Evliyim, bugün patronuma oral seks yaptım
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 179
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 18
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
-
- Flört etmek
- Total posts: 30
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Re: Evliyim bugün patronuma oral seks yaptım
Bazı yanıtlara bakmak gerçekten iğrenç; öyle görünüyor ki, buradaki ziyaretçilerin büyük çoğunluğu sapıklar ve kaygılı ucubeler; yalnızca başarısız Don Juan hayalperestleri, cinsiyet konusunda hiçbir şey yapamayan ya da her iki kafası da hasta, ama dağıtıyorlar herkese tavsiyelerini ve hastalıklı fantezilerini. ve burada herhangi bir yaşam öyküsü veya deneyimi olan neredeyse hiç kimse yok.
Şimdi konuya gelirsek, neden ve neden patronunuza oral seks yaptığınız pek açık değil mi? Bir şeyle şantaja mı uğradınız? yoksa zorla mı alındı? Yoksa herhangi bir nedenle fayda sağlamak mı istedi, örneğin hayır? ? Patron koca hakkında veya koca hakkında bir şeyler biliyor mu? Kocanıza söylerseniz sonuçlarına katlanmak için psikanalist ya da psikolog olmanıza gerek yok. Bir seçenek, eğer koca bir erkekse ve seviyorsa veya bir mal sahibi ise, o zaman patronla bir erkek gibi ilgilenecek ve sonra onu öldürecek veya sakatlayacak ve oturacak veya ona dikkatlice bir ders verecek, ancak cesaretini kıracaktır. patronun başkasının kadınıyla ilişkiye girmesinden. kim bilir. İkinci seçenek, koca pısırık ve korkaktır, eğer siz kendiniz onu gönderemezseniz ya da göndermek istemezseniz, patron karşı koyacak ve size sahip olacaktır ve koca da patrona teslim olacaktır, bırak gitsin karısını becer ama evde seni rahatsız edecek, kadınlar konusunda çok cesurlar. Her iki seçenekte de gerçek bir boşanma riski vardır; aileni kaybetmek Ben de hassas bir durumdayım, bu yüzden hem kendimin hem de sizin durumunuzu bu şekilde değerlendirebilirim, ancak tavsiye vermeyeceğim, ne yapacağınıza yalnızca siz karar verebilirsiniz.
Şimdi konuya gelirsek, neden ve neden patronunuza oral seks yaptığınız pek açık değil mi? Bir şeyle şantaja mı uğradınız? yoksa zorla mı alındı? Yoksa herhangi bir nedenle fayda sağlamak mı istedi, örneğin hayır? ? Patron koca hakkında veya koca hakkında bir şeyler biliyor mu? Kocanıza söylerseniz sonuçlarına katlanmak için psikanalist ya da psikolog olmanıza gerek yok. Bir seçenek, eğer koca bir erkekse ve seviyorsa veya bir mal sahibi ise, o zaman patronla bir erkek gibi ilgilenecek ve sonra onu öldürecek veya sakatlayacak ve oturacak veya ona dikkatlice bir ders verecek, ancak cesaretini kıracaktır. patronun başkasının kadınıyla ilişkiye girmesinden. kim bilir. İkinci seçenek, koca pısırık ve korkaktır, eğer siz kendiniz onu gönderemezseniz ya da göndermek istemezseniz, patron karşı koyacak ve size sahip olacaktır ve koca da patrona teslim olacaktır, bırak gitsin karısını becer ama evde seni rahatsız edecek, kadınlar konusunda çok cesurlar. Her iki seçenekte de gerçek bir boşanma riski vardır; aileni kaybetmek Ben de hassas bir durumdayım, bu yüzden hem kendimin hem de sizin durumunuzu bu şekilde değerlendirebilirim, ancak tavsiye vermeyeceğim, ne yapacağınıza yalnızca siz karar verebilirsiniz.
- These users thanked the author Katya_Katerina for the post (total 7):
- Yün, Alex07, Bay, George, kaptan63, Alex Alex, PavelNokia
-
- Flört etmek
- Total posts: 49
Bir işletme sahibi olarak patronla bir erkek gibi konuşurdum ve eğer yeterince gücüm yoksa her zaman bir tabure vardır! Ama boşanma kesinlikle aynı gün!
