Karısının fahişelik geçmişini kim, kimden öğrendi?
-
Автор темыHottoh
- Oral stimülasyon
- Total posts: 188
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: biseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Karısının fahişelik geçmişini kim, kimden öğrendi?
Gelecekteki eşimle tanıştığımızda, beni elde etmesi çok zor biri gibi davrandı. Sadece bir ay sonra verdi ile çıkıyorum ve hatta o zamanlar flört ediyor o zaten 22 yaşındaydı. inanmadı ve sonra tek kişi olduğunu ve büyük bir aşk yaşadığını söyledi. Ancak birlikte çalıştığı, hatta birlikte bir daire kiraladığı arkadaşı, sarhoş olur olmaz, bunun nasıl olduğu konusunda kışkırtıcı ipuçları vermeye başladı. Öğrenciyken birlikte çok eğlendiler. Bu beni hem rahatsız etti hem de heyecanlandırdı. Direnmedim ve ona geçmişi, özellikle bekaretini nasıl ve kimin bozduğunu sormaya başladım ama bunun sadece bir kez olduğunu iddia etti. birkaç kez ve yalnızca bir tane.
Ama Odnoklassniki ortaya çıktığında, arkadaşları arasında bana anlattığı "eski" tanımına tamamen uyan bir arkadaşı olduğunu fark ettim. Direndi, hesabının şifresini buldu ve yazışmalarını okudu. Neredeyse boşandılar...
Kimde böyle bir şey vardı ve buna nasıl tepki verdiniz?
Ama Odnoklassniki ortaya çıktığında, arkadaşları arasında bana anlattığı "eski" tanımına tamamen uyan bir arkadaşı olduğunu fark ettim. Direndi, hesabının şifresini buldu ve yazışmalarını okudu. Neredeyse boşandılar...
Kimde böyle bir şey vardı ve buna nasıl tepki verdiniz?
- These users thanked the author Hottoh for the post (total 6):
- Sibiryak89, AntonSumy, Alex366, Garik, Vik.ruba80, hayalet
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 90
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
Re: Karısının geçmişini nasıl ve kimden öğrendiniz?
Eşim onun dördüncüsü olduğumu söylüyor ama bilmiyorum!
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 7 months
Neden beni rahatsız ediyorsun?)
- These users thanked the author helikopter9 for the post:
- San4eS
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
- Registered for: 2 years 8 months
Marinka merak uyandırır, örneğin sadece şunu yapmak istersiniz çeşitli ayrıntılar isteyin).
-
- Nirvana’dayım
Bir kızın evlenmeden önce erkekleri olmasının sorunu nedir? Bu onun deneyim kazanması dışında neyi etkileyebilir? Bir yerlerde bir şeyler ters gitmiş olabilir mi?
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- YeniDim, Tanya, Şamanakalar
-
- heyecanlanıyorum
Sorun değil ama ilk ve tek olmak istiyorum.
Bu bir erkek için normal bir arzudur.
Bu bir erkek için normal bir arzudur.
-
- Nirvana’dayım
Ben düğünlere kadar, aile hayatında iffete karşı değilim. Ancak o zaman her iki yönde de çalışması gerekir.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2085
- Registered for: 2 years 10 months
Bu iyi bir fikir, modern zamanlarda neredeyse hiç olmuyor, bu yüzden muhtemelen en iyisi geçmişte kalmak yaşam deneyimini (cinsel) parantez dışında tutmak ve ilişkinin bu tarafına sıfırdan başlamak.
-
- Nirvana’dayım
Bütün normal insanlar bunu yapar. Normal erkekler cinsel deneyimi suçlamakla kalmıyor, aynı zamanda önceki evliliklerinden çocukları olan kadınlarla da evleniyor. Kendine güveni olmayan kişi her şeyden şüphe eder, her şeye küser ve sebepsiz yere sinirlenir.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- Tanya, Şamanakalar
-
- heyecanlanıyorum
Önemli olan çocuk sahibi olmamaktır. Yine de nankör büyüyecekler!
-
- Nirvana’dayım
Çocuklarınızın nasıl büyüyeceği, onları nasıl yetiştirdiğinize bağlıdır. ayırdığınız zamanı, onlara ne kadar ilgi ve şefkat gösterildiğini. Bir ailedeki çocuklar kendi başlarına mantar gibi büyürse, bu tür bir yetiştirmenin getirisi sıfır olacaktır. Diğer uçta ise çocuklar şımarıktır. Benmerkezci. Bütün dünyanın etraflarında dönmesine alışkınlar. Yalnızca kendilerini severler.
