Kafkasyalılarla Seks
-
Автор темыBoş ver
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 10
- Registered for: 3 years 5 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Kafkasyalılarla Seks
Merhaba!
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
Annenizin/karınızın Kafkasyalılarla seks yapmasıyla kim ilgileniyor? Annenizin/karınızın bacaklarını iki yana açarak nasıl yattığını ve beyaz bir adam tarafından sikildiğini hayal edin........ göğüsleri onun sikinin itilmesinden dolayı deli gibi sallanıyor........ zevkten inliyor ve çığlık atıyor... ........ Sonra başka bir adam yanına gelip sikini ağzına sokuyor...... ve o da zevkle emmeye başlıyor, ağzına kadar yutuyor topları...... ve sonra onu üstüne koyuyorlar.....biri daha arkasına koyuyorlar.....ve üçüncüsü onu ağzından sikiyor.....
Bu konuyla ilgilenenler kişisel mesajla yazsın.
- These users thanked the author Boş ver for the post (total 16):
- seksmarina80, Serge, Rogatik, Şeytan, Romalılar, Martin, Garik, Alex366, Veronika, aynen böyle3, hayalet, Edik evli, YoYo90, Papadoça yakında, Devam etmek, Stas99rus
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Kafkasyalılarla Seks
Rusya’nın yanında yer almıyorlar ama onun bir parçası.. en azından Kuzey Kafkasya.. Rus kadını şefkatli bir anne gibi herkesle ilgileniyor ..
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post:
- Sibiryak89
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years 1 month
-
- Nirvana’dayım
Peki Rus erkekleri artık hiçbir şey yapamaz mı?.. yani hepimiz ulus olarak yok olacağız.. biz Sadece müzelerde kalacak...
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
- Registered for: 2 years 8 months
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Yapmamalısın Sen onların yetenekli olduğunu düşünüyorsun, yetenekliler, ama kadınlarımız Kafkasya bölgesine vardıklarında bir sebepten dolayı deliye dönüyorlar. Yerel halkın eylemlerini nasıl sergileyeceklerini bildiklerine katılıyorum, ancak bu sadece tozdan başka bir şey değil. Uzun süre Adler’de yaşadım ve çok şey gördüm.
-
- Nirvana’dayım
Eh, bütün Rus kadınları Kafkasya’da takılmıyor)) örneğin ben Hayatım boyunca Sibirya ve muhtemelen yaşayacak)Komrad: ↑18 Dec 2022, 10:02 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ , Öyle düşünmeyin, yetenekliler, hala yetenekliler, ama nedense kadınlarımız Kafkasya’ya vardıklarında şaşkına dönüyorlar. Yerel halkın eylemlerini nasıl sergileyeceklerini bildiklerine katılıyorum, ancak bu sadece tozdan başka bir şey değil. Uzun süre Adler’de yaşadım ve çok şey gördüm.
- Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 120
◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, peki, içinde Sibirya Kafkasyalılarının konsantrasyonu daha düşük ve bu nedenle iletişim şansı daha az. Ve onlardan bir düzine kuruş var ve bu aptallar devam ediyor
-
- Orgazm!
- Total posts: 678
- Orientation: biseksüel
13 dakika 4 saniye sonra gönderilir :
Anladığım kadarıyla Küçük Ukraynalı Marinka.
[/quote]
O sadece küçük bir Ukraynalı değil, korkak bir kız, ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğimizi yayıyor ve bizi bekliyor Rusya gelişecek ve onlara tazminat ödeyecek
Anladığım kadarıyla Küçük Ukraynalı Marinka.
[/quote]
O sadece küçük bir Ukraynalı değil, korkak bir kız, ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğimizi yayıyor ve bizi bekliyor Rusya gelişecek ve onlara tazminat ödeyecek
-
- Nirvana’dayım
onlardan burada da bir sürü var.. Kafkasyalı adamla burada tanıştım)) )
- Geçit
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
Peki nasıl hissediyorsunuz? Zaten bana fahişe dedin mi? Çevrelerinde dolaşmasına izin mi verdin? Peki, burada nasıl tanımlıyorlar))))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Dec 2022, 10:57onlardan burada da bir sürü var.. Kafkasyalı arkadaşımla burada tanıştım)) )
-
- ön sevişme
- Total posts: 140
Sikildim yukarı, ne kadar kana susamış .. Ben bir Sibiryalıyım...
