Ben genç bir adamım ve bu yaz aylarında ilk kez çıplaklara biniyordum.
-
Автор темыRomino
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Ben genç bir adamım ve bu yaz aylarında ilk kez çıplaklara biniyordum.
Merhaba. 19 yaşındayım ve teşhirciliğe ilgim olduğundan uzun zamandır bir çıplaklara gitme planlarım vardı. Yazın güneyde tatil yapıyordum ve yakınlarda görebileceğim ya da ahlaksız eylemlere katılabileceğim yerler var mı diye bakmaya karar verdim. Ve çok uzakta olmayan bir taş (kayaların üzerinde) çıplaklar plajı olduğunu keşfettim. Aynı gün oraya gitmeye karar verdim, oraya ulaşmanın çok kolay olacağını düşündüm. Öyle bir şey yok, oraya ulaşmam neredeyse bir saatimi aldı. İniş çok rahatsız ediciydi ve yükseliş için de aynı şey söylenebilir (biraz sonra rotamı optimize ettim ve daha kolay oldu). Oraya vardığımda hemen çıplak bedenler görmedim, sadece eşarp seren turistler gördüm. Sonra yaklaşık 28 yaşında bir adam yanımdan geçti, hemen plajı sormaya karar verdim, bana nudik’in iki bölüme ayrıldığını, bir bölgenin sıradan çıplaklar turistlere, diğerinin ise eşcinsel çıplaklara ayrıldığını söyledi. Adam yakışıklıydı (bu arada benim gibi), bu yüzden gözleri parladı, ama ona heteroseksüel olduğumu ve bölgeyi keşfetmeye karar verdiğimi söyledim (aslında ben biseksüelim ve bu çok tuhaftı) . Adam yoluna devam etti, ben de aşağıya inip soyundum. Aşağıya indiğimde olgun bir kadın gördüm, ben de plajın detaylarını sormaya karar verdim ama sorularıma yanıt olarak arkasını döndü ve dinlendiğini mırıldandı. Yukarıdaki taşların üzerinde birbirlerinden yaklaşık 20 metre uzakta duran 50 yaşlarında adamlar vardı, ben onlara gerizekalı derim, taşlar onları bellerine kadar kaplamış, tepede ne yaptıklarını anlıyorsunuz. Biraz sonra hava karardı ve ılık denize daldım. Sonra büyük ihtimalle sırtı bana dönük duran bir kızın siluetini gördüm. Muhtemelen tüm sahilde sadece ben ve onun olacağı için heyecanlandım. Ve sonra suda ona bakarken aktif olarak mastürbasyon yapmaya başladım. Beni görürse ya da ona yaklaşırsam ne olacağını hayal ettim. Ama sonra siluet kayboldu ve suya girdim. Rahatlamış halde, ılık denize uzanıp yıldızlara baktım ve tatmin oldum. Ertesi gün oraya geldim, hâlâ soyunup güneşleniyordum, insanlara bakıyordum. Sonra benden çok uzakta olmayan 40 yaşlarında bir kadınla konuşmaya karar verdim. Konuştuktan sonra birer sigara içtik ve sonra ben de gelişigüzel bir şekilde mastürbasyon yaparak penisimi hafifçe düzeltmeye başladım. Göz ucuyla gördüğünü anlasam da buna dikkat etmedi. Daha sonra konu sekse döndü. Penisim aktif olarak yükselmeye başladı ve sonra genç erkeklerden hoşlanmadığını söyledi ama muhteşem vücudundan heyecanlanmamdan memnun oldu. Sonra onun önünde mastürbasyon yapıp yapamayacağımı sordum, umursamadı. 40 yaşındaki bir kadının önünde 3 göğüs büyüklüğüne kadar mastürbasyon yaptığımı fark etmek beni daha da heyecanlandırdı. Vücuduma ve penisime baktı ve konuşmayı sürdürmeye çalışırken, ben de sarsıldım ve yanıt olarak kelimeler bulmaya çalıştım. Amının daha iyi görülebilmesi için sanki tesadüfen bacaklarını açmaya karar verdi. Göğüslerine dokunabilir miyim diye sordum, evet cevabı aldım ve yavaşça göğüslerini yoğurmaya başladım. Sonra bana başka bir şey olmayacağını anlayınca, pırıl pırıl onun önüne geldim. Gösteriyi beğendi ve beni övdü. Sonra arkamı döndüm ve yukarıdaki kayanın arkasında duran serseri bir adam gördüm ve bizden yüz metre kadar uzakta olan olgun bir çift de bize bakıyordu. Tuhaf bir hal aldı. Bu arada, ondan sonra birkaç saat daha güneşlendim ve otele geri döndüğümde parkın içinden geçen yol, tanıdık yüzler fark ettim, bankta oturan olgun bir çift, beni önünde mastürbasyon yaparken gördü. bir kadın. Yine garipti ama muhtemelen gururlu görünüyordum, en azından öyle hissettim. Ne düşündüklerini merak ediyorum)
47 dakika 47 saniye sonra gönderildi: Geri bildiriminizi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum)
47 dakika 47 saniye sonra gönderildi: Geri bildiriminizi gerçekten sabırsızlıkla bekliyorum)
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
- Registered for: 2 years 7 months
Re: Ben genç bir adamım ve yaz aylarında ilk kez çıplaklara katıldım
Sonunda yönetici kabul edilebilir bir metin yazarı buldu.
