Külot olmadan ilk buluşmada mı?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Nelli2000
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 161
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: biseksüel
 Külot olmadan ilk buluşmada mı?

Unread post by Nelli2000 »

Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk buluşmaya külotsuz gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
Kadın
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 261
Registered for: 2 years 10 months
 Re: İlk randevuya külotsuz çıkmak mı?

Unread post by Kadın »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 ilk randevuya külotsuz gelecek
Bunun bir kadın için randevu değil, sadece seks öncesi akşam yemeği olduğunu düşünüyorum.
Fakat ciddi bir ilişki için potansiyel bir nesneyle gerçek bir randevuda bir kadın güzel iç çamaşırı giyecektir.
These users thanked the author Kadın for the post:
Sibiryak89
Konstantin80
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Konstantin80 »

Bu harika olurdu. :ayyy:
Fiş
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 73
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Fiş »

Bu tür olayların tüm şüphecilerine anlatacağım. Şahsen benim böyle bir hikayem vardı. Bir kızla tanıştım. Bir kaç hafta telefonda konuştuk. Bana baharatlı fotoğraflar ve videolar gönderdi. Evli. Ve gerçekten tanışmak istedim. Kabul edildi. Benden külot giymememi istedi. Ben takmadım. Uzun bir etek giyiyordu. Kalabalık bir yerde, anı değerlendirip elimi eteğimin altına bacaklarımın arasına soktum... Ve orada her şey ıslaktı. Bu onu çok heyecanlandırdı.
These users thanked the author Fiş for the post (total 2):
sptlh, Fargal94
sptlh
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 287
Registered for: 4 years 2 months

Unread post by sptlh »

Plug: 02 Nov 2022, 10:12 Bu tür olayları tüm şüphecilere anlatacağım. Şahsen benim böyle bir hikayem vardı. Bir kızla tanıştım. Bir kaç hafta telefonda konuştuk. Bana baharatlı fotoğraflar ve videolar gönderdi. Evli. Ve gerçekten tanışmak istedim. Kabul edildi. Benden külot giymememi istedi. Ben takmadım. Uzun bir etek giyiyordu. Kalabalık bir yerde, anı değerlendirip elimi eteğimin altına bacaklarımın arasına soktum... Ve orada her şey ıslaktı. Bu onu çok tahrik etti.
Harika! Sadece ikinci buluşmadan önce sormaya cesaret edebildim :)
Peru’da
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 449
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Peru’da »

Elbette sizi şaşırtacak, ama öte yandan her şey mantıklı) Eğer iş adamın kızın külotsuz olduğunu öğrendiği noktaya geldiyse, o zaman her şey oraya gitti)
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Erkekİçin »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk buluşmaya külotsuz gelmesi hakkında ne düşünürsünüz?
Periyodik olarak ona bunu kendim soruyorum özellikle fazla zamanımız yoksa ve bunu ancak hızlı bir şekilde yapabiliyorsak.
Ded
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1065
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Ded »

Amatör, Rahibe de bir kız ve ne güzel kız! Demek rahibelere de bir şeyler oluyor!
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by İsveç125 »

1907620.jpg
n Отправлено спустя 21 7 ay sonra:
J3Z-LVU9p3I.jpg
These users thanked the author İsveç125 for the post (total 6):
Nelli2000, Alexs43, Kuklacılık, Tapkin, Lyaxander, Aslan 123540
Автор темы
Nelli2000
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

sptlh: 02 Nov 2022, 10:14 Tak: ↑02 Kasım 2022, 10:12
Bu tür olayları tüm şüphecilere anlatacağım. Şahsen benim böyle bir hikayem vardı. Bir kızla tanıştım. Bir kaç hafta telefonda konuştuk. Bana baharatlı fotoğraflar ve videolar gönderdi. Evli. Ve gerçekten tanışmak istedim. Kabul edildi. Benden külot giymememi istedi. Ben takmadım. Uzun bir etek giyiyordu. Kalabalık bir yerde, anı değerlendirip elimi eteğimin altına bacaklarımın arasına soktum... Ve orada her şey ıslaktı. Bu onu çok heyecanlandırdı.
Harika! Sadece ikinci randevudan önce sormaya cesaret edebildim
İkinci randevu başka bir şey, muhtemelen evli bir kadının şakaları gibi.... soru özellikle "ömür boyu" seçilmiş potansiyel kişiyle ilk randevuyla ilgilidir.
topçu2
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 11