Ben Rus muyum? Kesinlikle...Ben bir Sibiryalıyım
Kafkasya’nın zihniyeti farklı ama orada da pek çok gerçek robot var. Sadece tutkulular ve maceracılar sıklıkla bize geliyor.
Ve anavatanlarında 7/24 aynı robotlar var
Gerçek Moğollar çok fazla kan döküyorlar, şöyle:
1. sırada Tuvanlar Kafkaslar dinleniyor
2. sıra Yakutlar
3. Buryatlar
Ayrıca her şey Rusya’da, amcıklar elbette daha küçüktür, ama başkasını öldürmek onlar için iki parmağa işemek gibidir
Gerçekten kana susamışCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 10:46 burada ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğinizi anlatıyor,
Sikildim yukarı, ne kadar kana susamış .. Ben bir Sibiryalıyım...
Ben Rus muyum? Kesinlikle...Ben bir Sibiryalıyım
Eh... Az ya da çok çok.. Bir yerlerde hiç yok, bir yerlerde çok az, bir yerlerde bir var pay.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Dec 2022, 10:57 burada da onlardan bir sürü var.. Tanıştım Kafkasyalı erkek arkadaşım burada)
Kafkasya’nın zihniyeti farklı ama orada da pek çok gerçek robot var. Sadece tutkulular ve maceracılar sıklıkla bize geliyor.
Ve anavatanlarında 7/24 aynı robotlar var
Gerçek Moğollar çok fazla kan döküyorlar, şöyle:
1. sırada Tuvanlar Kafkaslar dinleniyor
2. sıra Yakutlar
3. Buryatlar
Ayrıca her şey Rusya’da, amcıklar elbette daha küçüktür, ama başkasını öldürmek onlar için iki parmağa işemek gibidir
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
Peki neden durdular? Evet, bu yıl önceki 8 yıla göre on kat daha fazla öldürdüler. Ve öldürmeye devam ediyorlar. Merkel, yardım etmek istiyorlarsa bunu hemen yapmaları gerektiğini, Avrupa’nın Ukrayna’yı silahlandırmasını beklememeleri gerektiğini söyledi. Konuşması basitçe değiştirildi çünkü insanlar sessizce cinayet işlerken neden 8 yıl beklemek zorunda kaldıklarını da anlamıyorlar.Tania: ↑18 Dec 2022, 06:26n Bu tıpkı aramızda eğitimli insanların daha fazla olması gibi. Sayımız daha fazla, dolayısıyla oranlar var. Genel olarak tüm küçük uluslar gibi onların da özgüvenleri yüksektir. Çocukluklarından itibaren onlara uluslarının ayrıcalıklı olduğu fikri öğretilir; bu, ulusun kendini korumanın anlaşılır bir yoludur. Ancak bu, etraflarındaki uluslara her zaman fayda sağlamaz.
Genel olarak bu kıtada ve Rusya’nın yanında bulundukları için şanslılar, örneğin başka bir kıtada olsalardı büyük olasılıkla öyle olurdu; örneğin Kuzey’deki Kızılderililer gibi, uzun zaman önce yok edildiler. Amerika.
13 dakika 9 saniye sonra gönderildi:İlerle, geri çekil, her şey elbette böyle. Ancak birilerinin, bazı başkanların Donetsk ve Lugansk civarında 8 yıldır gerçekleştirdiği katliamı bir şekilde durdurması gerekiyordu. Rusya 8 yıldır konuşuyor, bağırıyor, bağırıyor, durun, masaya oturun, müzakere yapın. Peki ne oturdular?nYani ütüleme konusunda iyiyiz ki sürekli geri çekiliyoruz. Yoksa bir saldırı mıydı, ama ters yönde mi? Bu durumda halklara, barışçıllara ve birbirleriyle savaşmak zorunda kalanlara üzülüyorum. Her iki taraftan da kaç kişi öldü ve yaralandı? Sayı yüz binleri buluyor ve kana susamış başkanlarımız sakinleşmeyecek. Birisi onları uzun zaman önce alıp sessizce vururdu. Sıradan insanlar teşekkür ederdi.Başkanımız her şeyi doğru yapıyor, ütülüyor ve sadece para kazanıyor, kişisel bir şey değil, sadece gesheft
Minsk’te bir şeyler yazıyor gibiydiler ve yalan söyledikleri ortaya çıktı, hatta Merkel bile Ukrayna’yı silahlandırmak için yalan söylediklerini zaten söylemişti.
