Bir kızı siktim ve onun amına işemeye karar verdim.
Onu bu konuda uyardım ve artık amının içine işeyeceğimi söyledim.
Ereksiyon halindeki bir penisle işemek kolay değildi. Ama yaptım ve sonra onu becermeye devam ettim.
Bu arada duygular değişti. Bundan sonra biraz ekşi oldu. Ancak birkaç dakika sonra her şey normale döndü.
Arkadaşlar, amınızın içine işemeyin. Serin. O zaman hatırlanacak bir şey olacak.
These users thanked the author Topçik for the post (total 3):
Bir kızı siktim ve onun amına işemeye karar verdim. Onu bu konuda uyardım ve artık amının içine işeyeceğimi söyledim. Ereksiyon halindeki bir penisle işemek kolay değildi. Ama yaptım ve sonra onu becermeye devam ettim. Bu arada duygular değişti. Bundan sonra biraz ekşi oldu. Ancak birkaç dakika sonra her şey normale döndü. :) Arkadaşlar, amınızın içine işemeyin. Serin. O zaman hatırlanacak bir şey olacak. :-D
kıçından da iyidir! Bir videoda idrardan nasıl lavman yaptıklarını ve ardından birbirlerinin cinsel organlarına dışkıladıklarını gördüm, heyecan verici))) Gerçek hayatta elbette bunu tekrarlamak korkutucu ve istekli birini bulmak zor olacak)) ))
These users thanked the author XiaH for the post (total 2):
kıçından da iyidir! Bir videoda idrardan nasıl lavman yaptıklarını ve ardından birbirlerinin cinsel organlarına dışkıladıklarını gördüm, heyecan verici))) Gerçek hayatta elbette bunu tekrarlamak korkutucu ve istekli birini bulmak zor olacak)) ))
Bir tane vardı, vay be, onunla eğleniyordum, tuvalete giderken beni gözetlemeyi seviyordu. Sonra banyoda birlikte yatarken kalktım ve onun göğsüne, bir dahaki sefere de amına işedim. ve kıçını bir kez içtim ve onun kıçını becerdim ve karnını iyice şişirdim.
These users thanked the author IgorCher for the post (total 2):
Bir tane vardı, vay be, onunla eğleniyordum, tuvalete giderken beni gözetlemeyi seviyordu. Sonra banyoda birlikte yatarken kalktım ve onun göğsüne, bir dahaki sefere de amına işedim. ve kıçını bir kez içtim ve onun kıçını becerdim ve karnını iyice şişirdim.
niqk: ↑28 Jan 2023, 19:28
Ve son olarak - işemeyin! İşeme olmadan hayat sıkıcıdır. Sadece kendime işemek istiyorum! Ve başka endişemiz yok...
Neden başka endişemiz yok? Yemek yemek.
Aile için akşam yemeği pişirin, çocuğun ödevlerini kontrol edin, evi temizleyin.
Neyi şekillendiriyorsun goblin?
8 dakika 24 saniye sonra gönderilir:
Marinka: ↑28 Jan 2023, 20:35
Anaokulu, genç grubu)
Gerçekleşmemiş hayaller, 50 yaşında... ) Doğru tahmin ettiniz mi? )
Ve bir gülümseme, en önemlisi bir gülümseme, "" Stalingrad Savaşı’ndan iki çocuğu olan kibirli büyükanneyi gücendirmemek için. )
Bir dahaki sefere ne yazacağınızı bileceksiniz. ) Ve bir gülümseme... )
[quote=niqk post_id=164039 time=1674923332 user_id=218] Ve son olarak - işemeyin! İşeme olmadan hayat sıkıcıdır. Sadece kendime işemek istiyorum! Ve başka endişemiz yok... [/quote] Neden başka endişemiz yok? Yemek yemek. Aile için akşam yemeği pişirin, çocuğun ödevlerini kontrol edin, evi temizleyin. Neyi şekillendiriyorsun goblin?
