Olgun erkekler neden çok genç etlerle ilgilenir?
-
Автор темыCheeff
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Olgun erkekler neden çok genç etlerle ilgilenir?
Önemli bir konu ilginizi çekiyor birçok. Bunun tam olarak nedeni nedir? Ve hatta sahip oldukları ilginin farkında olmayanlar bile. Soru eylemlerle ilgili değil. Böyle bir erkek toplumunun fantezisi hakkında.
Önemli bir konu ilginizi çekiyor birçok. Bunun tam olarak nedeni nedir? Ve hatta sahip oldukları ilginin farkında olmayanlar bile. Soru eylemlerle ilgili değil. Böyle bir erkek toplumunun fantezisi hakkında.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1279
- Registered for: 2 years 11 months
Re: Olgun erkekler neden genç etlerle ilgilenir?
Bu ne tür bir soru? Erkek her zaman en sağlıklı ve en doğurgan kadına ilgi duyar. Tanım gereği bu genç bir kadındır ve menopozun eşiğinde olan bir kadın değildir. Bunlar içgüdülerdir, doğanın doğasında vardır, büyük olasılıkla sağlıklı ve dirençli yavrular sağlamak için bunlara ihtiyaç vardır. Geriye kalan her şey katmanlardan ibaret: toplumun temelleri, moda, empoze edilen stereotipler, vs... ama bunların hepsi temel içgüdüleri öldürmez. Asla.
Bu arada, dişi her zaman kendisini ve yavrularını koruyabilecek ve besleyebilecek en güçlü erkeğe ilgi duyar
Yalnızca "güçlü" kavramı vardır "İri ve pompalı"dan "güçlü ve paralı"ya dönüştü. Bu arada, kadınların neden genç erkeklerden hoşlanmadığının cevabı da bu (peki, sapmalar hariç).
Fakat herkes için 20 yaşında, 3 beden göğüslü yeterince elastik kız yok. Schwarzenegger’ler ve oligarkların yanı sıra. Bu nedenle, "onlarca" "onlarca" ve "üçler" "cs" ile birleşir... Sapmalar nadirdir. Herkes doğanın verdiğinden + çok çalışarak elde edebileceğinden en iyi şekilde yararlanır. Daha şanslı olanlar daha iyi partnerler bulacak, daha az şanslı olanlar ise istediklerini alacak.
Bütün bunlar doğadır ve gücenmenin/şaşırmanın bir anlamı yok.
Bu arada, dişi her zaman kendisini ve yavrularını koruyabilecek ve besleyebilecek en güçlü erkeğe ilgi duyar

Fakat herkes için 20 yaşında, 3 beden göğüslü yeterince elastik kız yok. Schwarzenegger’ler ve oligarkların yanı sıra. Bu nedenle, "onlarca" "onlarca" ve "üçler" "cs" ile birleşir... Sapmalar nadirdir. Herkes doğanın verdiğinden + çok çalışarak elde edebileceğinden en iyi şekilde yararlanır. Daha şanslı olanlar daha iyi partnerler bulacak, daha az şanslı olanlar ise istediklerini alacak.
Bütün bunlar doğadır ve gücenmenin/şaşırmanın bir anlamı yok.
Last edited by Gudgeon on 23 Dec 2022, 04:21, edited 1 time in total.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
-
Автор темыCheeff
- Flört etmek
- Total posts: 30
- Registered for: 3 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Bu anlaşılabilir bir durum. Ama şimdi bütün erkekler gençleri mi istiyor? Kadınlar bu konuda ne durumda?
10 dakika sonra gönderildi: 30-40 yaş sonrası kadınlar. Lütfen bunu nasıl yaptığınızı cevaplayın
10 dakika sonra gönderildi: 30-40 yaş sonrası kadınlar. Lütfen bunu nasıl yaptığınızı cevaplayın
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 3 years 1 month
Daha önce nasıl daha iyi olduğunu hatırlamak isterim. Ben de ona dokundum ve hayran kaldım. Belki seks bile normaldi. Ve iletişim açısından çok güçlü bir fark var. Ve bu şekilde ortaya çıkıyor, belirli bir kendini onaylama biçimi.
