Bunlar ilk görüşte aşkın belirtileri mi?

Cinsiyetle ilgili olan ancak diğer bölümlere uymayan her şey
Автор темы
Sakura
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 18
Registered for: 2 years 4 months
 Bunlar ilk görüşte aşkın belirtileri mi?

Unread post by Sakura »

Bunlar ilk görüşte aşkın belirtileri mi? Birincisi: Bir erkek, bir kadına gönderdiği her SMS mesajına "sevgili" kelimesiyle başlar. Ve ilk buluşmadan sonra onu yalnızca bu şekilde çağırıyor, başka şekilde değil. İkincisi: Birlikte yaşamaya başlamadan önce erkek, kadının tüm boş zamanlarını kendisi ile doldurmaya çalışır. Yatağa tek başına kitap okumak, film izlemek veya ev işlerini yapmak için gittiği konusunda yalan söyleme ihtiyacı duyuyor. Üçüncüsü: Bir erkek, bir kadınla buluştuktan en geç beş ila yedi gün sonra seks yapar. Dördüncüsü: Bir erkek bir kadını o kadar çok ister ki, ön sevişme için yeterli sabrı yoktur. Kuni bunu ancak açlığını giderdikten sonra yapar. Beşincisi: Bir adam, bir kadının bacaklarını ayırmaya çalışıyor ve uyluğunun iç kısmında morluklar bırakıyor. Ona sonuna kadar sahip olabilmek için mümkün olduğu kadar derine inmeye çalışır. Altıncısı: Aşk gecesinin ortasında, bir erkek, kovboy kız pozisyonundaki bir kadından, bu pozisyonun ona acı veya rahatsızlık verdiğini söylese bile, seks talep eder. Sonuçta bu pozisyonda seks, erkek açısından büyük bir fedakarlıktır. Yedinci: İlk yakınlaşmadan önce erkek, kadına belli bir görüntüye uyması için tamamen epilasyon yaptırması, verdiği çorapları ve iç çamaşırlarını giymesi gerektiğini söyler. Sekizinci: Bir erkek bir an önce birlikte yaşamaya başlamak ister ve üçüncü randevuda bir kadını medeni evliliğe davet eder. Dokuzuncu: zaten ikinci veya üçüncü buluşmada, adam çocuklarla ilgili birlikte planlar yapmaya başlar. Onuncu: İlk buluşma aşamasında, bir adam bir kadını ailesiyle tanıştırır.
These users thanked the author Sakura for the post (total 2):
SERG!!, Nikk
N@TyPaL
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 194
 Re: Bu ilk görüşte aşkın belirtisi midir?

Unread post by N@TyPaL »

Dürüst olmak gerekirse bu biraz çılgınca. İlk buluşmadan sonra "sevgilim" yazmak - kadınların% 80’i aptalca kaybolacak. İlişkinin başında sürekli kendini doldurmaya çalışan takıntılı erkekler de kadınlarda kaygıdan başka bir şey yaratmazlar... Tam tersine aşırı ilgi göstermeyen ve ölçülü davrananlarla ilgilenirler, ve uşak köpeklerini hiç düşünmeden arkadaşlık bölgesinde bırakacaklar. Seks yapmak için en geç üç ila yedi randevu - tam tersine, aşık bir adam seks yapmadan uzun süre bekleyebilir, elbette hızlı olmak ister, ama gerçekten harika bir başlangıç ​​​​yapmak istiyorsa, acele etmeyecek ve ne kadar beyefendi olduğunu gösterecek. Kuni’nin açlığını giderdikten sonra yaptığı da saçmalık. Bir kızı memnun etmek istiyorsanız, tam tersine sabırlı olmanız, ön sevişmeyi uzatmanız, tepkisine çok dikkat etmeniz ve iyi bir şekilde uyarılabilmesi için oral seks yapmanız gerekir... Bacaklarınızı ayırmaya çalışmak yarık tamamen birdenbire ortaya çıktı, bunun ve morluk bırakmanın ne anlamı var... *x) İlk yakınlaşmadan önce ona neyi, nasıl yapacağını ve nerede tıraş olacağını söyleyin - evet , Aşık bir erkeğin seksten önce nasıl koşullar belirlediğini, nasıl tıraş edilmesi gerektiğini ve genellikle bu tür kişisel konuları tartıştığını görebiliyorum :D Tam tersine, onu çıplak ve sade görmekten memnun olacak orada ne olduğunu ve nasıl olduğunu anlayın. Kıza şöyle demeyi deneyin: "Pekala, amını tıraş et, seni ilk defa sikeceğim, görmüyor musun, aşığım ve her şeyin en üst seviyeye çıkmasını istiyorum, kahretsin sen. gözlerinizi kırpıştırarak, külot - paraşüt değil, normal çorap ve iç çamaşırı bulmaya çalışın." İkinci veya üçüncü randevuda sadece kadın çocuk için plan yapabilir, aynı şey medeni evlilik için de geçerlidir. Daha çok, bir kızın ilk ilişkiden sonra nasıl bir düğün yapacağını, nasıl bir çocuk sahibi olacağını hayal etmesi ve adamın arkasına yaslanıp "Ben güzelim" diye düşünmesi gibi. Kesinlikle böyle düşüncelere sahip olamaz, sadece hedefe ulaşıldığına sevinir. İlk buluşma aşamasında, onları ebeveynlerle tanıştırmak - buna katılıyorum. Lokantadan sonra böyle yürüyor ve düşünüyor: Onu hemen annemle tanıştırmalıyım ki, hangisinin hostes olduğunu anlasın, yoksa aşık olsam da onu restoranlara götürmek umurumda olur :D
These users thanked the author N@TyPaL for the post (total 2):
Timur59, Andrey Petrov
Timur59
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 21
Registered for: 2 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Timur59 »

