Wikipedia’da yazdıklarına göre, biseksüellik hem erkeklere hem de kadınlara ya da birden fazla cinsiyete veya toplumsal cinsiyete yönelik romantik ve cinsel çekim ve/veya cinsel davranıştır
Zaten farklı nesnelerle birkaç kez kıçımdan denedim ama hiç hoş bir his almıyorum, bu neden olabilir?
Önce sıradan bir prezervatifle kalemi denedim, ardından ince bir prezervatifle yuvarlak bıçağın sapını denedim... Ama hiçbir vızıltı hissetmiyorum, ne olabilir ki sorun mu var? Yavaşça ileri geri hareket ettiriyorum, bazen kasıtlı olarak prostata bastırıyorum, ancak 7 dakika sonra onu çekiyorum çünkü hoş bir şey hissetmiyorum Yardım edin! Zevk almak istiyorum anal!!!
Zaten farklı nesnelerle birkaç kez kıçımdan denedim ama hiç hoş bir his almıyorum, bu neden olabilir? :( Önce sıradan bir prezervatifle kalemi denedim, ardından ince bir prezervatifle yuvarlak bıçağın sapını denedim... Ama hiçbir vızıltı hissetmiyorum, ne olabilir ki sorun mu var? Yavaşça ileri geri hareket ettiriyorum, bazen kasıtlı olarak prostata bastırıyorum, ancak 7 dakika sonra onu çekiyorum çünkü hoş bir şey hissetmiyorum :( Yardım edin! Zevk almak istiyorum anal!!!
Berden: ↑10 Oct 2022, 20:32
Yardım! Analdan zevk almak istiyorum!!!
Peki dostum! Size şunu söyleyeyim, anal mastürbasyondan keyif alabilmek için kıçınızı bu tür oyunlara ve manipülasyonlara alıştırmanız gerekir.
Asıl mesele şu ki, bu tür oyunlar size hoş olmayan hisler vermiyorsa, bu zaten bir işarettir zamanla hoşuna gidecek.
Fakat bu aylar, yıllar alabilir.
These users thanked the author 12345 for the post (total 2):
[quote=Berden post_id=120622 time=1665423167 user_id=10434] Yardım! Analdan zevk almak istiyorum!!! [/quote] Peki dostum! Size şunu söyleyeyim, anal mastürbasyondan keyif alabilmek için kıçınızı bu tür oyunlara ve manipülasyonlara alıştırmanız gerekir. Asıl mesele şu ki, bu tür oyunlar size hoş olmayan hisler vermiyorsa, bu zaten bir işarettir zamanla hoşuna gidecek. Fakat bu aylar, yıllar alabilir.
Birisine kıçıma yapay penis soktuğumu ya da beni orada nasıl siktiklerini göstermek hoşuma gidiyor. Ve nüfuzun kendisinin de hiçbir etkisi yoktur. Ama sik emmeyi ve insanların yüzüme ve ağzıma boşalmasını seviyorum. Sadece yapay penis denemekle kalmadım, adamlar beni anüsten siktiler. Onlara oral seks yapmaları için bonus verdim ve yüzüme ve ağzıma geldiler. :)
These users thanked the author VitalyMeth for the post (total 2):
Birisine kıçıma yapay penis soktuğumu ya da beni orada nasıl siktiklerini göstermek hoşuma gidiyor. Ve nüfuzun kendisinin de hiçbir etkisi yoktur. Ama sik emmeyi ve insanların yüzüme ve ağzıma boşalmasını seviyorum. Sadece yapay penis denemekle kalmadım, adamlar beni anüsten siktiler. Onlara oral seks yapmaları için bonus verdim ve yüzüme ve ağzıma geldiler. :)
Anal mastürbasyon sırasında hiç hoş bir his yoksa belki de kendinizi zorlamamalısınız. Seks hayatınızı renklendirmenin başka birçok yolu var. Anüsle oynamanın mutluluğunu ilk kez yaşadığımı söylemeyeceğim ama tekrarlamak istedim..
