Tutulan bir kadın mı, değil mi?
-
Автор темыAlikLorea’da
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Tutulan bir kadın mı, değil mi?
Tinder’da bir kızla tanıştım. 22 yaşındadır. 32 yaşındayım!) Manikür kursları alıyor, geleceğin manikürcülerini öğretiyor, TikTok’u yönetiyor, görünüşe göre +- başarılı, öğrencileri var, 22 yaşında kendi geçimini sağlıyor, bir daire kiralıyor vb. Tek sorun, kendisinin de söylediği gibi, anne ve babasının fakir olması ve kendilerine zar zor para sağlayabilmeleridir. Bu nedenle 13-14 yaşlarından itibaren çalışmaya başladı ve 17 yaşından itibaren kendi geçimini sağlamaya başladı.
Sadece üç randevumuz vardı, ilk randevuda zaten iki gün sonra tatile nereye gideceğimizi tartışmıştık. aylar ve bir düğünün nasıl olması gerektiği, ama genel olarak elbette + - hepsi şakaydı, ama ben de bu tür konuşmaları seviyorum!) Çünkü artık yaşım nedeniyle ciddi bir ilişki ve bir aile istiyorum!)
Yani üçüncü randevumda ona buluşmayı teklif ettim!) Üçüncü randevumuzda öpüştük.
Ertesi gün ondan soyunma odasındaki ceketin fotoğrafını içeren bir kısa mesaj aldım. , hangi rengin daha iyi olduğunu soruyor, gri mi yoksa beyaz mı ve bunun ne işe yaradığını onun için gerçekten hissettim, sonra yazıyor, parayı evde unutmuş... peki, soruyorum, sana biraz para göndermemi ister misin? ? O şöyle dedi, yapabilir misin??? Genel olarak mesele parayla ilgili değil, ceket bir gösterişti, ama gerçek şu ki, buluşmayı teklif etmeme rağmen bir kız böyle şeyler isteyebilir, ama yolda değil. çıkmaya başladığımız gün! Prensip olarak ona böyle yazdım ama akşam buluşmak üzere anlaştık.
Akşam onun yanına geldim ve orada ilk olarak bu anı ve onun ilişkiye dair anlayışını tartıştık. Genel olarak, tüm anlayışı içeriğe bağlıdır! Yani erkek arkadaşı-kocasının kendisine tam olarak bakmasını, yani güzellik uzmanlarına ve her türlü prosedüre para vermesini, kıyafet almasını, antrenörle spor için ödeme yapmasını vb. istediğini söyledi. Ve doğal olarak yepyeni bir konut kompleksinde bir daire kiralamaya başlamamı ve orada birlikte yaşamaya başlamamı istedi.
Elbette bana her şey çok vahşi ve çok ticari geldi.
Gerçi Ben gerçekten Aslında, genel olarak bir erkeğin böyle olması gerektiğini düşünüyorum, ancak bu, zaten bir tür ilişki kurduğunuz, zaten birlikte yaşadığınız ve bir aile ortaya çıktığında, doğal olarak bir erkeğin böyle olması gereken bir aile için geçerlidir. kız arkadaşının ihtiyacını tamamen karşıla çünkü sen zaten bir bütünsün! Ama ilişkinin en başında, her şeyin şimdi, hemen yapılması konuşulurken... Bu bir şekilde çok tuhaf!)
Kısacası tüm bunları onunla tartıştık, ona şunu söyledim: her şeyi düşünmek zorundaydı. O akşam onunla kaldım!) Seks yaptık! Seks kelimelerin ötesindeydi! Genel olarak, muhtemelen hayatımdaki en iyilerden biri)) Ve bu, düşünceler uçup gittiğinde ve bir insanda eriyip gittiğinizde, yakınlarda olmanın rahatlığıyla ilgili!)
Ertesi gün, zaten evdeyken oturdum ve bir seans oynadı!)) Gelecekteki ilişkimizi nasıl gördüğünü anlattığı uzun mektubundan, spor salonu için, birlikte yaşadığımızda başka bir şey için, benim için yemek için benden para almak istediğini anlattı. üzerindeki giysiler, kozmetik ürünler vb.
Not: Akşam sohbetimizde kendisine poker oynadığımı, pokerin yanı sıra aile şirketim ve emlakçılığımın da olduğunu söyledim. yani param var ama aile parası. Benim değil. Şu sıralar poker sayesinde paramı ve kârımı geliştirip artırmaya çalışıyorum. Bu nedenle, artık sana tam olarak bakabilecek kadar zengin değilim ama masraflarının bir kısmını karşılayabilirim!)
Bu yüzden ertesi gün bir mektupta, güya alternatif olarak, neyin önemli olduğunu yazdı. ona ve "bütçeme" ne kadar yatırım yapacağımı )))
Bu mektubuna yanıt olarak ona kısa ve kuru bir şekilde böyle bir ilişkiye henüz hazır olmadığımı yazdım. Bunu, kendisinin çok materyalist, kendisiyle mutlu bir aile kurmanın mümkün olmayacağı, para konusunda sorun yaşadığımda ya da daha zengin birini bulduğunda hemen ilgileneceği düşüncesiyle yazdım. ona git vb. Başından beri onun tam olarak bu imajını oluşturdum.
İleriye baktığımda, onun hakkında düşünmeye başladım, 22 yaşında olduğunu, gerçekten TikTok’u yönettiğini, müşterileri olduğunu ve para kazandığını. Paraya karşı tutumu soğuk hesaplama ve ticarilik değil, yetiştirilme tarzının bir sonucudur, ebeveynlerinin çok fakir olmasının bir sonucudur ve hem para hem de bir erkekten zayıflık ve koruma hissetmek ve deneyimlemek ister. ve banal koruma şeklinde.
Daha önce ona bunu yazdıktan sonra yazışmalarımızı sildi, ancak hemen ardından "Hadi her şeyi yeniden konuşalım, ben istemiyorum" gibi bir sürü mesaj yazmaya başladı. Seni kaybetmek istemiyorum, senden hoşlandım, her şeyi tartışabiliriz, seni kırmanı istemedim vs.
Bu mesajlar karşısında donup kaldım, sonra aradı, ben de cevap vermedim. Ve genel olarak yazışmaları tekrar sildi ve artık onunla iletişim kurmadık.
Fakat iki hafta geçti bile ama sürekli onu düşünüyorum. Birbirimizi gerçekten 3 gündür tanıyor olmamıza rağmen. Ama günlük hayata, boş zamanlara, insanların işe karşı tavırlarına dair konuştuğumuz bazı şeyler hoşuma gitti, her şey hoşuma gitti, bu konuda birbirimize çok benziyoruz. Ve duygularımı analiz ettiğimde onun yanında rahat olduğumu fark ettim ve bu çok önemli!
Ve eğer onu ticari bir kadın olarak değil de normal olduğu düşüncesiyle düşünürseniz, normal sevgi ihtiyaçları, çocuklu bir aile ve güçlü ilişkiler kurma yeteneği vb., ancak aynı zamanda parayla ilişkilendirilen böyle bir özelliğe sahip olmak, o zaman benim için para anı artık o kadar stresli değil!
