Kafkasyalılarla Seks

Ayrıca dört, beş, altı vb.
Автор темы
Boş ver
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 10
Registered for: 3 years 5 months
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Kafkasyalılarla Seks

Unread post by Boş ver »

Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2391
Registered for: 3 years 4 months
Orientation: heteroseksüel
 Re: Kafkasyalılarla Seks

Unread post by ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ »

Tania: 18 Dec 2022, 06:26 Genel olarak bu kıtada ve Rusya’nın yanında bulundukları için şanslılar; örneğin başka bir kıtada olsalardı, büyük olasılıkla, örneğin Kızılderililer gibi, uzun zaman önce ortadan kaldırılırlardı. Kuzey. Amerika
Rusya’nın yanında yer almıyorlar ama onun bir parçası.. en azından Kuzey Kafkasya.. Rus kadını şefkatli bir anne gibi herkesle ilgileniyor ..
These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
Sibiryak89
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520
Registered for: 3 years 1 month

Unread post by YeniDim »

Peki onlarla nasıl ilgilenmezsin? Kızlarımızı ve karılarımızı kim sikecek?
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

NewDim: 18 Dec 2022, 09:47 Peki onlarla nasıl ilgilenmezsin? Kızlarımızı ve eşlerimizi kim becerecek?
Peki Rus erkekleri artık hiçbir şey yapamaz mı?.. yani hepimiz ulus olarak yok olacağız.. biz Sadece müzelerde kalacak...
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120
Registered for: 2 years 8 months

Unread post by Yoldaş »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Yapmamalısın Sen onların yetenekli olduğunu düşünüyorsun, yetenekliler, ama kadınlarımız Kafkasya bölgesine vardıklarında bir sebepten dolayı deliye dönüyorlar. Yerel halkın eylemlerini nasıl sergileyeceklerini bildiklerine katılıyorum, ancak bu sadece tozdan başka bir şey değil. Uzun süre Adler’de yaşadım ve çok şey gördüm.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Komrad: 18 Dec 2022, 10:02 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , Öyle düşünmeyin, yetenekliler, hala yetenekliler, ama nedense kadınlarımız Kafkasya’ya vardıklarında şaşkına dönüyorlar. Yerel halkın eylemlerini nasıl sergileyeceklerini bildiklerine katılıyorum, ancak bu sadece tozdan başka bir şey değil. Uzun süre Adler’de yaşadım ve çok şey gördüm.
Eh, bütün Rus kadınları Kafkasya’da takılmıyor)) örneğin ben Hayatım boyunca Sibirya ve muhtemelen yaşayacak)
Sibiryak89
Yoldaş
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 120

Unread post by Yoldaş »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, peki, içinde Sibirya Kafkasyalılarının konsantrasyonu daha düşük ve bu nedenle iletişim şansı daha az. Ve onlardan bir düzine kuruş var ve bu aptallar devam ediyor
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 678
Orientation: biseksüel

Unread post by Cuckold-Cola »

13 dakika 4 saniye sonra gönderilir :
Anladığım kadarıyla Küçük Ukraynalı Marinka.
[/quote]

O sadece küçük bir Ukraynalı değil, korkak bir kız, ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğimizi yayıyor ve bizi bekliyor Rusya gelişecek ve onlara tazminat ödeyecek
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Komrad: 18 Dec 2022, 10:35 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ Sibirya’da Kafkasyalıların konsantrasyonu daha düşük ve bu nedenle iletişim şansı daha az. Ve onlardan bir düzine kadar var ve bu aptallar dolaşıyor
onlardan burada da bir sürü var.. Kafkasyalı adamla burada tanıştım)) )
Geçit
YeniDim
Orgazm!
Orgazm!
Total posts: 520

Unread post by YeniDim »

◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 18 Dec 2022, 10:57
Komrad: 18 Dec 2022, 10:35 ◊_NeBo [_Na_]LaDoNi_◊, yani Sibirya’da Kafkasyalıların konsantrasyonu daha düşük ve dolayısıyla iletişim şansı daha az. Ve onlardan bir düzine kadar var ve bu aptallar dolaşıyor
onlardan burada da bir sürü var.. Kafkasyalı arkadaşımla burada tanıştım)) )
Peki nasıl hissediyorsunuz? Zaten bana fahişe dedin mi? Çevrelerinde dolaşmasına izin mi verdin? Peki, burada nasıl tanımlıyorlar))))
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 140

Unread post by Vasyavasilek »

Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 10:46 burada ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğinizi anlatıyor,
Gerçekten kana susamış
Sikildim yukarı, ne kadar kana susamış .. Ben bir Sibiryalıyım...
Ben Rus muyum? Kesinlikle...Ben bir Sibiryalıyım
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 18 Dec 2022, 10:57 burada da onlardan bir sürü var.. Tanıştım Kafkasyalı erkek arkadaşım burada)
Eh... Az ya da çok çok.. Bir yerlerde hiç yok, bir yerlerde çok az, bir yerlerde bir var pay.
Kafkasya’nın zihniyeti farklı ama orada da pek çok gerçek robot var. Sadece tutkulular ve maceracılar sıklıkla bize geliyor.
Ve anavatanlarında 7/24 aynı robotlar var

Gerçek Moğollar çok fazla kan döküyorlar, şöyle:
1. sırada Tuvanlar Kafkaslar dinleniyor
2. sıra Yakutlar
3. Buryatlar
Ayrıca her şey Rusya’da, amcıklar elbette daha küçüktür, ama başkasını öldürmek onlar için iki parmağa işemek gibidir
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months

Unread post by Geçit »

Tania: 18 Dec 2022, 06:26
Marinka: 17 Dec 2022, 20:59 .... Sanırım ne yazık ki aramızda Kafkasya’daki insanlardan daha fazla terbiyesiz insan var.
n Bu tıpkı aramızda eğitimli insanların daha fazla olması gibi. Sayımız daha fazla, dolayısıyla oranlar var. Genel olarak tüm küçük uluslar gibi onların da özgüvenleri yüksektir. Çocukluklarından itibaren onlara uluslarının ayrıcalıklı olduğu fikri öğretilir; bu, ulusun kendini korumanın anlaşılır bir yoludur. Ancak bu, etraflarındaki uluslara her zaman fayda sağlamaz.
Genel olarak bu kıtada ve Rusya’nın yanında bulundukları için şanslılar, örneğin başka bir kıtada olsalardı büyük olasılıkla öyle olurdu; örneğin Kuzey’deki Kızılderililer gibi, uzun zaman önce yok edildiler. Amerika.

13 dakika 9 saniye sonra gönderildi:
n
Başkanımız her şeyi doğru yapıyor, ütülüyor ve sadece para kazanıyor, kişisel bir şey değil, sadece gesheft
Yani ütüleme konusunda iyiyiz ki sürekli geri çekiliyoruz. Yoksa bir saldırı mıydı, ama ters yönde mi? Bu durumda halklara, barışçıllara ve birbirleriyle savaşmak zorunda kalanlara üzülüyorum. Her iki taraftan da kaç kişi öldü ve yaralandı? Sayı yüz binleri buluyor ve kana susamış başkanlarımız sakinleşmeyecek. Birisi onları uzun zaman önce alıp sessizce vururdu. Sıradan insanlar teşekkür ederdi.
İlerle, geri çekil, her şey elbette böyle. Ancak birilerinin, bazı başkanların Donetsk ve Lugansk civarında 8 yıldır gerçekleştirdiği katliamı bir şekilde durdurması gerekiyordu. Rusya 8 yıldır konuşuyor, bağırıyor, bağırıyor, durun, masaya oturun, müzakere yapın. Peki ne oturdular?
Minsk’te bir şeyler yazıyor gibiydiler ve yalan söyledikleri ortaya çıktı, hatta Merkel bile Ukrayna’yı silahlandırmak için yalan söylediklerini zaten söylemişti.
İşte bu. Rusya bunu yapmalı çünkü orada her gün Ruslar öldürülüyordu.
NATO aynı savaşı durdurma bahanesiyle Yugoslavya’ya geldi ve onu bombaladı. Bir şeyler yapılması gerekiyordu ve alev aldı, ya da
NATO’nun Ukrayna’yı durdurmasını beklemek gerekiyordu. Ama hayır, kime yardım edeceklerini seçerken çok seçici davranıyorlar. Yani bana göre bu savaş kaderdeydi. Birini suçlayabilirsin, birini haklı çıkarabilirsin ama bu kaçınılmazdır. Her 100 yılda bir reçete edildiği gibi.
Peki neden durdular? Evet, bu yıl önceki 8 yıla göre on kat daha fazla öldürdüler. Ve öldürmeye devam ediyorlar. Merkel, yardım etmek istiyorlarsa bunu hemen yapmaları gerektiğini, Avrupa’nın Ukrayna’yı silahlandırmasını beklememeleri gerektiğini söyledi. Konuşması basitçe değiştirildi çünkü insanlar sessizce cinayet işlerken neden 8 yıl beklemek zorunda kaldıklarını da anlamıyorlar.
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

