[quote=Scromnaja post_id=169400 time=1676462851 user_id=15251] Aynı anda hem zevk alıp hem de veremezsiniz.[/quote] Bu çok mümkün ama her kadın bunu yapamaz.
Scromnaja: ↑14 Feb 2023, 09:16
açık bir ilişkiyi nasıl hayal edersiniz... benzer bir deneyim yaşadınız mı?
Bazılarının başına geldi. Özgürlük konusunda doğrudan anlaşamadık, sadece birbirimizi hiçbir şekilde kısıtlamadan tanıştık. Bütün kızlar bundan faydalanmadı ama ben bu fırsatı kaçırmadım. Her nasılsa aynı anda üç Lena vardı, onları karıştıramazsınız
Ama arkadaşların evlenmeden önce bir anlaşması vardı ama sadece resmi olarak birbirleriyle evlenmediler. Birer birer ve hepsi bu.
These users thanked the author sikikamerlik for the post (total 2):
[quote=Scromnaja post_id=168934 time=1676355392 user_id=15251] açık bir ilişkiyi nasıl hayal edersiniz... benzer bir deneyim yaşadınız mı?[/quote] Bazılarının başına geldi. Özgürlük konusunda doğrudan anlaşamadık, sadece birbirimizi hiçbir şekilde kısıtlamadan tanıştık. Bütün kızlar bundan faydalanmadı ama ben bu fırsatı kaçırmadım. Her nasılsa aynı anda üç Lena vardı, onları karıştıramazsınız :) Ama arkadaşların evlenmeden önce bir anlaşması vardı ama sadece resmi olarak birbirleriyle evlenmediler. Birer birer ve hepsi bu.
niqk: ↑15 Feb 2023, 18:29Scromnaja, karmaşık karakter - zor hayat ! Gerçi... bazen ilginç. Peki ya sen?
Evet, benim senin hakkında bildiğim gibi sen de benim hakkımda her şeyi biliyorsun. Elbette hepsi değil, hepsinden uzak ama birbirimiz hakkında oldukça iyi biçimlendirilmiş bir fikir sahibi olmaya yetecek kadar.
[quote=niqk post_id=169454 time=1676474960 user_id=218] [ref=#804000]Scromnaja[/ref], karmaşık karakter - zor hayat ! Gerçi... bazen ilginç. Peki ya sen? [/quote]
Evet, benim senin hakkında bildiğim gibi sen de benim hakkımda her şeyi biliyorsun. Elbette hepsi değil, hepsinden uzak ama birbirimiz hakkında oldukça iyi biçimlendirilmiş bir fikir sahibi olmaya yetecek kadar.
[size=85 ][color=green]2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:[/color] [/size] [quote=Avi post_id=169419 time=1676465245 user_id=8290] [ref=#804000]Scromnaja [/ ref], evet, kesinlikle basit)))) forumda [url=viewtopic.php? t=1502]favori pozlar[/url] ilk konuda 28 mesaj var, ikincisinde 102 mesaj var))) [url=viewtopic.php?t=1502]favori pozları[/url] Svetika125, Gökyüzü avucunuzun içinde )) ama cevabınız bulunamadı)) söyle bana))) [/quote]
) )) [url=viewtopic.php?t=1502]favori pozlar[/ hakkında yazdıklarımı tam olarak hatırlıyorum url] ve hatta birden fazla.
Bir zamanlar şartlı olarak açık bir ilişkim vardı. Sevgi ve iyi seks vardı. Buna paralel olarak, ayrıca sanal ilişkiler uyguladım - Muhataplara dokunamadığınız zaman, gerçek hayattaki duyumlar ile sanal iletişim arasındaki zıtlığı beğendim. Zaman zaman başka bir arkadaşımla buluşurdum. Eşim de eski sevgilisini görmeye gitti ya da ev arkadaşıyla eğlendi (iki kişilik bir daire kiraladılar).