These users thanked the author Alex yapardı for the post (total 3):
Anal mastürbasyon sırasında hiç hoş bir his yoksa belki de kendinizi zorlamamalısınız. Seks hayatınızı renklendirmenin başka birçok yolu var. Anüsle oynamanın mutluluğunu ilk kez yaşadığımı söylemeyeceğim ama tekrarlamak istedim..
Hiç hoş duygular hissetmiyorum
Kendimi bilmiyorum...
ama bazı sevgililerim hissetti Prostat masajından hemen keyif almıyorlar ama sonra... "denediklerinde" (buna öyle diyelim), o zaman güçlü orgazmlar yaşıyorlar.
These users thanked the author Kadın for the post:
[quote=Berden post_id=120622 time=1665423167 user_id=10434] Hiç hoş duygular hissetmiyorum [/quote] Kendimi bilmiyorum... ama bazı sevgililerim hissetti Prostat masajından hemen keyif almıyorlar ama sonra... "denediklerinde" (buna öyle diyelim), o zaman güçlü orgazmlar yaşıyorlar.
Berden: ↑12 Oct 2022, 00:59
Anal plug almayı düşünüyorum, belki bu bana yardımcı olur?...
Oea yalnızca anüsünüzü genişletir ve hepsi bu.
Anüse ve içindeki hareketlere alışmanız gerekiyor ki içindeki erojen bölgeler uyansın.
Ve bence tıkaç genel olarak aptalca. ve bunun hiçbir faydası yoktur, sadece zararı vardır.
These users thanked the author 12345 for the post:
[quote=Berden post_id=121051 time=1665525553 user_id=10434] Anal plug almayı düşünüyorum, belki bu bana yardımcı olur?... [/quote]Oea yalnızca anüsünüzü genişletir ve hepsi bu. Anüse ve içindeki hareketlere alışmanız gerekiyor ki içindeki erojen bölgeler uyansın. Ve bence tıkaç genel olarak aptalca. ve bunun hiçbir faydası yoktur, sadece zararı vardır.
İlk kez Benden çok daha yaşlı bir adam tarafından sikildim. 13 yaşındaydım ve o da zaten 45 yaşındaydı. Bir keresinde ona penisimin çok küçük olduğundan şikayet etmiştim. Sonra çocuklar ve ben amlarımızı ölçtük ve o zamanlar en küçüğünün bende olduğu ortaya çıktı, hala 8 cm küçük.
These users thanked the author Dima345 for the post:
[url=viewtopic.php?t=7373]İlk kez[/url] Benden çok daha yaşlı bir adam tarafından sikildim. 13 yaşındaydım ve o da zaten 45 yaşındaydı. Bir keresinde ona penisimin çok küçük olduğundan şikayet etmiştim. Sonra çocuklar ve ben amlarımızı ölçtük ve o zamanlar en küçüğünün bende olduğu ortaya çıktı, hala 8 cm küçük.
12345: ↑12 Oct 2022, 05:24
Anüsünüzü içindeki harekete alıştırmalısınız ki içindeki erojen bölgeler uyansın.
İçerde hareket ediyor gibiyim, ama hala sonuç yok...
Hiçbir şey hissetmiyorum, bazen peniste işeme isteği doğuyor...
Bu arada penis sarkıyor daha doğrusu sadece kafa şişmiş ve yağlayıcı madde akıyor
[quote=12345 post_id=121067 time=1665541465 user_id=10223] Anüsünüzü içindeki harekete alıştırmalısınız ki içindeki erojen bölgeler uyansın. [/quote] İçerde hareket ediyor gibiyim, ama hala sonuç yok... Hiçbir şey hissetmiyorum, bazen peniste işeme isteği doğuyor... Bu arada penis sarkıyor daha doğrusu sadece kafa şişmiş ve yağlayıcı madde akıyor :oops:
niqk: ↑14 Oct 2022, 20:15
Burada söylediklerini daha iyi dinleyin! Çatı kalkacak!