NewDim: 18 Dec 2022, 11:17
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: 18 Dec 2022, 10:57
Komrad: 18 Dec 2022, 10:35 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, yani Sibirya’da Kafkasyalıların konsantrasyonu daha düşük ve dolayısıyla iletişim şansı daha az. Ve onlardan bir düzine kadar var ve bu aptallar dolaşıyor
onlardan burada da bir sürü var.. Kafkasyalı arkadaşımla burada tanıştım)) )
Peki nasıl hissediyorsunuz? Zaten bana fahişe dedin mi? Çevrelerinde dolaşmasına izin mi verdin? Peki bunu burada nasıl tanımlıyorlar))))
Bana güzel kızı :angel: diyor ve bizde bir tane var ikimiz arasında yakın bir ilişki var, yabancıları yatağa kabul etmiyoruz)
Geçit
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 10:46 13 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Anladığım kadarıyla Marinka Ukraynalı.
O sadece küçük bir Ukraynalı değil, korkak bir kız, burada ne kadar kana susamış olduğumuzu, sürekli geri çekildiğimizi ve Rusya’yı beklediğimizi anlatıyor geliştirmek ve onlara tazminat ödemek için [/quote]

Sakin olun, şahsen kanepede yatıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sessizce yalan söylemeye devam edeceksin.
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Marinka: 18 Dec 2022, 12:21
... Merkel, yardım etmek istiyorlarsa bunu hemen yapmaları ve Avrupa’nın Ukrayna’yı silahlandırmasını beklememeleri gerektiğini söyledi. Konuşması basitçe değiştirildi çünkü insanlar sessizce cinayet işlerken neden 8 yıl beklemek zorunda kaldıklarını da anlamıyorlar.
[/quote]

Hayır, Merkel dedi Bunun üzerine Minsk anlaşmalarına gitti ve zaman kazanmak ve Ukrayna’yı savaşa hazırlamak için Poroşenko’nun imzalaması konusunda ısrar etti. Bir mola verin ve donatın. Poroşenko da bunu doğruladı, hatta Rusça bile söyledi
Ve sanki yardım etmek istiyorlarmış gibi, o zaman Rusya’dan yalnızca bir sütun birbiri ardına insani konvoy gönderdi, başka kimse değil. Ve orada insanlar var, bu arada Ruslar.
Deniz hıyarı
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 134

Unread post by Deniz hıyarı »

