Lütfen bana erkekler için hangi meme büyüklüğünün ideal kabul edildiğini söyleyin? Göğüslerimi sadece özel mesajla göndereceğim, ben bir çeşit fahişe değilim.
Minnettarlığım için sikini takdir ediyorum..
Bence her şey göreceli!! Burada memenin şekli önemlidir. Meme ucu boyutu, halo. Ve kızın vücudunun kendisi. Deyim yerindeyse entegre bir yaklaşım önemlidir
40 yaşıma geldiğimde zevklerimi sabitlemiştim ve benim için 3 bedenden itibaren. Eskiden herkesi severdim ama şimdi, iyi şaraplar gibi, sadece yumuşak, büyük göğüslerin tadını alıyorum. Benim nacizane fikrime göre
Herkesin zevki elbette farklıdır... Kişisel tercihlerden bahsedecek olursak, ben farklı göğüsleri severim, büyük ya da küçük, bu ikinci planda, en önemlisi bu göğsün sahibinin nasıl olduğu, nasıl davrandığı. kendini nasıl tanıttığı, nasıl giyindiği vb., bu arada, kıyafetler burada en az önemli şey değil... ve vücudun bu bölümünü bilen diğer uzmanların zevklerinden bahsedersek, o zaman bazıları onu büyük seviyor, diğerleri zar zor farkedilir, eğer renk, şekil ve meme uçları gibi her türlü inceliği hesaba katarsanız, ister büyük ister küçük olsun, o zaman bu zaten sonsuzluktur
Çoğu, kime ait olduklarına bağlıdır. Kimine büyük göğüs yakışıyor, kimine küçük göğüs yakışıyor. Büyük olana baktım ve unuttum.
Günlük kullanım için de ele iyi oturuyor, yani uygun.
Nakhshpil,
Burası kesinlikle zor söylemek. Ben en çok iki kişilik olanı seviyorum. Normostenik bir figür ve 165 cm’lik bir kız boyu ile (Göğüsler şekillendirildiği ve ele oturduğu sürece) Küçük meme uçlarını severim.
Boyut özellikle önemli değildir; çok büyük göğüsler iticidir. obezite belirtisi mi? ama genel olarak dar bir tişört ve şişkin meme uçları olan göğüsler olduğunda harikadır
Nakhshpil, kızın şekline bağlıdır, örneğin Onu çıplak görene kadar saç stilini asla bilemezsiniz, ancak belki birisinin kendi tercihleri vardır. Eğer ilgileniyorsanız, türe göre koşullu bir derecelendirmeyi PM olarak gönderebilirim.
Artık birkaç yıl sonra şunu söyleyebilirim. Genel olarak, göğüslerin ince veya dolgun olması önemli değildir, eğer yatakta harikalar yaratıyorlarsa, o zaman mükemmel boyuttadırlar!!!
Göğüs büyüklüğü subjektif bir soru, herkesin farklı zevkleri ve tercihleri var, örneğin, aile gibi avuç içine sığan büyük göğüsleri sevmiyorum, bence kıyaslanamaz görünüyorlar, ama bence çoğu insan 3 bedenden hoşlanıyor +
Hayatta hiçbir şey mükemmel değildir. Ne yazık ki peki ya şanslıysanız?))) Sizce nasıl bir evlilik ideal olur ve elbette bu ideal evlilikte nasıl bir seks olmalı?
Last post
benim anlayışıma göre evlilik için ideal kadın İtalyan mizaçlı bir kadındır, pek çok kralın oralardan eş alması boşuna değil, akıllıdırlar, yatakta ateşlidirler, huysuz, sadık, güzeldirler, iyi yemek...
Sevgili forum kullanıcıları, belki birisinin bu soruya bir cevabı vardır? Cevabını hiçbir yerde bulamıyorum ve soru kafamı kurcalıyor.
Kısacası göğüslerin büyüklüğü süt miktarını etkiler mi? Ya da...