Üzgünüm yazar
Görünüşe göre çok gençsin
Aşk onun için tutku ve onunla ilgilenmek, onun tüm tuhaflıklarını ve hamamböceklerini kabul etmek ve onlara hayranlık duymaktır
Ve senin için: "sevgili" "hemen seks ve her türlü seks tekniği ve zaten "olması gerekenler"...
Автор темы
Sakura
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Sakura »

Timur59: 03 Jan 2023, 14:04umurumda
Ancak bir erkek, bir kadınla kovboy kız pozisyonunda sevişerek onun için büyük bir fedakarlık yapar. Ve bir kadına olan sevgi fedakarlıklarda kendini gösterir.
Timur59
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Timur59 »

)) komiksin genç adam
poz sayesinde, söz veriyorum, artık senin hakkında yorum yapmayacağım ama seni okumak eğlenceli olacak
Ve duruş, çiftlerden birinin hem fizyolojik hem de psikolojik özelliklerinden etkileniyor
Bu arada bu pozu beğendim ve bunda hiçbir fedakarlık yok
Автор темы
Sakura
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Sakura »

Timur59: 03 Jan 2023, 15:00 fizyolojik
Ben bir kızım. Ve fedakarlık şu ki istisnasız tüm erkekler kızın kendilerini bu pozisyonda kullandığını düşünüyor. Yani bu, kadınlar adına sınırsız bir sevgi ve büyük bir fedakarlıktır.
Timur59
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Timur59 »

Kaç erkek tanıdığını bilmiyorum ama beni hariç tutabilirsin: beni bu pozisyonda kullanmıyorlar ama aynı zamanda bana estetik zevk de veriyorlar ama zaten yazdım
Sana iyi şanslar ve hayatta daha az hayal kırıklığı
Ve son olarak aşk seks ve poz değildir)
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Andrey Petrov »

Sakura, Ve tüm bu ilk görüşte aşk üzerine inceleme sekste erkeğin aşağıda, kadının ise üstte olması durumunda özünü feda edeceği şeklindeki yanlış düşünceye dayanmaktadır!? HAHA (3 kez)! Evet, şimdi en küçük kızımla bile uzanmaktan mutluyum! O sadece kovboy kız pozisyonunu seviyor. Muhtemelen bu böyle bir cephe: benim baba, seni siken benim, artık sorumlu benim! Bunun gençlik saçmalığı olduğu açık, sadece 16 yaşında. Ve kalçalarıyla da çalışmasına izin verin! Bu, doğduğundan 16 yıl sonra ona ilk görüşte aşık olduğum anlamına mı geliyor?
Автор темы
Sakura
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Sakura »

Timur59: 03 Jan 2023, 15:26zevk
Neden forumlarda kendine güveni olmayan kızlar erkeği küçük düşürüp kullanacaklarından korktukları için bu pozisyonu reddediyorlar?