Evet, gerçekten... Sonuçta, eğer her şey bu kadar kötü olsaydı, herkes bunu yapmazdı ve bu da olurdu. biseksüeller, geyler ve sadece anal zevkleri sevenler olmasın... :C
These users thanked the author Berden for the post (total 2):
[quote=niqk post_id=122070 time=1665767752 user_id=218] Burada söylediklerini daha iyi dinleyin! Çatı kalkacak! [/quote] Evet, gerçekten... Sonuçta, eğer her şey bu kadar kötü olsaydı, herkes bunu yapmazdı ve bu da olurdu. biseksüeller, geyler ve sadece anal zevkleri sevenler olmasın... :C
niqk: ↑20 Oct 2022, 22:37
Bütün bu zevkler herkese göre değil...
Bilmiyorum...
Gerçekten bir olmak istiyorum amatör...
O kadar çok amatör var ki herkes eğleniyor, sonuçta herkesin organizması aynı, yani amatörlük bu kadar olmamalı...
These users thanked the author Berden for the post:
[quote=niqk post_id=124721 time=1666294678 user_id=218] Bütün bu zevkler herkese göre değil... [/quote] Bilmiyorum... Gerçekten bir olmak istiyorum amatör... O kadar çok amatör var ki herkes eğleniyor, sonuçta herkesin organizması aynı, yani amatörlük bu kadar olmamalı...
[quote=niqk post_id=124737 time=1666296164 user_id=218] Bu beni ilgilendirmiyor. [/quote] Ama bu beni ilgilendiriyor ve bu yüzden erkeklerden bir şeyler duymak istiyorum. belki biliyorlardır!!
Hangi konuyu hatırlamasam da buraya zaten yazdım. Ama izninizle tekrar yazacağım. Burası gizli olduğundan ruhumu dökmek istiyorum. Genel olarak 23 yaşımdayken köyde bir düğündeydim, ikinci gün çok akşamdan kaldım ve akşam karanlığında bayıldım, beni orada yaz mutfağında uyumaya bıraktılar. Kıçımda korkunç bir acıyla uyandım. Sanki tepemde bir adam varmış gibi, onu görmemem için başımı tutuyor ve benimle sikişiyormuş gibi hissediyorum. Acı çok şiddetli ama sonra şoktan penisim ayağa kalkıp başını kanepeye sürtmeye başladı, adam hızını arttırıp içime girdi ve ben bir nehir gibi akmaya başladım. Bir süre üstümde yattı, penisi küçüldü ve pat sesiyle çıktı, daha da çok gerildim. Aniden ayağa kalktı ve yazlık odadan çıktı. Yine sarhoş bir uykudayım. Sabah tuvalette külotumun her yeri kan içindeydi, eve geldim ve 2 gün daha hidrojen peroksitli bir bezle dolaştım, bu yüzden anüsümü yırttılar ki kim olduğu asla anlaşılamadı.
These users thanked the author 1nfarkt for the post:
Hangi konuyu hatırlamasam da buraya zaten yazdım. Ama izninizle tekrar yazacağım. Burası gizli olduğundan ruhumu dökmek istiyorum. Genel olarak 23 yaşımdayken köyde bir düğündeydim, ikinci gün çok akşamdan kaldım ve akşam karanlığında bayıldım, beni orada yaz mutfağında uyumaya bıraktılar. Kıçımda korkunç bir acıyla uyandım. Sanki tepemde bir adam varmış gibi, onu görmemem için başımı tutuyor ve benimle sikişiyormuş gibi hissediyorum. Acı çok şiddetli ama sonra şoktan penisim ayağa kalkıp başını kanepeye sürtmeye başladı, adam hızını arttırıp içime girdi ve ben bir nehir gibi akmaya başladım. Bir süre üstümde yattı, penisi küçüldü ve pat sesiyle çıktı, daha da çok gerildim. Aniden ayağa kalktı ve yazlık odadan çıktı. Yine sarhoş bir uykudayım. Sabah tuvalette külotumun her yeri kan içindeydi, eve geldim ve 2 gün daha hidrojen peroksitli bir bezle dolaştım, bu yüzden anüsümü yırttılar ki kim olduğu asla anlaşılamadı.