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
Bu sadece kadının yaşı değil. 18 yaşındaki çirkin ile 35 yaşındaki güzel arasında seçim yaparsan ben 35 yaşındakini seçerim
26 yaşındayım.
I yetişkinlikte de sayılır :wink:

26 yaşındayım.
I yetişkinlikte de sayılır :wink:
- These users thanked the author Çekiç for the post (total 2):
- Tekrar Geri Dön, Şalun70
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 11 months
Bu kimyasal tadı ve rengi destekleyeceğim. :akıllı:
bazı komedyenler bir araba ile bir kadını karşılaştırdı, bazıları daha güçlü yeni bir arabayı beğendi, bazıları hareket halindeyken nadir bulunan bir arabayı beğendi ve bazıları güvenilir bir Japon’u seçecek CRV)))
ama en iyisi de hiç kimsenin test sürüşünü reddetmemesidir)))
bazı komedyenler bir araba ile bir kadını karşılaştırdı, bazıları daha güçlü yeni bir arabayı beğendi, bazıları hareket halindeyken nadir bulunan bir arabayı beğendi ve bazıları güvenilir bir Japon’u seçecek CRV)))
ama en iyisi de hiç kimsenin test sürüşünü reddetmemesidir)))
-
- Orgazm!
Şimdilik 26 yaşında, ancak 45 veya daha fazla olduğunda, seçim 20-25 yaş aralığındakilere yönelik olacaktır.
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
Hayır. O zaman başka seçenek kalmayacak! Sadece karımla birlikte olacağım

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 294
- Registered for: 3 years 11 months
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 93
Tadı ve rengi, karahindibalar farklıdır... Bir kadının sadece vücudunu değil aynı zamanda zihnini de severim, bilgili bir kadınla çok daha ilginçtir, sekste bile
-
- Orgazm!
Örneğin ben 45 yaşındaydım, eşim ise 35 yaşındaydı. Belki 26 yaşında biraz çeşitlendirin.
-
- heyecanlanıyorum
Evet, tıpkı erkekler gibi herkes daha genç olmak ister. Eğer bu bir ilişkiyse.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 2 years 7 months
Elastik vücut, iyi şekil ve prensip olarak gencim, istiyorum ama acıtıyor)
-
- ön sevişme
- Total posts: 128
- Registered for: 2 years 10 months
Soru göreceli.. Evet, genç bir vücut daha çekicidir (ama her zaman da değil), ancak deneyim kazanırsanız 30, 35, 40 tercih edilir. Çünkü 30 yaş üstü, deneyimli bir kadın ne istediğini bilir, çoğu durumda bazı deneylere hazırdır (her zaman değil), ancak genç bir kadın (20 civarında) - onu ağzıma almayacağım, Kıçımdan vermem (birine rastladım), diğeri bir arkadaşımın evindeydi, şişede tartışıyorlardı, bir tuhaflığı var dedi, ellerinle dokunma. Sikişmek mümkündü ama ellerinizi ne kedi ne de göğüs üzerinde kullanmamak mümkündü. Yani sekste hâlâ 30 yaşın üzerinde olmak tercih ediliyor. Ancak 40+ olduğum için 30 benim için de genç bir vücut 
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
Gözlemlerime göre, seks hayatı genellikle yaşlı kadınlarla, evli/boşanmış ve genç, doyumsuz bir sike can atan milflerle başlıyor. Daha sonra, ergenlik döneminde, edinilen minimum deneyimle birlikte, denge biraz bozulur ve aynı yaştaki insanlarla daha fazla seks olur. Ve sonra, 40’a yaklaşırken, orta yaş krizinin şafağında, neşelenmek ve barutu tazelemek için insan gençlere çekiliyor. Ateşli milf’ler şüphesiz hayatlarının herhangi bir anında her zaman "evet" derler. Eh, 50-60’a yaklaştıkça, her şey bol olduğunda, sert BDSM, dağınıklık ve tüm bu sapkınlıklar muhtemelen başlıyor. Veya cinsel unutkanlık, fazladan bir kat merdiven çıktığınıza ve bayılmadığınıza sevindiğiniz zaman.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
Bu yeni başıma mı geldi bilmiyorum ama sahip olduğum en esnek kıç 40’tı yaşında - genetik

-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1440
Evet... Satranç ustası bir arkadaşım vardı. Elbette konuşulacak bir şeyler vardı. Seks ile... Ama orada sorunlar entelektüel seviyeyle değil, yaşam deneyimiyle ilgiliydi. Ama sinir bozucuydu.
