Arabada seks

Seks hakkında açıkça konuşuyoruz, izlenimlerimizi ve deneyimlerimizi paylaşıyoruz. Aşağıdaki bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Deniz hıyarı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134
Registered for: 2 years 7 months
Orientation: heteroseksüel
 Arabada seks

Unread post by Deniz hıyarı »

Bize arabadaki ilk ve en unutulmaz seksinizi anlatın - bunun nasıl ve kiminle olduğunu ve ne hatırladığınızı
These users thanked the author Deniz hıyarı for the post:
sapık
Analizci
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 2 years 6 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Arabada seks

Unread post by Analizci »

Arka koltukta karşılıklı oral seks. Ve ön taraftaki karısı her şeyi kamerayla çekiyordu.
These users thanked the author Analizci for the post:
sapık
Yabancı44
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 88

Unread post by Yabancı44 »

Önce tatile giderken araba kullanırken oral seks oldu. Sonra arka koltukta bir avluda rahatladık.
Ama en rahat şey bagajdaydı (bir steyşın vagonum vardı), arka koltukları katladım, eşyaları yere ve öne doğru yerleştirdim) tabii ki zemin biraz zor, yatakta olduğu gibi değil ama duyguların üzerindeyken ve bir kızla yalnız kaldığında bunu fark etmezsin, küçük şeyler gibi)
These users thanked the author Yabancı44 for the post:
sapık
Kayfolov
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 153
Registered for: 2 years 5 months

Unread post by Kayfolov »

Eşim benimle tanışmadan önce otostop çekiyordu. Düğünden sonra bazen nasıl para ödemek zorunda kaldığını anlatmaya başladı... Özellikle onun ve arkadaşının şoföre lezbiyen olduklarını nasıl kanıtlamaya çalıştıklarının hikayesini beğendim. Onun önünde birbirimizi yalamak zorunda kaldık (daha önce denememiş olsak da), ama ikisi de onu emene kadar sakinleşmedi.
These users thanked the author Kayfolov for the post (total 5):
Fargal94, sapık, Sibiryak89, Tapkin, Vik.ruba80
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171

Unread post by 5nica »

Bir arkadaşım bir keresinde yeni bir arabanın kabininin tavanında hasarlı döşeme bulduğunu söylemişti. Bayan topuklu ayakkabılar... Kocam iş gezisinden bu arabayla döndüğünde tam :)
Batmadan yüzmek
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 69
Registered for: 2 years 4 months

Unread post by Batmadan yüzmek »

16 yaşımdan itibaren kızları garaja götürdüm, büyükbabamın arabası oraya park etmişti, nadiren dışarı çıkardı, kapıyı kilitlediler ve karanlıkta arka koltuğa oturdular, normal sohbetlere başladık ve sonra karanlık her ikisinin de utanmamasına yardımcı olur)
These users thanked the author Batmadan yüzmek for the post (total 2):
sapık, Vik.ruba80
Alinka_Ya
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79

Unread post by Alinka_Ya »

Kayfolov: 05 Jan 2023, 20:46 Karım benimle tanışmadan önce otostop çekerdi. Düğünden sonra bazen nasıl para ödemek zorunda kaldığını anlatmaya başladı... Özellikle onun ve arkadaşının şoföre lezbiyen olduklarını nasıl kanıtlamaya çalıştıklarının hikayesini beğendim. Onun önünde birbirimizi yalamak zorunda kaldık (daha önce denememiş olsak da), ama ikisi de onu emene kadar sakinleşmedi.
işte bu kadar iyi , filmi izledim ve sonra enerjim bitti)
These users thanked the author Alinka_Ya for the post (total 3):
Fargal94, sapık, Vik.ruba80
Martin
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 325

Unread post by Martin »

pet77,
- Baba, arabanın anahtarlarını bana ver.
- Al onu evlat. Ancak içinde benzin yok.
- Ama benzine ihtiyacımız yok...)
These users thanked the author Martin for the post (total 2):
Alexb, Vik.ruba80
sapık
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 343

Unread post by sapık »