-
- heyecanlanıyorum
Geçiş yaşını kimse iptal etmedi. Her çatışmada sen benim babam değilsin vs. diyecekler!
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Beni asıl şaşırtan şey, bu tür ataerkil tavırlara sahip insanların nasıl bir seks forumuna girdiği.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post (total 2):
- Geçit, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
Muhtemelen fi’nizi eklemek için. Kim olduğumuza gözlerimizi açın ve onların görüşüne göre bize yerimizi gösterin elbette. Ahlakın koruyucuları.Shamanaks: ↑18 Dec 2022, 02:01Beni asıl şaşırtan şey, bu kadar ataerkil tavırlara sahip insanların nasıl bir seks forumuna girdiği.Erkeklerin özgür, seksi seven ve çeşitli deneylere hazır bir eş istemesine hayret ediyorum ama kadının bakire olması gerekiyor.
Bu arada, Bir köpeğin geçmişiyle, hatta erkek kocanın bugünüyle ilgili konulara hiç rastlamadım. Çifte standartlar.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- Şamanakalar
-
- Penetrasyon
- Total posts: 204
Bunun burada gerçekleşmesi beni çok şaşırttı. Bu, gey saunasına gelmek, soyunmak ve oğlancılığın doğal olmayan yanı ve günahkarlığı hakkında konuşmaya başlamak gibi bir şey.
Hayır. Sıradan hayatta insanların kimin "fahişe" olduğunu düşündüklerine dair spekülasyonları neden paylaştıklarını çok açık.
Bunun burada gerçekleşmesi beni çok şaşırttı. Bu, gey saunasına gelmek, soyunmak ve oğlancılığın doğal olmayan yanı ve günahkarlığı hakkında konuşmaya başlamak gibi bir şey.
- These users thanked the author Şamanakalar for the post:
- Geçit
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years 1 month
Benim farklı bir fikrim var. Gri hayatlarına, gri ve kahrolası düzgün ve sadık eşlerine (eğer varsa) biraz ara vermeye geliyorlar.Shamanaks: ↑18 Dec 2022, 02:21Hayır. Sıradan hayatta insanların kimin "fahişe" olduğunu düşündüklerine dair spekülasyonları neden paylaştıklarını çok açık.
Bunun burada gerçekleşmesi beni çok şaşırttı. Bu, gey saunasına gelip soyunmak ve oğlancılığın doğal olmayan yanı ve günahkarlığı hakkında konuşmaya başlamak gibi bir şey.
-
- Orgazm!
- Total posts: 717
- Registered for: 3 years 5 months
Büyük ihtimalle buradaki çoğu insanın bir karısı bile yok.NewDim: ↑18 Dec 2022, 07:22Benim farklı bir fikrim var. Gri hayatlarına biraz ara vermeye geliyorlar, gri ve... kimsenin düzgün ve sadık bir eşe ihtiyacı yok (eğer varsa bile)Hayır. Sıradan hayatta insanların kimin "fahişe" olduğunu düşündüklerine dair spekülasyonları neden paylaştıklarını çok açık.
Bunun burada gerçekleşmesi beni çok şaşırttı. Bu, gey saunasına gelip soyunmak ve oğlancılığın doğal olmayan yanı ve günahkarlığı hakkında konuşmaya başlamak gibi bir şey.
-
- Orgazm!
Büyükannene gitme) Yol boyunca bir sürü kompleksle oturan bazı kusurlu küçük amcıklar var ve onlar hayatı öğretmeye çalışıyorlar)Vlad6969: ↑18 Dec 2022, 08:12Büyük olasılıkla buradaki çoğu insanın bir karısı bile yok.Benim farklı bir fikrim var. Gri hayatlarına biraz ara vermeye geliyorlar, gri ve... kimsenin düzgün ve sadık bir eşe ihtiyacı yok (eğer varsa bile)Shamanaks: ↑18 Dec 2022, 02:21 Hayır. Sıradan hayatta insanların kimin "fahişe" olduğunu düşündüklerine dair spekülasyonları neden paylaştıklarını çok açık.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Neyse öğrendim, öğrendim. Tam tersine beni çok tahrik ediyor
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 71
- Registered for: 4 years 10 months
Kaç yaşında olduğun önemli değil, önemli olan şimdi kim olduğun!
