Kardeşimle ilk kez ensest ilişki mi, değil mi?

Kan akrabaları arasındaki ilişkiler
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 43
Registered for: 2 years 4 months
 Kardeşimle ilk kez ensest ilişki mi, değil mi?

Unread post by Keita123 »

Hiç bir erkekle sevişmedim. 4 yıl sonra kardeşim ziyarete geldi. Onu gördüğümde güzelliği ve tanınmazlığı karşısında şok oldum. Orta derecede şişkin vücudu, kürek kemiklerinin hemen altında bordo saçları, gotik. giyim tarzı.Genel olarak güzel, gösterişli gotik porselen bir bebeğe benziyor ve ben ensestin onaylanmadığı bir ailede büyüdüm ve ben de ensese her zaman karşıydım ama kardeşimi bir arada görünce. yeni imaj ve tarz, böyle bir kardeşle sevişmeye değer olduğunu anladım ama yine de, gerçekten istememe rağmen, ilk kez ensest seksi istemiyorum çünkü ensest olduğunu düşünüyorum anormal ve yanlış, ilk defa bir akrabamla değil ve genel olarak akrabalarla sevişmek istemiyorum ama kardeşime karanlık sevişmeyi teklif edersem bana huzur vermiyor. Kelimenin kötü anlamıyla üzülecek hatta belki onunla tartışacak. Kardeşim için o kadar heyecanlıyım ki gece gündüz ıslak dolaşıyorum, ona oral seks yapıp onu öpmek istiyorum. sevişmek, farklı sapkın teknikler denemek istiyorum sizce ona cinsel partnerim olmasını mı teklif etmeliyim yoksa yine de bu arzuya katlanıp ilk kez akraba olmayan bir erkek mi bulmalıyım ki Daha sonra bir şey ister miyim, yoksa kardeşimle ilk kez mi gitsem? Onu çok istediğim için daha fazlasını söyleyeyim, o kadar gotik bir güzelliğe sahip ki onun gibisini bulamazsınız.
These users thanked the author Keita123 for the post:
Sibiryak89
Esinti
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 250
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Kardeşimle ilk kez ensest ilişki mi yaşadınız?

Unread post by Esinti »

Sadece nakavt olmamaya çalışın!
Fernando
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 180
Orientation: heteroseksüel

Unread post by Fernando »

Kendi başınıza düşünün.
Kardeşinize bulaştığınız için sonradan pişman olmayacak mısınız?!
Sonuçta aile kanı!
Hiçbir zaman kimseye asılmam ailemden !
Ve eğer ailemden biri bana yaklaşırsa hiç mutlu olmayacağım!
These users thanked the author Fernando for the post:
Sibiryak89
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Fernando: 10 Feb 2023, 14:57 bir düşün.
Kardeşinle yattığın için sonradan pişman olmayacak mısın?!
Ne olursa olsun aile kanı!
Hiç kimseye asılmam ailem, hiçbir zaman!
Akrabalarımdan biri bana yaklaşsa hiç mutlu olmazdım!
yani şunu söylüyorum: Akrabalarımı ziyaret ediyor olmam gerçeği, sana sebepsiz yere asılmazdım, özellikle de hiç kimseyle sevişmediğim için, kardeşimle işi berbat edersem pişman olacağımı düşünüyorum. Sanırım düşüncelerimde kardeşimi hayal edeceğim, düşüncelerimde kardeşimle gerçek hayatta sevişmekten daha iyi. Kardeşimle bu tür ensest ilişkiden bir tür tiksinti duyuyorum, sanırım eğer bir şeyden hoşlanmıyorsan. , o zaman bunu yapmayın

5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
işte o kadar seksi bir kardeş ki ne yapacağını bilemiyorsun, başlangıçta ensest ilişkiye karşıydım
Sibiryak89
yedili
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 446
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by yedili »

keta123: 10 Feb 2023, 21:03
bir düşünün.
Daha sonra kardeşinizi siktiğinize pişman olmayacak mısınız?!
Sonuçta aile kanı!
Ben oraya gitmezdim ailemden hiç kimse hiçbir zaman ve sebepsiz yere!
Ayrıca ailemden biri bana yaklaşırsa mutlu olmazdım!
ben de öyle yapıyorum’ Akrabalarıma sebepsiz yere yaklaşmayacağımdan bahsediyorum, özellikle de hiç kimseyle sevişmediğim için, sanırım kardeşimle işi berbat edersem pişman olacağım. Kardeşim hakkında düşüncelerimde, gerçek hayatta kardeşimle sevişmekten daha iyi olduğunu düşünüyorum. Kardeşimle bu tür ensest ilişkiden bir tür tiksinti var, bence bir şeyden hoşlanmıyorsan o zaman yapma. o

