Bu yüzden dokuzdan fazla derin eyleme izin vermiyorum. Dokuz ziyaret oldu, hemen bana oral seks yaptı, hepsi bu. Daha fazlasına asla razı olmayacağım. Ve eğer on bir kez ise, o zaman sizden onu her zaman sonuna kadar yerleştirmemenizi rica ediyorum. Bu sayede daha az sürtünür. Bu arada, herhangi bir uyarıcı olmasaydı dört kez tatmin olurdum. Ancak arkadaşlarının gerisinde kalmak istemez. Bu yüzden bir skandal başlatsam bile yine de onları içeceğim. Ona hiçbir şeyi açıklayamazsın.
Bir gecede kaç kez sizin için idealdir?
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
- Total posts: 40
- Registered for: 2 years 8 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Bir gecede kaç defa sizin için ideal?
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 2 years 9 months
Umutsuz, o bir aptal! Ayakta durmayı bıraktığında, sikini sabit bir şekilde sallayarak çocuklara gösteriş yapacak.
-
- Flört etmek
- Total posts: 37
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Büyükbaba bir seks terapistiyle randevuda:
— Doktor, eşimle haftada 3 defadan fazla çalışmıyoruz.
— Büyükbaba, kaç yaşındasın?
— 65.
— Büyükbaba, bu mükemmel!
— Evet? Komşum da her gün karısıyla birlikte olduğunu söylüyor ve 70 yaşında!
— Sen de öyle diyorsun!
Arkadaşlar için strateji..
— Doktor, eşimle haftada 3 defadan fazla çalışmıyoruz.
— Büyükbaba, kaç yaşındasın?
— 65.
— Büyükbaba, bu mükemmel!
— Evet? Komşum da her gün karısıyla birlikte olduğunu söylüyor ve 70 yaşında!
— Sen de öyle diyorsun!
Arkadaşlar için strateji..
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
Ek yağlamaya kategorik olarak karşıdır. Sevmediği insanlarla yatan fahişeler için olduğunu düşünüyor. Ya da nefret ettiği anal için. Bir kadının, partnerini gerçekten seviyorsa, ilk sürtüşmelerden sonra kendini akması gerektiğine inanıyor.
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
- Registered for: 2 years 9 months
Bir erkek olarak gönülsüzce sevişmenin nasıl bir şey olduğunu anlamak benim için zor mu?! "Havuz sazanının cinsiyeti" gibi
Yani sığ ve derin seçenekler mi?
Bir erkek olarak gönülsüzce sevişmenin nasıl bir şey olduğunu anlamak benim için zor mu?! "Havuz sazanının cinsiyeti" gibi
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 58
n yatak odasına.
- Biliyor musun canım, karısı kocasına dedi ki, ben aslında masada yemek yemedim
bana yiyecek bir şeyler getirebilir misin?
nKocası gidip yemesi için ona getirdi.
Yemek yedikten sonra yine kocasına diyor ki:
- Çok susadım.
Kocası gitti ve bir tane getirdi bir şişe su. İçtikten sonra şöyle diyor:
- Sevgilim, gerçekten erkek şefkati istiyorum...
Kocası:
- Sen tamamen deli misin?!
Neredeyim Bir erkek olarak onu sabahın üçte bulabilir miyim?
Gecenin geç saatlerinde, düğün ziyafetinin ardından yeni evliler sonunda kavuştu
n yatak odasına.
- Biliyor musun canım, karısı kocasına dedi ki, ben aslında masada yemek yemedim
bana yiyecek bir şeyler getirebilir misin?
nKocası gidip yemesi için ona getirdi.
Yemek yedikten sonra yine kocasına diyor ki:
- Çok susadım.
Kocası gitti ve bir tane getirdi bir şişe su. İçtikten sonra şöyle diyor:
- Sevgilim, gerçekten erkek şefkati istiyorum...
Kocası:
- Sen tamamen deli misin?!
Neredeyim Bir erkek olarak onu sabahın üçte bulabilir miyim?