- These users thanked the author o for the post:
- Sibiryak89
-
- Flört etmek
- Total posts: 33
Birinci ve ikincilerim anlattı. Ben normalim. Ben de bir melek değilim. Önemli olan onun artık sadece benimle olması.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 75
Eşimle 21 yaşından beri birlikteyim, onun hikayelerine göre benden önce 8 partneri vardı. Bu miktardan dolayı kendisine "fahişe" diyor, ama daha çok ironiyle. Bu rakama gerçekten gülüyorum. Modern toplumda (ve daha önce de hiçbir şey gerçekten değişmiyordu), bazı sekizinci sınıf öğrencilerinin amında daha fazla sik bulunabilir.
-
- Orgazm!
Tamamen tamamen) Yüksek sesle söyledi. Benimki 8’e çok uzak olmasına rağmen kendini fahişe olarak görmüyor ve şimdi devam ediyorVincent: ↑23 Dec 2022, 07:27 Eşimle 21 yaşından beri birlikteyim, onun hikayelerine göre benden önce 8 partneri varmış. Bu miktardan dolayı kendisine "fahişe" diyor, ama daha çok ironiyle. Bu rakama gerçekten gülüyorum. Modern toplumda (ve daha önce bile hiçbir şey gerçekten değişmiyordu), bazı sekizinci sınıf öğrencilerinin amında daha fazla sik olabilir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 82
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 6
Bunu kamuoyunun tartışmasına sundum. Hem kızların hem de erkeklerin görüşleri ilginç.
Kısacası uzun süredir evliler. Benden önce bakireydi, belki de bu yüzden onu evcilleştirirken hatalar yaptım. Ön sevişmenin her türlüsünü, öpmeyi, yalamayı ve emmeyi sevmez. Ancak doğrudan cinsel temasla çılgınca heyecanlanıyor, kelimenin tam anlamıyla her yeri titriyor, yüksek sesle inliyor ve hatta öfkesini kaybedebilir. Fışkırtma mı yoksa idrar mı bilmiyorum ama her halükarda kız arkadaşımın bunu beğenmesine ve onu tatmin etmesine sevindim.
Yani soru şu.
Yaklaşık altı ay önce , ne düşündü? Kadın sorunları için bir jinekoloğa başvurdum. O da döndü ve başvurdu, benim işim ne, o daha iyi biliyor, özellikle de burası özel bir klinik olduğundan ve oradaki tıbbi bakım seviyesi uygun olduğundan.
Soru farklı. Bundan sonra, neredeyse haftada birkaç kez bu kliniğe düzenli olarak geldi ve bu Moskova’nın tamamen farklı bir tarafında! Üstelik bu doktor dilini bırakmadı. Bu doktorun bir Dağıstanlı olduğu ortaya çıktı ve benimki ondan tamamen memnun kaldı! Ben her zaman sessizdim ama bir gün o da aşağıdan çıplak olarak yüksek bir jinekolojik sandalyeye nasıl tırmandığını ve bu doktorun yakında olduğunu anlatacak kadar kabul etti.
Tüm bunların doruk noktası şu durumdu: birkaç hafta önce yatakta amının tamamen epilasyonunu keşfettim! Üstelik onun yerine temiz bir cildi sevdiğimi çok iyi biliyor! Kişisel güzellik uzmanının hatasına yapılan atıflar kesinlikle işe yaramıyor. Sadece ben değil herhangi bir kız, mahrem bölgenin tamamen epilasyonunu en derin saç kesiminden ayırt edebilir. Bunun onun emriyle yapıldığı çok açık.
Ama aslında benim bahsettiğim bu değil. Eşimin başka bir erkekle birlikte olduğu sahneler nedense beni inanılmaz derecede heyecanlandırmaya başladı. Sandalyeye nasıl çıktığını anlattığı o konuşma bile beni o kadar heyecanlandırdı ki, hatta kafeye, tuvalete gidip orada mastürbasyon yaptım!
Karımı başka bir adamın nasıl ele geçirdiğini hayal ediyorum ve ona bakıyorum! Bugün onu becerdim ve onun en büyük zevki anında bağırdı: "Doktorun da seni sikiyor mu?"
Onun "Evet!" demesini çok istememe rağmen sessiz kaldı. br/> İşte soru şu; kız arkadaşlarının başka bir adam tarafından sikilmesini isteyen erkekler var mı? Erkek arkadaşına maceralarını anlatmaya hazır kızlar var mı?
Kısacası uzun süredir evliler. Benden önce bakireydi, belki de bu yüzden onu evcilleştirirken hatalar yaptım. Ön sevişmenin her türlüsünü, öpmeyi, yalamayı ve emmeyi sevmez. Ancak doğrudan cinsel temasla çılgınca heyecanlanıyor, kelimenin tam anlamıyla her yeri titriyor, yüksek sesle inliyor ve hatta öfkesini kaybedebilir. Fışkırtma mı yoksa idrar mı bilmiyorum ama her halükarda kız arkadaşımın bunu beğenmesine ve onu tatmin etmesine sevindim.
