yıkanmamış dick
-
Автор темыStrekozotlar
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Registered for: 2 years 5 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
yıkanmamış dick
Erkekler, eğer kız kendini yıkamadıysa pek çok kişi oral seks yapmak istemez. Ve orada her şey temiz olsa bile bunu kızlara herkes yapmıyor.
Ama penisinizi ne kadar uzun süre yıkanmazsa, temizliğinden hiç endişe etmeden ağzınıza sokmaya çalışıyorsunuz. daha iyi.
Hayır, buna karşı değilim ama neden pantolonundan bu şekilde ağzına girmesini istediğini merak ediyorum
Ama penisinizi ne kadar uzun süre yıkanmazsa, temizliğinden hiç endişe etmeden ağzınıza sokmaya çalışıyorsunuz. daha iyi.
Hayır, buna karşı değilim ama neden pantolonundan bu şekilde ağzına girmesini istediğini merak ediyorum
- These users thanked the author Strekozotlar for the post (total 3):
- Süleyman, Sibiryak89, Martin
-
- Flört etmek
- Total posts: 29
- Registered for: 2 years 10 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Yıkanmamış penis
Bir kişiyi seviyorsanız, herkesi almaya hazırsınız. Yıkanmış veya hala yıkanmış. Eğer bir kız benden hoşlanıyorsa Cunnilingus yapacağım her halükarda biz oradayız ya da beş günlük süre orada.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 434
- Registered for: 2 years 9 months
Gün içinde duş almamak nasıl mümkün oluyor anlamıyorum. Her şey berbat, bazı adamlar var ki kızları savaşla sikişiyor ve üç günde bir duş alıyor, ah, kahretsin, duş almadan ve temiz iç çamaşırı giymeden nasıl yatağa girebiliyorsunuz, bu berbat bir şey arkadaşlar. Külot ve çoraplar her gün değiştirilmeli
- These users thanked the author Süleyman for the post:
- Firavun faresi
-
Автор темыStrekozotlar
- heyecanlanıyorum
Şimdiye kadar kimse duşa gitmedi. Devam edin ve muhtemelen doğadaki adamlarınıza hükmedin. Merak ediyorum, seksten önce erkek arkadaşını yıkayan kaç kişi var?
- These users thanked the author Strekozotlar for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
- Registered for: 2 years 7 months
Eğer doğada örneğin, o zaman elbette kendimizi seksten önce değil, evde yıkıyoruz - neredeyse her zaman
Yıkanıyorum, benimki beni bu hijyenle büyüttü.
Eğer doğada örneğin, o zaman elbette kendimizi seksten önce değil, evde yıkıyoruz - neredeyse her zaman
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 4 months
Her zaman... Cevap bu. Seks yapmadan ne yapabileceğimi bile bilmiyorum? ÇölStrekozotai: ↑19 Dec 2022, 17:32Şimdiye kadar kimse duşa gitmedi. Devam edin ve muhtemelen doğadaki adamlarınıza hükmedin. Acaba kaçınız seksten önce erkek arkadaşını yıkar?duşa gitmeyin
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 8
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 2 years 6 months
Zevk meselesi
Ayrıca, çok sayıda köy ve köyde seks vardır
Orada, soğukta haftada bir hamam ısıtılır
Tabii ki yapabilirsiniz leğende ve çaydanlıkta yıkanın...
Ama her şey olabilir
Dayanılmaz bir şey
Ve midesi bulanmayan insanlar da var
Hem erkekler hem de kadınlar
İkinci arkadaşım sık sık kendine soruyor: Bana yıkanmamış bir şey ver. Neredeyse her sekse ara verdiğimizde vajinal seksten sonra emiyor ve yıkanmasına izin vermiyor. Ben de o kadar titiz değilim. Ancak bir kadının amında, bir erkeğin penisinin yüzeyinde olduğundan daha fazla sıvı bulunduğunun farkına varmak gerekir. Ve orada her şey daha hızlı ve daha güçlü fermente oluyor, vb.
Gerçi adamın durumu pek iyi değil.
Ve bu bir zevk meselesi.
Peki, Norveçliler süstrëming mi yiyorlar...
Geçen sefer bıkmıştım Benzer bir konuda bazı forum kullanıcıları tarafından eşime "Tuzlu Biber" içmeyi teklif ettiğim için şikayette bulunuldu.
Ve bunun anlamı, vajinasını emdikten sonra bile kusarsa. Tabii ki işimize yaramadı. Sadece önerdim.
Benim için mesele ilişkilerde hem güveni hem de hassasiyeti zorlamak ve kaybetmek.
Yani bir mihenk taşı vardı, umurumda değil. Ama tam tersi konusunda ısrar etmek istemediği için.
Hanımımın bu yöndeki şehveti ve sefahatinden bıktım. Bundan mutluyum.
Ayrıca, çok sayıda köy ve köyde seks vardır
Orada, soğukta haftada bir hamam ısıtılır
Tabii ki yapabilirsiniz leğende ve çaydanlıkta yıkanın...
Ama her şey olabilir
Dayanılmaz bir şey
Ve midesi bulanmayan insanlar da var
Hem erkekler hem de kadınlar
İkinci arkadaşım sık sık kendine soruyor: Bana yıkanmamış bir şey ver. Neredeyse her sekse ara verdiğimizde vajinal seksten sonra emiyor ve yıkanmasına izin vermiyor. Ben de o kadar titiz değilim. Ancak bir kadının amında, bir erkeğin penisinin yüzeyinde olduğundan daha fazla sıvı bulunduğunun farkına varmak gerekir. Ve orada her şey daha hızlı ve daha güçlü fermente oluyor, vb.
Gerçi adamın durumu pek iyi değil.