[size=85][color=green]8 dakika 24 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=164078 time= 1674927317 user_id=12161] Anaokulu, genç grubu) [/quote] Gerçekleşmemiş hayaller, 50 yaşında... ) Doğru tahmin ettiniz mi? ) Ve bir gülümseme, en önemlisi bir gülümseme, "" Stalingrad Savaşı’ndan iki çocuğu olan kibirli büyükanneyi gücendirmemek için. ) Bir dahaki sefere ne yazacağınızı bileceksiniz. ) Ve bir gülümseme... )
[size=85][color=green]5 dakika 11 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Rtrc post_id=164080 time=1674927595 user_id=14965 ] ComplaintQuoteThank [/quote][quote=Rtrc post_id=164080 time=1674927595 user_id=14965] kabul ettiğimde bu nadir durum. Çocuk fantezileri. [/quote] Hayatımda bunu hiç yaşamadığım nadir bir durum ama aynı fikirdeyim. :cat1:
Ve son olarak - işemeyin! İşeme olmadan hayat sıkıcıdır. Sadece kendime işemek istiyorum! Ve başka endişemiz yok...
Neden başka endişemiz yok? Yemek yemek.
Aile için akşam yemeği pişirin, çocuğun ödevlerini kontrol edin, evi temizleyin.
Neyi şekillendiriyorsun goblin?
8 dakika 24 saniye sonra gönderilir:
Anaokulu, genç grubu)
Gerçekleşmemiş hayaller, 50 yaşında... ) Doğru tahmin ettiniz mi? )
Ve bir gülümseme, en önemlisi bir gülümseme, "" Stalingrad Savaşı’ndan iki çocuğu olan kibirli büyükanneyi gücendirmemek için. )
Bir dahaki sefere ne yazacağınızı bileceksiniz. ) Ve bir gülümseme... )
[quote=Topchik post_id=164125 time=1674937644 user_id=8716] [quote=niqk post_id=164039 time=1674923332 user_id= 218] Ve son olarak - işemeyin! İşeme olmadan hayat sıkıcıdır. Sadece kendime işemek istiyorum! Ve başka endişemiz yok... [/quote] Neden başka endişemiz yok? Yemek yemek. Aile için akşam yemeği pişirin, çocuğun ödevlerini kontrol edin, evi temizleyin. Neyi şekillendiriyorsun goblin?
[size=85][color=green]8 dakika 24 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] [quote=Marinka post_id=164078 time= 1674927317 user_id=12161] Anaokulu, genç grubu) [/quote] Gerçekleşmemiş hayaller, 50 yaşında... ) Doğru tahmin ettiniz mi? ) Ve bir gülümseme, en önemlisi bir gülümseme, "" Stalingrad Savaşı’ndan iki çocuğu olan kibirli büyükanneyi gücendirmemek için. ) Bir dahaki sefere ne yazacağınızı bileceksiniz. ) Ve bir gülümseme... )
[size=85][color=green]5 dakika 11 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Rtrc post_id=164080 time=1674927595 user_id=14965 ] ComplaintQuoteThank [/quote][quote=Rtrc post_id=164080 time=1674927595 user_id=14965] kabul ettiğimde bu nadir durum. Çocuk fantezileri. [/quote] Hayatımda bunu hiç yaşamadığım nadir bir durum ama aynı fikirdeyim. :cat1: [/quote]
Sakin olun. Burası bir forum. Görüşlerimizi beğenmiyor musun? Fantezilerinizi anlatmayın.
[quote=Vovan35 post_id=164130 time=1674937716 user_id=15110] Teneke amcıktan tuvalet yaptı. [/quote] Dudaklı bide. Amını sokarsın, dudakların emilir ve işersin. Çok etkili ve keyifli. :)
Marinka: ↑28 Jan 2023, 23:34
Sakin olun. Burası bir forum. Görüşlerimizi beğenmiyor musun? Fantezilerinizi anlatmayın.
Yani asıl nokta bunların fikir olmadığıdır. Bunlar yargılama veya kınamadır.
Bunlar farklı şeyler.
Bu arada sana kişisel bir sorum var. Kıçından sikilmeyi seviyor musun?
Cevap vermekten çekinmeyin lütfen.
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Vovan35: ↑28 Jan 2023, 23:39
Bu çok özel. Ve ona işediğimde midem şişti:-D
Hayır . Her şey bir anda ortaya çıktı. Neredeyse hemen. :)
These users thanked the author Topçik for the post:
[quote=Marinka post_id=164133 time=1674938042 user_id=12161] Sakin olun. Burası bir forum. Görüşlerimizi beğenmiyor musun? Fantezilerinizi anlatmayın. [/quote] Yani asıl nokta bunların fikir olmadığıdır. Bunlar yargılama veya kınamadır. Bunlar farklı şeyler. Bu arada sana kişisel bir sorum var. Kıçından sikilmeyi seviyor musun? Cevap vermekten çekinmeyin lütfen.
