Karısı başkalarının sikini almayı umursamıyor
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
- Total posts: 527
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karısı başkalarının sikini almayı umursamıyor
Beni burada birçok kişi tanıyor. Birçok kişi benim sadece fantezilerimde boynuzlandığımı biliyor. Bazı insanlar benim sadece genç bir mastürbasyoncu olduğumu düşünüyor...
Fakat görünüşte umutsuz olan durumum düzelmeye başladı. 30 Aralık’ta harika bir sikiştik ve sevgilimi en sevdiğim pozisyonda siktiğimde, o yüzüstüydü ve ben de arkadaydım, yapay penisi yakaladı ve emmeye ve yalamaya başladı. Sonra her şeye karar verdim! Onun fikri umurumda değil, ertesi gün ona doğrudan başka siklerin onu becermesini istediğimi söyledim. Hasta olduğunu, manyaklardan korktuğumu söyleyerek tereddüt etmeye başladı ama kabul ettiğini söyledi!
Sadece 3-4 ay önce gözleri kapalı emiyordu ve bir buçuk yıl içinde ağzı sperm doluyken birkaç sike bineceğinden eminim! Ve eminim bundan keyif alacaktır!
Fakat görünüşte umutsuz olan durumum düzelmeye başladı. 30 Aralık’ta harika bir sikiştik ve sevgilimi en sevdiğim pozisyonda siktiğimde, o yüzüstüydü ve ben de arkadaydım, yapay penisi yakaladı ve emmeye ve yalamaya başladı. Sonra her şeye karar verdim! Onun fikri umurumda değil, ertesi gün ona doğrudan başka siklerin onu becermesini istediğimi söyledim. Hasta olduğunu, manyaklardan korktuğumu söyleyerek tereddüt etmeye başladı ama kabul ettiğini söyledi!
Sadece 3-4 ay önce gözleri kapalı emiyordu ve bir buçuk yıl içinde ağzı sperm doluyken birkaç sike bineceğinden eminim! Ve eminim bundan keyif alacaktır!
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 20):
- Rasaroam, Süleyman, Rahatla_19, Fan, argot, Makar1977, Fabian 38, sapık, Sibiryak89, Andrewv, Fargal94, mega saniye, Kulibin, Tolkala, RedFox, alex56, Mihaaaa 4, Mimimi, maxim.zuev, Seks tavuğu
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 5 months
Re: Eşim başkalarının sikini almaktan çekinmiyor
Bunu yapmaya karar verdiğinizde beni arayın, katılmaktan memnuniyet duyarım
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Orientation: heteroseksüel
Evet, isteyen çok kişi var, ona üç adamı yürüyüşe davet etmesini söyle)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 9 months
Peki, ikiniz de bundan memnunsanız ve ikiniz de mutluysanız, o zaman bu sizin hakkınızdır, asıl önemli olan evliliğinizin güçlü olması ve sonradan pişman olmamanızdır, ondan hoşlanmayı bıraktığınızda, artık duramayacak
n51 saniye sonra gönderildi: n
n51 saniye sonra gönderildi: n
lüks kıçını, bize analını gösterBeni burada birçok kişi tanıyor. Birçok kişi benim sadece fantezilerimde boynuzlandığımı biliyor. Bazı insanlar benim sadece genç bir mastürbasyoncu olduğumu düşünüyor...
Sadece 3-4 ay önce gözleri kapalı emiyordu ve bir buçuk yıl içinde ağzı sperm doluyken birkaç sike bineceğinden eminim! Ve bundan keyif alacağından eminim!
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 6 months
Eh, bu normal. Benimki de arabaları emmeyi seviyor.
- These users thanked the author Bir korsan for the post (total 2):
- YeniDim, RedFox
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Solomon, nasılsın?
48. gün:
Пират, nasılsın?
48. gün:
Пират, nasılsın?
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 15):
- Süleyman, Rahatla_19, Fan, argot, sapık, Sibiryak89, Andrewv, VITALIJ1234, mega saniye, Fargal94, Mihaaaa 4, Şalun70, PavelNokia, İskender, Seks tavuğu
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
neden bu altın gibi bir şeyi kaybedeyim ki? Onu mutlu ediyorum!