5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
here o kadar seksi bir kardeş ki ne yapacağını bilemiyorsun, başlangıçta her türlü enseste karşıydım
Bırak seni bana vereyim, seni ve diğerlerini sikeyim kardeşime olan arzum mutlaka geçecektir;)
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

sevener: 10 Feb 2023, 21:32 Seni becereyim ve kardeşine olan arzunun geçeceği kesin;)
Bence seksi değilsin ve vücudun şişkin değil ten renginiz eşit değil ve yüzünüz bile herhangi bir özelliği olmayan herkes gibi. Ve erkek kardeşim de şişkin vücuduyla genellikle oyuncak bebeğe benziyor.

7’den sonra gönderildi dakika 15 saniye:
ve kardeşimin penisi uzun ve kalın
Sibiryak89
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by tenzör »

keta123: 11 Feb 2023, 11:37
Seni becereyim ve kardeşine olan arzunun geçeceği kesin;)
Bence seksi değilsin ve vücudun da güzel şişkin değil ve cildinizin rengi eşit değil ve yüzünüz de herhangi bir özelliği olmayan herkes gibi. Kardeşim de şişkin vücuduyla genellikle bir oyuncak bebeğe benziyor. Öyleyse karşılaştırın ve sorunuzu yanıtlayın. n
7 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
ve kardeşimin penisi uzun ve kalın
Kardeşinizin ne tür bir penise sahip olduğunu nasıl anlarsınız)? Henüz onunla birlikte olmadın... gönderilerine bakılırsa
These users thanked the author tenzör for the post:
Sibiryak89
alex503311
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 942
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by alex503311 »

tenzor: 11 Feb 2023, 13:52
keta123: 11 Feb 2023, 11:37
sevener: 10 Feb 2023, 21:32
7 dakika 15 saniye sonra gönderildi:
ve erkek kardeşimin penisi uzun ve kalın
Kardeşinizin ne tür bir penise sahip olduğunu nasıl anlarsınız)? Henüz onunla birlikte olmadın... Gönderilerine bakılırsa
Başka bir hayalperest
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

tenzor: 11 Feb 2023, 13:52 Kardeşinizin ne tür bir penise sahip olduğunu nasıl anlarsınız?) Henüz onunla birlikte değildin... Paylaşımlarına bakılırsa
Onu duşta yıkanırken tamamen çıplak gördüm çünkü kapatmayı unutmuştu banyo kapısı .Not: kardeşim benim değil, evlat edinildim ama yine de akrabalarımı ailem olarak görüyorum çünkü onlarla birlikte büyüdüm
Sibiryak89
SergeiKa
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 758
Registered for: 3 years 6 months

Unread post by SergeiKa »

keta123: 11 Feb 2023, 16:06
tenzor: 11 Feb 2023, 13:52 Kardeşinizin ne tür bir penise sahip olduğunu nereden biliyorsunuz? Henüz onunla birlikte değildin... Paylaşımlarına bakılırsa
Onu duşta yıkanırken tamamen çıplak gördüm çünkü kapatmayı unutmuştu banyonun kapısı .Not: erkek kardeşim benim değil, evlat edinildim ama yine de akrabalarımı ailem olarak görüyorum çünkü onlarla birlikte büyüdüm
YEŞİL IŞIK, tatlım!... Ve kardeşine aşık olarak mutlu yolculuklar." :shamp: :cat2:
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 5 months