[size=85][color=green]1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Vovan35 post_id=164138 time=1674938377 user_id=15110] Bu çok özel. Ve ona işediğimde midem şişti:-D [/quote] Hayır . Her şey bir anda ortaya çıktı. Neredeyse hemen. :)
Marinka: ↑28 Jan 2023, 23:34
Yani asıl nokta bunların fikir olmadığıdır. Bunlar yargılama veya kınamadır.
Bunlar farklı şeyler.
Bu arada sana kişisel bir sorum var. Kıçından sikilmeyi seviyor musun?
Cevap vermekten çekinmeyin lütfen.
1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:
Vovan35: ↑28 Jan 2023, 23:39
Bu çok özel. Ve ona işediğimde midem şişti:-D
Hayır . Her şey bir anda ortaya çıktı. Neredeyse hemen.
Bu bir kınama değil, zihinsel yeteneklerin incelikli bir şekilde değerlendirilmesiydi.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
[quote=Topchik post_id=164139 time=1674938487 user_id=8716] [quote=Marinka post_id=164133 time=1674938042 user_id= 12161] Sakin olun. Burası bir forum. Görüşlerimizi beğenmiyor musun? Fantezilerinizi anlatmayın. [/quote] Yani asıl nokta bunların fikir olmadığıdır. Bunlar yargılama veya kınamadır. Bunlar farklı şeyler. Bu arada sana kişisel bir sorum var. Kıçından sikilmeyi seviyor musun? Cevap vermekten çekinmeyin lütfen.
[size=85][color=green]1 dakika 29 saniye sonra gönderildi:[/color][/size] [quote=Vovan35 post_id=164138 time=1674938377 user_id=15110] Bu çok özel. Ve ona işediğimde midem şişti:-D [/quote] Hayır . Her şey bir anda ortaya çıktı. Neredeyse hemen. :) [/quote]
Bu bir kınama değil, zihinsel yeteneklerin incelikli bir şekilde değerlendirilmesiydi.
[quote=Marinka post_id=164141 time=1674938726 user_id=12161] Bu bir kınama değil, zihinsel yeteneklerin incelikli bir biçimde değerlendirilmesiydi. [/quote] Şahsen ben bunu bir kınama olarak anladım. Ben de bunun bir kınama olduğunu söylüyorum. Yani evet, zehirli bir formdaydı.
[quote=Topchik post_id=164143 time=1674939117 user_id=8716] [quote=Marinka post_id=164141 time=1674938726 user_id= 12161] Bu bir kınama değil, zihinsel yeteneklerin incelikli bir biçimde değerlendirilmesiydi. [/quote] Şahsen ben bunu anladım bir kınama olarak. Ben de bunun bir kınama olduğunu söylüyorum. Yani evet, zehirli bir formdaydı. [/quote]
Marinka: ↑28 Jan 2023, 23:53
Konuş, seni dikkatle dinliyorum.
Siktir, sarhoşsun. Seni kıçından sikmenin zamanı geldi.
Sadece açıklamalarım için yöneticiye şikayette bulunmayın.
Bunlar tamamen duygulardır ve kişisel değildir.
Seni yan tarafından, sırtından ve karnından sikerim.
Sırtını biraz acıtabilir çünkü büyük bir amım var.
Ama hayır. Sadece vajinanın içi acıyor. Seni kıçından sikeyim. Daha doğrusu, toplara kadar.
Kısacası. Seni sarhoş halde sikerdim. Eğlenceli olurdu.
Dinledin mi? :)
[quote=Marinka post_id=164145 time=1674939194 user_id=12161] Konuş, seni dikkatle dinliyorum. [/quote] Siktir, sarhoşsun. Seni kıçından sikmenin zamanı geldi. Sadece açıklamalarım için yöneticiye şikayette bulunmayın. Bunlar tamamen duygulardır ve kişisel değildir. Seni yan tarafından, sırtından ve karnından sikerim. Sırtını biraz acıtabilir çünkü büyük bir amım var. Ama hayır. Sadece vajinanın içi acıyor. Seni kıçından sikeyim. Daha doğrusu, toplara kadar. Kısacası. Seni sarhoş halde sikerdim. Eğlenceli olurdu. Dinledin mi? :)
Söyle, seni dikkatle dinliyorum.
Deli gibi sarhoşsun. Seni kıçından sikmenin zamanı geldi.
Ama hayır. Sadece vajinanın içi acıyor. Seni kıçından sikeyim. Daha doğrusu, toplara kadar.
Dinledin mi?