Yani, onun gerçekten tatlı, dürüst, açık sözlü olduğuna ve nasıl aldatılacağına veya daha fazla para kazanılacağına dair hiçbir düşüncesi olmadığına inanmak isterim, o zaman gerçekten ilişkiyi yenilemek ve bir şeyler inşa etmeye çalışmak isterim!))
Genel olarak buna benzer bir şey...)))) Gerçekten şunu duymak isterim: bu tür kızlarla ilgili genel olarak fikriniz, bu tür kızlarla iletişim kurma deneyimi olan var mı ve bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışarıdan bakıldığında onunla iletişimi ve ilişkiyi yenileme arzum gibi görünüyor, bunun nedeni sadece iyi seks yaptığımız ve ona para vererek, sadece şartlı olarak iyi seks ve bazı duygulara kaydolduğum vb. Ya da belki bu, size ihtiyaç duyulduğunu, "Kurtarabileceğinizi", "Sağlayabileceğinizi" hissettiğiniz durumdur ve bu sayede durum ve kişi üzerinde bir tür güç hissedeceksiniz. Ya da belki aşk ve hayata dair pek çok ortak ilgi alanına ve görüşe sahip olduğunuz biriyle vakit geçirmeyi öğrenme arzusudur?)))
Kahretsin..... Umarım bu en azından biraz ilginç olmuştur birine ve bu konu hakkında tartışma fırsatı olacak!))
Ve sonra 14 Şubat yakında geliyor ve eğer onunla iletişime devam etmeye karar verirsem, o zaman kapısına gül teslimatını ayarlamanın zamanı geldi...))) ) 51-bir gülün normal olacağını düşünüyorum!)))
Sadece üç randevumuz vardı, ilk randevuda zaten iki gün sonra tatile nereye gideceğimizi tartışmıştık. aylar ve bir düğünün nasıl olması gerektiği, ama genel olarak elbette + - hepsi şakaydı, ama ben de bu tür konuşmaları seviyorum!) Çünkü artık yaşım nedeniyle ciddi bir ilişki ve bir aile istiyorum!)
Yani üçüncü randevumda ona buluşmayı teklif ettim!) Üçüncü randevumuzda öpüştük.
Ertesi gün ondan soyunma odasındaki ceketin fotoğrafını içeren bir kısa mesaj aldım. , hangi rengin daha iyi olduğunu soruyor, gri mi yoksa beyaz mı ve bunun ne işe yaradığını onun için gerçekten hissettim, sonra yazıyor, parayı evde unutmuş... peki, soruyorum, sana biraz para göndermemi ister misin? ? O şöyle dedi, yapabilir misin??? Genel olarak mesele parayla ilgili değil, ceket bir gösterişti, ama gerçek şu ki, buluşmayı teklif etmeme rağmen bir kız böyle şeyler isteyebilir, ama yolda değil. çıkmaya başladığımız gün! Prensip olarak ona böyle yazdım ama akşam buluşmak üzere anlaştık.
Akşam onun yanına geldim ve orada ilk olarak bu anı ve onun ilişkiye dair anlayışını tartıştık. Genel olarak, tüm anlayışı içeriğe bağlıdır! Yani erkek arkadaşı-kocasının kendisine tam olarak bakmasını, yani güzellik uzmanlarına ve her türlü prosedüre para vermesini, kıyafet almasını, antrenörle spor için ödeme yapmasını vb. istediğini söyledi. Ve doğal olarak yepyeni bir konut kompleksinde bir daire kiralamaya başlamamı ve orada birlikte yaşamaya başlamamı istedi.
Gerçi Ben gerçekten Aslında, genel olarak bir erkeğin böyle olması gerektiğini düşünüyorum, ancak bu, zaten bir tür ilişki kurduğunuz, zaten birlikte yaşadığınız ve bir aile ortaya çıktığında, doğal olarak bir erkeğin böyle olması gereken bir aile için geçerlidir. kız arkadaşının ihtiyacını tamamen karşıla çünkü sen zaten bir bütünsün! Ama ilişkinin en başında, her şeyin şimdi, hemen yapılması konuşulurken... Bu bir şekilde çok tuhaf!)
Kısacası tüm bunları onunla tartıştık, ona şunu söyledim: her şeyi düşünmek zorundaydı. O akşam onunla kaldım!) Seks yaptık! Seks kelimelerin ötesindeydi! Genel olarak, muhtemelen hayatımdaki en iyilerden biri)) Ve bu, düşünceler uçup gittiğinde ve bir insanda eriyip gittiğinizde, yakınlarda olmanın rahatlığıyla ilgili!)
Ertesi gün, zaten evdeyken oturdum ve bir seans oynadı!)) Gelecekteki ilişkimizi nasıl gördüğünü anlattığı uzun mektubundan, spor salonu için, birlikte yaşadığımızda başka bir şey için, benim için yemek için benden para almak istediğini anlattı. üzerindeki giysiler, kozmetik ürünler vb.
Not: Akşam sohbetimizde kendisine poker oynadığımı, pokerin yanı sıra aile şirketim ve emlakçılığımın da olduğunu söyledim. yani param var ama aile parası. Benim değil. Şu sıralar poker sayesinde paramı ve kârımı geliştirip artırmaya çalışıyorum. Bu nedenle, artık sana tam olarak bakabilecek kadar zengin değilim ama masraflarının bir kısmını karşılayabilirim!)
Bu yüzden ertesi gün bir mektupta, güya alternatif olarak, neyin önemli olduğunu yazdı. ona ve "bütçeme" ne kadar yatırım yapacağımı )))
Bu mektubuna yanıt olarak ona kısa ve kuru bir şekilde böyle bir ilişkiye henüz hazır olmadığımı yazdım. Bunu, kendisinin çok materyalist, kendisiyle mutlu bir aile kurmanın mümkün olmayacağı, para konusunda sorun yaşadığımda ya da daha zengin birini bulduğunda hemen ilgileneceği düşüncesiyle yazdım. ona git vb. Başından beri onun tam olarak bu imajını oluşturdum.
İleriye baktığımda, onun hakkında düşünmeye başladım, 22 yaşında olduğunu, gerçekten TikTok’u yönettiğini, müşterileri olduğunu ve para kazandığını. Paraya karşı tutumu soğuk hesaplama ve ticarilik değil, yetiştirilme tarzının bir sonucudur, ebeveynlerinin çok fakir olmasının bir sonucudur ve hem para hem de bir erkekten zayıflık ve koruma hissetmek ve deneyimlemek ister. ve banal koruma şeklinde.
Daha önce ona bunu yazdıktan sonra yazışmalarımızı sildi, ancak hemen ardından "Hadi her şeyi yeniden konuşalım, ben istemiyorum" gibi bir sürü mesaj yazmaya başladı. Seni kaybetmek istemiyorum, senden hoşlandım, her şeyi tartışabiliriz, seni kırmanı istemedim vs.
Bu mesajlar karşısında donup kaldım, sonra aradı, ben de cevap vermedim. Ve genel olarak yazışmaları tekrar sildi ve artık onunla iletişim kurmadık.
Fakat iki hafta geçti bile ama sürekli onu düşünüyorum. Birbirimizi gerçekten 3 gündür tanıyor olmamıza rağmen. Ama günlük hayata, boş zamanlara, insanların işe karşı tavırlarına dair konuştuğumuz bazı şeyler hoşuma gitti, her şey hoşuma gitti, bu konuda birbirimize çok benziyoruz. Ve duygularımı analiz ettiğimde onun yanında rahat olduğumu fark ettim ve bu çok önemli!