Ve bu bir zevk meselesi.
Peki, Norveçliler süstrëming mi yiyorlar...
Geçen sefer bıkmıştım Benzer bir konuda bazı forum kullanıcıları tarafından eşime "Tuzlu Biber" içmeyi teklif ettiğim için şikayette bulunuldu.
Ve bunun anlamı, vajinasını emdikten sonra bile kusarsa. Tabii ki işimize yaramadı. Sadece önerdim.
Benim için mesele ilişkilerde hem güveni hem de hassasiyeti zorlamak ve kaybetmek.
Yani bir mihenk taşı vardı, umurumda değil. Ama tam tersi konusunda ısrar etmek istemediği için.
Hanımımın bu yöndeki şehveti ve sefahatinden bıktım. Bundan mutluyum.
-
- Sürtünmeler
Strekozotai, sadece seksten önce yıkanmıyorum, hatta Analdan sonra penisimi yıkıyorum çünkü dönüşümlü olarak her iki yere de sikişmiyorum. Kızlarla kendi seks programım var, ağza, vajinaya ve analdan üç kez boşalıyorum.
-
Автор темыStrekozotlar
- heyecanlanıyorum
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Strekozotai,
Tavşan Haydi, herkesi genellemeyeceksiniz değil mi... Şahsen ben hep önce duş alır sonra yatarım... ve eğer ikiniz de sabırlı olursanız... Terzimle birlikte duşa girebilirim... Eğer bir erkek seninle seks yapmadan önce duşa girmez... birincisi, o kadar aptaldır, ikincisi, sana saygısızlık eder ve üçüncüsü, arkadaş arar... onunla zamanını boşa harcamanın bir anlamı yoktur. Bu...
Tavşan Haydi, herkesi genellemeyeceksiniz değil mi... Şahsen ben hep önce duş alır sonra yatarım... ve eğer ikiniz de sabırlı olursanız... Terzimle birlikte duşa girebilirim... Eğer bir erkek seninle seks yapmadan önce duşa girmez... birincisi, o kadar aptaldır, ikincisi, sana saygısızlık eder ve üçüncüsü, arkadaş arar... onunla zamanını boşa harcamanın bir anlamı yoktur. Bu...
-
- Sürtünmeler
Strekozotai, Zevkler hakkında tartışmaya gerek yok, bundan sonra senin programın kızın istediği yere boşalabilirim. Bir kızın diline ve yüzüne boşalmayı seviyorum.
2 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Strekozotai, İdeal olarak, elbette, biseksüel kadınları FFM formatında tanışma fırsatı bulduğum için seviyorum, çünkü uzun bir hayatım var ve çoğu zaman bir kız benimle başa çıkamıyor. yani ben ikinciyle meşgulken rahatlama fırsatım oluyor. İki yüze veya iki amcık üzerine boşalmak kesinlikle lüks.
2 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Strekozotai, İdeal olarak, elbette, biseksüel kadınları FFM formatında tanışma fırsatı bulduğum için seviyorum, çünkü uzun bir hayatım var ve çoğu zaman bir kız benimle başa çıkamıyor. yani ben ikinciyle meşgulken rahatlama fırsatım oluyor. İki yüze veya iki amcık üzerine boşalmak kesinlikle lüks.
-
Автор темыStrekozotlar
- heyecanlanıyorum
Ve genelleme yapmıyorum. Bu şekilde hoşuma gidiyor ve yapıyorum. Kim temiz bir am yalamak ister, kendimi doğal yollarla yıkarım. Sık sık spontan seks[/url] ve bu hoşuma gitti, partnerim de çok memnun oldu. Ve evet, herkes seksten önce yıkanır
5 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
MFM’yi daha çok seviyorum, özellikle ikisi de sana boşaldığında.
5 dakika 37 saniye sonra gönderildi:
MFM’yi daha çok seviyorum, özellikle ikisi de sana boşaldığında.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
Ben her zaman hijyenden yanayım. Oral seksten önce, cinsel organlarını emmeme izin vermeden önce kızın da benim gibi kendini yıkamasına izin verin)) o kadar zor değil) ama çok daha hoş olacak)
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Şahsen benim için ise durum tam tersidir. Temizliğe ve özellikle seks öncesi temizliğe çok önem veririm, tam tersine cinsel organımın tazeliğinden şüphe edersem rahatsız olurum. Onlara yapışan ve banyoya gitmeme izin vermesinin istendiği karımdan çok daha rahatsız edici.
Nasıl diyeyim ki... erkeklerin hepsi günde birden fazla duş almayı israf olarak gören kaba, pis domuzlar değildir.Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 16:57 Ama siz penisinizin temizliğini hiç umursamadan ağzınıza sokmaya çalışıyorsunuz. Hatta ne kadar uzun süre yıkanmazsa o kadar iyi diyebilirim.
Şahsen benim için ise durum tam tersidir. Temizliğe ve özellikle seks öncesi temizliğe çok önem veririm, tam tersine cinsel organımın tazeliğinden şüphe edersem rahatsız olurum. Onlara yapışan ve banyoya gitmeme izin vermesinin istendiği karımdan çok daha rahatsız edici.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 87
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Eh, her şey öyle değil. Kızın kendisinin ağzında yıkanmamış olmasını istemesi dışında onu yıkarım. Ama bir kız kendini yıkamadıysa bu beni hiçbir şekilde durduramaz.Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 16:57 Erkekler, eğer kız kendini yıkamadıysa pek çok insan oral seks yapmak istemez. Ve orada her şey temiz olsa bile bunu kızlara herkes yapmıyor.
Hayır, buna karşı değilim ama neden pantolonunun içinden ağzına girmesini istediğini merak ediyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post