10 yaşın altındaki kızlar.
-
Автор темыyavru kedi
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 10 months
10 yaşın altındaki kızlar.
10 yaşından küçük kızlarla sikişen var mı?
- These users thanked the author yavru kedi for the post (total 9):
- Endişeli, Hakem, Al Admin Rutovich, Servis, Büyük, Saşalar, RedFox, O geri dönecek, Fabian 38
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: 10 yaş altı kızlar.
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Evet, onun hakkında.
1 dakika 16 saniye sonra gönderildi:
Bu nasıl bir video? Onu nerede bulabilirim?slavik.neskaju: ↑ Muhtemelen videoyu izlemişsinizdir ya da Kate, Tara, Nisan, Estefi .
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 9 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 51
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 150
- Orientation: biseksüel
Lina Medina

İlk erken gebelik vakası 1939’da kaydedildi. Kahramanımız beş yaşında bir kız olan Lina Medina’ydı. Bugün bile bu kız dünyanın en genç annesi olarak tanınmaktadır. Kız, erken hamileliği sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı’na bile dahil edildi. Kızın karın boşluğunda belirgin bir artış fark eden anne-baba, kızlarını doktorlara götürdü. İlk başta doktorlar kızı bir jinekoloğa yönlendirmeyi bile düşünmediler ve onda tümör olduğunu söylediler. Daha sonra meme bezleri değişmeye başladığında kızın hamile olduğu ortaya çıktı, genç annenin ebeveynleri buna inanmadı ve geçici olarak şok halindeydi. 14 Mayıs’ta kız, sezaryenle bir erkek çocuk doğurdu.
Bu bir zorunluluktu çünkü kız, leğen kemiğinin gelişmemesi nedeniyle doğumu kendi başına kaldıramayacaktı. . Tüm doktorları şaşırtacak şekilde, çocuk kesinlikle sağlıklı ve güçlü, normal kilo ve boyda doğdu. Şimdiye kadar hiç kimse babasının adını bilmiyordu; Lina nasıl hamile kaldığını hiç kimseye anlatmamıştı.

İlk erken gebelik vakası 1939’da kaydedildi. Kahramanımız beş yaşında bir kız olan Lina Medina’ydı. Bugün bile bu kız dünyanın en genç annesi olarak tanınmaktadır. Kız, erken hamileliği sayesinde Guinness Rekorlar Kitabı’na bile dahil edildi. Kızın karın boşluğunda belirgin bir artış fark eden anne-baba, kızlarını doktorlara götürdü. İlk başta doktorlar kızı bir jinekoloğa yönlendirmeyi bile düşünmediler ve onda tümör olduğunu söylediler. Daha sonra meme bezleri değişmeye başladığında kızın hamile olduğu ortaya çıktı, genç annenin ebeveynleri buna inanmadı ve geçici olarak şok halindeydi. 14 Mayıs’ta kız, sezaryenle bir erkek çocuk doğurdu.
Bu bir zorunluluktu çünkü kız, leğen kemiğinin gelişmemesi nedeniyle doğumu kendi başına kaldıramayacaktı. . Tüm doktorları şaşırtacak şekilde, çocuk kesinlikle sağlıklı ve güçlü, normal kilo ve boyda doğdu. Şimdiye kadar hiç kimse babasının adını bilmiyordu; Lina nasıl hamile kaldığını hiç kimseye anlatmamıştı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
Evet, evet. Yaygın bir durum. Onları büyük bir zevkle kıçından sikeyim. Hasar yok, iz yok. Bir zevk.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 57
- Registered for: 2 years 7 months
On’dan küçük kaç eder? Belki 9, hatta dokuz yıl on bir ay :) Yetişkin bir erkek, eğer hala ortalamanın üzerinde bir cinsel organa sahipse, kızda böyle kopmalara, hatta kız küçük yapılıysa ve erkek uslu durmuşsa ciddi yırtılmalara neden olabilir. dikkatsizce. Her şeyi kontrol altında tutarsanız ve çok dikkatli olursanız muhtemelen en azından önce kızlık zarını kırmayı deneyebilirsiniz. Daha erken yaştaki kızlar, doğru ruha sahip normal bir erkeği hiç heyecanlandırmamalı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 885
- Registered for: 3 years
Bu konuyu incelediniz mi? Yoksa 10 yaşından önce zaten kendinizi bir sikle doldurmaya mı çalışıyordunuz?
