Kafkasyalılarla Seks

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Boş ver
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 3 years 6 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kafkasyalılarla Seks

Unread post by Boş ver »

Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kafkasyalılarla Seks

Unread post by YeniDim »

Ah, bundan bahsediyorsun)) Eh, artık zamanı geldi, ne konuşursan konuş, konu mutlaka siyasete dönecek. Beni şovenizmle suçlayamazsın, karımın artık Kafkasyalı bir sevgilisi var)) Halkların dostluğu bir bütündür)
Ogest
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 710
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Ogest »

NewDim: 19 Dec 2022, 01:26 Karımın artık Kafkasyalı bir sevgilisi var
Peki bu nasıl bir duygu?
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 204
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: biseksüel

Unread post by Şamanakalar »

Daha sıkıcı bir cevap var.
Amerika Birleşik Devletleri’ndeki ırkçı önyargıların doğasıyla ilgilenen birileri şunu bilmelidir ki, kural olarak, oradaki ırkçıların nefretinin hedefi bir yanda Afrikalı Amerikalılar, diğer yanda Yahudiler ya da Asyalılardır. diğeri. Ve ırkçı önyargıları da şu şekilde açıkça bu gruplara ayrılıyor. Siyahlara belli bir "hayvanlık", yani cinsel dizginsizlik, vahşilik ve duygusallık atfedilir. Yahudiler yalancıdır, ticaridir, sahtekârdır. Aslında bu, beyaz ırkçıların kendileri için bazı "yasak" konuların ve davranış kalıplarının başkalarına yansıtılan bir yansımasıdır. Her zaman olduğu gibi, bu ırkçı stereotiplerin gerçeklikle hiçbir ortak yanı yok.
Burada ilginç olan şu ki, Rusya’da kısmen kendiliğinden, kısmen kasıtlı olarak neredeyse aynı model kopyalandı, ancak Afrikalı Amerikalıların yerine Kafkasyalılar geldi. Önyargılar karbon kopyayla aynıdır. (Amerikalı ırkçılar buna çok şaşırıyorlar, çünkü Kafkasyalı İngilizce’de beyaz ırkın temsilcisi anlamına geliyor.)

Ve karakteristik olan şey, bu önyargıların gerçeklikle yok denecek kadar az ortak noktaya sahip olmasıdır. Milyonlarca Kafkasyalı var, bunlar ortalama olarak gezegendeki diğer insanlardan çok az farklı olan farklı insanlar. Ve aralarındaki farkın, cildin renginden veya birinin daha fazla saçına sahip olmasından değil, daha çok sosyal koşullardan kaynaklandığı ortaya çıkıyor. Ve bu aynı zamanda seks için de geçerlidir.
Bunu anlamak ve bilmek için özel antropolojik çalışmalar yapmanıza gerek yoktur (her ne kadar bunlar ampirik verilerle ırkçıları aşağılayıp aşağılasa da). İşyerinde, evde, mahallede Kafkasyalılar da dahil olmak üzere diğer milletlerin temsilcileriyle yakın iletişim kurmanız yeterlidir. Irkçı genellemelerin aslında hiçbir temeli olmadığı kısa sürede anlaşılacaktır.

Ve böylece forumu okudum ve yeniden 14 yaşında olduğumu hissettim ve haklısın -yan kapıdaki kanat hayranları "mürekkep hokkalarını" küçük düşürmenin neden gerekli olduğunu yüzüme sürtüyorlar. Utanmış...
These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
Erkekİçin, 6996
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Shamanaks: 19 Dec 2022, 01:32 "inkwell’leri" aşağılamak için
Uzun yıllar sonra, farklı yaşlardaki bir grup kadınla yakın iletişim kurduktan sonra, neredeyse herkesin ! en az bir kez, ancak diğer milletlerin temsilcileriyle, özellikle güneydekilerle bir bağlantı vardı))) Yani tüm hokkaları aşağılamak için işkence göreceksiniz.
Kasabamızda uzun zamandır yaşayan bir Ermeni var, şu an 45 yaşında, dolayısıyla eşim de dahil olmak üzere tanıdığım sadece 20 kadın onunla farklı zamanlarda yattı. Ve çoğu iyi, aile hanımları)
These users thanked the author YeniDim for the post:
Alex_Tash
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon

NewDim: 19 Dec 2022, 01:58 Yıllar sonra, farklı yaşlardaki bir grup kadınla yakın iletişim kurduktan sonra, neredeyse herkesin! en az bir kez, ama diğer milletlerin temsilcileriyle, özellikle de güneylilerle bir bağlantı vardı))) Yani tüm hokkaları aşağılamak için işkence göreceksiniz.
Kasabamızda uzun süredir bir Ermeni yaşıyor. , şu an yaklaşık 45 yaşındayım ve bu yüzden onunla çeşitli zamanlarda yattık, eşim dahil sadece 20 kadın tanıyorum. Ve çoğunlukla terbiyeli aile hanımları)
"Mürekkep hokkası" kelimesini oldukça ciddi bir şekilde kullanan ve onlara olumsuz bir bakış açısı getiren insanlarla inanıyorum ki bu mantıklı, sadece sanki zihinsel engelliymişsiniz gibi iletişim kurmanıza gerek yok.

Çocukluğumdan beri biraz sakinleşmiş olan sağcı hayranlarım için bu çok komik. ne kadar saçma sapan konuştuklarını hatırlattı.
These users thanked the author Şamanakalar for the post:
Erkekİçin
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Evet, artık kimse kullanmıyor; büyük ihtimalle en az yüz yıldır duymadım. Mesela benimki sadece gençken utangaçtı ve güneylilerle olan bağlantılarımı saklıyordum, o zaman artık kimsenin umrunda değildi.
Meloman Almatı
Flört etmek
Flört etmek
Total posts: 40
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Meloman Almatı »

nymphet: 06 Feb 2022, 18:30 06 Şubat 2022, 21:30

Şunu söyleyeceğim, Kafkasyalılar pek iyi aşıklar değiller. Ermeniler ve Gürcüler arasında normal olanlar da var.
Fakat büyük bir artısı var. Rus kızlarını kirli fahişeler olarak görüyorlar ve esirgemeden sikişiyorlar.
Bu, kültürlerarası sekste tipik bir durumdur.
Azeri bir erkeğin Azerbaycanlı bir kadınla cinsiyetine bakarsanız, uykuya dalacaksınız. 10 saniye. Ama son orospu gibi bir Rus’u sikecek ve sonra bacakları titremeye başlayacak.
Böylece Ruslar Özbek kadınlarını, Kırgız kadınlarını vb. sikiyor ve orospu gibi ciyaklıyorlar
Fikriniz çok ilginç
These users thanked the author Meloman Almatı for the post:
Alex_Tash
fare60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Registered for: 3 years

