Hiçbir şeyi açıklayamazsınız ona. Sadece bizi trollüyor. Ahah, bugün ikinci kez trollendim. Yatacağım. benim günüm değil)))Shalun70: ↑10 Jan 2023, 23:49 Sakura,
Dostum sen ne saçmalıktan bahsediyorsun... sekste iyi ya da kötü pozisyon yoktur... sadece denemelisin... çünkü her çiftin favori pozisyonları farklıdır... Ve bir sır vardır.. . bir pozisyon en genç olanıdır... Diğerini sevmiyorum... yetişkinlikte tam tersi, ama yaşlılıkta başka bir şey var... Mutluluk istiyorsanız... zahmet etmeyin. rutinle... deneyerek birbirinizden sıkılmazsınız ve daha fazla keyif katarsınız... :wink :
4 dakika 41 saniye sonra gönderildi:Sanırım çatı, arduvaz taşı hışırtısı gibi yavaşça hareket ediyor... bunu ilk yazıda bile görebilirsiniz. .. Ya da kişi şiddetten kurtuldu... ve bu yüzden Slekhka kendisi değil...Marinka: ↑10 Jan 2023, 23:38 Evet, haklısın, bir mezhep mi yoksa trol mü. Bu pozisyon hoşuna gitmeyebilir, hoş değildir, rahat değildir, ancak bizi yaralanmalar, yırtılmalar, kanamalarla korkutan seksologlarla bağlantı - sadece bizimle dalga geçiyor. Muhtemelen bu şekilde dikkatleri üzerine çekmek istiyor. Ne olduğunu bilmiyorum.
Kadınlar neden en kötü köpek stili pozisyonunda vajinal seks yapmayı kabul ediyor?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kadınlar neden en kötü köpek stili pozisyonunda vajinal seks yapmayı kabul ediyorlar?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Kadınlar neden en kötü köpek stili pozisyonunda vajinal seks yapmayı kabul ediyorlar?
Marinka,
Evet... Kişi kendisi değil dedim... Bunu dolunayda yazmış olması ilginç...? Evet gibi görünüyor...
Evet... Kişi kendisi değil dedim... Bunu dolunayda yazmış olması ilginç...? Evet gibi görünüyor...

-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 6 months
Genel olarak tabi ki doğa pozunu sevmeyen pek çok kadın ve erkek var. Onlar için diğer pozisyonlar daha büyük keyif verir. Bu nedenle cinsel partnerlerin farklı tercihleri vardır. Sonuç: Benzer cinsel tercihlere sahip partnerlerle seks yapın. Ve birini bir şeyin iyi olduğuna, bir şeyin ise kötü olduğuna ikna etmeye çalışmak çok anlamsızdır. Ancak bu konuda kız birinden ilham aldı. Bir kızın bir tür korkuya takılıp kaldığı görülür. Ancak bu korkuları yok eden biri varsa tüm korkuların üstesinden gelinebilir.
-
- Nirvana’dayım
Elinizde öyle ince bir ipucu var ki yardım edebilecek kişi sizsiniz korkularını yendi mi? )))) Ah, ilk başta bunun bir seks olduğunu düşündün))) O mezhepteki tüm kızlara yardım edecek misin?)))Byutiful: ↑11 Jan 2023, 00:24 Genel olarak tabi ki doğa pozunu sevmeyen pek çok kadın ve erkek var. Onlar için diğer pozisyonlar daha büyük keyif verir. Bu nedenle cinsel partnerlerin farklı tercihleri vardır. Sonuç: Benzer cinsel tercihlere sahip partnerlerle seks yapın. Ve birini bir şeyin iyi olduğuna, bir şeyin ise kötü olduğuna ikna etmeye çalışmak çok anlamsızdır. Ancak bu konuda kız birinden ilham aldı. Bir kızın bir tür korkuya takılıp kaldığı görülür. Ancak bu korkuları yok eden biri varsa tüm korkuların üstesinden gelinebilir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
- Registered for: 2 years 5 months
Ağrı her pozisyonda olabilir. Ve köpek stili olarak da bilinen köpek stili pozu çok heyecan verici ve en iyilerden biri. Ve hoşlarına gittiği için katılıyorlar, çok basit
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 8 months
Acı veya kanamayla ilgili korku hikayelerine gelince, bana öyle geliyor ki bu kesinlikle doğru değil. Her durumda, bu tür örnekleri görmedim.
Çünkü bu pozisyonu kullanırken bir erkeğin boşalması garantidir. Çünkü bu pozisyon her şeyi bir erkeğin ellerine vermenize ve yalnızca zevk almanıza olanak tanır.Sakura: ↑10 Jan 2023, 19:27 Kadınlar neden en kötü köpek stili pozisyonunda vajinal seks yapmayı kabul ediyorlar? Sonuçta korkunç acılara, kanamalara ve yırtılmalara katlanmak zorundalar. Ve ayrıca dayanılmaz ahlaki aşağılanma. Onları ne motive ediyor? Dünya dışı aşk, hediyelere ve paraya bağımlılık, kocasına olası ihanet veya mazoşizm korkusu?
Acı veya kanamayla ilgili korku hikayelerine gelince, bana öyle geliyor ki bu kesinlikle doğru değil. Her durumda, bu tür örnekleri görmedim.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
Marinka, yardım önerebilirim. Evet, sanırım kız orada sikildiği için mutlu. Yardım istemedi)
8 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
3 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca bağlıdır penisin büyüklüğüne göre. Tabii ki, eğer penis devasa ise, kıza zarar verir. Bu durumda penis, bildiğim kadarıyla rahim ağzına yaslanabiliyor ve bu da kızda ağrıya veya rahatsızlığa neden oluyor. Belki de kızın demek istediği buydu.
8 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
Bir kadını arkadan ve hızlı sürtüşmelerle sikerken boşalmak kişisel olarak bana gerçekten çok iyi geliyorTania: ↑11 Jan 2023, 09:54Çünkü bu pozisyonu kullanırken bir erkeğin boşalması garantidir. Çünkü bu pozisyon her şeyi bir erkeğin ellerine vermenize ve yalnızca zevk almanıza olanak tanır.Sakura: ↑10 Jan 2023, 19:27 Kadınlar neden en kötü köpek stili pozisyonunda vajinal seks yapmayı kabul ediyor? Sonuçta korkunç acılara, kanamalara ve yırtılmalara katlanmak zorundalar. Ve ayrıca dayanılmaz ahlaki aşağılanma. Onları ne motive ediyor? Dünya dışı aşk, hediyelere ve paraya bağımlılık, kocasına olası ihanet veya mazoşizm korkusu?
Acı veya kanamayla ilgili korku hikayelerine gelince, bana öyle geliyor ki bu kesinlikle doğru değil. Zaten ben böyle örnekler görmedim.
3 dakika 14 saniye sonra gönderildi:
Ayrıca bağlıdır penisin büyüklüğüne göre. Tabii ki, eğer penis devasa ise, kıza zarar verir. Bu durumda penis, bildiğim kadarıyla rahim ağzına yaslanabiliyor ve bu da kızda ağrıya veya rahatsızlığa neden oluyor. Belki de kızın demek istediği buydu.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
- Registered for: 2 years 5 months
Gençken, vajinasından osuruk gibi hava çıktığı için köpek stilinden kaçınan bir kızım vardı, bu pozisyonda
bir şey hatırladım. Üstelik şimdi hatırladığım kadarıyla bunu yüksek sesle bile dile getiremiyordu: Köpek stilini koyuyorsun, sürtüşmeye başlıyorsun, komik bir ses çıkıyor, iki sürtüşme daha yapıyor ve sikinden uzaklaşıp sırt üstü yatıyor. Eh, gençlik.