Birkaç yıl aktif olarak arabalarda seks yaptım. Bazen arabada sevişmediğim bir gün bile geçmiyordu. Ama kullanışlı - gün boyunca metresimin ofisine gittim, öğle yemeği molasında onu becerdim ve kocasının önünde bahaneler bulmak zorunda kalmadı)) Sıradan metreslerle bile, o düz bir şekilde sikişmeyi tercih etti. araba.
These users thanked the author sapık for the post:
Vik.ruba80
Didudo
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 298
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Didudo »

Öğrenciyken bir kızla şehir dışına çıkıp arka koltukta sevişmiştim. Volga babamındı, içinde çok yer vardı, kullanışlıydı. Dokuzuncu yılda bir adet bakire çıktı aldım, sonra arka koltuğu yıkamak için kuru temizlemeciye gitmek zorunda kaldım.
These users thanked the author Didudo for the post (total 2):
Vik.ruba80, sapık
Rtrc
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Rtrc »

Arabada pek kullanışlı değil ama eviniz olmadığında mümkün.
These users thanked the author Rtrc for the post:
Vik.ruba80
Victor Peter
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 102
Registered for: 2 years 3 months

Unread post by Victor Peter »

İlk sefer bir sedandaydı. Kız beni rahatsız etmeye başladı, pantolonumun düğmelerini açtı, önce eliyle, sonra ağzıyla beni okşadı. Ama şehrin işlek bir caddesindeydi. Dayanamadım ve hızla ormana doğru sürdüm. Ve oraya zaten koltukları ve her şeyi yerleştirmişlerdi. O berbattı, ben de onu yaladım.
Jip’te harika seks. Arka sırayı katlıyorsun, bir şeyler yayıyorsun (uyku tulumu) ve gidiyorsun! Ve arabada çok yer var ve güzel bir yere gidebilirsiniz...
These users thanked the author Victor Peter for the post (total 2):
Vik.ruba80, sapık
Danafil
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by Danafil »

Arabada pek çok şey vardı, gerçekten hoşuma gitti. Şimdi hatırlıyorum, henüz karım değildim, dört tekerlekli bir Zhiguli’de ön yolcu koltuğunda, hazırlık yapmadan kıçımı sikimin üzerine oturdum. Onu o kadar iyi sürdü ki çoktan geldi)
These users thanked the author Danafil for the post (total 2):
Vik.ruba80, sapık
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352

Unread post by İskender »

Evli bir kızı kararlaştırılan bir zamanda arabada becerdim, o, sütyen ve külotsuz bir sabahlıkla biraz ekmek almak için mağazaya çıkıp üzerine bir yağmurluk veya kürk manto attığında. Eşim ve bebeğim evdeyken.
These users thanked the author İskender for the post (total 3):
Sibiryak89, Vik.ruba80, sapık
Timuryai
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 473
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by Timuryai »

İlkim arabadaydı
These users thanked the author Timuryai for the post:
Vik.ruba80
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 4 months

Unread post by Sibiryak89 »

G. Anapa, bir ay boyunca iş gezisindeydim, yerel bir bayanla tanıştım, boşandı, bana şehri gösterdi ve biz “aşk” dağındaydık, dağdan tüm şehri görebiliyorsun gece, güzellik ve yakında iki sallanan araba vardı, biz de kendi arabamızı salladık ama sonunda onu kaportaya koyduk😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Vik.ruba80
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194

Unread post by N@TyPaL »