These users thanked the author olfar for the post:
Bir zamanlar şartlı olarak açık bir ilişkim vardı. Sevgi ve iyi seks vardı. Buna paralel olarak, ayrıca [url=viewtopic.php?t=12285]sanal ilişkiler[/url] uyguladım - Muhataplara dokunamadığınız zaman, gerçek hayattaki duyumlar ile sanal iletişim arasındaki zıtlığı beğendim. Zaman zaman başka bir arkadaşımla buluşurdum. Eşim de eski sevgilisini görmeye gitti ya da ev arkadaşıyla eğlendi (iki kişilik bir daire kiraladılar).
seks açısından açık bir ilişki mi? birlikte yaşıyoruz ama ayrı ayrı da seks yapabiliriz?
hayır, kendime kıskanç biri diyemem ama partnerimin sevmesini tercih ederim. ben değil, Natasha Sveta Katya ve ayrıca iki kez Lena.
Şu an oldukları kişiden memnunum, mezara sadakat ve sonsuz aşka yemin etmedik ama birbirimizi iyi tanıyoruz ve etmemeye çalışıyoruz üzülmek)
These users thanked the author Lisa24 for the post (total 4):
seks açısından açık bir ilişki mi? birlikte yaşıyoruz ama ayrı ayrı da seks yapabiliriz? hayır, kendime kıskanç biri diyemem ama partnerimin sevmesini tercih ederim. ben değil, Natasha Sveta Katya ve ayrıca iki kez Lena. Şu an oldukları kişiden memnunum, mezara sadakat ve sonsuz aşka yemin etmedik ama birbirimizi iyi tanıyoruz ve etmemeye çalışıyoruz üzülmek)
Lisa24: ↑25 Jun 2023, 18:47[quote=Lisa24 post_id=218949 time=1687708062 user_id=19112]
Hayır, kendime kıskanç biri diyemem ama tercih ederim. partnerimin beni sevdiğini ve Natasha Sveta Katya’yı ve iki kez Lena’yı sevdiğini.
Şu an oldukları kişiyle mutluyum, mezara sadakat ve sonsuz aşka yemin etmedik ama birbirimizi tanıyoruz peki, üzülmemeye çalışın)
MCH ile grup sekse karşı tavrınız nedir? Böyle bir zorluk yok...
Bu yüzden evli sevgilisinden ayrılmış. Ben sadece onu! En azından evli. Ve kenara bir adım bile atmayacağım. Onu gönderdim. Yazık tabii ki, buna alışkınım. Lake, narin.
These users thanked the author Liyakat for the post:
Bu yüzden evli sevgilisinden ayrılmış. Ben sadece onu! En azından evli. Ve kenara bir adım bile atmayacağım. Onu gönderdim. Yazık tabii ki, buna alışkınım. Lake, narin.
[quote=niqk post_id=218957 time=1687710123 user_id=218] MCH ile grup sekse karşı tavrınız nedir? Böyle bir zorluk yok... [/quote]Yok onu başka bir kadınla paylaşmak istemiyorum [s]gerçi o mümkün olsa da umurumda değil[/s]ve yatakta fazladan bir erkeğe ihtiyacım yok.
[quote=niqk post_id=218967 time=1687712210 user_id=218] Lisa24, acaba MCH’niz bu forumda takıldığınızı biliyor mu? [/quote] bunun tam olarak neyle ilgili olduğunu bilmiyor ama tüm saçmalıklardan ve ucubelerden hoşlandığımı biliyor)) Zor bir işim var ve bu benim kaçış yolum.
[quote=niqk post_id=218974 time=1687713002 user_id=218] Lisa24, evet. Biraz eğlenmek için fırsatlar var mı... [/quote]eğlenmek? Sormaya ne kadar utanıyorum? :roll:
[quote=Lisa24 post_id=218961 time=1687710694 user_id=19112] [quote=niqk post_id=218957 time=1687710123 user_id= 218] MCH ile grup sekse karşı tavrınız nedir? Böyle bir zorluk yok... [/quote]Yok onu başka bir kadınla paylaşmak istemiyorum [s]gerçi o mümkün olsa da umurumda değil[/s] ve yatakta fazladan bir erkeğe ihtiyacım yok. [/quote] Her şeyi bilmiyor olabilirsiniz...
