Ensest deneyimi olan veya halen yaşayan var mı?
-
- Orgazm!
- Total posts: 778
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Ensest deneyimi olan veya halen yaşayan var mı?
Kenvis18, Kaç kez tekrarlamalıyım - ile kuzen, nasıl ve ikinci bir kuzenle - bu ensest değil!
-
- ön sevişme
- Total posts: 143
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Oğlumun ve erkek kardeşimin ailesinin bir kızı var.
- These users thanked the author ira_pz for the post (total 21):
- Debaklakov, Mart, Eski Şeytan, Esnek, Julikos, Çöp, nikolj202, Tolkala, Esinti, Yardım etmek, Süleyman, Evgeniy7519, Popülatör, IDVS03082008, Fabian 38, hadi, garanti1111, İvanoviç, S.E.R.A.F.II. M, Steff, Mishanya090
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 11 months
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Registered for: 2 years 8 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Orgazm!
- Total posts: 748
- Registered for: 3 years 1 month
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 7 months
Uzun yıllar boyunca ebeveynlerin ve çocukların birlikte olduğu yalnızca dokuz gerçek çift buldum.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
Kız kardeşim ve teyzemle birlikteydim)
- These users thanked the author Yükseklik for the post (total 2):
- Mart, PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1531
- Registered for: 4 years 4 months
-
- heyecanlanıyorum
Sanırım sadece ben değilim, bana öyle geliyor ki böyle birçok insan var
-
- İlgi gösteriliyor
Tolqala, zaten bu gerçekte nadiren olur hayat, ya da kimsenin öğrenmemesi için yapılıyor (ki bu aslında anlaşılabilir bir durum)
-
- heyecanlanıyorum
Nasıl oldu anlamıyorum... Sanırım annesiyle olan seksimi yaktı... bu arada, o benim ilk kadınımdı... ve ilk fırsatta seviştik... kız kardeşim bile evde... banyoda...unutulmaz bir zaman
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 2 years 9 months
Merhaba, ensest konusunda arkadaş arıyorum, telegram@symusity’ye yazın
-
- ön sevişme
- Total posts: 110
- Registered for: 4 years 8 months
Gençliğimde kuzenimle ensest ilişki yaşadım. Okuldan mezun olana kadar pek görüşemiyorduk. şehre okumak için ayrılana kadar. Aradan epeyce yıl geçti. yine kazara yeniden başladı. o boşanmış. Evliyim. ama en ilginç olanı bir kızının olması. Ondan gerçekten hoşlanıyorum. evet sanırım öyle
- These users thanked the author Servis for the post:
- Maxim......
-
- heyecanlanıyorum
-
- İlgi gösteriliyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 4 years
Dün eşim ve ben ilk defa teyzemle yattık. Teyzem benden 15 yaş büyük.
Dün eşimle birlikte butikleri gezdik ve kıyafet seçtik. Teyzemle tesadüfen yollarımız kesişti. Onu birkaç yıldır görmedim. Kendine yeni bir mayo seçiyordu. Eşim de istiyordu. Seçmelerine yardım ettim. Teyzem 57 yaşında olabilir ama çok güzel bir vücudu var. Her ikisini de mayolarla kontrol ettim. Benim zevkime göre bir mayo seçtiler. Teyzem beni onu ziyaret etmeye davet etti. Uzun süredir boşandı. Özgür bir seks hayatı yaşıyor. Hamam ısınıncaya kadar oturduk ve sert içeceklerle kendimizi ısıttık. Çocukları ona bırakmayı kabul ettik. Halen kendisi için uzaktan çalışıyor. Her zaman evde. Hamam ısınır ısınmaz teyzem bizi buhar banyosu yapmaya gönderdi. Çıplak yatıyorduk ve teyzem bizi süpürgelerle kırbaçlıyordu. Bizi buharlayacak, durulayıp buhar odasının arkasındaki çardakta oturacağız. Daha sonra eşimden süpürgeyle buharda pişirmesini istedim ama eşim bunu nasıl yapacağını bilmiyor. Eşim bana kendisi önerdi. Ben de gittim. Teyzem çıplak yatıyordu ve ben onu gezdirdim. Eşim aldırış etmedi. Çarşafı çıkarmamı önerdi. Çıplak teyze ve gezindi. Daha sonra ikimiz de durulandık. Böylece ayrıldık.