- These users thanked the author Kuklacılık for the post:
- Süleyman
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
Benimki sadece bu konu hakkında hayal kurmayı seviyor)
- These users thanked the author Asus for the post (total 2):
- Alex431, Sibiryak89
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Asus, bu iyi! Yani buna izin veriyor. Hızlandırın!
- Alex431
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
-
- Flört etmek
- Total posts: 41
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 6 months
Grup seks her zaman yeni hisler ve duygulardır.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 8):
- Fan, Altı, sapık, Sibiryak89, Süleyman, sendeledim, Mihaaaa 4, maxim.zuev
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
- Registered for: 2 years 4 months
Korsan, bunlar onun arkadaşları mı yoksa rastgele mi? Nasıl teklif ettiğini ve hangi gerekçelerle seçtiğini. Ve kaç yaşında olduğunu bilmek güzel olurdu)
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Marinka, güzel periden onay almak çok güzel !
1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
1 dakika 20 saniye sonra gönderildi:
kaç yaşında? Eğer bu bir sır değilse.Devam ediyor. DP yapay penis seviyornAsus, bu iyi! Yani buna izin veriyor. Gevşeyin
- Geçit
-
- ön sevişme
- Total posts: 117
Belki konu dışı. Bir vaka vardı. Arkadaşım ve ben, kocası görevdeyken komşusunu iki silahla becerdik. Bu hoşuna gitti ve onu görmeye geldiğimde çoğu zaman "kazara" çöpü çıkarmak veya mağazaya gitmek için dışarı çıkıyordu. Eh, onun bu çıkışlarının hepsi arabamdaki yakındaki ormanda sona erdi. Eşim görevdeyken ben ve arkadaşım görevini verimli bir şekilde yerine getirdik. Ağzı, kedisi ve kıçı her zaman doluydu. Bir gün buzdolabını mağazadan daireye taşımak için yardıma ihtiyacım vardı. Bir arkadaşımı arayıp yardım istedim. Onun peşinden gittim ve başka bir asistan (komşunun kocası) buldum. Araba sürüyoruz, konuşuyoruz, kızlara bakıyoruz. Konuşma üçlü konusuna döndü. Bir arkadaşı (komşusu hakkında) onu özlediğini ve aynı anda her iki taraftan da daha fazlasını istediğini söylüyor. Adetimin üç gün sonra biteceğini (kocam vardiyada olmayacak) ve kocam uzaktayken buluşacağımızı ima ediyor. Bu ucube burada oturuyor, kendisinden ve eşinden bahsettiğimizi anlamayan ve “Amcık bir su birikintisi değil, kocaya yeter” diyor. Bu noktada daha fazla dayanamadım, yol kenarına çektim ve gülerek direksiyondan düştüm.
Ve uzun süre komşumuzla sikiştik. Sekse deli oluyor. Mesela biz şehirde araba kullanırken o arka koltukta külotunu çıkarıyor ve arkadaşının sikini emiyor. Hatta ondan acil bir durum yaratmamasını bile istedim çünkü... Ben de aynaya bakıyorum ve onu istiyorum.
Ve uzun süre komşumuzla sikiştik. Sekse deli oluyor. Mesela biz şehirde araba kullanırken o arka koltukta külotunu çıkarıyor ve arkadaşının sikini emiyor. Hatta ondan acil bir durum yaratmamasını bile istedim çünkü... Ben de aynaya bakıyorum ve onu istiyorum.
- These users thanked the author argot for the post (total 12):
- Kuklacılık, sapık, Esinti, res, Sibiryak89, mega saniye, Mikha77, RedFox, Vik.ruba80, PavelNokia, İskender, Anna Dimitrova
-
- ön sevişme
- Total posts: 118
Kocam, erkek kardeşi tarafından sikilmeyi umursamıyor! Yakında başka bir adama sikişmesini isteyeceğim Denemek istiyorumiki sik!
