Kızın ablası
-
- Potansiyel seks nesnesi
Kızın ablası
Bir buçuk yıldır bir kızla çıkıyoruz, o 20 yaşında, ben 23 yaşındayım. İlişkinin başından beri ablasını izliyordum, o da 28 yaşında. kız, sıra sekse geldi, kız doğal olarak hiçbir şey bilmiyor. Yeni Yıl için ablası evimize geldik, üçümüz oturduk, içtik, kutlama yaptık, her şeyi konuştuk. Ve sonra kız arkadaşım tüm ciddiyetiyle benden ikisini de becermemi istemeye başladı. Doğal olarak kabul ettim ama bunu kim reddeder ki? Üstelik bunu kendim de sık sık düşündüm ama nasıl önereceğimi bilmiyordum. Genelde soyunmaya başladılar ve kız büyük olanı yalamaya başladı, ben de kızın arkasına konumlandım ve kız kardeşini yalarken onu sikmeye başladım. En büyüğü bana baktı, ben de ona baktım ve onu kızın önünde becersem mi, becermesem mi diye düşünüyordum. Sonuç olarak önlerinde durdu, ikisinin de saçlarından tuttu ve aynı anda emmeye başlamalarını söyledi, kız benim penisimi ağzına aldı ve kendisininkini abla yumurtalar, bir an için kendimi anlatılamaz derecede hoş hissettim Duygular ve aniden kız beni sert bir şekilde geri itiyor ve gözyaşları içinde başka bir odaya gidiyor. Doğal olarak, sorunun ne olduğunu sormak için peşinden gittim ve dedi ki - onun yanına yaklaşmasına izin vermeyeceğini ve sonra bir tartışma çıkacağını düşündüm. yarım saat sonra, büyük olan uyuyakaldı, kız ve ben sevişmeye başladık ve onu üçlü yapmaya ikna etmeye çalıştım, o kalktı ve uyuyan kız kardeşinin yanına gitti ve onu tekrar yalamaya başladı, büyük olan uyandı ve ’ Tekrarına karşıyım ama kız aptalca benden büyük olanı becermeme karşıydı, siktir et sadece beni diyorlar, ona dokunma. Tartışma sırasında bundan hoşlandığını itiraf etmesine rağmen kendisinden başka kimseyi becermemi istemedi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Re: Kızın ablası
Bunun olacağı bir gerçek değil. Çünkü ablası hakkında ne konuşulursa konuşulsun o günü hatırlayarak sinirlenmeye başlar...
-
- Flört etmek
- Total posts: 32
Benim düşünceme göre bu, bazı kızlar için tipik bir davranış.
Genel olarak bu tür kısıtlamalar bir şeye dair korku ya da korkuya dayanıyor, bir yandan bundan hoşlanıyor ama diğer yandan eğer olursa diye korkuyor. kız kardeşini ya da başka birini becermene izin verirse, o zaman bu, örneğin ihanete ya da ayrılığa ya da onun anlayışına göre olumsuz başka bir şeye dönüşecektir. Anladığım kadarıyla bu mantık.
Bir keresinde bir bayan bana açık bir ilişki teklif etmişti, ama sadece onun için, bir nevi birlikteyiz ama onun bazen sevişeceği "arkadaşları artı" var ama bana böyle bir hak sağlanmadı çünkü değişip ondan uzaklaşabilirim.
Genel olarak bu tür kısıtlamalar bir şeye dair korku ya da korkuya dayanıyor, bir yandan bundan hoşlanıyor ama diğer yandan eğer olursa diye korkuyor. kız kardeşini ya da başka birini becermene izin verirse, o zaman bu, örneğin ihanete ya da ayrılığa ya da onun anlayışına göre olumsuz başka bir şeye dönüşecektir. Anladığım kadarıyla bu mantık.
Bir keresinde bir bayan bana açık bir ilişki teklif etmişti, ama sadece onun için, bir nevi birlikteyiz ama onun bazen sevişeceği "arkadaşları artı" var ama bana böyle bir hak sağlanmadı çünkü değişip ondan uzaklaşabilirim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Orientation: heteroseksüel
Konunun fantezi bölümünde olduğunu hemen anlamadım.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- jurassic.omnivore
-
-
Mucidi duydunuz mu, neden bu kadar mütevazı bir şekilde not ettiler? Annelerini, teyzelerini ve büyükannelerini siktiğini yazarsın. Buradaki insanlar saftır, eminim onaylayan yorumlar olacaktır.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Mucit? Başka bir yerde akıllı ol, akıllı bir adam buldun. Burada kimse sana bir şey kanıtlamayacak. İster inanın ister inanmayın, bu sizin işiniz, umurumda değil

-
Konu ne kadar absürt olursa o kadar ilgi görür Yazar, 100 yorum ister misin? Yaz - Kız kardeşlerimi, yeğenlerimi, komşularımı, hemşirelerimi ve temizlikçimi beceriyorum, her şeyi gizli kamerayla çekiyorum - 100 ruble. Burada iş adamı olacaksın.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 55
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
-
- Penetrasyon
- Total posts: 219
Ne olmuş? Hepsi Maupassant ya da Nabokov değil. 12 yaşımda olsam buna otuzbir bile çekerdim

- These users thanked the author Biyel kolu for the post:
- Mart
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Buraya yazdım - geldim ince bir filmde jimnastik egzersizi sahnesi. Doğrudan sinemada oturum sırasında.
)))
Buraya yazdım - geldim ince bir filmde jimnastik egzersizi sahnesi. Doğrudan sinemada oturum sırasında.
- These users thanked the author Mart for the post:
- Biyel kolu
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post