Oturduğumuzda teyzem penisimin artık ne kadar küçük olduğu konusunda şaka yaptı. Karısı onu eline aldı ve okşayalım. Gerildi. Teyzemin denemesine izin verdim. Teyze aldırış etmedi. Bu kadar büyük birinin bir eşe nasıl sığacağı konusunda şaka yaptı. Eşim bunun kolay olduğunu söyleyerek övünüyordu. Kontrol etmeyi önerdim. Onun üzerine oturdu ve teyze önce arkasını döndü, sonra karısının onun üzerine atlamasını izledi. Teyze bir kayış getirdi ve onunla kendini okşamaya başladı. Karısını kaldırıp diliyle kıçını okşadı. Diliyle içine girdi. Bunu transeksüel bir seks makinesiyle yakın zamanda yaptığı seks sonucu geliştirdi. Ve onu sikinin üzerine oturttu. Karısı dikkatlice kalçasını onun üzerinde hareket ettirmeye başladı ve sonra ata binmeye başladı. Teyze sadece şaşkına dönmüştü. Kıçıma kayış takmaya çalıştım. Ama eşimin kendisi yardım etmemi önerdi. Strapon’u aldı ve ben dilimle teyzemin anüsünü okşarken eşim de diliyle kıçımı okşuyordu. Daha sonra askıyı dikkatlice içime soktu. Bir tane daha. Yan tarafını kendi içine soktu ve beni dövmeye başladı. Teyzem hemen içeri girmemi söyledi. Girdim. Ben gelene kadar karım beni bitirdi. Ziyafete devam ettikten sonra teyzemin seksodrom yatağındaki yatak odasına gittik. Ellerinden geldiğince rolleri değiştirdiler. Kişisel transa girdiğimizi söylediler. Teyzem seninle tanışmak istiyor. Ancak bunun nasıl trans.
53 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
P. S. Teyzemle askerden döndüğümde tanıştık. Bana aynı hamamda, diğerlerinden uzakta seviştiğimiz, benim yaşımdaki bekar bir kızla ayarladı.
Bana travestiden bahsettiklerinde teyzem bana Tayland’da nasıl tatil yaptığımızı anlattı, sonra fahişe bir kız aldığı kisvesi altında bana travesti için para ödedi. İlk başta onu istemedim ama heyecanlanmam için teyzem bana yardım etti. Ama teyzesini hiç sikmedi çünkü travesti yataktaki bir kadından daha kötü değildi.
Başka bir sefer teyzemle eve yürürken neredeyse onunla yatıyordum ama kızı ve damadı oradaydı.
Sonunda on yıldan fazla bir süre birbirimizi görmedik.
Ensest konusu açıldığında eşim ikinci dereceden kuzenim olduğunu söyledi. Kendisi de teyzemle akrabadır)) Yatakta başka bir ikinci kuzenle tanıştığımızı paylaşmıştık. Teyzem aslında biseksüel olduğunu söyledi. Bunu da biliyoruz, güldük)) Teyzem de ben de karşı olmadığım halde analdan tahrik oluyordu. Ne kadar teyze olmasına rağmen. Ona ismiyle hitap ediyoruz. Eğer kabul ederse yılbaşı partisinde ona trans yaşatmayı kabul ettik. Daha da iyisi, üçümüz gelip transı ziyaret edeceğiz. Transy’nin harika bir seks makinesi var. Eşim hâlâ onun için deli oluyor.
Dün eşimle birlikte butikleri gezdik ve kıyafet seçtik. Teyzemle tesadüfen yollarımız kesişti. Onu birkaç yıldır görmedim. Kendine yeni bir mayo seçiyordu. Eşim de istiyordu. Seçmelerine yardım ettim. Teyzem 57 yaşında olabilir ama çok güzel bir vücudu var. Her ikisini de mayolarla kontrol ettim. Benim zevkime göre bir mayo seçtiler. Teyzem beni onu ziyaret etmeye davet etti. Uzun süredir boşandı. Özgür bir seks hayatı yaşıyor. Hamam ısınıncaya kadar oturduk ve sert içeceklerle kendimizi ısıttık. Çocukları ona bırakmayı kabul ettik. Halen kendisi için uzaktan çalışıyor. Her zaman evde. Hamam ısınır ısınmaz teyzem bizi buhar banyosu yapmaya gönderdi. Çıplak yatıyorduk ve teyzem bizi süpürgelerle kırbaçlıyordu. Bizi buharlayacak, durulayıp buhar odasının arkasındaki çardakta oturacağız. Daha sonra eşimden süpürgeyle buharda pişirmesini istedim ama eşim bunu nasıl yapacağını bilmiyor. Eşim bana kendisi önerdi. Ben de gittim. Teyzem çıplak yatıyordu ve ben onu gezdirdim. Eşim aldırış etmedi. Çarşafı çıkarmamı önerdi. Çıplak teyze ve gezindi. Daha sonra ikimiz de durulandık. Böylece ayrıldık.
