Annenin gizlice fotoğrafını nasıl çekersin?
-
Автор темыEinstein
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Annenin gizlice fotoğrafını nasıl çekersin?
Ellerinize sağlık, sevgili forum üyeleri! Benim gibi hayran arkadaşlarımdan tavsiye almak istiyorum. Uzun zamandır annemi banyo yaparken gizlice filme almak istiyordum ama bunun bir yolunu bulamadım. Neyle zorluk çektiğimi açıklayacağım, annem doğası gereği bir gece kuşu ve sabah 2-3’te duş alıyor, bu yüzden bir şekilde kamerayı önceden yakalayıp kurmak imkansız ve bunu yapmanın bir yolu yok. Teknik nedenlerden dolayı birkaç saat bekletin. İkincisi konumla ilgili sorun, sanki mümkün olduğunca gizlemek istiyorum ama hiçbir şey manzarayı engellemesin diye ama aynı zamanda kamerayı bulması, gelip başlaması için de çılgın bir istek var. Bunu neden yaptığımı merak ediyorum, onu bir kadın olarak istediğimi itiraf ediyorum ve onu sikiyorum ama bu gerçeğin ötesinde, bu yüzden birincil plana sadık kalacağım. Belki birisinin benzer bir deneyimi olmuştur, tavsiyeyi okumaktan memnuniyet duyarım)
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
Автор темыEinstein
- Flört etmek
- Total posts: 31
- Registered for: 2 years 6 months
- Orientation: biseksüel
Re: Annenin gizlice fotoğrafını nasıl çekersin?
Hayır, sıradan biri ama akranlarımla seks yapmış olmama rağmen bilinçaltımda bir şekilde onu istiyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 594
- Registered for: 3 years 11 months
Ayrıca telefonu banyoda saklamaya çalışacağım, sadece nerede olduğunu düşünmem gerekecek ve bu ilginç bir fikir, annemi çıplak filme çekeceğim, eğer yapabilirsem kesinlikle yayınlayacağım, kesinlikle kazanacağım’ açgözlü olmayın)
- These users thanked the author Tavşan for the post:
- Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
- Oğlunuzu neden kırbaçladınız?
- Ve camı kırmasın diye!
- Yani kırmadı mı?!
- Ne zaman kırarsa çok geç olacak!
...
Konunun yazarının asıl ihtiyacı olan şey budur. Birisi onu kırbaçlasın!
- Ve camı kırmasın diye!
- Yani kırmadı mı?!
- Ne zaman kırarsa çok geç olacak!
...
Konunun yazarının asıl ihtiyacı olan şey budur. Birisi onu kırbaçlasın!
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Mini kameralar var, satın alın ve çekinEnshtein: ↑11 Jan 2023, 01:16 Ellerinize sağlık, sevgili forum üyeleri! Benim gibi hayran arkadaşlarımdan tavsiye almak istiyorum. Uzun zamandır annemi banyo yaparken gizlice filme almak istiyordum ama bunun bir yolunu bulamadım. Neyle zorluk çektiğimi açıklayacağım, annem doğası gereği bir gece kuşu ve sabah 2-3’te duş alıyor, bu yüzden bir şekilde kamerayı önceden yakalayıp kurmak imkansız ve bunu yapmanın bir yolu yok. Teknik nedenlerden dolayı birkaç saat bekletin. İkincisi konumla ilgili sorun, sanki mümkün olduğunca gizlemek istiyorum ama hiçbir şey manzarayı engellemesin diye ama aynı zamanda kamerayı bulması, gelip başlaması için de çılgın bir istek var. Bunu neden yaptığımı merak ediyorum, onu bir kadın olarak istediğimi itiraf ediyorum ve onu sikiyorum ama bu gerçeğin ötesinde, bu yüzden birincil plana sadık kalacağım. Belki birisi benzer bir deneyim yaşamıştır, tavsiyeyi okumaktan memnuniyet duyarım)
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Einstein
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
onu özel olarak gösterir misin? mesaj? Bunu orada tartışacağız
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 547 Views
-
Last post by Firavun faresi
-