İşte bu. Rusya bunu yapmalı çünkü orada her gün Ruslar öldürülüyordu.
NATO aynı savaşı durdurma bahanesiyle Yugoslavya’ya geldi ve onu bombaladı. Bir şeyler yapılması gerekiyordu ve alev aldı, ya da
NATO’nun Ukrayna’yı durdurmasını beklemek gerekiyordu. Ama hayır, kime yardım edeceklerini seçerken çok seçici davranıyorlar. Yani bana göre bu savaş kaderdeydi. Birini suçlayabilirsin, birini haklı çıkarabilirsin ama bu kaçınılmazdır. Her 100 yılda bir reçete edildiği gibi.
-
- Nirvana’dayım
diyor ve bizde bir tane var ikimiz arasında yakın bir ilişki var, yabancıları yatağa kabul etmiyoruz)
Bana güzel kızıNewDim: ↑18 Dec 2022, 11:17Peki nasıl hissediyorsunuz? Zaten bana fahişe dedin mi? Çevrelerinde dolaşmasına izin mi verdin? Peki bunu burada nasıl tanımlıyorlar))))◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑18 Dec 2022, 10:57onlardan burada da bir sürü var.. Kafkasyalı arkadaşımla burada tanıştım)) )Komrad: ↑18 Dec 2022, 10:35 ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, yani Sibirya’da Kafkasyalıların konsantrasyonu daha düşük ve dolayısıyla iletişim şansı daha az. Ve onlardan bir düzine kadar var ve bu aptallar dolaşıyor

- Geçit
-
- Nirvana’dayım
Sakin olun, şahsen kanepede yatıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sessizce yalan söylemeye devam edeceksin.
O sadece küçük bir Ukraynalı değil, korkak bir kız, burada ne kadar kana susamış olduğumuzu, sürekli geri çekildiğimizi ve Rusya’yı beklediğimizi anlatıyor geliştirmek ve onlara tazminat ödemek için [/quote]Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 10:46 13 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Anladığım kadarıyla Marinka Ukraynalı.
Sakin olun, şahsen kanepede yatıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sessizce yalan söylemeye devam edeceksin.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
[/quote]
Hayır, Merkel dedi Bunun üzerine Minsk anlaşmalarına gitti ve zaman kazanmak ve Ukrayna’yı savaşa hazırlamak için Poroşenko’nun imzalaması konusunda ısrar etti. Bir mola verin ve donatın. Poroşenko da bunu doğruladı, hatta Rusça bile söyledi
Ve sanki yardım etmek istiyorlarmış gibi, o zaman Rusya’dan yalnızca bir sütun birbiri ardına insani konvoy gönderdi, başka kimse değil. Ve orada insanlar var, bu arada Ruslar.
... Merkel, yardım etmek istiyorlarsa bunu hemen yapmaları ve Avrupa’nın Ukrayna’yı silahlandırmasını beklememeleri gerektiğini söyledi. Konuşması basitçe değiştirildi çünkü insanlar sessizce cinayet işlerken neden 8 yıl beklemek zorunda kaldıklarını da anlamıyorlar.
[/quote]
Hayır, Merkel dedi Bunun üzerine Minsk anlaşmalarına gitti ve zaman kazanmak ve Ukrayna’yı savaşa hazırlamak için Poroşenko’nun imzalaması konusunda ısrar etti. Bir mola verin ve donatın. Poroşenko da bunu doğruladı, hatta Rusça bile söyledi
Ve sanki yardım etmek istiyorlarmış gibi, o zaman Rusya’dan yalnızca bir sütun birbiri ardına insani konvoy gönderdi, başka kimse değil. Ve orada insanlar var, bu arada Ruslar.
-
- ön sevişme
- Total posts: 134
Bu bana göre bireyseldir. Sert sevenler için belki. Ancak diğerleri için bu bir gerçek değil.