Kocamla yaşadığımda açık bir ilişkim yoktu. Bir yerlerde mi gizleniyordu, sonra bana mı? Mümkün değil. Bu yüzden boşandılar. Bunun artık bir önemi yok.
These users thanked the author Natali91 for the post (total 2):
Kocamla yaşadığımda açık bir ilişkim yoktu. Bir yerlerde mi gizleniyordu, sonra bana mı? Mümkün değil. Bu yüzden boşandılar. Bunun artık bir önemi yok.
[quote=Serg_A post_id=218981 time=1687713649 user_id=18010] Her şeyi bilemeyebilirsin... [/quote]muhtemelen, o zaman onun benim bilmememe yetecek kadar beyne sahip olmasına sevindim. biliyorum.
[size=85][ color=green]1 dakika 35 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=niqk post_id=218984 time=1687714008 user_id=218] nLisa24, nasıl eğlenilir? Evet, örneğin çeşitli iyi ve diğer saçmalıklara gülün ki burada bolca var... [/quote] eğlence) ama bir seçenek olarak
[quote=Lisa24 post_id=218986 time=1687714183 user_id=19112] mümkün. O halde benim bilemeyeceğim kadar aklının olmasına sevindim. [/quote] Bunlar bilge bir kadının sözleri. )))
[quote=Serg_A post_id=218987 time=1687714608 user_id=18010] Bunlar bilge bir kadının sözleri))) [/quote]*dişlerinde pipo olan Eskimo büyükannesi gibi hissettim :jr1l:
[quote=Lisa24 post_id=218989 time=1687715326 user_id=19112] [quote=Serg_A post_id=218987 time=1687714608 user_id= 18010] Bunlar bilge bir kadının sözleri))) [/quote]*dişlerinde pipo olan Eskimo büyükannesi gibi hissettim :jr1l: [/quote] Nasıl desek, örneğin, yakın zamanda bir fahişenin günlüğünü okudum, müşterisi ona bilge kadın adını vermişti) ))
[quote=Serg_A post_id=218990 time=1687715578 user_id=18010] Nasıl desek, örneğin geçenlerde bir fahişenin günlüğünü okudum, müşterisi ona bilge kadın diyor))) [/quote] [s]bir fahişe gibi hissetmeyi mi teklif ediyorsun?[/s] Neyi ima ediyorsun? *x)
[quote=Lisa24 post_id=218989 time=1687715326 user_id=19112] [quote=Serg_A post_id=218987 time=1687714608 user_id= 18010] Bunlar bilge bir kadının sözleri))) [/quote]*dişlerinde pipo olan Eskimo büyükannesi gibi hissettim :jr1l: [/quote] Bahsettiğim kadının karakteristik olumlu niteliklerine sahipsin
Eşim ve ben denemeyi severiz. Özellikle iş seyahatlerinde. Bir Asya sanatoryuma gitmek istiyoruz. Orada kesinlikle sihirli bir lanet var. Orada bir tanıdık bir şekilde bekaretini erkek arkadaşının gözü önünde kaybetmiş. Adam zamanını boşa harcıyordu - kız ve erkeklerle birlikteydi. Seks sadece prezervatifle yapılır. Onlar olmadan orgazm mümkündü.
2 dakika 21 saniye sonra gönderildi: n
Arkadaşlar, açık ilişkiler ile sevgilileri karıştırmayın! Sahipler prensip olarak açık ilişkiler kuramazlar. Açık bir ilişki, iki kişi arasında büyük bir sempati (hatta belki aşk), ancak istedikleri kişiyle seks yapma konusunda karşılıklı izindir. Yani bu durumda seks aldatma değildir. Aldatmak, açık ilişki içinde olduğunuz kişiye değil, başka bir kişiye duygusal olarak bağlanmak demektir
Eşim ve benim bu tür bir ilişkimiz var. Engeller olmadan. Deneylerimizi paylaşalım. Ancak yandan seks sadece prezervatifle olur. Sadece transeksüel bir arkadaşım varken onsuz. O sadece benimle. Karısı, yaraklı ve küçük göğüslü kadınlar tarafından tahrik ediliyor.
