Kim çifte penetrasyonlu bir eş hayal eder?
-
Автор темыtetikçi
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
- Registered for: 3 years 1 month
Kim çifte penetrasyonlu bir eş hayal eder?
Bu konuda ne hissediyorsun?
- These users thanked the author tetikçi for the post (total 2):
- İskoç, Büyüleyici
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kim çifte penetrasyonlu bir eş hayal eder?
Neden böyle hayal edeyim?... Bir zamanlar kendimi ikna etmeye çalıştım. Kendisi sağladı... :evet:
2 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Her şey düzenliydi. Onun için beklenmedik ve beklenen bir şeydi. Sürpriz. Ve üç saat boyunca lanet bir orgazm
2 dakika 8 saniye sonra gönderilir:
Her şey düzenliydi. Onun için beklenmedik ve beklenen bir şeydi. Sürpriz. Ve üç saat boyunca lanet bir orgazm
- These users thanked the author SergeiKa for the post (total 2):
- tetikçi, yıldız benzeri
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Kesinlikle! Karımı grup seks yapmaya ikna ettim ve şimdi ikili, üçlü ve diğer penetrasyonlara hayran kaldım! :kullanıldı:
-
- Orgazm!
- Total posts: 758
- Registered for: 3 years 7 months
niqk, kesinlikle!. İlk başta böyleydi. Mutluyduk. Ama hanımefendi, bundan zevk aldım. Ve... İşte başlıyoruz... Şimdi 8 yaşında, başkalarını mutlu ediyor..

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Neden öyle? Onun eğlencesine sen de ortak olmuyor musun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 3 years 4 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Benimkini iki yıldır ikna ediyorum, hiçbir şey istemiyor, gerçi onu iki delikte vibratörle sikmemden hoşlanıyor
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
-
- ön sevişme
- Total posts: 113
- Orientation: biseksüel
Sanek007, aynı sorun. Görünüşe göre hâlâ heyecanlanmak ve bir penisle birlikte olmak istiyor. Bitirir bitirmez, hemen hiçbir arzusu kalmaz.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 3 years 4 months
Benimki de sikiştiğimde ikinci deliğe fallus istiyor ya da sik gibi parmak emiyor ve sonra ikinci siki istemiyorum ama iki delik makineli tüfek gibi doldurulunca boşalıyor
-
- Flört etmek
- Total posts: 39
- Registered for: 3 years
Arkadaşımın her iki taraftan da sikildiğini hayal ediyorum. Bunun hayalini kuruyoruz. Ama sadece fantezilerde.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 2 years 9 months
temsil ediyorum. Eşim ve ben bunu bir oyuncakla denedik
-
- Flört etmek
- Total posts: 38
- Registered for: 2 years 8 months
Şimdilik sadece bir didlo ve bir parmağımız var. Peki, ya da her iki tarafta da bir yapay penis var
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 50
Eşim ve ben denedik (ben ve bir yapay penis). Ama aynı anda tam olarak iki üyenin onun içinde olmasını isterim
- These users thanked the author Düşük for the post (total 3):
- Garik, Esinti, seksforumu_
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 315
- Registered for: 3 years 3 months
Тоже увы только с игрушками
- These users thanked the author misafirler for the post (total 2):
- Fargal94, yıldız benzeri
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
Kalın bir vibratörümüz var + vajinal olarak penisim, hoşuna gidiyor, bazen şişirilebilir bir yapay penis sokuyorum ve sonunda lanet topu bir köpeğin düğümü gibi ondan çekiyorum)
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 356
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Re: Kim çifte girişli bir eş hayal eder?
Eşim ve ben bir keresinde canlı bir partnerle çifte penetrasyon yaşadık. Genel olarak her şey yolunda, ancak sorun şu ki, eğer üyeler en azından orta büyüklükteyse, o zaman çok acı vericidir. Belli nedenlerden dolayı, anal seksten daha acı vericidir ve yatakta üçüncü bir kişiyle rahatlamak daha zordur. O sırada partner "biraz şişmandı".
Ancak bunu oyuncaklarla nasıl yapacağınıza dair birçok seçenek var. Sıradan trafik sıkışıklıkları bile benzer hisler veriyor. Eşime göre bu gerçekten duyuları artırıyor ve seksi önemli ölçüde çeşitlendirip geliştiriyor.