Bu bana göre bireyseldir. Sert sevenler için belki. Ancak diğerleri için bu bir gerçek değil.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tania: 18 Dec 2022, 12:34
... Merkel, yardım etmek istiyorlarsa bunu hemen yapmaları ve Avrupa’yı beklememeleri gerektiğini söyledi Ukrayna’yı silahlandırmak. Konuşması basitçe değiştirildi çünkü insanlar sessizce cinayet işlerken neden 8 yıl beklemek zorunda kaldıklarını da anlamıyorlar.
Hayır, Merkel öyle söyledi Minsk’te anlaşmaya gitti ve zaman kazanmak ve Ukrayna’yı savaşa hazırlamak için Poroshenko’nun anlaşmayı imzalaması konusunda ısrar etti. Bir mola verin ve donatın. Poroşenko da bunu doğruladı, hatta Rusça bile söyledi
Ve sanki yardım etmek istiyorlarmış gibi, o zaman Rusya’dan yalnızca bir sütun birbiri ardına insani konvoy gönderdi, başka kimse değil. Ve orada insanlar var, bu arada Ruslar.
[/quote]
Bize sunduklarını değil, gerçekte ne söylediğini dinleyin; bunun hiçbir önemi yok. Eğer gerçekten yardım etmek isteselerdi 8 yıl içinde herkesi dışarı çıkarırlardı ve orada öldürülmelerini sakince izlemezlerdi. Tabii yüzbinlerce insanın kurban edildiği bir katliam yapmazlardı.
Sergey.belykh
Göz teması kurmak
Total posts: 1
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Sergey.belykh »

Vasyavasilëk: 18 Dec 2022, 08:12 Ama bir dezavantajı var
Hangisi?
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 18 Dec 2022, 12:26
As I Bunu anla, Khokhlushka Marinka.
O sadece küçük bir Ukraynalı değil, hanım evladının teki, bizim ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğimizi yayıyor ve Rusya’yı bekliyor geliştirmek ve onlara tazminat ödemek için
Sakin olun, şahsen kanepede uzanıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sessizce yalan söylemeye devam edeceksin.
[/quote]
Seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum Şubat ayından beri intikam alıyor 24 sen ve Donbass’ın yaptıklarından dolayı
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 13:23
Marinka: 18 Dec 2022, 12:26
Anladığım kadarıyla Marinka küçük bir kız.
O sadece küçük bir Ukraynalı değil, hanım evladının teki, bizim ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğimizi yayıyor ve Rusya’yı bekliyor geliştirmek ve onlara tazminat ödemek için
Sakin olun, şahsen kanepede uzanıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sen sessizce yatmaya devam edeceksin.
Eğer seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum 24 Şubat’tan beri sizin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamı [/quote]

Sakin olun. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepeye uzanıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 18 Dec 2022, 13:37
Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 13:23
Marinka: 18 Dec 2022, 12:26 O sadece küçük bir Ukraynalı değil, o bir sisist, ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğimizi burada yayıyor ve Rusya’nın gelişmesini bekliyor ve onlara tazminat ödeyin
Sakin olun, şahsen kanepede yatıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sen sessizce yatmaya devam edeceksin.
Eğer seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum 24 Şubat’tan beri sizin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamı
Sakin olun. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepede yatıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.
[/quote]
Cinsel hayatla sıradan hayatı birbirine karıştırmayın, sıradan hayatta, burada kim olduğumu tahmin edemezsiniz, bilmiyorum Avatarınızı gerçek imajınız olarak kabul etmeyin, Bandera sloganlarını benimseyen ve burada ölümcül bir güzellik gibi davranan sıradan bir sarhoş olduğunuzu tamamen kabul ediyorum.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 13:40
Marinka: 18 Dec 2022, 13:37
Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 13:23 Sakin olun, şahsen kanepede uzanıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sen sessizce yatmaya devam edeceksin.
Eğer seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum 24 Şubat’tan beri sizin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamı
Sakin olun. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepede uzanıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.
Cinsel hayatla sıradan hayatı karıştırmayın, sıradan hayatta kim olduğumu tahmin edemezsiniz burada, avatarını kabul etmiyorum, gerçek imajın için, Bandera’nın sloganlarını benimseyen ve burada ölümcül bir güzellik gibi davranan sıradan bir sarhoş olduğunu tamamen kabul ediyorum
[/quote]

Orada ne olduğunuz, neye izin verdiğiniz ve neye izin vermediğinizle hiç ilgilenmiyorum. Karşımda kesinlikle acınası bir insan görüntüsü görüyorum. Safra, aşağılık ve önemsiz.
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