Eşim ve ben denemeyi severiz. Özellikle iş seyahatlerinde. Bir Asya sanatoryuma gitmek istiyoruz. Orada kesinlikle sihirli bir lanet var. Orada bir tanıdık bir şekilde bekaretini erkek arkadaşının gözü önünde kaybetmiş. Adam zamanını boşa harcıyordu - kız ve erkeklerle birlikteydi. Seks sadece prezervatifle yapılır. Onlar olmadan orgazm mümkündü.
[size=85] [color=green]2 dakika 21 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] n[quote=LustFromBeyond post_id=168958 time=1676358742 user_id=9845] Arkadaşlar, açık ilişkiler ile sevgilileri karıştırmayın! Sahipler prensip olarak açık ilişkiler kuramazlar. Açık bir ilişki, iki kişi arasında büyük bir sempati (hatta belki aşk), ancak istedikleri kişiyle seks yapma konusunda karşılıklı izindir. Yani bu durumda seks aldatma değildir. Aldatmak, açık ilişki içinde olduğunuz kişiye değil, başka bir kişiye duygusal olarak bağlanmak demektir [/quote] Eşim ve benim bu tür bir ilişkimiz var. Engeller olmadan. Deneylerimizi paylaşalım. Ancak yandan seks sadece prezervatifle olur. Sadece transeksüel bir arkadaşım varken onsuz. O sadece benimle. Karısı, yaraklı ve küçük göğüslü kadınlar tarafından tahrik ediliyor.
Bu oldukça zor bir soru. Eşimin açık ilişkiler kurmasına bir nevi izin veriyorum, ancak bunu yalnızca bana göre buna layık olan, hem eşim hem de benim için çekici ve hoş olan erkeklerle yapıyorum. Ancak yine de kıskançlık, öfke, bazen heyecanla karışık umutsuzluk ve güçsüzlük bilinci heyecanlandırır. Eşim de.
Bu oldukça zor bir soru. Eşimin açık ilişkiler kurmasına bir nevi izin veriyorum, ancak bunu yalnızca bana göre buna layık olan, hem eşim hem de benim için çekici ve hoş olan erkeklerle yapıyorum. Ancak yine de kıskançlık, öfke, bazen heyecanla karışık umutsuzluk ve güçsüzlük bilinci heyecanlandırır. Eşim de.
4 yıl boyunca bekar kaldığımda, özgür olmayan ve özgür bayanlarla o kadar çok açık ilişki vardı ki artık sadece bir ilişki istiyorum, her ne kadar sola dönmesem de
4 yıl boyunca bekar kaldığımda, özgür olmayan ve özgür bayanlarla o kadar çok açık ilişki vardı ki artık sadece bir ilişki istiyorum, her ne kadar sola dönmesem de🤔
[size=85][color=green]52 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=elrotik post_id=168964 time=1676360115 user_id=14592] Artık böyle bir ilişkim var. Bir kız arkadaşım var. Kimsenin kimseye bir borcu yok. Sadece seks :ayyy: [/quote] ... Bu geçici dostum!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!! :evet:
Scromnaja, merhaba canım.
quote=Scromnaja post_id=168934 time=1676355392 user_id=15251]
İlişkinizin açık olmasını ister misiniz? Eğer öyleyse, kişisel olarak açık bir ilişkiyi nasıl hayal ediyorsunuz veya ilişkinizde nelerin olmasını istediğinizi ve nelerin olmayacağını açıklamak daha mı iyi olur? Peki ve en önemlisi, benzer bir deneyim yaşadınız mı?
[/quote]
Hayır. Bu her şeye aykırı... HERŞEY,,, Geriye kalan her şey doğamızın bir sapkınlığıdır...