-
- Nirvana’dayım
[/quote]
Bize sunduklarını değil, gerçekte ne söylediğini dinleyin; bunun hiçbir önemi yok. Eğer gerçekten yardım etmek isteselerdi 8 yıl içinde herkesi dışarı çıkarırlardı ve orada öldürülmelerini sakince izlemezlerdi. Tabii yüzbinlerce insanın kurban edildiği bir katliam yapmazlardı.
Hayır, Merkel öyle söyledi Minsk’te anlaşmaya gitti ve zaman kazanmak ve Ukrayna’yı savaşa hazırlamak için Poroshenko’nun anlaşmayı imzalaması konusunda ısrar etti. Bir mola verin ve donatın. Poroşenko da bunu doğruladı, hatta Rusça bile söyledi
[/quote]
Bize sunduklarını değil, gerçekte ne söylediğini dinleyin; bunun hiçbir önemi yok. Eğer gerçekten yardım etmek isteselerdi 8 yıl içinde herkesi dışarı çıkarırlardı ve orada öldürülmelerini sakince izlemezlerdi. Tabii yüzbinlerce insanın kurban edildiği bir katliam yapmazlardı.
-
- Göz teması kurmak
- Total posts: 1
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Orgazm!
[/quote]
Seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum Şubat ayından beri intikam alıyor 24 sen ve Donbass’ın yaptıklarından dolayı
Sakin olun, şahsen kanepede uzanıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sessizce yalan söylemeye devam edeceksin.Marinka: ↑18 Dec 2022, 12:26O sadece küçük bir Ukraynalı değil, hanım evladının teki, bizim ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğimizi yayıyor ve Rusya’yı bekliyor geliştirmek ve onlara tazminat ödemek içinCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 10:46 13 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
As I Bunu anla, Khokhlushka Marinka.
[/quote]
Seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum Şubat ayından beri intikam alıyor 24 sen ve Donbass’ın yaptıklarından dolayı
-
- Nirvana’dayım
Sakin olun. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepeye uzanıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.
Eğer seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum 24 Şubat’tan beri sizin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamı [/quote]Cuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 13:23Sakin olun, şahsen kanepede uzanıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sen sessizce yatmaya devam edeceksin.Marinka: ↑18 Dec 2022, 12:26O sadece küçük bir Ukraynalı değil, hanım evladının teki, bizim ne kadar kana susamış olduğumuzu, nasıl sürekli geri çekildiğimizi yayıyor ve Rusya’yı bekliyor geliştirmek ve onlara tazminat ödemek içinCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 10:46 13 dakika 4 saniye sonra gönderildi:
Anladığım kadarıyla Marinka küçük bir kız.
Sakin olun. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepeye uzanıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.
-
- Orgazm!
[/quote]
Cinsel hayatla sıradan hayatı birbirine karıştırmayın, sıradan hayatta, burada kim olduğumu tahmin edemezsiniz, bilmiyorum Avatarınızı gerçek imajınız olarak kabul etmeyin, Bandera sloganlarını benimseyen ve burada ölümcül bir güzellik gibi davranan sıradan bir sarhoş olduğunuzu tamamen kabul ediyorum.
Sakin olun. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepede yatıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.Marinka: ↑18 Dec 2022, 13:37Eğer seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum 24 Şubat’tan beri sizin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamıCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 13:23Sakin olun, şahsen kanepede yatıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sen sessizce yatmaya devam edeceksin.
[/quote]
Cinsel hayatla sıradan hayatı birbirine karıştırmayın, sıradan hayatta, burada kim olduğumu tahmin edemezsiniz, bilmiyorum Avatarınızı gerçek imajınız olarak kabul etmeyin, Bandera sloganlarını benimseyen ve burada ölümcül bir güzellik gibi davranan sıradan bir sarhoş olduğunuzu tamamen kabul ediyorum.
-
- Nirvana’dayım
[/quote]
Orada ne olduğunuz, neye izin verdiğiniz ve neye izin vermediğinizle hiç ilgilenmiyorum. Karşımda kesinlikle acınası bir insan görüntüsü görüyorum. Safra, aşağılık ve önemsiz.