Unread post by Sibiryak89 »

keta123: 11 Feb 2023, 16:06
tenzor: 11 Feb 2023, 13:52 Kardeşinizin ne tür bir penise sahip olduğunu nereden biliyorsunuz? Henüz onunla birlikte değildin... Paylaşımlarına bakılırsa
Onu duşta yıkanırken tamamen çıplak gördüm çünkü kapatmayı unutmuştu banyonun kapısı .Not: erkek kardeşim benim değil, evlat edinildim ama yine de akrabalarımı ailem olarak görüyorum çünkü onlarla birlikte büyüdüm
Peki hem kendiniz hem de bizim için endişeleniyor musunuz? Bugün senin kardeşin, yarın kocan ve bunda hiçbir günah yok🤔
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 12 Feb 2023, 09:22 Neden hem kendinin hem de bizim üzerimizde süzülüyorsun? Bugün senin kardeşin, yarın kocan ve bunda bir günah yok
yukarıdaki paylaşımda kişinin dediği gibi, sonuçta bu benim kendi kanım, ve üvey kardeşimi umursamıyorum Onu kendi kanım olarak algılıyorum, başka şekilde değil ve ensest günah ve anormaldir, ensest benim için sapıklıktan bile daha kötü ama şehvetli vücut dinlenmez, ister Bu kardeşimin adı, eğer kendime tam olarak kardeşim gibi bir adam bulursam, o zaman kardeşimle olan soru anında ortadan kalkar ve buna ihtiyacım kalmaz.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

keta123: 12 Feb 2023, 10:28
neden sen başını, bizimkini havaya kaldırıyorsun? Bugün senin kardeşin, yarın kocan ve bunda bir günah yok
yukarıdaki paylaşımda kişinin dediği gibi, sonuçta bu benim kendi kanım, ve üvey kardeşimi umursamıyorum Onu kendi kanım olarak algılıyorum, başka şekilde değil ve ensest günah ve anormaldir, ensest benim için sapıklıktan bile daha kötü ama şehvetli vücut dinlenmez, ister bu kardeşimin adı, eğer kendime tam olarak kardeşim gibi bir adam bulursam, o zaman kardeşimle olan soru hemen ortadan kalkar ve buna ihtiyacım kalmaz

Bunlar sizin duygularınızdır, özünde siz sadece aynı ailede yaşayan insanlarsınız Yetişmede ve yaşamada kardeşinizdir ama özünde siz yabancısınız...
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 12 Feb 2023, 15:30 Bunlar sizin duygularınız, özünde siz sadece aynı ailede yaşayan insanlarsınız, o sizin yetiştirilmede ve yaşamada kardeşiniz ama özünde siz yabancısınız...
Bütün bunları biliyorum ama yine de onlara ailemmiş gibi davranıyorum
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

keta123: 12 Feb 2023, 15:36
Bunlar sizin duygularınız, özünde siz sadece aynı ailede yaşayan insanlarsınız, o sizin yetiştirilmede ve yaşamada kardeşiniz ama özünde siz yabancısınız...
Bütün bunları biliyorum ama yine de aile olarak algılıyorum
Aklınla algıla ama fiziksel olarak o bir aile değil kardeşim, şansını denemeye hakkın var, belki o da sana doğru rahat nefes alamıyordur 😊
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 12 Feb 2023, 15:38 Aklınla algıla ama fiziki olarak kardeş değil, şansını denemeye hakkın var, belki o seni umursamıyor bile
evet, o da beni aileden biri olarak algılıyor, bir keresinde ona sarılıp dudaklarını emmeye çalıştım, o da bunu reddetti ve ben de onu bir akrabam gibi yanağından öpmek istiyormuşum gibi davranmak zorunda kaldım, ama o bunu tahmin etti Ona asılıyordum ve üvey kız kardeşiyle ahlaksız olmasına rağmen tiksindiğini ve tatsız olduğunu söyledim ve odadan tamamen çıkıp başka bir odaya gitti. Çünkü yaptığımdan dolayı kardeşimin önünde utanıyorum, hala onu kaybetmekten korkuyorum, belki daha fazla uğraştığım için beni unutur bile
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

