Haber akışında geziniyordum ve orada bir tür eğlence merkezinin reklamını gördüm. Dağ manzaralı, tamamen tenha bir yer. Sessizlik ve huzur. Ve açık pencerenin yanında durup kahve içen bir çift. Bu muhtemelen kız gibi pembe sümük, ama gerçekten çok sevdiğim insanla böyle bir yerde olmayı istedim. Rahat bir yatakta eğlenerek "tüm dünya beklesin" zamanını geçirin. Birbirimizi mutlu ederken yeni bir şeyler denemek. Medeniyetten uzakta uyuyakalmak ve uyanmak ve birlikte kahve içmek. Şimdi şunu söylemem yeterli olur: Mutluyum.
Bir sorunun ortaya çıktığı konuyla bağlantılı olarak. Şu anda sizin için (şu anda bildiğimiz kadarıyla) mutluluk ne olabilir? Şu anda size şunu söyleyebilecek kadar keyif veren şey nedir: Şu anda kesinlikle mutluyum.
These users thanked the author Polly for the post:
Haber akışında geziniyordum ve orada bir tür eğlence merkezinin reklamını gördüm. Dağ manzaralı, tamamen tenha bir yer. Sessizlik ve huzur. Ve açık pencerenin yanında durup kahve içen bir çift. Bu muhtemelen kız gibi pembe sümük, ama gerçekten çok sevdiğim insanla böyle bir yerde olmayı istedim. Rahat bir yatakta eğlenerek "tüm dünya beklesin" zamanını geçirin. Birbirimizi mutlu ederken yeni bir şeyler denemek. Medeniyetten uzakta uyuyakalmak ve uyanmak ve birlikte kahve içmek. Şimdi şunu söylemem yeterli olur: Mutluyum.
Bir sorunun ortaya çıktığı konuyla bağlantılı olarak. Şu anda sizin için (şu anda bildiğimiz kadarıyla) mutluluk ne olabilir? Şu anda size şunu söyleyebilecek kadar keyif veren şey nedir: Şu anda kesinlikle mutluyum. :bel_flag:
Bir şekilde internette bana çok uygun bir alıntıya rastladım. "Hayatımızın sonunda en çok da az sevip, az seyahat ettiğimize pişman olacağız." Önemli olan, hayatınızı her türlü saçmalıkla harcamamanız ve kendiniz için sürekli yeni bir şeyler keşfetmenizdir.
These users thanked the author Zhik24 for the post:
Bir şekilde internette bana çok uygun bir alıntıya rastladım. "Hayatımızın sonunda en çok da az sevip, az seyahat ettiğimize pişman olacağız." Önemli olan, hayatınızı her türlü saçmalıkla harcamamanız ve kendiniz için sürekli yeni bir şeyler keşfetmenizdir.
[quote=Vzhik24 post_id=170859 time=1676834523 user_id=15347] sürekli yeni bir şeyler keşfedersiniz [/quote] Evet, bunda kesinlikle doğruluk payı vardır...
Forum üyelerinin görüşlerini bilmek ilginç, aksi takdirde burada yalnızca ensest ve hayvanat bahçesi sapkınlık olarak listeleniyor) ve başka ne olabilir? Peki ensest ve hayvanat bahçesi sapkınlık mı?
Last post
Oppa... Yani buna yakındım, bu şu anlama geliyor... Zührevi bir uzmana gittiğinizde, size korkunç bir şey ekler amınıza işkence cihazı) sadist!
Merhaba benim adım Sonya! Birlikte eğlenecek birini mi arıyorsunuz? Size eşlik etmekten mutluluk duyacağım! Zayıflık: Büyük M harfi olan erkekler. Henüz birbirimizi tanımıyoruz ama bunu gerçekten...
Herkese merhaba!
Çok uzak olmayan bir geçmişte, iletişim kurmak için internette bir kızla tanıştım. Güzel, neşeli, girişken. Onunla hemen arkadaş olduk ve bütün gece yazıştık. Virt bizim için...
Last post
BEN? Wanker mı? Bir kez bile değil. Tüm tahminleriniz sadece tahmindir. Kimseyi bir şey yapmaya ikna etmiyorum, yaşanan her şey en saf gerçektir. Eğer arzun varsa iletişim kurabilirsin, hayır, hayır