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Evet, konunun başlığından da anlaşılıyordu. Neden buna zaman harcadın ki?

-
- Nirvana’dayım
Anlamadım. İnsanların kafasında bir sürü hamamböceği var. Ben de bir istisna değilim. Bu yüzden burada yazdıkları her şeye inanıyorum ama her zaman değil
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Konunun yazarına yetişmek için, hayattan bir hikaye: Adamlar fabrikanın sigara içme odasında sigara molasında oturuyorlardı ve kim kimi nasıl becerdi, köpek stilinin hem daha rahat hem de daha eğlenceli olduğu konusunda hemfikirdiler. özellikle dolgun bir kadını ittiğinizde göğüsleri sallanır, dizgin gibi yakalarsınız ve daha da ileri iteriz. Ve kırsal kökenli bir emekli şunu soruyor: Kanser nasıldır? Ona detaylı bir şekilde anlatırlar, bunu daha önce hiç denemediğini anlar ve büyükannesiyle deneyeceğine söz verir. Bir hafta sonra adamlar soruyor: Denedin mi Pertrovich? Diyor ki - hayır, büyükannesini köpek stiline koydu, onu dikmeye başladı ve o da omzunun üzerinden: Neden bana inek gibi davranıyorsun? Ve o reddetti. Herkes düştü.
7 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Gerçekten yüzde yüz bu pozisyonda boşalan bir kızım var ve bu onun en sevdiği, rahat ve en keyifli pozisyonu. Konunun yazarının saçmalıklardan yola çıkarak bir konu ortaya çıkardığını düşünüyorum. Bu yüzden pek çok okuyucu buna tepki gösterdi.
7 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Gerçekten yüzde yüz bu pozisyonda boşalan bir kızım var ve bu onun en sevdiği, rahat ve en keyifli pozisyonu. Konunun yazarının saçmalıklardan yola çıkarak bir konu ortaya çıkardığını düşünüyorum. Bu yüzden pek çok okuyucu buna tepki gösterdi.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 9 months
Marinka, Evet, oluyor! Sunumla doldurulmuş bu tür pek çok yutturmaca var. Mesajları artırmak amacıyla yaratılmışlardır. Bir nevi tıklama tuzağı. Herhangi bir motora ihtiyaç vardır. Daha fazla, daha iyi.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 254
tam bir saçmalık.. köpek stili (köpeğiniz... bir sürü saçmalık okudum) tüm kadınlar bayılır.. ve bir erkeğin omuzlarındaki bacaklar, sevdiğiniz kişiyi bekaretinden mahrum bırakmak için en iyi pozisyondur, daha iyi nüfuz ve daha az acıdır ayrılık sırasında. hala rahatsızlık olsa da... ama ayrılmadan önce sevgilinizi dilinizle orgazma ulaştırmak yine de daha iyidir)))
-
- Nirvana’dayım
Tıpkı diğer pozlar gibi köpek pozunun da birçok çeşidi vardır. Başımı ve göğsümü yatağa bastırdığımda popomun yukarıya doğru çıkması hoşuma gidiyor. Adam beni kalçalarımdan sıkıca tutuyor ve zaman zaman kalçalarıma şaplak atıyor.) Denemekten korkabilirsiniz ama bir kez denediğinizde, tekrar tekrar yapmak isteyeceksiniz.)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
Evet, trollemeye benziyor. Kullanıcı tarafından oluşturulan üç konudan ikisi bu "sorun"a ayrılmıştır.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 63 Replies
- 4743 Views
-
Last post by Kunimen
-
- 23 Replies