Seks dükkanları
-
- Potansiyel seks nesnesi
Seks dükkanları
Herkese selam. Seks hayatımı çeşitlendirmek istiyorum. Yeni bir şey denemek istiyorum. Lütfen ilginç ve ucuz oyuncakları görebileceğiniz samimi bir mağaza önerin.
-
18 yaş ve üzeri yetişkinler için • Yanıt: Sex shop.
Bu doğru. Kız arkadaşınızın veya eşinizin memnun kalacağını düşünüyorum. İşte Mirorgazma çevrimiçi mağazası. Orada uygun fiyata birçok ilginç şey bulabilirsiniz. Kalitesi de iyidir.
-
Seks dükkanı
Örneğin size şu özel mağazayı önerebilirim: https:/ /amore42 .ru/ Belki orada bir şeyler bulabilirsin. Ayrıca cinsel yaşamınızda da denemeler yapmanız gerektiğine inanıyorum. Sürekli olarak yeni bir şeyler deneyin. Bu sadece sizin için değil partneriniz için de gereklidir. Eşim bu konuda bana destek oldu. Ayrıca çeşitli oyuncaklar da kullanıyoruz.
-
Geçenlerde Eroshop mağazasını ziyaret ettim. Dürüst olmak gerekirse bu ürün kafamı karıştırdı. Denemek isterdim ama bir şekilde utanç verici. Eşimle birlikte kontrol etmem gerekecek. Oyuncakları birlikte seçmek daha kolay olacaktır.
-
Ayrıca sevgili erkeğime beklenmedik bir sürpriz yapmak istiyorum çünkü seks hayatımız son zamanlarda çok monoton hale geldi. Bir arkadaşım bana Ali’den benzer ürünler sipariş ettiğini ancak oradan gelen paket için bekleme süresinin çok uzun olduğunu söylemişti.
-
Yanıt: Seks shop.
Aslında şu anda bu mağazalardan çok sayıda var. Alternatif olarak, bu seks mağazasına http:// extase69 bakabilirsiniz. .ru/. Orada birçok ilginç şey bulabilirsiniz. Artık pek çok şey buluyorlar)) Asıl mesele, yeterli paranın olması. Ben böyle bir insan olmama rağmen kendime böyle bir oyuncak almaya asla cesaret edemem. Bu biraz utanç verici...
-
Yanıt: Seks shop.
İnternet üzerinden böyle şeyler sipariş etmemek daha iyidir. Şehrinizdeki mağazalara gidin, orada bir şeyler bulacaksınız, bir şeye ihtiyacınız olursa danışın.
-
Cevap: Seks shop
Tam tersine her şeyi internet üzerinden sipariş etmek benim için çok daha uygun, tam olarak ne aldığımı kimsenin bilmesini istemediğim için bu şekilde çok daha sakin hissediyorum. Geçenlerde topları aldım, bu harika bir şey, beni bu kadar tahrik edeceklerini düşünmemiştim. Hotsecret ru aracılığıyla buradan aldım, buradan ilk kez satın almıyorum, güvenilir bir mağaza.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Seks shoplar
Merhaba millet onlar için uygun olanı yapar!Nastena87: ↑29 May 2020, 12:51 Aksine her şeyi internet üzerinden sipariş etmek benim için çok daha uygun, tam olarak ne satın aldığımı kimsenin bilmesini istemediğim için bu şekilde kendimi çok daha sakin hissediyorum. Geçenlerde topları aldım, bu harika bir şey, beni bu kadar tahrik edeceklerini düşünmemiştim. Bu arada, burayı hotsecret ru’dan aldım, buradan ilk alışverişim değil, güvenilir bir mağaza.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Bu çevrimiçi mağazayı vzroslyeigry.ru önerebilirim. Kocam ve ben burada iki kez oyuncak satın aldık, kısa süre önce ortaya çıktı ve buna göre fiyatlar fena değil, hala indirimler var. Prensip olarak her zevke uygun ürünler var. Kendiniz görün, şunu seçin:

- These users thanked the author Vasilisa66 for the post (total 2):
- Vahşi, Avare
-
Artık her şeyi günaha butikten sipariş ettiğim siteyi gerçekten beğendim, istişareler iyi ve sizi siparişe getirebilirler
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
Desir çevrimiçi mağazasını tavsiye edebilirim, danışmanlar yetkin, tavsiyelerde bulunacak ve yardımcı olacaklar. Malları isimsiz olarak gönderiyorlar.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Herkese merhaba, papa69mama telgraf mağazasına gelin, yardımsever insanlar, size tavsiyelerde bulunacağız ve seçiminize yardımcı olacağız. Ürün yelpazesi stoklarımızda mevcuttur ve ayrıca Rusya’nın her yerine gönderim yapacağız. Malların kalitesi en üst seviyededir, tüm ürünler gönderilmeden önce kontrol edilir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 148
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Samimi mağazalarda tüm mallar Aliexpress’den!!! Sadece birkaç kat daha pahalı!!! Her şeyi Ali Express’ten sipariş ediyorum.
- These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 3):
- Faust, Onizm, Analizci
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Orientation: biseksüel
Uygun fiyatlar, hızlı teslimat ve geniş ürün yelpazesi.
Kocam ve ben sık sık aşk-iç çamaşırı mağazasından alışveriş yaparız. com. uasvyaznoy-78: ↑11 Mar 2019, 13:52 Herkese merhaba. Seks hayatımı çeşitlendirmek istiyorum. Yeni bir şey denemek istiyorum. Lütfen ilginç ve ucuz oyuncakları görebileceğiniz samimi bir mağaza önerin.
Uygun fiyatlar, hızlı teslimat ve geniş ürün yelpazesi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 483
AliExpress yukarıda açıklandığı gibi size yardımcı olabilir. Bütün mallar hâlâ oradan.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Bunun gibi bir sürü mağaza var, oyuncağa siz karar veriyorsunuz. Sadece internete girin ve en azından daha yakından bakın - boyut, şekil vb.
-
- ön sevişme
- Total posts: 100
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 462
İnsanları yanıltmaya gerek yok. Ali’nin ürünleri yalnızca eski püskü seks mağazalarında bulunabilirken, normal olanlarda tüm ürünler doğrudan üreticiden geliyor. Ali’nin ürünlerini bilinçli olarak seçen - sizin seçiminiz, sizin sağlığınız, sizin hayatınız, ama söylediklerinizi söylemek temelde yanlıştırTamila Seksi 1988: ↑06 Jun 2022, 05:05 Özel mağazalardaki tüm ürünler Aliexpress’dendir!!! Sadece birkaç kat daha pahalı!!! Her şeyi Ali Express’ten sipariş ediyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
Bana 20x2.5-3 askılıyı nereden satın alabileceğimi söyle
Ama her yerde sadece kalın olanlar indirimde, ama ben ince ama uzun bir tane istiyorum.
Ama her yerde sadece kalın olanlar indirimde, ama ben ince ama uzun bir tane istiyorum.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
wildberries ozon’da daha ucuz
başka bir telefondan ikinci bir hesap oluşturabilirsiniz
başka bir telefondan ikinci bir hesap oluşturabilirsiniz
-
- Total posts: 0
Sexy-shop.rf online mağazasını tavsiye edebilirim. Fena bir mağaza değil, teslimatı hızlı. Birkaç kez sipariş verdim.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7475 Views
-
Last post by android_faer
-
- 1 Replies