Kızlarla ilgili fanteziler
-
- Potansiyel seks nesnesi
Re: Kız çocuk fantezileri
Natasha, Alena, Lyubov ve Sasha’yı okula gönderdikten sonra ben ve diğer kızlar sevinerek ve külotlarını çıkararak çizgi film izlemek için oturduk
-
Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde tamamen soyundular, okul elbiselerini, taytlarını ve külotlarını çıkardılar, sonra dördü de tamamen çıplak olarak kontrol etmek için bana günlüklerini getirdiler, kontrol ettim, Alena ve Sasha sikimi emdiler. 16 yaşındaki Natasha, 6 B aldı, 15 yaşındaki Alena, 3 A ve 3 B aldı, 12 yaşındaki Lyubov, 3 B ve bir C aldı ve 9 yaşındaki Sasha, 3 A ve bir B aldı. bu yüzden Lyubov’u şartlı tahliye edeceğim, kemerle, çıplak popoyla 75 darbe alacak ve ayrıca elimde Alenay ve Sashay oral, anal ve vajinal seks yapacak
-
Bugün benim uyku zamanım geldi, Diana ile 6 yıl, Lyubov ile 12 yıl ve Natasha ile 16 yıl yatacağım, dört yıl uyuyacağız
-
Bu sabah Lyubov’u 12 yıl boyunca ve Natasha’yı okula gidene kadar 16 yıl boyunca becerdim, sonra da 6 yıl boyunca Diana’yı becerdim
-
Kızlar konusunda şanslısın! Benim de bir kızım var, 11 yaşında, onunla nasıl baş edeceğimi bilmiyorum
-
-
Görüyorsunuz, bunu ablalarımla nasıl yaptığımı gördü ve onların hoşuna gitti, sonra babamdan kız kardeşlerime yaptığının aynısını benimle de yapmasını istedi. Peki, ona bir masaj yapmayı dene, külotuna kadar soyunmasını sağla, sonra pratik olarak onları çıkarabilirsin, o kadar küçük yaptım ki, yaptım
-
Ayrıca bir fotoğraf çekimi düzenleyebilirsiniz, önce onun kıyafetli fotoğrafını çekebilir, sonra çıplak tarzda bir fotoğraf çekebilirsiniz, eğer kabul ederseniz, o zaman erotik bir fotoğrafı tamamen çıplak yapabilirsiniz, kızlarımın sık sık fotoğraflarını çekerim ama hiçbir şey olmazsa işe yarıyor, ona doğrudan çok güzel olduğunu söyle, onu sevdiğini ve onunla seks yapmak istediğini düzelt, bence umursamaz
-
Bugün kötü notlar nedeniyle 16 yaşındaki Natasha’yı ve 15 yaşındaki Alyonka’yı kovdum, Natasha 200 darbe aldı ve Alyonka Ioluchya çıplak poposuna kemerle 100 darbe aldı ve ayrıca 16 yaşında Natasha’m var. 15 yaşındaki Alenay, 12 yaşındaki Lbovya ve 9 yaşındaki Sashay, oral anal ve vajinal seks yapacak
-
Bugün yatma vaktim geldi, 3 yaşındaki Dashay, 9 yaşındaki Sashay, 15 yaşındaki Alenay ve 19 yaşındaki Irai ile yatıyorum, beş kişilik bir grup olarak uyuyacağız.
-
Sabah erkenden uyandım ve hemen 3 yaşındaki Dasha’yı becerdim, sonra 9 yaşındaki Sashay ve 15 yaşındaki Alenay ile onlar okula gidene kadar seviştim, sonra tekrar Dasha’yı becerdim ve ardından nihayet kavuştum. yataktan kalkıp ev işleriyle ilgilendim
-
Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde çıplak soyundular, okul elbiselerini, taytlarını ve külotlarını çıkardılar ve Natasha, Alena ve Lyubov da sütyenlerini çıkardılar, sonra dördü de tamamen çıplak kontrol etmek için bana günlüklerini getirdiler. ve ben kontrol ederken Sasha ve Alena sikimi emdiler. 16 yaşındaki Natasha, 6 B aldı, 15 yaşındaki Alena, 3 A ve 3 B aldı, 12 yaşındaki Lyubov, 3 A ve bir B’ aldı ve 9 yaşındaki Sasha, 3 A ve bir C aldı , bu yüzden sadece Sasha’yı papağan yapacağım, çıplak poposuna kemerle 25 darbe alacak ve ayrıca benimle Alenay, Lyubovb ve Sashay oral, anal ve vajinal seks yapacak
-
Not almak için şaplak attıktan ve seks yaptıktan sonra, 3 yaşındaki Dasha’yı, 6 yaşındaki Diana’yı, 9 yaşındaki Sasha’yı ve 12 yaşındaki Lyubov’u aradım, kızlar geldiğinde onları çırılçıplak soydum, külotlarını çıkardım ve sonra ben soyundum ve ben parlak kızları izlerken hepimiz anime ve hentai izlemek için çıplak oturduk
-
Bugün yatma vaktim geldi, Angeltka ile 11 ay, Dashay ile 3 yıl, Dianay ile 6 yıl, Alenay ile 15 yıl, Natasha ile 16 yıl ve Irai ile 19 yıl yatıyorum. Yedide uyuyacağız
-
Bugün Cumartesi HURRAY! Bugün bütün kızlarımı havaya uçuracağım ve buharlayacağım, ilki 19 yaşındaki Ira’ydı, önce ceza masasında kıçına kemerle 175 darbe aldı, ardından çıplak vücuduna 19 kırbaç darbesi daha aldı, öyleydi onun için çok acı verici
-
Ira’dan sonra Natasha ve Alena’yı kırbaçladım ve kırbaçladım, önce ikisi de sırayla külotlarını çıkardılar ve çıplak popolarına kemerle 150 darbe aldılar, ardından Natasha 16 kırbaç ve Alena çıplak vücuduna 15 kırbaç yediler.