Ve eğer onu ticari bir kadın olarak değil de normal olduğu düşüncesiyle düşünürseniz, normal sevgi ihtiyaçları, çocuklu bir aile ve güçlü ilişkiler kurma yeteneği vb., ancak aynı zamanda parayla ilişkilendirilen böyle bir özelliğe sahip olmak, o zaman benim için para anı artık o kadar stresli değil!
Yani, onun gerçekten tatlı, dürüst, açık sözlü olduğuna ve nasıl aldatılacağına veya daha fazla para kazanılacağına dair hiçbir düşüncesi olmadığına inanmak isterim, o zaman gerçekten ilişkiyi yenilemek ve bir şeyler inşa etmeye çalışmak isterim!))
Genel olarak buna benzer bir şey...)))) Gerçekten şunu duymak isterim: bu tür kızlarla ilgili genel olarak fikriniz, bu tür kızlarla iletişim kurma deneyimi olan var mı ve bu konuda ne düşünüyorsunuz? Dışarıdan bakıldığında onunla iletişimi ve ilişkiyi yenileme arzum gibi görünüyor, bunun nedeni sadece iyi seks yaptığımız ve ona para vererek, sadece şartlı olarak iyi seks ve bazı duygulara kaydolduğum vb. Ya da belki bu, size ihtiyaç duyulduğunu, "Kurtarabileceğinizi", "Sağlayabileceğinizi" hissettiğiniz durumdur ve bu sayede durum ve kişi üzerinde bir tür güç hissedeceksiniz. Ya da belki aşk ve hayata dair pek çok ortak ilgi alanına ve görüşe sahip olduğunuz biriyle vakit geçirmeyi öğrenme arzusudur?)))
Kahretsin..... Umarım bu en azından biraz ilginç olmuştur birine ve bu konu hakkında tartışma fırsatı olacak!))
Ve sonra 14 Şubat yakında geliyor ve eğer onunla iletişime devam etmeye karar verirsem, o zaman kapısına gül teslimatını ayarlamanın zamanı geldi...))) ) 51-bir gülün normal olacağını düşünüyorum!)))
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 163
- Registered for: 3 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Kahretsin, mamut gibi yetiştiriliyorsun. Hayatının ilerleyen dönemlerinde (eğer onun şartlarını kabul ederseniz), işteyken onu evde beklerseniz, o da ona borcunu ödeyecek olan aynı aptalla tüm gücüyle sevişiyorsa şaşırmayın.
- These users thanked the author Ufa adamı for the post (total 4):
- Sibiryak89, Fargal94, sparco, Süleyman
-
Автор темыAlikLorea’da
- İlgi gösteriliyor
Re: Tutuklu bir kadın mı, değil mi?
Lanet olsun, böyle bir cevaba ihtiyacım vardı, siktir et onu!!!!)))
- These users thanked the author AlikLorea’da for the post:
- sparco
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Orientation: biseksüel
Aksi takdirde, 14 Şubat yakında geliyor ve eğer onunla iletişime devam etmeye karar verirsem, o zaman güllerin kapısına teslimatını ayarlamak için zamana ihtiyacım olacak...)))) Sanırım 51-bir gül normal olacak! )))
Zaten her şeye kendiniz karar verdiniz. Sen onunlasın.
Amaç acı çekmekti, öyle büyük bir mesaj yaz))))))
Zaten her şeye kendiniz karar verdiniz. Sen onunlasın.
Amaç acı çekmekti, öyle büyük bir mesaj yaz))))))
- These users thanked the author Timurlenk for the post:
- Sibiryak89
-
Автор темыAlikLorea’da
- İlgi gösteriliyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
Sizi caydırmaya gerek yok. Senin hayatın ve senin tecrüben. O zaman her şeyi kendiniz analiz edeceksiniz. Ve sonuç çıkaracaksınız.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
IMHO TS parayı eski kız arkadaşından daha fazla düşünüyor ve telefonu açmaması genellikle çocuksu bir insanın davranışıdır. Bir dahaki sefere gelecekteki eşinizle ne istediğini ve ne istemediğini tartışmanızı, her şeyi kendiniz icat etmemenizi ve gücenmemenizi tavsiye ederim.
-
Автор темыAlikLorea’da
- İlgi gösteriliyor
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
AlikLorean, senin için en iyi seçenek onu göndermek .. .ormanda yürüyüşe çıkın! Aksi takdirde,
kafanıza tüneyecek ve bacaklarını kulaklarınızın üzerine sarkıtacaktır. Ve hayatınızın geri kalanını onun, tanımı gereği karşılanamayacak doyumsuz ihtiyaçlarını tatmin ederek geçireceksiniz... Başka bir seçenek arayın! İyi şanlar!!!
kafanıza tüneyecek ve bacaklarını kulaklarınızın üzerine sarkıtacaktır. Ve hayatınızın geri kalanını onun, tanımı gereği karşılanamayacak doyumsuz ihtiyaçlarını tatmin ederek geçireceksiniz... Başka bir seçenek arayın! İyi şanlar!!!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- sendeledim
-
- Penetrasyon
Araç ve sizin için diğer bir seçenek de mastürbasyondur. Aldatılmaktan korkan insanlar için eliniz en güvenilir yol arkadaşıdır. Elin seni aldatmayacak.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 316
Yaşam deneyimime dayanarak tek bir şey söyleyebilirim. Her halükarda acı çekeceksin. Eğer ilişkiyi yenilemezseniz, bundan dolayı acı çekersiniz. Devam edersen, kendi kendine onun sadece paraya ihtiyacı olduğunu söylersin. Bu nedenle şehitlik kaçınılmazdır. Genel olarak 32 yaşında, kendi kararlarınızı verme ve bunların sorumluluğunu alma zamanıdır. Çünkü onu sen gönderdin ve başkalarının görüşleri pahasına kendi eylemini haklı çıkarmaya çalışıyorsun.
- These users thanked the author hadi for the post (total 2):
- Skromnaga, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Peki ya kocan? Yoksa sadece gelecekte mi?
Aldatıyorsunuz. Elimden başka beni aldatmayan sadık bir eşim var...
Peki ya kocan? Yoksa sadece gelecekte mi?

-
- Penetrasyon
Sana inanmıyorum. Eğer eşiniz varsa, üç yıldır burada ne yapıyorsunuz ve mesajlarınıza bakılırsa, yatma saatine kadar burada oturuyorsunuz? Her gün ve hatta hafta sonları.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 373
- Registered for: 2 years 6 months
Bir adam kırk yaşında böyle bir kızı karısı olarak alırsa anlarım ama 32 yaşında neden böyle bir seçeneği düşünsün ki? Bir erkeğin birden fazla işletmeyi yönetmesini ve günlük yaşam, ilişkiler ve herhangi bir akıl almaz olay olmadan, sadece haftada birkaç kez güzel bir amcığın boşalmasını istemesini anlarım. Ancak ortalama geliri olan sıradan bir adamsanız, bu tür likit olmayan varlıklara bağlı kalmak kesinlikle uygunsuzdur. Dahası, böyle iki veya üç babası olabilir, muhtemelen tartışma sırasında, müşteri uzun süre düşünürken kesinti yaşanmaması için kendisine bir sütanne yerleştirmeye zaman ayırmak için "kişisel alan" hakkında da bir şeyler söyledi.
elbisenin ödemesinde indirim yapılmasıyla zaman yavaşlıyor

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
Bir erkek elbette yapmalı... ama sadece kadınına... ve bir zamanlar ona oral seks yapan ya da am yapan bir kadına değil... Çok çabuk, yakalı bir dizgin takmak istedi. .. Bu senin işin... karar sana kalmış .. ama onunla devam etmeyeceğim... çok perişan....