Unread post by topçu2 »

eteğin/elbisenin altına sikişmek en iyi şeydir) üstünde şerit olan bir am mı tercih ederdim
These users thanked the author topçu2 for the post:
Alexs43
çapkın
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 830
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by çapkın »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk buluşmaya külotsuz gelmesi karşısında nasıl tepki verirsiniz?
Buna oldukça normal tepki vereceğim. . Önemli olan onun bunu istemesi (külot giymemek) ve buna aldırış etmeyeceğim.
Ve karşı soru: Bir kız, bir erkeğin gaflettiğini fark ederse ilk buluşmada nasıl tepki verir? :göz kırp:
galibiyetle
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 53
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by galibiyetle »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk buluşmaya külotsuz gelmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?
bu oldukça normal, ne fark eder ki ilk buluşmada külot giyip giymediğine karar verecek misin?
Çift 33
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 596

Unread post by Çift 33 »

photo_2022-06-24_07-25- 48 (6).jpg
These users thanked the author Çift 33 for the post (total 6):
Nikk, çapkın, Sibiryak89, Fargal94, Victor Peter, Aslan 123540
payandalar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12

Unread post by payandalar »

sexsvaha ru
Avucumu göbek deliğimin üzerinden geçiriyorum, pubisin aşağısını hayal ediyorsunuz ve sanki kesik boyunca, sizin gibi yara izi boyunca, çiğ bir yara boyunca, dudaklarımın arasını patlatıyorum, bu yüzden klitoris şişmiş , bu sadece bir tekme
Tüm vücudum kıvılcımlarla deliniyor, her tarafım kendime doğru eğiliyorum, acı gibi ama inanılmaz derecede hoş bir acı, parmaklarım anında ıslanıp yapışıyor, Her şey akıyor
Oyunlar bitti ve onlarla birlikte düşünceler ve yansımalar, parmaklar da işini yapıyor, bu da tüm farkı yaratıyor, anlatılmaz zevk dalgaları vücuduma yayılıyor... Sanki içimdeyim bedenim ve kendimi dışarıdan izliyorum, o kadar harika ki tek kelime yok. Peki, neden sessizsin?
234 parmak birer birer savunmasız ete giriyor, hayal edebileceğiniz en derin derinliğe kadar kaba ve çılgınlar, ancak ne kadar iddialı davranırlarsa, duygularım da o kadar keskin ve parlak oluyor uçup gidiyor!!! Vücut sürekli olarak bal gibi kalın, viskoz bir kayganlaştırıcı salgılıyor ve bu anında köpüğe, köpük haline geliyor, çılgın parmaklarımın hareketleriyle çırpılıyor. AAAAAAAAA Denemek ister misin?
Eşiğindeyim. Orgazm için biraz dinleneceğim
nIslak parmaklarımı hevesle yalıyorum, sen de yalamak ister misin? ORAYI ziyaret eden herkesi ve tek tek hoşunuza gideceğini düşünüyorum. ister misin?
Ben zevkimi seviyorum, sanırım sen de benim zevkimi ve terle kaplanmış, şehvetten titreyen, tatminsizlikten çılgına dönmüş vücudumun mayhoş kokusunu da seveceksin.
şakaklarım ve alnım terden ıslanmış cildime yapışıyor. Vulvanın açık kabuğundan akan sıvılar perinedeki kılları birbirine yapıştırıyor, bu sadece bir tekme, bulutlu damlacıklar kalçalardan aşağı akıyor, hayal edin, işkence gören ve sıkılan meme uçları acıdan hoş bir şekilde ağrıyor. onları okşamak istersin, değil mi? sol göğüste, tırnakların narin deride bıraktığı çizikler bir tutkuyla acıtıyor... ve parmaklar yine o narin eti çekiştirerek bir zevk patlaması yaratıyor. Ağır nefes almalar inlemelere, ardından hıçkırıklara dönüşür ve bu bir abartı değildir. Gerçekten ağlıyorum, utançtan yanan yanaklarımdan sıcak mutluluk ve neşe gözyaşları akıyor.