-
Natasha ve Alena’dan sonra sıra 12 yaşındaki Lyubov’a geldi, yarı soyundu, tişörtünü ve külotunu çıkardı ve yayın balığı masaya uzandı, Lyubov’u gıcırdattı, kemeri aldım ve ona 125 verdim çıplak poposuna kemerle vurup ardından 12 kırbaç daha vurdum, sıra Sasha’ya geldi, 9 yaşında O da soyundu, üstünü, şortunu ve külotunu çıkardı, sonra masaya uzandı, ben de onu kelepçeledim üzerine ve kemeri alarak Sasha’ya kemer çıplak alt kısmındayken 75 darbe ve çubuklarla 50 darbe daha verdi.
-
Sıradaki 6 yaşındaki Diana’ydı, elbisesini ve külotunu kendim çıkardım, masaya uzandı, onu kendine bağladı, kıza çıplak poposuna kemerle 50 darbe ve 25 darbe daha verdim. çıplak vücuduna sopa
-
Dana’dan sonra 3 yaşındaki Dasha’yı şifreledim, tişörtünü ve külotunu çıkardım, sonra kemerini aldım ve Dasha’yı yere yatırarak onu papağan yapmaya başladım, kıza çıplak poposuna kemerle 33 darbe indirdim, ve sonuncusunda 11 aylık Angelica’ya yeleğini, tulumunu ve külotunu çıkarıp Angelica’yı dizlerinin üstüne koydum ve kemeri alıp çıplak kıçına 11 darbe indirdim.
-
Daha sonra kızlarımın popolarını ağrıyı dindiren iyileştirici bir kremle sürdüm.
-
Ve saat 19: 00’da, 6 yaşındaki Diana, 9 yaşındaki Sashay ve 12 yaşındaki Lyubov ile tamamen çıplak olarak oturdum ve en sevdiğimiz diziyi izlemeye oturdum ve onu izlerken en sevdiğim kızları okşadım.
-
Bugün benim yatma vaktim geldi, biz kızlar dokuz saat sonra hep birlikte uyuyacağımıza karar verdik.
-
Bugün 9 Mayıs tatili şerefine kızlarım ve ben hep birlikte Moskova’da Kızıl Meydan’daki geçit törenini izledik ve ardından hep birlikte şehirde yürüyüşe çıktık ve akşama kadar orada yürüdük.
-
Akşam kızları hanımefendi olarak odama getirdim, 3 yaşındaki Dasha, 6 yaşındaki Diana, 9 yaşındaki Sasha ve 11 aylık Angelica, onlara çıplak soyunmalarını ve üstlerini çıkarmalarını söyledim. Sasha ve Diana itaatkar bir şekilde soyundular, elbiselerini, çoraplarını ve külotlarını çıkardılar, ilkini Sasha’yı cezalandırmak için masaya koydum ve ellerini bağladım, kemeri alıp onu kırbaçlamaya başladım, kız 75 darbe aldı. çıplak poposuna kemer taktım, sonra çözdüm Sasha ve Diana onun yerine uzandılar ve onu kırbaçlamaya başladım Diana çıplak poposuna kemerle 50 darbe ve çıplak vücuduna da çubuklarla 10 darbe daha aldı.
-
Sonra ben Dasha’yı soydum, elbisesini ve külotunu çıkardım, onu dizlerinin üzerine yatırdım ve kemerini alıp küçük kıza şaplak atmaya başladım, Dasha çıplak poposuna kemerle 33 darbe aldı, sonra ben de Angelica’yı soydum, havalandım fanilasını, cübbesini ve külotunu alıp kemerini alıp küçük kızı dövmeye başladı Angelika, çıplak poposuna kemerle 11 darbe yedi. ve sonra ayrıca Sasha’ya 36 çubuk döktüm
-
Bir süre sonra tüm popolarına ağrıyı dindiren ve iyileşmeyi hızlandıran şifalı kremayı sürdüm.
