Engelli bir kız istiyorum
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 5 years 2 months
- Orientation: heteroseksüel
Engelli bir kız istiyorum
Çaresizce engelli bir kız istiyorum, tercihen omurilik. Bir aydır bu düşüncelerden kurtulamadım; gözümün önünde onu hareketsiz becerdiğim bir resim var.
- These users thanked the author Fritz for the post (total 3):
- valentin.maximov, Morpheus, hayalet
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Re: engelli kız istiyorum
harika, keşke böyle bir tanem olsaydı))))))poxuer: ↑13 Jul 2022, 11:04 Evet, çok cennet gibi görünüyor. Aslında uzanmış bir kız pek seks istemez. Hiçbir şey hissetmiyor ve kendine sıçıyor. Parça görünüyor. Yatak yaraları ve bok
Uzun zamandır serebral palsili bir adam tanıyordum, görünüşe göre pek çok ilginç şey yapıyordu, herkesin önünde elini pantolonunun içine sokup mastürbasyon yapabiliyordu herhangi bir kompleks olmadan e>
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 81
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
biliyorsun, birçok insana yardım etmiş olursunuz, onlar da bunu istiyor. Bebek bezindeki pişiğe rağmen çürük, bok ve idrar kokusu var. Öyleyse devam et.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Bir süre engelli bir kızla çıktım.
Yatalak değilim ama hareketsizim. Tam teşhisini hatırlamıyorum ama eklemlerde hasar olan bir şey.
Genel olarak bükülmezler.
Belirli bir blog sitesinde tanışmıştık.
Konuşmuştuk gönderilere yapılan yorumlarda periyodik olarak.
Bir noktada onun durumuna sempati duyduğumu, engelli insanların da insan olduğunu ve kendi içlerinde kendilerini sınırlı yeteneklere sahip bir kişi olarak algılamadıklarını ifade ettim. Buna göre sıradan insanlarla aynı ihtiyaçlara sahipler.
Onu baştan çıkarma amacının hiç aklımda olmadığını fark ettim.
Bu arka plana rağmen, bir şekilde daha fazla iletişim kurmaya başladılar.
Daha sonra iletişim mesajlaşma araçlarına geçti.
Ve her şey zaten oradaydı. Ve Virt, aramalar, fotoğraflar ve videolar.
Ve her sabah ne tür külot giydiğini ve bunların amına nasıl girdiğini gösteren fotoğraflar gönderiyordu. Tabii ki, tüm bunlarla iyiydi. Böylece daha çok hoşuma gitti.
Ve saatlerce bana nasıl oral seks yapmak istediğini ve her şeyi ayrıntılı olarak anlatabildi.
Sonuç olarak, bir süre sonra gerçek hayatta tanıştık.
Evet, sıradışı, tabii ki işe yaradı.
Fakat o kadar sıcaktı ki içine bir kova bile koyabilirsiniz.
İlk geldiğinde penisine zar zor dokunuyordu elini pantolonunun içinden geçirdi.
Daha sonra, bu süreçte birkaç kez daha makineli tüfek gibi geldi.
Sakso beceriksizdi ama gayretliydi. Beni gerçekten memnun etmek istiyordu. Boğulmuştu ama inatla boğazını penise doğru itti. Gerçekten ağzına boşalmamı istiyordu.
Bu süreçte ben de onu karnının üstüne koydum ve arkadan siktim. İnlemeleri hala kulaklarımda çınlıyor.
Genel olarak deneyim ilginçti. Bir süre onunla periyodik olarak buluşup seviştik.
Ama bu ilişkiyi bitirme zamanı geldiğinde tuzaklar burada ortaya çıktı.
Kız çok bağlandı, aşık oldu ve Genelde zaten rüyalarında tüm hayatını benimle yaşadı, benden çocuklar doğurdu ve mutlu bir şekilde yaşlandı.
Ayrılık onun için çok zordu. Öyle ki, ayrılığımızdan sonra felç geçirdi. Anevrizma, kısmi felç.
Bu yüzden kimseye engelli insanların duygularıyla düşüncesizce oynamasını tavsiye etmem.
Eğer öngörebilseydim bunu ilk etapta yapmazdım. .
