Seçmeme yardım et
-
Автор темыOn
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Seçmeme yardım et
Herkese selam. Eşim ve ben telefonumuzu kontrol etmek için titreşimli bir yumurta almak istiyoruz. Hangisinin daha iyi olduğuna rastlayan Lovens veya Ohmibod, internetteki incelemeler farklı.
-
Автор темыOn
- heyecanlanıyorum
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
Cevap: Seçmeme yardım edin
Karınızla bir seks mağazasına gidip sormayı denediniz mi? Seks shop çalışanları genellikle sattıkları oyuncaklar, malzemeler ve özellikler konusunda oldukça bilgilidir. Bazı yerlerde çalışma izni verilmeden önce sınava da giriyorlar (bir arkadaşım orada çalışıyordu). Bu çok daha bilgilendirici olacaktır çünkü buradaki herhangi birinin aynı anda iki aynı cihazı kullanması pek olası değildir.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 298
- Registered for: 2 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Ucuz olanlarda telefonla bağlantının kopması veya telefonu çok yakın tutmanız gerektiği sorunu vardır.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
İsimsiz yumurtayı uzaktan kumandayla denedik. Ali’den aldım. Beş yıldır bizde ve nadiren kullanıyoruz. Denemek için ucuz bir şey almanızı tavsiye ederim. İçeri girerseniz, zaten ünlü bir markayı seçin.
-
Автор темыOn
- heyecanlanıyorum
Seks shoplarda ise cevap her birinde farklıdır. Bu yüzden forumu kontrol ettim, belki birileri zaten kullanmıştır.
Ucuz olanla başlamak bir seçenektir, ancak yine de izlenimi mahvedebilir)))
Yanıt veren herkese teşekkürler.
Ucuz olanla başlamak bir seçenektir, ancak yine de izlenimi mahvedebilir)))
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 3 years
Titreşimli hiçbir şey denemedim.. Sanırım bunların hepsi saçmalık, para için bir dolandırıcılık, değil mi? Yumurta genellikle nereye ve kime yerleştirilir? Yayınlarda kızların vajinalarına titreşimli çubuklar/mini penis gibi yerleştirdiklerini gördüm ve bir dizüstü bilgisayar veya telefonla bir tür bağlantı var, müşteri ona para aktarırsa vibratör açılıyor ve videodaki kız, bence yapay olarak mini orgazmını tasvir ediyor
-
- heyecanlanıyorum
Bazen örneğin bir restorana gitmeden önce uzaktan kumandayla bir top yerleştirmenizi istiyorum). Ama bu haliyle seks bizim için işe yaramaz. Ve kız da pek tahrik olmuyor.
Bu mümkün. Ancak öte yandan, prensip olarak bu tür oyuncakları ve onlarla oynanan oyunları sevip sevmediğinizi anlayabileceksiniz. Ve bundan sonra ne satın alınacağı belli olacak. Örneğin giyilebilir klitoris pedleri vardır. Aynıları da var ama vajina ve/veya anüsün uyarılmasıyla. Her şey külotun altına giyilebilir ve uzaktan kumanda kullanılarak veya uygulamadan başlatılabilir.
Bazen örneğin bir restorana gitmeden önce uzaktan kumandayla bir top yerleştirmenizi istiyorum). Ama bu haliyle seks bizim için işe yaramaz. Ve kız da pek tahrik olmuyor.
-
Автор темыOn
- heyecanlanıyorum
Bu kesinlikle herkeste işe yaramayan bir şey. Titreşimden kaçan kızlar var ve hoş olduğunu söyleyelim, başka bir şey olmayanlar da var.
-
- heyecanlanıyorum
Bence bu yumurta onunla aynı anda penisi sokmaya çalışmak dışında işe yaramaz. Ancak bazen bunu samimi bir eğlence olarak kullanırız. Birlikte bir yere gidiyoruz. Uzaktan kumandam var ve yumurta da içinde.
-
Автор темыOn
- heyecanlanıyorum
-
- heyecanlanıyorum
Sonra her şey daha basit hale geldi. Finansmanla ilgili herhangi bir sorun yoksa, ünlü bir markanın kız arkadaşınızın görünüşte beğendiği herhangi bir cihazı işe yarayacaktır.
Paradan tasarruf etmek istiyorsanız Ozone veya Ali’den daha basit bir şey sipariş edebilirsiniz. Ve eğer belli bir vay etkisi varsa, çok daha pahalı olan bir sonraki benzer oyuncağı güvenle satın alabilirsiniz, ancak bunun bir para kaybı olmadığına dair biraz güvenle.
Paradan tasarruf etmek istiyorsanız Ozone veya Ali’den daha basit bir şey sipariş edebilirsiniz. Ve eğer belli bir vay etkisi varsa, çok daha pahalı olan bir sonraki benzer oyuncağı güvenle satın alabilirsiniz, ancak bunun bir para kaybı olmadığına dair biraz güvenle.
-
Автор темыOn
- heyecanlanıyorum
Her şey tamamen daha basit hale geldi. Sergi salonunda farklı türde bir oyuncak seçin, aynı zamanda telefonunuzdan da kontrol edebilirsiniz.
-
- ön sevişme
- Total posts: 130
- Registered for: 2 years 4 months
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 21
- Registered for: 3 years 2 months
Eşim Lovense Lush 2’yi aldım, kendisi mutlu, telefonumdan kontrol ediyorum. Sanal için her şey esas olarak onların üzerindedir. Eşim için, klitoral uyarı olmadan orgazm daha geç geliyor... ve klitorisle birlikteyse, o zaman çabuk oluyor.
- These users thanked the author kontrol888 for the post:
- Rooss
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post