Ruh eşinize nasıl ulaşırsınız? Peki onu ilk kez gördüyse neden onunla çıkmaya başladı?

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 4 months
 Ruh eşinize nasıl ulaşırsınız? Peki onu ilk kez gördüyse neden onunla çıkmaya başladı?

Unread post by İlk Pavel »

Bugün sevgili kız arkadaşımla parkta yürüyüşe çıkmamızın üzerinden tam bir yıl geçti (ilk kez kabul etti) ve orada 27 yaşında bir adam yanımıza yaklaştı ve şimdi onunla konuşuyor. Şimdi ben 19 yaşındayım, o 20 ve o 28. İyi iletişim kuruyoruz ama o benim kız arkadaşım olmak istemiyor ve o onun erkek arkadaşı. Neden kendisinden 8 yaş küçük bir kıza ihtiyacı var? Onun yaşındaki insanlar onunla tanışmak istemiyor falan mı? Denize gittiler ve Instagram’da "#sexqueen" mayosuyla bir fotoğraf paylaştı. Belki çoktan ayrılmışlardır? Bir haftadır onun için geldiğini görmedim. Aksi takdirde bu tür fotoğrafları kıskanırdı. Neden hâlâ yanımda değil? Sınıf arkadaşıyız, artık üniversitedeyiz, birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz, tesadüfen parkta tanıştık kendisiyle. Aşkım için savaşmaya hazırım ve o da onunla ya da çoktan ayrılmış durumda. Ne yapalım?
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 272
Registered for: 3 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Ruh eşinizi nasıl edinirsiniz? Peki onu ilk kez gördüyse neden onunla çıkmaya başladı?

Unread post by JackTheJack »

Hadi spekülasyon yapalım. Birbirinizi uzun zamandır tanıdığınızı ve uzun süredir sizinle çıkmayı reddettiğini söylüyorsunuz ama hemen bu yetişkin adamla birlikte oldu. Bütün bunlardan sonra onun peşinden koşmanın, onu öğrenmenin, çabalamanın ne anlamı var? Seçimini yaptı. Bu kızla ne olmak, ona ulaşmak vb. ne olursa olsun bu duyguları çok iyi anlıyorum. vb. ve diğerlerine gerek yoktur. Ama bana göre bu kesinlikle anlamsız. Anlattığınıza bakılırsa, büyük olasılıkla seçimini uzun zaman önce yapmış ve sizi arkadaşlık bölgesine atmıştır. Sebepler farklı olabilir, belki yaşlı bir adama daha çok ilgi duyuyordu, belki görünüşü, belki parası, herkesin kendi zevkleri ve öncelikleri var. Size tavsiyem ondan vazgeçmeniz, onu ve ona ait anıları tüm gücünüzle hayatınızdan atmanız ve sizin o kişiye karşı yaşayacağınız duyguların aynısını size de yaşayacak birini bulmaya çalışmanızdır. İnanın bana böyle birini bulmak büyük bir mutluluktur, uzun zamandır sizden vazgeçmiş, sizi sadece arkadaş olarak gören biriyle bir şeyler yapmaya çalışmaktan çok daha iyidir. Yeni birine karşı sempati geliştirmek zaman alır ama işe yarar
These users thanked the author JackTheJack for the post:
Güneş
Evgeniy7519
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 660
Registered for: 3 years 2 months
Orientation: biseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Ruh eşinizi nasıl edinirsiniz? Peki onu ilk kez gördüyse neden onunla çıkmaya başladı?

Unread post by Evgeniy7519 »

İlk Paul: 24 Dec 2022, 15:45 Bugün sevgili kız arkadaşımla parkta yürüyüşe çıkmamızın üzerinden tam bir yıl geçti (ilk kez o da kabul etti) ve orada 27 yaşında bir adam yanımıza yaklaştı ve şimdi onunla konuşuyor. Şimdi ben 19 yaşındayım, o 20 ve o 28. İyi iletişim kuruyoruz ama o benim kız arkadaşım olmak istemiyor ve o onun erkek arkadaşı. Neden kendisinden 8 yaş küçük bir kıza ihtiyacı var? Onun yaşındaki insanlar onunla tanışmak istemiyor falan mı? Denize gittiler ve Instagram’da "#sexqueen" mayosuyla bir fotoğraf paylaştı. Belki çoktan ayrılmışlardır? Bir haftadır onun için geldiğini görmedim. Aksi takdirde bu tür fotoğrafları kıskanırdı. Neden hâlâ yanımda değil? Sınıf arkadaşıyız, artık üniversitedeyiz, birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz, tesadüfen parkta tanıştık kendisiyle. Aşkım için savaşmaya hazırım ve o da onunla ya da çoktan ayrılmış durumda. Ne yapmalıyım?
Kukoldy, bunu konudan konuya mı yazacaksın?
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Evgenii7519: 24 Dec 2022, 18:18 Kukoldy, konudan konuya böyle mi paylaşım yapacaksın?
Ahahaha, ben de bana şununla ilgiliymiş gibi göründüğünü düşündüm. aynı konuyu birkaç ay önce görmüştüm))
Güneş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 147
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Güneş »