Arabada, daha doğrusu arabanın yanında yaşanan seks hikayesini hatırladım. Uygulamada bir arkadaşımla tanıştım ve onunla ilk randevumuza sahile gittik. O zamanlar şehir dışındaki arkadaşlarımla dinleniyordum ve o kasabadaki tek aktif kızdı. Plaj, kenar mahallelerdeki küçük bir kasabanın yakınındaydı ve etrafta çiftlikler ve tarlalar dışında hiçbir şey yoktu. Arabayı çok uzaklara bıraktım çünkü bölgeyi iyi tanımıyorum, uzun süre dolaştım ve nerede olduğunu çözemedim; plaj tabi ki o yerin büyük ismi. Sonra onu bulduk, yüzdük, ileri geri yüzdük, rastgele göğüslerine dokunduk, çok güzel bir vücudu vardı ve kıçı sulu ve büyüktü. Hiç tereddüt etmeden diyorum ki, hadi sikişelim, o umursamıyor. Hazırlandık ve arabasına gittik, daha yakında duruyordu, küçük, alçak bir hatchback. Vücuduna bakıyorum ve düşünüyorum; onu bu tür şekillere bu arabaya sığdırmak kesinlikle mümkün değil. Ben diyorum ki, daha sessiz bir yere gidelim ve yerel barış görevlilerinin bize ceza vermeyeceği bir yere gidelim; siz buraları daha iyi bilirsiniz. Arabaya biniyoruz ve her şeyin üstüne, her şey duman içinde, oturmak imkansız, gerçekten kötü bir koku var ve ayrıca arka koltuklarda bir sürü çöp, bazı bardaklar, plastik kaplar ve Starbucks pipetleri var. Genel olarak pek çok Amerikalı kadın çok özensiz ve özensizdir. İlk başta onun koltuklarını bozmamak için ıslak mayolarımı çıkarmak istedim ama sonra bu pisliğe baktım ve siktir et :D diye düşündüm. En azından biraz dalmak güzel Bunu yapmadan önce, bu tür alışkanlıklar nedeniyle muhtemelen külotunu sık sık değiştirmiyordur. Kısacası plajdan ve insanlardan uzakta bir araba ile gidiyoruz. Tarladan çıkıp dar bir toprak yola dönüyoruz, o da bir şekilde araziyi idare etmekte zorlanıyor... Araba sürüyoruz, sürüyoruz, var gücümle göğüslerine tokat atıyorum zaten, bunu söylemeye kıyamıyorum onun üzerinde. Ama kongre yok! Durursanız yol tamamen kapanacaktır; banket yoktur. Araba yolda periyodik olarak karnını çiziyor, tekerleklerde iki şerit var ve alçak bir inişi var. Gerginleşmeye başlıyor, ondan göğüslerini ezmemesini istiyor, o kadar gergin ki. Her nasılsa, her iki tarafta iki alanın olduğu ve kimsenin olmadığı, yalnızca bir RAM’in park edildiği küçük bir alana gidiyoruz. Kimse yok gibi görünüyor. Arabadan iniyoruz, yolcu koltuğunu açmaya çalışıyor. Yaklaşık 15 dakikadır ereksiyon halindeyim, tüm bunlara bakıyorum ve evet, durum tam olarak bu diye düşünüyorum. Ona diyorum ki, bu saçmalığa gerek yok, kapıya yaslanın ve ayakta durmaya başlayalım. Genel olarak ona bir şekilde rahatça yaslandım ve onu yavaşça sikmeye başladım, hem mayodan hem de meyve sularından her şey zaten ıslaktı. Birkaç dakika bile geçmiyor; bir motor sesi duyuluyor. Bir ATV beliriyor - yerel bir çiftçi doğrudan bize doğru geliyor. Durakladım ve eliyle beni arkamdan tutup, durma diyerek çekti. Sanırım burada ne yapmalı, devam ediyorum, elbette korkutucu ve tedirgin olsa da. Ve bir adam RAM’a doğru gidiyor ve bize elini sallıyor - ve yanıt olarak "merhaba" ve ismiyle bağırıyor! Bize baktı, gülümsedi ve biz sevişirken ATV’yi RAM’e yükledi, babasının bir nevi arkadaşı olduğu ortaya çıktı :D
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
İskender, Vik.ruba80
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Arabaya ilk kez biniyorum. Uzun zaman önceydi. Öğrencilik yıllarımda. Hafızam yanıltmıyorsa 4. sınıfta okudum. Kuyruklarla baş edemedim. Şimdi hatırladığım kadarıyla öğretmen bir bilim adayıydı ve bize bunu durmadan hatırlattı. Kısacası bu konuya nasıl geldiğimizi hatırlamıyorum ama ne zaman ve nereye geleceğimizi söyledi. Kendimi belirtilen yerde bulduğumda, benzer şekilde talihsiz bir öğrenci zaten orada bekliyordu. Adayımız bu eski Pobeda arabasını kullanıyordu. Şimdi muhtemelen müzede böyle şeyler yok. Araba durduğunda daire başkanının da orada olduğunu gördük. Tam dönüp kaçacaktım ki “İyi düşündün mü?” gibi bir şey söyledi. Sanırım senin canın cehenneme.
Bugrinskaya’daki Ob nehrinin kıyısına vardık. İşte bu arabanın arka koltuğunda hepimizi tek tek becerdiler. Tabiri caizse kuyruklarını kapattılar.
Hayatın ilerleyen dönemlerinde arabada çok fazla seks oldu, hem benim arabamda hem de benim arabamda değil ama bu ilki olumsuz bir çağrışımla hatırlandı.
These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
Nikk, Sibiryak89, Vik.ruba80, sapık
bpvtyf
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 61
Registered for: 3 years 2 months

