Oğlum iç çamaşırımı kokluyor ve mastürbasyon yapıyor
-
- Potansiyel seks nesnesi
Oğlum iç çamaşırımı kokluyor ve mastürbasyon yapıyor
Herkese selam. Son zamanlarda oğlumun iç çamaşırıma mastürbasyon yaptığını fark etmeye başladım, nereden tavsiye alacağımı bilmiyorum (Durum utanç verici, arkadaşlarımla konuşamıyorum, ayrıca onun psikolojisinin bozulmasından da korkuyorum. Bornozla dolaşıyorum, ereksiyon olduğunu fark ediyorum. Lütfen söyle bana nasıl davranmalıyım?
Telefonunda annesiyle seks yapmak için bir sürü istek var ve hatta kadınların uyarılmalarına bile baktı. (bana öyle geliyor)
Telefonunda annesiyle seks yapmak için bir sürü istek var ve hatta kadınların uyarılmalarına bile baktı. (bana öyle geliyor)
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Re: Oğlum iç çamaşırımı koklayıp mastürbasyon yapıyor
Bulmanıza yardımcı olabilir. doğru kız... Bu arada, onunla seks yapma fikri seni gerçekten tahrik ediyor mu?
Oğlunuz yaşa bağlı bir uyarılma durumundadır, herhangi bir kadın (kız, büyükanne) ereksiyona neden olur. Bu en iyisidir. İç çamaşırlarınızla yaptığı hileleri fark etmemeniz için ona en azından Shahidzhanyan’ın yazdığı, cinsel eğitimle ilgili bir kitap verebilirsiniz (İnternette Google’da arayın - burada çok fazla benzer kitap var).Natalya: ↑19 Feb 2021, 14:40 Herkese merhaba. Son zamanlarda oğlumun iç çamaşırıma mastürbasyon yaptığını fark etmeye başladım, nereden tavsiye alacağımı bilmiyorum (Durum utanç verici, arkadaşlarımla konuşamıyorum, ayrıca onun psikolojisinin bozulmasından da korkuyorum. Bornozla dolaşıyorum, ereksiyon olduğunu fark ediyorum. Lütfen söyle bana nasıl davranmalıyım?
Telefonunda annesiyle seks yapmak için birçok istekte bulunuyor ve hatta kadın uyarıcılarına bile bakıyor. (bana öyle geliyor)
Bulmanıza yardımcı olabilir. doğru kız... Bu arada, onunla seks yapma fikri seni gerçekten tahrik ediyor mu?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 4):
- Vahşi, annem adam yaptı, Aleks, Sibiryak89
-
Natalia, Millet, bu yaşla uğraşmayın Kimin külot giydiğini, kiminin annesinin, kiminin kız kardeşinin olduğunu anlıyor, kocana sor, o da bu yaşta mastürbasyon yaptı.
-
Merak etmeyin, onun işine yarayacaktır. Oğlunuzun yaşını yazmamış olmanız çok yazık. Bir kız ortaya çıkacak ve ona geçecek
-
Natasha, durum pek iyi değil ama sana tavsiyem, sana bir şey yerleştirmeden ya da sana tecavüz etmeden önce onunla seks yapman.
-
Victoria, bize oğlunla olan ilişkinin nasıl sonuçlandığını, kaç yaşında olduğunu anlatır mısın?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 56
- Orientation: biseksüel
Uyuşturucu yerine iç çamaşırını koklamasına izin ver.Natalya: ↑19 Feb 2021, 14:40 Herkese merhaba. Son zamanlarda oğlumun iç çamaşırıma mastürbasyon yaptığını fark etmeye başladım, nereden tavsiye alacağımı bilmiyorum (Durum utanç verici, arkadaşlarımla konuşamıyorum, ayrıca onun psikolojisinin bozulmasından da korkuyorum. Bornozla dolaşıyorum, ereksiyon olduğunu fark ediyorum. Lütfen söyle bana nasıl davranmalıyım?
Telefonunda annesiyle seks yapmak için birçok istekte bulunuyor ve hatta kadın uyarıcılarına bile bakıyor. (bana öyle geliyor)
- These users thanked the author Möö for the post (total 10):
- Vahşi, artm.razvratnik, annem adam yaptı, Travolta, Aleks, Piero, Büyük oğlan, Mart, Andy Panda, pembe_
-
Ben de külotu kokladım. Sonra hep birlikte uyudular
-
esli obsudit normalno chto emu ostaiotsa delat? situacia... edinstvennii sposob xot kak ta oshutit jenskii zapax eto vashi trusi... moi vam sovet; vasha semeinnaia ve seksualnaia jizn eto lichno vashe delo i uyuşturucu nechego sudit... luchshe tükürdü s mamoi ve biraz zdarovim, chem zaxvatit sebe neizlechimuiu bolezn iz za neznaniiNatalya: ↑19 Feb 2021, 14:40 Herkese merhaba. Son zamanlarda oğlumun iç çamaşırıma mastürbasyon yaptığını fark etmeye başladım, nereden tavsiye alacağımı bilmiyorum (Durum utanç verici, arkadaşlarımla konuşamıyorum, ayrıca onun psikolojisinin bozulmasından da korkuyorum. Bornozla dolaşıyorum, ereksiyon olduğunu fark ediyorum. Lütfen söyle bana nasıl davranmalıyım?
