Bir zamanlar erkek arkadaşım ve ben Lembolovo’daydık (bu...
-
- Potansiyel seks nesnesi
Bir zamanlar erkek arkadaşım ve ben Lembolovo’daydık (bu...
Erkek arkadaşım ve ben Lembolovo’ya vardığımızda (burası St. Petersburg yakınında), mahallede yürüyüşe çıktık. eski bir baraja doğru yürüdüm ve doğada biraz sevişmeye karar verdim... Her şey harika gidiyordu, orgazm hızla yaklaşıyordu, duyumlar o kadar hoş ve güçlüydü ki... O anda ısırıldığımızı fark etmedik. birkaç düzine kırmızı karınca tarafından. Ayağa kalkıp ne olduğunu anladığımızda kendimi hemen kötü hissettim, kalbim o kadar hızlı atıyordu ki neredeyse göğsümden fırlayacaktı, nefes almak zordu, genel olarak bilinç kaybı orgazm kadar hızlı yaklaşıyordu yakın zamanda... Kısacası, bu hayvanların ısırıklarına karşı oldukça şiddetli alerjim olduğu ortaya çıktı... Ve partnerim kendini pek iyi hissetmiyordu. Kısacası eve zar zor ulaştık. Ama seks yine de harikaydı.
-
- Flört etmek
- Total posts: 36
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Yanıt: Bir zamanlar erkek arkadaşım ve ben Lembolovo’daydık (bu...
Eski kız arkadaşımla da benzer bir deneyim yaşadım, çok hassastı, çabuk ve güçlü bir şekilde tahrik oldu ve çok çok güçlü bir şekilde aktı, biz öğrenciydik ve tatile gittik ve bir ay boyunca birbirimizi görmedik ve biz uzun bir aradan sonra buluştuk ve hayvani seks yaptık, bir an kendini o kadar iyi hissetti ki bilincini kaybetti ve neredeyse dilini yutuyordu, çok şükür böyle durumlarda nasıl davranacağımı biliyorum ama neredeyse korkudan ölüyordum
- These users thanked the author Denize for the post:
- Sibiryak89
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Lembolovo’da platin... hmm :) Orada platin olduğunu bilmiyordum
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Orientation: heteroseksüel
Gazze Bölgesi grubunun sivrisineklerle ilgili şarkısının sözleri bana bir şekilde hatırlattı
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 6 Replies
- 2520 Views
-
Last post by Pizdaliler
-
- 2 Replies