- These users thanked the author Vetal B for the post (total 6):
- Kuklacılık, Sibiryak89, Tolkala, sapık, Mart, Turbo94
-
- ön sevişme
- Total posts: 132
Dostum, Leydi’yi bu kadar korkutma, birinin ona mastürbasyon yapmasını sağlayarak başla.
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Yarım ölçülerden hoşlanmam ...
- sapık
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
Harika ilerleme! Öyle olacak ve görünüşe göre çok yakında. Sadece kadınların dizginlerini serbest bırakın)
- These users thanked the author sapık for the post:
- Kuklacılık
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
-
- Penetrasyon
- Total posts: 223
bu çok heyecan verici, ben de benimkinin iyice sikilmesini isterim, ama şuna bakardım : ah:Cuckold: ↑02 Jan 2023, 11:04 Beni burada birçok kişi tanıyor. Birçok kişi benim sadece fantezilerimde boynuzlandığımı biliyor. Bazı insanlar benim sadece genç bir mastürbasyoncu olduğumu düşünüyor...
Sadece 3-4 ay önce gözleri kapalı emiyordu ve bir buçuk yıl içinde ağzı sperm doluyken birkaç sike bineceğinden eminim! Ve bundan keyif alacağından eminim!
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Tamam!
Karıma iki erkek servis yaptı. Bir tanışma sitesinde iki erkeği eşleştirdik. Bir swing kulübünde tanıştık. İlk başta iletişim sıkıydı, sonra karısı işe başlamayı önerdi. Ayrı bir odaya gittik, adamlar soyundu ve karısını da soymaya başladık. Daha cesur hale geldi ve hızla ağzına aldı. Bana bakarak tek tek emdi. Sonra biri onu köpek stiline soktu, yağladı ve içeri girdi. İkincisi siki ağzına soktu. Darling açıkça eğleniyordu, inliyor ve gözlerini deviriyordu. Adamlar birkaç kez değiştiler, onu kediden çıkarıp ağza yerleştirdiler. Vajinaya girerken elastik bir bant takmışlardı ama sevgili, prezervatif olmadan ağzına girmelerine izin verdi. Bu yüzden çok geçmeden yüzüne boşaldılar.
Sadece izliyordum. İki sik benim karımı da sikti. O kadar hoşuna gitti ki daha sonra barda başka bir adamı aldı. Ve sırf bitmiş ağzımı öpmek için mastürbasyon yapmama bile izin vermedi. Evde güzelce seviştik. Üç erkeğin ardından onun içine girmeyi seviyordum. Ve gözle görülür bir şekilde yükseldi.
Şimdi o kahrolası bir fahişe ve ben de zavallı bir boynuzluyum.
Karıma iki erkek servis yaptı. Bir tanışma sitesinde iki erkeği eşleştirdik. Bir swing kulübünde tanıştık. İlk başta iletişim sıkıydı, sonra karısı işe başlamayı önerdi. Ayrı bir odaya gittik, adamlar soyundu ve karısını da soymaya başladık. Daha cesur hale geldi ve hızla ağzına aldı. Bana bakarak tek tek emdi. Sonra biri onu köpek stiline soktu, yağladı ve içeri girdi. İkincisi siki ağzına soktu. Darling açıkça eğleniyordu, inliyor ve gözlerini deviriyordu. Adamlar birkaç kez değiştiler, onu kediden çıkarıp ağza yerleştirdiler. Vajinaya girerken elastik bir bant takmışlardı ama sevgili, prezervatif olmadan ağzına girmelerine izin verdi. Bu yüzden çok geçmeden yüzüne boşaldılar.
Sadece izliyordum. İki sik benim karımı da sikti. O kadar hoşuna gitti ki daha sonra barda başka bir adamı aldı. Ve sırf bitmiş ağzımı öpmek için mastürbasyon yapmama bile izin vermedi. Evde güzelce seviştik. Üç erkeğin ardından onun içine girmeyi seviyordum. Ve gözle görülür bir şekilde yükseldi.
Şimdi o kahrolası bir fahişe ve ben de zavallı bir boynuzluyum.