30 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
Kızların ne tür bir vajinaya sahip olduğunu nasıl anlarsınız? 10 yaş altı var mı?Yana-Yanochka: ↑11 Sep 2022, 09:09 O yaşta herkes olmasa da çoğu kişi bunu yaptı. Yani, 10 yaşın altındaki kızlarda hala çok küçük ve gelişmemiş olan vajinaya girilmeden.
Bu konuyu incelediniz mi? Yoksa 10 yaşından önce zaten kendinizi bir sikle doldurmaya mı çalışıyordunuz?
30 dakika 57 saniye sonra gönderildi:
UNiMK: ↑02 Oct 2022, 21:12Anekdot mu? Yoksa kurgu mu?
Bir keresinde genç bir adamla tanıştıktan sonra onun için bakire olmam gerektiğine karar verdim.
Yaklaşık iki aydır çıkıyorduk. Bunca zaman beni ilk yakınlığıma hazırlıyordu.
Aslında bekaretimi beş yıl önce kaybettim... Ama artık yakınlaşmanın zamanı geldi.
Tüm dairenin ışıklarını kapatmaya karar verdim. Yalnız yaşıyordum ve zaman konusunda hiçbir sorunumuz yoktu.
Seks yaptık. Tabii ki acı çekiyormuş gibi yaptım vs.
Sonra uykuya dalınca mutfağa gidip ilk yardım çantasını aldım ve bir kavanoz potasyum permanganat aldım.
Yatağın her yerine döktüm. Sabah çabuk geldi. Şafak geldi. Uyandık.
Yatağın tamamı yeşille kaplıydı... Görünüşe göre kavanozları karıştırmışım.
Evet, evet. Bu kız. https://pbs. twimg.com/media/FRsErMzVIAA... ame=mediumTenos:16 Oct 2022, 23:00 İlk erken gebelik vakası 1939’da kaydedildi. Kahramanımız Lina Medina adında beş yaşında bir kızdı.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
Muhtemelen aptalca bir soru, çünkü 26 yıl önce ben de on yaşındaydım. - yaşındaki kız. O zamanlar vajinamda penis denemedim ama yetişkin bir erkeğin penisinin oraya sığmayacağını düşünüyorum. Henüz sınıfta bir çocuktum, seks ilgimi çekmiyordu. Arkadaşlarım birbirlerine fısıldaşıyordu ama muhtemelen gelişim açısından benim gibiydiler.
- These users thanked the author O Yanochka for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
Yana-Yanochka,
Değil hepsi aptalca.
Tam olarak yanıtladınız.
"O zamanlar vajinamda penis denememiştim ama yetişkin bir erkeğin penisinin oraya sığmayacağını düşünüyorum."
Değil hepsi aptalca.
Tam olarak yanıtladınız.
"O zamanlar vajinamda penis denememiştim ama yetişkin bir erkeğin penisinin oraya sığmayacağını düşünüyorum."
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Herşeyin bir yeri ve zamanı var... Ve seksin sadece vajinal olması gerekmiyor...
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Arhivarius
-
- ön sevişme
Ne yazmamı istemiştin??? Denedim, takmaya çalıştım ama olmadı... Ben de sığar diye düşündüm :) Öyle olmadı :)
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
- Fan, Sibiryak89, Andrey Lukashov, Morpheus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
-
- Orgazm!
Sadece merak ettim, gerçekten bildiğin bir şeyden mi bahsediyorsun, yoksa hakkında hiçbir şey bilmediğin bir şeyden mi bahsediyorsun..?
Evet, böyle cevap verdin.