Unread post by fare60 »

Gençliğimden beri benimki kategorik olarak Kafkasyalılarla seks yapmayı reddetti, sadece Slavlarla, gerçi ben de denemesini önerdim ve şimdi hayatlarımızı yaşadık ve onun neden reddettiğini bilmiyorum
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Vasyavasilek »

Stereotipler Bazen işime yarıyor:
Saçları aşırı uzamış bir arkadaşım var
Dürtüsel ve agresif
Her zaman seks istiyor.
Ve birçok kişi onun iyi bir aşık olduğunu düşünüyor.
Aslında tabletlerde 42 yaşında olduğu söyleniyor
Ve kadınların bireysel açıklamasına göre 35 yaşında
Horoz küçük
kez küçüktür

Başta sildonofil olmak üzere tabletlerle telafi eder
Kadınlara özel ürünler ekler
Ereksiyonu iyileştirmek için merhemler kullanır
Aparatlar ve koyulaştırıcılar penis.

Ve davranışsal olarak kıllı, kısa bacaklı, kahrolası bir maço.
Görünüş aldatıcı olabilir...

Görünüşe göre Kafkasyalı erkeklerde de benzer bir durum var
Kıllı maço erkekler arasında taklitçiler var
Grubunuzun standart davranış stereotipini desteklemek.
Ayrıca Slavlar arasında oldukça mütevazı ve boynuz gibi olmayan, ama yatakta gerçekten tutkulu ve huysuz erkekler de var.
Gerçek mizaç uzun bir mesafe sonunda öğrenilir..
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 5 months

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Vasyavasilok, Kafkasya’da maço yoktur, orada Kafkasya’daki atlılar :akıllı:
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415

Unread post by Geçit »

Lenochka: 18 Dec 2022, 23:18
Size deneyimlerime dayanarak anlatacağım. Sana iyi bakıyorlar ama sonra seni tutkuyla beceriyorlar.
Evet, o zaman sormadan etrafta dolaşmana izin veriyorlar.... :(
Buna grup seks denir)))
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

NewDim: 18 Dec 2022, 11:17 Peki nasıl hissediyorsun? Zaten bana fahişe dedin mi? Çevrelerinde dolaşmasına izin mi verdin? Peki, burada nasıl tanımlıyorlar))))
O bir Müslüman, kadınlarına saygılı davranıyorlar ve ona bakmayı görevleri olarak görüyorlar. Halkımız bundan daha fazlasını öğrenebilir.
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 503
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tekrar Geri Dön »

İsimsiz bir sohbette bir güneyliye, kadınlarının herkesten daha iyi emdiğini, kiralarının daha ucuz olduğunu ve iş gezilerindeyken fahişelik yaptığını söylüyordum :-D
Onun histerisi zor açıklamak gerekirse: yalan söylüyorsun!!! bizim kadınlarımız öyle değil!!! onlar doğru!!! falan falan filan!!! Allah cezalandıracak!!!

Ve bu, Nataşalarımızı başka türlü fahişe olarak görmemelerine ve ok döndüğünde kalp krizi geçirmelerine rağmen. :-D
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

BackAgain: 19 Dec 2022, 09:21 Bir keresinde isimsiz bir sohbette bir güneyliyi, kadınlarının herkesten daha iyi emdiğini, daha ucuza işe alındığını ve iş gezilerinde fahişelik yaptığını söylüyordum :-D
Onun histerisi tarif etmek zor: yalan söylüyorsun! bizim kadınlarımız öyle değil!!! onlar doğru!!! falan falan filan!!! Allah cezalandıracak!!!

Ve bu, Nataşalarımızı başka türlü fahişe olarak görmemelerine ve ok döndüğünde kalp krizi geçirmelerine rağmen. :-D
İyi bir şey yazacak, onu övecek kadar akıllı değil misin? Başkaları hakkında kötü şeyler yazmak için mi?
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 19 Dec 2022, 09:49
İsimsiz bir sohbette bir güneyliye, kadınlarının herkesten daha iyi emdiğini, kiralarının daha ucuz olduğunu ve iş gezilerinde fahişelik yaptıklarını söyledim :-D
Onun histerisini tarif etmek zor: yalan söylüyorsun!!! bizim kadınlarımız öyle değil!!! onlar doğru!!! falan falan filan!!! Allah cezalandıracak!!!

İyi bir şey yazacak, onu övecek kadar akıllı değil misin? Sırf başkaları hakkında kötü şeyler yazmak için mi?
Cevap bu. Kadınlarımız hakkında pek iyi konuştuklarını duymadım.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

BackAgain: 19 Dec 2022, 09:57
BackAgain: 19 Dec 2022, 09:21 Bir keresinde isimsiz bir sohbette güneyli bir kadına, kadınlarının diğerlerinden daha iyi emdiğini, kiralarının daha ucuz olduğunu ve iş gezilerinde fahişelik yaptığını söylüyordum :-D
nOnun histerisini tarif etmek zor: yalan söylüyorsun!!! bizim kadınlarımız öyle değil!!! onlar doğru!!! falan falan filan!!! Allah cezalandıracak!!!