1 kalp krizi: ↑21 Feb 2023, 20:34
Hangi konu olduğunu hatırlamasam da buraya zaten yazdım. Ama izninizle tekrar yazacağım. Burası gizli olduğundan ruhumu dökmek istiyorum. Genel olarak 23 yaşımdayken köyde bir düğündeydim, ikinci gün çok akşamdan kaldım ve akşam karanlığında bayıldım, beni orada yaz mutfağında uyumaya bıraktılar. Kıçımda korkunç bir acıyla uyandım. Sanki tepemde bir adam varmış gibi, onu görmemem için başımı tutuyor ve benimle sikişiyormuş gibi hissediyorum. Acı çok şiddetli ama sonra şoktan penisim ayağa kalkıp başını kanepeye sürtmeye başladı, adam hızını arttırıp içime girdi ve ben bir nehir gibi akmaya başladım. Bir süre üstümde yattı, penisi küçüldü ve pat sesiyle çıktı, daha da çok gerildim. Aniden ayağa kalktı ve yazlık odadan çıktı. Yine sarhoş bir uykudayım. Sabah tuvalette külotumun her tarafı kan içindeydi, eve geldim ve 2 gün daha hidrojen peroksitli bir bezle dolaştım, bu yüzden anüsüm yırtıldı, bunu kim yaptıysa asla anlayamadı.
[quote=1 kalp krizi post_id=171766 time=1677000841 user_id= 15363] Hangi konu olduğunu hatırlamasam da buraya zaten yazdım. Ama izninizle tekrar yazacağım. Burası gizli olduğundan ruhumu dökmek istiyorum. Genel olarak 23 yaşımdayken köyde bir düğündeydim, ikinci gün çok akşamdan kaldım ve akşam karanlığında bayıldım, beni orada yaz mutfağında uyumaya bıraktılar. Kıçımda korkunç bir acıyla uyandım. Sanki tepemde bir adam varmış gibi, onu görmemem için başımı tutuyor ve benimle sikişiyormuş gibi hissediyorum. Acı çok şiddetli ama sonra şoktan penisim ayağa kalkıp başını kanepeye sürtmeye başladı, adam hızını arttırıp içime girdi ve ben bir nehir gibi akmaya başladım. Bir süre üstümde yattı, penisi küçüldü ve pat sesiyle çıktı, daha da çok gerildim. Aniden ayağa kalktı ve yazlık odadan çıktı. Yine sarhoş bir uykudayım. Sabah tuvalette külotumun her tarafı kan içindeydi, eve geldim ve 2 gün daha hidrojen peroksitli bir bezle dolaştım, bu yüzden anüsüm yırtıldı, bunu kim yaptıysa asla anlayamadı. [/quote] Peki ne oldu? Anal özlem var, devamı var mıydı?
Bu Nisan ayında St. Petersburg’a geldim ve gerçekten prostat masajı yaptırmak istedim, bir masaj terapisti buldum ve onun yetişkin bir kadın olmasını istedim.
Geldiğime karar verdik, beni duşa gönderdik, korktum ve istedim. Odaya giriyorum. Geri çekileyim, 45 yaşında, tombul, 4 beden, iri göğüslü ve güzel bir yüze sahip. İçeri girdiğimde nazik ve yumuşak bir sesle benimle dalga geçmeye başladı:
- ilk kez sürtük mü? Kıçını okşamamı istiyorsun, değil mi? Pekala, kıçını hazırla.
