24 yaşındaki bir kız 35 yaşındaki bir kadının sevgilisi olabilir mi?
-
Автор темыKirillSürahi
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 14
- Registered for: 2 years 6 months
24 yaşındaki bir kız 35 yaşındaki bir kadının sevgilisi olabilir mi?
Annem bizim okulda çalışıyor. Ama son zamanlarda yeni bir tarih öğretmenimiz var ve onu sürekli onun yanında görüyorum. Okulda kafeteryada birlikte oturuyorlar; onları birkaç kez birlikte yürürken gördüm. Annem 35, kendisi ise 24 yaşında. Dün ona WhatsApp’tan yazdı ve bugün, yakın zamanda bir restorana akşam yemeğine gittiler. Buna neden ihtiyacı var? Henüz şansı yok, yaşı çok daha genç. Yoksa bir şans var mı?
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 4
- Orientation: heteroseksüel
-
Автор темыKirillSürahi
Re: 24 yaşındaki bir kız 35 yaşındaki bir kadının sevgilisi olabilir mi?
Hayır. İlk kez bir restorana gittiler
-
- Flört etmek
- Total posts: 31
"Emmanuel Macron, 2007 yılında (30 yaşındayken), kendisinden 24 yaş büyük olan ve okuldan beri aşık olduğu eski Fransızca öğretmeni Brigitte Trogneux ile evlendi."(Wiki)
Ne olmuş yani... :evet:
Neredeyse aynı yaştasınız)))
Ne olmuş yani... :evet:
Neredeyse aynı yaştasınız)))
-
- Orgazm!
- Total posts: 728
- Registered for: 3 years 6 months
Belki. Eşim 34 yaşında, ancak 22 yıllık üniversite eğitiminin ardından kendisine iş yerinde yeni bir iş verildi. Artık sürekli birlikte takılıyorlar, ona sarılıyor ve onu takip ediyor.
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Anneni rahatsız etme, aslında annemin kendisinden 20 yaş küçük bir adamla 20 yıldır yaşayan bir arkadaşı var. Her şey yolunda görünüyor ama kadın onun için çocuk doğurmadı ve bu onun sorunu, o böyle istedi
-
Автор темыKirillSürahi
I’ Ben karışmıyorum, sadece onun sürekli annesinin etrafında dönüp durması beni çileden çıkarıyor. Üstelik onu restorana gitmeye o kadar aktif bir şekilde ikna etti ki. Onun ısrarından hoşlanmıyorum. Annem onunla bir restorana gitmek için onun kız arkadaşı değil
-
- Flört etmek
- Total posts: 26
Evrende bir bumerang kanunu var, yani ileride senden büyük bir kıza aşık olabilirsin, onun oğlu da senin aynısını yapar, inan bana, eğer müdahale edersen, sen de aynısını yaparsın. onu da alacaktır. Yargılamayın, yargılanmayasınız. Ona bakarken salyalarınız akarken kızlara kendinizi nasıl zorlayacağınızı kim bilebilir? Annenle birlikte gülmek ve onu desteklediğini söylemek daha iyi, böylece onun gözünde yakışıklı olursun ve belki de o herifi başından atar. Ve eğer onların başarılı olamamalarının nedeni sizseniz, o zaman sonuç, annenizin sizi gücendirmesi olacaktır. Ve daha sonra en kötüsü olacak, büyüdüğünüzde ve o sizi her yerde kontrol ettiğinde, aniden bu adamı hatırlarsınız ve şöyle dersiniz: “Boban’ı sikeyim, neden oraya gittim, keşke o herifle yaşayıp yaşayabilseydim! ”
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 9 months
, erkeklerin kendinden büyük teyzelerle seks yapmak istediği bir forumda olduğun anlamına gelir, seni rahatsız etmez. Annenin mahremiyet hakkı var ve onun kiminle sikiştiği seni ilgilendirmemeliKirillPitcher: ↑16 Dec 2022, 17:47 Annem bizim okulda çalışıyor. Ama son zamanlarda yeni bir tarih öğretmenimiz var ve onu sürekli onun yanında görüyorum. Okulda kafeteryada birlikte oturuyorlar; onları birkaç kez birlikte yürürken gördüm. Annem 35, kendisi ise 24 yaşında. Dün ona WhatsApp’tan yazdı ve bugün, yakın zamanda bir restorana akşam yemeğine gittiler. Buna neden ihtiyacı var? Henüz şansı yok, yaşı çok daha genç. Yoksa bir şans var mı?