- These users thanked the author Düz düşüyorsun for the post (total 2):
- Büyük oğlan, Sibiryak89
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Boşanma konusunda bana öyle geliyor ki her şey olayın gerçekleştiği duruma ve kadının bu durumdaki suçluluk derecesine ve ayrıca tabii ki genel olarak eşiyle olan ilişkisine de bağlı. yaşadıkları, ne tür bir aile, çoğu şey affetme yeteneğine de bağlıdır, hem ikisi hem de kendisi kendini affedebilecek veya affedemeyecek ve o da onu affedebilecek veya affedemeyecek.
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
Bir şeyi mi kaçırıyorum yoksa hepiniz deli misiniz? Yoksa bunlar Rusya’nın resimleri mi? Buna cinsel taciz denir ve bunun bir avukat ve mahkeme tarafından ele alınması gerekir. Kadınlar, hâlâ onurunuz var mı? Kadınlar, ah! Siz "fazla" insan değilsiniz, saygı ve iyi muamele talep eden insanlarsınız. Patron iyi bir para cezasıyla yargılanıyor. Bunlar Rusya Federasyonu Ceza Kanunu’nun maddeleridir: 132, 133, 134. Peki kocanın bununla ne ilgisi var? Koca gidip katliam ve bıçaklamayla suçu ağırlaştırmamalı.
- These users thanked the author İskelet for the post:
- Paul Oakenfold
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Eşimin işyerinde çok sayıda erkek çalışanı var. Bir keresinde işyerinden birinin iltifat mı yoksa iltifat mı ettiğini sorduğumda öyle olduğunu söyledi, ama sen hiç kimse olmadığın için). Yani arkamdan böyle bir şey yapsaydım nasıl tepki verirdim bilmiyorum, bu yine de aldatma, ihanet vb. Ama eğer hemen açıkça konuşsaydım o zaman durum farklı olurdu. Eşimle aramızda sır yoktur.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 410
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
Eşimle aynı şirkette çalışıyorduk, orada patron biraz yaşlıydı, uzun boyluydu ve iş kıyafeti giyiyordu, karısının bir sorunu vardı ve kendisi yardıma koştu, minnettarlıkla onu yatağına sürükledi, düzeleceğini düşündü klasiklerle yetindi ama oral seks konusunda ısrar etti. Emmeyi reddetti, sonra onu anal seks için kandırdı, uzun süre kırdı ama yine de kıçını yakaladı. Onunla anal ilişkimiz olmadı, altı ay evli kaldık. Kıçından bakire olup olmadığını bile anlayamıyorum, klasikler yeterliydi. Onun bir ibne olduğunu söyleyerek elbette pişman oldu. Sonra ben de ona döndüm, yardım etti, karşılığında hiçbir şey istemedi, eşine teşekkür etti, dayanamadım ve ellerinde ne var diye sordum. Bana verdiğini söyledi ve sonra bekaretini açtı, ağzında istedi, ama hiçbir şey yapmadı, onu kıçından zar zor ikna etti, tamamen tükenmişti, diyorum ki kıçından gibi ? Böylece köpek gibi ayağa kalktı, zar zor sokuldu, kıvrandı, dedi, zar zor bitirdi. Belki ilk kez diyorum o var, o ilk ve sen neden onun kıçına giriyorsun nini, hayır, diyorum. Ondan sonra kıçına bakıp hayal etmeye başladım, kıçın kim olduğunu sordum, hayır dedi. Ve onun için anal eşcinseldir
-
- Potansiyel seks nesnesi
Anonim, sizi temin ederim ki burada olağandışı hiçbir şey yok , kendisi patrondu, patron servisteki bir alfa erkeği gibiydi
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 453
- Orientation: eşcinsel
Farklı patronlar var. Tam tersine astlarımı emdim. Ben oral seks yapmayı severim.
-
- Potansiyel seks nesnesi
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Yazar dışında herkes konunun aboneliğinden çıkar. Bu ne anlama gelir? Doğru - Ne patron ne de oral seks vardı ama konunun yazarı olan bir inek vardı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 312
Umarım beğenmişsinizdir ve beğenmişsinizdir. başka şeyleri düşünme, sağlığa zararlıdır)
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
Elbette kocanıza itiraf etmek zorunda değilsiniz.
Fakat muhtemelen işinizi değiştirmeye değer.