Köpek stili ayağa kalktım, anüsüme nazikçe masaj yapmaya başladı ve tek parmağıyla içime girdi, tuhaf ama hoş bir histi. Sonra ikinci parmak devreye girdi ve prostata masaj yapmaya başladı ve penisim anında yukarı fırladı, yaklaşık 10 dakika boyunca bana masaj yaptı. Sonra diyor ki:
-Seni bağlamamı ister misin, sürtük?
Heyecan beni ele geçirdi ve kabul ettim.
Sırtıma uzandım, iki yapay penis getirdi ve hangisini istiyorsun dedi? İkincisinden korktum çünkü 17.5/4, ilki ise 11/2 idi.
-onlarla hiçbir şey hissetmeyeceksin, tamam, devam et ve onu bana yerleştir, gerçekten hiçbir şey hissetmedim
-pekala, sana söyledim
Ve bunu ikinciyle değiştirdim, ikinciden çok keyif aldım. Beni becerdiğinde bana müstehcen isimler de taktı. Aletimi eline aldı ve çok hızlı bir şekilde çekmeye başladı, midemi ve göğsümü benden fışkıran bol miktarda spermle doldurdu.
Bu Nisan ayında St. Petersburg’a geldim ve gerçekten prostat masajı yaptırmak istedim, bir masaj terapisti buldum ve onun yetişkin bir kadın olmasını istedim. Geldiğime karar verdik, beni duşa gönderdik, korktum ve istedim. Odaya giriyorum. Geri çekileyim, 45 yaşında, tombul, 4 beden, iri göğüslü ve güzel bir yüze sahip. İçeri girdiğimde nazik ve yumuşak bir sesle benimle dalga geçmeye başladı: - ilk kez sürtük mü? Kıçını okşamamı istiyorsun, değil mi? Pekala, kıçını hazırla. Köpek stili ayağa kalktım, anüsüme nazikçe masaj yapmaya başladı ve tek parmağıyla içime girdi, tuhaf ama hoş bir histi. Sonra ikinci parmak devreye girdi ve prostata masaj yapmaya başladı ve penisim anında yukarı fırladı, yaklaşık 10 dakika boyunca bana masaj yaptı. Sonra diyor ki: -Seni bağlamamı ister misin, sürtük? Heyecan beni ele geçirdi ve kabul ettim. Sırtıma uzandım, iki yapay penis getirdi ve hangisini istiyorsun dedi? İkincisinden korktum çünkü 17.5/4, ilki ise 11/2 idi. -onlarla hiçbir şey hissetmeyeceksin, tamam, devam et ve onu bana yerleştir, gerçekten hiçbir şey hissetmedim -pekala, sana söyledim Ve bunu ikinciyle değiştirdim, ikinciden çok keyif aldım. Beni becerdiğinde bana müstehcen isimler de taktı. Aletimi eline aldı ve çok hızlı bir şekilde çekmeye başladı, midemi ve göğsümü benden fışkıran bol miktarda spermle doldurdu.
Zaten farklı nesnelerle birkaç kez kıçımdan denedim ama hiçbir hoş duygu hissetmiyorum, bu neden olabilir?
Önce sıradan bir prezervatifle kalemi denedim, ardından ince bir prezervatifle yuvarlak bıçağın sapını denedim... Ama hiçbir vızıltı hissetmiyorum, ne olabilir ki sorun mu var? Yavaşça ileri geri hareket ettiriyorum, bazen kasıtlı olarak prostata bastırıyorum, ancak 7 dakika sonra onu çekiyorum çünkü hoş bir şey hissetmiyorum Yardım edin! Zevk almak istiyorum anal!!!
Ne düşünüyorsun, ilk andan itibaren harika hisler yaşayacak mısın? Kıçını bu tür okşamalara alıştırman gerekiyor.
Ben 13-14 yaşında kıçımla oynamaya başladım, pek heyecan da yaşamadım ama hoş olmayan bir şey de olmadı ve bu oyunlara kıçımla devam etmeme izin verdi. bir iki yıl sonra bu işe dahil oldum ve artık bu tür okşamalardan vazgeçemez oldum.