[ref=#804000]Scromnaja[/ref], merhaba canım. quote=Scromnaja post_id=168934 time=1676355392 user_id=15251] İlişkinizin açık olmasını ister misiniz? Eğer öyleyse, kişisel olarak açık bir ilişkiyi nasıl hayal ediyorsunuz veya ilişkinizde nelerin olmasını istediğinizi ve nelerin olmayacağını açıklamak daha mı iyi olur? Peki ve en önemlisi, benzer bir deneyim yaşadınız mı? [/quote] Hayır. Bu her şeye aykırı... HERŞEY,,, Geriye kalan her şey doğamızın bir sapkınlığıdır...
Sorun her zaman aynı - eğer biseksüellik yoksa, her cinsiyet kendi yolunda açık bir ilişki hayal ediyor - kızlar bir Panama şapkasındaki yüz pisliktir ve bazı nedenlerden dolayı erkekler onların en iyi Arap şeyhleri olmadıklarını düşünüyor ve harem çekecek. Ancak direnmiyorlar çünkü kadınlar için seks, bir ilişki olsa bile bileşenlerin yalnızca bir tanesi. zorunluluk yok
Sorun her zaman aynı - eğer biseksüellik yoksa, her cinsiyet kendi yolunda açık bir ilişki hayal ediyor - kızlar bir Panama şapkasındaki yüz pisliktir ve bazı nedenlerden dolayı erkekler onların en iyi Arap şeyhleri olmadıklarını düşünüyor ve harem çekecek. Ancak direnmiyorlar çünkü kadınlar için seks, bir ilişki olsa bile bileşenlerin yalnızca bir tanesi. [url=viewtopic.php ?t=8282]zorunluluk yok[/url]
İlk evliliğim "tamamen" kelimesinden dolayı başarısız oldu. Kız ve ben neredeyse iki yıl boyunca yürüdük/konuştuk/sikiştik ama ciddi bir şey olmadı. Ayrılmaya karar verdim, öyle olmadı, göndermek zorunda kaldım. Ve sonra eğlenceli: bir ay sonra hamileyim! Ops... Bu konu hakkında pek bir şey bilmiyordum ama... ve daha fazla kürtaj ilacı (yasal) satın aldım. ona verdi. Bir ay daha geçiyor, geliyor, el değmemiş paketi veriyor, “Yapamadım”. Bunun onun için çok şey ifade ettiğini düşünüyorum, belki yanılıyorumdur? Sonuç: Kayıt ofisine gidiyoruz ve bir düğün planlıyoruz. Sonra düğünden önce bile regl oldu, ben: bu nedir? ((Hamile olmadığını öğrendim, sadece aldattı)) Bana beyin fırtınası yaptırdı, böyle olur, tekrar yaparız... Bütün bunlara kandım çünkü... Benimle gerçekten evlenmek istiyorsa belki her şeyin yoluna gireceğine karar verdim!? Öyle olmadığı ortaya çıktı. Sonra 2 yıl bilinmeyen hayat ve boşanma. Hemen söyleyeyim, seks yüzünden değildi, burada her şey yolundaydı! Ama gerisi... Sonra asker, iş, şimdi askerlik ve kalıcı bir kadın, onunla birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
These users thanked the author Mekanik for the post (total 2):
İlk evliliğim "tamamen" kelimesinden dolayı başarısız oldu. Kız ve ben neredeyse iki yıl boyunca yürüdük/konuştuk/sikiştik ama ciddi bir şey olmadı. Ayrılmaya karar verdim, öyle olmadı, göndermek zorunda kaldım. Ve sonra eğlenceli: bir ay sonra hamileyim! Ops... Bu konu hakkında pek bir şey bilmiyordum ama... ve daha fazla kürtaj ilacı (yasal) satın aldım. ona verdi. Bir ay daha geçiyor, geliyor, el değmemiş paketi veriyor, “Yapamadım”. Bunun onun için çok şey ifade ettiğini düşünüyorum, belki yanılıyorumdur? Sonuç: Kayıt ofisine gidiyoruz ve bir düğün planlıyoruz. Sonra düğünden önce bile regl oldu, ben: bu nedir? ((Hamile olmadığını öğrendim, sadece aldattı)) Bana beyin fırtınası yaptırdı, böyle olur, tekrar yaparız... Bütün bunlara kandım çünkü... Benimle gerçekten evlenmek istiyorsa belki her şeyin yoluna gireceğine karar verdim!? Öyle olmadığı ortaya çıktı. Sonra 2 yıl bilinmeyen hayat ve boşanma. Hemen söyleyeyim, seks yüzünden değildi, burada her şey yolundaydı! Ama gerisi... Sonra asker, iş, şimdi askerlik ve kalıcı bir kadın, onunla birbirimizi çok iyi anlıyoruz.