Böyle bir yazının maliyeti ne kadardı - 300₽, 500₽?
Böyle bir yazının maliyeti ne kadardı - 300₽, 500₽?
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 3):
- Mart, SR0, Juravl
-
Автор темыRomino
Hah, metin yazarı mı? Sizi üzmekten korkuyorum ama hikayem gerçek, sadece paylaşmaya karar verdim) Bu arada, kabul edilebilir olan için teşekkür ederim, "sadece", "burada", "birdenbire" gibi parazit kelimelerimin çıkmasından korktum. okuyucuya tatsız gelebilir.
-
- Orgazm!
Ödeme alabilmek için bir konuya kaç mesaj gönderilmesi gerekiyor?
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
- Mart
-
Автор темыRomino
Bu soruları yanlış kişiye soruyorsunuz...
-
- Orgazm!
Tamam tamam sanırım 10-15 mesajdan sonra seni göremeyeceğiz.
Aşağıdaki metni yaz
Aşağıdaki metni yaz
-
Автор темыRomino
Açık sözlülüğüme karşılık büyük ve şişman olduğun açık. Ya da muhtemelen kasıtlı olarak kışkırtıyorsunuz, ama pekala, sizinle diyaloğu sürdürmenin bir anlamı olduğunu düşünmüyorum, size iyi şanslar)
-
- Orgazm!
Dediğim gibi - 10 mesaj geldi ve kayboldu

-
Автор темыRomino
Ahah, siktir git zehirli, konu kendi kendine tükendiyse konuyu karıştırmanın anlamı yok
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
- Registered for: 2 years 4 months
Bu plaj neredeydi? Karadeniz kıyısında mı? Yaklaşık olarak
-
Автор темыRomino
Kırım’da Simeiz yakınlarında çok iyi bir turistik yerdi.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 473
- Registered for: 3 years 1 month
- Orientation: biseksüel
Kırım’da birçok yer var. Külotlu kızlarımız var
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 2 years
)))))) güzel hikaye. Ben de Kırım’da üç teyzemin önünde mastürbasyon yaptım. Ama vahşi bir kumsaldı, mayo giymişlerdi, ben çıplaktım ve kıyafetlerimi arabada unutmuştum. Böylece örtbas etme fırsatı kalmayacaktı. Bitirdiğimde spermimi neden bu kadar vasat bir şekilde kuma attığımı sordular...
-
- Total posts: 10
- Registered for: 9 months
Ben de ilk kez 19 yaşımda nudik’i ziyaret ettim. Sadece bu, yaklaşık 30 yıl önce Zelenogradsk’taydı, o zamanlar çıplaklık konusunda bir tür patlama vardı, her türden gençten çok sayıda insan vardı ve bu plaj, şimdiki gibi değil, çok nezih bir yer işgal ediyordu. Farklı hikayeler de vardı, bu yüzden bu hikayenin gerçek ve oldukça mümkün olduğunu düşünüyorum, herkes için farklıydı.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 20 Views
-
Last post by Film tutkunu
-
- 18 Replies