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 10):
- Vladmar, Andrewv, Fargal94, Mikha77, Kulibin, Tolkala, RedFox, sapık, mega saniye, PavelNokia
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 404
- Registered for: 3 years 3 months
6 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
Doğru, benimki de ilk başta pek çok bahane ve sebep buldu ve şimdi sakince üç kişiye hizmet ediyor, ben ve o dahil, gerçekten hoşuma gitti. O yüzden durmayınCuckold: ↑02 Jan 2023, 11:04 Beni burada birçok kişi tanıyor. Birçok kişi benim sadece fantezilerimde boynuzlandığımı biliyor. Bazı insanlar benim sadece genç bir mastürbasyoncu olduğumu düşünüyor...
Sadece 3-4 ay önce gözleri kapalı emiyordu ve bir buçuk yıl içinde ağzı sperm doluyken birkaç sike bineceğinden eminim! Ve eminim ki hoşuna gidecektir!
6 dakika 21 saniye sonra gönderildi:
aferin, asıl mesele şu ki hepiniz beğendinizCuckold: ↑06 Apr 2023, 06:34 Bitti!
Karıma iki erkek hizmet ediyordu. Bir tanışma sitesinde iki erkeği eşleştirdik. Bir swing kulübünde tanıştık. İlk başta iletişim sıkıydı, sonra karısı işe başlamayı önerdi. Ayrı bir odaya gittik, adamlar soyundu ve karısını da soymaya başladık. Daha cesur hale geldi ve hızla ağzına aldı. Bana bakarak tek tek emdi. Sonra biri onu köpek stiline soktu, yağladı ve içeri girdi. İkincisi siki ağzına soktu. Darling açıkça eğleniyordu, inliyor ve gözlerini deviriyordu. Adamlar birkaç kez değiştiler, onu kediden çıkarıp ağza yerleştirdiler. Vajinaya girerken elastik bir bant takmışlardı ama sevgili, prezervatif olmadan ağzına girmelerine izin verdi. Bu yüzden çok geçmeden yüzüne boşaldılar.
Şimdi o kahrolası bir fahişe, ben de zavallı bir boynuzluyum.
- These users thanked the author Andrewv for the post (total 2):
- Kuklacılık, sapık
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Bugün benimki esmer bir adam tarafından sikildi. Onun şartları gereği katılmadım. Sadece kenardan izledim. Tanrım, hortumu 20 cm’den fazla, bu da bir şey. Onu kendim emerdim. Karısını köpek stiliyle siktiğinde gözlerinde öyle ışıklar parlıyordu ki. Gerçekten çok beğendi, her yere götürdü. Sonunda onu ağzından becerdim, her şeyi yuttu ve hatta gözlerimin içine bakarak dudaklarını yaladı. Hiçbir şey alamamış olmam üzücü.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Bu yüzden mi siyahları sevmiyorum? Biliyorum, şampiyonada bir Kübalıya karşı dövüştüm ve o zamandan beri siyahları sevmiyorumCuckold: ↑10 Apr 2023, 01:19 Bugün koyu tenli bir adam tarafından sikildim. Onun şartları gereği katılmadım. Sadece kenardan izledim. Tanrım, hortumu 20 cm’den fazla, bu da bir şey. Onu kendim emerdim. Karısını köpek stiliyle siktiğinde gözlerinde öyle ışıklar parlıyordu ki. Gerçekten çok beğendi, her yere götürdü. Sonunda onu ağzından becerdim, her şeyi yuttu ve hatta gözlerimin içine bakarak dudaklarını yaladı. Hiçbir şey alamamış olmam çok yazık.
