Eşim beni aldatıyor
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Orientation: heteroseksüel
Cevap: Eşim beni aldatıyor
Bunu defalarca gördüm, eşimin haberi olmadığı ve benim izlediğimi bildiği zamanları gözetledim. ilk kez öyle bir beyin patlamasıydı ki... Ayaklarımın üzerinde duramayacağımı düşündüm. Çılgın ereksiyon, her zaman!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 73
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bunu gerçekten denemek istiyorum ama benimkinde işe yaramıyor.
- These users thanked the author Yardım77 for the post (total 3):
- Sibiryak89, Vito, Stas99rus
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Bir arkadaşın düğününde takılıyorduk. Arkadaşımın uzak akrabalarından biri benimkine sarılmıştı, dans ediyor, konuşuyordu... Kısacası bir süre sonra gözden kayboldum. Çok fazla aramadım, hamamın penceresinden dışarı baktım ve orada aynı akrabam karımı sikiyor, onu kollarında tutuyor ve sikine saplıyordu. Ve benimki onun aletinin üzerinde uçup gidiyor... Çok güzel bir manzara.
- These users thanked the author çoban for the post (total 4):
- Fargal94, tercih, Stas99rus, Vik.ruba80
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
Yurdumuzun öğrencisiyken 3. veya 4. sınıftayken buna benzer bir şey başıma geldi. Resimlere çok benzer.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Johnnnie, Atlas, Vik.ruba80
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Orientation: biseksüel
İlk karım evde gözümün önünde bir bakire inşa etti ve soruşturma yapan tanıdıklarımdan biri bana onun sikiştiğini ve zayıf bile olmadığını söyledi. Ona bir şeyler bildiğimi ima etmeye başladım ama o hâlâ bana çok dürüst olduğumdan şikayet ediyordu. Aile ilişkileri dağılmaya başladı. Boşanma davası açmayı zaten kabul ettik. Üstelik şikayetimin özü şuydu; birincisi, bazen hoşlandığı biriyle seks yapmasını yasaklamıyorum ama bunu benden saklamaya gerek yok ve ikincisi, ben de onun sevgisinden ve sevgisinden mahrum kalmamalıydım. alaka. Ve bize öyle geldi ki bir yerlerde kendini becerecek ama evde kendi kocasını memnun edecek gücü bile yok. Bir aile krizi olgunlaşmıştı ve vaftiz babamız bizi barıştırmaya geldi, daha doğrusu benimkini çünkü henüz çocuğumuz yoktu ve ben vaftiz babamın kızını vaftiz ettim, ancak o zamana kadar o zaten karısından boşanmayı başarmıştı. Vaftiz babası başka bir şehirde yaşıyordu. Akşam hepimiz, yani ben, hala eşim ve vaftiz babam biraz içtik, konuşmaya başladık, sonra şakalaştık ve sonra karımın evde nasıl sevişileceğini bilmediğini söyledim. Kısacası, vaftiz babam ve ben onu bütün gece becerdik. Önce sırayla yaptık ve dışarıda şafak vakti geldiğinde amına iki sik denedik. Eşimle birkaç ay daha yaşadık, sonra yine de boşandık. Vaftiz babasını görmeye gitti. İyi yaşıyorlar ve hatta çocuğunu doğurdular.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Fargal94, Vik.ruba80
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
Benim için durum tam tersiydi. Arkadaşlarla içtik. Biri karısının yanındaydı. karısı bir arkadaşıyla birlikteydi. Genelde pişti ve başka bir odada uyuyakaldı. Sonra başka bir adam yandı. onu da sürükledi. Üçümüz oturuyoruz, ben bir arkadaşımın eşi ve arkadaşıyım. Onlara votka koyuyorum. Sonra diğer eşim dizlerimin önüne çömeliyor, pantolonumun düğmelerini çözüyor ve sikimi ağzına götürüyor. Ben hayret içindeyim, arkadaşı da hayret içinde. Arkadaşı, şimdilik ayrılacağım. ve onunla kal, daha eğlenceli. ayağa kalkıyor, arkasını dönüyor, elbisesinin eteğini kaldırıyor, külotunu çıkarıyor ve sikimin üstüne oturuyor. Ve herkes buna bakıyor. kısacası çok güzeldi.
