Seks dükkanları

Samimi ürünler satan mağazaların ürünleri
svyaznoy-78
Potansiyel seks nesnesi
 Seks dükkanları

Post by svyaznoy-78 »

Herkese selam. Seks hayatımı çeşitlendirmek istiyorum. Yeni bir şey denemek istiyorum. Lütfen ilginç ve ucuz oyuncakları görebileceğiniz samimi bir mağaza önerin.
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 18 yaş ve üzeri yetişkinler için • Yanıt: Sex shop.

Post by Guest »

Bu doğru. Kız arkadaşınızın veya eşinizin memnun kalacağını düşünüyorum. İşte Mirorgazma çevrimiçi mağazası. Orada uygun fiyata birçok ilginç şey bulabilirsiniz. Kalitesi de iyidir.
Guest
Potansiyel seks nesnesi
 Seks dükkanı

Post by Guest »

Örneğin size şu özel mağazayı önerebilirim: https:/ /amore42 .ru/ Belki orada bir şeyler bulabilirsin. Ayrıca cinsel yaşamınızda da denemeler yapmanız gerektiğine inanıyorum. Sürekli olarak yeni bir şeyler deneyin. Bu sadece sizin için değil partneriniz için de gereklidir. Eşim bu konuda bana destek oldu. Ayrıca çeşitli oyuncaklar da kullanıyoruz.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Post by Guest »

Geçenlerde Eroshop mağazasını ziyaret ettim. Dürüst olmak gerekirse bu ürün kafamı karıştırdı. Denemek isterdim ama bir şekilde utanç verici. Eşimle birlikte kontrol etmem gerekecek. Oyuncakları birlikte seçmek daha kolay olacaktır.
Lenaspain
Potansiyel seks nesnesi

Post by Lenaspain »

Ayrıca sevgili erkeğime beklenmedik bir sürpriz yapmak istiyorum çünkü seks hayatımız son zamanlarda çok monoton hale geldi. Bir arkadaşım bana Ali’den benzer ürünler sipariş ettiğini ancak oradan gelen paket için bekleme süresinin çok uzun olduğunu söylemişti.
Guest
Potansiyel seks nesnesi

Post by Guest »

Bu da olur
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Seks shop.

Post by Anonim »

Aslında şu anda bu mağazalardan çok sayıda var. Alternatif olarak, bu seks mağazasına http:// extase69 bakabilirsiniz. .ru/. Orada birçok ilginç şey bulabilirsiniz. Artık pek çok şey buluyorlar)) Asıl mesele, yeterli paranın olması. Ben böyle bir insan olmama rağmen kendime böyle bir oyuncak almaya asla cesaret edemem. Bu biraz utanç verici...
Anonim
Potansiyel seks nesnesi
 Yanıt: Seks shop.

Post by Anonim »

İnternet üzerinden böyle şeyler sipariş etmemek daha iyidir. Şehrinizdeki mağazalara gidin, orada bir şeyler bulacaksınız, bir şeye ihtiyacınız olursa danışın.
Nastena87
Potansiyel seks nesnesi
 Cevap: Seks shop

Post by Nastena87 »

Tam tersine her şeyi internet üzerinden sipariş etmek benim için çok daha uygun, tam olarak ne aldığımı kimsenin bilmesini istemediğim için bu şekilde çok daha sakin hissediyorum. Geçenlerde topları aldım, bu harika bir şey, beni bu kadar tahrik edeceklerini düşünmemiştim. Hotsecret ru aracılığıyla buradan aldım, buradan ilk kez satın almıyorum, güvenilir bir mağaza.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Seks shoplar

Post by Nikk »

Nastena87: 29 May 2020, 12:51 Aksine her şeyi internet üzerinden sipariş etmek benim için çok daha uygun, tam olarak ne satın aldığımı kimsenin bilmesini istemediğim için bu şekilde kendimi çok daha sakin hissediyorum. Geçenlerde topları aldım, bu harika bir şey, beni bu kadar tahrik edeceklerini düşünmemiştim. Bu arada, burayı hotsecret ru’dan aldım, buradan ilk alışverişim değil, güvenilir bir mağaza.
Merhaba millet onlar için uygun olanı yapar!
Vasilisa66
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Post by Vasilisa66 »