Kalçalarım titremeye devam ediyor, hayal edin zamanla vajina kaslarının kasılmasıyla birlikte, baştan sona hoş bir halsizlik var. tüm vücudum, beni yalamak ister misin? harika!!!!
Bir sırrım var, birçok sırrım. Bunları aklımda derin tutuyorum ve kimseye göstermiyorum.
Ben olduğumu, bu metni yazdığımı, bunların benim fantezilerim olduğunu, beni heyecanlandırdıklarını asla kabul etmiyorum.
Bazen otobüste yabancılarla seks yaptığımı hayal ediyorum. Denemek ister misin? Otobüs tıklım tıklım dolu, iki elimle üst korkuluğa tutunuyorum ve neredeyse tutunuyorum. İnsanlar etrafta toplanıyor, biri beni itiyor ve donuyorlar. Arkadan gizli fermuarlı dar siyah pantolon giyiyorum. Birinin eli kıçımı okşuyor ve onu aşağı çeken bir kaydırıcı buluyor. Utanmamak için gözlerimi kapatıyorum. Hızlı ve doğru bir şekilde yaptıkları sürece bana ne yaptıkları umurumda değil. Sert bir penis vajinaya girmeden kalçaya girer. Yardım ediyorum, bacaklarımı hafifçe aralayıp kafamın üstüne oturuyorum. Bacaklarımın arasında yırtmaç olan bir külot giyiyorum. Nedenini bilmiyorum ama böyle olması gerekiyor. Otobüste eğlenmek için.
Adam ellerini kalçalarına koyuyor, beni içeri çekiyor ve derinlere iniyor. Prezervatifin olmamasından ya da pürüzlülüğünden korkmuyorum çünkü bu bir fantezi. Hamile kalma veya enfeksiyon kapma korkusu yoktur. Sadece açığa çıkma korkusu var Beni fark edilmeden, sessizce beceriyorlar. Otobüste sessizlik var, yalnızca motorun donuk uğultusunu ve yakınlarda duran insanların burnunu duyabiliyorsunuz. Otobüs tümseklerde sallanıyor, penis daha da derinleşiyor. Sert, uzun penis seğiriyor, donuyor, geriliyor içime. Beğendiniz mi? Penis yavaşça dışarı çekiliyor, sperm dışarı akmasın diye dizlerimi sıkıyorum. Şimşeklerin kıçıma yaklaştığını hissediyorum. Bir durağa yaklaşıyoruz. Birkaç kişi gidiyor, içeri yakışıklı bir genç giriyor. Uzun boylu, mavi gözlü, iri. Yanımdan geçip arkamda donup kalıyor. Tırabzana asılıyorum, parmaklarının düğmelerimi çözdüğünü hissediyorum. Beni sikmesini istiyorum, bunu gerçekten istiyorum. Yakışıklı. Orta parmağını sokup içeri itiyor. Gerginim, dışarı akmaya hazır spermi dizlerimle tutuyorum. Adam dizini içeri sokuyor ve bacaklarımı açmamı sağlıyor. erotik hikayeler Sperm eline sızıyor. Utançtan ölmeye hazırım. İçimde başkasının spermi olduğu için beni beceremez. Parmaklarını bir peçeteye silip cebime koyuyor. Mavi gözlü yakışıklı adam gidiyor. Kendi karışıklığım yüzünden onu kaybettim, buruşuk bir peçeteyi çıkarıp yüzüme götürdüm. Kokusunu alıyorum. Dudaklarımı ıslatıp yalıyorum. Bunun beni sikmeyi reddeden adamın spermi olduğunu düşünmek isterim. Ağlamak istiyorum. Ağlıyorum, gözyaşlarımı tutuyorum, dilimle peçetedeki tüm spermleri alıyorum. Ağzımla emiyorum.

Ne kadar pis bir fahişeyim ben.
These users thanked the author payandalar for the post:
Sokolov
Lenochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Lenochka »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk randevuya külotsuz gelmesi hakkında ne düşünürsünüz?
Bunu çok sık yaptım . Beni hemen becersinler diye değil, sadece kendileri için... Duygular tek kelimeyle muhteşem. Pek çok ilk buluşma yaşandı. Adamlar sadece 2 kez tahmin etti
These users thanked the author Lenochka for the post (total 4):
Nikk, Nelli2000, Sibiryak89, Fargal94
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Lenochka, Peki tahminleri nasıl sonuçlandı? Sadece tahmin ettin ve zahmet etmedin mi?
Lenochka
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 52