-
Bugün saat 19:00’da 6 yaşındaki Diana, 9 yaşındaki Sasha ve 12 yaşındaki Lyubov’un külotlarını çıkardım, ardından ben de soyundum ve birlikte diziyi izlerken son bölümlerini izlemeye başladık. dizide kızları okşuyordum
-
Eh, bugün uyku zamanım geldi, 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Dianay, 9 yaşındaki Sashay, 12 yaşındaki Lyubovya ve 15 yaşındaki Alenay ile uyuyorum, uyuyacağız altı kişiyiz) :)
-
-
-
Bugün kızlarım okuldan eve geldiklerinde her zamanki gibi çırılçıplak soyundular, okul kıyafetlerini, meme uçlarını ve külotlarını çıkardılar; Natasha, Alena ve Love da bikini üstlerini çıkardılar ve dördü de tamamen çıplak bir şekilde yanlarına geldiler. bana kaynatmak için günlükleri ve ben beklerken, Alena ve Sasha sikimi emdiler, 16 yaşındaki Natasha 6 dörtlü aldı; 15 yaşındaki Alena, 5 beşli ve 12 yaşındaki Lyubov’u aldı. 4 dörtlük. Sasha 4 üçlük aldı, bu da Sasha’yı savuşturacağım anlamına geliyor, çıplak poposuna bir mücevherle onu 100 kez dövüyor ve Alenay ile oral, anal ve 2 vajinal seks yapacağım ve Natasha ile sadece sevgiyle öpüşeceğim.
-
Akşam ben ve bütün kızlarım orada hamama gittik, ter içinde buharda pişirdim, kızları odamda topladım ve aşağıdakileri mühürledim kızlar, bugün yeni bir kemer aldım kemerden çok daha ince genellikle seni buna bağlarım, ayrıca biraz daha kısa ve ağır bir tokası yok, şimdi onu kıçın üzerinde test etmek istiyorum, şimdi mantığı kullanarak yeni kemeri hangisinde test edeceğimize ben karar vereceğim, bu yüzden Angelica hala çok küçük ve Ira tam tersine çok büyümüş Natasha ve Alena da bu kemere uygun değil, bu da Dasha, Diana, Sasha ve Love kızlarını eşleyeceğim, soyunacağım, külotunu çıkaracağım ve kıçını alacağım anlamına geliyor
-
3 yaşındaki Dasha 25 darbe alacak, 6 yaşındaki Diana 50 darbe alacak, 12 yaşındaki Lyubov çıplak poposuna yeni bir kemerle 100 darbe alacak ve 9 yaşındaki Sasha o zamandan beri Bugün zaten üç sınıfta ciddi şekilde şaplak atmışsa, Sasha çıplak poposuna yeni bir kemerle 25 darbe alacak. Kızlar içini çekti ve itaatkar bir şekilde soyunmaya başladı. Lyubov bluzunu, mini eteğini, çoraplarını ve külotunu çıkardı, Dasha üstünü, şortunu ve külotunu çıkardı, Diana elbisesini ve külotunu çıkardı.
-
Lyubov’u önce masaya yatırdım ve 100 darbe vurdum, sonra onun yerini Sasha aldı ve 25 darbe yedim ve sonunda sıra Diana’ya geldi, onu masaya yatırdım ve kemeri alıp kıza 50 darbe indirdim, sonra Dasha’yı soydum kendim, tişörtünü ve külotunu çıkardım ve Dasha’yı dizlerimin üstüne yatırdım, kemeri aldım ve papağan gibi yapmaya başladım, kız çıplak poposuna kemerle 25 darbe aldı, kızların kıçını inceledikten sonra, cumartesi günleri papağan dedi ve kötü notlar için seni daha önce olduğu gibi yeni bir kemerle papağanlaştıracağım, Pazar günleri Dasha ve Diana’yı ve diğer kızları özellikle suiistimal için ek bir ceza olarak papağan yapacağım ve biraz sonra kıçlarına tıbbi krema sürdüm
-
Bu geceyi altı kız Dasha (3 yaşında), Diana (6 yaşında), Sasha (9 yaşında), Lyubov (12 yaşında), Natasha (16 yaşında) ve Ira (19 yaşında) ile geçirdim.
-
Bugün, küçük kızlarım okuldan eve geldiklerinde çırılçıplak soyundular, okul elbiselerini, meme uçlarını ve külotlarını çıkardılar; Natasha, Alyonka ve Lyubov da sütyenlerini çıkardılar ve dördü de tamamen çıplak olarak bana günlüklerini getirdiler. doğrulama ve kontrol sırasında Alena ve Sasha mayın üyesini emdiler. 16 yaşındaki Natasha, 6 B aldı, 15 yaşındaki Alena, 5 A ve bir B aldı Lyubov 4 B aldı, 9 yaşındaki Sasha, 4 A aldı, bu da kimsenin ortağı olmayacağım anlamına geliyor ve Alenay ve Sashay ile bolca seks yapacağım
-
Bugün yatma vaktim geldi, 3 yaşındaki Dashay, 6 yaşındaki Dianay, 9 yaşındaki Sashay ve 15 yaşındaki Alenay ile yatıyorum, beş kişilik bir grup olarak uyuyacağız.
-
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 4 Replies
- 433 Views
-
Last post by Alex yapardı