Marinka: 18 Dec 2022, 13:44
Marinka: 18 Dec 2022, 13:37 Seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum 24 Şubat’tan beri senin ve Donbass’ın intikamını alıyor bunu yaptım
Sakin ol. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepede uzanıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.
Cinsel hayatla sıradan hayatı karıştırmayın, sıradan hayatta kim olduğumu tahmin edemezsiniz burada avatarını kabul etmiyorum, gerçek imajın için, Bandera’nın sloganlarını benimseyen ve burada ölümcül bir güzellik gibi davranan sıradan bir sarhoş olduğunu tamamen kabul ediyorum
Orada neyi kabul ettiğiniz ve neye izin vermediğinizle hiç ilgilenmiyorum. Karşımda kesinlikle acınası bir insan görüntüsü görüyorum. Saf, iğrenç ve önemsiz.
[/quote]
benzer
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

Cuckold-Cola, siyaseti buraya sürüklemeyi bırak, burası uygun forum değil. Ve genel olarak inatçı armalar ve şaşkın vatanseverler çoktan bıktı
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

evet artık bunlardan gerçekten sıkıldılar... hatta tematik forumlara bile giriyorlar
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

Moderatörler, kahretsin! Konuda düzeni koruyacak mısın yoksa nerede???
These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 2):
Sibiryak89, İskender
Kardeş
En güçlü orgazm!
En güçlü orgazm!
Total posts: 1313
Registered for: 3 years 11 months

Unread post by Kardeş »

silver_fox, Buradalar mı? Çocuklarla ilgili hastalıklı fanteziler içeren konular öne çıkıyor veya DP için yalvarıyor. Ve kimse forumu temizleme zahmetine girmiyor.
gümüş_fox
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 293

Unread post by gümüş_fox »

Kardeş: 18 Dec 2022, 15:20 silver_fox, Buradalar mı? Çocuklarla ilgili hastalıklı fanteziler içeren konular öne çıkıyor veya DP için yalvarıyor. Ve hiç kimse forumu temizleme zahmetine girmiyor.
Peki, eğer bu salata sosunda operasyonel işlemler yapılıyorsa, neden temizleyesiniz ki? Haydi irili ufaklı balıkları tutalım... :)
Tanya
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 2085
Registered for: 2 years 10 months

Unread post by Tanya »

Marinka: 18 Dec 2022, 12:57
... ,
.... Eğer gerçekten yardım etmek isteselerdi 8 yıl içinde herkesi dışarı çıkarırlardı ve orada öldürülmelerini sakince izlemezlerdi. Eh, elbette yüzbinlerce insanın kurbanı olan bir katliam düzenlemezler.
Kurbanlar kötüdür, her zaman kötüdür.

Ama onu çıkarmaya gelince, bu bir soru. Donbass’tan, Kırım’dan, Rostov’dan, Belgorod bölgelerinden, Kuril Adaları’ndan, Kaliningrad’dan, Baltık ülkelerinden çıkarmak için bir şey talep ediyorlar - Başka nereden alabilirler?
Sizce duracaklar mı, ben şüphe et. Ve biraz önce çok fazla doğal kaynağımız olduğunu söylediler! bizi rahat bırakacakları sınır nerede?
Ve soru şu ki, her zaman herkese boyun eğmeliyiz, affetmeliyiz, diğer yanağımızı dönmeliyiz.
40-50 yıl boyunca herkes bunu yapmaya çalıştı. onlara uyum sağladılar, herkes arkadaş olmak istedi ve herkese teslim oldu. Ve bize bir şeyler bırakıyorlar ama elbette bırakmıyorlar.
These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
Nikk, Sibiryak89, İskender
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 13:23 oğlum 24 Şubat’tan beri oradayken, senin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamını alıyor
Ne oldu, 8’i bekledi yıllar sonra Ağaçkakan
Yani, 8 yıldır kıçından sikildin
Dokuzuncu Ana, bir ibne olduğunu fark ettin. Ne olmuş yani?