- These users thanked the author Dokunma Sanatı for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
İlk yakınlaşmamız sırasında bazı eylemler yarım penisi içeriyordu. Ve ikinci yakınlaşma sırasında, dokuz perdenin tamamı da toplara bağlıydı. Benim için çok uzun. Ve ancak ikinci seferden itibaren bunu her zaman tamamen kabul etmeyi öğrendim. Evet ben de bakireydim.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 282
- Registered for: 2 years 10 months
Neden geleneksel referans noktasının dokuz katıdır? Neden yedi, sekiz ya da on değil... vb.
Hayır, eğer gerçekten seviyorsan penisin girişine başlamadan önce bile akması gerekir))
- These users thanked the author Diktatör for the post:
- ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
Yeterli doğal kayganlığım yok, ayrıca erkek arkadaşım ön sevişmeyi tanımıyor ama hemen içeri giriyor. Ve ilk yakınlaşma sırasında çok gergindim, bu yüzden her şey iyi gitmedi. Ve ikincisinde dokuz kez de hemen çok derinlere nüfuz etti.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Soru hangi ruh hali!!! Vardiyamdan döndüm, böylece kız arkadaşına ya da sevgililerine art arda üç kez şaplak atabilirsin. Ve eğer evdeysen ve herkesi her gün görüyorsan günde bir kez yeterli olur.
Hayır, gerçekten kendini berbat etmişsin. Tüm fantezilerimle, biraz BDSM, biraz MFM ve ardından herhangi bir fetiş olmadan biraz hafif seks ile çok eğlendim. Ve sanki seks hakkında hiç düşünmeden yürüyüşe çıkmış gibiydi. Ve bir arabaya varır, Merhaba!!! Öte yandan, güzelliğiyle sadece bir melek değil, melekler, yaklaşık 20 yaşında, ideal bir vücuda sahip, en narin ve güzel yüze sahip bu mükemmel yaratığı gördüklerinde kıskançlıkla kükrerler. Ama bu dışsal ama içinde bir şehvet ve tutku iblisi, zeki, çekici, şehvetli ve fantezilerinde yetkin. Ne istediğini biliyor, bunu nasıl yapacağını biliyor ve şu anda onu siken herkese nasıl zevk vereceğini ve zevk vereceğini biliyor.
Ve?
Siktir git!!!
nPantolon bir çadır gibi, artık saklayamayacağınız hiçbir şeye sahip değilsiniz, şimdi sakinleşmezseniz yürüyüşten söz edilmeyeceğini anlıyorsunuz. Ve son 24 saat içinde üç kez kek yapmakla meşgul olduğunu, yaklaşık beş dakika önce hava durumunu ve her türlü saçmalığı düşündüğünü, mastürbasyon yapmak için en yakın tuvalete koştuğunu unuttum. Aksi takdirde berbat bir şey.
Hayır, gerçekten kendini berbat etmişsin. Tüm fantezilerimle, biraz BDSM, biraz MFM ve ardından herhangi bir fetiş olmadan biraz hafif seks ile çok eğlendim. Ve sanki seks hakkında hiç düşünmeden yürüyüşe çıkmış gibiydi. Ve bir arabaya varır, Merhaba!!! Öte yandan, güzelliğiyle sadece bir melek değil, melekler, yaklaşık 20 yaşında, ideal bir vücuda sahip, en narin ve güzel yüze sahip bu mükemmel yaratığı gördüklerinde kıskançlıkla kükrerler. Ama bu dışsal ama içinde bir şehvet ve tutku iblisi, zeki, çekici, şehvetli ve fantezilerinde yetkin. Ne istediğini biliyor, bunu nasıl yapacağını biliyor ve şu anda onu siken herkese nasıl zevk vereceğini ve zevk vereceğini biliyor.
Ve?
Siktir git!!!
nPantolon bir çadır gibi, artık saklayamayacağınız hiçbir şeye sahip değilsiniz, şimdi sakinleşmezseniz yürüyüşten söz edilmeyeceğini anlıyorsunuz. Ve son 24 saat içinde üç kez kek yapmakla meşgul olduğunu, yaklaşık beş dakika önce hava durumunu ve her türlü saçmalığı düşündüğünü, mastürbasyon yapmak için en yakın tuvalete koştuğunu unuttum. Aksi takdirde berbat bir şey.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 5 months
seks hakkında çılgın fikirleri var.. kesinlikle tam olarak bu adama mı ihtiyacınız var?.. eğer bir kadın ona her şeyi borçluysa, o zaman hiçbir şeye de borcu yoktur?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Eğer erkek arkadaşınızın kalbi kesinlikle sağlıklıysa , sonra bahara kadar yaşayacak, hatta belki baharın ortasına kadar, ama sanırım bu kadar yük nedeniyle bu kış gitmiş olacak.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
- Orientation: biseksüel
Akşam yatmadan önce bir kez ve sabah birkaç kez bu benim için normdur ve neredeyse her gün.