Ancak gerçekten tüm hayatınızı bu kişiye adayacaksanız, o zaman evet. Ve böylece, çaresiz birini sikmek mi istiyorum? Dürüst olmak gerekirse bu bir arzu.
Tamamen benim fikrim arkadaşlar.
Yatalak değilim ama hareketsizim. Tam teşhisini hatırlamıyorum ama eklemlerde hasar olan bir şey.
Genel olarak bükülmezler.
Belirli bir blog sitesinde tanışmıştık.
Konuşmuştuk gönderilere yapılan yorumlarda periyodik olarak.
Bir noktada onun durumuna sempati duyduğumu, engelli insanların da insan olduğunu ve kendi içlerinde kendilerini sınırlı yeteneklere sahip bir kişi olarak algılamadıklarını ifade ettim. Buna göre sıradan insanlarla aynı ihtiyaçlara sahipler.
Onu baştan çıkarma amacının hiç aklımda olmadığını fark ettim.
Bu arka plana rağmen, bir şekilde daha fazla iletişim kurmaya başladılar.
Daha sonra iletişim mesajlaşma araçlarına geçti.
Ve her şey zaten oradaydı. Ve Virt, aramalar, fotoğraflar ve videolar.
Ve her sabah ne tür külot giydiğini ve bunların amına nasıl girdiğini gösteren fotoğraflar gönderiyordu. Tabii ki, tüm bunlarla iyiydi. Böylece daha çok hoşuma gitti.
Ve saatlerce bana nasıl oral seks yapmak istediğini ve her şeyi ayrıntılı olarak anlatabildi.
Sonuç olarak, bir süre sonra gerçek hayatta tanıştık.
Evet, sıradışı, tabii ki işe yaradı.
Fakat o kadar sıcaktı ki içine bir kova bile koyabilirsiniz.
İlk geldiğinde penisine zar zor dokunuyordu elini pantolonunun içinden geçirdi.
Daha sonra, bu süreçte birkaç kez daha makineli tüfek gibi geldi.
Sakso beceriksizdi ama gayretliydi. Beni gerçekten memnun etmek istiyordu. Boğulmuştu ama inatla boğazını penise doğru itti. Gerçekten ağzına boşalmamı istiyordu.
Bu süreçte ben de onu karnının üstüne koydum ve arkadan siktim. İnlemeleri hala kulaklarımda çınlıyor.
Genel olarak deneyim ilginçti. Bir süre onunla periyodik olarak buluşup seviştik.
Ama bu ilişkiyi bitirme zamanı geldiğinde tuzaklar burada ortaya çıktı.
Kız çok bağlandı, aşık oldu ve Genelde zaten rüyalarında tüm hayatını benimle yaşadı, benden çocuklar doğurdu ve mutlu bir şekilde yaşlandı.
Ayrılık onun için çok zordu. Öyle ki, ayrılığımızdan sonra felç geçirdi. Anevrizma, kısmi felç.
Bu yüzden kimseye engelli insanların duygularıyla düşüncesizce oynamasını tavsiye etmem.
Eğer öngörebilseydim bunu ilk etapta yapmazdım. .
Ancak gerçekten tüm hayatınızı bu kişiye adayacaksanız, o zaman evet. Ve böylece, çaresiz birini sikmek mi istiyorum? Dürüst olmak gerekirse bu bir arzu.

- These users thanked the author Bay for the post (total 12):
- Fritz, çiçek hastalığı, Cools87, alex503311, Fargal94, Herurg, 6996, Alex_Tash, Endişeli, Dmitry.Artemiev, Morpheus, Nick1979
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 3 years 8 months
fotoğraf kaldı mı?
- These users thanked the author Cools87 for the post:
- Dmitry.Artemiev
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Registered for: 2 years 10 months
Merhaba. Şöyle bir şey oynadılar. Karısı tamamen felçli gibi davrandı. Amını ellerimle yıkadım ve sonra onu domateslere kadar becerdim :)
- These users thanked the author Feribot Süpermenleri for the post (total 3):
- Alex_Tash, Morpheus, hayalet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 3 years 1 month
eğer bir kız/kadın tamamen yatıyorsa bu onun seks istemediği anlamına gelmez.