Hepimiz köleyiz
Efendiler değişir, kölelik kalır
Modern kölelik Orta Çağ değildir
Ama hâlâ köleliktir .
Dilenci ücretler, yiyecek ve giyecek için çalışmak...yoksulluk sınırının on milyonlarca dolar altında.
Doğal kaynakları kimin çaldığı ne fark eder
Ya da bizim (bizim değil) Yahudilerimiz, Amerikalılarımız, klanlarımız veya Çinlilerimiz... Ne olursa olsun, biz sadece herhangi bir mal sahibinin kaynağıyız - yetkililer

Onlar uğruna canınızı vermek ve ölmek aptallığın doruk noktasıdır.. IMHO
Last edited by Vasyavasilek on 18 Dec 2022, 16:02, edited 1 time in total.
These users thanked the author Vasyavasilek for the post:
Kardeş
Cuckold-Cola
Orgazm!
Orgazm!

Vasyavasilëk: 18 Dec 2022, 15:57
Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 13:23 oğlum 24 Şubat’tan beri oradayken, senin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamını alıyor
Neden yaptın bunu? 8 ay bekler sonra
Ağaçkakan
Yani 8 yıldır kıçından sikildin
Dokuzuncu kez ibne olduğun anlaşılıyor. Ne olmuş yani?
Bize zorla müdahale etmememiz gerektiğini açıkladılar, kardeş olduklarını söylüyorlar falan filan. Ancak şimdi aptallaştılar ve bu domuzları yetiştiriyorlar.
Tamam, gerçekten, bu kadar politika yeter, en azından burada aklımızı bu pisliklerden uzaklaştırabiliriz
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Tania: 18 Dec 2022, 15:39
Marinka: 18 Dec 2022, 12:57
Tania: 18 Dec 2022, 12:34
... ,
.... Gerçekten yardım etmek istiyorlarsa, Keşke 8 yaşında olsalar da orada öldürülmelerini sakince izlemeselerdi onları dışarı çıkardılar. Eh, elbette yüzbinlerce insanın kurbanı olan bir katliam düzenlemezler.
Kurbanlar kötüdür, her zaman kötüdür.

Ama onu çıkarmaya gelince, bu bir soru. Donbass’tan, Kırım’dan, Rostov’dan, Belgorod bölgelerinden, Kuril Adaları’ndan, Kaliningrad’dan, Baltık ülkelerinden çıkarmak için bir şey talep ediyorlar - Başka nereden alabilirler?
Sizce duracaklar mı, ben şüphe et. Ve biraz önce çok fazla doğal kaynağımız olduğunu söylediler! bizi rahat bırakacakları sınır nerede?
Ve soru şu ki, her zaman herkese boyun eğmeliyiz, affetmeliyiz, diğer yanağımızı dönmeliyiz.
40-50 yıl boyunca herkes bunu yapmaya çalıştı. onlara uyum sağladılar, herkes arkadaş olmak istedi ve herkese teslim oldu. Ve bize bir şeyler bırakıyorlar ama elbette bırakmıyorlar.
Bekle, bu kadar acele etme. Topraklarımız 40 yıllığına Çin’e kiralandı. Orada milyonlarca hektar var. Zaten o kadar çok taygayı kestiler ki. Birkaç yıl önce altın külçelerini taşıyan bir uçak düştü. Kanada maden yatağının geliştirildiği ve orada Kanada tarafından altın çıkarıldığı ortaya çıktı. Gaz boru hatları, petrol boru hatları. Şimdi Odessa’ya amonyak boru hattı döşediler. Gübre satacaklar. Hala hangi kaynaklara ihtiyaçları var? Bizimki her şeyi kendisi satıyor. Satılabilecek her şey.
NATO’ya gelince, onların uçakları Ulyanovsk’taki hava alanımızdan uçtu. Ben o zamanlar hastanede çalışıyordum, sözleşmeli olarak görev yapıyordum, üniversitede askerlik bölümüm vardı. Hala satabildiğimiz her şeyi satıyoruz. Düşmanlarımız gibi. Bizden çalınan para ise 300 milyar. Onları düşmanımız gibi görünen ekonomilerin güvencesine biz kendimiz koyduk.
Bize düşman olan bir dünyaya karşı mücadelemiz ve davranışlarımız bir şekilde birbirine uymuyor.
These users thanked the author Geçit for the post:
Kardeş
Nikk
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 14344
Registered for: 5 years 4 months