Mekanik: ↑09 Sep 2023, 03:04
o ve ben birbirimizi çok iyi anlıyoruz
Yani onunla açık bir ilişkiniz var?
Konunun neyle ilgili olduğunu gördünüz mü? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır.
Az önce burada yazdınız. Bu yüzden soruyorum.
These users thanked the author Saç gömlek for the post:
[quote=Mekanik post_id=253730 time=1694217869 user_id=20506] o ve ben birbirimizi çok iyi anlıyoruz [/quote]Yani onunla açık bir ilişkiniz var? Konunun neyle ilgili olduğunu gördünüz mü? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır. Az önce burada yazdınız. Bu yüzden soruyorum.
Vasyanitsa: ↑09 Sep 2023, 03:11
Konuyu neyle ilgili gördünüz? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır.
Yani konu "açık ilişkiler" mi? Değil mi?
Onunla her şey böyle başladı. Sorununda ona çok yardımcı oldum ve hiçbir şey talep etmedim. Çıkmaya başladık ve hemen birlikte yaşamaya karar verdik, önceki evliliğinden bir kızı var ama ben ona kendi çocuğummuş gibi davranıyorum. Ama yine de planlanmış değiliz. Ama siz ("siz" kullanalım mı? İletişim kurmak daha kolay) kimsenin kimseye bir şey olmadığı ve herkesin (dahil) herkesle sikişebildiği bir ilişkiyi mi kastediyorsunuz? Ondan önce ben böyle yaşadım...
These users thanked the author Mekanik for the post:
[quote=Vasyanitsa post_id=253731 time=1694218261 user_id=20537] Yani onunla açık bir ilişkiniz var? Konuyu neyle ilgili gördünüz? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır. Az önce burada yazdınız. Bu yüzden soruyorum. [/quote] Yani konu "açık ilişkiler" mi? Değil mi? Onunla her şey böyle başladı. Sorununda ona çok yardımcı oldum ve hiçbir şey talep etmedim. Çıkmaya başladık ve hemen birlikte yaşamaya karar verdik, önceki evliliğinden bir kızı var ama ben ona kendi çocuğummuş gibi davranıyorum. Ama yine de planlanmış değiliz. Ama siz ("siz" kullanalım mı? İletişim kurmak daha kolay) kimsenin kimseye bir şey olmadığı ve herkesin (dahil) herkesle sikişebildiği bir ilişkiyi mi kastediyorsunuz? Ondan önce ben böyle yaşadım...
saç gömlek: ↑09 Sep 2023, 03:11
Konunun neyle ilgili olduğunu gördünüz mü? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır.
Yani konu "açık ilişkiler" mi? Değil mi?
Onunla her şey böyle başladı. Sorununda ona çok yardımcı oldum ve hiçbir şey talep etmedim. Çıkmaya başladık ve hemen birlikte yaşamaya karar verdik, önceki evliliğinden bir kızı var ama ben ona kendi çocuğummuş gibi davranıyorum. Ama yine de planlanmış değiliz. Ama siz ("siz" kullanalım mı? İletişim kurmak daha kolay) kimsenin kimseye bir şey olmadığı ve herkesin (dahil) herkesle sikişebildiği bir ilişkiyi mi kastediyorsunuz? Ondan önce ben böyle yaşadım...
neredeyse hayatım
These users thanked the author Alexsss for the post:
Kıskandım, ya benim olsun ya da elveda, yapamadım, aklımdan bile geçmedi.
