Penisin başını emdim ve kasıklara gömdüm. Hareketlerinin yoğunluğuna bakılırsa yakında boşalacak. Daha inandırıcı olmak için ondan hafifçe uzaklaşmaya çalıştım ama sıcak avuçları saçlarımı yakalayarak yerimde kalmamı emretti. Ve ondan sonra spermi ağzıma akmaya başladı. Ağzım dolduğunda yutmaya başladım. Yüzüne bakmaya çalıştım. Ağır nefes alıyordu, yüzü kırmızıydı ve alnında bile ter vardı. Görünüşe göre bu görüntü onu fena halde tahrik etmişti. Elini bir dakika daha boynumda tuttu ve ağzımdan nefes almaya başladığımda bıraktı. Bluzumu düzeltmeye çalıştım ve dizlerimin üzerine eğilip ıslak mendil aradım. Dudaklarıma yakın kalan damlaları sildim. En önemlisi, ofisten uygunsuz görünerek ayrılacağımdan endişeleniyordum. Ve birisi hala onun ofisinde ne yaptığımı tahmin edecek. Değer veren bakışını hissettim ve bu beni çok rahatsız etti.
- Daha ne kadar benim için çalışıyormuş gibi davranacaksın? Benim için nasıl çalıştığını bilmiyorlar mı sanıyorsun? - Aynalı dolabın yansımasına bakarken saçımı düzelttim. 65 gündür bu kaprisli canavarı memnun etmek zorundayım. Ne yazık ki düşündüğümden daha akıllı olduğu ortaya çıktı ve bu beni daha da sinirlendirdi. Muhtemelen onun esnek kıçının benim değil de bu yerde durmasının nedeni budur. Belki o burada olmasaydı patronluk görevi bana kalacaktı. Ve bu ofisteki tüm kadınlar beni destekleyecektir. İyiyim. Bunca yıl bu takımda dostane ilişkiler kurmak için çalışmam boşuna değil. Boş zamanlarımda kimsenin ne yaptığımızı bilmediğini ve bu hayvanın her zamanki gibi her şeyi mahvetmesi gerektiğini düşünerek kendimi teselli ettim. Sanki benden daha fazla para alması yetmezmiş gibi.
Genel olarak onun küstah saldırılarını olabildiğince masum bir şekilde görmezden gelmeye çalıştım.
- Siz sevgili ve sevgili grubunuzdan daha büyüksünüz. kız arkadaşlar, saçma sapan konuştuğunuz yerde sizi pikniğe davet etmiyorlar. Garip, değil mi? Görünüşe göre artık onların kategorisinde değilsin. Zaten her şeyi biliyorlar ve inanın bana, sizin bir fahişe olduğunuzu düşünüyorlar. Bugün bir bara gidecekler. Ben de onlarla gideceğim," diye sakince konuştu Valentin, ölçülü bir şekilde ve görünüşünü düzeltti. İçimdeki tatminsizliği gizlemeye çalıştım, “Bu arada yurt dışı gezisi için para biriktirmene gerek yok.” Nereye gittiğini biliyorum ve yakın gelecekte bu iş yürümeyecek.
Sırtım ona dönük durdum ve duygularımı ifade etmemeye çalıştım. Onunla iletişim kurmak zorunda kaldığımda ve bana para verdiğinde, onu büyük bir çabayla yatağın altına koydum ve biriktirdim. Bunun ondan ayrılmam için yeterli olacağına inandım. Bir yerlerde. Hayatıma yeniden başlayabileceğim ve yalan söyleyebileceğim yer. Yalan söylemeyi seviyorum. Olmayan şeyleri icat etmeyi ve anlatmayı seviyorum. Neden? Bunca yıldır başarılı ve başarılı bir kadın imajını yarattım. Ve bu canavar ortaya çıkar çıkmaz her şeyi mahvetti. Beni en çok sinirlendiren şey onun benim hakkımda her şeyi bilmesiydi. Nerede büyüdüğümü, ne yaptığımı, kaç arkadaşım olduğunu biliyordu. Ve her seferinde iğrenç gerçeğiyle tükürüğünü suratıma atmaya hazır. Beni yalan söylerken yakalayıp gerçeği söyleme yönündeki bu iğrenç arzunun ruhunda nereden geldiğini anlamadım. Burada arkadaşıma tüm tatilimi deniz kenarında geçirdiğim yalanını söyledim çünkü o da bronz olmadığımı kesinlikle fark etmişti. Tabii ki tüm tatil boyunca onun malikanesinde oturup onun mutlu yüzüne bakmak zorunda kaldım.
- Bugün Samantha’ya ayrıldığınızı söyleyeceksin. Benim yüzümden. Onu aldattığını." Vitaly yaklaştı ve beni arkadan öptü, "Bugün çok güzelsin." Sanki benden şefkat bekliyormuş gibiydi. Muhtemelen şimdi karşılık vermemi bekliyor. Onu öveceğim. Gözlerinde acı vardı. Gördüm. Sabah beni selamladığında bana bakışındaki hassasiyet ve korku. Ve sonra..