- These users thanked the author aleksey.malashihin for the post (total 2):
- Fargal94, Mart
-
- Orgazm!
- Total posts: 502
Evet, bu gerçekten vatana ihanet ama değil önünüzde. Bunu tesadüfen gördün. Ve belki de karınız artık ilk kez seni aldatıyor.Sancho: ↑29 Oct 2020, 01:50 Köyde arkadaşlarla buluştuk, kimisi eşiyle, kimisi kız arkadaşıyla, kimisi 13-14 yaşlarında bir kişi sarhoş oldu, eğlendi, gece uykuya daldı, su için uyandı, dışarı çıktı, içeride birinin inlemesini duydum hamam, sessizce pencereden baktım, orada bir adam karımı sikiyor köpek tarzı 5 numara kaseler sallanıyor öyle ayağa fırladım ki beni bu kadar tahrik ettiğine inanamadım gerçekten hoşuma gitti gece eve geldim ve. gün boyunca onu siktim ve gecenin yarısında onu siktim, şokta Tekrar sikilmek istediğimi bilmiyorum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 70
Bir keresinde evli bir çiftle birlikteydim. Çok ahlaksızdı. Kocasının sikinin üstüne oturuyor ve ben onu arkadan kıçından sikiyorum. İşin güzel yanı, sanki seğirmesini engellemek istercesine onu boynundan sıkıca kendine doğru tutmasıydı. Çabuk bitirmemiz ve ikinci koşu için yeterli zamanımızın olmaması üzücü.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 286
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Neredeyse bütün gece 8 yaşındaki arkadaşımın karısına oral seks yaptım. O işteyken
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 13
Wot_ja, Наверно нет)))
- These users thanked the author Alex25 for the post:
- Alex_SPb_R
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Her şey plajla başladı. Arkadaşlarla çıplak yüzmek. Yaklaşık iki yıl sonra hamamda evli bir çiftle şakalaşmaya başladılar. Orada birbirlerine buhar verdiler, birbirlerine iş amaçlı masaj yaptılar ama ahlaksızlık yapmadılar!!! Ve bir keresinde arkadaşımla birlikte karıma dört el masajı yaparken, onun penisinin onun elinde olduğunu gördüm! Lanet olsun bu beni gerçekten tahrik etti. Ancak işler masajın ötesine geçmedi. Sonra ona onu baştan çıkarıp çıkaramayacağını sordum. Buna aptal ve sapık olduğum cevabını aldım!!!! Bu iki yıl önceydi! Ah, şimdi de benim yanımda aynı anda dört erkekle seks yaptı!!!!! Beni heyecanlandırıyor!!!! Tek kelimeyle harika!!!!!6 dakika 47 saniye sonra gönderildi:
460837ED-75F1-44A3-8236-9015C01FD8CF.jpeg
- These users thanked the author Johnnnie for the post (total 13):
- Andrewv, misafirler, Tapkin, Sibiryak89, Fargal94, Polonya, mega saniye, Rahatla_19, Anatolik, O geri dönecek, Truwor, çoban, Vik.ruba80
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Arkadaşların eşleri özellikle çekicidir. Bir arkadaşımın karısını tek başıma siktim ve sonra bir arkadaşımla buluştuğumda çıplak karısı hep gözümün önündeydi. O evde yokken onlara gelmek için bahaneler üretmeye devam ettim. Ama evdeyken bile gizlice aldatan kişiyle sevişmeyi başardı.
- These users thanked the author sapık for the post (total 4):
- Sibiryak89, 1984 yılında Vladimir, çoban, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
Ve kocanızla mzhm, mzhm aldatmak sayılır mı? Eğer öyleyse, o zaman aldattı.