Cinsel hayatla sıradan hayatı karıştırmayın, sıradan hayatta kim olduğumu tahmin edemezsiniz burada, avatarını kabul etmiyorum, gerçek imajın için, Bandera’nın sloganlarını benimseyen ve burada ölümcül bir güzellik gibi davranan sıradan bir sarhoş olduğunu tamamen kabul ediyorumCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 13:40Sakin olun. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepede uzanıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.Marinka: ↑18 Dec 2022, 13:37Eğer seni ararlarsa, gidip sana yaratıkları öğreteceğim ama bu arada oğlum 24 Şubat’tan beri sizin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamıCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 13:23 Sakin olun, şahsen kanepede uzanıyorsunuz ve hiçbir yere ilerlemiyor veya geri çekilmiyorsunuz. Ve sen sessizce yatmaya devam edeceksin.
[/quote]
Orada ne olduğunuz, neye izin verdiğiniz ve neye izin vermediğinizle hiç ilgilenmiyorum. Karşımda kesinlikle acınası bir insan görüntüsü görüyorum. Safra, aşağılık ve önemsiz.
-
- Orgazm!
[/quote]
benzer
Orada neyi kabul ettiğiniz ve neye izin vermediğinizle hiç ilgilenmiyorum. Karşımda kesinlikle acınası bir insan görüntüsü görüyorum. Saf, iğrenç ve önemsiz.Marinka: ↑18 Dec 2022, 13:44Cinsel hayatla sıradan hayatı karıştırmayın, sıradan hayatta kim olduğumu tahmin edemezsiniz burada avatarını kabul etmiyorum, gerçek imajın için, Bandera’nın sloganlarını benimseyen ve burada ölümcül bir güzellik gibi davranan sıradan bir sarhoş olduğunu tamamen kabul ediyorumSakin ol. Nasıl öğreteceksin? Sen erkek bile değilsin. Oradaki herkese kıçını mı açıklayacaksın? Orada ona ihtiyaç olduğunu düşünüyor musun? Oğlunuz nereli? Onu nerede doğurdun? Sen sıradan bir mastürbasyoncusun. Aptal, kötü, aşağılık. Kanepede uzanıyorsun ve yalan söylemeye devam ediyorsun.
[/quote]
benzer
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
Cuckold-Cola, siyaseti buraya sürüklemeyi bırak, burası uygun forum değil. Ve genel olarak inatçı armalar ve şaşkın vatanseverler çoktan bıktı
-
- Orgazm!
evet artık bunlardan gerçekten sıkıldılar... hatta tematik forumlara bile giriyorlar
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Moderatörler, kahretsin! Konuda düzeni koruyacak mısın yoksa nerede???
- These users thanked the author gümüş_fox for the post (total 2):
- Sibiryak89, İskender
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1313
- Registered for: 3 years 11 months
silver_fox, Buradalar mı? Çocuklarla ilgili hastalıklı fanteziler içeren konular öne çıkıyor veya DP için yalvarıyor. Ve kimse forumu temizleme zahmetine girmiyor.
-
- Penetrasyon
- Total posts: 293
Peki, eğer bu salata sosunda operasyonel işlemler yapılıyorsa, neden temizleyesiniz ki? Haydi irili ufaklı balıkları tutalım...

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Ama onu çıkarmaya gelince, bu bir soru. Donbass’tan, Kırım’dan, Rostov’dan, Belgorod bölgelerinden, Kuril Adaları’ndan, Kaliningrad’dan, Baltık ülkelerinden çıkarmak için bir şey talep ediyorlar - Başka nereden alabilirler?
Sizce duracaklar mı, ben şüphe et. Ve biraz önce çok fazla doğal kaynağımız olduğunu söylediler! bizi rahat bırakacakları sınır nerede?
Ve soru şu ki, her zaman herkese boyun eğmeliyiz, affetmeliyiz, diğer yanağımızı dönmeliyiz.
40-50 yıl boyunca herkes bunu yapmaya çalıştı. onlara uyum sağladılar, herkes arkadaş olmak istedi ve herkese teslim oldu. Ve bize bir şeyler bırakıyorlar ama elbette bırakmıyorlar.
Kurbanlar kötüdür, her zaman kötüdür.
Ama onu çıkarmaya gelince, bu bir soru. Donbass’tan, Kırım’dan, Rostov’dan, Belgorod bölgelerinden, Kuril Adaları’ndan, Kaliningrad’dan, Baltık ülkelerinden çıkarmak için bir şey talep ediyorlar - Başka nereden alabilirler?
Sizce duracaklar mı, ben şüphe et. Ve biraz önce çok fazla doğal kaynağımız olduğunu söylediler! bizi rahat bırakacakları sınır nerede?