Çünkü patronun tek bir oral seksle yetinmeyecek.
Bir hafta sonra zaten seni kıçından sikiyor olacak.
Eh, dolayısıyla evliliğinizin parçalanması an meselesi.
En kısa sürede işinizi değiştirin. Ve kocanıza bundan asla bahsetmeyin.
Fakat muhtemelen işinizi değiştirmeye değer.
Çünkü patronun tek bir oral seksle yetinmeyecek.
Bir hafta sonra zaten seni kıçından sikiyor olacak.
Eh, dolayısıyla evliliğinizin parçalanması an meselesi.
En kısa sürede işinizi değiştirin. Ve kocanıza bundan asla bahsetmeyin.
- These users thanked the author Topçik for the post (total 2):
- Sibiryak89, Tapkin
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
İlk etapta kimsenin gerçekten ihtiyaç duymadığı tüm bu "zamanında" tavsiye ve yanıtlara şaşırdım.
Ancak ne kadar uzun süren bir taç atışına dönüştüğü ortaya çıktı! :)

-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 165
- Orientation: biseksüel
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Biri, karısının diğerini emmesinden keyif alıyor. O zaman başkalarının amlarından sonra onu öpmeye hazırım, sizler gizli eşcinsellersiniz.
Yazara cevap ver, eğer kocan normal bir adamsa seni cehenneme gönderir. Neden evde waffle’a ihtiyacı var?
ve sen kadınının bir pislik gibi parçalanmış olmasından memnunsun. Lanet olsun, burada neredeyse hiç erkek kalmadı.
Biri, karısının diğerini emmesinden keyif alıyor. O zaman başkalarının amlarından sonra onu öpmeye hazırım, sizler gizli eşcinsellersiniz.
Yazara cevap ver, eğer kocan normal bir adamsa seni cehenneme gönderir. Neden evde waffle’a ihtiyacı var?
- These users thanked the author Alp9000 for the post (total 3):
- Oldsnake2104, Sibiryak89, Şeytan
-
- ön sevişme
- Total posts: 101
Kocama imkan yok. Patronunuz isterse oral seks yapmaya devam edin, sorun istemiyorsanız zamanla alışacaksınız ve her şey her zamanki sakin seyrine girecek. Birçoğu bunu yaşadı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Anonim, yani soru şu: hangi koşullar altında bunu yaptınız? yap?
-
- Penetrasyon
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Kendini bir erkek olarak göster. Örneğin başka bir tane bulun. Ya da belki hoşuna gider
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 382
Herkese merhaba, 7 yıldır eşimle yaşıyoruz, ilk başta onu herhangi bir erkek için kıskanıyordum ama zamanla kıskançlık ortadan kalktı, artık birisini emmesi ya da ona vermesi önemli değil onu seviyorum ve birinin ona zevk vermesi umurumda değil
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Bu çok tuhaf. Herkesin altına giren bir kadınla yaşamak. Geriye kalan tek şey onun seksini izlemek
- These users thanked the author Oldsnake2104 for the post:
- Lazobay
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Burada süper beklenmedik olan ne? Olağandışı bir şeyden bahsediyorlar!? Evet, bu tür örneklerin bir düzinesi bir kuruştur. Bunu açık kaynaklarda okuyabilirsiniz ve her köşede dedikodu var. Bu, bir kadın ile bir erkek arasındaki ilişki var olduğu sürece öyleydi, öyle ve öyle olacak.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 8):
- Sibiryak89, Düşük, kaptan63, Mikha77, İskender, aryamari, sapık, alexbarsik
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Oluyor...
Patronun kız arkadaşı bana oral seks yaptı. Patron öfkelendi ve lisansını indirmeye başladı. Savaşmaya gitti. İki kaburgasını kırdım ve sonra hastaneye kaldırıldı. Kız arkadaşı ve ben evlendik. Onunla iyi dostluk ilişkilerim devam etti.
Oluyor...
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
NG’yi işyerinde kutladığımızda, patron bir meslektaşını emdi ve o zaten ortalama bir durumdaydı.
Sonra sanırım ben bir aptalım, gelip onu tebrik ederdim ve aynı zamanda bir hickey alırdım, kabaca üç yıl boyunca onu becermek istedim.
Zaman geçti, patron aldı terfi aldım, başka bir ofise taşındım.