-
- heyecanlanıyorum
Gençken farklı insanlarla yattım. Ve kendileriyle aynı yaştaydılar ve kendilerinden çok daha yaşlıydılar ama kendilerini hiç de çok gençmiş gibi hissetmiyorlardı. Ancak yaşım ilerledikçe genç kadınların beni diğer kadınlara göre daha fazla heyecanlandırmaya başladığını fark etmeye başladım. Deneyimsiz, saf bir kızı alıp, kadın cinsiyetiyle yıllar süren iletişimim boyunca biriktirdiğim tüm cephaneliğimi denemek isterim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 45
Doğa tarafından kurulmuştur. Kendinden genç bir kızla ilişkisi olan bir adam muhtemelen kendini daha genç hissediyordur. Hem şekil hem de vücutta fark gençlerin lehine oldukça önemli olacaktır. Zeka ve genel ilgiler açısından büyük olan kazanabilir ama siz bir eş aramıyorsunuz
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Avi, kesinlikle katılıyorum! Akıllı bir kadın, aptal bir periden daha iyidir! 40+ genç bayanları tercih ediyorum. Onlarla çalışmak ilginç, çok şey yapabiliyorlar, izin verilenlerin sınırları yukarılara doğru itiliyor. Ve onların durumunun reşit olmayan birininkinden daha kötü olmadığını düşünmeyin! Hiç de bile!!!
-
- Orgazm!
Hadi. Eski eşim şu anda 50 yaşında. Şimdiki eşim ise 42 yaşında. Hangisini seçeceksin? Yerel kızlar bana karınızın yaşlı olduğunu, daha genç bir tane bulabileceğinizi söyledi. Ama ben Rusya’da yaşamıyorum ve eşim Rus değil. Ve kış yok. Burada her zaman yaz var. Ve kadın cinsiyeti atlet ve kısa şort giyiyor. Ve genç bir bedenin faydalarını takdir etmek çok kolaydır. Burası kışın Rusya değil. Herkes 10 pelerin giyiyor.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Yaşlanmanın ve "genç bedene" geçişin ne olduğunu bilmiyorum, 30 yaşın üzerindeyim ve gençliğimden beri 12 yaşındaki kızlardan hoşlanıyorum ve hâlâ da hoşlanıyorum. Önemli olan çubuğun daha da aşağıya kaymamasıdır))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
Canım benden 18 yaş küçük.. Gençleri hiç sevmedim ama aşk kötüdür.. Aşık oldum onunla da) genel olarak beni sık sık takip ederim Benden çok daha genç gençler bana kur yapıyor... bu benim imajım... erkekler dikkat etmiyor.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Atlas
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Neden yetişkinlikte? Bana öyle geliyor ki bütün erkekler genç kızlardan hoşlanıyor. Ve burada bir sır yok, çok güzeller! Herkesin genç bir kızla yorganın altına girmeyi hayal ettiğini söylemiyorum ama güzelliğe hayran olmayı kim yasaklayabilir? Ellerinizle dokunmadığınız sürece müzeye bile gözlerinizle bakabilirsiniz.
Bu arada fuarın yarısına bir soru: Bana öyle geliyor ki kadınlar da her yaşta hayranlık duymaktan hoşlanıyor genç oğlanlar mı?
