Uzun süre gerçek hayatta buluşamadığımızda sevgilim Lenochka bana cazibesini Skype’ta gösterdi. Çok tatlı bir çekiciliği var :smile340:
Lenochka’yı tekrar görmek ve onun hakkında sohbet etmek isteyenler kişisel mesajla yazsın. n[url=https://postimg.cc/zHYxFggw] [img]https://i.postimg.cc/RhN291CY/Screen-Shot-20230125075917.png[/img][/url]
[quote=Alinka_Ya post_id=162874 time=1674631274 user_id=14797] [quote=Rtrc post_id=162861 time=1674624862 user_id= 14965] İyi makine. Çok güzel... [/quote]
"makine" nedir?) [/quote] belki de yazar bir tornacıdır ve SSCB’de yapılan "TV-6 vida kesme tezgahı"nı kastetmiştir. Hala kollektif çiftliklerdeler :kolxoznik:
Aşıklarımdan bir diğeri Natalya. Çok ateşli bir kadın, Lenochka’dan daha az muhteşem bir kıçı yok
Kim onun hakkında sohbet etmek ister, Başbakan’a hoş geldiniz
Aşıklarımdan bir diğeri Natalya. Çok ateşli bir kadın, Lenochka’dan daha az muhteşem bir kıçı yok Kim onun hakkında sohbet etmek ister, Başbakan’a hoş geldiniz
[quote=Allochka.s post_id=163129 time=1674712965 user_id= 9441] Ceviz nerede.... Bilmiyorum, değil mi, herkesin kendine göre... [/quote] hayır elbette herkesin kendine göre. Öyleyse bize kendinizi, kadınlık ve güzellik idealini gösterin.
Rtrc: ↑25 Jan 2023, 08:34
İyi makine. Çok güzel...
"makine" nedir?)
Eh, bu :akıllı: erkek çevrelerinde öyle bir ifade vardır ki :evet: bir kız-kadın ilginç bir poz verdiğinde Anlayan anlayacaktır Genel olarak partnerin genel hatları bunlar...özellikle arkadan görünüm...ve doğrudan 5. nokta : prcup: bilirsiniz, böyle örnekler karşımıza çıkıyor... Ne kadar muhteşem olduğunu anlatamam bile
[quote=Alinka_Ya post_id=162874 time=1674631274 user_id=14797] [quote=Rtrc post_id=162861 time=1674624862 user_id= 14965] İyi makine. Çok güzel... [/quote]
"makine" nedir?) [/quote] Eh, bu :akıllı: erkek çevrelerinde öyle bir ifade vardır ki :evet: bir kız-kadın ilginç bir poz verdiğinde :m0571: Anlayan anlayacaktır :pretty: Genel olarak partnerin genel hatları bunlar...özellikle arkadan görünüm...ve doğrudan 5. nokta : prcup: bilirsiniz, böyle örnekler karşımıza çıkıyor... Ne kadar muhteşem olduğunu anlatamam bile :victory:
Hayatım boyunca farklı kızlar oldu. Ama bir noktada evli kızlarla iletişim çok ilginç hale geldi...
Böylece ilk evli metresim ben 29 yaşımdayken ortaya çıktı. İlişki başlangıçta eğleniyoruz...
Last post
Genel olarak, etrafımızda herhangi bir partner bulabileceğimizi düşünüyorum... ve şimdi - Tinder’da bir kızla tanıştım, birkaç hafta konuştum ve tanıştım... ve o da pek karşı değil (ki bunu zaten...
Hayal edin: akşam, ışıkların kapalı olduğu bir oda. karanlığı sulandırmak için mumlar biraz yanıyor, hafif müzik çalıyor, yatakta bir yatak var, sırt üstü bir kız yatıyor, düzgün ince bir figür,...
İsimsiz olarak. Bir arkadaşım beni onu ziyaret etmeye davet etti. Tabii ki biraz şarap vardı. Gece onun evinde kaldı. Gece kocası odama gelip beni rahatsız etmeye başladı. Ona bunun yanlış olduğunu...
Last post
Dedikleri gibi gençlik yeşildir, hatırlanacak bir şey var, bir arkadaşımı bekliyordum ve ilk arabamı yeni aldım ve bankta üç kız arkadaşım vardı, temizlik yaparken biriyle tanıştım, beni davet etti...
Şok oldum.
Size biraz kendimden bahsedeceğim. Adım Vladislava, şu anda 24 yaşındayım. Boyum yaklaşık 180 cm, atletik yapıdayım. Yaklaşık 2 yıl önce erkek arkadaşımdan ayrıldım. Parfüm ve kozmetik...
Last post
Yağmur Yapıcı ,
Lütfen bana penis boyutunun ne olduğunu söyle? Hikayenizi anlatın, sizin için alışılmadık olan neydi, ne yaptınız, ne yapıyorsunuz ya da yapmak istiyorsunuz? belki sen de buna...
Biraz tavsiyeye ihtiyacım var. Erkeklerim ve benim uzun mesafeli ilişkilerimiz var (Bu geçicidir)
Bir erkeği özel konuları kendisi başlatmaya nasıl teşvik edebilirim? Ona zaten fotoğraflar gönderdim,...