İyi bir şey yazacak, onu övecek kadar akıllı değil misin? Sırf başkaları hakkında kötü şeyler yazmak için mi?
Cevap bu. Kadınlarımız hakkında pek iyi konuştuklarını duymadım
Özellikle böyle mi konuştu yoksa yeni mi duydun? Eğer yeni duyduysanız, ne zaman ve nerede? Şahsen onlardan hiç haber almadım. Üstelik onların inancına göre bırakın konuşmayı, kadınlar hakkında kötü düşünemezsiniz bile.
These users thanked the author Geçit for the post:
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Sevgililer Günü-74
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 119
Registered for: 2 years 11 months

Unread post by Sevgililer Günü-74 »

Prosto82: 03 Feb 2022, 09:09 Ve sonra ona boşalacaklar ve sonra onu eğitecekler))
Bir kadının beyni varsa, o zaman çocuklar bunu anlamayacaktır. Bugün bunun için her şey var. Her Kafkasyalının büyük bir penisi yoktur. En kendini beğenmiş Gürcülerin bile kıskanabileceği Slav uyruklu adamlar da var. Mesela eşimin arkadaşı böyle biriyle çıkıyor. Arkadaşımdan dört yaş, karımdan da dokuz yaş küçük. Penisini görmedim ama arkadaşımın söylediğine göre çok devasa. Bir arkadaşım karımın denemesine izin vermemi önerdi. Eşimin gözlerinde umursamadığını ama bunu söylemeye utandığını fark ettim. Arkadaşımla birlikte eşimi ikna ettik. Sürecin kendisini göremedim çünkü eşim benimle birlikte olmak istemiyordu ve ben de bunu izlemeye hazır değildim. Her şey bittiğinde bir arkadaşım beni odaya çağırdı, adam banyoya gitti ve eşim hâlâ odadaydı. Bir battaniyeyle örtülmüştü. Arkadaşım battaniyeyi kaldırdığında gördüğüm resim ömrümün sonuna kadar hafızama kazındı. Karısı sırtüstü yatıyordu, bacakları dizlerinden hafifçe bükülmüştü. Çarşafın kıçının altında, kalın jöle gibi oldukça düzgün bir madde birikintisi var ve bu maddenin açık olmaya devam eden vajinadan dışarı aktığı açık. Eşim bana masum gözlerle bakıyor ve ne diyeceğini bilmiyor. Ancak ertesi gün biraz sakinleşti ve benimle sohbet etmeye başladı. İlk başta yaşananlar sonucunda çocuk olmaması gerektiğini söyleyerek beni sakinleştirdi. Eşim de bu adamın penisinin gerçekten çok büyük olduğunu söyledi. Biraz daha fazla olsaydı, tamamı sığmazdı.
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 19 Dec 2022, 10:03
Marinka: 19 Dec 2022, 09:49

Cevap bu. Kadınlarımız hakkında pek iyi konuştuklarını duymadım
Özellikle böyle mi konuştu yoksa yeni mi duydun? Eğer yeni duyduysanız, ne zaman ve nerede? Şahsen onlardan hiç haber almadım. Üstelik onların inancına göre bırakın konuşmayı, kadınlar hakkında kötü düşünmek bile imkansızdır.
Birçok vaka biliyorum.
İnançlarına göre nedense kadınlarını koruyorlar ve Slav kadınları (Rus, Ukraynalı) onlar için et gibidir.

Hiç kendi kadınlarıyla takıldıklarını görmedim, her zaman sadece bizim. Biz onlara göre kafiriz, dolayısıyla kadınlarımızla istediğimizi yapabiliriz.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

BackAgain: 19 Dec 2022, 10:17
BackAgain: 19 Dec 2022, 09:57 Cevap budur. Kadınlarımız hakkında pek iyi konuştuklarını duymadım
Özellikle böyle mi konuştu yoksa yeni mi duydun? Eğer yeni duyduysanız, ne zaman ve nerede? Şahsen onlardan hiç haber almadım. Üstelik onların inancına göre bırakın konuşmayı, kadınlar hakkında kötü düşünmek bile imkansızdır.
Birçok vaka biliyorum.
İnançlarına göre nedense kadınlarını koruyorlar ve Slav kadınları (Rus, Ukraynalı) onlar için et gibidir.

Hiç kendi kadınlarıyla takıldıklarını görmedim, her zaman sadece bizim. Biz onlara inanmıyoruz, dolayısıyla kadınlarımıza ne istersen yapabilirsin.
Bazı şeyler kulağa hiç de inandırıcı gelmiyor. Troll’ün hakkında kötü konuştuğu o Güneyli mi oldu? Sadece anlamıyorum, eğer bir kişi kötü konuşursa, o zaman onu ikna etmeniz gerekir ki hatalı olduğunu anlasın ve onun yerine kadınları hakkında kötü konuşmaya başlayın. Onlarla aynı Tanrıyı paylaşıyoruz. Hıristiyan ve Yahudi kadınlarla evlenmelerine izin veriliyor.
Kadınlara kur yapmaları da kötü değil; erkeklerin erkekleri rahatsız etmesi daha da kötü. Ve onlarla seks sadece sekstir, dünyanın sonu değil.
Şişman adam
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 267

Unread post by Şişman adam »

Marinka, Ve seni giderek daha çok seviyorum. Yeterlilik için.
These users thanked the author Şişman adam for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Şişman Adam: 19 Dec 2022, 10:30 Marinka, Ve sen söyle giderek daha çok hoşuma gidiyor. Yeterlilik için.
Kafkasyalılarla seks yaptım. Onların da bizim erkeklerimiz gibi iki kolu ve iki bacağı var. Bacakların arasına sik. Orada, herkes gibi, diğer erkeklerle aynı. Kesinlikle başıma kötü bir şey gelmedi. Ama bundan keyif aldım.
Ogest
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon

Marinka, Sadece bu konuyu kastetmedim ve genel olarak forumdaki cevaplarınız
These users thanked the author Şişman adam for the post:
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Şişman Adam: 19 Dec 2022, 10:42 Marinka, Ben de yapmadım Sadece bu konuyu kastetmiyorum, genel olarak forumdaki cevaplarınız
Ne forummuş, cevaplar böyle)
Şişman adam
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352

Unread post by İskender »

Tania: 18 Dec 2022, 15:39 Ve bize bir şeyler bırakıyorlar ama elbette bırakmıyorlar.
Bizi hiçbir zaman yalnız bırakmadılar, artık bize huzur vermiyorlar ve asla da vermeyecekler mümkünse bizi rahat bırakın. Ve tarih yeniden yazıldı, şimdi yeniden yazılıyor ve yeniden yazılacak. Avrupa’nın tamamı Rusya’dan geldi ama bu her zaman silinecek. Umarım Vatikan arşivleri açılır ve tüm dünya Rusların kim olduğunu anlar.
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