Yani soru şu.
Yaklaşık altı ay önce , ne düşündü? Kadın sorunları için bir jinekoloğa başvurdum. O da döndü ve başvurdu, benim işim ne, o daha iyi biliyor, özellikle de burası özel bir klinik olduğundan ve oradaki tıbbi bakım seviyesi uygun olduğundan.
Soru farklı. Bundan sonra, neredeyse haftada birkaç kez bu kliniğe düzenli olarak geldi ve bu Moskova’nın tamamen farklı bir tarafında! Üstelik bu doktor dilini bırakmadı. Bu doktorun bir Dağıstanlı olduğu ortaya çıktı ve benimki ondan tamamen memnun kaldı! Ben her zaman sessizdim ama bir gün o da aşağıdan çıplak olarak yüksek bir jinekolojik sandalyeye nasıl tırmandığını ve bu doktorun yakında olduğunu anlatacak kadar kabul etti.
Tüm bunların doruk noktası şu durumdu: birkaç hafta önce yatakta amının tamamen epilasyonunu keşfettim! Üstelik onun yerine temiz bir cildi sevdiğimi çok iyi biliyor! Kişisel güzellik uzmanının hatasına yapılan atıflar kesinlikle işe yaramıyor. Sadece ben değil herhangi bir kız, mahrem bölgenin tamamen epilasyonunu en derin saç kesiminden ayırt edebilir. Bunun onun emriyle yapıldığı çok açık.
Ama aslında benim bahsettiğim bu değil. Eşimin başka bir erkekle birlikte olduğu sahneler nedense beni inanılmaz derecede heyecanlandırmaya başladı. Sandalyeye nasıl çıktığını anlattığı o konuşma bile beni o kadar heyecanlandırdı ki, hatta kafeye, tuvalete gidip orada mastürbasyon yaptım!
Karımı başka bir adamın nasıl ele geçirdiğini hayal ediyorum ve ona bakıyorum! Bugün onu becerdim ve onun en büyük zevki anında bağırdı: "Doktorun da seni sikiyor mu?"
Onun "Evet!" demesini çok istememe rağmen sessiz kaldı. br/> İşte soru şu; kız arkadaşlarının başka bir adam tarafından sikilmesini isteyen erkekler var mı? Erkek arkadaşına maceralarını anlatmaya hazır kızlar var mı?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
- Registered for: 3 years 3 months
Orada ne kadar veya ne olduğu umurumda değil.. Ben de bu konudaki aldatma gerçeğinden çok rahatsız oldum..
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Öyleyse bize anlatın! Kanımızı hareket ettirin ve hayal gücümüzü heyecanlandırın!Yana-Yanochka: ↑17 Oct 2022, 11:34 Yanıt: Karınızın fahişe geçmişini kimden, nasıl ve kimden öğrendiniz? ŞikayetAlıntıTeşekkürler
Yan-Yanochka’nın mesajı » 17 Ekim 2022, 11:34
Kocam bana geçmiş ilişkilerimi sormadı. Hatta ona söylemek bile istedim.
-
- Flört etmek
- Total posts: 43
- Registered for: 2 years 11 months
Kesinlikle. Eşim bana her ayrıntısını anlattı, her şeyi gerçekten çok beğendim.
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Eşimle ilgili her şeyi olmasa da neredeyse her şeyi ondan öğrendim. Her şeyi hemen bilmiyordum. Birbirimize güvenmeye başladığımızda bilgiler geldi. Tanıştık, öyle bir çocuk gibi görünüyordu ki kız olduğundan emindim ve uzun süre dokunmadım ona. Kararımı verdiğimde ve ilk yakınlaşma zamanı geldiğinde, şüpheli bir şekilde sakin davrandı ve her şey başladığında penisim uçuruma tırmanıyor gibiydi ve bana sadece masum gözlerle baktı. Cinsel ilişki sırasında bu konudaki becerilerini gizlemedi ve daha sonra benimle tek seferlik bir ilişkiye ya da geçici kız arkadaşım olmaya hazır olduğunu söyledi. Görünüşünü ve karakterini gerçekten beğendim, bu yüzden nasıl kız olmadığını sormadan, ikinci randevumda onu zaten spermimle pompaladım ve o her şeyi anladı, ama eğer olursa ne yapacağımızı hiç sormadı. hamile. Bu ona daha da aşık olmamı sağladı. Bir ay sonra hamile olduğunu öğrendim ve hemen evlenme teklif ettim.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 5 months
Peki sana bundan sonra ne oldu? Birlikte mi yaşıyorsunuz? Boşanmış? :soru:
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Elbette birlikte yaşıyoruz. Bir kız doğdu. O zamandan beri evlendiğime hiç pişman olmadım.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
- Fedor36
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 86
Herkese selam! Hepsi aynı yüzler! :) Sizi gördüğüme sevindim!