keta123: 12 Feb 2023, 15:46
Aklınla algıla ama fiziksel olarak kardeşin değil, şansını denemeye hakkın var, belki sana doğru nefes bile vermiyordur
evet, o benim de onu ailem olarak algılıyor, bir şekilde ona sarılıp dudaklarıma emmeye çalıştım, o da bunu reddetti ve ben de onu bir akrabam gibi yanağından öpmek istiyormuşum gibi davranmak zorunda kaldım, ama Ona asıldığımı tahmin etti ve üvey kız kardeşime ahlaksızlık yapmak için bile tiksindiğini ve rahatsız olduğunu söyledi ve genellikle sefahat konusunda başka bir odaya gitmek için odadan çıktı, çünkü ben ’ Yaptığım şey yüzünden kardeşimin önünde utanıyorum, hala onu kaybetmekten korkuyorum, belki daha fazla uğraştığım için beni bile unutur n
Bu onun tipi olmadığın anlamına geliyor, gerisi akrabalık için bir bahane😊
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 12 Feb 2023, 16:15 bu senin onun tipi olmadığın anlamına geliyor, gerisi akrabalık için bir bahane
ve eğer onun tipi olsaydın, akrabalık buraya karışmazdı, değil mi?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

keta123: 12 Feb 2023, 18:03
bu onun tipi olmadığın anlamına gelir, gerisi akrabalık için bir bahanedir
ve eğer onun tipi olsaydın, o zaman akrabalık olmazdı burası acımıyor mu?
sanırım hissedersin😊
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 12 Feb 2023, 18:05 Sanırım bunu hissederdin
bu yüzden aile olarak birlikte büyümüş olmamızın çok rahatsız edici olduğunu hissettim
Sibiryak89
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

keta123: 12 Feb 2023, 19:51
Bunu hissedeceğinizi düşünüyorum
tavsiyeniz için teşekkürler
nİlişkinin nasıl sonuçlanacağını yazın🤔
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Sibiryak89: 12 Feb 2023, 19:52 İlişkinin nasıl yürüyeceğini yazın
Kardeşimle konuştum ve cinsiyet açısından onun bir fetişist olduğu ortaya çıktı, belli birinden hoşlanıyor cinsel organların yapısı ve amımın bu yapıya uyduğu, amımı görünce tüm sınırları aştığını ve sefahate izin verdiğini, benden tamamen soyunup kendimi çıplak göstermemi istediğini, ben de soyunmasını istediğimi, bize yakıştı ve seks yapmaya karar verdik ve seks yaptık, gerçekten hoşuma gitti, üvey kardeşimin bu kadar iyi sikişebildiğini bilmiyordum, onu emdim ve o beni yaladı, genel olarak her şey ahlaksızdı. sanki aramıza bir tür cin girmiş gibi ve yorgunluktan dolayı ara vermelerine rağmen, artık o benim cinsel partnerim ve ben de onun yeni bir cinsel partneriyim. Ama hala kardeşimle yattığım için bir tür çürük tiksinti duyuyorum. ve o da, bu yüzden onunla devam edip etmemeyi düşünüyorum
Sibiryak89
tenzör
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 304
Registered for: 4 years 8 months

Unread post by tenzör »

keta123, bu sorun oylanarak çözülebilir mi? forum mu? :)
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

tenzor, burada forumda esas olarak şunun için olanlar var: Ensest norm olan ve geleneksel aile değerlerine sahip insanlar değil ve aklı başında çok az insan var, bu yüzden oy vermenin bir anlamı yok, elbette ensest ağır basacak ve çok açık bir şekilde
Alejandro
İlgi gösteriliyor
Total posts: 4
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Alejandro »

Doğru, neden oy verelim?
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

keta123: 12 Feb 2023, 20:05
İlişkinin nasıl yürüyeceğini yazın
Kardeşimle konuştum ve cinsiyet açısından fetişist olduğu ortaya çıktı. belli bir cinsel organ yapısından hoşlanıyor ve amım bu binanın altında yaklaşıyor, amımı görünce tüm sınırları aştı ve sefahate izin verdi, benden tamamen soyunup kendimi çıplak göstermemi istedi ve ben de ona sordum soyunmak bize yakıştı ve seks yapmaya karar verdik ve seks yaptık, gerçekten hoşuma gitti, üvey kardeşimin bu kadar iyi sikişebildiğini bilmiyordum, onu emdim ve o da genel olarak beni yaladı. her şey ahlaksızdı, sanki aramıza bir tür cin girmiş gibi ve yorgunluktan dolayı aralar olsa bile, artık o benim cinsel partnerim ve ben onun yeni cinsel partneriyim ama yine de yattığımdan dolayı bir tür çürümüş tiksinti var. kardeşim ve o da, bu yüzden onunla devam edip etmemem gerektiğini düşünüyorum
Sonlandırma için bir neden görmüyorum ve duygular cinsel coşkuyla geçecek😊 👍
BTH
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by BTH »