Ancak bunu oyuncaklarla nasıl yapacağınıza dair birçok seçenek var. Sıradan trafik sıkışıklıkları bile benzer hisler veriyor. Eşime göre bu gerçekten duyuları artırıyor ve seksi önemli ölçüde çeşitlendirip geliştiriyor.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
- LediXXX, Makhudik76
-
- Flört etmek
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
Pek çok insan istiyor ama cesaret edemiyorlar ama aceleye ya da baskı yapmaya gerek yok
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Eşim iki delikten hoşlanmıyor, daha doğrusu kıçından hoşlanmıyor. Bir tanıdığım ve ben onun vajinasına iki penis yerleştirmeye çalıştık, acıdığından şikayet etti ve ilk denememizde bile, kayganlaştırıcıyla bile zar zor içeri soktuk. Bu pozisyonda hareket etmek kesinlikle bir seçenek değil. Kısacası bu eğlencenin bize göre olmadığını anladık.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 64
Herkese selam. Gelecek olan herkese mutlu yıllar.
Sevgilimle eşim için iki kat denedik. Doğrusunu söylemek gerekirse bu benim için ilk defa oldu. Kendimi iyi hissediyorum.
Ve karısı üç kez uçup gitti.
Sevgilimle eşim için iki kat denedik. Doğrusunu söylemek gerekirse bu benim için ilk defa oldu. Kendimi iyi hissediyorum.
Ve karısı üç kez uçup gitti.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 2 years 7 months
Ve sadece oyuncaklarla denedik. Şimdiyi hayal ediyoruz ama bir partner bulamıyoruz.
-
- Orgazm!
- Total posts: 602
- Registered for: 3 years 11 months
Geçen hafta karım ve ben travestiyi ziyaret etmek için gezintiye çıktık. Karısı izlemeyi seviyor travesti ve ben nasıl sevişiyoruz. Çok heyecanlanıyor. Trancy karısının seks makinesiyle oynamasına izin verdi. Mine o kadar heyecanlanmıştı ki, karısına yağlamadan giren çift büyük bir yapay penis taktı. Gördüklerim karşısında çok heyecanlanırdım. Özellikle travesti bana giren ilk kişi olduğundan.
Ertesi gün (ya da daha doğrusu gece), karım da beni çift taraflı kayışla sikti.
Dünden önceki gün, uzun süredir birlikte olduğumuz teyzemin yanına gittik. romantik bir ilişki dönemi geçirdim (ama konu sekse gelmedi) ve yatakta çok eğlendim. Önce teyzem bize buhar banyosu yaptırdı, sonra eşim kendisi teyzemin benim için buhar banyosu yapmasını önerdi. "Onu becermek mi istiyorsun?" diyerek beni çıplak olmaya davet etti. Teyze, terbiye uğruna bu sözleri görmezden geldi.
Geri döndük ve zaten çıplak oturuyorduk. Önce eşim önden sikime oturdu, sonra ben onu arkaya oturttum (geçen gün gelişti). Teyzem kayışla oynuyordu. Eşim teyzeme kıçıma kayış takmasını önerdi. Teyzem heyecanlandı ve kendisi de bana kıç verdi. Ondan önce ben de anal yapmıştım. Seksodrome yatağındaki yatak odasına yeni taşındık.
Kadınlar için anal sekse eklenen bir şeydir. Zaten birden fazla kez boşaldığında, anal bir veya iki kez boşalmasına yardımcı olur.
Bitirdiğinde ona birden fazla girmeyi deneyin. Amcığa bir oyuncak sokuyorum ve penisimi sokuyorum. Travestinin amına iki sikle giriyoruz.Karım iki delikten hoşlanmıyor, daha doğrusu kıçından hoşlanmıyor. Bir tanıdığım ve ben onun vajinasına iki penis yerleştirmeye çalıştık, acıdığından şikayet etti ve ilk denememizde bile, kayganlaştırıcıyla bile zar zor içeri soktuk. Bu pozisyonda hareket etmek kesinlikle bir seçenek değil. Kısacası bu eğlencenin bize göre olmadığını anladık.
Geçen hafta karım ve ben travestiyi ziyaret etmek için gezintiye çıktık. Karısı izlemeyi seviyor travesti ve ben nasıl sevişiyoruz. Çok heyecanlanıyor. Trancy karısının seks makinesiyle oynamasına izin verdi. Mine o kadar heyecanlanmıştı ki, karısına yağlamadan giren çift büyük bir yapay penis taktı. Gördüklerim karşısında çok heyecanlanırdım. Özellikle travesti bana giren ilk kişi olduğundan.