Unread post by bpvtyf »

Gençken o kadar çok seks yaptık ki, arabada yardımcımızla bile seks yapmayı başardık, birimizi birlikte becerdik. Vay be, o zamanlar iyiydi.
These users thanked the author bpvtyf for the post (total 2):
Vik.ruba80, sapık
elektronik
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 375

Unread post by elektronik »

Neredeyse her zaman arabada, onun arabasında seks yapıyorum, bu biraz sakıncalı, ama ona zaten girdiğinde, ya da seni emiyorsa ya da ona oral seks yapıyorsan, artık bu rahatsızlığı düşünmüyorsun :ayyy:
These users thanked the author elektronik for the post (total 2):
Vik.ruba80, sapık
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Tania, Abidna, evet... Araba - büyük kolaylık! Ve olumsuz - ah...
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by JackTheJack »

Bir yıl önce sonbaharda, benim ya da bir kızın evine sikişmek için gitmenin imkansız olduğu bir zaman vardı, ama hem ben hem de o gerçekten bunu istiyorduk. Babasının arabasını alıp etrafta dolaşmaya ve aynı zamanda seks yapabilmek için sessiz bir yer bulmaya karar verdi. Onu buldular, arka koltuklara gittiler, ben oturdum, o da üstüme oturdu. Ama bir şekilde kendini rahatsız hissetti, yeterli alan yoktu, bu yüzden hemen durdular. O olaydan sonra, eğer bir araba alacaksak, içinde sevişmek daha rahat olsun diye, daha geniş olmasına karar verdik.
These users thanked the author JackTheJack for the post:
Vik.ruba80
Alexb
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 8 months

Unread post by Alexb »

Ben kendim arabada seks uygun değil, ancak araba sürerken hareket halindeyken sarsıldım, hızın azaltılması gerekiyor, ancak hisler inanılmaz. Taksinin arka koltuğunda eşim oral seks yaptı, yine harika. Artık araba kullanırken arka koltukta eşimle sevgilisinin sevişmesini seviyorum.
These users thanked the author Alexb for the post (total 2):
Vik.ruba80, sapık
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172

Unread post by Alina »

Düğünden önce bile, kocamla yeni çıkmaya başladığımda, bir keresinde beni şehir dışına, nehre, bir şeyler içmeye götürmüştü. Koltukları yerleştirdik, süreç çok güzel ilerledi, yerlerimizi değiştirip ben de bindiğimde, yakınlarda otlayan kuzu sürüsünden bir çobanın arabaya doğru yürüdüğünü gördüm... Arkadaşıma anlattım bunu. , ve o bana daha yakın ve daha da hızlı oynuyor, sanki şimdi finalmiş ve her şeyi yapmak için zamanımız olacakmış gibi... Hatırlıyorum, herhangi bir uyarım olmadan, sadece tatlı, hızlı itmeler ve girişlerle, o zaman kaplandım tatlı bir tsunamiyle birlikte kedim beni takip etti... :oops : :sumashed: :prdance:
These users thanked the author Alina for the post (total 4):
Nikk, Sibiryak89, Vik.ruba80, vesaire
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinochka, harika anılar! Bir daha asla tekrarlamadınız mı?
seks.funtic
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 20
Registered for: 3 years

Unread post by seks.funtic »

Kısa olduğunuzda arabada seksin tadını çıkarabilirsiniz :(
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