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
yazdı...karısı engelli, 1 yaşında. Neredeyse yürüyemiyor, sikişmeyi gerçekten seviyor. Onu ağzından sikiyorum... ve neredeyse aynı anda boğazına boşalıyorum...
5 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
yazdı...karısı engelli, 1 yaşında. Neredeyse yürüyemiyor, sikişmeyi gerçekten seviyor. Onu ağzından sikiyorum... ve neredeyse aynı anda boğazına boşalıyorum...
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
- Registered for: 2 years 8 months
Bir zamanlar pelvik organların sinir düzenlemesinin fizyolojisini tartışmıştık. cinsel Ve öğretmen hayatından bir hikaye anlattı. Arkadaşının kocası bir kaza geçirmiş ve boyundan aşağısı tamamen felçli kalmıştı. Kocasıyla uzun zamandır birlikteydiler ve onu çok seviyordu, birlikte kaldılar ve ona bakmaya başladı. Hayatta pozitif, akıllı ve eğitimli insanlardırlar ve bu durumu biraz daha aydınlatabilmenin yollarını aramaya başladılar. Daha önce çok aktif olan koca, daha önce azmi olduğu yaratıcı çalışmalara başladı. Ve karısı için de pozisyonunun çok ilginç bir yan etkisi oldu. Gerçek şu ki, merkezi sinir sistemimiz normalde genital organların işleyişinden sorumlu olan periferik sinir merkezlerinin aktivitesini bastırır ve beyinden gelen sinyaller bloke edildiğinde bu merkezler kendi hayatlarını yaşamaya başlar. Ve oldukça aktif. Bir arkadaşı, kocasının hiç bu kadar uzun ve güçlü bir ereksiyon yaşamadığını, ilk isteğinde onu kolayca dövüş pozisyonuna getirdiğini, istediği zaman ve istediği kadar eğlendiğini söyledi. Kocanın duyarlılığı elbette 0’dır, ancak diğer yandan penisinizin üzerinde kıvranan ve n’inci orgazmın tadını çıkaran güzel, sevgili, çıplak bir kadın başlı başına büyük bir zevktir.
Genel olarak bu küçük nüans, kocasının ciddi durumuna rağmen bu durumu kabul etmelerine ve normal bir ilişki sürdürmelerine büyük ölçüde yardımcı oldu. Belki de sonsuza kadar sürmeyecek, artık kuadripleji tedavisine yönelik yöntemlerin aktif bir gelişimi var, bunlar varlıklı insanlar ve belki 60+ yaşında ilaç sayesinde hâlâ yataktan kalkabilecek. Eh, ya da en azından ellerin hassasiyeti yeniden sağlanabilecek ve penis hala bir kazık gibi duracak)
Bu konuyu derinlemesine incelemedim, ancak muhtemelen benzer fenomenler için de mümkündür. omurilik kızlar.
Genel olarak bu hikaye benim için son derece hayat dolu görünüyor, hayatta her türlü saçmalık oluyor, ancak çoğu zaman en korkunç koşullarda bile varlığınızı nasıl aydınlatacağınıza dair seçenekler var .
Genel olarak bu küçük nüans, kocasının ciddi durumuna rağmen bu durumu kabul etmelerine ve normal bir ilişki sürdürmelerine büyük ölçüde yardımcı oldu. Belki de sonsuza kadar sürmeyecek, artık kuadripleji tedavisine yönelik yöntemlerin aktif bir gelişimi var, bunlar varlıklı insanlar ve belki 60+ yaşında ilaç sayesinde hâlâ yataktan kalkabilecek. Eh, ya da en azından ellerin hassasiyeti yeniden sağlanabilecek ve penis hala bir kazık gibi duracak)
Bu konuyu derinlemesine incelemedim, ancak muhtemelen benzer fenomenler için de mümkündür. omurilik kızlar.
Genel olarak bu hikaye benim için son derece hayat dolu görünüyor, hayatta her türlü saçmalık oluyor, ancak çoğu zaman en korkunç koşullarda bile varlığınızı nasıl aydınlatacağınıza dair seçenekler var .