- These users thanked the author vikylechka75 for the post (total 5):
- Kumlu, Takma ad, Andy Panda, ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊, Evgeniy-Spb
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Annen de yaşayan bir insan. O da sevgi ve şefkat istiyor. Ve sonra genç, evlenmemiş bir tay yakalandı.KirillPitcher: ↑16 Dec 2022, 17:47 Annem bizim okulda çalışıyor. Ama son zamanlarda yeni bir tarih öğretmenimiz var ve onu sürekli onun yanında görüyorum. Okulda kafeteryada birlikte oturuyorlar; onları birkaç kez birlikte yürürken gördüm. Annem 35, kendisi ise 24 yaşında. Dün ona WhatsApp’tan yazdı ve bugün, yakın zamanda bir restorana akşam yemeğine gittiler. Buna neden ihtiyacı var? Henüz şansı yok, yaşı çok daha genç. Yoksa şansı var mı?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Yani onun etrafından dolaşacak!!! Gençleri ve aptalları yozlaştırmak öyle büyük bir heyecan ki!

-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 7
- Orientation: biseksüel
Buna odaklanmayın. Son kocam benden 7 yaş küçüktü, 10 yıl birlikte yaşadık - boşanma davası açtım. Ve anneniz büyük olasılıkla romantizmden yoksundur; o yaşta zaten hayata ciddi ve gerçekçi bakıyorsunuz. Genç talipler gençlik enerjisi ve özgüven getirir. Hiçbir şeyleri olmayabilir ama yeniden şarj olacaklar)))
- These users thanked the author sen for the post:
- Andy Panda
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 362
- Registered for: 3 years 4 months
Ona WhatsApp’tan yazdığını nereden biliyorsun?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
- Registered for: 2 years 8 months
Merhaba. Tabii ki yapabilir. Her şey arzuya bağlı
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2157
- Registered for: 3 years 1 month
Hayatımızda her şey mümkün. Karısı çok daha yaşlı. Bu, sizin 1 yaşında olduğunuz ve onun 9 yaşında olduğu zamandır; fark bariz olacaktır. Ve orta yaşta her şey eşitlenir, artık genç değilsiniz, o da henüz yaşlı ve çekici değildir. Ve tabii ki yaşlandıkça fark da fark edilecektir.
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 9 months
36 yaşındaki birinin 48 yaşındaki biriyle evlendiği bir vaka biliyorum.KirillPitcher: ↑16 Dec 2022, 17:47 Annem bizim okulda çalışıyor. Ama son zamanlarda yeni bir tarih öğretmenimiz var ve onu sürekli onun yanında görüyorum. Okulda kafeteryada birlikte oturuyorlar; onları birkaç kez birlikte yürürken gördüm. Annem 35, kendisi ise 24 yaşında. Dün ona WhatsApp’tan yazdı ve bugün, yakın zamanda bir restorana akşam yemeğine gittiler. Buna neden ihtiyacı var? Henüz şansı yok, yaşı çok daha genç. Yoksa bir şans var mı?
-
Автор темыKirillSürahi
Telefonu ekrandaydı ve gelen mesajlar ekranda gösteriliyordu. ekran.
Annem onunla pek ilgilenmiyor. Ona ilgi duyan o
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 153
- Registered for: 2 years 7 months
İnsanların bir sikin akran aramadığını söylemesi boşuna.
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 194
60 yaşında evlenmek güzel olurdu. Gösteri dünyasında bile pek çok örnek var
açıkçası inanılmaz

-
- ön sevişme
- Total posts: 119
- Registered for: 2 years 10 months
Bana göre örnek tam anlamıyla başarılı değil. Macron’un karısının onun yanında korkunç, yaşlı bir kadına benzediğini düşünen sadece ben miyim? Yaşları arasında bu kadar fark olmasına rağmen kendisi 18, kendisi 48 yaşında olsaydı o kadar da korkutucu olmazdı ama ne yazık ki yıllar bunun bedelini ödüyor. Her ne kadar 60+ yaşlarında bile 30 yaş kategorisindeki bazılarından kat kat daha iyi ve daha seksi görünen bayanlar mutlaka olsa da. Bunu kulaktan dolma bilgilerden değil, kesin olarak biliyorum. Bir zamanlar, çok uzun zaman önce ben 30, eşim 24 yaşındaydı. Eşim ilk kez doğum yaptı. Eşimin doğumuna annemle aynı yaşta olan ve aynı zamanda yakın arkadaşım olan jinekoloji şefi katıldı. Doğum zordu ve sezaryenle sonuçlandı. Ameliyatın ertesi sabahı eşi yoğun bakımda kaldı, daha sonra böyle bir doğumdan sonra bile anne ve çocuk iki hafta doktor gözetiminde doğum hastanesinde kalmak