I
sex.funtic: 28 Jan 2023, 13:07 Kısa olduğunuzda arabada seksin tadını çıkarabilirsiniz :(
Pekala, Oka’da neredeyse iki metrelik bir basketbolcuyu siktim ve bir şekilde herhangi bir rahatsızlık fark etmedim!
O kadar tutkulu bir kızdı ki :roll:
These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
Sibiryak89, Vik.ruba80
seks.funtic
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Peki, eğer ikiden fazla varsa, o zaman seks pozisyonlarının ve seçeneklerinin sayısı büyük ölçüde azalır (çoğunlukla sözlü olarak), özellikle modern sedanlarda, bence, araba ne kadar modern olursa, tavan da o kadar alçak olur.
Ve benim için araba, eğlenebileceğiniz bir yere gitmenin bir yoludur.
Serge12345
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 991

Unread post by Serge12345 »

Otobüs deposunda çalıştı Ve en arka koltuktaki otobüs ringinde.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Ve eğer en unutulmaz seks arabanın içinde değil de kaputun üzerinde gerçekleştiyse, bu sayılır mı?)
Ve ilk seks, motosikletle gezmeye gittiğimizde ve kaza yaptığımızda oldu.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Sibiryak89, Vik.ruba80, sapık
seks.funtic
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Marinka: 28 Jan 2023, 15:11 Ve ilk seks, motosiklet sürmeye gittiğimizde ve kaza yaptığımızda gerçekleşti
filminin senaryosunun başlangıcı: muz:
5nica
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 171

Unread post by 5nica »

sex.funtic: 28 Jan 2023, 15:46 motosiklet sürmeye gittiğimizde ve kaza yaptığımızda
- Kızım, en azından bir doktora muayene oldun mu?
n- Baba! Orada beni o kadar çok kişi muayene etti ki, muhtemelen aralarında bir doktor da vardı!
These users thanked the author 5nica for the post:
Vik.ruba80
kimkim
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 23

Unread post by kimkim »

Buradaki 10 kişiden 9’u hayalperest
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Gelecekteki eşimle oldu ama Anapa’da gece aşk dağında seks yaptığımızı hatırlıyorum, yalan söylemezlerse şehir ışıklar içinde, arabadayız ve yakınlarda sallanan iki tane daha var😊
These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 2):
Lord177, Vik.ruba80
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Rasaroam »

Eski karım arabada sevişmeyi severdi.
Hem kışın hem de yazın:

https://i.postimg.cc/bwJtp3Np/DSC001281.jpg

https://i.postimg.cc/tgnnVJxc/DSC00380.jpg
These users thanked the author Rasaroam for the post (total 7):
Lord177, Sibiryak89, Vik.ruba80, Kavun, vesaire, sapık, Gregory1181
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Rasrom: 29 Jan 2023, 10:17 Eski karım arabada sevişmeyi severdi.
Hem kışın hem de yazın:

Шалавливые глазенки 😄
These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
Rasaroam
Rasaroam
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1874
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Rasaroam »

Sibiryak89: 05 Feb 2023, 15:00
Rasrom: 29 Jan 2023, 10:17 Eski karım arabada sevişmeyi severdi.
Hem kışın hem de yazın:

Шалавливые глазенки 😄
Да она вообще любила пошалить😅😅
Yunanca10
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 514
Registered for: 2 years

Unread post by Yunanca10 »

Deniz Salatalığı: 18 Dec 2022, 16:00 Bize arabada yaşadığınız ilk ve en unutulmaz seksten bahsedin; bunun nasıl ve kiminle gerçekleştiğini ve ne hatırladığınızı
unutulmazdı çünkü hiçbir şey yolunda gitmedi. Sıkışık, rahatsız, sıcak.
Gurme
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 372
Registered for: 1 year 11 months

Unread post by Gurme »

Kayfolov: 05 Jan 2023, 20:46 Karım benimle tanışmadan önce otostop çekerdi. Düğünden sonra bazen nasıl para ödemek zorunda kaldığını anlatmaya başladı... Özellikle onun ve arkadaşının şoföre lezbiyen olduklarını nasıl kanıtlamaya çalıştıklarının hikayesini beğendim. Onun önünde birbirimizi yalamak zorunda kaldık (bunu daha önce denememiş olmamıza rağmen), ama ikisi de onu emene kadar sakinleşmedi.
Tanıdığım bir kamyon şoförü pistten eşi olarak omuzunu aldı. Hiçbir şey... yaşadık... insanlar biliyordu
These users thanked the author Gurme for the post:
Rasaroam
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hakkında genel sorular”