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- sendeledim
-
- Penetrasyon
TS ilk buluşmada evlilikten bahsetmeye başladı ve ona inandı. Bana "iş"ten bahsetti ve o da buna inandı. Kendisi bu dünyada hayatta kalıyor. Dışarıdan yardım almadan ve elbette bir aile hayaliyle.
Aile çocuktur ve erkek sadece karısına değil aynı zamanda çocuklarına da destek olur. En azından doğum izni süresince. Ah, bu Sevgililer Günü için 51 gül değil, bu ciddi bir mali maliyet. Ve elbette yanında güzel, bakımlı bir eş görmek isteyecektir ve bu da bir maliyettir.
Para kazanamıyorsanız veya paraya üzülüyorsanız o zaman düğün hakkında konuşmamalı. Bir fahişenin hizmetlerinden yararlanın ve eğer onlara üzülüyorsanız mastürbasyon yapın. Ücretsiz.
O 22 yaşında, kendisi ise 32. Aradaki fark 10 yıl . Gerçekten onun vücudunu isteyecek kadar yakışıklı olduğunu mu düşünüyorsun?
TS ilk buluşmada evlilikten bahsetmeye başladı ve ona inandı. Bana "iş"ten bahsetti ve o da buna inandı. Kendisi bu dünyada hayatta kalıyor. Dışarıdan yardım almadan ve elbette bir aile hayaliyle.
Aile çocuktur ve erkek sadece karısına değil aynı zamanda çocuklarına da destek olur. En azından doğum izni süresince. Ah, bu Sevgililer Günü için 51 gül değil, bu ciddi bir mali maliyet. Ve elbette yanında güzel, bakımlı bir eş görmek isteyecektir ve bu da bir maliyettir.
Para kazanamıyorsanız veya paraya üzülüyorsanız o zaman düğün hakkında konuşmamalı. Bir fahişenin hizmetlerinden yararlanın ve eğer onlara üzülüyorsanız mastürbasyon yapın. Ücretsiz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Çok güzel yazılmış)) Forumda 3 yıldır)) Ne eş, sıradan bir mastürbasyoncu)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 178
Bu Nick bir yaratık ve herkesten daha akıllı düşünüyor. Ortadan kaybolursanız insanları güldürmeyin.
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Scromnaja,
Marinka, burası yeni takma adın mı? Tekrar hoş geldiniz!
Görüyorsunuz, uygulamalı psikoloji de yararlı olabilir. Niqk’e gelince, haklısınız.
Marinka, burası yeni takma adın mı? Tekrar hoş geldiniz!
Görüyorsunuz, uygulamalı psikoloji de yararlı olabilir. Niqk’e gelince, haklısınız.
Last edited by Çekiç on 11 Feb 2023, 23:21, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Nirvana’dayım
İlişki uzun ve güçlü olduğunda... bu bir şeydir... Ara sıra sevişmek başka bir şeydir...
Ve bu bir yetenek veya açgözlülük meselesi değil, saygı ve tutku meselesidir ... Kısa, anlamsız ilişkilere para ödemediğimi kabul ediyorum... İşte nedeni... Seks için para ödeyerek bir kadını küçük düşürmek istemiyorum... ve istemiyorum Seks için para ödediğim için utanmak istemiyorum... sonuçta ikimiz de zarar görmüyoruz... O muhtemelen engelli değil ve kendi başına para kazanabiliyor ve ben de bu parayı ödeyemeyecek kadar kötü değilim seks... Diğerleri, şampanya, pasta, çiçekler, restoran, kafe, sinema, dondurma... tek seferlik seks için sorun değil... bayanı memnun etmek .. böylece makyaj ve masraflarını telafi etmek. saç modeli... Ama diğer her şey... işte o zaman çocuklarımın karısı ve annesi oluyor... kusura bakma, geyik olmaya niyetim yok...
Ve saçma sapan saçmalık.. erkeklerin hiçbir sorunu yoktur... otuzbir çekerler... ama sen, masraflarını karşılamaya yetecek kadar paran olsun diye düzgün bir iş bulma arzun yok... vibratör alamayacaksın... Senin için çok daha zor olacak... Özür dilerim doğrudanlık...
Eğer bir erkek kendisinden 10 yaş büyükse... Bunda bir sorun görmüyorum... özellikle 30-50 yaş arasındakiler için ... Ne zaman ve ne zaman isterim ve yapabilirim.... sorunlar 50’den sonra başlar... İlk aradan sonra burada nasıl bir aileden bahsediyorsunuz? Bir erkek yapmalı dedim... ama onun önünde tüylü kasasını açan herkes değil... Güzellik maliyet gerektirir... ama sadece ona mı özgü? Ama kendisi için genç ve güzel olmak istemiyor mu? Ama genç bir kadının onunla yatmaktan keyif alması için kendi başının çaresine bakan bir erkeğin paraya değeri yok mu? Araba ve bakımı buna değmez mi? Yürümek istemiyorsun ama Tanrı kafeleri, filmleri ve dondurmayı cebine mi koyuyor?Scromnaja: ↑11 Feb 2023, 22:37 O 22, kendisi 32 yaşında. Aradaki fark 10 yıl. Gerçekten onun vücudunu isteyecek kadar yakışıklı olduğunu mu düşünüyorsun?
TS ilk randevuda evlilikten bahsetmeye başladı ve o da ona inandı. Bana "iş"ten bahsetti ve o da buna inandı. Kendisi bu dünyada hayatta kalıyor. Dışarıdan yardım almadan ve elbette bir aile hayaliyle.
Para kazanamıyorsanız veya paraya üzülüyorsanız o zaman düğün hakkında konuşmamalı. Bir fahişenin hizmetlerinden yararlanın ve eğer onlara üzülüyorsanız mastürbasyon yapın. Ücretsizdir.
İlişki uzun ve güçlü olduğunda... bu bir şeydir... Ara sıra sevişmek başka bir şeydir...
Ve bu bir yetenek veya açgözlülük meselesi değil, saygı ve tutku meselesidir ... Kısa, anlamsız ilişkilere para ödemediğimi kabul ediyorum... İşte nedeni... Seks için para ödeyerek bir kadını küçük düşürmek istemiyorum... ve istemiyorum Seks için para ödediğim için utanmak istemiyorum... sonuçta ikimiz de zarar görmüyoruz... O muhtemelen engelli değil ve kendi başına para kazanabiliyor ve ben de bu parayı ödeyemeyecek kadar kötü değilim seks... Diğerleri, şampanya, pasta, çiçekler, restoran, kafe, sinema, dondurma... tek seferlik seks için sorun değil... bayanı memnun etmek .. böylece makyaj ve masraflarını telafi etmek. saç modeli... Ama diğer her şey... işte o zaman çocuklarımın karısı ve annesi oluyor... kusura bakma, geyik olmaya niyetim yok...