Bütün erkekler yalnızca söz verir, ancak eyleme gelince kimse yoktur :prigla :
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
[quote=Topchik post_id=164150 time=1674940162 user_id=8716] [quote=Marinka post_id=164145 time=1674939194 user_id= 12161] Söyle, seni dikkatle dinliyorum. [/quote] Deli gibi sarhoşsun. Seni kıçından sikmenin zamanı geldi. Sadece açıklamalarım için yöneticiye şikayette bulunmayın. Bunlar tamamen duygulardır ve kişisel değildir. Seni yan tarafından, sırtından ve karnından sikerim. Sırtını biraz acıtabilir çünkü büyük bir amım var. Ama hayır. Sadece vajinanın içi acıyor. Seni kıçından sikeyim. Daha doğrusu, toplara kadar. Kısacası. Seni sarhoş halde sikerdim. Eğlenceli olurdu. Dinledin mi? :) [/quote]
Bütün erkekler yalnızca söz verir, ancak eyleme gelince kimse yoktur :prigla :
Topchik: ↑29 Jan 2023, 00:09
Sapıksın, sarhoşsun. Seni kıçından sikmenin zamanı geldi.
Dinledin mi? :)
Bir veletin sümüklü hayalleri! Ve aynı zamanda hırsla. Gülünç!
These users thanked the author Nikk for the post (total 3):
Sapıksın, sarhoşsun. Seni kıçından sikmenin zamanı geldi. Sadece açıklamalarım için yöneticiye şikayette bulunmayın. Bunlar tamamen duygulardır ve kişisel değildir. Seni yan tarafından, sırtından ve karnından sikerim. Sırtını biraz acıtabilir çünkü büyük bir amım var. Ama hayır. Sadece vajinanın içi acıyor. Seni kıçından sikeyim. Daha doğrusu, toplara kadar. Kısacası. Seni sarhoş halde sikerdim. Eğlenceli olurdu. Dinledin mi? :) [/quote]
Bir veletin sümüklü hayalleri! Ve aynı zamanda hırsla. Gülünç! :ROFL:
Anaokulu, küçük grup)
Peki bunlar nasıl insanlar? Burada gerçek bir yetişkin seks fantezisini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Ve şiddet olmadan, anlaşarak. Bu her iki ortağa da yakıştı. Peki tüm olayları esprili bir şekilde anlattı, ne olmuş yani? Ve sonra kınayanlar koşarak geldi! Bir de hakaret etmeye çalışıyorlar.
[quote=Marinka post_id=164078 time=1674927317 user_id=12161] Anaokulu, küçük grup) [/quote] Peki bunlar nasıl insanlar? Burada gerçek bir yetişkin seks fantezisini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Ve şiddet olmadan, anlaşarak. Bu her iki ortağa da yakıştı. Peki tüm olayları esprili bir şekilde anlattı, ne olmuş yani? Ve sonra kınayanlar koşarak geldi! Bir de hakaret etmeye çalışıyorlar.
Anaokulu, genç grubu)
Peki, bunlar nasıl insanlar? Burada gerçek bir yetişkin seks fantezisini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Ve şiddet olmadan, anlaşarak. Bu her iki ortağa da yakıştı. Peki tüm olayları esprili bir şekilde anlattı, ne olmuş yani? Ve sonra kınayanlar koşarak geldi! Ayrıca hakaret etmeye de çalışıyorlar.
[quote=6996 post_id=164439 time=1675062964 user_id=2904] [quote=Marinka post_id=164078 time=1674927317 user_id= 12161] Anaokulu, genç grubu) [/quote] Peki, bunlar nasıl insanlar? Burada gerçek bir yetişkin seks fantezisini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Ve şiddet olmadan, anlaşarak. Bu her iki ortağa da yakıştı. Peki tüm olayları esprili bir şekilde anlattı, ne olmuş yani? Ve sonra kınayanlar koşarak geldi! Ayrıca hakaret etmeye de çalışıyorlar. [/quote]
Anaokulu, küçük grup)
Peki, bunlar nasıl insanlar? Burada gerçek bir yetişkin seks fantezisini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Ve şiddet olmadan, anlaşarak. Bu her iki ortağa da yakıştı. Peki tüm olayları esprili bir şekilde anlattı, ne olmuş yani? Ve sonra kınayanlar koşarak geldi! Ayrıca hakaret etmeye de çalışıyorlar.
Seksin ne olduğunu biliyor musun?