Oturduğumuzda teyzem penisimin artık ne kadar küçük olduğu konusunda şaka yaptı. Karısı onu eline aldı ve okşayalım. Gerildi. Teyzemin denemesine izin verdim. Teyze aldırış etmedi. Bu kadar büyük birinin bir eşe nasıl sığacağı konusunda şaka yaptı. Eşim bunun kolay olduğunu söyleyerek övünüyordu. Kontrol etmeyi önerdim. Onun üzerine oturdu ve teyze önce arkasını döndü, sonra karısının onun üzerine atlamasını izledi. Teyze bir kayış getirdi ve onunla kendini okşamaya başladı. Karısını kaldırıp diliyle kıçını okşadı. Diliyle içine girdi. Bunu transeksüel bir seks makinesiyle yakın zamanda yaptığı seks sonucu geliştirdi. Ve onu sikinin üzerine oturttu. Karısı dikkatlice kalçasını onun üzerinde hareket ettirmeye başladı ve sonra ata binmeye başladı. Teyze sadece şaşkına dönmüştü. Kıçıma kayış takmaya çalıştım. Ama eşimin kendisi yardım etmemi önerdi. Strapon’u aldı ve ben dilimle teyzemin anüsünü okşarken eşim de diliyle kıçımı okşuyordu. Daha sonra askıyı dikkatlice içime soktu. Bir tane daha. Yan tarafını kendi içine soktu ve beni dövmeye başladı. Teyzem hemen içeri girmemi söyledi. Girdim. Ben gelene kadar karım beni bitirdi. Ziyafete devam ettikten sonra teyzemin seksodrom yatağındaki yatak odasına gittik. Ellerinden geldiğince rolleri değiştirdiler. Kişisel transa girdiğimizi söylediler. Teyzem seninle tanışmak istiyor. Ancak bunun nasıl trans.
53 dakika 48 saniye sonra gönderildi:
P. S. Teyzemle askerden döndüğümde tanıştık. Bana aynı hamamda, diğerlerinden uzakta seviştiğimiz, benim yaşımdaki bekar bir kızla ayarladı.
Bana travestiden bahsettiklerinde teyzem bana Tayland’da nasıl tatil yaptığımızı anlattı, sonra fahişe bir kız aldığı kisvesi altında bana travesti için para ödedi. İlk başta onu istemedim ama heyecanlanmam için teyzem bana yardım etti. Ama teyzesini hiç sikmedi çünkü travesti yataktaki bir kadından daha kötü değildi.
Başka bir sefer teyzemle eve yürürken neredeyse onunla yatıyordum ama kızı ve damadı oradaydı.
Sonunda on yıldan fazla bir süre birbirimizi görmedik.
Ensest konusu açıldığında eşim ikinci dereceden kuzenim olduğunu söyledi. Kendisi de teyzemle akrabadır)) Yatakta başka bir ikinci kuzenle tanıştığımızı paylaşmıştık. Teyzem aslında biseksüel olduğunu söyledi. Bunu da biliyoruz, güldük)) Teyzem de ben de karşı olmadığım halde analdan tahrik oluyordu. Ne kadar teyze olmasına rağmen. Ona ismiyle hitap ediyoruz. Eğer kabul ederse yılbaşı partisinde ona trans yaşatmayı kabul ettik. Daha da iyisi, üçümüz gelip transı ziyaret edeceğiz. Transy’nin harika bir seks makinesi var. Eşim hâlâ onun için deli oluyor.
- These users thanked the author Tpoo for the post (total 5):
- Cools87, Fargal94, Vik.ruba80, Solgans1970, Islak
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
Çocukken kız kardeşim ve ben oral ve annilingusla uğraştık.
- These users thanked the author Kayfolov for the post:
- PavelNokia
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 2
Kız kardeşim ve ben çocukluğumuz boyunca eğlendik ve şimdi bunu da bazen hatırlıyoruz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
Çocukluğumdan beri babamla. Her şeyi seviyorum. Çok. Oral seks, oral seks. Sonra aklıma geldi... ve gerisi daha sonra. Ve artık onu emmeyi seviyorum :evet:
- These users thanked the author Islak for the post (total 10):
- Tolkala, Esinti, Tür, Timuryai, sapık, Aalleexx26, Fargal94, PavelNokia, RedFox, Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
- Registered for: 4 years 1 month
14 yaşımdan beri erkek kardeşimle seks yapıyorum. Bu harika! :ayyy:
- These users thanked the author Mosiya for the post (total 6):
- Islak, sapık, Maxim......, Delmek, RedFox, Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 5 months
Beni yargıla ya da yargılama ama ensest deneyimim var. İlk başta nasıl oldu, sonra ne olacak diye düşündüm ama ailede önemli bir şey olmadı.