- These users thanked the author Çift 33 for the post (total 2):
- Sibiryak89, Mikha77
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
Acaba ikincisi katılmadı mı, izlemeye devam etti mi?aleksey.malashihin: ↑16 Oct 2022, 12:52 Benim için durum tam tersiydi. Arkadaşlarla içtik. Biri karısının yanındaydı. karısı bir arkadaşıyla birlikteydi. Genelde pişti ve başka bir odada uyuyakaldı. Sonra başka bir adam yandı. onu da sürükledi. Üçümüz oturuyoruz, ben bir arkadaşımın eşi ve arkadaşıyım. Onlara votka koyuyorum. Sonra diğer eşim dizlerimin önüne çömeliyor, pantolonumun düğmelerini çözüyor ve sikimi ağzına götürüyor. Ben hayret içindeyim, arkadaşı da hayret içinde. Arkadaşı, şimdilik ayrılacağım. ve onunla kal, daha eğlenceli. ayağa kalkıyor, arkasını dönüyor, elbisesinin eteğini kaldırıyor, külotunu çıkarıyor ve sikimin üstüne oturuyor. Ve herkes buna bakıyor. gerçekten harikaydı.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
Ve önünde ve birlikteliğin varlığı, bu basit ve çok ilginç süreçteki tüm katılımcılar için sadece eğlence ve çeşitliliktir
hile yapmak gizlice köşe başındayken gerçekleşir
Ve önünde ve birlikteliğin varlığı, bu basit ve çok ilginç süreçteki tüm katılımcılar için sadece eğlence ve çeşitliliktir
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
Eşim ve ben bunu aldatma olarak görmüyoruz, bizim için bu sadece eğlence ve zevk almanın bir yolu
- These users thanked the author Andrewv for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
-
- Sürtünmeler
FFM sırasında Kıskanıyorum. Ama kendini kontrol ediyor ve her şey yolunda gidiyor
-
- Sürtünmeler
Sanki sadece ona ve eşime borçluyum arkadaşımın sadece onu memnun etmesi gerekiyor!!!
Ve arkadaşımı okşadığında, ben de karım için güzel bir şey yapmalıyım!
Ah, onlar zor kızlar! !!
Bir başkasını arzulamak beni rahatsız ediyor
Sanki sadece ona ve eşime borçluyum arkadaşımın sadece onu memnun etmesi gerekiyor!!!
Ve arkadaşımı okşadığında, ben de karım için güzel bir şey yapmalıyım!
Ah, onlar zor kızlar! !!
-
- Sürtünmeler
benimki de tatminsiz bir bakış gösteriyor))) ama sonra sakinleşiyor, ama yine de arkadaşımı uzun süre becermeme izin vermiyor
-
- Sürtünmeler
Beni ve karımın arkadaşını ilgilendiriyorsa PFM oral seks biçiminde (her iki yönde) gerçekleşirken birisini itebilir
Her uygun anda yanındayım, her şeyi anında hatırlıyor, sanki sen tam bir orospuymuşsun, iyi bir yalayıcı değilsin, keşke benAndrewv: ↑25 Jan 2023, 14:53benimki de tatminsiz bir bakış sergiliyor))) ama sonra sakinleşiyor ama yine de arkadaşımı uzun süre becermeme izin vermiyorBir başkasını arzulamak beni rahatsız ediyor
Sanki sadece ona ve eşime borçluyum arkadaşım sadece onu memnun etmeli!!!
Ve o arkadaşımı okşadığında ben de karımı memnun etmeliyim!