Ve saçma sapan saçmalık.. erkeklerin hiçbir sorunu yoktur... otuzbir çekerler... ama sen, masraflarını karşılamaya yetecek kadar paran olsun diye düzgün bir iş bulma arzun yok... vibratör alamayacaksın... Senin için çok daha zor olacak... Özür dilerim doğrudanlık...
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Registered for: 2 years 7 months
Burada bir sorun var; güven sorunu. Durumu kız kendisi kışkırttı:
- para istedi (para için, aşktan değil)
- çabuk verdi (ya bu herkesin başına gelirse)
- ihtiyacından bahsetti (paraya ihtiyacı var, başka ne var)
- harika (deneyimli, parayı nasıl kazandığı açık)
Kızını elinde tutmak bir şey Ren geyiği çobanı tutmak başka bir şey.
Adam güvenmek istemiyor gibi görünüyor: ilk şüphede kaçtı.
- para istedi (para için, aşktan değil)
- çabuk verdi (ya bu herkesin başına gelirse)
- ihtiyacından bahsetti (paraya ihtiyacı var, başka ne var)
- harika (deneyimli, parayı nasıl kazandığı açık)
Kızını elinde tutmak bir şey Ren geyiği çobanı tutmak başka bir şey.
Adam güvenmek istemiyor gibi görünüyor: ilk şüphede kaçtı.
- These users thanked the author bu dilde for the post (total 2):
- Şalun70, sendeledim
-
- Penetrasyon
TS neden ilk buluşmada evlilikten bahsetmeye başladı? Peki bu nasıl bir histeridir çünkü o sordu? Sordu ama hiçbir şey vermedi. Sorun ne? Bırakın sormaya devam etsin. Çocuk sahibi olanlar bilir ki onlar da isterler ama her şey onlar için alınmaz. Sorunlu komşular para ister, iş arkadaşları, akrabalar. Pek çok insan bir şey istiyor ve bizim verme ya da vermeme seçeneğimiz var, ancak görünüşe göre TS bir işi olduğu için övünüyordu ve kendisi de rahat değildi. İş var gibi görünüyor ama para yok.
O nasıl bir kadın, onu destekleyen? Kendini geçindiriyor.
Seks doğasında var mı? Doğal mı? Peki TS neden kendinden büyük kadınlara bakmıyor?
Çünkü o sadece seks değil, genç bir kadınla seks yapmak istiyor. Ah, neden buna ihtiyacı var? Etrafta çok sayıda akran vardır ve cinsiyet, farklı yaşlardaki erkekler arasında farklılık gösterir. Hayır, deneyim yüzünden değil, bir erkeğin yaşlandıkça iyileşmesi daha uzun sürdüğü için. Elbette ailede bu bir sorun değil, her şey çözülebilir ama aynı koşullar altında seks için seks yapıyorsanız seçim genç olanın lehine olacaktır.
O her şeyi kendisi kazanacak, ancak bu hemen olmayacak ve işte o zaman tam bir finansal bağımsızlık kazanıp çıkacak, kimseye sormayacak ama sonra araca bile bakmayacak.
Artık koşullara bağlı. Bu durumdan çıkmanın en kolay yolunu arıyor ve ayrıca bir aile istiyor. Hesap yapmaktan daha saftır.
Kendimi ve iki çocuğumu geçindiriyorum ve kocam nafakadan kaçıyor. Ve ülkenin yarısı böyle. Çünkü erkekler çocuklaşmıştır. Yetişkinlerin hiçbir sorumluluğu yoktur.
TS neden ilk buluşmada evlilikten bahsetmeye başladı? Peki bu nasıl bir histeridir çünkü o sordu? Sordu ama hiçbir şey vermedi. Sorun ne? Bırakın sormaya devam etsin. Çocuk sahibi olanlar bilir ki onlar da isterler ama her şey onlar için alınmaz. Sorunlu komşular para ister, iş arkadaşları, akrabalar. Pek çok insan bir şey istiyor ve bizim verme ya da vermeme seçeneğimiz var, ancak görünüşe göre TS bir işi olduğu için övünüyordu ve kendisi de rahat değildi. İş var gibi görünüyor ama para yok.
O nasıl bir kadın, onu destekleyen? Kendini geçindiriyor.
Seks doğasında var mı? Doğal mı? Peki TS neden kendinden büyük kadınlara bakmıyor?
Çünkü o sadece seks değil, genç bir kadınla seks yapmak istiyor. Ah, neden buna ihtiyacı var? Etrafta çok sayıda akran vardır ve cinsiyet, farklı yaşlardaki erkekler arasında farklılık gösterir. Hayır, deneyim yüzünden değil, bir erkeğin yaşlandıkça iyileşmesi daha uzun sürdüğü için. Elbette ailede bu bir sorun değil, her şey çözülebilir ama aynı koşullar altında seks için seks yapıyorsanız seçim genç olanın lehine olacaktır.
O her şeyi kendisi kazanacak, ancak bu hemen olmayacak ve işte o zaman tam bir finansal bağımsızlık kazanıp çıkacak, kimseye sormayacak ama sonra araca bile bakmayacak.
Artık koşullara bağlı. Bu durumdan çıkmanın en kolay yolunu arıyor ve ayrıca bir aile istiyor. Hesap yapmaktan daha saftır.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Benim de bir karım var, üçüncü eşim ve burada sık sık oturuyorum, ahlaksız düşünceleri yüksek sesle dile getirmeyi, iletişimi, iletişimi, hem erkeklerle hem de bayanlarla. Anahtar kelime iletişim ve çoklu görüşler, sadece eşim değil...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Skromnaga
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Beni unutmamış olman aslında çok güzel. Bazen bana öyle geliyor ki bana kayıtsız değilsin. Sadece utanmayın lütfen. Bu duygu tamamen duyum düzeyindedir. Kendi duygularım ve daha fazlası değil.
14 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Siz kendiniz. bana defalarca daha mütevazı olmamı tavsiye etti. Bakış açısı taraflı değilse dışarıdan her zaman daha net anlaşılır. Bu yüzden tavsiyene uydum. Mütevazı olacağım. Ne kadar süreceğini bilmiyorum. Bazen daha ateşli, daha ahlaksız, daha kaba bir şeyler yazmak için can atıyorum)))
Beni unutmamış olman aslında çok güzel. Bazen bana öyle geliyor ki bana kayıtsız değilsin. Sadece utanmayın lütfen. Bu duygu tamamen duyum düzeyindedir. Kendi duygularım ve daha fazlası değil.
14 dakika 40 saniye sonra gönderildi:
Sen de beni hatırladın mı?) Ben yapardım Seni büyütmeye devam ediyorum ama görünüşe göre bu benim gücümün ötesinde. Pes ediyorum.Yaşlı, tecrübeli bir pislik)) Marina, eski hesap nerede?)
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Scromnaja: ↑11 Feb 2023, 22:37O 22, kendisi ise 32 yaşında. fark 10 yıldır. Gerçekten onun vücudunu isteyecek kadar yakışıklı olduğunu mu düşünüyorsun?bir zamanlar ona oral seks yapan ya da am yapan kadın değil
Para kazanamıyorsanız veya paraya üzülüyorsanız o zaman düğün hakkında konuşmamalı. Bir fahişenin hizmetlerinden yararlanın ve eğer onlara üzülüyorsanız mastürbasyon yapın. Ücretsizdir.