Telefonunda annesiyle seks yapmak için çok sayıda Google isteği var ve hatta kadın patojenleri bile araştırıyor. (bana öyle geliyor)
-
- Flört etmek
- Total posts: 25
İlk sefer akıllara durgunluk verecek)))
- These users thanked the author Dalgıç for the post (total 3):
- Avare, annem adam yaptı, Aleks
-
- Orgazm!
- Total posts: 890
- These users thanked the author Avare for the post (total 3):
- Dalgıç, annem adam yaptı, Aleks
-
Kız arkadaşımı hatırlıyorum, bana külot bıraktı ama gerçekten koklamadım, kokuyorlardı.
Madeleine sıcak bir duştan sonra benimle arkadaş oluyor.
Yatak odasına girdiğimde onunla birlikte dört ayak üzerinde ayağa kalktım ve zevkle inledik. Ona arkadan girdim ve yavaşça ileri geri hareket ettim ama tıraşlı vajinasını seviyorum, saat 21.00’de ona derin oral seks yapıyorum.
O da aynı şekilde yanıt veriyor: Aşırı yeme nedeniyle mezarlığa gömülen ilk çocuk bizim oğlumuz. Madeleine ikinci bir erkek çocuk bekliyor ve ben de yakın ilişkilerde ona her zaman katılıyorum. Madeleine artık penisimi emiyor. Sperm yutmanın faydalı olduğunu söyledi, testislerimle oynuyor ve ben onun göğüslerini yalamaya devam ediyorum, yukarıdan sallanıyor. Onu aşağıdan alıyorum.
Yakında Nashville’den geri dönecek ve ikinci oğlumuzu doğuracağız. Ona duşta oral seks yapmayı seviyorum.
Choi tarafından yazılan metin: cat1:
Madeleine sıcak bir duştan sonra benimle arkadaş oluyor.
Yatak odasına girdiğimde onunla birlikte dört ayak üzerinde ayağa kalktım ve zevkle inledik. Ona arkadan girdim ve yavaşça ileri geri hareket ettim ama tıraşlı vajinasını seviyorum, saat 21.00’de ona derin oral seks yapıyorum.
O da aynı şekilde yanıt veriyor: Aşırı yeme nedeniyle mezarlığa gömülen ilk çocuk bizim oğlumuz. Madeleine ikinci bir erkek çocuk bekliyor ve ben de yakın ilişkilerde ona her zaman katılıyorum. Madeleine artık penisimi emiyor. Sperm yutmanın faydalı olduğunu söyledi, testislerimle oynuyor ve ben onun göğüslerini yalamaya devam ediyorum, yukarıdan sallanıyor. Onu aşağıdan alıyorum.
Yakında Nashville’den geri dönecek ve ikinci oğlumuzu doğuracağız. Ona duşta oral seks yapmayı seviyorum.
Choi tarafından yazılan metin: cat1:

-
O benim aletimi seviyor ama aramızda bir okyanus var. Ben Rusya’dayım ve o Nashville’de 70.000 dolar kazanıyor.
Rusya’da sen gerçekten Rusya’da 20.000 dolar kazanamazsın. uçup sıcak, tutkulu seks yapacağız.
nEllerime boşalmayı seviyor ve ben de vajinasında parmağımla oynuyorum.
Bekliyoruz. ikincisi Madeleine Nashville’den geldiğinde. Onu günde 3 kez sikiyorum. Çıplak vücudumu seviyor.
Günde yaklaşık 14 saat uyuyoruz. Sıcak bir duştan sonra kıçına girmeyi seviyorum.
Sütyensiz onu daha çok seviyorum, portakalları çok lezzetli. Öpüştüğümüzde dilimizi yalıyoruz.
Nashville’den uçakla gelecek ve eski işimize geri döneceğiz.
Rusya’da sen gerçekten Rusya’da 20.000 dolar kazanamazsın. uçup sıcak, tutkulu seks yapacağız.
nEllerime boşalmayı seviyor ve ben de vajinasında parmağımla oynuyorum.
Bekliyoruz. ikincisi Madeleine Nashville’den geldiğinde. Onu günde 3 kez sikiyorum. Çıplak vücudumu seviyor.
Günde yaklaşık 14 saat uyuyoruz. Sıcak bir duştan sonra kıçına girmeyi seviyorum.
Sütyensiz onu daha çok seviyorum, portakalları çok lezzetli. Öpüştüğümüzde dilimizi yalıyoruz.
Nashville’den uçakla gelecek ve eski işimize geri döneceğiz.
-
Madeleine akşamları inliyor ama bununla başa çıkabilirim.
-
-
Ne istiyorsun salak shalavabich??