Ertesi gün (ya da daha doğrusu gece), karım da beni çift taraflı kayışla sikti.
Dünden önceki gün, uzun süredir birlikte olduğumuz teyzemin yanına gittik. romantik bir ilişki dönemi geçirdim (ama konu sekse gelmedi) ve yatakta çok eğlendim. Önce teyzem bize buhar banyosu yaptırdı, sonra eşim kendisi teyzemin benim için buhar banyosu yapmasını önerdi. "Onu becermek mi istiyorsun?" diyerek beni çıplak olmaya davet etti. Teyze, terbiye uğruna bu sözleri görmezden geldi.
Geri döndük ve zaten çıplak oturuyorduk. Önce eşim önden sikime oturdu, sonra ben onu arkaya oturttum (geçen gün gelişti). Teyzem kayışla oynuyordu. Eşim teyzeme kıçıma kayış takmasını önerdi. Teyzem heyecanlandı ve kendisi de bana kıç verdi. Ondan önce ben de anal yapmıştım. Seksodrome yatağındaki yatak odasına yeni taşındık.
Kadınlar için anal sekse eklenen bir şeydir. Zaten birden fazla kez boşaldığında, anal bir veya iki kez boşalmasına yardımcı olur.
-
- ön sevişme
- Total posts: 109
Vibratörler ve yapay falluslar hakkında - bunu söylemeye gerek yok. Biz sallanırken, sürekli benimkini iki sikle ve hatta her ikisini de kedi ile siktiler. Bu, ağızdaki üçüncüyü değil, amdaki ikiyi ve kıçtaki üçüncüyü saymak işe yaramadı.
1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Andrey Lukashov, ikizim kolayca amıma giriyor, ama hareket etmek için - burada aşağıda yatan pratik olarak hareket etmiyor ve onun üstünde olan zaten hareket ediyor sonuna kadar lanet
1 dakika 52 saniye sonra gönderildi:
Andrey Lukashov, ikizim kolayca amıma giriyor, ama hareket etmek için - burada aşağıda yatan pratik olarak hareket etmiyor ve onun üstünde olan zaten hareket ediyor sonuna kadar lanet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Gerçekten iki hafta önce, şans eseri ve farklı seçenekleri deneyerek, iki siki tek bir amcıkta birleştirmenin en uygun ve en kolay yolunu bulduk. Daha önce denediğimizden çok daha basit ve çok daha iyi olduğu ortaya çıktı. Ve sonra sadece kendimiz ve eşimle birlikte acı çektik. İki hafta önce karısının sırtını alttakinin yüzüne dönük hale getirmeye karar verdik. Penisini vajinaya soktuğunda birkaç hareket yapabilirsiniz ve kadın geriye yaslanır. Sonra öndeki ikinci adam penisini iyice eğiyor, arkadaşının penisini aşağı doğru bastırıyor ve kendi penisini amın içine itiyor. Ve bu şekilde hareket etmek biraz daha uygun. Hatta beni neredeyse arkadaşımla aynı anda aynı deliğe indirdiler. Eşim biraz daha erken bitirdi ve şaka yollu bize üvey kardeş diye seslendi. Genel olarak eşim de ben de çok beğendik. Tekrarlayacağız.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 318
Ben ve eşim de Denemek istiyorum ikiye katlayın, ancak şimdilik yalnızca bir oyuncakla, ta ki onu birisiyle paylaşmaya hazır olana kadar.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
- Registered for: 2 years
harika sikiştiler. Eşinizle fotoğraf çekmiyor musunuz?. Arkadaşlarıyla neredeyse aynı anda bile aynı deliğe düştüler
-
- Flört etmek
- Registered for: 1 year 5 months
Sanyok, eğer hala karını grup sekse ikna etmek istiyorsan bunun için ne yapman gerektiğini sana söyleyebilirim.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
Evet, karısına iki kat teklif etti ama o aynı fikirde değil. Vajina oldukça gergin olmasına ve benimkinin bunun için çok küçük olmasına rağmen acıdığını söylüyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 59
Yurttaki bir durumdan sonra annemi arkadaşlarımla böyle hayal ettim
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 23 Replies
- 418 Views
-
Last post by Nikk
-