Unread post by Lenochka »

Tabii ki oraya tırmandılar... ama ben kendimi dışarı çıkardım.....
These users thanked the author Lenochka for the post (total 2):
Nelli2000, Sibiryak89
Deniz hıyarı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Deniz hıyarı »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk buluşmaya külotsuz gelmesi hakkında ne düşünürsünüz?
Peki hangi aşamada istiyorsunuz? onun hakkında konuşmasını öğrendin mi? eğer halka açık bir yerde kulağına bunu fısıldarsan, bu durum tamamen değişir...
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Lenochka: 12 Dec 2022, 17:09 Bunu çok sık yaptım. Beni hemen becersinler diye değil, sadece kendileri için... Duygular tek kelimeyle muhteşem. Pek çok ilk buluşma yaşandı. Çocuklar yalnızca 2 kez tahminde bulundular
Bir tür kendinle flört mü ediyorsun?
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896

Unread post by Mihaaaa 4 »

Lenochka: 12 Dec 2022, 17:09 Çocuklar yalnızca 2 kez mi tahmin ettiler?
Acaba nasıl tahmin ettiler?
ded802
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by ded802 »

Kendimi iyi hissediyorum, çok heyecanlıyım
masrafçı
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 60

Unread post by masrafçı »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk randevuya külotsuz gelmesi karşısında ne hissedersiniz?
Memnuniyetle! ))) Peki bunu bana nasıl anlatacaksın?
Aygır
Göz teması kurmak
Total posts: 2

Unread post by Aygır »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk buluşmaya külotsuz gelmesi karşısında ne hissedersiniz?
Bir erkek şunu yapsa ne hissederdiniz acaba? iç çamaşırı olmadan da mı geldin?
These users thanked the author Aygır for the post:
Tapkin
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

Seçilen kişi 35 yaş üstüyse açıkçası şüpheli :evet:
Fakat beşinci ila onuncu tarihlerde ve hatta yaz aylarında yalnızca onay alınarak)

nAşıkların öğle yemeğinde buluştuğu forumlardan bir hikaye hatırlıyorum - kışın partneri sadece çorap ve bot giyiyordu, çıplak vücudunun üzerine bir palto attı ve yolun karşısındaki adama doğru koştu. ofis. 15 dakikaları vardı ve koşarak geri döndü :daypyat:
These users thanked the author Yün for the post:
Sibiryak89
Finlandiya
İlgi gösteriliyor
Total posts: 3

Unread post by Finlandiya »

olumlu, ancak kışın değil
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Hanımımdan arabama külotsuz gelmesini istedim ama evet yaz mevsimindeydi...
Mihaaaa 4
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 896

Unread post by Mihaaaa 4 »

Bolbol: 15 Dec 2022, 11:11 Aşıkların öğle yemeğinde buluştuğu forumlardan bir hikaye hatırlıyorum - kışın partneri sadece çorap ve bot giyiyordu, çıplak vücudunun üzerine bir palto attı ve
yolun karşısındaki adama doğru koştu, o da kendi ofisi. 15 dakika sürdü ve o da koşarak geri döndü
Ben tutku ve arzuyu anlıyorum.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Lenochka: 12 Dec 2022, 17:22 Elbette oraya tırmandılar.... ama ben mücadele ettim.....
Sevgili kızım, neden denedin ki kaçmak? Sen istedin! Çok!
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Diğerleri_p »

Bir kızın külotsuz olması, ilk buluşmada hiçbir şey olmasa ve erkek bunu fark etmese bile, yalnızca olumlu bir şekilde ele alınabilir. Ama gelecekte bir kız her zaman şunu söyleyebilecek: bugün ilk buluşmadakiyle aynı külotu giyiyorum)) Ve bana ne tür olduklarını söyle) Tutkulu seks için başka bir neden)
These users thanked the author Diğerleri_p for the post (total 2):
Nelli2000, Fargal94
Ortega
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87

Unread post by Ortega »

gerçekten hoşuma gider
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Rtrc »