Peki aradaki fark 10 yıl mı? İkinci eşimle aramızda 10 yaş fark var (o daha genç). Ve aslında beni destekliyor. Çünkü onun ülkesinde yaşıyorum. Bu ülkede bir yabancının yerel bir şirkette iş bulması neredeyse imkansız. Özellikle benim yaşımda. İşini yürütmesine yardım ediyorum ama benim anlayışıma göre bu bir iş değil.Scromnaja: ↑11 Feb 2023, 22:37O 22, kendisi 32 yaşında. Aradaki fark 10 yıl. Gerçekten onun vücudunu isteyecek kadar yakışıklı olduğunu mu düşünüyorsun?Shalun70: ↑11 Feb 2023, 22:13 bir zamanlar ona oral seks yapan veya amcık yapan kadın değil
-
- Orgazm!
Marinka,
Yapmaz mısın Tabii ki ilgi var ve burada maske taktığımızı çok doğru bir şekilde belirttiler.
Nika Skromnaya’ya bir Sevgililer Günü hediyesi göndereceğim.
Yapmaz mısın Tabii ki ilgi var ve burada maske taktığımızı çok doğru bir şekilde belirttiler.
Nika Skromnaya’ya bir Sevgililer Günü hediyesi göndereceğim.
-
- Penetrasyon
İdeal olarak ilişkiler, çekicilik, aşık olma, boyun eğme, bağımlılık, kişisel çıkar, acıma, umutsuzluk, hesaplama üzerine değil, duygular üzerine kurulmalıdır. Liste uzar gider.
Hayatımızın kitabını taslaksız yazıyoruz. Bir kez ve yeniden yazma hakkı olmadan. Ama temiz sayfalar olduğu sürece istediğimiz zaman yeni bir sayfa açma hakkına sahibiz. Ve oraya ne istediğimizi yazın. Hayatımız sorumluluk alanımızdır.
TS tamamen şüphe içinde. İstiyor ve kendisine enjekte ediyor. Bizden tavsiye istemiyor, davranışlarına destek arıyor. Çocuksu davranış. Kendi türünden destek alacaktır. Peki bu ona hayatta nasıl yardımcı olacak? Mümkün değil. 32 yaşında çocuk gibi davranmayı bırakmanın zamanı geldi.
O seni seviyor ve sen de onun duygularına karşılık verirsen , o zaman bu harika. Senin adına içtenlikle sevindim.
İdeal olarak ilişkiler, çekicilik, aşık olma, boyun eğme, bağımlılık, kişisel çıkar, acıma, umutsuzluk, hesaplama üzerine değil, duygular üzerine kurulmalıdır. Liste uzar gider.
Hayatımızın kitabını taslaksız yazıyoruz. Bir kez ve yeniden yazma hakkı olmadan. Ama temiz sayfalar olduğu sürece istediğimiz zaman yeni bir sayfa açma hakkına sahibiz. Ve oraya ne istediğimizi yazın. Hayatımız sorumluluk alanımızdır.
TS tamamen şüphe içinde. İstiyor ve kendisine enjekte ediyor. Bizden tavsiye istemiyor, davranışlarına destek arıyor. Çocuksu davranış. Kendi türünden destek alacaktır. Peki bu ona hayatta nasıl yardımcı olacak? Mümkün değil. 32 yaşında çocuk gibi davranmayı bırakmanın zamanı geldi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Yetişkin yaşta evlendik. Ben 45 yaşındaydım (o sırada ilk karımdan boşanmıştım) ve o 35 yaşındaydı - bu onun ilk evliliğiydi.Scromnaja: ↑12 Feb 2023, 10:52O seni seviyor ve eğer Cevap verirsen karşılık verir, o zaman bu harika. Senin adına içtenlikle sevindim.İkinci eşimle aramda 10 yaş fark var (o daha genç).
-
- Orgazm!
Scromnaja,
Imho 70 mesaj yaz kendi konularınızda daha iyi okuyun. kadınların hobileri hakkında araştırma yapın Yaklaşık olarak şu sıra:
Yemek Yapma, Alışveriş, Moda, Makyaj, Fitness, El Sanatları, Seyahat, Çiçekçilik, Evcil Hayvanlar.
Böyle bir konu oluşturun, kendiniz hakkında yazın, erotik bir fotoğraf ekleyin.
Yüz olmadan. Yeterli karakterlerle iletişim kurmak istediniz. Bence bu format, mütevazı görevleri, fotoğraf raporlarını bile tamamlayabilirsiniz.
Imho 70 mesaj yaz kendi konularınızda daha iyi okuyun. kadınların hobileri hakkında araştırma yapın Yaklaşık olarak şu sıra:
Yemek Yapma, Alışveriş, Moda, Makyaj, Fitness, El Sanatları, Seyahat, Çiçekçilik, Evcil Hayvanlar.
Böyle bir konu oluşturun, kendiniz hakkında yazın, erotik bir fotoğraf ekleyin.
Yüz olmadan. Yeterli karakterlerle iletişim kurmak istediniz. Bence bu format, mütevazı görevleri, fotoğraf raporlarını bile tamamlayabilirsiniz.
-
- Penetrasyon
Acelem yok.
nI ben insanlar arasındaki ilişkilerle ve tabii ki seksle daha çok ilgileniyorum.
nKendim ve ben hakkında çok şey yazıyorum. Çok daha fazlası ve hiç de mütevazı görünmeyecek. Ah, mütevazıyım) Eh, şimdilik bu kadar fotoğraf yeter. Daha fazla fotoğraf çektim ve fotoğraf çekmeme bile gerek yok, bunu şu anda kıyafetsiz bile yayınlayabilirsiniz ve eğer kıyafet giyiyorsanız, o zaman elbette muhtemelen yüzlerce, hatta binlerce tane vardır ve yayınlayabilirsiniz bunları yayınlayın, ancak çok fazlası iyidir - bu zaten kötüdür.kendiniz hakkında yazın, erotik fotoğraflar ekleyin
Fotoğraflı rapor formatında iletişim kurdum. PM’de, ancak bu forumda değil. Komikti ama uzun sürmedi. İlk birkaç gün her şey yolunda gitti, ancak sonra öyle görevler ortaya çıkmaya başladı ki ben onları tamamlamak istemedim ve o da benimkini tamamlamayı bıraktı. Ya inadından ya da o da onları sevmediğinden. İletişim boşa çıktı, ancak ondan önce uzun bir süre, birkaç ay boyunca hiç fotoğraf olmadan konuştuk. Ve her şey harikaydı.
-
- Orgazm!
Scromnaja, O halde adamın hangi görevleri yaptığını yazın. Şöyle bir konu açın bakalım ilgilenenler var mı ereksiyon halindeki penise fiyonk bağlamak klasik mi? Aksi takdirde hikayelere göre neredeyse herkes süper maçodur.
-
- Penetrasyon
Görevler, ıslak bir tişörtle, tişört olmadan fotoğraf çekmekti kot pantolon, tek ceket ve şapkalı, çıplak vücudunda kravatlı, dişlerinde bir çiçekle, gitarıyla, arabada, şehrin dışında doğada. Bunlar tek bir organın değil, vücudun fotoğraflarıydı. Yay yoktu. Çok güzel bir vücudu var ve fotoğrafları çok güzel çıktı.