Soru sormayı sevdiğinizi ama yanıtlamayı sevmediğinizi bilmek. Hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin var mı?
[quote=Marinka post_id=164443 time=1675065607 user_id=12161] [quote=6996 post_id=164439 time=1675062964 user_id= 2904] [quote=Marinka post_id=164078 time =1674927317 user_id=12161] Anaokulu, küçük grup) [/quote] Peki, bunlar nasıl insanlar? Burada gerçek bir yetişkin seks fantezisini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Ve şiddet olmadan, anlaşarak. Bu her iki ortağa da yakıştı. Peki tüm olayları esprili bir şekilde anlattı, ne olmuş yani? Ve sonra kınayanlar koşarak geldi! Ayrıca hakaret etmeye de çalışıyorlar. [/quote]
Seksin ne olduğunu biliyor musun? [/quote] Soru sormayı sevdiğinizi ama yanıtlamayı sevmediğinizi bilmek. Hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin var mı?
6996: ↑30 Jan 2023, 10:16
Peki bunlar nasıl insanlar? Burada gerçek bir yetişkin seks fantezisini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Ve şiddet olmadan, anlaşarak. Bu her iki ortağa da yakıştı. Peki tüm olayları esprili bir şekilde anlattı, ne olmuş yani? Ve sonra kınayanlar koşarak geldi! Ayrıca hakaret etmeye de çalışıyorlar.
Seksin ne olduğunu biliyor musun?
Soru sormayı sevdiğinizi ama yanıtlamayı sevmediğinizi bilmek. Hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin var mı?
Sen bana yazdın, ben de sana yazdım. Ah, tam tersi değil. Benim işim soru sormaktır. Peki seks nedir, biliyor musun bilmiyor musun?
Peki bunlar nasıl insanlar? Burada gerçek bir yetişkin seks fantezisini nasıl gerçekleştirdiğini anlatıyor. Ve şiddet olmadan, anlaşarak. Bu her iki ortağa da yakıştı. Peki tüm olayları esprili bir şekilde anlattı, ne olmuş yani? Ve sonra kınayanlar koşarak geldi! Ayrıca hakaret etmeye de çalışıyorlar. [/quote]
Seksin ne olduğunu biliyor musun? [/quote] Soru sormayı sevdiğinizi ama yanıtlamayı sevmediğinizi bilmek. Hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin var mı? [/quote]
Sen bana yazdın, ben de sana yazdım. Ah, tam tersi değil. Benim işim soru sormaktır. Peki seks nedir, biliyor musun bilmiyor musun?
Seksin ne olduğunu biliyor musun? [/quote] Soru sormayı ama yanıtlamayı sevmediğini bilmek onlara . Hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin var mı? [/quote]
Sen bana yazdın, ben de sana yazdım. Ah, tam tersi değil. Benim işim soru sormaktır. Peki seks nedir, biliyor musun bilmiyor musun? [/quote] Burada işte misin?
6996: ↑30 Jan 2023, 11:15
Soru sormayı sevdiğinizi ama yanıtlamayı sevmediğinizi biliyorum. Hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin var mı?
Burada işte misin?
Alışkanlık, ikinci doğa
These users thanked the author Geçit for the post:
Soru sormayı sevdiğinizi ama yanıtlamayı sevmediğinizi biliyorum. Hangi amaçla ilgileniyorsunuz? Konuyla ilgili söyleyecek bir şeyin var mı? [/quote]
Sen bana yazdın, ben de sana yazdım. Ah, tam tersi değil. Benim işim soru sormaktır. Peki seks nedir, biliyor musun bilmiyor musun? [/quote] Burada işte misin? [/quote]
niqk: ↑29 Jan 2023, 11:30
Bir velet ineğin sümüklü hayalleri! Ve aynı zamanda hırsla. Çok komik!
Peki bunu neden söyledin?
Kim olduğumu ve kaç yaşında olduğumu nasıl biliyorsun?
Ya aptalsın ya da iyi biri gibi davranıyorsun.
Çünkü normal bir insan böyle saçmalıklar söyleyemez.
These users thanked the author Topçik for the post:
[quote=niqk post_id=164243 time=1674981055 user_id=218] Bir velet ineğin sümüklü hayalleri! Ve aynı zamanda hırsla. Çok komik! [/quote] Peki bunu neden söyledin? Kim olduğumu ve kaç yaşında olduğumu nasıl biliyorsun? Ya aptalsın ya da iyi biri gibi davranıyorsun. Çünkü normal bir insan böyle saçmalıklar söyleyemez.
Söyle, seni dikkatle dinliyorum.
Deli gibi sarhoşsun. Seni kıçından sikmenin zamanı geldi.
Dinledin mi?
Bunlar kimin sözleri, piç?!! Bunlar, bir kadına güvenli bir şekilde kaba davranma fırsatına sevinen kibirli bir ineğin sözleridir!
Yalnızca kibirli bir inek herkesin önünde "büyük amını" sallayarak tam olarak nasıl sikişeceğini anlatır forum üyesi değilim! Bu da ona "Eğlenceli olurdu" hissini veriyor! Şu andan itibaren sen: Topçik sümüklü bir ineğin teki. "Çünkü normal
bir insan böyle bir saçmalık söyleyemezdi"! :kasap:
[quote=Topchik post_id=164150 time=1674940162 user_id=8716] [quote=Marinka post_id=164145 time=1674939194 user_id= 12161] Söyle, seni dikkatle dinliyorum. [/quote] Deli gibi sarhoşsun. Seni kıçından sikmenin zamanı geldi. Sadece açıklamalarım için yöneticiye şikayette bulunmayın. Bunlar tamamen duygulardır ve kişisel değildir. Seni yan tarafından, sırtından ve karnından sikerim. Sırtını biraz acıtabilir çünkü büyük bir amım var. Ama hayır. Sadece vajinanın içi acıyor. Seni kıçından sikeyim. Daha doğrusu, toplara kadar. Kısacası. Seni sarhoş halde sikerdim. Eğlenceli olurdu. Dinledin mi? :) [/quote]
Bunlar kimin sözleri, piç?!! Bunlar, bir kadına güvenli bir şekilde kaba davranma fırsatına sevinen kibirli bir ineğin sözleridir! Yalnızca kibirli bir inek herkesin önünde "büyük amını" sallayarak tam olarak nasıl sikişeceğini anlatır forum üyesi değilim! Bu da ona "Eğlenceli olurdu" hissini veriyor! Şu andan itibaren sen: Topçik sümüklü bir ineğin teki. "Çünkü normal bir insan böyle bir saçmalık söyleyemezdi"! :kasap:
[quote=niqk post_id=164532 time=1675085892 user_id=218] Bunlar kimin sözleri piç?!! [/quote] Sanırım yakında kafayı yiyeceksin ve seni yasaklayacaklar.
[quote=Topchik post_id=164556 time=1675089967 user_id=8716] Sanırım yakında kafan karışacak ve seni yasaklayacaklar. [/quote] Ve yine sümüklü bir ineğin hayalleri... Git ödevini yap! Bu forum sana göre değil...
[quote=niqk post_id=164582 time=1675095128 user_id=218] Hiçbir şey çalışmadığını düşünüyorum. Ve okulda iki yıl boyunca her sınıfta oturdu... [/quote]Ve hala oturuyor. Ödevini yapmak yerine amının ne kadar büyük olduğunu yazıyor.
Bu konuda deneyimi olan var mı? Nasıl bir duygu? Bunu yapmak için en iyi zaman ne zamandır? Hiç birine vurdun mu? :D
Last post
Yaklaşık 7 yaşlarındaydım ve işemek istiyordum ama büyükbabam uzun süre banyoda oturdu ve ortak banyo vardı. Balkondan işemek zorunda kaldım, bir adam kendini ovuşturup onun gitmesini bekliyordu.
Ben...
6 yıllık evlilik için karısı ile seks artık bıktı. Ve yeni hisler denemeye karar verdim. Geçen gün ona oral seks yapıyordum, ben altta yatıyordum, o da yüzüme oturuyordu. Onu ağzıma işemeye davet...
Last post
6 yıllık evlilik için eşiyle seks zaten bundan bıktım. Ve yeni hisler denemeye karar verdim. Geçen gün ona oral seks yapıyordum, ben altta yatıyordum, o da yüzüme oturuyordu. Onu ağzıma işemeye davet...
Herkese merhaba, tıraşsız amcıklar ve koltuk altları beni gerçekten tahrik ediyor. Sadece düşününce sigara içmeye başlıyor. böyle bir kızla tanışmayı çok isterim
Last post
Evet, kel amcıklar beni tiksindiriyor.
bu amcıklar tamamen kel değil , kadifemsi ve hoş bir dokunuşa sahipler
Bu kedicikler kedilerin bir parodisi, pençeleri yürürken bile geri çekilmiyor ve...