İlk Paul: 24 Dec 2022, 15:45 Bugün sevgili kız arkadaşımla parkta yürüyüşe çıkmamızın üzerinden tam bir yıl geçti (ilk kez o da kabul etti) ve orada 27 yaşında bir adam yanımıza yaklaştı ve şimdi onunla konuşuyor. Şimdi ben 19 yaşındayım, o 20 ve o 28. İyi iletişim kuruyoruz ama o benim kız arkadaşım olmak istemiyor ve o onun erkek arkadaşı. Neden kendisinden 8 yaş küçük bir kıza ihtiyacı var? Onun yaşındaki insanlar onunla tanışmak istemiyor falan mı? Denize gittiler ve Instagram’da "#sexqueen" mayosuyla bir fotoğraf paylaştı. Belki çoktan ayrılmışlardır? Bir haftadır onun için geldiğini görmedim. Aksi takdirde bu tür fotoğrafları kıskanırdı. Neden hâlâ yanımda değil? Sınıf arkadaşıyız, artık üniversitedeyiz, birbirimizi uzun zamandır tanıyoruz, tesadüfen parkta tanıştık kendisiyle. Aşkım için savaşmaya hazırım ve o da onunla ya da çoktan ayrılmış durumda. Ne yapmalı?
Bunu başarabilirsiniz, örneğin uyku moduna geçirebilir veya zorla alabilirsiniz. Bilgi yüz tanedir, ancak o zaman son tarih gerçek olacaktır. Ama sen bir erkeksin alfa, bunu başar.

Bunu asla başaramayacaksınız. Neden umursuyorsun ki? Onunla her şey yolunda, sensiz denize gitti. Onun sana ihtiyacı yok, yani onun sana HİÇBİR ŞEKİLDE İHTİYACI YOK! Bir çocuk ürünleri mağazasından motor yağı satın almakla aynı şansa sahipsiniz. Bak ya da başka birini bekle.
These users thanked the author Güneş for the post:
JackTheJack
Автор темы
İlk Pavel
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76
Registered for: 3 years 4 months

Unread post by İlk Pavel »

Evgenii7519: 24 Dec 2022, 18:18 Bunu asla başaramayacaksınız. Neden umursuyorsun ki? Onunla her şey yolunda, sensiz denize gitti
Onu seviyorum
JackTheJack
Penetrasyon
Penetrasyon

Neden yalnızca bir mesaja yanıt veriyoruz :(
dva2dva
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by dva2dva »

#sekskraliçesi? Cidden? O halde böyle bir hashtag ile kesinlikle şansınız olmayacak)) onun başka öncelikleri var, aşkın değil))
Kumlu
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 26
Registered for: 2 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by Kumlu »

Bir söz vardır: Bir kıza uzun süre bakarsan ve hiçbir şey yapmazsan, onun evlendiğini görebilirsin!!! Bu seninle ilgili. Genel olarak tüm bunlar saçmalık, ilk aşk, çok daha fazla aşık olma duygusu olacak ve hatta evlilikte bile bu tür duygular ortaya çıkacak. Artık iletişim kurmayı, kızlarla tanışmayı, komplekslerinizin ve korkularınızın üstesinden gelmeyi öğrenmeniz gerekiyor. Sonra kırılacak ve istediğin zaman sikişebilirsin. 19 yaşında en büyük mutluluk bekar olmaktır, daha çok parti vardır, parti yapmak özgürlüktür, 30 yaşında bu özgürlük artık olmayacaktır. 30’lu yaşlarındaki kızlar zaten akıllı olduğundan 20 yaşında bir kız buldu

8 dakika 6 saniye sonra gönderilir:
Kardeş, sevmektense sevilmek daha iyidir, karşılıksız aşık olunca zayıflarsın, onlar da bundan faydalanır, yorulunca da çöpe atarlar. Aşk yok, aşık olma hissi var, zamanla kayboluyor.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”