- These users thanked the author karina.yakovleva for the post (total 13):
- Tavşan, Tolkala, Nick1979, Mosiya, Tür, Horus1997Koş, Sibiryak89, sapık, Maxim......, Popülatör, Ted_2023, Masterslepka, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
Peki tam olarak kiminle?karina.yakovleva: ↑14 Feb 2023, 11:45 Beni yargılayın ya da yargılamayın ama ensest deneyimim var. İlk başta bu nasıl oldu, sonra ne oldu diye düşündüm ama ailede önemli bir şey olmadı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 8 months
Peki ya eylemin kendisi?... Kiminle?... Söyle bana, lütfen!
Yani hiçbir şey mi?... :udivlenie:karina.yakovleva: ↑14 Feb 2023, 11:45 Beni yargılayın ya da yargılamayın ama ensest deneyimim var. İlk başta bu nasıl oldu, sonra ne olacak diye düşündüm ama ailede önemli bir şey olmadı.
Peki ya eylemin kendisi?... Kiminle?... Söyle bana, lütfen!

-
- Flört etmek
- These users thanked the author karina.yakovleva for the post (total 3):
- Mosiya, Popülatör, cilalı
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
- Registered for: 3 years 9 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 333
- Registered for: 4 years 1 month
-
- Flört etmek
Mantığınız yetersiz.
- These users thanked the author karina.yakovleva for the post:
- Popülatör
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 10 months
Milla, ailen hakkında daha fazla bilgi edinmek istiyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
ilginç bir konu, ne yazık ki çok az gerçek hikaye var
- These users thanked the author Yardım etmek for the post:
- çiçek hastalığı
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 20
- Registered for: 2 years 3 months
İnternetin fantezilerle ve çok az gerçeklikle dolu olduğuna katılıyorum. Ancak bir psikoloğa anlatamayacağınız konular vardır, bu yüzden onlar sempati, gerekçe veya onay arayarak yazarlar. Birini yalan söylediği için suçlamak ödüllendirici bir şey değildir. Gerçekte yapmaktansa hayal kurmalarına izin vermek daha iyidir. Yaptım ve pişmanım.
-
- Orgazm!
- Total posts: 660
- Registered for: 3 years 3 months
Bir annem + kız kardeşim var... bir süredir devam ediyor uzun zaman
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Orgazm!
Evet, elbette. Kesinlikle kesin olmak gerekirse, anne + kız kardeş + ben
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
- Registered for: 2 years 3 months
-
- Orgazm!
-
- ön sevişme
- Total posts: 144
- Registered for: 3 years 10 months
Evgenii7519, kız kardeşin kaç yaşında? Ciddi bir ilişkiyle ilgileniyor mu?
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
Çocukken kardeşimin sikini yalardım bana sık sık en büyüğün kim diye sordu ve hoşuma gitti.
Bir keresinde kuzenimi emerken hiç beklemeden ağzıma girdi, spermi yuttum ve hoşuma gitti!
Bazen emmek bile istedim!
Kardeşimin büyük bir penisi var, onu tamamen yutmak benim için zor oldu ama denedim.
Şimdi sikini ağzıma almak istiyorum ama istemeyeceğinden korkuyorum. Artık siki çok daha büyük ve onu tamamen yutmak benim için zor olacak, onu istiyorum. ağzıma boşalmak, spermin tadına bakmak.
Bir keresinde kuzenimi emerken hiç beklemeden ağzıma girdi, spermi yuttum ve hoşuma gitti!
Bazen emmek bile istedim!
Kardeşimin büyük bir penisi var, onu tamamen yutmak benim için zor oldu ama denedim.
Şimdi sikini ağzıma almak istiyorum ama istemeyeceğinden korkuyorum. Artık siki çok daha büyük ve onu tamamen yutmak benim için zor olacak, onu istiyorum. ağzıma boşalmak, spermin tadına bakmak.
- These users thanked the author Vetal B for the post (total 2):
- Solgans1970, Islak
-
- Orgazm!
Şu anda 44 yaşında. 30 yıl önce başladık...Mishanya090: ↑25 May 2023, 00:10 Evgenii7519, kız kardeşin kaç yaşında ? Ciddi bir ilişkiye ilgi duyuyor mu?
- These users thanked the author Evgeniy7519 for the post:
- PavelNokia
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
Tek kötü şey toplumun tutumu; her şeyi yok ediyor ve yok ediyor ve akrabalar arasındaki her türlü anlayışı yok ediyor!
Ensest ve bunun gibi varyasyonlar ve türler - vardı ve olacak.Şu anda 44 yaşında. 30 yıl önce başladık...
Tek kötü şey toplumun tutumu; her şeyi yok ediyor ve yok ediyor ve akrabalar arasındaki her türlü anlayışı yok ediyor!
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post:
- PavelNokia
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-