[quote=Berden post_id=120622 time=1665423167 user_id=10434] Zaten farklı nesnelerle birkaç kez kıçımdan denedim ama hiçbir hoş duygu hissetmiyorum, bu neden olabilir? :( Önce sıradan bir prezervatifle kalemi denedim, ardından ince bir prezervatifle yuvarlak bıçağın sapını denedim... Ama hiçbir vızıltı hissetmiyorum, ne olabilir ki sorun mu var? Yavaşça ileri geri hareket ettiriyorum, bazen kasıtlı olarak prostata bastırıyorum, ancak 7 dakika sonra onu çekiyorum çünkü hoş bir şey hissetmiyorum :( Yardım edin! Zevk almak istiyorum anal!!! [/quote] Ne düşünüyorsun, ilk andan itibaren harika hisler yaşayacak mısın? Kıçını bu tür okşamalara alıştırman gerekiyor. Ben 13-14 yaşında kıçımla oynamaya başladım, pek heyecan da yaşamadım ama hoş olmayan bir şey de olmadı ve bu oyunlara kıçımla devam etmeme izin verdi. bir iki yıl sonra bu işe dahil oldum ve artık bu tür okşamalardan vazgeçemez oldum.
Lucifer: ↑26 Jul 2023, 08:53
Bu Nisan ayında St. Petersburg’a geldim ve gerçekten prostat masajı yaptırmak istedim, bir masaj terapisti buldum ve onun yetişkin bir kadın olmasını istedim.
Geldiğime karar verdik, beni duşa gönderdik, korktum ve istedim. Odaya giriyorum. Geri çekileyim, 45 yaşında, tombul, 4 beden, iri göğüslü ve güzel bir yüze sahip. İçeri girdiğimde nazik ve yumuşak bir sesle benimle dalga geçmeye başladı:
- ilk kez sürtük mü? Kıçını okşamamı istiyorsun, değil mi? Pekala, kıçını hazırla.
Köpek stili ayağa kalktım, anüsüme nazikçe masaj yapmaya başladı ve tek parmağıyla içime girdi, tuhaf ama hoş bir histi. Sonra ikinci parmak devreye girdi ve prostata masaj yapmaya başladı ve penisim anında yukarı fırladı, yaklaşık 10 dakika boyunca bana masaj yaptı. Sonra diyor ki:
-Seni bağlamamı ister misin, sürtük?
Heyecan beni ele geçirdi ve kabul ettim.
Sırtıma uzandım, iki yapay penis getirdi ve hangisini istiyorsun dedi? İkincisinden korktum çünkü 17.5/4, ilki ise 11/2 idi.
-onlarla hiçbir şey hissetmeyeceksin, tamam, devam et ve onu bana yerleştir, gerçekten hiçbir şey hissetmedim
-pekala, sana söyledim
Ve bunu ikinciyle değiştirdim, ikinciden çok keyif aldım. Beni becerdiğinde bana müstehcen isimler de taktı. Penisimi eline aldı ve mastürbasyon yapmaya başladı, çok hızlı geldim, midemi ve göğsümü benden sıçrayan bol miktarda spermle doldurdum.
bana nereye gittiğimi söyle, yoksa şimdi ben de söylerim, St. Petersburg’a gitmek isterim.
