vit123: ↑03 Jul 2021, 04:23
bu tür konularda özel mesajlarla iletişim kuruyorlar
Ancak ayrıntıları kamuya açık bir şekilde tartışmak güzel olurdu. Sohbet etmek güzel olurdu. Evet, en gizli şey özel olarak tartışılmalıdır.
7 dakika 10 saniye sonra gönderilir:
Yıllar önce bir gün tesadüfen bir kadının bir yaşındaki bebeğini ağzından ve parmaklarıyla okşadığı bir videoyla karşılaştım. Yakınlarda bir adam vardı, bazen bu kadını beceriyordu. O zamanlar ciddi anlamda ne kadar heyecanlandığımı hatırlıyorum. Oh, ve sonra birkaç yıl boyunca bu videoya mastürbasyon yaptım. Bir kadının küçük kızını okşaması fantezisi bir fetiş haline geldi.
These users thanked the author sapık for the post (total 5):
[quote=vit123 post_id=18713 time=1625275427 user_id=1243] bu tür konularda özel mesajlarla iletişim kuruyorlar [/quote] Ancak ayrıntıları kamuya açık bir şekilde tartışmak güzel olurdu. Sohbet etmek güzel olurdu. Evet, en gizli şey özel olarak tartışılmalıdır.
[size=85][color=green]7 dakika 10 saniye sonra gönderilir:[/color][/size] Yıllar önce bir gün tesadüfen bir kadının bir yaşındaki bebeğini ağzından ve parmaklarıyla okşadığı bir videoyla karşılaştım. Yakınlarda bir adam vardı, bazen bu kadını beceriyordu. O zamanlar ciddi anlamda ne kadar heyecanlandığımı hatırlıyorum. Oh, ve sonra birkaç yıl boyunca bu videoya mastürbasyon yaptım. Bir kadının küçük kızını okşaması fantezisi bir fetiş haline geldi.
Piero: ↑24 Mar 2022, 20:11
Merdiven boşluğundaki komşuların küçük kızı (14 yaşında) 12 yaşındaki kızı bodruma götürüp kafasını soydu, uzun süre okşadı, kendine ve klitorisine mastürbasyon yaptı, klitorisini yaladı. delik, kızı "kaynamaya" getirdi ve sonra bekaretini darboğazla yırttı. Kızın annesi büyük gürültü kopardı, ailesiyle ve polisle uzun tartışmalar yaşandı (detaylarını bilmiyorum). İki yıldır zanlıyı görmedim, komşu kasabadaki büyükannesinin yanına gönderilip orada okula gittiğini söylediler. Ve yaralı kız reşit olmayan bir fahişeye dönüştü - bizim bahçedeki ve komşu bahçelerdeki çocuklar onu ne zaman isterse sikti, ayrım gözetmeksizin herkese verdi! İşte böyle oluyor!
Tanrım, her şeyi o kadar güzel anlatmışsın ki, bu kadar detaylı...
Gerçekten orada olmayı istedim o babanın "kurbanının" yeri. Ben de onu sikerdim.
[quote=Piero post_id=61587 time=1648141873 user_id=4635] Merdiven boşluğundaki komşuların küçük kızı (14 yaşında) 12 yaşındaki kızı bodruma götürüp kafasını soydu, uzun süre okşadı, kendine ve klitorisine mastürbasyon yaptı, klitorisini yaladı. delik, kızı "kaynamaya" getirdi ve sonra bekaretini darboğazla yırttı. Kızın annesi büyük gürültü kopardı, ailesiyle ve polisle uzun tartışmalar yaşandı (detaylarını bilmiyorum). İki yıldır zanlıyı görmedim, komşu kasabadaki büyükannesinin yanına gönderilip orada okula gittiğini söylediler. Ve yaralı kız reşit olmayan bir fahişeye dönüştü - bizim bahçedeki ve komşu bahçelerdeki çocuklar onu ne zaman isterse sikti, ayrım gözetmeksizin herkese verdi! İşte böyle oluyor! [/quote]
Tanrım, her şeyi o kadar güzel anlatmışsın ki, bu kadar detaylı... Gerçekten orada olmayı istedim o babanın "kurbanının" yeri. Ben de onu sikerdim.