Ve soru şu ki, her zaman herkese boyun eğmeliyiz, affetmeliyiz, diğer yanağımızı dönmeliyiz.
40-50 yıl boyunca herkes bunu yapmaya çalıştı. onlara uyum sağladılar, herkes arkadaş olmak istedi ve herkese teslim oldu. Ve bize bir şeyler bırakıyorlar ama elbette bırakmıyorlar.
- These users thanked the author Tanya for the post (total 3):
- Nikk, Sibiryak89, İskender
-
- ön sevişme
Yani, 8 yıldır kıçından sikildin
Dokuzuncu Ana, bir ibne olduğunu fark ettin. Ne olmuş yani?
Hepimiz köleyiz
Efendiler değişir, kölelik kalır
Modern kölelik Orta Çağ değildir
Ama hâlâ köleliktir .
Dilenci ücretler, yiyecek ve giyecek için çalışmak...yoksulluk sınırının on milyonlarca dolar altında.
Doğal kaynakları kimin çaldığı ne fark eder
Ya da bizim (bizim değil) Yahudilerimiz, Amerikalılarımız, klanlarımız veya Çinlilerimiz... Ne olursa olsun, biz sadece herhangi bir mal sahibinin kaynağıyız - yetkililer
Onlar uğruna canınızı vermek ve ölmek aptallığın doruk noktasıdır.. IMHO
Ne oldu, 8’i bekledi yıllar sonra AğaçkakanCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 13:23 oğlum 24 Şubat’tan beri oradayken, senin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamını alıyor
Yani, 8 yıldır kıçından sikildin
Dokuzuncu Ana, bir ibne olduğunu fark ettin. Ne olmuş yani?
Hepimiz köleyiz
Efendiler değişir, kölelik kalır
Modern kölelik Orta Çağ değildir
Ama hâlâ köleliktir .
Dilenci ücretler, yiyecek ve giyecek için çalışmak...yoksulluk sınırının on milyonlarca dolar altında.
Doğal kaynakları kimin çaldığı ne fark eder
Ya da bizim (bizim değil) Yahudilerimiz, Amerikalılarımız, klanlarımız veya Çinlilerimiz... Ne olursa olsun, biz sadece herhangi bir mal sahibinin kaynağıyız - yetkililer
Onlar uğruna canınızı vermek ve ölmek aptallığın doruk noktasıdır.. IMHO
Last edited by Vasyavasilek on 18 Dec 2022, 16:02, edited 1 time in total.
- These users thanked the author Vasyavasilek for the post:
- Kardeş
-
- Orgazm!
Tamam, gerçekten, bu kadar politika yeter, en azından burada aklımızı bu pisliklerden uzaklaştırabiliriz
Bize zorla müdahale etmememiz gerektiğini açıkladılar, kardeş olduklarını söylüyorlar falan filan. Ancak şimdi aptallaştılar ve bu domuzları yetiştiriyorlar.Vasyavasilëk: ↑18 Dec 2022, 15:57Neden yaptın bunu? 8 ay bekler sonraCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 13:23 oğlum 24 Şubat’tan beri oradayken, senin ve Donbass’ın yaptıklarının intikamını alıyor
Ağaçkakan
Yani 8 yıldır kıçından sikildin
Dokuzuncu kez ibne olduğun anlaşılıyor. Ne olmuş yani?
Tamam, gerçekten, bu kadar politika yeter, en azından burada aklımızı bu pisliklerden uzaklaştırabiliriz
-
- Nirvana’dayım
NATO’ya gelince, onların uçakları Ulyanovsk’taki hava alanımızdan uçtu. Ben o zamanlar hastanede çalışıyordum, sözleşmeli olarak görev yapıyordum, üniversitede askerlik bölümüm vardı. Hala satabildiğimiz her şeyi satıyoruz. Düşmanlarımız gibi. Bizden çalınan para ise 300 milyar. Onları düşmanımız gibi görünen ekonomilerin güvencesine biz kendimiz koyduk.
Bize düşman olan bir dünyaya karşı mücadelemiz ve davranışlarımız bir şekilde birbirine uymuyor.