1’den sonra gönderildi saat 32 dakika 53 saniye:
N@TyPaL :03 Jan 2023, 13:22genel olarak
Ancak bir arkadaşıyla erkek arkadaşının tam da böyle bir hikayesi vardır. Sadece çocuklardan ve medeni evlilikten bahsediyor. Listedeki diğer her şey ektedir. Bacaklarında bıraktığı morluklar ise tutkulu bir aşkın göstergesidir. Bir erkek bir kadını ne kadar çok severse, ona o kadar keskin ve derinden nüfuz etmek ister. Hatta bir tutku anında bacağını bile bükebilir. Ve kovboy kız pozisyonu erkek açısından büyük bir fedakarlıktır. Sonuçta erkekler bu pozisyonda kızların kendilerini kullandığını düşünüyor.
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 2 months

Unread post by Nikk »

Aşık erkeklerin işaretlerini merakla okudum. Eğlenceli! Kadın aşkının işaretlerini okumak isterim...
Автор темы
Sakura
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Sakura »

niqk: 03 Jan 2023, 18:08aşıklar
Bir kadına gerçekten aşık olduğunuzda, tüm bu işaretlere sahip miydiniz?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Sakura: 03 Jan 2023, 18:09
niqk: 03 Jan 2023, 18:08aşıklar
Bir kadına gerçekten aşık olduğunuzda, tüm bu işaretlere sahip miydiniz?
Orijinallerin söylediği gibi: kötü bir soru! Birincisi, birine hangi işaretleri gösterdiğimi hiç analiz etmedim - sadece sevgilime karşı sıcak hisler besledim ve onun mutlu olmasını istedim. İkincisi,
sadece gerçek aşk! olan aşk durumunda empatim yoğunlaşır ve kızın duygularını ve durumunu hassas bir şekilde hissederim ve duygularımla
ona baskı yapmam. Üçüncüsü, eğer bir kız karşılıklı olarak aşıksa, o da beni çok iyi hissediyor ve mahremiyete ihtiyacı varsa bunu öyle bir şekilde söyleyecek ki, onu çok iyi anlayacağım ve karışmamam gereken yere karışmayacağım .. Sen. elbette daha fazla şey sıralayabilirim, ama neden? Onu seviyorum! Ve o beni gerçekten seviyor!
Ve bu bizim için yeterli!!!
These users thanked the author Nikk for the post:
Alina
Alina
Oral stimülasyon
Oral stimülasyon
Total posts: 172
Orientation: biseksüel

Unread post by Alina »

niqk: 03 Jan 2023, 18:27 Onu seviyorum! Ve o beni gerçekten seviyor!
Merhaba, Gizli şövalyem!!! Size ve tüm forum üyelerine Mutlu Yıllar!!! Alinka’nız :angel: Bana foruma ne olduğunu söyle... arama motoruna erotik forum yazdığımda arama başarısız oldu, forumun kapatıldığını ve ardından biraz farklı bir forum daha olduğunu düşündüm. arama motorunda sexforum.top adresi belirdi ama burada şifre dahil tüm verilerimin yeniden girilmesi gerekiyordu ve şifreyi çoktan unutmuş ve artık kaydolduğum posta kutusunu değiştirmiştim... Pembe sayfama bakıyorum ve şimdi oraya ulaşamıyorum biliyorum... YARDIMCI... :nasuku:
These users thanked the author Alina for the post:
Nikk
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinochka,
Ne oldu? forum - Bilmiyorum. Benzer saçmalıklar - Adresi yazdım ve yanıt olarak sessizlik oluştu... Sonra bir arama motoru aracılığıyla buldum.
Fakat sayfam hala orada... Sizinle bir kez daha iletişim kurmaya çalışacağım kişisel mesaj, belki senin için her şey yolundadır?
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Nikk »

Alinochka,
İşte burada şu: Size PM’den mesaj gönderdim. Nasıl geldi?
ÖM olarak da yanıtlayın...
Mishanja11
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 308

Unread post by Mishanja11 »

Alinochka: 03 Jan 2023, 20:29 .. Pembe sayfama bakıyorum ve şimdi oraya nasıl gideceğimi bilmiyorum.... YARDIM
Alinochka, var bir bölüm: yöneticiler için soru, bu yüzden buna denildiğini düşünüyorum. Size yardımcı olabileceklerini düşünüyorum.
Автор темы
Sakura
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Unread post by Sakura »

Hadi bakalım! Konum bir sebepten dolayı sular altında kaldı. Ve yukarıdakilerin hepsinin aşk olup olmadığına dair tek bir kelime bile yok.
Andrey Petrov
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 515
Registered for: 3 years 7 months

Unread post by Andrey Petrov »

Sakura, sana söylemiştim: aşağılama hakkındaki sapkınlığını bırak Bir erkeğin bir kadının kovboy kızı pozuyla pozu ve sonra her şey bir araya gelecek! HAYIR, SİZ fitnenizde ısrar edin!

3 dakika 35 saniye sonra gönderildi:
Alinochka, Evet, Evet, Alinochka, sexforum.win forumumuzun kullanılamadığı ortaya çıktı! Arama motoruna sexforum.top yazmanız yeterli; şifreniz veya yeniden kayıt olmanıza gerek kalmadan sayfanızın tamamı orada olacak!
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks çardağı”