- These users thanked the author Skromnaga for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
Burada ne işim var? Zaten birkaç kez yazdım - burada eğleniyorum. Üstelik eşiyle birlikte! Burada birlikte oturuyoruz
gönderilere, fotoğraflara ve diğer şeylere bakıyoruz. Ve ne yazık ki burada çok fazla olan her türlü saçmalığı tartışıyoruz... :)
Böylesine emredici bir ses tonu Skromnaya’ya bir şekilde uymuyor. Değil mi?
Burada ne işim var? Zaten birkaç kez yazdım - burada eğleniyorum. Üstelik eşiyle birlikte! Burada birlikte oturuyoruz
gönderilere, fotoğraflara ve diğer şeylere bakıyoruz. Ve ne yazık ki burada çok fazla olan her türlü saçmalığı tartışıyoruz... :)
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 178
Yalan söylüyorsun, enfeksiyon kapmışsın, karını görmedin ve o da yok))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
İlişkinin parasal tarafıyla ilgilendiği izlenimini edindim. 22’de Instagrammama’nın şarkılarıyla birlikte rüzgar kafanızda esiyor. Onunla ciddi bir ilişki, çok fazla sabır ve karakter gücü gerektirecektir. Ailenin ne olduğu konusunda hiçbir fikri yok. Zamanınızı ve paranızı, bir arabanın 5. tekerleği gibi bir aile kurmak isteyen yetişkin bir adamın değerlerine ihtiyaç duyan birine harcamanız mı gerekiyor? Bir spaya, bir tatil yerine ve bir iPhone’a ihtiyacı var ve üstelik bedava.
- These users thanked the author Rooss for the post:
- sendeledim
-
- Nirvana’dayım
Örneğin ben bağımlılıksız ilişkilerden yanayım... kadın ya da erkek açısından değil... Ne yazık ki, son zamanlarda oldukça fazla jigolo var... Ve jigolo, bizim konseptimizde, tutulan bir kadından daha iğrenç...
9 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Peki... ve burada kendinle çelişiyorsun... Bir insan muhtaçsa ve maddi açıdan bağımlıysa ne tür bir sevgiden bahsedebiliriz... belki de en başından itibaren büyüyüp öğrenmelisin daha sonra aşka dayalı bir ilişki kurmak için kendi geçiminizi sağlayacak mısınız?
Eğer şanssızsanız neden genelleme yapasınız ki? 5 evlatlık çocuk büyüttüm... Kahraman olduğumu düşünmüyorum... Boşa harcanan para ve zaman konusunda da... Bir erkek seviyorsa... o zaman hem kadına hem de çocuklarına bakar ... umursamayanlar .. onlarla sağlık uğruna seksten başka bir şey inşa etmemelisiniz...!!!
Üzgünüm, ne olduğunu tam olarak anlamadım... TS.... O paralı bir şeye benziyor... Bir ilişkinin bu kadar erken bir aşamasında düğünden bahsetmek her açıdan aptalca... hem kadın hem de erkek... Zeki ve bilge bir kadın asla sormaz... O, erkek onun bir şeye olan ihtiyacını görür... ve bakar... bir erkek sorumluluk almak ve ilgilenmek ister mi... Evetse, o zaman davranış başka bir şeydir, değilse o zaman başka bir şeydir... Artık sizin için bunu yapma zamanı gelmiştir. işi olan insanların dünyaya diğerlerinden biraz farklı baktığını anlayın... para verin, güzel bir oyuncak alın, ya da sizi maddi olarak şımartmak sorun değil... Sorun şu ki bu insanlar bunu yapmak istiyor kişinin kendisinin bir şeyler yapabildiğini ve bir şeyler için çabaladığını görün... böylece dilenciler veya çocuklarınızın babası gibi çocuksu insanlar büyümez, katorun sikişme arzusu vardı, ancak grama dışında hiçbir sorumluluk yok. ..Scromnaja: ↑12 Feb 2023, 09:18 TS neden ilk buluşmada evlilik hakkında konuşmaya başladı? ? Peki bu nasıl bir histeridir çünkü o sordu? Sordu ama hiçbir şey vermedi. Sorun ne? Bırakın sormaya devam etsin. Çocuk sahibi olanlar bilir ki onlar da isterler ama her şey onlar için alınmaz. Sorunlu komşular para ister, iş arkadaşları, akrabalar. Pek çok insan bir şey istiyor ve bizim verme ya da vermeme seçeneğimiz var, ancak görünüşe göre TS bir işi olduğu için övünüyordu ve kendisi de rahat değildi. Bir iş var gibi görünüyor ama para yok.
Hanımefendi... dürüst olalım... Eğer öyle olsaydı... Sormazdım...O nasıl bir kadın, ona destek oluyor? Kendini geçindiriyor.
Gerçekten değilsin Doğanın bunu neden kadınların yaşlı bir erkeği, erkeğin ise daha genç bir kadını arayacak şekilde ayarladığını biliyor musun? Neden çoğu insan sınıf arkadaşlarıyla evlenip evlenmiyor? Gerçekten bir erkeğe sekste sadece kadının genç bedeninin zevk getireceğini mi düşünüyorsunuz? Anlamsız!!! Hem kadınlar hem de erkekler için her yaşın artıları ve eksileri vardır...Seks doğasında var mı? Doğal mı? Peki TS neden kendisinden daha yaşlı kadınlara bakmıyor?
Çünkü o sadece seks değil, genç bir kadınla seks yapmak istiyor. Ah, neden buna ihtiyacı var? Etrafta çok sayıda akran vardır ve cinsiyet, farklı yaşlardaki erkekler arasında farklılık gösterir. Hayır, deneyim yüzünden değil, bir erkeğin yaşlandıkça iyileşmesi daha uzun sürdüğü için. Elbette ailede bu bir sorun değil, her şey çözülebilir ama eğer seks uğruna seks yapıyorsanız aynı koşullar altında seçim genç olanın lehine olacaktır.
Ama senin fikrin yok... Soranların çoğu... her zaman soruyor... ve kural olarak yükseklere ulaşmaz... Ama eğer ulaşırsa... o zaman çok mutlu olacağım! O zaman yalansız bir ilişki kuracak... en azından kendi açısından... Bağımlı olmayacak ve istediği kişiyle yatakta olacak... ve iş alabildiği kişiyle değil...Her şeyi kendisi kazanacak, ancak bu hemen olmayacak ve para kazanıp tam mali bağımsızlık düzeyine ulaştığında, Artık kimseye sormayacak ama sonra araca bile bakmayacak.
Artık koşullara bağlı. Bu durumdan çıkmanın en kolay yolunu arıyor ve ayrıca bir aile istiyor. Hesap yapmaktan daha saf.
Örneğin ben bağımlılıksız ilişkilerden yanayım... kadın ya da erkek açısından değil... Ne yazık ki, son zamanlarda oldukça fazla jigolo var... Ve jigolo, bizim konseptimizde, tutulan bir kadından daha iğrenç...
9 dakika 28 saniye sonra gönderilir:
Not.Scromnaja: ↑12 Feb 2023, 10:52 O seni seviyor ve sen de onu seviyorsan bu harika bir şey. Senin adına içtenlikle sevindim.