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Murzik45
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Bu senin işin. Ve görünüşleri hoşuma gidiyor.Sibiryak89: ↑10 Apr 2023, 02:50Bu yüzden mi siyahları sevmiyorum? Biliyorum, şampiyonada bir Kübalıya karşı dövüşü kaybettim ve o zamandan beri siyahları sevmiyorumBugün koyu tenli bir adam tarafından sikildim. Onun şartları gereği katılmadım. Sadece kenardan izledim. Tanrım, hortumu 20 cm’den fazla, bu da bir şey. Onu kendim emerdim. Karısını köpek stiliyle siktiğinde gözlerinde öyle ışıklar parlıyordu ki. Gerçekten çok beğendi, her yere götürdü. Sonunda onu ağzından becerdim, her şeyi yuttu ve hatta gözlerimin içine bakarak dudaklarını yaladı. Hiçbir şey alamamış olmam çok yazık.![]()
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Nedense sadece siyahların büyük sikleri olduğuna dair bir görüş var. Aslında siyahi bir erkeği kıskanacak adamlarımız da var. Mesela yanımızda genç bir adam yaşıyor. Evli olduğunu bile söylüyorlar ama karısı ya büyüklüğünden dolayı ya da onu birisiyle aldattığı için ayrıldı. Bir gün çalışanımı evinden çıkarken gördüm. Hala genç ve daha sonra bana onun eski sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Evli ve bir çocuğu olmasına rağmen muhtemelen hala onu görmeye gidiyor. Eşim de onu ziyaret ediyor. Böyle bir cihazınız varsa neden bir eşe ihtiyacınız var?
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Sibiryak89, Islak
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Siyahları büyük siklerinden dolayı sevmiyorum. Estetiklerini, hakimiyetlerini seviyorum. gönderim[/url] sik emen ve kendilerinin tüm deliklerden sikilmelerine izin veren kadınlar. Ben de köleyle ilişkisi olan siyahi bir adamın altında yatmak istiyorum. Ben en aşağısına itaat etmek istiyorum.Nedense sadece siyahların büyük sikleri olduğuna dair bir görüş var. Aslında siyahi bir erkeği kıskanacak adamlarımız da var. Mesela yanımızda genç bir adam yaşıyor. Evli olduğunu bile söylüyorlar ama karısı ya büyüklüğünden dolayı ya da onu birisiyle aldattığı için ayrıldı. Bir gün çalışanımı evinden çıkarken gördüm. Hala genç ve daha sonra bana onun eski sınıf arkadaşı olduğunu söyledi. Evli ve bir çocuğu olmasına rağmen muhtemelen hala onu görmeye gidiyor. Eşim de onu ziyaret ediyor. Madem böyle bir cihazın var, neden bir eşe ihtiyacın var diye soruyorsun?
-
- Nirvana’dayım
Onları becermekten başka arzu yok, Rusya’da da kendini onlara adayan herkesin....
Muhtemelen şovenistim, kaybedilmiş bir savaş, hayata karşı nefretim)) =
Muhtemelen şovenistim, kaybedilmiş bir savaş, hayata karşı nefretim)) =
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Ruslar nefret etmeyi sever... Bu yüzden birçok insan senden hoşlanmıyor.Sibiryak89: ↑10 Apr 2023, 07:39 Onları becermekten başka arzu yok, Rusya’da da kendini onlara adayan herkesin....
Muhtemelen bir şovenistim, kaybedilmiş bir savaş, hayata karşı nefretim)) =
-
- Nirvana’dayım
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
biz mi? Ruslar değil. Birileri de bizi sevmiyor. Ama bir Kübalı yüzünden siyahlardan nefret edemezdim.Sibiryak89: ↑10 Apr 2023, 07:45Ya sen? Sen kimsin?)))Ruslar nefret etmeyi sever... Bu yüzden birçok insan seni sevmiyor.Onları becermekten başka arzu yok, ayrıca Rusya’da kendini onlara adayan herkes....
Muhtemelen şovenistim, kaybolmuş biriyim savaş, hayatım boyunca nefret)) =
- Sibiryak89
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 314
- Registered for: 3 years 6 months
Benimki buna karşı olabilir, ben de kabul etmemin bir sakıncası olmadığını söylüyor ve o da kabul ediyor.
- These users thanked the author Bir korsan for the post:
- VITALIJ1234
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
Bu harika değil mi?