- These users thanked the author Strekozotlar for the post:
- Nikk
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 23
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
Ona kalbi anlattım ama bitki bazlı bir tür ilaç içtiğini söylüyor. Ona göre daha az zararlıdır. Ve ben ilacı reddetmekte ısrar etmeye başladığımda sinirlenmeye başlıyor ve onu ilacı almaya itenin ben olduğumu çünkü ilk yakınlaşma sırasında çok gergindim ve o her zaman tam olarak içeri giremiyordu. benden domateslere kadar. İlk defa bazı eylemlerde bunu yapmak için o kadar çabaladım ki uyluğumun iç kısmında çok acı verici bir morluk bıraktım. Artık her zaman tam olarak girmediği ve benden rahatsız olduğu konusunda bir kompleksi var. İkinci dokuz kez ve tam teşekküllü derin cinsel yakınlık bile onu her bakımdan gerçeklikle uzlaştırmadı. Ve bu nedenle uyarıcı hala sarhoş olacak.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 260
- Registered for: 3 years
Umarım pek çok olumlu özelliği vardır, çünkü tüm bunlara rağmen onunla kalıyorsun))))
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Mesele ilacın temelinin ne olduğu değil, vücutta ne gibi bir etki yarattığıdır. .Desperate: ↑19 Dec 2022, 10:17Ona kalbi anlattım ama bir tür bitkisel bazlı ilaç içtiğini söylüyor. Ona göre daha az zararlıdır. Ve ben ilacı reddetmekte ısrar etmeye başladığımda sinirlenmeye başlıyor ve onu ilacı almaya itenin ben olduğumu çünkü ilk yakınlaşma sırasında çok gergindim ve o her zaman tam olarak içeri giremiyordu. benden domateslere kadar. İlk defa bazı eylemlerde bunu yapmak için o kadar çabaladım ki uyluğumun iç kısmında çok acı verici bir morluk bıraktım. Artık her zaman tam olarak girmediği ve benden rahatsız olduğu konusunda bir kompleksi var. İkinci dokuz kez ve tam teşekküllü derin cinsel yakınlık bile onu her bakımdan gerçeklikle uzlaştırmadı. Bu nedenle yine de uyarıcıyı içeceksiniz.
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
Ona ödenmemiş bir borcum olduğunu düşünüyor, bu yüzden tıpkı ilk kez kenetlendiği zamanki gibi ve birkaç kez onu sonuna kadar yerleştiremedi. Ayrıca bana oral seks de verdi. Prezervatifle seks yapmayı kabul etti. Beni sürekli bununla dürtüyor. Hiçbir kadının bu tür sorunlar yaşamadığını söylüyor. Birkaç saat içinde on iki kez prezervatifsiz olarak onları taşaklara kadar yapıştırdım. Ve kimse geri durmuyordu, herkes yedinci cennetteydi. Bu yüzden dürüst olmak gerekirse, onun etrafındaki bu suçluluk duygusu beni devam ettiriyor. Eğer ayrılırsam, kesinlikle benim seksten ateş gibi korkan soğuk bir psikopat olduğuma karar verecektir. Ve bunu arkadaşlarına yüzde yüz anlatacak.
