Kızınız büyürken nasıl yaşıyorsunuz?
-
Автор темыDesmond
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 4 months
Kızınız büyürken nasıl yaşıyorsunuz?
Babalar, kızınızın büyüdüğü ve cinsel açıdan aktif olduğu gerçeğiyle nasıl yaşıyorsunuz? Artık kıçından ne verebilir ki? Yoksa oral seks mi veriyor? spermin tadını sever ve yüzdeki hissi. Büyük bir sikin üzerine çılgınca binmeyi seviyor ve o anda kıçına şaplak atıldığında bundan şiddetle boşalıyor. Nasıl hissediyorsun?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kızınız büyürken nasıl yaşıyorsunuz?
Çok tuhaf bir yazı! Yani seks konusunda deli oluyorsunuz ve bundan maksimum zevk almak istiyorsunuz, ancak kızınızın iyi bir alet yerine pati emmesi mi gerekiyor? Neden?
- These users thanked the author Nikk for the post (total 2):
- Sibiryak89, Andrey Petrov
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Registered for: 2 years 9 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Normal bir tavrım var ve normal bir şekilde yaşıyorum... İyi yetiştirildim... Ve bundan utanmıyorum kızlarımla seks hakkında konuşun... bana bir ipucu verin, destek olun...Desmond: ↑09 Jan 2023, 17:18 Babalar, kızınızın büyüdüğü ve cinsel açıdan aktif olduğu gerçeğiyle nasıl yaşıyorsunuz? Artık kıçından ne verebilir ki? Yoksa oral seks mi veriyor? spermin tadını sever ve yüzdeki hissi. Büyük bir sikin üzerine çılgınca binmeyi seviyor ve o anda kıçına şaplak atıldığında bundan şiddetle boşalıyor. Nasıl hissediyorsun?
-
- Orgazm!
- Total posts: 596
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
Ben iyiyim. O bir yetişkin, nişanlısı var. İşte o zaman cinsel olgunlaşmaya yeni başlıyordu, işte o zaman hastalanmaya başladım. Herhangi bir partisinde baştan çıkarılacağını veya tecavüze uğrayacağını düşündüm. Ama zamanla bir şekilde kendiliğinden geçti
- These users thanked the author dema11 for the post (total 3):
- Şalun70, Hayalperest, Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
dema11,
Kabul ediyorum.. . Sadece partiler değil, aynı zamanda kekler de yapan sıradan bir adam ortaya çıktığında... her şey daha kolay hale gelir... ama gençlerin saçları beyazladığı zamanlar...
Kabul ediyorum.. . Sadece partiler değil, aynı zamanda kekler de yapan sıradan bir adam ortaya çıktığında... her şey daha kolay hale gelir... ama gençlerin saçları beyazladığı zamanlar...

-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
Shalun70, tüm adamları tek başıma değerlendirdim ve Gençliğimde tek bir eteği bile kaçırmadım
-
- Nirvana’dayım
dema11,
Bir yandan bu iyi... eğer aranızda güvene dayalı bir ilişki varsa... o zaman kızınıza şu veya bu durumda nasıl doğru davranacağı anlatılabilir... Öte yandan, bir eksi de var... deneyim daha da fazlasını verir endişe nedeni...
Bir yandan bu iyi... eğer aranızda güvene dayalı bir ilişki varsa... o zaman kızınıza şu veya bu durumda nasıl doğru davranacağı anlatılabilir... Öte yandan, bir eksi de var... deneyim daha da fazlasını verir endişe nedeni...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 91
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Genel olarak parçalanmadığı sürece umurumda değil. Genel olarak iyi bir adam bulup evlenmesine izin verin)))
-
Автор темыDesmond
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
- Registered for: 3 years 4 months
niqk, muhtemelen pek hoş olmayacak o kızın zaten birinin güzel aletini yaladığını biliyor ya da tahmin ediyorsun
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ama bunu artık anlamıyorum! İyi seksi seviyorsun, değil mi? Senin sevdiğin türden, düzgün insanların sahip olması gereken türden değil! Ve eğer kızınız emmeyi seviyorsa bunun nesi yanlış?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Oldukça normal. Büyüdü ve dolu bir hayat yaşıyor. Hayatının cinsel yön de dahil olmak üzere çeşitli olmasını seviyorum. Seksten keyif almasına sevindim. Ancak dürüst olmak gerekirse beni ilk adamıyla tanıştırdığında biraz tuhaflık ve utanç hissetti.Desmond: ↑09 Jan 2023, 17:18 Babalar, kızınızın büyüdüğü ve cinsel açıdan aktif olduğu gerçeğiyle nasıl yaşıyorsunuz? Artık kıçından ne verebilir ki? Yoksa oral seks mi veriyor? spermin tadını sever ve yüzdeki hissi. Büyük bir sikin üzerine çılgınca binmeyi seviyor ve o anda kıçına şaplak atıldığında bundan şiddetle boşalıyor. Nasıl hissediyorsun?