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Beyler, elinde böyle kızların fotoğrafları var mı, eğer erotiklerse, o zaman kesinlikle ateşliler)))
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
- Registered for: 3 years 8 months
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Registered for: 4 years
- Orientation: eşcinsel
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 7 months
Bu konu
de heyecan verici. Üniversitede öğretmen Down sendromlu ve diğer bazı özelliklere sahip kişilerin son derece şehvetli olduğunu söyledi. Bu anlamda değil elbette. Ancak bundan sonra, böyle bir insanın arzu nesnesi olmak istediğim düşüncesi bu güne kadar sık sık beni ziyaret ediyor. Ve evet, çok çekici tekerlekli sandalye kullanıcılarıyla da tanıştım. Ayrıca onların iyi okumuş, geniş spekülatif bakış açısına sahip ve sekse aç insanlar olabileceğini de varsayıyorum.
’yi açar

- These users thanked the author Islak for the post (total 2):
- Endişeli, Dmitry.Artemiev
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Bir YouTube kanalını izledim. Engelli gençlerin olduğu bir kamp var. Güzel kızlar var. Acaba yetişkinler onlara özel ilgi gösteriyor mu?
-
- Orgazm!
- Total posts: 633
- Registered for: 2 years 4 months
Sen harika bir insansın.
İyi yazılmış. Hiç kimse cinsel bir oyuncak değildir. Ve engelli bir kişi daha da duygusaldır. Ve daha aşk doluysa, umut edilecek ve beklenecek bir şey olacak.Rkn: ↑10 Aug 2022, 10:08 Bu yüzden kimseye sınırlamaları olan insanların duygularıyla düşüncesizce oynamasını tavsiye etmem.
Eğer tahmin edebilseydim bunu ilk etapta yapmazdım.
Sadece eğer gerçekten tüm hayatımı bu kişiye adayacaksın, o zaman evet. Ve böylece çaresiz birini mi sikmek istiyorum? Dürüst olmak gerekirse bu bir dilek.
Sen harika bir insansın.
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Böyle özel insanlarla konuşurken hemen tüm "i"leri noktalaman ve onunla neden ilişkiye başladığını söylemen gerekiyor - tamamen seks için, arkadaşlık için, evlilik için. Yazar doğru söyledi, bu tür insanlar çok duygusaldır.Tamerlan: ↑10 Feb 2023, 16:11İyi yazılmış. Hiç kimse cinsel bir oyuncak değildir. Ve engelli bir kişi daha da duygusaldır. Ve daha aşk doluysa, umut edilecek ve beklenecek bir şey olacak.Dolayısıyla kimseye, sınırlılıkları olan insanların duygularıyla düşüncesizce oynamasını tavsiye etmem.
Eğer öngörebilseydim bunu ilk etapta yapmazdım.
Ancak gerçekten tüm hayatınızı bu kişiye adayacaksanız, o zaman evet. Ve böylece çaresiz birini mi sikmek istiyorum? Dürüst olmak gerekirse bu bir dilek.
Harika bir insansın.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Kişisel görüşüm... eğer bir kadını seviyorsan ve o engelliyse... o zaman onunla seks yapmak normaldir... Ama seks hayatını çeşitlendirmek için engelli birini aramak... bu alçaklıktır... Sonuçta evcilleştirilenlerden biz sorumluyuz...
- These users thanked the author Şalun70 for the post (total 3):
- Tapkin, Bir korsan, Dmitri244
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
neden bu kötü niyetli? Hemen bir kıza sadece seks için ihtiyaç duyulduğunu söyleyip ona keyifli anlar yaşatıyorsanız bunun nesi yanlış? Kız, romantik bir ilişkinin olmayacağını önceden bilecek ve kendisini böyle bir kişiye verip vermeyeceğine kendisi karar verecektir.
-
- Orgazm!
Bir erkek bir kıza seksle ilgilendiğini söylerse. Ona maddi olarak yardım etmeye hazır. Ahlaki açıdan pek iyi değil elbette. Ama dürüstçe ve kız açısından yanılsama olmadan. Ve toplantılardan bir şeyler kazanacak. Ve seks için buluşup buluşmayacağına karar vermek ona kalmış.