Günaydın. Her zaman bir kız kardeş istemiştim ve şimdi gerçekten bir tane istiyorum. Ama o ciddi ve buna nasıl yaklaşacağımı bilmiyorum. Bir kez seviştik ama o tamamen sarhoş geldi, hiçbir şey anlamadı ve o sırada evde kimse yoktu. Bu anın tadını çıkardım, taytını ve külotunu çıkardım ve onu birkaç kez becerdim. İçine boşalmak. Daha sonra onlar yanmadan giyinip odama gittim. Kız kardeşim hamile kaldı ve anne babamın iknası ve benim ikna etmem kürtaj yaptırmaya yardımcı olmadı. Ama onun ben olduğumu kabul edemezdim. Peki, bunun gibi bir şey. Doğum yaptı. Onu hala istiyorum.
These users thanked the author BTH for the post:
Sibiryak89
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 93
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Avi »

keta123, yani kardeş kendisine ait değil, onlar kendileri yazdı
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Avi: 16 Feb 2023, 15:41 yani kardeşim benim değil, kendileri yazmışlar
Ben onu hala akrabam olarak algılıyorum, baksan bile yapamam onu bir yabancı olarak algılıyorum, benim olmasa bile hepsi aynı kardeşim, bu da sorunun bir parçası, ona karşı bir şekilde bir şeyler hissetmiyorum, o benim için bir yabancı
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Avi »

keta123, eğer birbirinizle aranız rahatsa, teşekkür ederim bir şeyi mahvetmek için sebep aramayın, hayat sizi yine de şaşırtacaktır!
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Avi: 16 Feb 2023, 18:35 Eğer birbirinizle rahatsanız, takdir edin ve bir şeyi mahvetmek için sebep aramayın, hayat sizi bu haliyle de şaşırtacak!
biz sevişme sırasında rahatlar ve sonrasında ikisi de tiksiniyor çünkü ikisi de ikisini de aile olarak algılıyor
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Avi »

keta123, sevgi ve tiksinti... vay be hareket ediyor. Sadece bundan sonra ne yapacağınıza karar verin
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Avi: 16 Feb 2023, 18:40 sevgi ve tiksinti... Vay be, ne kadar etkileyicisin. Bundan sonra ne yapacağınıza karar verin
Tek bir karar vermemiz gerektiğini biliyorum, durum basit olmadığı ve tavsiyeye ihtiyacım olduğu için bu konuyu oluşturdum , sadece bu kadar, şimdilik ihtiyacım olan tavsiyeyi göremedim
Avi
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum

Unread post by Avi »

keta123, başkalarından tavsiye beklemeyin, bir karar yalnızca Sen
Aşka Dokunmak
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 288
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Aşka Dokunmak »