Unread post by Nikk »

Batı’da düz metinle bizi yok etmek istediklerini söylüyorlar. Şimdi, ukrov’un yardımıyla... Kaynakları ihraç etmek için Rusya’da 10 - 15 milyon bırakmanın yeterli olduğunu bile hesapladılar! Geri kalanını
nereye götüreceklerini üç kere tahmin edin?
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 16:00 Bize zorlamamamız gerektiğini açıkladılar, kardeş olduklarını ve saçma sapan olduklarını söylediler.
dün erkendi, ve yarın geç olacak
İlk gece hakkını yeniden hayata geçirmenin zamanı geldi
Yerel yetkililerle tüm yeni evlilerin (kadınların) canı cehenneme
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

niqk: 18 Dec 2022, 16:02 Batı’da düz metinle bizi yok etmek istediklerini söylüyorlar. Şimdi, ukrov’un yardımıyla... Kaynakları ihraç etmek için Rusya’da 10 - 15 milyon bırakmanın yeterli olduğunu bile hesapladılar! Üç kez tahmin edin
gerisini nereye götürecekler?
Evet ve iki başkan onlara bu konuda aktif olarak yardım ediyor çünkü genç erkekler ölüyorlar. Çok doğurganlık yaşı.
These users thanked the author Geçit for the post:
Nikk
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 16:00 Bize zorlamamamız gerektiğini açıkladılar, kardeş olduklarını ve saçma sapan olduklarını söylediler.
dün erkendi, ve yarın geç olacak
İlk gece hakkını yeniden hayata geçirmenin zamanı geldi
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyavasilëk: 18 Dec 2022, 16:06
Cuckold-Cola: 18 Dec 2022, 16:00 Bize zorlamamamız gerektiğini anlattılar, kardeş olduklarını ve saçma sapan olduklarını söylediler.
dün erkendi ve yarın geç olacak
İlk gece hakkını yeniden tanımanın zamanı geldi
Ah, herkese yetecek kadar güç var mı?)))
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Marinka: 18 Dec 2022, 16:08 herkese yetecek kadar güç olacak mı?)))
Eğer Kafkasyalıları ve siyahları patron olarak koyarsanız
Sanırım olacak yeterli güç
Ayrıca vekiller patron ona yardım edecek (onu sigortalayacak)
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyavasilëk: 18 Dec 2022, 16:10
herkese yetecek kadar güç olacak mı?)))
Eğer yetkiyi beyaz ırktan ve siyahilerden alırsan
I yeterli güç olacağını düşünüyorum
Ayrıca patron yardımcısı ona yardım edecek (onu sigortalayacak)
Ben de senin yazacağını düşündüm bu kadar yeter) Ah, hemen pes ettin)
Vasyavasilek
ön sevişme
ön sevişme

Marinka: 18 Dec 2022, 16:13 Ben de yeter bu kadar yazarsın diye düşündüm) Ah, hemen vazgeçtin)
Düşünmek senin işin değil. Patron bekaretini bozduğunu düşünüyor

26 saniye sonra gönderildi: n
hemen pes ettin)
Vasyavasilok
kesinlikle olmaz
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

Vasyavasilëk: 18 Dec 2022, 16:17
Marinka: 18 Dec 2022, 16:13 Bu kadar yeter yazacağını düşünmüştüm) Ah, hemen vazgeçtin)
Düşünmek senin işin değil . Patron bekaretini bozduğunu düşünüyor

26 saniye sonra gönderildi: n
hemen pes ettin)
Vasyavasilok
kesinlikle olmaz
İşimde patron benim)))
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views