Marinka, oligarklar hakkında: biliyorsun, ben de Uzun zamandır bu kadar çok para kazanmayı başaran insanların, ancak arkalarında güç varsa hesaba katılacaklarını nasıl anlamadıklarını anlayamadım? Peki, gerçek şu: Güçlü bir Rusya olduğu sürece, özel bir şey onu tehdit etmiyor, bir şey olursa onu savunacak biri var, değil mi?.. Ortaya çıktı - "değil"! Son zamanlarda onların kurnaz, kaba, ilkesiz olduklarını fark ettim - her neyse! - ama AKILLI değil! Bu gerçekten çok aptalca! Bu keşif beni o kadar şok etti ki birkaç gün kendime gelemedim, düşündüm, o zaman nasıl para kazandılar?! :) Ve sonra daha önce önem vermediğim tek şey bu (yolsuzluk, hırsızlık, Mochilova’ya sipariş vb. - Rekabetin bir parçası olarak iftira ve iftira gibi düşündüm) bir şekilde keskin bir şekilde Ortaya çıktı... Bir zamanlar Paul Klebnikov’un öldürülmesi bile... yani, bunu teşvik etmedi ya da haklı çıkardı, ama bir şekilde... yani bir karşı önlem falan mı?.. Tabii ki kötü, ama gerekli, evet. Ve sonra aniden her şey tek bir fotoğrafta bir araya geldi; bu beni hasta etti! Hatta zaman zaman yolsuzluk nedeniyle verilen hapis cezaları da netleşti: Güvenlik güçlerinin ve kaynakların patronlarda kalması, geri kalanının pay karşılığında diğer iş arkadaşlarına dağıtılması gibi. Ve bir yerlerde ilginç para biriktiğinde, bir bahçıvanın (kafasında bir sopayla St. Petersburg gopnikleri) elma ağaçları dikmesi (bölümlere doğrudan pislik koyarlar), onları yetiştirmesi (uygun yasaları yürürlüğe koyması) gibi güvenlik güçlerine saldırırlar. yolsuzluğa karşı), budama yapıyor (vicdanlı profesyonelleri kovuyorlar + negatif seçim), zararlılardan koruyorlar (kıç altında veya "sistemik" durakta aynı muhalefet + nüfusuna karşı özel propaganda + sahte vatanseverlik) ve elmalar olgun ve meyve suyu (para) ile dolu - kesiliyorlar, aynı zamanda onları propaganda altına alıyorlar, sanki kendimizle kavga ediyoruz, kaltak... kısacası yolsuzluk!
Ve sonra her şey yerli yerine oturdu: bu ibnelerin sözde kendilerine ait olduğu söyleniyor (Ruslar ve diğer böcekler... nüfus!) yabancı Batılılardan çok daha fazla korkuyor - hepsi bu! Bu insanlara gelince, onlara kötü bir şey yapmadıklarını, tam tersine stratejik düşmanı mümkün olan her şekilde zayıflattıklarını, ancak kendi halklarına kötülük yaptıklarını düşünüyorlar (her ne kadar biz ne tür bir "dost" olsak da) komik bile değil!) çok çok özel şeyler yaptılar!

55 saniye sonra gönderildi:
Kendisi nezaketinden dolayı küfretti ve ben de konuya sıçtım! Eğer birisini üzdüysem özür dilerim... Ama durum çok kötüydü!
These users thanked the author gümüş_fox for the post:
6996
Erkekİçin
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 76

Unread post by Erkekİçin »

BackAgain: 19 Dec 2022, 10:17 Birçok vaka biliyorum.
İnançlarına göre bazı nedenlerden dolayı kadınlarını koruyorlar ve Slav kadınları (Ruslar, Ukraynalılar) onlar için et gibidir.

Kendilerininkileri yapıştırdıklarını bir kez bile görmedim, her zaman sadece bizimkileri yapıştırdıklarını. Biz onlara inanmıyoruz, dolayısıyla kadınlarımıza istediğini yapabilirsin.
Ne tür saçmalıklar yazıyorsun!
Ben Kafkasyalıyım, ne olmuş yani?! Genel olarak kadınlara, özel olarak da Slav kadınlarına saygım var. Ve tanışıyorum...
Kafkasyalı kadınlara gelince, aralarında özellikle son yıllarda oldukça fazla, tabiri caizse “yürüyüşçü” olduğunu söyleyeceğim.
These users thanked the author Erkekİçin for the post (total 3):
Şişman adam, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Spica5
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