Kabul ediyorum .
Bir erkek bir kıza seksle ilgilendiğini söylerse. Ona maddi olarak yardım etmeye hazır. Ahlaki açıdan pek iyi değil elbette. Ama dürüstçe ve kız açısından yanılsama olmadan. Ve toplantılardan bir şeyler kazanacak. Ve seks için buluşup buluşmayacağına karar vermek ona kalmış.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
- Registered for: 2 years 5 months
Ve ilgi gösterecek ve ilgi gösterecek birine ihtiyaçları var. ilgi, her şeyi umursamayacak biri.
Ve bir kez olsun hissetmeyeceği seks - yüzde 90’ı ilginç olmayacak!
Olacak karşılıklı olarak aynı fikirde olacak birini bulmak sizin için zor olabilir. Bu tür insanlar için zaten zor, bir sapıkla seks yapmayı hayal bile etmiyorlar.
Ve ilgi gösterecek ve ilgi gösterecek birine ihtiyaçları var. ilgi, her şeyi umursamayacak biri.
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Şu tarihten sonra gönderildi:
Peki neden? Bana öyle geliyor ki, bunun gibi her kız, hayali, anlık bir aşk olsa bile sevgiyi ve ihtiyaç duyulma arzusunu hissetmek ister. Bu tür insanların sadece sarılmayı, öpmeyi ve hatta oral seks yapmayı hissetmeye ihtiyaçları vardır.Fernando: ↑11 Feb 2023, 11:18Olacak karşılıklı olarak aynı fikirde olacak birini bulmak sizin için zor olabilir. Bu tür insanlar için zaten zor, bir sapıkla seks yapmayı hayal bile etmiyorlar.
Şu tarihten sonra gönderildi:
Peki neden? Bana öyle geliyor ki, bunun gibi her kız, hayali, anlık bir aşk olsa bile sevgiyi ve ihtiyaç duyulma arzusunu hissetmek ister. Bu tür insanların sadece sarılmayı, öpmeyi ve hatta oral seks yapmayı hissetmeye ihtiyaçları vardır.Olacak karşılıklı olarak aynı fikirde olacak birini bulmak sizin için zor olabilir. Bu tür insanlar için zaten zor, bir sapıkla seks yapmayı hayal bile etmiyorlar.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
- Registered for: 2 years 6 months
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
neden şaşırdın? Kurbağaları sikmeyi başarıyorlar ama işte ağzı, kedisi ve kıçı olan normal bir kız, öyle rahat yürümüyor ve yatakta buna gerek yok.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Çaresizliğinden tahrik oluyor, değil çaresizliği oynayın, ama doğal çaresizliği.Neden tam olarak yalan söyleyen kişi?)
Hareket etmemesi onu tahrik ediyor?
-
- Nirvana’dayım
Fritz,
Tamerlan,
Rahatsız etmek istemiyorum kimse... ama bence artık hayvanat bahçesine gitme vaktin geldi...!!!
Size bir soru... Kendinizi o kızın yerine koyarak siz de benzer bir teklif aldınız.. bu seni rahatsız etmez mi?
Tamerlan,
Rahatsız etmek istemiyorum kimse... ama bence artık hayvanat bahçesine gitme vaktin geldi...!!!
Size bir soru... Kendinizi o kızın yerine koyarak siz de benzer bir teklif aldınız.. bu seni rahatsız etmez mi?
- These users thanked the author Şalun70 for the post:
- Bir korsan
-
- Orgazm!
Sorularınıza göre ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yaptın, kendi sorunun cevabını ver.
Spor yaptığımda. Kızlarla, sporcularla, engellilerle konuştum. Her zaman engelli kızlardan hoşlanan (sponsorlar) tarafından çevrelenmişlerdi. Onlara seks için para ödüyorlardı. Ve bu tam olarak kızların bana söylediği şeydi. Kendilerine para ödendiğini söylemediler. Buna hediye dediler.Kimseyi gücendirmek istemiyorum... ama bence hayvanat bahçesine gitme zamanınız geldi...!!!
Size bir soru... Kendinizi o kızın yerine sen de benzer bir teklif aldın... bu seni rahatsız etmezdi
Sorularınıza göre ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yaptın, kendi sorunun cevabını ver.