Ah, onlar zor kızlar!!! n
Beni ve karımın arkadaşını ilgilendiriyorsa PFM oral seks biçiminde (her iki yönde) gerçekleşirken birisini itebilir
- These users thanked the author CYBE for the post:
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
benim ilgilendirmiyorsa, o ilgilenmiyorsa, kıskançlığın hala kendini gösterdiğini söylüyor. Ve hiçbir şey yapamaz, özür dilerSTI: ↑25 Jan 2023, 14:55Her uygun anda her şeyi anında hatırlıyorum, sanki sen tam bir orospuymuşsun, kimi itecek kadar iyi bir yalayıcı olamazsınbenimki de tatminsiz bir bakış gösteriyor)) ) ama sonra sakinleşiyor ama yine de arkadaşımı uzun süre becermeme izin vermiyor
FFM gerçekleştiği sürece oral seks formatı (her iki yönde) eğer beni ve eşimin arkadaşını
-
- Sürtünmeler
Benimkini acilen bir psikoloğa götürmem gerekiyor ki düzeltsinlerAndrewv: ↑25 Jan 2023, 14:58benimki ilgilenmiyor Bunu yapma, kıskançlığın hâlâ kendini gösterdiğini söylüyor. Ve hiçbir şey yapamıyor, özür diliyorn Her uygun anda her şeyi anında hatırlıyorum, sanki sen tam bir orospuymuşsun, iyi bir yalayıcı değilsin, keşke birini itebilseydim
FFM oral seks biçiminde (her iki yönde) gerçekleşirken, eğer beni ve karımın arkadaşını ilgilendiriyorsa
-
- Sürtünmeler
merak etmeyin, bu bir eşin normal tepkisidir
-
- Sürtünmeler
Ben benim kabadayım onu başka deliklere de koymak istiyorum
sadece ağzıma sokmak değil
En azından oral açıdan her şey yolunda, en azından arkadaşının ağzına boşalabilirsin, bu sözde sorun değil ve arkadaşının herhangi bir yerini yalamak da yasak değil
Yapma demek kolay’ endişelenme
Ben benim kabadayım onu başka deliklere de koymak istiyorum
En azından oral açıdan her şey yolunda, en azından arkadaşının ağzına boşalabilirsin, bu sözde sorun değil ve arkadaşının herhangi bir yerini yalamak da yasak değil
-
- Sürtünmeler
bu harikaSTI: ↑25 Jan 2023, 15:07Söylemesi kolay, endişelenme
I ayrıca jungarikimi başka deliklere yerleştirmek istiyorum
n
Mesele onu sadece ağzına sokmak değil
En azından oral açıdan her şey yolunda, en azından arkadaşının ağzına boşalabilirsin, güya bu bir sorun değil ve arkadaşının herhangi bir yerini yalamak da aynı şekilde yasak değil
-
- Sürtünmeler
Ama dürüst olmak gerekirse mutluyum bu konuda da
Muhasransk’ımda yalnızca FFM için ortak aramak çok sorunlu
Böyle küçük şeylerle yetinmek zorundasınAndrewv: ↑25 Jan 2023, 15:09işte bu harikaYapma demek kolay’ endişelenme
jungarikimi başka deliklere de yerleştirmek istiyorum
En azından sözlü açıdan her şey yolunda, en azından arkadaşınızın ağzına boşalabilirsiniz, güya bu bir sorun değil ve arkadaşınızın herhangi bir yerini yalamak da yasak değil
Ama dürüst olmak gerekirse mutluyum bu konuda da
Muhasransk’ımda yalnızca FFM için ortak aramak çok sorunlu
-
- Sürtünmeler
ve burada da çok zor. Kızı bulamıyoruzSTI: ↑25 Jan 2023, 15:12Böyle küçük şeylerle yetinmek zorundayızbu zaten mükemmelSTI: ↑25 Jan 2023, 15:07 Söylemesi kolay, endişelenmeyin
Jungarikimi başka deliklere de yerleştirmek istiyorum
n
Mesele sadece ağzına sokmak değil
En azından oral seks konusunda her şey yolunda, en azından arkadaşının ağzına boşalabilirsin, bu sözde değil bir sorun var ve arkadaşınızın herhangi bir yerini yalamak da yasak değil
Ama dürüst olmak gerekirse memnunum
Yalnızca muhosransk’ımda FFM için ortak aramak çok sorunlu
-
- Sürtünmeler
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Bunlar eş ama arkadaş değil. Bunu arkadaşlarına yapmazsın. Yalnızca anlaşmaya göresapık: ↑13 Jan 2023, 19:27 Arkadaşların eşleri özellikle çekicidir. Bir arkadaşımın karısını tek başıma siktim ve sonra bir arkadaşımla buluştuğumda çıplak karısı hep gözümün önündeydi. O evde yokken onlara gelmek için bahaneler üretmeye devam ettim. Ancak evdeyken bile aldatan kişiyle gizlice sevişmeyi başardı

-
- Sürtünmeler
Hey dostum, bugün karına tokat atabilir miyim ?