silver_fox: 19 Dec 2022, 11:37 Marinka, oligarklar hakkında: siz biliyorum ben de uzun zamandır bu kadar çok para kazanmayı başaran insanların, ancak arkalarında bir güç varsa hesaba katılacaklarını nasıl anlamadıklarını anlayamadım? Peki, gerçek şu: Güçlü bir Rusya olduğu sürece, özel bir şey onu tehdit etmiyor, bir şey olursa onu savunacak biri var, değil mi?.. Ortaya çıktı - "değil"! Son zamanlarda onların kurnaz, kaba, ilkesiz olduklarını fark ettim - her neyse! - ama AKILLI değil! Bu gerçekten çok aptalca! Bu keşif beni o kadar şok etti ki birkaç gün kendime gelemedim, düşündüm, o zaman nasıl para kazandılar?! :) Ve sonra daha önce önem vermediğim tek şey bu (yolsuzluk, hırsızlık, Mochilova’ya sipariş vb. - Rekabetin bir parçası olarak iftira ve iftira gibi düşündüm) bir şekilde keskin bir şekilde Ortaya çıktı... Bir zamanlar Paul Klebnikov’un öldürülmesi bile... yani, bunu teşvik etmedi ya da haklı çıkardı, ama bir şekilde... yani bir karşı önlem falan mı?.. Tabii ki kötü, ama gerekli, evet. Ve sonra aniden her şey tek bir fotoğrafta bir araya geldi; bu beni hasta etti! Hatta zaman zaman yolsuzluk nedeniyle verilen hapis cezaları da netleşti: Güvenlik güçlerinin ve kaynakların patronlarda kalması, geri kalanının pay karşılığında diğer iş arkadaşlarına dağıtılması gibi. Ve bir yerlerde ilginç para biriktiğinde, bir bahçıvanın (kafasında bir sopayla St. Petersburg gopnikleri) elma ağaçları dikmesi (bölümlere doğrudan pislik koyarlar), onları yetiştirmesi (uygun yasaları yürürlüğe koyması) gibi güvenlik güçlerine saldırırlar. yolsuzluğa karşı), budama yapıyor (vicdanlı profesyonelleri kovuyorlar + negatif seçim), zararlılardan koruyorlar (kıç altında veya "sistemik" durakta aynı muhalefet + nüfusuna karşı özel propaganda + sahte vatanseverlik) ve elmalar olgun ve meyve suyu (para) ile dolu - kesiliyorlar, aynı zamanda onları propaganda altına alıyorlar, sanki kendimizle kavga ediyoruz, kaltak... kısacası yolsuzluk!
Ve sonra her şey yerli yerine oturdu: bu ibnelerin sözde kendilerine ait olduğu söyleniyor (Ruslar ve diğer böcekler... nüfus!) yabancı Batılılardan çok daha fazla korkuyor - hepsi bu! Bu insanlara kötü bir şey yapmadıklarını, aksine stratejik düşmanı mümkün olan her şekilde zayıflattıklarını, ancak kendi halklarına çok çok özel bir şey yaptıklarını düşünüyorlar (gerçi biz ne tür insanlarız) Onlara göre komik bile değil!)>
55 saniye sonra gönderildi:
Kibarlığı yüzünden kendisine küfretti ve ben de konuya sıçtım! Üzgünüm, eğer birini batırdıysam... Ama durum kaynıyor, berbat!
Siyasetle ilgilenmiyorum ve bu yüzden yapabilirim’ Seninle aynı fikirde değilim ya da onu inkar etmiyorum. Dünyanın en zengin insanlarının paralarını nasıl kazandığını gösteren videoları izlemekten keyif aldım. Kısa süre önce Steve Jobs’u, nasıl başladığını, ne kadar inişli çıkışlı olduğunu izledim.
Peki "bizim" Abramovich’imiz hakkında ne görebiliyorsunuz? Kariyerine işçi olarak başladı: 1987-1989’da Mosspetsmontazh vakfına bağlı SU-122 tamircisiydi. 1990’ların başında JSC Mekong, özel özel girişim Superteknoloji-Shishmarev Firması, JSC Elita, JSC şirketlerini kurdu. Petroltrans ", JSC "GID", "NPR" ve diğerleri. Bir tamirci için fena değil mi?
1995’te Abramovich ve Berezovsky, Sibneft petrol şirketinin çoğunluk hissesini satın aldı. Abramovich’in şubeleri ve Berezovsky’nin şubeleri Sibneft’i 100,3 milyon dolara satın aldı (o zamanlar şirketin değeri 2,7 milyar dolardı). 2000 yılı itibarıyla Sibneft yılda yaklaşık 3 milyar dolar değerinde petrol üretiyordu. Bu anlaşmada kafa karıştırıcı bir şey var mı? Kişisel olarak onunla ilgili her şey kafamı karıştırıyor. Satın almanın parası nereden geliyor ve fiyat neden bu kadar yüksek? Ancak 1992 yılında soruşturmanın Abramovich’in devlete ait Ukhta petrol rafinerisinden 55 tank dizel yakıt çaldığı şüphesi nedeniyle tutuklanmasını emrettiğini hesaba katarsak, o zaman her şey yerine oturuyor. Bu arada hapse atılmadı. Böyle "yetenekli" bir kişiye ihtiyaç vardı.
Batı’da neden bu kadar kolay boğuluyorlar? Sadece "iş adamlarımız" para kazanmadı, çaldı ve onların gerçekten güçlü iş adamlarına karşı bizimkiler güçsüz. Mal neden alınıyor? Çünkü Afrika’da hırsız hırsızdır ve ona karşı tutum uygundur.
Hükümetimiz herhangi bir nedenle aniden değişirse o zaman cennetten kudret helvası beklemiyorum ve güçlü değişiklikler hemen mümkün değil, ama bütün ülkelerde politikacılar her şeyden önce ülkelerini düşünürler. İkinci Catherine’imiz safkan bir Almandı ve arkasında ne kadar güçlü bir ülke bıraktı. Biden’a dilediğiniz kadar küfredebilir, ona gülebilirsiniz ama Amerika, büyük bir güç olduğu gibi, hâlâ tek bir güçtür. Çin nasıl bir ekonomi geliştirdi? Ve ülkemiz parçalanıyor ve parçalanıyor ve bunun tek nedeni birisinin dipsiz bir cebi olması ve hiç vicdanı olmaması. Esnaf ülkeyi yönetemez. Kendi annelerini satacaklar ve küçümsemeyecekler.
Peki, eğer bir sonraki otoriteler şimdikilerin imajında ​​ve benzerliğinde gelirse, en azından bakalım birbirlerinin boğazını nasıl kemirmeye başlayacaklar. Kesinlikle öyle olacak.
Siz yazıyorsunuz, yolsuzlukla mücadele şu anda nerede? Görünüşe göre zaten birbirlerini kemiriyorlar, ama şimdiye kadar en altta. Bundan daha fazlası bu şartlarda kimse için henüz mümkün değil.
Almanya’da yaşarken Kanada’ya gitme fırsatım oldu. O zaman memleketimden ve sevdiklerimden bu kadar uzakta yaşayamayacağıma kesin olarak ikna olmuştum ama şimdi yavaş yavaş ayrılmadığıma pişman olmaya başlıyorum.
Alex7515
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 19 Dec 2022, 10:25
Marinka: 19 Dec 2022, 10:03

Özellikle bu şekilde mi yanıt verdi yoksa yeni mi duydunuz? Eğer yeni duyduysanız, ne zaman ve nerede? Şahsen onlardan hiç haber almadım. Üstelik onların inancına göre bırakın konuşmayı, kadınlar hakkında kötü düşünmek bile imkansızdır.
Birçok vaka biliyorum.

Hiç kendi kadınlarıyla takıldıklarını görmedim, her zaman sadece bizim. Biz onlara inanmıyoruz, dolayısıyla kadınlarımıza ne istersen yapabilirsin.
Bazı şeyler kulağa hiç de inandırıcı gelmiyor. Troll’ün hakkında kötü konuştuğu o Güneyli mi oldu? Sadece anlamıyorum, eğer bir kişi kötü konuşursa, o zaman onu ikna etmeniz gerekir ki hatalı olduğunu anlasın ve onun yerine kadınları hakkında kötü konuşmaya başlayın. Onlarla aynı Tanrıyı paylaşıyoruz. Hıristiyan ve Yahudi kadınlarla evlenmelerine izin veriliyor.
Kadınlara kur yapmaları da kötü değil; erkeklerin erkekleri rahatsız etmesi daha da kötü. Ve onlarla seks sadece sekstir, dünyanın sonu değil.
Belki de haklısın ve ben onlara karşı fazla önyargılıyım. Hiçbir durumda tüm ulusları ve dinleri kastetmiyorum, ancak yine de şu haberi ne sıklıkla duyuyorsunuz: Ruslar "ulus_adı[/i]" ve "migrants_from_country_name" ne sıklıkla bir Rus’a tecavüz etti?