Bekle, bu kadar acele etme. Topraklarımız 40 yıllığına Çin’e kiralandı. Orada milyonlarca hektar var. Zaten o kadar çok taygayı kestiler ki. Birkaç yıl önce altın külçelerini taşıyan bir uçak düştü. Kanada maden yatağının geliştirildiği ve orada Kanada tarafından altın çıkarıldığı ortaya çıktı. Gaz boru hatları, petrol boru hatları. Şimdi Odessa’ya amonyak boru hattı döşediler. Gübre satacaklar. Hala hangi kaynaklara ihtiyaçları var? Bizimki her şeyi kendisi satıyor. Satılabilecek her şey.Tania: ↑18 Dec 2022, 15:39Kurbanlar kötüdür, her zaman kötüdür.
NATO’ya gelince, onların uçakları Ulyanovsk’taki hava alanımızdan uçtu. Ben o zamanlar hastanede çalışıyordum, sözleşmeli olarak görev yapıyordum, üniversitede askerlik bölümüm vardı. Hala satabildiğimiz her şeyi satıyoruz. Düşmanlarımız gibi. Bizden çalınan para ise 300 milyar. Onları düşmanımız gibi görünen ekonomilerin güvencesine biz kendimiz koyduk.
Bize düşman olan bir dünyaya karşı mücadelemiz ve davranışlarımız bir şekilde birbirine uymuyor.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Batı’da düz metinle bizi yok etmek istediklerini söylüyorlar. Şimdi, ukrov’un yardımıyla... Kaynakları ihraç etmek için Rusya’da 10 - 15 milyon bırakmanın yeterli olduğunu bile hesapladılar! Geri kalanını
nereye götüreceklerini üç kere tahmin edin?
nereye götüreceklerini üç kere tahmin edin?
-
- ön sevişme
İlk gece hakkını yeniden hayata geçirmenin zamanı geldi
Yerel yetkililerle tüm yeni evlilerin (kadınların) canı cehenneme
dün erkendi, ve yarın geç olacakCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 16:00 Bize zorlamamamız gerektiğini açıkladılar, kardeş olduklarını ve saçma sapan olduklarını söylediler.
-
- Nirvana’dayım
Evet ve iki başkan onlara bu konuda aktif olarak yardım ediyor çünkü genç erkekler ölüyorlar. Çok doğurganlık yaşı.
-
- ön sevişme
dün erkendi, ve yarın geç olacakCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 16:00 Bize zorlamamamız gerektiğini açıkladılar, kardeş olduklarını ve saçma sapan olduklarını söylediler.
-
- Nirvana’dayım
Ah, herkese yetecek kadar güç var mı?)))Vasyavasilëk: ↑18 Dec 2022, 16:06dün erkendi ve yarın geç olacakCuckold-Cola: ↑18 Dec 2022, 16:00 Bize zorlamamamız gerektiğini anlattılar, kardeş olduklarını ve saçma sapan olduklarını söylediler.
İlk gece hakkını yeniden tanımanın zamanı geldi
-
- ön sevişme
Sanırım olacak yeterli güç
Ayrıca vekiller patron ona yardım edecek (onu sigortalayacak)
Eğer Kafkasyalıları ve siyahları patron olarak koyarsanız
Sanırım olacak yeterli güç
Ayrıca vekiller patron ona yardım edecek (onu sigortalayacak)
-
- Nirvana’dayım
Ben de senin yazacağını düşündüm bu kadar yeter) Ah, hemen pes ettin)Vasyavasilëk: ↑18 Dec 2022, 16:10Eğer yetkiyi beyaz ırktan ve siyahilerden alırsanherkese yetecek kadar güç olacak mı?)))
I yeterli güç olacağını düşünüyorum
Ayrıca patron yardımcısı ona yardım edecek (onu sigortalayacak)
-
- ön sevişme
26 saniye sonra gönderildi: n
Düşünmek senin işin değil. Patron bekaretini bozduğunu düşünüyor
26 saniye sonra gönderildi: n
kesinlikle olmazhemen pes ettin)
Vasyavasilok
-
- Nirvana’dayım
İşimde patron benim)))Vasyavasilëk: ↑18 Dec 2022, 16:17Düşünmek senin işin değil . Patron bekaretini bozduğunu düşünüyor
26 saniye sonra gönderildi: nkesinlikle olmazhemen pes ettin)
Vasyavasilok
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 11 Replies
- 7441 Views
-
Last post by android_faer
-