[quote=Lucifer post_id=234483 time=1690350803 user_id=19780] Bu Nisan ayında St. Petersburg’a geldim ve gerçekten prostat masajı yaptırmak istedim, bir masaj terapisti buldum ve onun yetişkin bir kadın olmasını istedim. Geldiğime karar verdik, beni duşa gönderdik, korktum ve istedim. Odaya giriyorum. Geri çekileyim, 45 yaşında, tombul, 4 beden, iri göğüslü ve güzel bir yüze sahip. İçeri girdiğimde nazik ve yumuşak bir sesle benimle dalga geçmeye başladı: - ilk kez sürtük mü? Kıçını okşamamı istiyorsun, değil mi? Pekala, kıçını hazırla. Köpek stili ayağa kalktım, anüsüme nazikçe masaj yapmaya başladı ve tek parmağıyla içime girdi, tuhaf ama hoş bir histi. Sonra ikinci parmak devreye girdi ve prostata masaj yapmaya başladı ve penisim anında yukarı fırladı, yaklaşık 10 dakika boyunca bana masaj yaptı. Sonra diyor ki: -Seni bağlamamı ister misin, sürtük? Heyecan beni ele geçirdi ve kabul ettim. Sırtıma uzandım, iki yapay penis getirdi ve hangisini istiyorsun dedi? İkincisinden korktum çünkü 17.5/4, ilki ise 11/2 idi. -onlarla hiçbir şey hissetmeyeceksin, tamam, devam et ve onu bana yerleştir, gerçekten hiçbir şey hissetmedim -pekala, sana söyledim Ve bunu ikinciyle değiştirdim, ikinciden çok keyif aldım. Beni becerdiğinde bana müstehcen isimler de taktı. Penisimi eline aldı ve mastürbasyon yapmaya başladı, çok hızlı geldim, midemi ve göğsümü benden sıçrayan bol miktarda spermle doldurdum. [/quote]bana nereye gittiğimi söyle, yoksa şimdi ben de söylerim, St. Petersburg’a gitmek isterim.
[quote=Aldatılan!!! post_id=234486 time=1690351213 user_id=18852] Ne düşünüyorsunuz, ilk defa muhteşem duygular yaşayacaksınız [/quote] yukarıyı okuyun, işe yaradı Benim için! hehe
[quote=Berden post_id=234146 time=1690277906 user_id=10434] Merhaba arkadaşlar, bugün sonunda bir erkekle ilk anal deneyimimi yaşadım, yaşasın! Heyecanını şimdi anlıyorum [/quote] Tebrikler !
Her insan cinsel yolculuğuna farklı bir zamanda başlar. İlk seks yaşı sizin için önemli mi yoksa koşullara mı bağlı?
İlk seks yaşının seks hayatınızı etkilediğini düşünüyor musunuz?
Last post
13 yaşındayken ilk seks gerçekleşti kız kardeşimin arkadaşı ve aynı zamanda komşumuzla
O gün öğle yemeğine kadar uyudum. Babam bir günlüğüne iş gezisine çıktı, annem işe gitti ve o gün ben kendi başıma bırakıldım. Yaz, tatiller. İstediğinizi yapın, istemiyorsanız hiçbir şey yapmayın....
Last post
Konu şuydu ve Dragonfly’ın ilginç hikayesini bozmaya gerek yoktu.... şimdi bunu nasıl yapıyorsunuz
yanınıza taşınıyor Hanımefendi? ?? :göz kırp:
Arkadaşım henüz seks yapmadı ve onun için bir fahişe tutmak istiyorum. Bir fahişeyle ilk kez birlikte olmanın normal olduğunu mu düşünüyorsun?
Last post
Ama ilk defa bir fahişeyle denemenizi tavsiye etmem. İnsanların hepsi farklıdır, fahişeler de öyle. Belki her şey harikadır, ancak sonunda tüm dünyaya zarar verecek bir tür saçmalık elde edersiniz -...
(Mobil sürüm üzerinden yayınlarsanız metin kesilecektir ve bunu istemezsiniz...)
İlk kez onun nasıl biri olduğuna dair anonim hikayeleri heyecanla okudum. Bazen bunu tanıdığım kızlardan soruyorum. Ne...
Last post
Onun nasıl biri olduğuna dair anonim hikayeleri heyecanla okudum - İLK KEZ.
Teşekkür ederim! Senin hikayen beni benimkiyle doldurdu. En azından İLK KEZ benim değil!
Yedinci sınıfın sonunda...