İş yerinde bize geldim, dedi bir meslektaşıma, hafta sonu bana gel, seni sikeceğim, sen benim metresim olacaksın.
Meslektaşım kabul etti.
Ama onu rahatsız etmeye başladığım ortaya çıktı ve sinirlendiğinde ona nasıl öpüşüleceğini öğretmesini istedim, sonunda onu kendim becermeye başladığım ortaya çıktı.
Patronun onu sikip sikmediğini bilmiyorum, bunu kabul etmezdim ama biz onunla yatakta yatarken onun onu sikmek istediğini öğrendim, düşünemedim bile
patron da onu istiyordu ve onu kendisiyle yatmaya davet etmişti.
Şimdi onu sırayla ya da birlikte becermenin bir sakıncası olmaz, ama onunla aynı fikirde olur muyum bilmiyorum.
Sonra sanırım ben bir aptalım, gelip onu tebrik ederdim ve aynı zamanda bir hickey alırdım, kabaca üç yıl boyunca onu becermek istedim.
Zaman geçti, patron aldı terfi aldım, başka bir ofise taşındım.
İş yerinde bize geldim, dedi bir meslektaşıma, hafta sonu bana gel, seni sikeceğim, sen benim metresim olacaksın.
Meslektaşım kabul etti.
Ama onu rahatsız etmeye başladığım ortaya çıktı ve sinirlendiğinde ona nasıl öpüşüleceğini öğretmesini istedim, sonunda onu kendim becermeye başladığım ortaya çıktı.
Patronun onu sikip sikmediğini bilmiyorum, bunu kabul etmezdim ama biz onunla yatakta yatarken onun onu sikmek istediğini öğrendim, düşünemedim bile
patron da onu istiyordu ve onu kendisiyle yatmaya davet etmişti.
Şimdi onu sırayla ya da birlikte becermenin bir sakıncası olmaz, ama onunla aynı fikirde olur muyum bilmiyorum.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- sapık
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
bu tamamen inanılmaz. Nasıl bir ilişkiniz var, bundan sonra patronunuzla nasıl bu şekilde iletişim kurabiliyorsunuz, her şeyi o kadar sakin bir şekilde, sanki her şey yolundaymış gibi anlatıyorsunuz. Bir çeşit berbat

-
- Penetrasyon
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
nasılsın iyi kız!!!) devam et. Ve kocanız ona oral seks yaparsanız bunu umursamayabilir. Henüz suları test etmediniz mi? Pek çok koca, eşlerinin aldatmasından tahrik oluyor)
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 89
Neden endişelen, bir sürtük olduğunu ve doğaya ihtiyacın olmadığını kendine itiraf et, bunu işte sadece fahişeler yapar, sonunda sen de onlardan birisin... senin için gizli olsa bile, itiraf et ve tadını çıkarın, kocanıza bunun ona zarar verebileceğini ve sizin için kötü sonuçlanacağını söylemeyin, o zaman sizi seks hayatınızı sulandırma konusuna getirmek daha iyidir, böylece bazı şeyler hakkında endişelenmek birdenbire gerçekleşmez. sebepler, arzular ve fırsatlar vardı. İstediğin herkesi aldatabilirsin ama kendini asla... Ama sizi temin ederim ki gerçek herkes için gerekli değildir ve konuşmacının ve dinleyicinin bunu söylemesi her zaman gerekli değildir. Pekala, kötü bir niyetim yok, şunu ekleyebilirim - doğum günün kutlu olsun sürtük)))

-
- Orgazm!
- Total posts: 829
-
- ön sevişme
- Total posts: 123
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Pek çok kız oral seks yapmanın bir norm olduğunu düşünüyor, yani bu kocasını aldatmak değil. Başkasının ağzını almak Chupa Chup emmek gibi bir şey...
Eski sevgilim ilk buluşmada öyle düşünmüştü. ağzında vajinayı kesin bir dille reddetti, ağzının seks sayılmasına hayır dedi.
Öte yandan enfeksiyon kapma riski de var Lastikte daha iyi! :şampuan:
Eski sevgilim ilk buluşmada öyle düşünmüştü. ağzında vajinayı kesin bir dille reddetti, ağzının seks sayılmasına hayır dedi.
Öte yandan enfeksiyon kapma riski de var Lastikte daha iyi! :şampuan:
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 1 Replies