-
- Nirvana’dayım
Eğer gerçek bir karaktersen ve burada trollük yapmıyorsan o zaman hemen bugün, hemen şimdi ayrıl. ve herkes için pişmanlık duymadan.Desperate: ↑19 Dec 2022, 10:49Benim de var olduğumu düşünüyor İlk kez kenetlendiğinden dolayı ödenmemiş bir borçla karşı karşıyaydı ve birkaç kez sonuna kadar alamadı. Ayrıca bana oral seks de verdi. Prezervatifle seks yapmayı kabul etti. Beni sürekli bununla dürtüyor. Hiçbir kadının bu tür sorunlar yaşamadığını söylüyor. Birkaç saat içinde on iki kez prezervatifsiz olarak onları taşaklara kadar yapıştırdım. Ve kimse geri durmuyordu, herkes yedinci cennetteydi. Bu yüzden dürüst olmak gerekirse, onun etrafındaki bu suçluluk duygusu beni devam ettiriyor. Eğer ayrılırsam, kesinlikle benim seksten ateş gibi korkan soğuk bir psikopat olduğuma karar verecektir. Ve bunu arkadaşlarına yüzde yüz anlatacak.
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
Ben gerçek bir karakterim. Trollemek için daha ilginç bir hikaye seçerdim. Onun iddiaları yüzünden ayrılmalı mıyız?
-
- Nirvana’dayım
Sana karşı tutumu yüzünden.. kendini hiç sevmiyor musun?.. seviyorsan , o zaman izin verme Kendine asla ve hiçbir koşulda böyle davranmaz!.. seks her ikisi için de bir heyecan ve rahatlamadır, tek bir kişi için değil ve özellikle birine bir şeyi kanıtlamanın bir yolu değil!.. o zaman var bunu yapmanın hiçbir anlamı yok.. kendine tecavüz mü edeceksin? Eğer yazdıklarınız doğruysa size cinsel terör ve şiddet uyguluyor demektir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 60
Daha önce bize asıl şeyin nicelik değil nitelik olduğu öğretilmişti. Ve çocukluğumda 8 kez çıkarmadan olanları yeterince duydum.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 11 months
Hmm, daha önce birbirinizle şanslı olduğunuzu yazmış olsam da öyle görünüyor ki yanıldığımı. "Ödenmemiş borç" hakkında herhangi bir konuşma, ilişkiyi bitirmek için yeterli bir nedendir. Kesinlikle ondan hemen kaçmanız gerektiğini söylemiyorum - Bilmiyorum, belki bu ilişki size hala bir tür fayda sağlıyor - ama en azından milletvekilinin dürüst olmayan bir şekilde davrandığını ve ona zarar verdiğini önceden anlayabilirsiniz. kendiniz için sonuçlar.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 11 months
Onu hemen bırakın. O benmerkezci, psikopat veya şizotipal bozukluğu var.
Neden istediğini yazmadın?
Yüksek bir olasılıkla konu bir okul çocuğu tarafından yaratıldı. kim ders çalışmaktan sıkılıyor
Neden istediğini yazmadın?
Yüksek bir olasılıkla konu bir okul çocuğu tarafından yaratıldı. kim ders çalışmaktan sıkılıyor
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
Uzun zamandır kız öğrenci değilim. Erkek arkadaşım hakkında neye dayanarak bu tür sonuçlara vardınız?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1874
- Registered for: 3 years 2 months
Gündüzleri seks yapmayı tercih ederim. Ve geceleri normal insanlar uyur, güç kazanır
Neden "gece boyunca"?!
Gündüzleri seks yapmayı tercih ederim. Ve geceleri normal insanlar uyur, güç kazanır
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
Yani gün içinde iki saatte dokuz vakit sizin için ideal mi?
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
Evet, bu klavyenin arkasında bir tür saçmalık veya ebladır. Aptalca sorularla aptalca konular yarattı, normal bir düşünceyi bile formüle edemiyor. Ve aptallar cevaplarıyla bu aptallığı desteklemek için koştular.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Prensip olarak, ilk cevaptan sonra konu kapatılabilirdi, yoldaş her şeyi oraya yazdı.
Çok kalın, tekrar deneyin. 9 kere kahretsin, neden 29, 59, 99 olmasın?
Prensip olarak, ilk cevaptan sonra konu kapatılabilirdi, yoldaş her şeyi oraya yazdı.
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Bu senin erkek arkadaşın değil, bu bir hademe, yakından bak Bakmak.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 160
- Registered for: 3 years 11 months
Millet, daha yakından bakın: son yorumun yazarı Umutsuz değil, biraz Umutsuzluk.