Merdiven boşluğundaki komşuların küçük bir kızları (14 yaşında) vardı, 12 yaşında bir kız çocuğunu bodruma götürmüşler, çırılçıplak soydular, uzun süre onu ve klitorisini okşadılar, yaladılar delik, kızı "kaynattı" ve sonra bekaretini bir darboğazla yırttı. Kızın annesi büyük gürültü kopardı, ailesiyle ve polisle uzun tartışmalar yaşandı (detaylarını bilmiyorum). İki yıldır zanlıyı görmedim, komşu kasabadaki büyükannesinin yanına gönderilip orada okula gittiğini söylediler. Ve yaralı kız reşit olmayan bir fahişeye dönüştü - bizim bahçedeki ve komşu bahçelerdeki çocuklar onu ne zaman isterse sikti, ayrım gözetmeksizin herkese verdi! İşte böyle oluyor!
Gerçekten orada olmayı istedim o babanın "kurbanının" yeri. Ben de onu sikerdim.
[/quot
Cidden kızınızın bu şekilde bekaretinin bozulmasını ve sonra tüm bahçeyle birlikte ona sahip olmasını mı istiyorsunuz?
These users thanked the author Dmitrius for the post:
[quote=Endişeli post_id=397036 time=1723678449 user_id=8617] [quote=Piero post_id=61587 time=1648141873 user_id= 4635] Merdiven boşluğundaki komşuların küçük bir kızları (14 yaşında) vardı, 12 yaşında bir kız çocuğunu bodruma götürmüşler, çırılçıplak soydular, uzun süre onu ve klitorisini okşadılar, yaladılar delik, kızı "kaynattı" ve sonra bekaretini bir darboğazla yırttı. Kızın annesi büyük gürültü kopardı, ailesiyle ve polisle uzun tartışmalar yaşandı (detaylarını bilmiyorum). İki yıldır zanlıyı görmedim, komşu kasabadaki büyükannesinin yanına gönderilip orada okula gittiğini söylediler. Ve yaralı kız reşit olmayan bir fahişeye dönüştü - bizim bahçedeki ve komşu bahçelerdeki çocuklar onu ne zaman isterse sikti, ayrım gözetmeksizin herkese verdi! İşte böyle oluyor! [/quote]
Tanrım, her şeyi o kadar güzel anlatmışsın ki, bu kadar detaylı... Gerçekten orada olmayı istedim o babanın "kurbanının" yeri. Ben de onu sikerdim. [/quot
Cidden kızınızın bu şekilde bekaretinin bozulmasını ve sonra tüm bahçeyle birlikte ona sahip olmasını mı istiyorsunuz?
Dmitrius,
Bir yandan , kimse böyle bir travma (eğer varsa) ve tanıtım istemez.
Cidden kızınızın bu şekilde bekaretinin bozulmasını ve sonra tüm bahçenin ona sahip olmasını mı istiyorsunuz?
Çocuklarım yok, yargılamak benim için zor.
Ama kızımın seksin her türlüsünü seven bir sapık olacağı fikri beni çok heyecanlandırıyor.
Hiçbir zaman bir ilişkim ve ailem olamayacağını biliyorum, belki de bu yüzden bu böyle şeyleri hayal etmek benim için daha kolay...
Eğer bir kızım olsaydı, o zaman evet, onun nemfoman ve sapık olmasını isterdim, ama kendi şartlarına göre, tüm bahçenin öyle olmasını istemezdim ama tüm bahçeyi inşa etsin diye, onunla kim, ne zaman ve nasıl ilgilenecek.