- These users thanked the author Timurlenk for the post (total 3):
- Alex_Tash, Endişeli, Sibiryak89
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
seçim, en önemli şey bu, kız bir teklif alır ve bir SEÇİMİ vardır. Bu teklifi kabul edip etmemeye karar vermek ona kalmıştır.
-
- Nirvana’dayım
Tamerlane,
Seni getireyim Hediyeyi alacağım... ve sonra unutacağım... bunu beğendin mi? Prezervatif gibi davranıyorsun insana... takıp atıyorsun... ama manevi bağların nerede... uyuyakaldın mı? Başkalarının çaresizliğinden faydalanmak çok acımasızdır!
Hepimiz engelli olabiliriz... ve her zaman kendi isteğimizle değil... Özellikle profesyonel sporcular... Aksine, devlet engellilerin hediyeler yüzünden aşağılanmasından utanmalı...
I Bir engelli bir engelliye bunu teklif etse sessiz kalırdım... ama sizin versiyonunuzda bu ahlak dışı ve alaycı... ama bununla yaşamak zorundasınız!!!... ama bu benim öznel görüşüm ...
7 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Seni getireyim Hediyeyi alacağım... ve sonra unutacağım... bunu beğendin mi? Prezervatif gibi davranıyorsun insana... takıp atıyorsun... ama manevi bağların nerede... uyuyakaldın mı? Başkalarının çaresizliğinden faydalanmak çok acımasızdır!
Hepimiz engelli olabiliriz... ve her zaman kendi isteğimizle değil... Özellikle profesyonel sporcular... Aksine, devlet engellilerin hediyeler yüzünden aşağılanmasından utanmalı...
I Bir engelli bir engelliye bunu teklif etse sessiz kalırdım... ama sizin versiyonunuzda bu ahlak dışı ve alaycı... ama bununla yaşamak zorundasınız!!!... ama bu benim öznel görüşüm ...
7 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Savaş sırasında Naziler böyle bir seçimle karşı karşıya kaldı... "Kapıyı çalmanın" bedelini ödediler "ya da samimi. domuz yağı, tereyağı, yumurta... çok ileri gitmedin... bir insanın ruhunu çiğnedin...Seçim, en önemli şey bu, kız bir teklif alır ve onun da bir SEÇİMİ vardır. Bu teklifi kabul edip etmemek ona kalmış.
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
siktir et, yine seçimden bahsediyorum. Eğer kadın olsaydım ve gerçekten saf seks isteseydim, siktir et, muhtemelen beni becerdiklerine memnun olurdum, bir anlık sevinç yaşasam bile bana sarılıp öptüler, sonra unutsunlar ama mutlu olanlar da vardı Hayatımda sevildiğim ve ihtiyaç duyduğum anları ve bu mutlu anları yaşamak zorundayım.Shalun70: ↑11 Feb 2023, 13:23 Tamerlane,
nBir hediye olarak seni sikeyim... ve sonra unut... bunu nasıl buldun? Prezervatif gibi davranıyorsun insana... takıp atıyorsun... ama manevi bağların nerede... uyuyakaldın mı? Başkalarının çaresizliğinden faydalanmak çok acımasızdır!
-
- Orgazm!
Yapmadım engelli kızlarla yat.
Ben engelli kızlara para ödemedim.
Ben bile benden ne istediğini anlamıyorum. Peki bana neyi kanıtlamak istiyorsun?
Shalun70: ↑11 Feb 2023, 13:30 Tamerlan,
Bir hediye olarak seni sikeyim... ve sonra unut... bunu nasıl buldun? Prezervatif gibi davranıyorsun insana... takıp atıyorsun... ama manevi bağların nerede... uyuyakaldın mı? Başkalarının çaresizliğinden çok alçakça faydalanıyor!
Hepimiz engelli olabiliriz... ve bu her zaman kendi isteğimizle olmuyor... Özellikle profesyonel sporcular... Engellilerin sakat kalmasından devlet utanmalı. hediyeler yüzünden aşağılanmış...