Bu konuda sıkıldım! :) İlk ve şu ana kadar tek olan benim! Ama bu beni üzmüyor :)
Ve biz zaten 21 yıldır yaşıyoruz!
Bu konuda sıkıldım! :) İlk ve şu ana kadar tek olan benim! Ama bu beni üzmüyor :)
Ve biz zaten 21 yıldır yaşıyoruz!
- These users thanked the author Keskin for the post:
- Sibiryak89
-
- heyecanlanıyorum
Peki onun geçmişinde ne oldu?Valentin-74: ↑29 Dec 2022, 21:59 Elbette birlikte yaşıyoruz. Bir kız doğdu. O zamandan beri evlendiğim için hiç pişman olmadım.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 54
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 343
- Registered for: 2 years 6 months
Mine kendisi bir sürtük olduğunu ve tüm eski sevgililerini aldattığını itiraf etti. Üstelik onun fetişi Kafkasyalılar. Beni en çok heyecanlandıran şey Khachik’lerin bu tarz yatak takımları.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 334
- Registered for: 2 years 2 months
Genel olarak önce kızın nasıl yatak örtüsü olarak kullanıldığını izledim ve ancak o zaman eş oldu.
-
- Orgazm!
- Total posts: 514
"Lanet geçmiş hakkında" - peki, bu konuda nasıl hissedilir, zaman değişir, ahlak değişir. SSCB’de, sonra 90’larda, sonra 2000’lerde vb. yaşayanlar anlayacaktır.
Benimki, bekaretini ve samanlığını kimin ne kadar, ne zaman ve kiminle aldığını hiç saklamadı. Bu şekilde, gençliğinden arkadaşı ve şimdi de arkadaşı ve görünüşe göre her altı ayda bir dostça seks yapıyorlar - bu konuda her köşede yüksek sesle bağırmak bizim için alışılmış bir şey değil - köyün zemini kargaşa içindeydi. Üstelik 90’larda havalı ve prestijliydi, tüm erkekler işe alım uzmanı olmayı, kızlar ise para fahişesi olmayı hayal ediyordu. Bu nedenle sokak çeteleri çoğaldı ve sekse karşı özgür bir tutum ortaya çıktı. Şirketimizde bir adam daha sonra sosyal bir waffler ile evlendi ve o zamanlar bu bir hakaret değildi, sadece doğrudan bir açıklamaydı, şirketimizde herkesten alıp yuttu, aynen böyle - para için değil, fayda için değil , vesaire. Svetka berbat - Şimdi birayı bitireceğim, birayla durulayacağım..... Ve hiçbir şey - üç çocuk, mutlu.
Benimki, bekaretini ve samanlığını kimin ne kadar, ne zaman ve kiminle aldığını hiç saklamadı. Bu şekilde, gençliğinden arkadaşı ve şimdi de arkadaşı ve görünüşe göre her altı ayda bir dostça seks yapıyorlar - bu konuda her köşede yüksek sesle bağırmak bizim için alışılmış bir şey değil - köyün zemini kargaşa içindeydi. Üstelik 90’larda havalı ve prestijliydi, tüm erkekler işe alım uzmanı olmayı, kızlar ise para fahişesi olmayı hayal ediyordu. Bu nedenle sokak çeteleri çoğaldı ve sekse karşı özgür bir tutum ortaya çıktı. Şirketimizde bir adam daha sonra sosyal bir waffler ile evlendi ve o zamanlar bu bir hakaret değildi, sadece doğrudan bir açıklamaydı, şirketimizde herkesten alıp yuttu, aynen böyle - para için değil, fayda için değil , vesaire. Svetka berbat - Şimdi birayı bitireceğim, birayla durulayacağım..... Ve hiçbir şey - üç çocuk, mutlu.
- These users thanked the author Yunanca10 for the post (total 2):
- Fargal94, Sibiryak89
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1627
Geçmişi gerekli mi? :bilinmiyor:
- These users thanked the author Beluga for the post:
- Zorba Carrie
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 85 Replies
- 7091 Views
-