Bir bayanın iç çamaşırsız olması çok güzel. Ve bunun ilk randevunuz olup olmaması önemli değil.
Güzel. Ve bu çok heyecan verici. Eğer bir bayan yakınlık imasında bulunuyorsa ve eğer bir randevuya çıkıyorsa, görünüşe göre
bunu umuyor demektir. Bu durumda her şey mantıklıdır.
These users thanked the author Rtrc for the post:
Nelli2000
Автор темы
Nelli2000
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

strutter: 12 Dec 2022, 16:43 sexsvaha ru
Avucumu göbek deliğimin üzerinden geçiriyorum, pubisin aşağısını hayal ediyorsunuz ve sanki kesik boyunca, sizin gibi yara izi boyunca, çiğ bir yara boyunca, dudaklarım arasında patladım, böylece Klitoris bir tekmeyle şişti...
Güzel ERKEK fantezisi...
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473

Unread post by Timuryai »

Memnun olurum. Daha doğrusu sevindim
Автор темы
Nelli2000
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon

Timuryai: 21 Jan 2023, 00:47 Memnun olurum. Daha doğrusu sevindim
Neden dilek kipindeki açıklama?
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 10 months

Unread post by tenzör »

Bence külotsuz[/url] - duygulara ihtiyacı olduğu anlamına gelir. Duygulara ihtiyacı olan bir kız ilginçtir)
Skromnaga
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 224
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Skromnaga »

Bir davam vardı. Külotu ütüleyip yaktım. Kelimenin tam anlamıyla yanmamıştı ama demirin tabanına yapışıp erimişlerdi. Ütü mahvolmuştu, bir şey almaya, yıkamaya, kurutmaya vaktim olmadı ve düzgün temiz bir şey de yoktu. Ah, bir randevum var. Az kalsın deliriyordum ve sonra sahip olduklarımdan utanmaktansa hiç külotsuz gitmenin daha iyi olduğunu düşündüm ve külotsuz gittim.
Adam bir süre iç çamaşırımın olmadığını fark etti. yavaş dans. Çekingen bir tavırla sordu, ben de bunu onun için özellikle giymediğimi söyledim. Alay etmek. Çok sevindi ve o gün çok yoğun bir seks yaptık. Hiçbir gümüş astarın olmadığı durum.
These users thanked the author Skromnaga for the post (total 6):
LadaR, Fargal94, sapık, Sibiryak89, Nelli2000, BaySvan
Timurlenk
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 633
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Timurlenk »

Scromnaja: 13 Feb 2023, 14:48 Bir vakam vardı. Külotu ütüleyip yaktım. Kelimenin tam anlamıyla yanmamıştı ama demirin tabanına yapışıp erimişlerdi. Ütü mahvolmuştu, bir şey almaya, yıkamaya, kurutmaya vaktim olmadı ve düzgün temiz bir şey de yoktu. Ah, bir randevum var. Az kalsın deliriyordum ve sonra sahip olduklarımdan utanmaktansa hiç külotsuz gitmenin daha iyi olduğunu düşündüm ve külotsuz gittim.
Adam bir süre iç çamaşırımın olmadığını fark etti. yavaş dans. Çekingen bir tavırla sordu, ben de bunu onun için özellikle giymediğimi söyledim. Alay etmek. Çok sevindi ve o gün çok yoğun bir seks yaptık. Hiçbir umut ışığının olmadığı durum.
Erkeklerin bundan tahrik olduğu doğru, bu doğru.
İyi yazılmış.
These users thanked the author Timurlenk for the post:
LadaR
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by sapık »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk randevuya külotsuz gelmesi hakkında ne düşünürsünüz?
Son derece olumlu! Sade ve ateşli kadınları seviyorum.
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586

Unread post by Güzel »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 21:00
Amatör: 30 Oct 2022, 20:51 peki bunlar kesinlikle kalabalığın arasında öne çıkmak isteyen veya ahlaki ve etik standartlardan vazgeçmiş cesur kızlar
nİyi mi kötü mü?
Anladığım kadarıyla eğer hava sıcaksa bir kız için iyi, ama bir erkek için saçmalık falan mı? Ve şu soru ortaya çıkıyor: Külotsuz bir kızın amacı nedir?)
These users thanked the author Güzel for the post:
Sibiryak89
VITALIJ1234
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 95

Unread post by VITALIJ1234 »

Nelli2000: 30 Oct 2022, 14:22 Ekim 2022, 13:22

Sevgili erkekler, seçtiğiniz kişinin ilk randevuya külotsuz gelmesi hakkında ne düşünürsünüz?
Bunun için n
tamam, bu onun bir şey istediği anlamına geliyor, ben de isterim
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”