- These users thanked the author Kuklacılık for the post (total 6):
- VITALIJ1234, sağlam, Mikha77, Vetal B, alex56, angrove
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
İlk eşim, ondan boşandıktan sonra, bir yıldan fazla bir süre enstitüde dekanlıkta metodolog olarak çalıştı. O ve ben boşanmış olsak da düşman kalmadık, iletişim kurmaya devam ettik ve hatta bazen seks yaptık. Zaten özgür bir kadın olduğu için bana her şeyi anlattı. Siyahileri siktiğiyle övünüyordu. Oldukça temiz olduklarını söyledi. Genellikle elinde bir şişe suyla tuvalete gider ve işini bitirdikten sonra bizim gibi kağıtla kıçını silmez, suyla yıkar. Bununla birlikte, tüm siyahların, görünüşte temiz olmalarına rağmen, hoş olmayan ve kendine özgü bir kokusu vardır. Bu kokuyu salgılayanın derilerindeki bezler olduğunu söylüyorlar. Ona nasıl seviştiklerini sordum. O zamanlar tanıdığı kişilerin siklerinin normalden biraz daha büyük olabileceğini söyledi. Cinsiyete gelince, onların bizimkinden çok daha dayanıklı olduğunu söyledi. Uzun süre sevişebilirler. Dışarıya çıkarmadan iki kez boşalmak, eğer kız güzelse ve ilk kez boşalmayı başarmışsa, bu genellikle her zaman böyledir.Cuckold: ↑10 Apr 2023, 07:17 Siyahileri büyük sikleri yüzünden sevmiyorum. Estetiklerini, hakimiyetlerini seviyorum. gönderim[/url] sik emen ve kendilerinin tüm deliklerden sikilmelerine izin veren kadınlar. Ben de köleyle ilişkisi olan siyahi bir adamın altında yatmak istiyorum. Ben en aşağısına itaat etmek istiyorum.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post:
- Kuklacılık
-
Автор темыKuklacılık
- Orgazm!
artık siyahı daha da çok istiyorumİlk eşim, ondan boşandıktan sonra, bir yıldan fazla bir süre enstitüde dekanlıkta metodolog olarak çalıştı. O ve ben boşanmış olsak da düşman kalmadık, iletişim kurmaya devam ettik ve hatta bazen seks yaptık. Zaten özgür bir kadın olduğu için bana her şeyi anlattı. Siyahileri siktiğiyle övünüyordu. Oldukça temiz olduklarını söyledi. Genellikle elinde bir şişe suyla tuvalete gider ve işini bitirdikten sonra bizim gibi kağıtla kıçını silmez, suyla yıkar. Bununla birlikte, tüm siyahların, görünüşte temiz olmalarına rağmen, hoş olmayan ve kendine özgü bir kokusu vardır. Bu kokuyu salgılayanın derilerindeki bezler olduğunu söylüyorlar. Ona nasıl seviştiklerini sordum. O zamanlar tanıdığı kişilerin siklerinin normalden biraz daha büyük olabileceğini söyledi. Cinsiyete gelince, onların bizimkinden çok daha dayanıklı olduğunu söyledi. Uzun süre sevişebilirler. Çıkarmadan iki kez boşalmak, eğer kız güzelse ve ilk seferde oluyorsa, bu genellikle her zaman böyledir.Cuckold: ↑10 Apr 2023, 07:17 Siyahileri büyük siklerinden dolayı sevmiyorum. Estetiklerini, hakimiyetlerini seviyorum. gönderim[/url] sik emen ve kendilerinin tüm deliklerden sikilmelerine izin veren kadınlar. Ben de köleyle ilişkisi olan siyahi bir adamın altında yatmak istiyorum. Ben en aşağısına itaat etmek istiyorum.
-
- Nirvana’dayım
Kazak’a da yenildim ama ona saygı duyuyorum, belki ben bir şovenistim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 13 Replies
- 2117 Views
-
Last post by sağırlığın
-
- 39 Replies
- 3213 Views
-
Last post by Tpoo
-
- 5 Replies
- 4182 Views
-
Last post by Andrey.Novikov
-
- 4 Replies
- 2273 Views
-
Last post by Anadolu
-
-
New post Yanıt: Kocasıyla birlikte evli bir kadından ICBM. Evli kadın ağzına almayı seviyor
by seks karısı bayan » » in Peri, bağımsız - 1 Replies
- 844 Views
-
Last post by 1111
-