Bir kır evinde reşit olmayı "bir yetişkin gibi" kutlamayı teklif ediyorlar. Kabul etmek ya da etmemek?

Bir kadına ilişkiler ve seks açısından sizi neyin endişelendirdiğini sorun
Автор темы
AngelinaWTF
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25
Registered for: 2 years 9 months
 Bir kır evinde reşit olmayı "bir yetişkin gibi" kutlamayı teklif ediyorlar. Kabul etmek ya da etmemek?

Unread post by AngelinaWTF »

Üniversitede benimle birlikte okuyan iki kişi var, ikisi de 28 yaşında. En başından beri bana patronluk taslamaya, benimle ilgilenmeye başladılar, genel olarak en iyi arkadaşlarım oldular. Genel olarak birbirlerini çocukluktan beri tanıyorlar. Bana yardım ettiler, benimle ilgilendiler, beni hiç rahatsız etmediler ve sonra aniden doğum günümü şehir dışında yüzme havuzlu bir ev kiralayarak kutlamayı teklif ettiler. Bir arkadaşım git diyor, diğeri ise olmaz diyor. Tabii bana tecavüz edeceklerini sanmıyorum, iyi ve nazikler ama ne kadar sarhoş olduklarını asla bilemezsiniz. Kabul etmek ya da etmemek?
These users thanked the author AngelinaWTF for the post:
Sibiryak89
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kır evinde reşit olmayı "bir yetişkin gibi" kutlamayı teklif ediyorlar. Kabul etmek ya da etmemek?

Unread post by Nikk »

Hatta ilginç hale geldi - tüm bu destan nasıl sona erdi? :soru:
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months
 Re: Kır evinde reşit olmayı "bir yetişkin gibi" kutlamayı teklif ediyorlar. Kabul etmek ya da etmemek?

Unread post by Tanya »

niqk: 14 Dec 2022, 22:05 İlginç hale geldi; tüm bu destan nasıl sona erdi? :voprosy:
Başlayan şeyin aynısı...
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 5 months

Unread post by Nikk »

Her şey bir soruyla başladı...
Автор темы
AngelinaWTF
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 25

Unread post by AngelinaWTF »

Gemma: 19 Nov 2022, 23:44 Yani her şey kafa karıştırıcı bir soruyla başladı
Doğum günümüz için bir su parkına gittik ve yılbaşından önce de oraya gideceğiz bir ülke parkı
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1704
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İsveç125 »

Peki ya bu şekilde yeni yılı tüm forumla kutlamayı ve birbirimize selamlaşmayı teklif etsek?
These users thanked the author İsveç125 for the post:
annem adam yaptı
Diğerleri_p
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 83
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Diğerleri_p »

svetik125: 14 Dec 2022, 23:12 Yeni yılı tüm forumla birlikte kutlamayı ve birbirimizi yenmeyi teklif etsek ne olur?
Bu fikir kesinlikle harika. Ancak bu sitede herkesin yönelimi farklı olduğundan ve forum üyelerinin hayal gücü çok büyük olduğundan. Hetero yönelimle birine sırtınızı dönmek son derece tehlikelidir)))
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

Kısıtlamaların bir listesini yapın! Sonuçta, böyle insanlar her zaman vardır!

2 dakika 32 saniye sonra gönderildi:
svetik125: 14 Dec 2022, 23:12 Peki bunu teklif edersek, tüm forum Yeni Yılı kutlayıp birbirini öldürmeli mi?
Fikir kesinlikle harika. Ancak bu sitede herkesin yönelimi farklı olduğundan ve forum üyelerinin hayal gücü çok büyük olduğundan. Hetero yönelimde birine sırtınızı dönmek son derece tehlikelidir)))
Ya da bir mantar satın alın))) :cat1:
Kumlu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kumlu »

Deliklerini ısıtarak seni, özellikle de MFM’yi sikerdim. Buna hazırlıklı olun, evin içinde atlayamayacaksınız
İsveç125
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!

İşte böyle aptallar var ve her şeyi mahvediyorlar! :hırçın:
Kumlu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Kumlu »

Yetişkinlerin işinin gidip çay içmek olduğunu sanıyorsun, safsın
Mimarlar
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 16

Unread post by Mimarlar »

Bir seks forumunda bir soru sordu. Herhangi bir kadın.ru değil .. bunların hepsinin doğru olup olmadığı açık, her şey herkes için iyi sonuçlandı. Ama o bunu yazmayacak ve adamlardan bunu söylememelerini isteyecek.
Sibiryak89
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 4644
Registered for: 4 years 7 months

Unread post by Sibiryak89 »

Doğum gününün nasıl geçtiğini merak mı ediyorsun? Stüdyonun yazarı😄
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

Andre_s: 14 Dec 2022, 23:21
svetik125: 14 Dec 2022, 23:12 Ve eğer bunu teklif edersek, tüm forum Yeni Yılı kutlayıp birbirini öldürmeli mi?
Bu fikir kesinlikle harika. Ancak bu sitede herkesin yönelimi farklı olduğundan ve forum üyelerinin hayal gücü çok büyük olduğundan. Hetero yönelimde birine sırtınızı dönmek son derece tehlikelidir))
Üç yönelim: 1 kim sikiliyor, 2 kim sikiliyor, 3 kim sikiliyor geri kalanı ona bakıyor.
merhaba duymuyorum.
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1200

Unread post by merhaba duymuyorum. »

AngelinaWTF: 20 Nov 2022, 12:06
Göreceksiniz!!! Ayrıca seni kıçından sikecekler, üstelik birden fazla kez! Mesela ben bir kıçı reddetmem.
Kahretsin, onlar benim arkadaşlarım!!! Hiçbiriyle yatmayacağım, tamam mı? Henüz bir erkek bulamadım. Onlarla sadece arkadaşız
Tolyan: 20 Nov 2022, 11:33 İşte akıllı ve deneyimli bir kadın doğru konuşuyor
Evet, o yanlış konuşuyor. Ben onlarla olmayacağım, tamam mı? Eğer böyle bir şey yapmak isteseydiler, başka kimsenin yanlarına almasına izin vermezlerdi
Forumdaki herkesin aptal olduğu, sadece akıllı mı?
Öyle değiller 😄
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Kızlara ve kadınlara yönelik sorular”