İdeal olarak ilişkiler, çekicilik, aşık olma, boyun eğme, bağımlılık, kişisel çıkar, acıma, umutsuzluk, hesaplama üzerine değil, duygular üzerine kurulmalıdır. Liste uzayıp gidiyor.
Peki... ve burada kendinle çelişiyorsun... Bir insan muhtaçsa ve maddi açıdan bağımlıysa ne tür bir sevgiden bahsedebiliriz... belki de en başından itibaren büyüyüp öğrenmelisin daha sonra aşka dayalı bir ilişki kurmak için kendi geçiminizi sağlayacak mısınız?
-
- Penetrasyon
Sanırım TS sadece bir işi olduğunu söylemekle kalmadı, aynı zamanda çok parası olmasıyla da övündü. Yani safça düşündü.
Genel olarak iş adamlarımız hakkında çok azının işini dürüst bir şekilde kurduğunu söyleyebilirim. Paraları çoğunlukla çalınıyor. Ve eğer çalınmazlarsa, genellikle kendilerinden değil personelden tasarruf ederler. Gerçekten çalışan insanlar. Onlara cüzi ücretler ödeniyor. Sosyal fonlara minimum düzeyde katkı yapın. İnsanları gelecekte emekli maaşı olmadan bırakmak. İşadamlarınız hapiste olmalı.
Çok tembel değildim ve Google’da araştırdım. 2022’de nafaka borcu 150 milyar ruble olarak gerçekleşti. 2019’da 47 bin kişi, 2020’de ise 38 bin kişi kötü niyetli kaçakçılıktan hüküm giydi. Yeni ve daha ayrıntılı bir şey aramayacağım. Ancak bence bunun benim icat ettiğim bir sorun olmadığı zaten açık.
TS, kısaca Konu başlatıcısı veya konu yazarıdır. Sohbetlerde kısaltmalar kabul edilir. IMHO - bu benim kişisel görüşüm. Konu kesinlikle konuyla ilgili bir mesajdır. PS, düzeni İngilizce’ye çevirmeden bitmiş metne bir postscript, bir postscript, PS’dir. Zaman kazandırır.
22 yaşında ne tür akıllı ve bilge bir kadın olabilir? Neden bahsediyorsun?
Bana 5 çocuk hakkında daha fazlasını anlat. Onlarla birlikte yürüdünüz mü, ödev yaptınız mı, doktora mı gittiniz, veli-öğretmen toplantılarına mı gittiniz, onlarla ödev yaptınız mı, yemek yaptınız mı, temizlik yaptınız mı, çamaşır yıkadınız mı?
Doğa bu şekilde çalışmıyor. Toplumun yapısı bu şekildedir.doğa öyle düzenlenmiştir ki kadınlar bakar yaşlı bir adam için ve bir erkek için bir kadın için gençler için
Ne amaçla sordu? Kimse ona bir şey vermedi ve o hâlâ kendini geçindiriyor.
Sanırım TS sadece bir işi olduğunu söylemekle kalmadı, aynı zamanda çok parası olmasıyla da övündü. Yani safça düşündü.
Genel olarak iş adamlarımız hakkında çok azının işini dürüst bir şekilde kurduğunu söyleyebilirim. Paraları çoğunlukla çalınıyor. Ve eğer çalınmazlarsa, genellikle kendilerinden değil personelden tasarruf ederler. Gerçekten çalışan insanlar. Onlara cüzi ücretler ödeniyor. Sosyal fonlara minimum düzeyde katkı yapın. İnsanları gelecekte emekli maaşı olmadan bırakmak. İşadamlarınız hapiste olmalı.
Mümkün ama doğum yapmak için artık çok geç olacak.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
. .Hikâyenin yarısındayım, hem onu hem de seni zaten tek bir şey için gönderdim, geri zekalılık için!)))AlikLorean: ↑11 Feb 2023, 14:09 Tinder’da bir kızla tanıştım. 22 yaşındadır. 32 yaşındayım!) Manikür kursları alıyor, geleceğin manikürcülerini öğretiyor, TikTok’u yönetiyor, görünüşe göre +- başarılı, öğrencileri var, 22 yaşında kendi geçimini sağlıyor, bir daire kiralıyor vb. Tek sorun, kendisinin de söylediği gibi, anne ve babasının fakir olması ve kendilerine zar zor para sağlayabilmeleridir. Bu nedenle 13-14 yaşlarından itibaren çalışmaya başladı ve 17 yaşından itibaren kendi geçimini sağlamaya başladı.
Gerçi Ben gerçekten Aslında, genel olarak bir erkeğin böyle olması gerektiğini düşünüyorum, ancak bu, zaten bir tür ilişki kurduğunuz, zaten birlikte yaşadığınız ve bir aile ortaya çıktığında, doğal olarak bir erkeğin böyle olması gereken bir aile için geçerlidir. kız arkadaşının ihtiyacını tamamen karşıla çünkü sen zaten bir bütünsün! Ama bir ilişkinin en başında, her şeyin şimdi, hemen yapılması konuşulurken... Her nasılsa çok tuhaf!))
Kısacası tüm bunları onunla tartıştık, ona her şeyi düşünmem gerektiğini söyledim. O akşam onunla kaldım!) Seks yaptık! Seks kelimelerin ötesindeydi! Genel olarak, muhtemelen hayatımdaki en iyilerden biri)) Ve bu, düşünceler uçup gittiğinde ve bir insanda eriyip gittiğinizde, yakınlarda olmanın rahatlığıyla ilgili!)
Ve sonra 14 Şubat yakında geliyor ve eğer onunla iletişime devam etmeye karar verirsem, o zaman kapısına gül teslimatını ayarlamanın zamanı geldi...)))) ) 51-bir gülün normal olacağını düşünüyorum!)))

-
- Nirvana’dayım
Rusya’da 140 milyon insan yaşıyorsa 40.000 kişi bir okyanusa dalın.... ve herkesi azarlamaya gerek yok.... belki şişmanlamıyorsam, kadınlar için iyi olmayan istatistikler de bulurum...Scromnaja: ↑13 Feb 2023, 12:03 Çok tembel değildim ve Google’da araştırdım. 2022’de nafaka borcu 150 milyar ruble olarak gerçekleşti. 2019’da 47 bin kişi, 2020’de ise 38 bin kişi kötü niyetli kaçakçılıktan hüküm giydi. Yeni ve daha ayrıntılı bir şey aramayacağım. Ancak bana göre bunun benim icat etmediğim bir sorun olduğu zaten açık.
nDoğal olarak öyle yaptım... Sonuçta bir yerde yaşıyorlardı... Bunda çok doğal bir şey görmüyorum... belki de sadece şanssızdın, hepsi bu ya da seçtiğin kişiye ilham vermekte başarısız oldun. ..Söyle bize 5 çocuk hakkında daha fazla bilgi verin. Onlarla birlikte yürüdünüz mü, ödev yaptınız mı, doktora mı gittiniz, veli-öğretmen toplantılarına mı gittiniz, onlarla ödev yaptınız mı, yemek yaptınız mı, temizlik yaptınız mı, çamaşır yıkadınız mı?
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 166 Views
-
Last post by Wot_ja
-
- 19 Replies