Dün gece ona söyledim
:lütfen:
Dün gece ona söyledim
:lütfen:
-
Ellerine boşalmamdan hoşlanıyor.
Dölü yalıyor ve battaniyemin altında inliyor.
Adı Sveta-
Cabriolet
Dölü yalıyor ve battaniyemin altında inliyor.
Adı Sveta-

-
-
Harika göğüsleri vardı.
Çok sık bir araya geliyorduk
Çok sık bir araya geliyorduk
-
-
-
-
- ön sevişme
- Total posts: 107
-
-
Madeleine sert sigaraları seviyor. Akşamları sigara içtik ve penisimi vajinasına soktum. Yaklaşık 10 dakika sonra bebeğimiz doğduğunda mutlu olacak.
Ve saat 22.00’de dilimi içeri sokuyorum. klitorisi ve zevkten uçup gidiyor
Ve saat 22.00’de dilimi içeri sokuyorum. klitorisi ve zevkten uçup gidiyor
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
13 yaşımda en büyük ablamın yanına gelip hem ona hem de aynı yaştaki yeğenimin külotuna aynı anda mastürbasyon yaptım. Hatta karşımda çıplak durduklarını bile hayal ettim.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 300
Natalia, Bu tür pek çok soru var. Sadece oğlunuz bir fetiş aşamasından geçiyor. Sizi her zaman hayal gücünün nesnesi olarak hayal ederken, külotunuza veya sutyeninize mastürbasyon yapması mümkündür. Bu durumda gergin olmamaya çalışın, aksi takdirde geri çekilebilir ve siz yazarken bazı kadın patojenlere baktığında onları sizin üzerinizde deneyebilir. Bunlara da dikkat etmeniz gerekiyor çünkü herkesin kalbi sağlıklı değildir ve kan akışını artıran patojenlerdir. Bu konuyu müdahaleci olmayan bir şekilde onunla konuşmaya çalışın.
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 3):
- annem adam yaptı, Sonraki, Kirya
-
Konunun yazarı bir wanker. Kadın olduğu iddia edilen danışmanların hepsi aslında erkek.
-
- Sürtünmeler
Deneyimli kadınlar genellikle bu tür konulara yönelir
-
- Sürtünmeler
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
Natalia, merhaba) Her şey nasıl yaptığınıza bağlı Bu durum kafanızı karıştırıyor mu yoksa sizi tahrik mi ediyor? Eğer bir arzunuz varsa, o zaman devam etmeniz gerekir, o zaman konuşun ve durumu düzeltin.
-
- Sürtünmeler
Natalya, ne istediğine kendin karar ver. eğer onun iç çamaşırına mastürbasyon yapmaya devam etmesini istiyorsan. o zaman ona temiz külotunu ya da neyle mastürbasyon yapıyorsa onu ver. eğer ona yardım etmek istiyorsan. o zaman cesaretinizi toplayın ve onunla mastürbasyonun hayatındaki geçici bir fenomen olduğu hakkında konuşmaya başlayın, o zaman adamın sizi kullanmasına izin vererek ona kendiniz yardımcı olabilirsiniz.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben de bunu yaptım. Annemin külotunu aldı, penisimin etrafına sardı, içinde mastürbasyon yaptı ve sonra amın olduğu yere geldi. Ama konu sekse daha yeni geldi. Annem bunu benim yaptığımı bildiğini ve bazen onu nasıl becerdiğimi hayal ederek mastürbasyon yaptığını söyledi.
- These users thanked the author Tuzlu su for the post (total 5):
- artm.razvratnik, annem adam yaptı, Siyah_960, Andrik, Stas99rus
-
- Sürtünmeler
-
Benimki ise ayakkabımın içinde mastürbasyon yapıyor, ayağıma aşık oluyor, sürekli dokunmaya çalışıyor, ne yapmalıyım?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Yani iç çamaşırı için değil ama sevgili annem bakmadığı zamanlar için. Bir zamanlar annem kısa sabahlığıyla balkonda oturuyor ve arkadaşıyla telefonda konuşuyordu. güzel bacağını içeri soktu ve okşadı. Sonra avucu dizine çarptı, sonra daha yükseğe, sonra da onun arkasında dururken mastürbasyon yaptım ve ne yazık ki arkasını dönmedi ve geldiğimi görmedi. Neyse ki sokak gürültüsü ve telefondaki ilginç bir konuşma bir gürültü perdesi oluşturdu. Peki bir kadın çıplak bacaklarını okşamaya başladığında perde ne kadar da açılıyor))
-
- Sürtünmeler
такие гуглит’de kartlar mı?
- These users thanked the author Vit123 for the post (total 10):
- Nikk, annem adam yaptı, Tuzlu su, Roma, Sergey, Sibiryak89, sptlh, yıldız benzeri, Sonya69bi, Stas99rus
-
- Flört etmek
- Total posts: 28
Her gün annemin tangasına boşalırım
- These users thanked the author Yaroslavya47 for the post (total 3):
- Tuzlu su, Esnek, Eski Şeytan
-
- Similar Topics
- Replies
- Views