Eğer bir engelli bir engelliye bunu teklif etse sessiz kalırdım... ama sizin versiyonunuzda bu ahlaksız ve alaycı... ama bununla yaşamak zorundasınız!!! ...ama bu benim öznel görüşüm...
Bununla ne ilgim var?Shalun70: ↑11 Feb 2023, 13:30 Bir hediye olarak seni becereyim... sonra unuturum.. bunu nasıl buldun? Prezervatif gibi davranıyorsun insana... takıp atıyorsun... ama manevi bağların nerede... uyuyakaldın mı? Başkalarının çaresizliğinden çok alçakça faydalanıyor!
Hepimiz engelli olabiliriz... ve bu her zaman kendi isteğimizle olmuyor... Özellikle profesyonel sporcular... Engellilerin sakat kalmasından devlet utanmalı. hediyeler yüzünden aşağılanmış...
Eğer bir engelli bir engelliye bunu teklif etse sessiz kalırdım... ama sizin versiyonunuzda bu ahlaksız ve alaycı... ama bununla yaşamak zorundasınız!!! ...ama bu benim öznel görüşüm...
Ben bile benden ne istediğini anlamıyorum. Peki bana neyi kanıtlamak istiyorsun?
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Bunu sana ben göndermedim))))Tamerlan: ↑11 Feb 2023, 13:44Tamerlan,
Bir hediye olarak seni sikeyim... ve sonra unutacağım... bunu beğendin mi? Prezervatif gibi davranıyorsun insana... takıp atıyorsun... ama manevi bağların nerede... uyuyakaldın mı? Başkalarının çaresizliğinden çok alçakça faydalanıyor!
Eğer bir engelli bir engelliye bunu teklif etse sessiz kalırdım... ama sizin versiyonunuzda bu ahlaksız ve alaycı... ama bununla yaşamak zorundasınız!!! ...ama bu benim öznel görüşüm...Bununla ne ilgim var?Shalun70: ↑11 Feb 2023, 13:30 Bir hediye olarak seni becereyim... sonra unuturum.. bunu nasıl buldun? Prezervatif gibi davranıyorsun insana... takıp atıyorsun... ama manevi bağların nerede... uyuyakaldın mı? Başkalarının çaresizliğinden çok alçakça faydalanıyor!
Ben bile benden ne istediğini anlamıyorum. Peki bana kanıtlamak ister misin?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 224
Evet ve başka seçeneğin olmadığı bir seçim, bir seçim değildir.
Böyle anlar olabilir ne istersen onu çağırdın, ama mutlu olanları değil. Psikolojik olarak sekssiz hayata alışırsınız. Vücut buna alışıyor. Elbette hemen değil, ama bir erkekle fiziksel yakınlık kurma ihtiyacı artık geçerliliğini yitiriyor.
Evet ve başka seçeneğin olmadığı bir seçim, bir seçim değildir.
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
O halde alışmış olmanız, yapmadığınız anlamına gelmez. istiyor, bir kadın var, diyelim ki kocası gemide, bir yıldır uzakta, belki 11 ay dayanabilir,
sonra porno izleyip duvara tırmandı ya da komşusuydu ve daha sonra düzenli ve sık sık sikiliyordu ve kocası gelip onu bir hafta boyunca becerdi.
Bununla ben de karşılaştım, bir meslektaşım birkaç haftalığına gitti, yerine başkasını buldu, ama o geldiğinde, kendini teslim etmesi çok heyecan vericiydi,
yani birisi var, gerçekten istediğin biri.
Evet, karşılaştım ki diyelim ki altı ay boyunca sessiz kaldı ve sonra bir şekilde komşu istedim, bir keresinde hamile geldi ve bir hafta boyunca
onun geleceğini hayal ettim, soyunup onun büyük göğüslerini ve karnını görüp ona vızıltı vereceğimi hayal ettim ve heyecan uzun sürdü zaman.
Meslektaşım da, muhtemelen 3-5 yıldır birbirimizi göremedik ve bir şekilde idare ettik, sonra doktor tavsiyede bulundu ve sonra birden fazla kez onu alıp işini bitirdi.
Yani sanırım buna alışmışsam, bu hayatım boyunca bunu istemediğim anlamına gelmiyor.