keta123: 16 Feb 2023, 18:51 Tek bir karar vermemiz gerektiğini biliyorum, durum basit olmadığı ve tavsiyeye ihtiyacım olduğu için bu konuyu oluşturdum, ta ki kendim için doğru tavsiyeyi görene kadar
Konu hâlâ güncelse kesinlikle yapmayın. Temasları ayrı, gözden uzak, akıldan uzak bir şekilde dışlamaya çalışmak daha iyidir. Bazen herhangi bir korku veya yasak bir şey yaptığınızın farkında olmadan bile bu tür şeylerin gerçekleştiği açıktır. Sorunlar kaçınılmaz olarak hemen olmasa da daha sonra başlayacaktır. Başı sisli, dizleri titrerken kimsenin bunu düşünmediğini anlıyorum. (Kalıtımı bozma riskinden bahsetmiyorum bile, ancak bu nokta da göz ardı edilemez). Yine de er ya da geç ya siz ya da o bu ilişkiden kurtulmaya çalışacaksınız. Sonuçta hayatınızın geri kalanında bu bağlantıya sahip olmayacak mısınız? Bir aile kurmak ya da sadece bir sevgiliniz olsun istiyorsunuz. Ya kardeşiniz kararınıza duygusal olarak karşı çıkarsa? Kıskanç ve kızgın mı? Onunla ilişkinizi ciddi şekilde ve uzun süre mahvedebilirsiniz. Onun hayatını mahvedebilirsin. Ya da ortaya çıktığı gibi kendiniz. Kız kardeşimin evlendikten sonra, birisiyle evlendiği sürece erkek kardeşimin onunla kin uğruna evlendiği bir durum biliyorum. Misilleme gibi görünüyor. Birkaç yıl sonra kendi boşanması dışında bununla iyi bir şey başaramadı. Kız kardeş bir şekilde (ve daha sonra çekincelerle) hayatını düzenlemeyi başardıysa, o zaman erkek kardeş durumu ancak olgunluk yıllarında olduğu gibi kabul etmeyi başardı. Geç evlilik, kendi çocukları yok, yabancılar zaten yetişkin. Ve ondan önce, kız kardeşimle olan ilişkide platonik aşktan nefrete kadar oldukça uzun bir "salınım" dönemi yaşandı. Ve ancak yetişkinlikte bu ilişkiler yeniden normalleşti. Kendiniz veya kardeşiniz (hatta her ikisi) için de böyle bir kader mi istiyorsunuz? Düşünmek.
Cyrus Tabor
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 203
Registered for: 2 years

Unread post by Cyrus Tabor »

Sevgiye Dokun, şu gerçeğe bakılırsa: Burada Moskova kalabalığında dolaşan söylentilerin o kadar da boş olmadığını okudum. Ancak genel olarak mesaj doğrudur. Ensest tehlikelidir. Maddeler gibi. Bağlandı ve ortadan kayboldu.
Stas99rus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 294
Registered for: 1 year 4 months

Unread post by Stas99rus »

Bu sitede ne tür mastürbasyon yapan hayalperestlerin olduğu çok korkunç.
Eh, bu anlatıcının çok büyük bir hayal gücü var ve buna rağmen okuma yazma bilmeden zaten 30 yaşında olan bir kadın adına yazmaya çalışıyor. bir bakire, muhtemelen kulaklarında...
Alex Langhe
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 85
Registered for: 1 year 1 month

Unread post by Alex Langhe »

Neden buna genel bir ilgi alanı olarak bakamıyoruz? Neden ilişkilere takıntılı olmalısınız? Sonuçta bu, arzularınızı ve fantezilerinizi paylaşmaktan korkmayacağınız sevdiğiniz biriyle zevk için seks yapmak olabilir.
These users thanked the author Alex Langhe for the post:
Mart
Mart
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1440
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Mart »

Stas99rus: 13 May 2024, 00:22 Eh, bu anlatıcının çok büyük bir hayal gücü var ve hatta okuma yazma bilmeden yazmaya çalışıyor
O, buradaki yerel eğlence sanatçılarından biri. Farklı takma adlar altında her türlü saçmalığı ortaya atarak forumdaki etkinliği artırır. Ancak stili çeşitlendirmek için yeterli hayal gücü yok, bu yüzden hemen fark ediliyor.
These users thanked the author Mart for the post (total 2):
Vadim77, OwDrin
Автор темы
Keita123
Flört etmek
Flört etmek

Stas99rus: 13 May 2024, 00:22 Bu sitede ne tür masturbasyon yapan hayalperestlerin olması korkunç.
Bu anlatıcının çok geniş bir hayal gücü var ve buna rağmen cahilce zaten 30 yaşında olan bir kadın adına yazmaya çalışıyor ve aynı zamanda bakire, muhtemelen kulaklarına göre ..
evet, ben hayalperest değilim, 30 yaşında bir kızım. erkek kardeşiyle seks yaptım, üzerinden zaman geçti ve manevi zevk alamadım ama kardeşimle seksten sonra olumsuz bir tat aldım, keşke onunla seks yapsaydım ve hatta ilk defa şimdi bu duyguyu yaşıyorum kardeşime, onu siktiğim için hiç akrabam olmadığını, onu hiç sikmemeliydim, vücuduna dokunmadan ona yandan sessizce hayran olmak daha iyi olurdu
Sibiryak89
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Ensest”