Eh, bunun gibi bir şey. Doğal olarak bir baba olarak onun seks listesinde bir numara olurdum =)
These users thanked the author Aion2012Ölü for the post (total 2):
[ref=#804000]Dmitrius[/ref], Bir yandan , kimse böyle bir travma (eğer varsa) ve tanıtım istemez. [ quote=Dmitrius post_id=397354 time=1723759215 user_id=6147] Cidden kızınızın bu şekilde bekaretinin bozulmasını ve sonra tüm bahçenin ona sahip olmasını mı istiyorsunuz? [/quote] Çocuklarım yok, yargılamak benim için zor. Ama kızımın seksin her türlüsünü seven bir sapık olacağı fikri beni çok heyecanlandırıyor. Hiçbir zaman bir ilişkim ve ailem olamayacağını biliyorum, belki de bu yüzden bu böyle şeyleri hayal etmek benim için daha kolay... Eğer bir kızım olsaydı, o zaman evet, onun nemfoman ve sapık olmasını isterdim, ama kendi şartlarına göre, tüm bahçenin öyle olmasını istemezdim ama tüm bahçeyi inşa etsin diye, onunla kim, ne zaman ve nasıl ilgilenecek. Eh, bunun gibi bir şey. Doğal olarak bir baba olarak onun seks listesinde bir numara olurdum =)
Piero: ↑24 Mar 2022, 20:11
Merdiven boşluğundaki komşuların küçük bir kızları (14 yaşında) vardı, 12 yaşındaki bir kızı bodruma götürdüler, onu çırılçıplak soydular, onu ve klitorisini uzun süre okşadılar zaman, bir delik yaladı, kızı "kaynattı" ve sonra bekaretini bir darboğazla yırttı. Kızın annesi büyük gürültü kopardı, ailesiyle ve polisle uzun tartışmalar yaşandı (detaylarını bilmiyorum). İki yıldır zanlıyı görmedim, komşu kasabadaki büyükannesinin yanına gönderilip orada okula gittiğini söylediler. Ve yaralı kız reşit olmayan bir fahişeye dönüştü - bizim bahçedeki ve komşu bahçelerdeki çocuklar onu ne zaman isterse sikti, ayrım gözetmeksizin herkese verdi! İşte böyle oluyor!
Gerçekten orada olmayı istedim o babanın "kurbanının" yeri. Ben de onu becerebilirdim.
[/quot
[quote=Dmitrius post_id=397354 time=1723759215 user_id=6147] [quote=Endişeli post_id=397036 time=1723678449 user_id= 8617] [quote=Piero post_id=61587 time =1648141873 user_id=4635] Merdiven boşluğundaki komşuların küçük bir kızları (14 yaşında) vardı, 12 yaşındaki bir kızı bodruma götürdüler, onu çırılçıplak soydular, onu ve klitorisini uzun süre okşadılar zaman, bir delik yaladı, kızı "kaynattı" ve sonra bekaretini bir darboğazla yırttı. Kızın annesi büyük gürültü kopardı, ailesiyle ve polisle uzun tartışmalar yaşandı (detaylarını bilmiyorum). İki yıldır zanlıyı görmedim, komşu kasabadaki büyükannesinin yanına gönderilip orada okula gittiğini söylediler. Ve yaralı kız reşit olmayan bir fahişeye dönüştü - bizim bahçedeki ve komşu bahçelerdeki çocuklar onu ne zaman isterse sikti, ayrım gözetmeksizin herkese verdi! İşte böyle oluyor! [/quote]
Tanrım, her şeyi o kadar güzel anlatmışsın ki, bu kadar detaylı... Gerçekten orada olmayı istedim o babanın "kurbanının" yeri. Ben de onu becerebilirdim. [/quot
Cidden kızınızın bu şekilde bekaretinin bozulmasını ve sonra tüm bahçeyle birlikte ona sahip olmasını mı istiyorsunuz? [/quote]
Herkese merhaba :shamp: . Anne-kız sahnesi beni her zaman heyecanlandırmıştır. Annelerin kızlarıyla herhangi bir deneyimleri olup olmadığını, kızınızın sizi yalayıp yalamadığını ve kaç yaşında...
Herkese merhaba. Uzun zamandır forumu okuyorum. ve pek çok insanın anne-kız konusuyla çok ilgilendiğini görüyorum. Hikayemi anlatmaya karar verdim.
Elbette şimdi gelip bunun sahte, fantazi ve sonuçta...
Last post
yakınlaştırma , yani bunlar büyük olasılıkla fantezidir