Bu arada fuarın yarısına bir soru: Bana öyle geliyor ki kadınlar da her yaşta hayranlık duymaktan hoşlanıyor genç oğlanlar mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
eğer uzunsanız ve gelişmiş kaslarınız varsa, o zaman evet dikkat çekerler.. ama kimse sıska olanlara bakmak istemez. .Mishanja11: ↑27 Dec 2022, 12:08 Neden yetişkinlikte? Bana öyle geliyor ki bütün erkekler genç kızlardan hoşlanıyor. Ve burada bir sır yok, çok güzeller! Herkesin genç bir kızla yorganın altına girmeyi hayal ettiğini söylemiyorum ama güzelliğe hayran olmayı kim yasaklayabilir? Ellerinizle dokunmadığınız sürece müzeye bile gözlerinizle bakabilirsiniz.
Bu arada fuarın yarısına bir soru: Bana öyle geliyor ki kadınlar da her yaşta hayranlık duymaktan hoşlanıyor genç erkekler?
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Ama kendi adıma, sana başka taraftan bakıyorum - uykulu olan seni seviyorum)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑27 Dec 2022, 12:55 Eğer uzunsanız ve gelişmiş kaslarınız varsa, o zaman evet dikkat çekerler. Ancak kimse sivilcelere bakmak istemez.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
-
- Orgazm!
Fotoğraflarıma bakın ve her şey netleşecek. Eşim benden 10 yaş küçük, kız arkadaşım ise 19 yaş küçük. Burada zaten konu başlığında yayınlandı. Fotoğrafların bana ait olduğuna inanmıyorsanız lütfen benimle kişisel mesaj yoluyla iletişime geçin. Kanıt almak istiyorsanız bunu çok kolay kanıtlayabilirim.
Kızlarınızın, eşlerinizin fotoğraf alışverişi sayfa 2 veya 3
Kızlarınızın, eşlerinizin fotoğraflarını paylaşın
Kızlarınızın, eşlerinizin fotoğraf alışverişi sayfa 2 veya 3
Kızlarınızın, eşlerinizin fotoğraflarını paylaşın
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
DoRN, "beğen" şu anlama gelmez: Buldum. Bazen karanlık internetteki videolarla kendimi kesiyorum, öyle bir şey yok
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
Hayranlık, hoş geldiniz, ama battaniyenin altında milf’e gitmek daha iyi)Mishanja11: ↑27 Dec 2022, 12:08 Ve herkesin genç bir kadının örtüsü altına girmeyi hayal ettiğini söylemiyorum ama güzelliğe hayran olmayı kim yasaklayabilir?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Ama Hammer’a katılıyorum... 53 yaşındayım...Vlad6969: ↑23 Dec 2022, 12:47 Hammer: ↑23 Aralık 2022, 12:14
Sorun sadece dişinin yaşı değil. 18 yaşındaki çirkin ve 35 yaşındaki güzel arasında seçim yaparsan, 35 yaşındakini seçeceğim
26 yaşındayım.
Yapacağım yetişkinliği de sayın
Şimdilik 26 yaş bu, ancak 45 yaş ve daha fazlası olacak ve 20 - 25 yaş üstü arasında da seçenek olacak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Bana öyle geliyor ki önemli bir husus daha eksik. İnsanlar her zaman yeni bir şeye ilgi duyarlar. Ama yeninin sonu yok!
Olgunluğa ulaşıldığında her şey denenmiştir: aynı yaşta olanlar, daha büyükler ve daha küçükler... Geriye kalanlar gençlerdir! Onlara aşık oluyorlar! :melek:
Olgunluğa ulaşıldığında her şey denenmiştir: aynı yaşta olanlar, daha büyükler ve daha küçükler... Geriye kalanlar gençlerdir! Onlara aşık oluyorlar! :melek:
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Belki deneyimli bir partnerin önünde itibarınızı kaybetmekten korkuyorsunuzdur)
-
- Nirvana’dayım
Saçmalamayın! Zaten o kadar çok deneyim var ki bu kesinlikle imkansız!

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Bunun deneyimle alakası yok. Ne demek istediğimi biliyorsun? ;)
-
- Nirvana’dayım
Ben de aynı şeyi kastediyorum! Deneyimli bir herif öyle bir sikiş cephaneliği geliştirmiştir ki, her durumdan bir çıkış yolu bulabilir! Tekrar ediyorum
- HERKES’ten! :)
- HERKES’ten! :)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 58 Replies
- 6339 Views
-
Last post by ekonomi