"ama bence yetişkin bir erkeğin penisi oraya sığmaz"
Şimdi öyle düşündüğünü biliyorum. :)
Hiçbir şey istemedim. Sadece sordum.Yana-Yanochka: ↑12 Jan 2023, 16:54 Ne yazmamı istiyordun??? Giydim, takmaya çalıştım ama olmadı.... Ben de olur diye düşündüm :) Öyle olmadı :)
Sadece merak ettim, gerçekten bildiğin bir şeyden mi bahsediyorsun, yoksa hakkında hiçbir şey bilmediğin bir şeyden mi bahsediyorsun..?
Evet, böyle cevap verdin.
"ama bence yetişkin bir erkeğin penisi oraya sığmaz"
Şimdi öyle düşündüğünü biliyorum. :)
-
- Sürtünmeler
Bir "tanıdık" deneyiminden, altı yaşındaki bir kızın, yetişkin bir erkeğin kafasını ve hatta biraz daha fazlasını kedisine yerleştirebileceğini biliyorum. Kıçında bile kediden daha zor olduğu ortaya çıktı. Ancak her şeyin dikkatli ve yavaş yapılması gerekiyor. Ve ilk adet döneminiz başlamadan önce amınıza boşalmak oldukça güvenlidir.
- These users thanked the author sapık for the post (total 3):
- Guguk kuşu, 1 grup, Fabian 38
-
- heyecanlanıyorum
Öncelikle, kızlık zarı kırılana kadar kafanın yarısını bile sokamazsınız. . Penis çok büyükse sadece kızlık zarı değil başka bir şey de yırtılabilir. Penis orta büyüklükteyse yaklaşık dörtte biri bile girebilir ve bunu bir kızla her gün yaparsanız, bir hafta içinde onu toplarınıza yapıştırıp oraya boşaltabilirsiniz. Kız regli olana kadar yan bir yere boşalmanın kesinlikle bir anlamı yok. İçerideki sperm kıza zarar vermez. Büyük olasılıkla, o yaşta bile kız da orgazm yaşayacaktır.sapık: ↑14 Jan 2023, 16:39 Bir "tanıdık" deneyiminden, yetişkin bir erkeğin kafasını, hatta biraz daha fazlasını altı yaşındaki bir kızın amına yerleştirebileceğinizi biliyorum. Kıçında bile kediden daha zor olduğu ortaya çıktı. Ancak her şeyin dikkatli ve yavaş yapılması gerekiyor. Ve ilk adet döneminiz başlamadan önce amınıza boşalmanız oldukça güvenlidir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 433
- Registered for: 3 years 10 months
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 2 months
https://i.postimg.cc/B6BmNjyB/20230112-231027.jpg
Девочка из видео лет 8-10 .не понятно точно .незнаю как но дядя а нее вошел полностью .
Девочка из видео лет 8-10 .не понятно точно .незнаю как но дядя а нее вошел полностью .
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post (total 6):
- Fritz, Korsan, MağaralarJ, Aion2012Ölü, sapık, Fabian 38
-
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 8 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 285
- Registered for: 5 years 3 months
-
- heyecanlanıyorum
Kız Çinli ya da Taylandlıya benziyor. Benzer bir videoyu bir yerlerde görmüştüm, hatta bir erkek cinsel ilişki sonunda onun vajinasına boşalmıştı. Bebek de işini bitirmiş görünüyordu. Büyük ihtimalle buna hazırlıklıydı. Yukarıda yazdığım gibi her gün biraz.slavik.neskaju: ↑14 Jan 2023, 21:36 Videodaki kız 8-10 yaşında tam olarak bilmiyorum ama amcası ona tamamen girmiş.
- These users thanked the author Alina Kovpaka for the post (total 2):
- Sibiryak89, sapık
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 3 years 8 months
Elbette herkes kendince deliriyor ama anlayamadığım tek şey şu: O yaştaki bir kızla ne yapabilirsin? Henüz oldukça küçük. Sarılmayı ve okşamayı da umursamazdım. Öte yandan, bu durum sonuçlarla doludur, yani hükümetten yardım almak için hükümet konağına gitme riski vardır ve sübyancı olarak bilinmek istemezsiniz. Bu nedenle her şey sadece hayalde kalır.