Anlaşmaya varmış gibi6996: ↑25 Jan 2023, 15:38Bunlar eş ama arkadaş değil. Bunu arkadaşlarına yapmazsın. Ancak anlaşmaya varırsaArkadaşların eşleri özellikle çekicidir. Bir arkadaşımın karısını tek başıma siktim ve sonra bir arkadaşımla buluştuğumda çıplak karısı hep gözümün önündeydi. O evde yokken onlara gelmek için bahaneler üretmeye devam ettim. Ancak evdeyken bile aldatan kişiyle gizlice sevişmeyi başardı![]()
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
Peki bunda yanlış olan ne? Pek çok insan arkadaşlarını ve kız arkadaşlarını mzhm ve zhmzh’e davet ediyor.STI: ↑25 Jan 2023, 15:41Anlaşmaya varmış gibiBunlar eş ama arkadaş değil. Bunu arkadaşlarına yapmazsın. Ancak anlaşmaya varırsasapık: ↑13 Jan 2023, 19:27 Arkadaşların eşleri özellikle çekicidir. Bir arkadaşımın karısını tek başıma siktim ve sonra bir arkadaşımla buluştuğumda çıplak karısı hep gözümün önündeydi. O evde yokken onlara gelmek için bahaneler üretmeye devam ettim. Ancak evdeyken bile aldatan kişiyle gizlice sevişmeyi başardı![]()
-
- Sürtünmeler
Uzun süre ortalıkta yoksam polisi ara
İş arkadaşlarıma bu gece kimin karısını sikebileceğimi soracağım
Uzun süre ortalıkta yoksam polisi ara
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1232
*yorum yok!)))
vit123: ↑11 May 2021, 22:27 Az önce karılarınızın ve gelinlerinizin kendilerini başka bir erkeğe vermelerini izlediniz. Siz, eşiniz ve bir tanıdığınız çıplakken, önünüzde karınızı okşayıp sonra siktiklerinde ve aynı zamanda onun da size ilgi gösterdiği MFM formatını hayal edin. İşte o zaman sertleşmek çok zor olur.

-
- Sürtünmeler
- Total posts: 375
Üçüncüsünde benimki benden hiçbir şey istemiyor. Ben olmadan da sahip oldu. Onu ancak önümde oral seks yapmaya ikna edebildim. Adam onu yaladığında ve ben onun sürüklenişini izlediğimde... bu bir heyecandı. Süper!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 180
Böyle bir duruma nasıl sakin bir şekilde tepki verebildiğinizi, hatta bunu kendi yararınıza çevirebildiğinizi anlamıyorum
Hayır, bunu küçümsemiyorum; eğer ikiniz de bundan hoşlanırsanız, o zaman sizi korusun )
Fakat şahsen ben eşimle flört etmelerini bile izleyemezdim
Bunun için çoktan savaşmaya koşardım) ve bu durumda boşanma olsaydı adam acil servise gönderilirdi)
Hayır, bunu küçümsemiyorum; eğer ikiniz de bundan hoşlanırsanız, o zaman sizi korusun )
Fakat şahsen ben eşimle flört etmelerini bile izleyemezdim
Bunun için çoktan savaşmaya koşardım) ve bu durumda boşanma olsaydı adam acil servise gönderilirdi)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 39 Replies
- 3473 Views
-
Last post by galip11
-
- 49 Replies