Bir sorunun ortaya çıktığı konuyla bağlantılı olarak. Şu anda sizin için (şu anda bildiğimiz kadarıyla) mutluluk ne olabilir? Şu anda size şunu söyleyebilecek kadar keyif veren şey nedir: Şu anda kesinlikle mutluyum.
Şu anda sizin için mutlak mutluluk nedir?
-
Автор темыPolly
- ön sevişme

- Total posts: 112
- Registered for: 3 years
Haber akışında geziniyordum ve orada bir tür eğlence merkezinin reklamını gördüm. Dağ manzaralı, tamamen tenha bir yer. Sessizlik ve huzur. Ve açık pencerenin yanında durup kahve içen bir çift. Bu muhtemelen kız gibi pembe sümük, ama gerçekten çok sevdiğim insanla böyle bir yerde olmayı istedim. Rahat bir yatakta eğlenerek "tüm dünya beklesin" zamanını geçirin. Birbirimizi mutlu ederken yeni bir şeyler denemek. Medeniyetten uzakta uyuyakalmak ve uyanmak ve birlikte kahve içmek. Şimdi şunu söylemem yeterli olur: Mutluyum.
Bir sorunun ortaya çıktığı konuyla bağlantılı olarak. Şu anda sizin için (şu anda bildiğimiz kadarıyla) mutluluk ne olabilir? Şu anda size şunu söyleyebilecek kadar keyif veren şey nedir: Şu anda kesinlikle mutluyum.
-
Geçit
- Nirvana’dayım

- Total posts: 6415
- Orientation: heteroseksüel
Re: Şu anda sizin için mutlak mutluluk nedir?
Beni tamamen mutlu edebilecek şey asla gerçekleşmeyecek. Ah, yani muhtemelen herhangi bir eğer olmadan da mutluyum. Burada ve şimdi.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Polly, elektronik
-
Zhik24
- heyecanlanıyorum

- Total posts: 70
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Bir şekilde internette bana çok uygun bir alıntıya rastladım. "Hayatımızın sonunda en çok da az sevip, az seyahat ettiğimize pişman olacağız." Önemli olan, hayatınızı her türlü saçmalıkla harcamamanız ve kendiniz için sürekli yeni bir şeyler keşfetmenizdir.
-
Автор темыPolly
- ön sevişme

-
elektronik
- Sürtünmeler

- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 10 months
Artık sevgili kızıma yakın olmak, ellerini tutmak, öpmek, ona sarılmak istiyorum. Ama işteyim...
- These users thanked the author elektronik for the post:
- Geçit
-
Автор темыPolly
- ön sevişme

-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post