-
- ön sevişme
Daha kötüsü de olabilirdi. Örneğin, eğer seks başlamadan önce mutfağa gittiyse ve yanlışlıkla bir şişe ayçiçek yağı aldıysa. Bakire gibi davrandığınızı ve onun ıslık çalarak içeri uçtuğunu hayal edin :)UNiMK: ↑02 Oct 2022, 21:12 Seks yaptık. Tabii ki acı çekiyormuş gibi yaptım vs.
Sonra uykuya dalınca mutfağa gidip ilk yardım çantasını aldım ve bir kavanoz potasyum permanganat aldım.
Döktüm. yatağın her yerinde. Sabah çabuk geldi. Şafak geldi. Uyandık.
Yatağın tamamı yeşille kaplıydı...Görünüşe göre kavanozları karıştırmışım
- These users thanked the author O Yanochka for the post (total 4):
- sapık, Fan, Sibiryak89, İskender
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 10 months
Kesinlikle zarar vermez ama kendini sadece amcıkla sınırlamamalısın, aynı zamanda alışmalısın; Kendinizi erken yaşlardan itibaren spermin tadına varın.AlinaKovpaka: ↑14 Jan 2023, 17:18 Kız regli olana kadar yan bir yere boşalmanın kesinlikle bir anlamı yok. Kızın içindeki sperm zarar vermez.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
В полне ей может быть лет 14, а выглядит на 8-9, обмануть я можноslavik.neskaju: ↑14 Jan 2023, 21:36 https://i.postimg.cc/B6BmNjyB/20230112-231027.jpg
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- sapık
-
- En güçlü orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Her nasılsa bir CPU ile karşılaştım, yetişkin bir penise oldukça iyi binen yaklaşık 8 yaşında bir kız vardı. Doğru, bu penis çok küçüktü, 10 cm’den azdı. Ancak videonun bağlamına göre ya bir baba ya da bir amcaydı. Yani büyük olasılıkla sikişmeleri düzenliydi =)
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- Maxim......, sapık, Fabian 38
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 1 month

Peki insanlar bu tür içerikleri nerede arıyor?..Aion2012Dead: ↑16 Jan 2023, 01:50 Bir şekilde bir CPU’ya rastladım, yaklaşık 8 yaşında, oldukça yetişkin bir penise binen bir kız vardı. Doğru, bu penis çok küçüktü, 10 cm’den azdı. Ancak videonun bağlamına göre ya bir baba ya da bir amcaydı. Yani büyük olasılıkla seksleri düzenliydi =)
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1286
- Registered for: 3 years 3 months
Bu yaklaşık 15 yıl önceydi, Roskomnadzor’dan önceydi. Daha sonra VK’da CPU’ya rastlamak mümkün oldu. Ve şimdi bilmiyorum. bunu nasıl arayabilirim =(
- These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 3):
- sapık, Juravl, Morpheus
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Bu yaşta kesinlikle vajinal seks yoktur. Tabii penisinizin başıyla klitorisi okşamadığınız sürece. Ancak 11 yaşında kedi ve ilk tüyler oluşmaya başlar. Ve ondan önce, hem ağızda hem de kıçta başka birçok olasılık var ve ortak mastürbasyon
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
Bu bir his..ya aptalsın ya da polissin...ve bir bu konuda çok aptal polis!(( (

- These users thanked the author Tapkin for the post (total 4):
- Andrey Lukashov, Fan, 6996, palyaço
-
- En güçlü orgazm!
2014’ten önce VK’ya hâlâ resimlerden bakabiliyordunuz. Kate ve Babko’yu ilk kez orada gördüm. Bugünlerde siz Tg’de yalnızca ilginç şeyler bulabiliriz.Aion2012Dead: ↑16 Jan 2023, 02:57 Bu yaklaşık 15 yıl önceydi, Roskomnadzor’dan önceydi. Daha sonra VK’da CPU’ya rastlamak mümkün oldu. Ve şimdi bilmiyorum. bunu nasıl arayabilirim =(
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- sapık
-
- Sürtünmeler
harika bir yaş! Zaten iniş açısından sonuna kadar ve güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz.slavik.neskaju: ↑14 Jan 2023, 21:36 Videodaki kız 8-10 yaşında tam olarak bilmiyorum ama amcası ona tamamen aşık oldu.