- These users thanked the author Tanya for the post (total 4):
- Nikk, Diktatör, Sibiryak89, Yün
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
Bununla gayet iyi yaşıyorum. Kızım anladığım kadarıyla 17-18 yıl önce cinsel aktiviteye başladı. Eğer annesi oral seks yapıyor ve anal seks yapıyorsa, kızının da bu tür hareketleri oldukça doğaldır...Desmond: ↑09 Jan 2023, 17:18 Babalar, kızınızın büyüdüğü ve cinsel açıdan aktif olduğu gerçeğiyle nasıl yaşıyorsunuz? Artık kıçından ne verebilir ki? Yoksa oral seks mi veriyor? spermin tadını sever ve yüzdeki hissi. Büyük bir sikin üzerine çılgınca binmeyi seviyor ve o anda kıçına şaplak atıldığında bundan şiddetle boşalıyor. Nasıl hissediyorsun?
- These users thanked the author Diktatör for the post:
- Sibiryak89
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
17 yaşıma kadar tek bir şeyden endişeleniyordum, "etek" e getirmeyeceği, her şey yolunda gitti, o evli, ama şimdi onun nerede ve kimin elinde olduğu açıkçası umurumda değil ...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post (total 3):
- Tanya, Rasaroam, Diktatör
-
- Nirvana’dayım
https://i.postimg.cc/52Fg2ZSc/3.gif
nTıpkı böyle mi?Sibiryak89: ↑13 Jan 2023, 10:28 17 yaşıma kadar tek bir şey için endişeleniyordum, onu “etek” noktasına getirmeyeceğim, sorun olmadı, evliyim ama şimdi nerede ve kimde, açıkçası ben umurumda değil...![]()
- These users thanked the author Tanya for the post (total 2):
- Sibiryak89, Diktatör
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Пусть у её мужа голова болит, она теперь его фамилию носитTania: ↑13 Jan 2023, 10:32Gerçekten amaç bu mu?Sibiryak89: ↑13 Jan 2023, 10:28 17 yaşıma kadar tek bir şey için endişeleniyordum, "etek" noktasına getirmeyeceğim, sorun olmadı, evliyim ama şimdi nerede ve kimde , açıkçası umurumda değil...![]()
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Tanya
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Böylece yalnızca kızınızın keyifli seks hayatının tadını çıkarabilirsiniz!
-
- Nirvana’dayım
Ну может и прав!Sibiryak89: ↑13 Jan 2023, 13:12Пусть у её мужа голова болит, она теперь его фамилию носитTamburda bu var mı?Sibiryak89: ↑13 Jan 2023, 10:28 17 yaşıma kadar tek bir şey için endişeleniyordum, "etek"e getirmeyeceğim, sorun olmadı, evliyim ama nerede ve nerede açıkçası ona kimin sahip olduğu umurumda değil..![]()
https://i.postimg.cc/52Fg2ZSc/3.gif![]()
- These users thanked the author Tanya for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 9 months
Neden şimdi endişeleniyorsun? En büyüğü yaşamın yolunu kendisi verdi, cinsel sanatı öğretti. Şu anda ne giyiyor bekaret kemeri bekle!? Ya da daha da kötüsü onu bir manastıra mı götüreceksiniz? Evet, aradım, üniversitede çok zorlanıyor. Altı ay içinde erkeklerin ikinci on yıllarına ulaştıklarını söylüyor! Ben sana biat etmedim, sen de bunu istemedin diyorum. Ve geldiğimde, Lariska’yı orada daha çok sevmediğin sürece, onu her zaman sana vereceğim! Ama onun bütün sikikleri sadece ÖĞRETMEN! Görünüşe göre yetişkin bir sike alışmış. Ama tüm öğrenciler ve sınav cehenneme gitti. Bence bu kadar büyük elastik memeler ve dar bir vajina ile kış seansı ıslık çalacak! Yani hayal kırıklığı yok!
- These users thanked the author Andrey Petrov for the post:
- Sibiryak89
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 320 Views
-
Last post by VikaDomina