Fakat genel olarak aldatılanları, seks karıları yok ve çocuklarının fotoğraflarını mastürbasyonculara göndermiyorlar, bu yüzden ulusları ahlaki açıdan daha güçlü, bizden daha uzun yaşayacaklar.
These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post:
Şişman adam
Tekrar Geri Dön
Orgazm!
Orgazm!

MaleFor: 19 Dec 2022, 12:06
Birçok vaka biliyorum.
İnançlarına göre bazı nedenlerden dolayı kadınlarını koruyorlar ve Slav kadınları (Ruslar, Ukraynalılar) onlar için et gibidir.

Hiç kendilerininkileri yapıştırdıklarını görmedim, her zaman sadece bizimkileri yapıştırdıklarını. Biz onlara inanmıyoruz, dolayısıyla kadınlarımıza istediğini yapabilirsin.
Ben Kafkasyalıyım, ne olmuş yani?! Genel olarak kadınlara, özel olarak da Slav kadınlarına saygım var. Ve tanışıyorum...
Kafkasyalı kadınlara gelince, özellikle son yıllarda aralarında oldukça fazla sayıda, tabiri caizse “yürüyen” olduğunu söyleyeceğim.
Bu klişe birdenbire ortaya çıkmadı.
Belirli bir millete karşı önyargım yok, ne milliyetçiyim ne de yabancı düşmanıyım, hatta Slav milletime daha katı davranıyorum. diğerlerinden daha.
Ama yine de aranızda norm, Rus kızlarını fahişe olarak görmek (ve bazen bunu hak ediyor) ve kendi kızlarınızı saflıklarıyla putlaştırmaktır (ki bu da her zaman doğru değildir).
Şişman adam
Penetrasyon
Penetrasyon

İlk seksim Gürcü bir kadınla oldu. Davranış olarak kesinlikle normal bir kız
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

BackAgain: 19 Dec 2022, 12:38
Marinka: 19 Dec 2022, 10:25
BackAgain: 19 Dec 2022, 10:17

Birçok vaka biliyorum.
İnançlarına göre bazı nedenlerden dolayı kadınlarını koruyorlar ve Slavlar kadınlar (Rus, Ukraynalı) onlar için bu lanet bir et gibidir.

Hiç kendilerininkini öldürdüklerini görmedim, her zaman sadece bizimkini öldürdüler. Biz onlara inanmıyoruz, dolayısıyla kadınlarımıza ne istersen yapabilirsin.
Belki de haklısın ve ben onlara karşı fazla önyargılıyım. Hiçbir durumda tüm ulusları ve dinleri kastetmiyorum, ancak yine de şu haberi ne sıklıkla duyuyorsunuz: Ruslar "ulus_adı[/i]" ve "migrants_from_country_name" ne sıklıkla bir Rus’a tecavüz etti?

Fakat genel olarak aldatılan eşleri, seks eşleri yok ve çocuklarının fotoğraflarını oyalanmak için yayınlamıyorlar, bu yüzden ulusları ahlaki açıdan daha güçlü, bizden daha uzun yaşayacaklar.
Her yerde suçlular var. Bu uyruğa bağlı değil.
Eminim ki boynuzlularımız sadece buradadır. Ve hayatta herkes kadar kıskançtırlar. Bu çoğunlukla fantezidir. Gözlerinize inanmayın.

2 dakika 42 saniye sonra gönderildi:
MaleFor: 19 Dec 2022, 12:06
BackAgain: 19 Dec 2022, 10:17 Birçok vaka biliyorum.
İnançlarına göre bazı nedenlerden dolayı kadınlarını korurlar ve Slav kadınları (Ruslar, Ukraynalılar) et gibidir onlar için.
n
Hiç kendilerininkileri yapıştırdıklarını görmedim, her zaman sadece bizimkileri yapıştırdıklarını. Biz onlara inanmıyoruz, dolayısıyla kadınlarımıza istediğini yapabilirsin.
Kafkasyalı kadınlara gelince, özellikle son yıllarda aralarında oldukça fazla sayıda, tabiri caizse “yürüyen” olduğunu söyleyeceğim.
Bu klişe birdenbire ortaya çıkmadı.
Belirli bir millete karşı önyargım yok, ne milliyetçiyim ne de yabancı düşmanıyım, hatta Slav milletime daha katı davranıyorum. diğerlerinden daha.
Fakat yine de aranızda norm, Rus kızlarını fahişe olarak görmek (ve bazen hak ettiği şekilde) ve kendi kızlarınızı saflıklarıyla putlaştırmaktır (ki bu da her zaman doğru değildir).
Herkes aldığı eğitimin en iyisini sayar. Fahişe kelimesini nemfoman kelimesiyle değiştirelim. Artık kulağa çok korkutucu gelmiyor mu?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Kızlara fahişe diyenler öncelikle onlara değil kendilerine saygı duyuyorlar, çünkü her kadın bir anne prototipidir ve ona isim takarak annenize isim takmış oluyorsunuz... Öyle düşünüyorum.
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352

Unread post by İskender »

Konuya dönecek olursak: Yahudi arkadaşım tıp fakültesinden mezun oldu ve altı yıl boyunca Kafkasyalı bir erkekle yurtta aynı odada yaşadı. Kaç kez bitişik yataklarda oturup kızları sevindirip paylaştılar. Boyuta gelince - süre açısından alışılmadık bir şey yok - kesinlikle Ruslarla aynı. Ermenilere gelince: Hıristiyanlığı Roma’dan 5 yıl önce kabul etmelerine rağmen içlerinde Hıristiyandan çok Kafkasyalı var. Bir Ermeni sana dostum derse bu seni sikmek istediği anlamına gelir, eğer sana kardeşim derse bu zaten seni becermiş demektir.
These users thanked the author İskender for the post:
Elnur
Sergius
İlgi gösteriliyor
Total posts: 5
Orientation: aseksüel

Unread post by Sergius »