- Teşekkür ederim. Bunu bana yüklemek senin fikrindi," diye olabildiğince basit bir şekilde gülümsemeye çalıştım.
O gün eve geldiğimde sadece Samantha’dan gelen bir not buldum. Samantha artık orada değildi. Ev boştu. Eşyalarını aldı ve sessizce gitti. Annesinin yanına gideceğine ve Mars’ı da yanında götüreceğine dair bir not bıraktı. Artık banyoda her zaman her yerde duran diş fırçasıyla kimse yoktu. Beni sevdiğini söyledi. Parfümünün kokusu eve sinmişti. Sanki bir süredir yokmuş gibi. Sadece çalışmak için. Veya mağazaya. Vitaly Viktorovich ona veda etmeme bile izin vermedi. O bunu benim için yaptı. Artık ona kesinlikle tüm gerçeği anlatacağımı biliyordu ve bunu benim için yaptı. Ona "ateşli seks"imizin bir videosunu gönderdi ve tüm mesele iptal edildi.
Aynı akşam Vitaly evime geldi.
- Bunu yaptım çünkü paylaşmak istemiyorum herhangi biriyle. Anlamak? Sen benimsin. Ve artık beraberlik değil. Samantha sana ihtiyacın olanı asla vermez. Senin için sağlayabilirim. Sonunda siktir git. O nedir? Hayatının geri kalanında onu öpecek miydin? Bugün işten sonra nereye gittin? Hemen eve gitmedim. Biliyorum. Nerelerdeydin? – Vitaly ile iletişim deliliğe dönüştü. Gittikçe nerede olduğumu bilmek istiyordu. Ne yapacağım, ne zaman kalkacağım, kimi arayacağım. Sanki her geçen gün hayatıma daha çok giriyordu. Bana banyo yaprağı gibi yapıştı. Kurbanını içine çeken ve bırakmayan bir sülük gibi. Bana öyle gelmeye başladı ki zamanla onsuz nefes almama izin vermeyecekti. Aşkı daha çok deliliğe benzemeye başladı. Samantha’nın yattığı yerde uyudu. Hatta Mars’a benzeyen bir kedi bile almaya çalıştı. Beni sevdiğini, bana değer verdiğini defalarca tekrarladı. Ve o sadece benim mutlu olmamı istiyor. Bazen beni gözyaşlarına boğuyordu ve bu anlarda beni sikmeyi seviyordu. Yavaşça, pürüzsüzce ve derinden girin. Umutsuzluğumu ve çaresizliğimi hissettiğimde.
Sonra ne olduğunu bilmek ister misin? Onu öldürdüm. Onu kendi silahıyla vurdu. Samantha’ma tecavüz ettiğini öğrendiğimde ruhumda büyük bir umutsuzluk ve acı oluştu. Bunu bana kızdırmak için yaptı. Çünkü onu sevdiğimi biliyordu. Kulüpteydi. Sarhoş oldu, sıradan bir sarhoş partisiydi. Zavallı Samantha’nın o kadar sarhoş olduğu ve akıllı telefonlara yakalandığı yer. Az önce ona bunu yapması için birine para ödedi. Bana Samantha’mı gördüğüm bir video gönderdi. Ve bunu bana bir ders vermek için yaptığını söyledi.
- Şimdi şunu söyleme sırası bende, sence bir aile kurabilir miyiz? Sevgili nazik ailem, evin içinde koşuşturan ve çığlık atan iğrenç çocuklarınızın annesi neredeyim? Benden beklediğin bu muydu? Mutfakta yemek pişirdiğim, seni işten aldığım ve seviştiğimiz yer mi? Daha doğrusu istediğin zaman, istediğin kadar sikişiyorsun? Gerçekten sikini emmenin güzel olduğunu mu düşünüyorsun? Seks yapma arzum yokken içime girdiğinde inlemenin iyi bir his olduğunu mu düşünüyorsun? Bunun gerçekten aşk olduğunu mu sanıyorsun pislik? Sadece nasıl çoğalacağını düşünen terli ve kaba yüzünüze bakın? Sen bir hayvansın, bir vahşisin ve yöntemlerin aynı. Bunu bilmelisin. O halde bir hayvan gibi öl. Eğer paran olmasaydı tanıştığımızın ilk gününde seni zehirlerdim yaratık. anonim olarak
Penisin başını emdim ve kasıklara gömdüm. Hareketlerinin yoğunluğuna bakılırsa...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kafamı kasıklarıma gömerek penisimin başını emdim. Hareketlerinin yoğunluğuna bakılırsa...
Burada felsefi imalarla zorbalığa maruz kalıyorlar ama artık benim için yaşamak daha kolay olacak, muhtemelen tüm kapsamlı bilgileri aldım)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 7 Replies
- 1936 Views
-
Last post by VidaFIX
-
- 4 Replies