Bu çevrimiçi mağazayı vzroslyeigry.ru önerebilirim. Kocam ve ben burada iki kez oyuncak satın aldık, kısa süre önce ortaya çıktı ve buna göre fiyatlar fena değil, hala indirimler var. Prensip olarak her zevke uygun ürünler var. Kendiniz görün, şunu seçin:
:oops:
These users thanked the author Vasilisa66 for the post (total 2):
Vahşi, Avare
Azat
Potansiyel seks nesnesi

Post by Azat »

Artık her şeyi günaha butikten sipariş ettiğim siteyi gerçekten beğendim, istişareler iyi ve sizi siparişe getirebilirler
Pauline
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7

Post by Pauline »

Desir çevrimiçi mağazasını tavsiye edebilirim, danışmanlar yetkin, tavsiyelerde bulunacak ve yardımcı olacaklar. Malları isimsiz olarak gönderiyorlar.
Papa69Anne
Göz teması kurmak
Total posts: 1

Post by Papa69Anne »

Herkese merhaba, papa69mama telgraf mağazasına gelin, yardımsever insanlar, size tavsiyelerde bulunacağız ve seçiminize yardımcı olacağız. Ürün yelpazesi stoklarımızda mevcuttur ve ayrıca Rusya’nın her yerine gönderim yapacağız. Malların kalitesi en üst seviyededir, tüm ürünler gönderilmeden önce kontrol edilir.
Tamilce Seksi 1988
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 148
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Post by Tamilce Seksi 1988 »

Samimi mağazalarda tüm mallar Aliexpress’den!!! Sadece birkaç kat daha pahalı!!! Her şeyi Ali Express’ten sipariş ediyorum.
These users thanked the author Tamilce Seksi 1988 for the post (total 3):
Faust, Onizm, Analizci
Mila1
İlgi gösteriliyor
Total posts: 7
Orientation: biseksüel

Post by Mila1 »

svyaznoy-78: 11 Mar 2019, 13:52 Herkese merhaba. Seks hayatımı çeşitlendirmek istiyorum. Yeni bir şey denemek istiyorum. Lütfen ilginç ve ucuz oyuncakları görebileceğiniz samimi bir mağaza önerin.
Kocam ve ben sık sık aşk-iç çamaşırı mağazasından alışveriş yaparız. com. ua
Uygun fiyatlar, hızlı teslimat ve geniş ürün yelpazesi.
Faust
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 483

Post by Faust »

AliExpress yukarıda açıklandığı gibi size yardımcı olabilir. Bütün mallar hâlâ oradan.
Birinci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 50

Post by Birinci »

Ozon, hızlı ve kolay.
Yeni
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Post by Yeni »

Bunun gibi bir sürü mağaza var, oyuncağa siz karar veriyorsunuz. Sadece internete girin ve en azından daha yakından bakın - boyut, şekil vb.
Hepsini İstiyorum
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 100

Post by Hepsini İstiyorum »

İyi bir mağaza önerebilirim, çok sayıda ucuz ürün var btoys dot ru
Ötesinden Gelen Şehvet
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 462

Post by Ötesinden Gelen Şehvet »

Tamila Seksi 1988: 06 Jun 2022, 05:05 Özel mağazalardaki tüm ürünler Aliexpress’dendir!!! Sadece birkaç kat daha pahalı!!! Her şeyi Ali Express’ten sipariş ediyorum
İnsanları yanıltmaya gerek yok. Ali’nin ürünleri yalnızca eski püskü seks mağazalarında bulunabilirken, normal olanlarda tüm ürünler doğrudan üreticiden geliyor. Ali’nin ürünlerini bilinçli olarak seçen - sizin seçiminiz, sizin sağlığınız, sizin hayatınız, ama söylediklerinizi söylemek temelde yanlıştır
Jimax
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83

Post by Jimax »

Bana 20x2.5-3 askılıyı nereden satın alabileceğimi söyle
Ama her yerde sadece kalın olanlar indirimde, ama ben ince ama uzun bir tane istiyorum.
romantizm kitabı
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 269

Post by romantizm kitabı »

wildberries ozon’da daha ucuz
başka bir telefondan ikinci bir hesap oluşturabilirsiniz
maksimumahah
Total posts: 0

Post by maksimumahah »

Sexy-shop.rf online mağazasını tavsiye edebilirim. Fena bir mağaza değil, teslimatı hızlı. Birkaç kez sipariş verdim.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks mağazaları ve samimi mağazalar”