[ size=85][color=green]1 dakika 17 saniye sonra gönderildi:[/color][ /size] [quote= Mekanik post_id=253732 time=1694220018 user_id=20506] [quote=Vlasyanitsa post_id=253731 time=1694218261 user_id=20537] Yani onunla açık bir ilişkiniz var? Konunun neyle ilgili olduğunu gördünüz mü? Buraya sadece konu hakkında yazmak istemiyorum. Hayır. Az önce burada yazdınız. Bu yüzden soruyorum. [/quote] Yani konu "açık ilişkiler" mi? Değil mi? Onunla her şey böyle başladı. Sorununda ona çok yardımcı oldum ve hiçbir şey talep etmedim. Çıkmaya başladık ve hemen birlikte yaşamaya karar verdik, önceki evliliğinden bir kızı var ama ben ona kendi çocuğummuş gibi davranıyorum. Ama yine de planlanmış değiliz. Ama siz ("siz" kullanalım mı? İletişim kurmak daha kolay) kimsenin kimseye bir şey olmadığı ve herkesin (dahil) herkesle sikişebildiği bir ilişkiyi mi kastediyorsunuz? Ondan önce ben böyle yaşadım... [/quote]neredeyse hayatım
[quote=Vasyanitsa post_id=253731 time=1694218261 user_id=20537] Yani onunla açık bir ilişkiniz var mı? [/quote] Pasaportunuza göre evli olmasanız da artık özgür değilsiniz. Üzgünüm, yeterince yazmadım.[quote=Alexssss post_id=253733 time=1694222489 user_id= 19944] Kıskanç biriyim, ya benim olsun ya da elveda, yapamadım, aklımdan bile geçmedi. [/quote] Ben de kıskanç bir insanım, umursamıyorsun, tüm gönderilerimi gördüm. Ama “yaka”yı takmadım ve takmayacağım. Önemli olan yalan söylememek!
Mekanik, Sorun yakayla ilgili değil, genellikle gerektirirler resmi bir belge. İkincisi, benim fikrim, eğer bir eş değilse, o zaman birlikte yaşayan bir kişidir ve ben bu kelimeyi sevmiyorum. Sadakat, bu kutsal şeye saygı duyuyorum
[ref=#804000]Mekanik[/ref], Sorun yakayla ilgili değil, genellikle gerektirirler resmi bir belge. İkincisi, benim fikrim, eğer bir eş değilse, o zaman birlikte yaşayan bir kişidir ve ben bu kelimeyi sevmiyorum. Sadakat, bu kutsal şeye saygı duyuyorum
Bir kız bir erkek için fahişeyi nasıl seçer? Genel olarak evlilikte açık ilişkiler hakkında ne düşünüyorsunuz ve bunu yapabilir misiniz?
Last post
Karınızdan farklı birini seçmeniz gerekiyor. Örneğin eşiniz sarışınsa esmer olanı seçin. Zayıfsanız dolgun olanı seçin vb. Erkeklerin çeşitliliğe ihtiyacı vardır.
Bkz. Forum üyelerinin grup toplantıları , kızların önünde yazmak daha iyidir, iki kızla izleme (veya yardım etme) konusunda anlaşabilirsiniz, buluşma yeri gerekli değildir. , bunu sauna olmadan,...
Last post
Sıcak bir yaz gününde açık havada bir göletin yanında. Güzellik. Alışveriş yapın ve yemek yiyin... . Peki bir insanın iyi bir dinlenme için başka neye ihtiyacı vardır?
Bir kızla açık konular hakkında sohbet etmek istiyorum! 34 yaşındayım, evliyim, iletişimde açık ve rahatım, ailevi samimi hayatı, arzularımı, fantezilerimi tartışmaya hazırım.