- These users thanked the author sapık for the post:
- Guguk kuşu
-
- ön sevişme
Yani orada hiçbir nüfuz yokmuş gibi görünüyor??? Ve burada bazı uzmanlar, sekiz yaşındaki bir kızla vajinal seks ve hatta daha fazlasını yapabileceğinizi yazıyor. Böyle saçmalıkları okumak bile istemiyorum.slavik.neskaju: ↑16 Jan 2023, 12:50 2014’ten önce VK hâlâ resimler aracılığıyla görüntülenebiliyordu. Kate ve Babko’yu ilk kez orada gördüm
- These users thanked the author O Yanochka for the post:
- nikolj202
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
5 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Doğru - TOP ve darknet yardımcı olabilir; bir sürü video var. Doğru, tam olarak son derece nadirdir.
5 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Doğru; çocuklar da orgazm yaşayabilirler. orgazm, özellikle mastürbasyon sırasında.Büyük olasılıkla, o yaşta bile bir kız orgazm da yaşayacaktır.
-
- En güçlü orgazm!
Seks sırasında daha fazla acı çekersin. Keşke çap küçükse.Vadim77: ↑22 Jan 2023, 21:05Doğru - TOP ve darknet Yardım edin, orada bir sürü video var. Doğru, tam olarak son derece nadirdir.
5 dakika 30 saniye sonra gönderilir:Doğru; çocuklar da orgazm yaşayabilirler. orgazm, özellikle mastürbasyon sırasında.Büyük olasılıkla, bu yaşta bile bir kız da orgazm yaşayacaktır.
-
- Total posts: 10
- Registered for: 2 years 8 months
Vadim77, aramaya nereden başlayacağımı bana söyleyebilir misin? Tevrat mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Orada, Tora’da bir şeyi nasıl bulacağımı bile bilmiyorum. Her şey çok karmaşık. Bu tarayıcıyı birkaç kez yükledim ama her seferinde aradığımı bulamadığım için sildim.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Morpheus
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 400
- Registered for: 3 years 6 months
Öyle bir sayfa zaten Konu Bağlantıları 2.0 veya üzeri 3.0’da "onion"da vardı
Ayrıca reşit olmayanların konusuyla ilgili forumların, resimli panoların ve diğer şeylerin bir listesi de var.
Alice Harikalar Diyarında İngilizce iyi bir forumdu
Erkekler Şehri veya Erkeklerin Şehri, adını da İngilizce olarak yazmanız gerekiyor
Evet, birkaç tane vardı, tam olarak nasıl şimdi - bilmiyorum, son birkaç yıldır orada çok fazla taciz var, saldırılar, web siteleri ve forumlar sürekli kapalı.
Sanırım artık daha derine inmemiz gerekiyor.
Freenet ayrıca TOP’un bir benzeri olarak da yardımcı olabilir.
Öncelikle "onion" siteleri için bir arama motoruna ihtiyacın var, ben öyle düşünmüyorum Orada neyin önemli olduğunu hatırla, Torch, mesela.... Bunlardan birkaçı var.
Öyle bir sayfa zaten Konu Bağlantıları 2.0 veya üzeri 3.0’da "onion"da vardı
Ayrıca reşit olmayanların konusuyla ilgili forumların, resimli panoların ve diğer şeylerin bir listesi de var.
Alice Harikalar Diyarında İngilizce iyi bir forumdu
Erkekler Şehri veya Erkeklerin Şehri, adını da İngilizce olarak yazmanız gerekiyor
Evet, birkaç tane vardı, tam olarak nasıl şimdi - bilmiyorum, son birkaç yıldır orada çok fazla taciz var, saldırılar, web siteleri ve forumlar sürekli kapalı.
Sanırım artık daha derine inmemiz gerekiyor.
Freenet ayrıca TOP’un bir benzeri olarak da yardımcı olabilir.
- These users thanked the author Vadim77 for the post (total 2):
- sapık, Guguk kuşu
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 10 Replies
- 2357 Views
-
Last post by crdbhf