- These users thanked the author üçgen for the post:
- Tekrar Geri Dön
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
İster inanın ister inanmayın. Benim düşünceme göre trolling, anneler, kızları ve kayınvalidelerle seks hakkında bitmeyen konulardır. Ve elimde seksteki pek başarılı olmayan ilk adımların bir açıklaması var. Hatta herhangi bir sapkınlık anlatılmıyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 252
- Registered for: 2 years 11 months
Yazdıklarınıza dayanarak. 9 kere olsun ya da olmasın, ne fark eder ki? Yalnızca bir hasta eylem sayısını belirli bir rakama göre ayarlayabilir

-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
17 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
Aynen, aptalın biri benim için bir takma ad oluşturdu ve haydi parodisini yapalım.
17 dakika 30 saniye sonra gönderilir:
olacaktır. eylemlerin sayısı aslında övünmek için bir neden.Fan96: ↑19 Dec 2022, 18:39
-
- heyecanlanıyorum
Önemli olan şu ki, eğer bu bir çiftse, o zaman sevişme sıklığı hem birine hem de diğerine uygun olmalıdır. Bu olmazsa, tarafta eksik olanı "almaya" başlarlar veya çift ayrılır.
İlginç durumlar, örneğin bir çiftin bir düzineden fazla yaşadığı durumlardır. Haftada bir kez sevişiyorlar. Aynı zamanda, adam eylem sırasında bir kez boşalır. Onlarla her şey yolunda ve herkes her şeyden memnun. Ve sonra... Durum şöyle gelişir: Bir adam yan tarafta bir bayanla tanışır. Ve çılgın seks başlıyor. Bir adam gecede iki hatta üç kez boşalıyor. Adam deliriyor. Kendisine ne olduğunu anlamıyor. Ve sadece başka bir kadın
Herkes için farklıdır. Böyle bir norm yoktur. Bazıları için norm gecede bir, ayda birdir.
Önemli olan şu ki, eğer bu bir çiftse, o zaman sevişme sıklığı hem birine hem de diğerine uygun olmalıdır. Bu olmazsa, tarafta eksik olanı "almaya" başlarlar veya çift ayrılır.
İlginç durumlar, örneğin bir çiftin bir düzineden fazla yaşadığı durumlardır. Haftada bir kez sevişiyorlar. Aynı zamanda, adam eylem sırasında bir kez boşalır. Onlarla her şey yolunda ve herkes her şeyden memnun. Ve sonra... Durum şöyle gelişir: Bir adam yan tarafta bir bayanla tanışır. Ve çılgın seks başlıyor. Bir adam gecede iki hatta üç kez boşalıyor. Adam deliriyor. Kendisine ne olduğunu anlamıyor. Ve sadece başka bir kadın

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Ancak birkaç saat içinde 10 kez, kesinlikle imkansız bir görevdir! Amcık yerine metro tüneli olacak! Ve bu işe yaramayacak!
n Bu normal bir şey gibi görünüyor! Güçlü bir cinsel yapıya sahip bir kişi için günde 3-4 kez oldukça kabul edilebilir!Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 10:06 Akşam yatmadan önce bir kez ve sabahları birkaç kez bu benim için bir norm ve dolayısıyla neredeyse her gün.
Ancak birkaç saat içinde 10 kez, kesinlikle imkansız bir görevdir! Amcık yerine metro tüneli olacak! Ve bu işe yaramayacak!
- These users thanked the author Nikk for the post:
- Strekozotlar
-
- heyecanlanıyorum
Yapabilirim. diye soruyorum. Aynı normal partnerle mi? Böyle bir yüke dayanabilir mi?Strekozotai: ↑19 Dec 2022, 10:06 Akşam yatmadan önce bir kez ve sabahları birkaç kez bu benim için bir norm ve dolayısıyla neredeyse her gün.
-
Автор темыÇaresiz
- Flört etmek
Aslında on değil dokuz. Hayır, amım dar kaldı ve sadece seks sırasında acıyordu. Ve bundan sonrası normaldi. Sadece bacaklarım titriyordu ve genel olarak iyi dayanamıyordu.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 38 Replies
- 877 Views
-
Last post by Andrey Lukashov
-
- 50 Replies