Ve sonra tekrar ediyorum, mastürbasyon yapabilirsin, sonra bir vibratör satın alabilirsin, vb. çünkü farklı sorunlar var.
Öncelikle neden reddedesiniz ki, elleriniz var, mastürbasyon yapabilirsiniz.Scromnaja: ↑11 Feb 2023, 15:42Böyle anlar herhangi bir şey olarak adlandırılabilir, ancak mutlu değildir. Psikolojik olarak sekssiz hayata alışırsınız. Vücut buna alışıyor. Elbette hemen değil, ama bir erkekle fiziksel yakınlık ihtiyacı artık geçerliliğini yitiriyor.hayatımda sevildiğim ve ihtiyaç duyduğum mutlu anlar oldu ve bu mutlu anlar için yaşamam gerekiyor.
Evet ve başka seçenek olmadığında yapılan seçim, seçim değildir.
O halde alışmış olmanız, yapmadığınız anlamına gelmez. istiyor, bir kadın var, diyelim ki kocası gemide, bir yıldır uzakta, belki 11 ay dayanabilir,
sonra porno izleyip duvara tırmandı ya da komşusuydu ve daha sonra düzenli ve sık sık sikiliyordu ve kocası gelip onu bir hafta boyunca becerdi.
Bununla ben de karşılaştım, bir meslektaşım birkaç haftalığına gitti, yerine başkasını buldu, ama o geldiğinde, kendini teslim etmesi çok heyecan vericiydi,
yani birisi var, gerçekten istediğin biri.
Evet, karşılaştım ki diyelim ki altı ay boyunca sessiz kaldı ve sonra bir şekilde komşu istedim, bir keresinde hamile geldi ve bir hafta boyunca
onun geleceğini hayal ettim, soyunup onun büyük göğüslerini ve karnını görüp ona vızıltı vereceğimi hayal ettim ve heyecan uzun sürdü zaman.
Meslektaşım da, muhtemelen 3-5 yıldır birbirimizi göremedik ve bir şekilde idare ettik, sonra doktor tavsiyede bulundu ve sonra birden fazla kez onu alıp işini bitirdi.
Yani sanırım buna alışmışsam, bu hayatım boyunca bunu istemediğim anlamına gelmiyor.
Ve sonra tekrar ediyorum, mastürbasyon yapabilirsin, sonra bir vibratör satın alabilirsin, vb. çünkü farklı sorunlar var.
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Hayat öyle yaşanmalı ki, amaçsızca geçirilen yılların dayanılmaz acıları yaşanmasınScromnaja: ↑11 Feb 2023, 15:42Böyle anlara istediğiniz gibi hitap edebilirsiniz ama mutlu değilsiniz. Psikolojik olarak sekssiz hayata alışırsınız. Vücut buna alışıyor. Elbette hemen değil, ama bir erkekle fiziksel yakınlık ihtiyacı artık geçerliliğini yitiriyor.hayatımda sevildiğim ve ihtiyaç duyduğum mutlu anlar oldu ve bu mutlu anlar için yaşamam gerekiyor.
Evet ve başka seçenek olmadığında yapılan seçim, seçim değildir.
-
- Penetrasyon
Sana kısmen katılıyorum. Ben de şu ilkeye göre yaşıyorum: "Olmayanlardan pişman olmak daha iyidir." Ve eğer hoşlandığım bir adamla yatma fırsatı varsa, o zaman uyurum. Ama buna kesinlikle mutluluk diyemezsiniz.
- These users thanked the author Skromnaga for the post (total 4):
- Fargal94, Wolffr, Endişeli, Sibiryak89
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Mutluluğun kendisi göreceli bir duygudur, ömür boyu mutluluk vardır, birkaç dakika mutluluk vardır ve değişmez. Daha sonra ruhta ve kalpte acı verse de, asıl mesele şu ki, bu anda ve tam da bu anda, kişi mutludur.
-
- Penetrasyon
-
Автор темыFritz
- Penetrasyon
Öyle olsun, tartışmayacağım ama burada asıl önemli olan bu duygunun vardı ve kişi bunu deneyimledi
-
- Nirvana’dayım
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies