Erkeklere soru: Kadınlarda kişisel olarak nelerden hoşlanırsınız ve nelerden hoşlanmazsınız?

Güçlü yarınıza, cinsel ilişkiler açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Erkeklere soru: Kadınlarda kişisel olarak nelerden hoşlanırsınız ve nelerden hoşlanmazsınız?

Unread post by Geçit »

Bu forumda erkeklerin ne tür kadınlardan hoşlandığınız, kadınlarda nelerden hoşlandığınız ve en önemlisi nelerden hoşlanmadığınız hakkındaki görüşlerini okumak çok ilginç.
Ayrıntılı yanıtları okumak isterim. görünüş ve figürden karaktere kadar her şeyi içerir. Cinsel tercihlerinizi de açıklayın. Hiç hoşlanmadığınız türden bir kadın için ideal seçeneğiniz ve seçeneğiniz.
These users thanked the author Geçit for the post (total 8):
Takma ad, 6996, Sibiryak89, Güzel, Atlas, elektronik, Beluga, Yağdaki hamsi!!!
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
 Re: Erkeklere soru, kadınlarda kişisel olarak nelerden hoşlanırsınız ve nelerden hoşlanmazsınız?

Unread post by Geçit »

Byutiful: 27 Jan 2023, 15:26
Gudgeon: 27 Jan 2023, 15:04 Evet, bu bir şaka. Bu yüzden orada bir gülen yüz var. Şimdi dürüst olmak gerekirse geri bildirim almanız gerekiyor: hangi keşifler hoş/nahoştur ve neden?
nEvet, bu bir şaka. Bu yüzden orada bir gülen yüz var. Şimdi dürüst olmak gerekirse geri bildirim almanız gerekiyor: hangi keşifler hoş/nahoştur ve neden?
Daha sonra anlatacağım ama şimdilik bekleyelim, belki başka biri yazar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğin burayı kontrol etmesini istiyorum.

1 dakika 59 saniye sonra gönderilir:
SeRg !$!: 27 Jan 2023, 15:11 tamamen saçmalık, korkak, yoksa herkeste yoktur.
insanlar arasındaki akım geçişleri, onun senin olduğunu anlıyorsun, Kadınınızın saç uçlarından ayak parmak uçlarına kadar her şeyini beğeniyorsunuz.
Güzelliğin yanı sıra sevdiğiniz şey, sevgilinizin sizinle aynı dalga boyunda olmasıdır. birlikte tatile çıkmak, ortak hobiler, seks, birlikte yaptığınız çılgınca şeyler ilginizi çekiyor.
Zıt kutuplar için bu alışılmadık bir durum değil sadece etkilemek için değil, sonsuza dek mutlu yaşamak için. Bir bütünün yarısı gibi birbirlerini tamamlıyor gibi görünüyorlar.
Zıtlar daha çok ya birbirlerine tolerans gösterirler ya da ayrılırlar. Yani mutlu bir hayat olamaz.
Aksine, en güçlü evlilikler eşlerin tamamen farklı olduğu evliliklerdir.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Gudgeon, Atlas
Güzel
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 586
Registered for: 2 years 8 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Erkeklere soru, kadınlarda kişisel olarak nelerden hoşlanırsınız ve nelerden hoşlanmazsınız?

Unread post by Güzel »

Marinka: 27 Jan 2023, 15:42
Marinka: 27 Jan 2023, 15:15 Sonra anlatacağım ama şimdilik bekleyeceğiz, belki başkası yazar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğin burayı kontrol etmesini istiyorum.

1 dakika 59 saniye sonra gönderilir: Karşıtların yalnızca birbirini çekmesi değil, aynı zamanda sonsuza dek mutlu yaşaması da alışılmadık bir durum değil. Bir bütünün yarısı gibi birbirlerini tamamlıyor gibi görünüyorlar.
Zıtlar daha çok ya birbirlerine tolerans gösterirler ya da ayrılırlar. Yani mutlu bir hayat olamaz.
Bir evliliğin neye dayandığını öğrenmek için çifti iyice incelemeniz gerekir. Ve böylece evliliğin her bir üyesi cevaplarında tamamen samimidir, ancak insanların samimiyetinden gerçekten şüpheliyim. Eğer %100 samimi olursak birçok evlilik hemen dağılır.
These users thanked the author Güzel for the post:
6996
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Byutiful: 27 Jan 2023, 15:52
Marinka: 27 Jan 2023, 15:42
Byutiful: 27 Jan 2023, 15:26 Zıt kutuplar daha çok ya birbirini tolere eder ya da ayrılır. Yani mutlu bir hayat olamaz.
Bir evliliğin neye dayandığını öğrenmek için çifti iyice incelemeniz gerekir. Ve böylece evliliğin her bir üyesi cevaplarında tamamen samimidir, ancak insanların samimiyetinden gerçekten şüpheliyim. Eğer %100 samimi olursak birçok evlilik hemen dağılır.
Annemle babama, büyükannem ve büyükbabalarıma bakıyorum. Tamamen farklılar.
These users thanked the author Geçit for the post:
Atlas
6996
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 3 years 10 months

Unread post by 6996 »

Marinka: 27 Jan 2023, 15:15 Daha sonra anlatacağım ama şimdilik bekleyeceğiz, belki başkası yazar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğin burayı kontrol etmesini istiyorum.
Görünüşe göre yanıt vermemesi gereken kişi mi? :)

2 dakika 50 saniye sonra gönderildi:
Byutiful: 27 Jan 2023, 15:26
Marinka: 27 Jan 2023, 15:15

O zaman anlatacağım ama şimdilik bekleyeceğiz, belki başkası yazar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğin burayı kontrol etmesini istiyorum.

1 dakika 59 saniye sonra gönderilir:

Karşıtların yalnızca birbirini çekmesi değil, aynı zamanda sonsuza kadar mutlu yaşaması da alışılmadık bir durum değil. Bir bütünün yarısı gibi birbirlerini tamamlıyor gibi görünüyorlar.
Bu bir efsane. Bu arada, çok fazla zarar getirdi.
These users thanked the author 6996 for the post:
Geçit
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

6996: 27 Jan 2023, 16:05
Daha sonra anlatacağım ama şimdilik bekleyeceğiz, belki başka biri yazar. Mümkün olduğu kadar çok erkeğin burayı kontrol etmesini istiyorum.
Görünüşe göre yanıt vermemesi gereken kişi mi? :)
Tahmin ettiniz, bu konuya girmedi ama ben diğerleriyle ilgileniyorum
Atlas
Şalun70
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2554

Unread post by Şalun70 »

Marinka: 27 Jan 2023, 16:08 Tahmin ettiniz, o bu konuya girmedi ama ben başkalarıyla da ilgileniyorum
Marish, şüphelenmeye başlıyorum birisinin kalbini çaldığını... Anladım mı? Genellikle kadınlar birisini memnun etmek istediklerinde bu tür sorularla ilgilenirler...
Seni forumdan tanıdığım kadarıyla... sen akıllı bir kadınsın... burada, forumda oldukça açık sözlüsün... ve gerçek hayatta bir ilişkiniz var.. .. Buna açık sözlülük de eklenecek sanırım... ama ilişkilerde açık sözlülük çok önemli... en azından benim için... Açık bir insan, bir yandan, korunmaz.. ama öte yandan açık insanlar sırtına bıçak saplamaz... Mecazi anlamda bu benim... Diyet’e göre, seninle uzun, ciddi bir ilişki kurmak için her türlü imkana sahipsin ... buraya gelmeyen bir adamın değerli bir kadını kaybetme şansı olduğunu düşünüyorum... hayır, düşünme... Gurur duymuyorum... Ben kendim emmeyi sevmiyorum yukarı çıkıp kendimi kandırmıyorum, sadece bunun ötesine geçmediği ve başkalarına zarar vermediğim sürece açık fikirliyim...
Korkmayın birini komplekslere sürükleyecek. Eğer bunlara sahiplerse zaten sahipler demektir, eğer yoksa, o zaman yoktur.
Bu noktada sana katılmıyorum ... Marish de aynı fikirde.. Bu dünyaya kompleksler olmadan geliyoruz... bunlar kalıtsal değildir... Ama yaşam sırasında edinilirler... daha doğrusu diğer insanlarla iletişim sırasında... ve sadece iletişim sırasında değil..
Neden insanlara kompleks geliştirmeleri için bir neden vermek istemiyorum... Cevap çok basit... Çok uzun bir süre eşimden edindiğim kompleksleri kovmak zorunda kaldım. .. Kendimi övmek istemiyorum ama... Psikolojiden anlarım.. bütün bunlarla ilgili sorunlar var... 25 yılı aşkın süredir bu komplekslerle boğuşuyorum... Pek bir şey yok. kaldı, ama bir de umut ışığı var... Kendi yaşadıklarımı başkaları için düzenleme konusunda isteksizim sanki...
These users thanked the author Şalun70 for the post:
Geçit
dişli
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by dişli »

:roll: değerini veren
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vintik: 28 Jan 2023, 02:08 Verecek olan :roll:
Peki ya hiçbir tercih ya da dilek yok? Bu kadar mı iddiasızsın?
Atlas
dişli
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20

Unread post by dişli »

Marinka: 28 Jan 2023, 09:35 hiçbir tercih ya da dilek olmadığını mı düşünüyorsunuz? Bu kadar mı iddiasızsın?
arzuların karşılıklı olması için çok tartışabilirsin, isterim
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vintik: 28 Jan 2023, 10:43
Marinka: 28 Jan 2023, 09:35 hiçbir tercih ya da dilek olmadığını mı düşünüyorsunuz? Bu kadar mı iddiasızsın?
Arzunun karşılıklı olması için çok tartışabilirsin, istiyorum
n Çok konuşabiliyorsanız konuşun yoksa aceleniz mi var?
Atlas
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Marinka: 28 Jan 2023, 11:02
Vintik: 28 Jan 2023, 10:43
Marinka: 28 Jan 2023, 09:35 hiçbir tercih veya istek olmadığını mı düşünüyorsunuz? Bu kadar mı iddiasızsın?
Arzunun karşılıklı olması için çok tartışabilirsin, istiyorum
n Çok konuşabiliyorsan konuş o zaman, yoksa acelen mi var?
Çok konuşabilirim ama ben banyodan sonra sarhoş, hazır mısın??? Dürüst olacağım 😄 Ben 1. rütbe kaptanım, fena halde sarhoşum 🤔 affedin beni, dinlemeyecek mi? 😊
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Sibiryak89: 28 Jan 2023, 17:08
Marinka: 28 Jan 2023, 11:02
Vintik: 28 Jan 2023, 10:43 Arzunun karşılıklı olması için çok tartışabilirsin, istiyorum
Tartışabilirsen çok fazla, o zaman mantıklı mı yoksa acelen mi var?
Tahmin edebilirim ama banyodan sonra sarhoşum, hazır mısın??? Dürüst olacağım 😄 Ben 1. rütbe kaptanım, fena halde sarhoşum 🤔 affedin beni, dinlemeyecek mi? 😊
Peki gerekçe nerede ?)))
Atlas
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 3 years

Unread post by Topçik »

Kadınlara dair her şeyi seviyorum.
Sadece sikiştikleri zamanlar hariç.
Ama bunu bile dinlemek bazen eğlenceli olabiliyor. :)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Topchik: 28 Jan 2023, 19:12 Kadınlara dair her şeyi seviyorum.
Sadece sikiştikleri zamanlar hariç.
Ama bunu bile dinlemek bazen eğlenceli olabiliyor. :)
Muhtemelen bu tür bir mizah anlayışınız var. Dün bunu takdir ederdim ama bugün yorgunum.
Yöneticiden bir uyarı alındı. Kusurlu bir kişi kişisel mesajında ​​bana fahişe ve fahişe dedi. Kadın lakaplı, çok düşük zekalı ve yüksek özgüvenli bir adam bunu aldı ve evrensel bir komplodan şüphelenen erkek lakaplı bir adam da bunu aldı.

Siz ne düşünüyorsunuz? istek? Forumdan ayrılmamı ve kendinizi hemen daha iyi hissetmenizi mi istiyorsunuz? Sen yaz, utanma. Ben gideceğim.
Atlas
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Marinka, ancak bunu yapmamalısınız. Ayrılmak ve kapatmak aptallıktır. Ama düşünmeye değer. Burada bir şeyi yanlış yapıyordunuz
... Sadece bunu anlayıp düzeltmeniz gerekiyor! Yapabilirsin...
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 28 Jan 2023, 19:59 Marinka, ancak yapma bu maliyet. Ayrılmak ve kapatmak aptallıktır. Ama düşünmeye değer. Burada bir şeyi yanlış yapıyordunuz
... Sadece bunu anlayıp düzeltmeniz gerekiyor! Bunu yapabilirsin...
Evet, seni kastetmedim. Öğretmeyi sevmene rağmen iyisin.
Varlığımdan görünüşe göre çok rahatsız olduğum kişileri kastettim. Onlar için daha kolay olacak.
Atlas
vslv
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 81
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by vslv »

Akıllı kadınları severim. Emziklerle ilginç değil. Görünüm için katı bir kriter yoktur, güzellik içeriden gelir - bir kişinin gözleri parladığında bazı eksiklikler fark edilmeyebilir.
Daha önce yazılanlara katılıyorum, ukala insanlardan hoşlanmıyorum, bir kadının sigara içmesinden hoşlanmıyorum.
These users thanked the author vslv for the post:
Geçit
Topçik
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 885
Registered for: 3 years

Unread post by Topçik »

Marinka: 28 Jan 2023, 19:42 Muhtemelen bu tür bir mizah anlayışınız var. Dün bunu takdir ederdim ama bugün yorgunum.
Peki, tamam. Bununla ne ilgim var? :ayyy:
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Marinka: 28 Jan 2023, 18:49
Marinka: 28 Jan 2023, 11:02 Çok akıl yürütebiliyorsanız o zaman akıl yürütün, yoksa aceleniz mi var?
Mantık yürütebiliyorum ama banyodan sonra sarhoşum, hazır mısın??? Dürüst olacağım 😄 Ben 1. rütbe kaptanım, fena halde sarhoşum 🤔 affedin beni, dinlemeyecek mi? 😊
Peki gerekçe nerede ? )))
Lanet olsun, anladım... Dürüst olmak gerekirse, seninle konuştuktan sonra sen ve Tania, seni sikmek istiyorum...
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Geçit, Tapkin
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by elektronik »

Görünüş olarak sarışınları ve kızılları seviyorum; figürün model gibi olması gerekmiyor ama çok dolgun da değil elbette. Doğası gereği, sebepsiz yere aklını kaybetmediği ve parayı nasıl kullanacağını bildiği sürece. Sadık da muhtemelen önemlidir, ancak yaşadığımız dünyada durum nadiren böyledir. Genel olarak buna benzer bir şey :wink:
These users thanked the author elektronik for the post (total 3):
Geçit, dişli, seksforumu_
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 639
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Bay Hamsterrr »

Benim idealim. Kısa boy, doğal olarak ince, küçük düzgün göğüsler, uzun kalın saçlar, hassas yüz özellikleri, mahrem yerlerde temiz traş edilmiş) karakter yumuşak, mütevazı, nazik ve mizah anlayışına sahiptir. Konu sekse gelince, kaplan her şeyi sever, hiçbir kısıtlama yoktur, oral seks yapmayı sever, bundan keyif alır, spermi sever, oral seksten boşalır, beklenmedik yerlerde seksi sever, herkesi sikmek ister gün. Rock müziği, çocukları, seyahati, yürüyüşleri ve köy yaşamını sever) ah, bunlardan nereden alabilirim, toz zerrelerini bile havaya uçururdum))
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post (total 2):
Geçit, Merkez
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

Benim idealim bir kadının erkek değil kadın olmasıdır. dolgun 70-80 kg, güzel göğüsler yaklaşık 4 beden, 50+ yaş, ben de aynı şey)
1) Bir kadında en önemli şey dürüstlüktür
2) nezaket
3) karşılıklı saygı
4) iyi bir ev hanımı, dedikleri gibi, bir kadının erkeğe giden yolu midesinden geçer (şaka)
Sigara içiyorsa, çocukları varsa, çocuğu varsa, zaten katılıyorum. ve doğruyu söylememelerinden hoşlanmıyorum... Arkandan söylemektense yüzüne söylemek daha iyidir.
Bu konuyla ilgili tez yazabilirsin. Böylece hepiniz sorunları onunla birlikte çözebilirsiniz.... buna benzer bir şey
Nesin, her şeyi mi istiyorsun? Forumdan ayrılmamı ve kendinizi hemen daha iyi hissetmenizi mi istiyorsunuz? Sen yaz, utanma. Ben gideceğim.
bazı aptallar yüzünden hiçbir yere gitmeye gerek yok ve hemen ayrılmaya gerek yok.
These users thanked the author Wolffr for the post:
Geçit
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Bay.hamsterrr: 13 Mar 2023, 23:58 Benim idealim. Kısa boy, doğal olarak ince, küçük düzgün göğüsler, uzun kalın saçlar, hassas yüz özellikleri, mahrem yerlerde temiz traş edilmiş) karakter yumuşak, mütevazı, nazik ve mizah anlayışına sahiptir. Konu sekse gelince, kaplan her şeyi sever, hiçbir kısıtlama yoktur, oral seks yapmayı sever, bundan keyif alır, spermi sever, oral seksten boşalır, beklenmedik yerlerde seksi sever, herkesi sikmek ister gün. Rock müziği, çocukları, seyahati, yürüyüşleri ve köy yaşamını sever) ah, bunlardan nereden alabilirim, toz zerrelerini bile havaya uçururum))
a Molotof kokteyli sadece bir çeşit :lol: mütevazı ve nazik bir karaktere sahip, ama yatakta bir kaplan, rock müziği seviyor ve köy hayatını seviyor :lol: insanlar nereleri sever bu olur mu?)) - Belki Ay’da))
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Yün, Beluga
Yün
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1868
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by Yün »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Mar 2023, 10:20
Mr.hamsterrr: 13 Mar 2023, 23:58 Benim idealim. Kısa boy, doğal olarak ince, küçük düzgün göğüsler, uzun kalın saçlar, hassas yüz özellikleri, mahrem yerlerde temiz traş edilmiş) karakter yumuşak, mütevazı, nazik ve mizah anlayışına sahiptir. Konu sekse gelince, kaplan her şeyi sever, hiçbir kısıtlama yoktur, oral seks yapmayı sever, bundan keyif alır, spermi sever, oral seksten boşalır, beklenmedik yerlerde seksi sever, herkesi sikmek ister gün. Rock müziği, çocukları, seyahati, yürüyüşleri ve köy yaşamını sever) ah, bunlardan nereden alabilirim, toz zerrelerini bile havaya uçururum))
a Molotof kokteyli sadece bir çeşit :lol: mütevazı ve nazik bir karaktere sahip, ama yatakta bir kaplan, rock müziği seviyor ve köy hayatını seviyor :lol: insanlar nereleri sever öyle mi oldu?)) - Belki Ay’da))
Yani sen :daypyat:’in tükürük saçan görüntüsüsün sadece sen muhtemelen köyde yaşamak istemiyor :wink: Eh, hâlâ uzunsun :evet:
Kısacası, daha da iyisin açıklanan idealden daha fazla :roll:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Bolbol: 14 Mar 2023, 11:32
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Mar 2023, 10:20
Mr.hamsterrr: 13 Mar 2023, 23:58 İdealim. Kısa boy, doğal olarak ince, küçük düzgün göğüsler, uzun kalın saçlar, hassas yüz özellikleri, mahrem yerlerde temiz traş edilmiş) karakter yumuşak, mütevazı, nazik ve mizah anlayışına sahiptir. Konu sekse gelince, kaplan her şeyi sever, hiçbir kısıtlama yoktur, oral seks yapmayı sever, bundan keyif alır, spermi sever, oral seksten boşalır, beklenmedik yerlerde seksi sever, herkesi sikmek ister gün. Rock müziği, çocukları, seyahati, yürüyüşleri ve köy yaşamını sever) ah, bunlardan nereden alabilirim, toz zerrelerini bile havaya uçururum))
a Molotof kokteyli sadece bir çeşit :lol: mütevazı ve nazik bir karaktere sahip, ama yatakta bir kaplan, rock müziği seviyor ve köy hayatını seviyor :lol: insanlar nereleri sever öyle mi oldu?)) - Belki Ay’da))
Yani sen :daypyat:’in tükürük saçan görüntüsüsün sadece sen muhtemelen köyde yaşamak istemiyor :wink: Eh, hâlâ uzunsun :evet:
Kısacası, daha da iyisin açıklanan idealden daha fazla :roll:
İdeal olmaktan çok uzak değilim)) Çok fazla kısıtlamam var ve ben uzun boyluyum ve uzun saçlarım yok, bu yüzden verilen çerçeveye uymuyorum)
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
Yün, Beluga
Vince
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 87
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Vince »

Marinka: 26 Jan 2023, 12:38 Okuması çok ilginç
Muhtemelen buraya yazılacak çok şey var. Ama yine de soruyu daraltırsak ve özellikle cinsel yönüne değinirsek, birden şunu fark ettim: hiçbir şey sizi arzusunu gösteren bir kadın kadar tahrik edemez. Sadece burada müdahaleci ve kaba olmayacak şekilde bir çizgiyi korumak önemlidir, ancak aynı zamanda küstahlık, kişinin doğasını gizleyememe de söz konusu olacaktır.
These users thanked the author Vince for the post:
Geçit
Wolffr
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1208

Unread post by Wolffr »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Mar 2023, 12:13 İdeal olmaktan uzak değilim)) Çok fazla kısıtlamam var ve uzunum ve uzun saçlarım yok, bu yüzden bana uymuyor verilen çerçeveye göre)
hepimiz ideal değiliz, herkesin bir şeyleri vardır, her şey mükemmel olan yalnızca sanatçılardır.... ama hayatta her şey öyle değil))

https://i.postimg.cc/8cVR3Q4H/image.jpg
Aksler
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Aksler »

Ah, burada bir metin sayfasına ihtiyacımız var mı? Bunu yapabilirim!
Öncelikle bunun tamamen benim vizyonum olduğuna, algıma göre ideale yakın olduğuna dair küçük bir açıklama yapmak istiyorum. Dürüstmüş gibi davranmıyorum, hiçbir bayanı gücendirmek istemiyorum.
Bunun için, benim için en önemliden en az önemliye doğru dereceli olarak kategorilere ayıracağım (kategori içinde derecelendirme yoktur):
Genel:
Bir kız çocuğu için vefa, onur ve bağlılık kavramları boş bir ifade değildir (ve ihanetten bahsetmiyorum, kişinin inançlarına sadakatinden, işine kendini adamasından vs. bahsediyorum);
İnançlarımızın, dünya görüşlerimizin benzerliği.
Duygusal nitelikler:
Keskin zirvelerin olmadığı istikrarlı duygusal arka plan, geniş duygusal aralık, empatinin varlığı;
Kişilik (Leonhard’ın sınıflandırmasına göre):
Karakter - bilgiçlik (vicdanlılık; vicdanlılık, titizlik);
Mizaç - duygusal (nezaket, şefkat) );
Kişilik türü - dışa dönük içe dönük (iletişim becerileri gelişmiş, ancak "yakın çevreyi", aileyi veya yalnızlığı tercih eden oldukça sosyalleşmiş bir kişi);
Bilişsel yetenekler:
Eğitim ve yüksek genel bilgi, gelişmiş hayal gücü, iyi konuşulan konuşma, organizasyon;
Görünüm:
1) Vücut tipi - astenik;
2) Vücut tipi - kum saati / ters üçgen / dikdörtgen.
Bir şeyi ayırmak oldukça zordur çünkü tek bir figür türü bile farklı kızlar tarafından farklı şekilde algılanır ;
3) Yükseklik - yaklaşık 155 cm;
4) Ağırlık - 40-50 kg;
5) Saç şekli - düz, hafif dalga;
6) Saç uzunluğu - omuzlardan kürek kemiklerinin alt kısmına kadar
7) Saç rengi - kül veya platin sarısı, zengin bakır, maun;
8) Göz şekli - badem şeklinde;
9) Göz rengi - gök mavisi, safir, zümrüt, yeşil-sarı;
10) Göğüs boyutu - 30AA-32A.
Küçük göğüslerin şeklini "tipik" veya "spor" olarak tanımlamak zordur ";
11) Dudaklar düzenli ve simetriktir. Genel olarak bir tür "pasta".

İğrenç olan nedir: (ayrıca en büyükten en küçüğe doğru derecelendirme)
1) Duygusal dengesizlik, kötü niyetlilik, aldatma, şeytani kurnazlık, aşırı bundan sonra sinirlilik, kırgınlık, kincilik;
2) Aşırı derecede çocuksuluk;
3) Düşük bilişsel yetenekler;
4) Bakımsız ("güzellikten" değil, hijyen ve sağlıktan bahsediyoruz")
5) Görünüşte yalnızca güçlü orantısızlıkların ve/veya "bir uçtan diğerine" itildiğimi söyleyebilirim; bazı gerçekçi olmayan göstergeler. Diyelim ki gerçekçi olmayan bir şekilde büyük kilo / büyük göğüsler / “iki metrenin çok ötesinde” boy vb.
Ama genel olarak "çirkin kadın yoktur"©
These users thanked the author Aksler for the post:
Geçit
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Mar 2023, 10:20 Molotof kokteyli o biraz mütevazı ve nazik bir karaktere sahip ama yatakta o bir kaplan, rock müziği seviyor ve köy hayatını seviyor, insanlar nerede böyle mi?)) - Belki Ay’da))
Eh, yatakta onu boğmak ve parmağını içine sokmak isteyen mütevazı küçük bir kızım vardı. kıçını)) gerçi köyü sevmedi ama rock dinledim) hepsi şarkı sözleri. Burada ideallerle ilgili fantezilerimiz var ve idealin var olması gerekmiyor. Aşık olduğunuzda o kişi hangi parametrelerden oluşursa oluşsun bir ideal haline gelir)
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bay.hamsterrr: 14 Mar 2023, 15:08
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 14 Mar 2023, 10:20 Molotof kokteyli biraz mütevazı ve yumuşak karakterli ama yatakta bir kaplan, rock müziği seviyor ve country’i seviyor müzik hayatı, nerede böyle şeyler var?)) - Belki Ay’da))
Eh, yatakta mütevazı bir küçük kızım vardı beni boğ ve kıçına parmağını sok)) Köyü gerçekten sevmedim ama rock dinledim) hepsi şarkı sözleri. Burada ideallerle ilgili fantezilerimiz var ve idealin var olması gerekmiyor. Aşık olduğunuzda o kişi hangi parametrelerden oluşursa oluşsun ideal olur)
En sevdiğiniz rock grubu hangisi?
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Marinka, Evanescence) Amy Lee’nin vokallerine bayılıyor, hemen yukarı murashek’e  🤟 ve sende var mı? 🙃
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Geçit
Lyaxander
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 252

Unread post by Lyaxander »

Marinka: 26 Jan 2023, 12:38 Bu forumda erkeklerin ne tür kadınlardan hoşlandığınız, kadınların nelerinden hoşlandığınız hakkındaki görüşlerini okumak çok ilginç
Öncelikle, Kalça ve göğüslere dikkat ediyorum. Popo fındık gibi olsun ve göğüsler küçük olmasın diye) Ve bir şekilde çok zayıf olanlara aşık olmuyorum...
These users thanked the author Lyaxander for the post:
Geçit
Kölelik
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 58

Unread post by Kölelik »

Aşırı tepki vermediği sürece bir kızın seks sırasındaki duygularını seviyorum. Kötü kokuyu sevmiyorum. Hoş olmayan herhangi bir koku. Vücuttan, salgılardan, ağızdan vb.
These users thanked the author Kölelik for the post:
Geçit
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bay.hamsterrr: 14 Mar 2023, 16:56 Marinka, Evanescence ) Amy Lee’nin vokallerini seviyorum, tüylerimi diken diken ediyor 🤟 ya sen? 🙃
Amy Lee sadece yetenekli ama aynı zamanda benzersiz, güçlü ve tarif edilemeyecek kadar güzel bir sese sahip. Onun parçalarını dinlemekten her zaman keyif alıyorum. Ve onun katılımıyla video izlemek çok güzel.
Enstrümantal müziği tercih ediyorum, son zamanlarda klasikleri modern aranjmanlarla dinliyorum. Performansın orkestra eşliğinde olması daha iyidir.
Bir köy hakkında yazdınız ama nasıl odun kesileceğini biliyor musunuz?

4 dakika 2 saniye sonra gönderildi:
Axler: 14 Mar 2023, 13:00 Ah, burada bir metin sayfasına ihtiyacımız var mı? Bunu yapabilirim!
Öncelikle bunun tamamen benim vizyonum olduğuna, algıma göre ideale yakın olduğuna dair küçük bir açıklama yapmak istiyorum. Dürüstmüş gibi davranmıyorum, hiçbir bayanı gücendirmek istemiyorum.
Bunun için, benim için en önemliden en az önemliye doğru dereceli olarak kategorilere ayıracağım (kategori içinde derecelendirme yoktur):
Genel:
Bir kız çocuğu için vefa, onur ve bağlılık kavramları boş bir ifade değildir (ve ihanetten bahsetmiyorum, kişinin inançlarına sadakatinden, işine kendini adamasından vs. bahsediyorum);
İnançlarımızın, dünya görüşlerimizin benzerliği.
Duygusal nitelikler:
Keskin zirvelerin olmadığı istikrarlı duygusal arka plan, geniş duygusal aralık, empatinin varlığı;
Kişilik (Leonhard’ın sınıflandırmasına göre):
Karakter - bilgiçlik (vicdanlılık; vicdanlılık, titizlik);
Mizaç - duygusal (nezaket, şefkat) );
Kişilik türü - dışa dönük içe dönük (iletişim becerileri gelişmiş, ancak "yakın çevreyi", aileyi veya yalnızlığı tercih eden oldukça sosyalleşmiş bir kişi);
Bilişsel yetenekler:
Eğitim ve yüksek genel bilgi, gelişmiş hayal gücü, iyi konuşulan konuşma, organizasyon;
Görünüm:
1) Vücut tipi - astenik;
2) Vücut tipi - kum saati / ters üçgen / dikdörtgen.
Bir şeyi ayırmak oldukça zordur çünkü tek bir figür türü bile farklı kızlar tarafından farklı şekilde algılanır ;
3) Yükseklik - yaklaşık 155 cm;
4) Ağırlık - 40-50 kg;
5) Saç şekli - düz, hafif dalga;
6) Saç uzunluğu - omuzlardan kürek kemiklerinin alt kısmına kadar
7) Saç rengi - kül veya platin sarısı, zengin bakır, maun;
8) Göz şekli - badem şeklinde;
9) Göz rengi - gök mavisi, safir, zümrüt, yeşil-sarı;
10) Göğüs boyutu - 30AA-32A.
Küçük göğüslerin şeklini "tipik" veya "spor" olarak tanımlamak zordur ";
11) Dudaklar düzenli ve simetriktir. Genel olarak bir tür "pasta".

İğrenç olan nedir: (ayrıca en büyükten en küçüğe doğru derecelendirme)
1) Duygusal dengesizlik, kötü niyetlilik, aldatma, şeytani kurnazlık, aşırı bundan sonra sinirlilik, kırgınlık, kincilik;
2) Aşırı derecede çocuksuluk;
3) Düşük bilişsel yetenekler;
4) Bakımsız ("güzellikten" değil, hijyen ve sağlıktan bahsediyoruz")
5) Görünüşte yalnızca güçlü orantısızlıkların ve/veya "bir uçtan diğerine" itildiğimi söyleyebilirim; bazı gerçekçi olmayan göstergeler. Diyelim ki gerçekçi olmayan bir şekilde büyük kilo / büyük göğüsler / “iki metrenin çok ötesinde” boy vb.
Fakat genel olarak, "çirkin kadın yoktur"©
En ayrıntılı ve iyi formüle edilmiş cevaba sahipsiniz. Ne istediğini tam olarak bilen erkeklerden her zaman etkilenmişimdir. Düşüncelerini tam olarak biliyor ve ifade edebiliyorlar.
Fargal94
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 14 Mar 2023, 19:49 Amy Lee sadece yetenekli değil, aynı zamanda benzersiz, güçlü ve tarif edilemeyecek kadar güzel bir sese sahip. Onun parçalarını dinlemekten her zaman keyif alıyorum. Ve onun katılımıyla video izlemek çok güzel.
Enstrümantal müziği tercih ediyorum, son zamanlarda klasikleri modern aranjmanlarla dinliyorum. Performansın orkestra eşliğinde olması daha iyi.
Bir köy hakkında yazdınız ve odun kesmeyi biliyor musunuz?
Evet, ben de biliyorum Konser kayıtlarının da yer aldığı klipler, senfoni orkestrasıyla Synthesis konseri, Almanya’da yarım saatlik akustik konser gibi. Klasik müziği de seviyorum. Orduda birkaç kez Filarmoni’ye götürüldük, o zamandan beri ruh halime göre dinliyorum, bazen konserlere gidiyorum. Vivaldi sezonları VK’daki çalma listemde, sadece ateş) özellikle “yaz”, gerçekten ruhu açıyor)
Köyde büyüdüm, 16 yaşımda şehre yeni gittim, ben odun kesmeyi ve testere yapmayı da biliyorum) Kışın, soğukta, bir huş ağacını bölmek - yum-yum))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Aleks366: 27 Jan 2023, 13:33 65 kg’a kadar zayıf, güzel yüzlü, aptal olmamak için neşeli ve gereksiz sapkınlıklar olmadan seks konusunda özgür insanları severim. Gösterişli bir arabası olan kadınları sevmiyorum ama kendileri 80 kg veya daha fazla ağırlığa sahipler, hiçbir şeyi temsil etmiyorlar, güzel değiller, birisinin onları istediğini düşünüyorlar. Aslında başka seçeneği olmayan serseriler, yaşlılar ve sarhoşlar tarafından aranıyorlar)
Bir kız 150 cm boyundaysa 65 kg güzel görünecektir onun için iyi... yanlardan dümdüz sarkıyor)))) eğer bir kızın boyu 2 metre ise, o zaman 65 onun için distrofidir)))
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Beluga
Автор темы
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Bay.hamsterrr: 14 Mar 2023, 20:00
Marinka: 14 Mar 2023, 19:49 Amy Lee yalnızca yetenekli değil, aynı zamanda benzersiz, güçlü ve tarif edilemeyecek kadar güzel bir sese sahip. Onun parçalarını dinlemekten her zaman keyif alıyorum. Ve onun katılımıyla video izlemek çok güzel.
Enstrümantal müziği tercih ediyorum, son zamanlarda klasikleri modern aranjmanlarla dinliyorum. Performansın orkestra eşliğinde olması daha iyi.
Bir köy hakkında yazdınız ve odun kesmeyi biliyor musunuz?
Evet, ben de biliyorum Konser kayıtlarının da yer aldığı klipler, senfoni orkestrasıyla Synthesis konseri, Almanya’da yarım saatlik akustik konser gibi. Klasik müziği de seviyorum. Orduda birkaç kez Filarmoni’ye götürüldük, o zamandan beri ruh halime göre dinliyorum, bazen konserlere gidiyorum. Vivaldi sezonları VK’daki çalma listemde, sadece ateş) özellikle “yaz”, gerçekten ruhu açıyor)
Köyde büyüdüm, 16 yaşımda şehre yeni gittim, ben odun kesmeyi ve testere yapmayı da biliyorum) Kışın, soğukta huş ağacını yarmak çok lezzetli))
Mevsimlerim var arabamdaki bir flash sürücüde. Genellikle yoldayken radyo dinlerim ama tıpkı İnternet gibi her yerde radyo kapsama alanımız yok.
Vanessa Mae’nin seslendirdiği Vivaldi’nin Yaz Fırtınası şarkısını duydunuz mu? Bu tarif edilemez bir mutluluktur. Keman benim zayıf noktam.

Şehre gittiysen neden kırsal bölgeyi seven bir kıza ihtiyacın var? Geri dönecek misin?
Bay Hamsterrr
Ulof
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Ulof »

Ne istediğini bilen ve bunu doğrudan söyleyebilen kadınları severim. Görünüşe gelince - küçük göğüslü, ince ama iyi popolu sarışınlar.
Bay Hamsterrr
Orgazm!
Orgazm!

Marinka, bunu daha önce duymadım, ama tavsiyen için teşekkürler, parça çok güzel 🔥 buna karşılık Apocalyptica - Dead Man’s Eyes parçasını tavsiye ediyorum . Muhteşem vokalleri ve bir çeşit yaylı çalgısı, belki de bir kemanı olan çok romantik, güzel bir şarkı))
Sonbaharın soğukkanlı şairlerinden öfkeli rahatsızlara kadar çoğunlukla arabada rock dinliyorum))
nKendi isteğimle ayrılmadım) 16 yaşındaydım, ailem taşındı, onlarla reşit değildim) evet, geri dönmeyi hayal ediyorum. Memleketime değil, sadece kırsal bölgeye, güzel ve sakin bir yerde bir ev inşa et, arazide yaşa, ormanda yürü, gölde tekneyle yelken aç, mantar topla, bahçede ızgarada yemek pişir) harika ) çeşitli koşullar beni engellese de bunu bir gün yapacağım 😁
These users thanked the author Bay Hamsterrr for the post:
Geçit
içinde
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 878
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by içinde »

Am, kıç, göğüsleri severim ve hatta bir akıl hastanesinden veya dilsiz birinden bile sikişebildiğim sürece severim
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Erkekler ve erkekler için sorular”