya yaşadıysanız daha da ilginç.
Aslında, bu eylemlerden dolayı pişmanım. bu tür insanların hak ettikleri şey cezai olarak cezalandırılır. Bu yasalar bir aylığına iptal edilse hemen tatile çıkarım 😁😁😁...
Yeterince tatiliniz olmaz. Hayat yeterli olmazdı.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Serg_A, |_nadiren_|
Serg_A
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Unread post by Serg_A »

Marinka: 12 Jul 2023, 15:25
Serg_A: 12 Jul 2023, 15:17
Marinka: 07 Feb 2023, 10:28 Gaslighter’lar ve istismarcılar, bu foruma baksanız bile burada bu türden çok sayıda insan olduğunu görebilirsiniz. Hayatta bunlardan çok daha fazlası var.
Yeterince tatiliniz olmaz. Hayat yetmezdi.
Haklısın)))
These users thanked the author Serg_A for the post:
Geçit
havlamak
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 111
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by havlamak »

Shalun70: 07 Feb 2023, 11:46 Bir istismarcının işaretleri
Kendi reklamınızı mı yapıyorsunuz? Geri sarmada bir video izledim. Her şey bir arada toplanmıştır, yalnızca sağlam şablonlar ve daha fazlası değil.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Serg_A: 12 Jul 2023, 15:07
Kocaların genellikle kadınları evde anahtara kilitleyip belgeleri götürdüğüne dair hikayeler duydum.
Peki, elbette, elbette kadınların sezgisi nerede? Sadece sevgililerden ve tavşanlardan bahsetme, tam olarak hoşlanmadığın şey bu, "iyi adam" her zaman arkadaşlık bölgendedir. Her şeyi aynı anda görebilirsiniz: Eğer sertse, bu onun kararlı, umut verici olduğu anlamına gelir (gelecek hakkında çok endişelenirlerdi), ya da sert, zekidir, ancak parayla arkasında bir taş duvar gibi demektir. Peki o zaman neden bu moda sözcükleri (abtyuser vb.) hatırlıyorsunuz, bunu kendiniz istediniz?
eski sevgili en başından beri aptalın tekiydi, o zaman agresif jöle haline geldi.
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 4):
Lisa24, Serg_A, Beluga, Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Psikoloji”