Karısı bir kızla tanıştı ve arkadaş oldular; arkadaşı Türktü ve iddiaya göre tesadüfen karısını kardeşiyle tanıştırdı, üstelik kız arkadaş grup halinde iletişim kurarken gizemli bir şekilde karısına gülümsüyordu ve karısına onu ima etmesini ima ediyordu. arkadaşının erkek kardeşiyle deneyin; güya büyük ve tombul yanakları kıvrık, tam orada yan odada bir Türk tarafından sevişilmiş, köknar ağacı buna katlanmış, karısının söylediğine göre prezervatif kullanmıyorlar ve sadece vajinaya boşalıyorlar, odadan çıkarken karımın arkadaşı hamile kalmamak için duş yapmayı önerdi, benimki de kabul etti, herkes boyutunu beğenip beğenmediğini sordu, yanıt olarak çok büyük olduğundan ve canımı acıttığından şikayet etti, bir dahaki sefere öyle olacağına dair bana güvence verdi onun bedenini kabul etmesi çok daha kolay olacaktı, onun tecrübesiyle her şey normale dönecekti ve Türk sikinin önünde bacaklarını açmak bir zevkti, tıraş olmamak istedi, orada doğallığı seviyorlar, o da koşmaya başladı arkadaşı Türk koca kıçını ziyaret etmek için, daha sonra diğer kardeşler de denedi, kız arkadaşı başbakan olarak görev yaptı, aynı anda iki tane verdi ve daha sonra karısı grup sikişme konusunda ustalaştı ve boğaza oral seks yaptı.
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!

Unread post by YeniDim »

Ve bu arada, boyutlar hakkında. Benimki bana her türden, az çok büyük, küçük bunlarla karşılaştıklarını ve bazılarının iktidar sorunları yaşadığını söyledi. Genel olarak her şey bizimki gibiydi ama çoğunlukla bizden daha dayanıklıydılar. Ama devlerinden ikisi Rus’tu ve biri 16 yaşında bir oğlan çocuğuydu, o sırada 28 yaşındaydı, her türlü şeyi görmüştü ama burada kesinlikle şaşkına dönmüştü. Neyse ki yaşı genç olduğu için çok çabuk geldi, sikişmeye vakti olmadı. Ama yine de Rus olmayanlara karşı özellikle saygılı bir tavrı var)))
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085

Unread post by Tanya »

Marinka: 19 Dec 2022, 12:35
silver_fox: 19 Dec 2022, 11:37 Marinka, ,
,1995 yılında Abramovich ve Berezovsky, Sibneft petrol şirketinin çoğunluk hissesini satın aldı. Abramovich’in şubeleri ve Berezovsky’nin şubeleri Sibneft’i 100,3 milyon dolara satın aldı (o zamanlar şirketin değeri 2,7 milyar dolardı). 2000 yılı itibarıyla Sibneft yılda yaklaşık 3 milyar dolar değerinde petrol üretiyordu. Bu anlaşmada kafa karıştırıcı bir şey var mı? Kişisel olarak onunla ilgili her şey kafamı karıştırıyor. Satın almanın parası nereden geliyor ve fiyat neden bu kadar yüksek? Ancak 1992 yılında soruşturmanın Abramovich’in devlete ait Ukhta petrol rafinerisinden 55 tank dizel yakıt çaldığı şüphesi nedeniyle tutuklanmasını emrettiğini hesaba katarsak, o zaman her şey yerine oturuyor. Bu arada hapse atılmadı. Böyle "yetenekli" bir kişiye ihtiyaç olduğu ortaya çıktı.
...
Peki, para nereden geliyor - kredi -hisseler için açık artırma. Devlet parayı Yeltsin’in yönetiminin o dönemde yardımcısı ve yarı zamanlı başkanı olan Voloshin aracılığıyla alıyordu. Ancak Sibneft, Berezovsky tarafından satın alındı, ancak Sibneft’in ana kuruluşunun Omsk Rafinerisi Direktörünün aniden boğulduğu dikkate alınmalıdır.
Söylentilere göre yetenek, yöneticilerimize para depolama fırsatları sağlamada yatıyor
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tania: 19 Dec 2022, 14:38
Marinka: 19 Dec 2022, 12:35
silver_fox: 19 Dec 2022, 11:37 Marinka,
,1995 yılında Abramovich ve Berezovsky, Sibneft petrol şirketinin çoğunluk hissesini satın aldı. Abramovich’in şubeleri ve Berezovsky’nin şubeleri Sibneft’i 100,3 milyon dolara satın aldı (o zamanlar şirketin değeri 2,7 milyar dolardı). 2000 yılı itibarıyla Sibneft yılda yaklaşık 3 milyar dolar değerinde petrol üretiyordu. Bu anlaşmada kafa karıştırıcı bir şey var mı? Kişisel olarak onunla ilgili her şey kafamı karıştırıyor. Satın almanın parası nereden geliyor ve fiyat neden bu kadar yüksek? Ancak 1992 yılında soruşturmanın Abramovich’in devlete ait Ukhta petrol rafinerisinden 55 tank dizel yakıt çaldığı şüphesi nedeniyle tutuklanmasını emrettiğini hesaba katarsak, o zaman her şey yerine oturuyor. Bu arada hapse atılmadı. Böyle "yetenekli" bir kişiye ihtiyaç olduğu ortaya çıktı.
...
Peki, para nereden geliyor - kredi -hisseler için açık artırma. Devlet parayı Yeltsin’in yönetiminin o dönemde yardımcısı ve yarı zamanlı başkanı olan Voloshin aracılığıyla alıyordu. Ancak Sibneft, Berezovsky tarafından satın alındı, ancak Sibneft’in ana kuruluşunun Omsk Rafinerisi Direktörünün aniden boğulduğu dikkate alınmalıdır.
Söylentilere göre yetenek, yöneticilerimize para depolama fırsatları sağlamada yatıyor
Ayrıca Berezovsky’yi de okudum, ona karşı yaklaşık beş ceza davası açıldı. Pazarda oyuncak sattı ve sonra mucizevi bir şekilde, prensipte çoğu insan gibi oligark oldu. Prensip olarak hırsızlıklarının ayrıntılarıyla ilgilenmiyorum, ancak ülkeyi önemsiyorlarsa maden kaynaklarının çıkarılmasıyla ilgili endüstriler devlete bırakılacaktı. Ah, iş, yani, Tanrı aşkına, bırakın iş olsun, ama gerçek iş ve belki kendi Apple’ımız, Microsoft’umuz, Adidas’ımız veya Mercedes’imiz olur. En kötü ihtimalle kendi McDonald’s’ınız. Bize ait hiçbir şey yok.
Şamanakalar
Penetrasyon
Penetrasyon

Marinka: 19 Dec 2022, 14:51 Berezovski’yi de okudum, kendisine karşı beş ceza davası açılmış. Pazarda oyuncak sattı ve sonra mucizevi bir şekilde, prensipte çoğu insan gibi oligark oldu. Prensip olarak hırsızlıklarının ayrıntılarıyla ilgilenmiyorum, ancak ülkeyi önemsiyorlarsa maden kaynaklarının çıkarılmasıyla ilgili endüstriler devlete bırakılacaktı. Ah, iş, yani, Tanrı aşkına, bırakın iş olsun, ama gerçek iş ve belki kendi Apple’ımız, Microsoft’umuz, Adidas’ımız veya Mercedes’imiz olur. En kötü ihtimalle kendi McDonald’s’ınız. Bizim kendimize ait hiçbir şeyimiz yok.
Batı’da herkes haklıyken, yalnızca bizim oligarkların hatalı olduğu büyük bir yanılsama. Pratikte her yerde "yanılıyorlar".
Burada, tüm Birlik mülklerinin özelleştirilmesi ve dağıtımı sırasında Komsomol’e yakın seçkinlerden gözlerimizin önünde ortaya çıktılar ve BDT’deki aklı başında insanlar, onları zekaları ve dürüstlükleriyle milyarlarca dolar kazandıklarına ikna edemiyorlar. iş.
Ve "Batı’da" daha uzun sürüyor ve o kadar da açık değil. Ama en hafif tabirle orada bol miktarda yolsuzluk, devletle açık kaynaşma ve hırsızlık da var. Bunu bilmek için en azından Batı siyaseti bağlamına biraz dalmış olmanız yeterli.
Örneğin Amerikan (ve Avrupa) siyasetinde “Döner Kapının” ne olduğuyla ilgilenin.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Shamanaks: 19 Dec 2022, 15:33
Marinka: 19 Dec 2022, 14:51 Ayrıca Berezovsky’yi de okudum, ona karşı beş ceza davası açılmıştı. Pazarda oyuncak sattı ve sonra mucizevi bir şekilde, prensipte çoğu insan gibi oligark oldu. Prensip olarak hırsızlıklarının ayrıntılarıyla ilgilenmiyorum, ancak ülkeyi önemsiyorlarsa maden kaynaklarının çıkarılmasıyla ilgili endüstriler devlete bırakılacaktı. Ah, iş, yani, Tanrı aşkına, bırakın iş olsun, ama gerçek iş ve belki kendi Apple’ımız, Microsoft’umuz, Adidas’ımız veya Mercedes’imiz olur. En kötü ihtimalle kendi McDonald’s’ınız. Bizim kendimize ait hiçbir şeyimiz yok.
Batı’da herkes haklıyken, yalnızca bizim oligarkların hatalı olduğu büyük bir yanılsama. Pratikte her yerde "yanılıyorlar".
Burada, tüm Birlik mülklerinin özelleştirilmesi ve dağıtımı sırasında Komsomol’e yakın seçkinlerden gözlerimizin önünde ortaya çıktılar ve BDT’deki aklı başında insanlar, onları zekaları ve dürüstlükleriyle milyarlarca dolar kazandıklarına ikna edemiyorlar. iş.
Ve "Batı’da" daha uzun sürüyor ve o kadar da açık değil. Ama en hafif tabirle orada bol miktarda yolsuzluk, devletle açık kaynaşma ve hırsızlık da var. Bunu bilmek için en azından Batı siyaseti bağlamına biraz dalmış olmanız yeterli.
Örneğin, Amerika (ve Avrupa) siyasetinde "Döner Kapı"nın ne olduğuyla ilgilenin.
Yapabilirsiniz İnan bana, inanmayabilirsin ama Batı’da ne olduğu umurumda değil. Orada yolsuzluk olduğunu, zenginlerin, fakirlerin, hatta dilencilerin olduğunu anlıyorum. Ama bana Batı hakkında konuştuklarında her zaman şu soruyu sormak istiyorum: Batı’daki doktorların ne kadar kazandığını biliyor musun? Ve bana fiyatlarını anlattıklarında fiyatların ne olduğunu biliyorum. Ne yazık ki fiyatları bizimkilerden neredeyse hiç farklı değil; bazıları daha pahalı, bazıları daha ucuz. Ama orada bizim burada kazandığımızdan binlerce kat daha fazla kazanıyorlar.
Paramız yok diyorlar ama el konulan yatlara bakın. Her biri bölgesel merkezin yıllık bütçesine mal oluyor. Ve toplamda bu yıllarda ülkenin yıllık bütçesinden yaklaşık üç tanesi ellerinden alındı. Anladığım kadarıyla bu en ihtiyatlı tahminlere dayanıyor.
Şimdi eve doğru giderken radyoda bu yıl 10 milyon kişinin çocuk yardımı aldığını duydum. Bir taraftan baktığınızda devlet vatandaşına sahip çıkıyor. Ancak diğer taraftan bakarsanız, herkes çocuk yardımı almıyor, yalnızca her aile üyesi için asgari geçim sınırı olmayanlar alıyor. 10 milyon çocuğun gelirinin kişi başına geçim seviyesinin altında olduğu ailelerde yaşadığı ortaya çıktı. Ve en trajik olanı, eğer onaylanmış bir gelir yoksa çocuklara verilmeyecek olmasıdır, bu da bu çocukların ebeveynlerinin çalıştığı anlamına gelir. O kadar çok çalışıyorlar ve alıyorlar ki geçimlerine yetmiyor.
Peki artık yeni yönteme göre asgari ücretin nasıl hesaplandığını da biliyor musunuz? Bu medial olanın %42’sidir. Ortalama maaşın ne kadar olduğunu biliyor musun? Bu, ülkenin çalışan kesiminin yarısının maaşı. Yani ülkemizin yarısı 30 binden az alıyor. Bu, geri kalmış bir Afrika ülkesinin seviyesidir.
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
Vladtsst, Spica5
Alex366
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 226

Unread post by Alex366 »

Patrice Lukumba’nın doğduğu Zimbabwe, Rashi’nin seviyesidir.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Üçlü”