zorunda kaldı. Sabah, gece vardiyasının ardından, özellikle annemin arkadaşı olduğu için, bebeği doğuran doktoru eve bırakmaya karar verdim. Kocası olmadan yalnız yaşıyordu. Kocam üç yıl önce ciddi bir hastalıktan öldü. Onu eve götürdüğümde, eşimin bunu yakın zamanda yapamayacağı için seks konusunda sabırlı olmam gerektiği dışında her şeyin iyi bittiğine dair bana güvence verdi. Evine vardığımızda onu evine kahve içmeye davet etti. Zaten dairedeyken, kahve içerken karısına karşı sabırlı olması gerektiğini açıkça ima etmeye başladı ama şimdi bunu düzeltebilecek bir şeyler yapabilirdi. karısıyla yakın zamanda mümkün olmayacak. İpucunu anladım ama anlamıyormuş gibi davrandım. İstemediğimden değil ama yapmaya karar veremediğimden değil. Ve yaşına göre bir kadındı, daha iyisini hayal bile edemiyorum. Güzel bir yüzü var ve yaşına göre çok daha genç görünüyor. Göğüsleri ve kalçası biraz büyüktü ama neredeyse benim boyumda olduğu göz önüne alındığında harika görünüyordu. Hala aptal gibi davranıyordum ve o neredeyse doğrudan önerdi. Bir doktor olarak muhtemelen onun için daha kolaydı ama aynı zamanda utangaç olduğu da açıktı. Yaptığımız seks öyleydi ki hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Daha sonra onunla kalmayı teklif etti. Gençtim ve yorulmak bilmezdim. Dinlenmek ve bir sonraki görüşme için yarım saat. Zaten sabahtan önce birkaç saat uyuduk ama uyandığımızda tekrar uyuduk. Banyoda temizliğini yaptığı için işe bir buçuk saat geç kalmıştı. Bundan sonra yarım yıl boyunca böyle hissetmeyeceğini söyledi. Aslında ondan çoktan etkilenmiştim ve yaklaşık üç ay boyunca haftada iki kez buluştuk. Daha sonra eşim, oğlum ve ben başka bir şehre gittik. Eşim elbette genç, güzel ve ilginç ama eşimin onun yaşındaki arkadaşlarının çoğuna bakıyorum o yüzden annemin arkadaşından sonra sikim karımın bu arkadaşlarına yükselmez.
Bana göre örnek tam anlamıyla başarılı değil. Macron’un karısının onun yanında korkunç, yaşlı bir kadına benzediğini düşünen sadece ben miyim? Yaşları arasında bu kadar fark olmasına rağmen kendisi 18, kendisi 48 yaşında olsaydı o kadar da korkutucu olmazdı ama ne yazık ki yıllar bunun bedelini ödüyor. Her ne kadar 60+ yaşlarında bile 30 yaş kategorisindeki bazılarından kat kat daha iyi ve daha seksi görünen bayanlar mutlaka olsa da. Bunu kulaktan dolma bilgilerden değil, kesin olarak biliyorum. Bir zamanlar, çok uzun zaman önce ben 30, eşim 24 yaşındaydı. Eşim ilk kez doğum yaptı. Eşimin doğumuna annemle aynı yaşta olan ve aynı zamanda yakın arkadaşım olan jinekoloji şefi katıldı. Doğum zordu ve sezaryenle sonuçlandı. Ameliyatın ertesi sabahı eşi yoğun bakımda kaldı, daha sonra böyle bir doğumdan sonra bile anne ve çocuk iki hafta doktor gözetiminde doğum hastanesinde kalmak zorunda kaldı. Sabah, gece vardiyasının ardından, özellikle annemin arkadaşı olduğu için, bebeği doğuran doktoru eve bırakmaya karar verdim. Kocası olmadan yalnız yaşıyordu. Kocam üç yıl önce ciddi bir hastalıktan öldü. Onu eve götürdüğümde, eşimin bunu yakın zamanda yapamayacağı için seks konusunda sabırlı olmam gerektiği dışında her şeyin iyi bittiğine dair bana güvence verdi. Evine vardığımızda onu evine kahve içmeye davet etti. Zaten dairedeyken, kahve içerken karısına karşı sabırlı olması gerektiğini açıkça ima etmeye başladı ama şimdi bunu düzeltebilecek bir şeyler yapabilirdi. karısıyla yakın zamanda mümkün olmayacak. İpucunu anladım ama anlamıyormuş gibi davrandım. İstemediğimden değil ama yapmaya karar veremediğimden değil. Ve yaşına göre bir kadındı, daha iyisini hayal bile edemiyorum. Güzel bir yüzü var ve yaşına göre çok daha genç görünüyor. Göğüsleri ve kalçası biraz büyüktü ama neredeyse benim boyumda olduğu göz önüne alındığında harika görünüyordu. Hala aptal gibi davranıyordum ve o neredeyse doğrudan önerdi. Bir doktor olarak muhtemelen onun için daha kolaydı ama aynı zamanda utangaç olduğu da açıktı. Yaptığımız seks öyleydi ki hayatımda böyle bir şey yaşamadım. Daha sonra onunla kalmayı teklif etti. Gençtim ve yorulmak bilmezdim. Dinlenmek ve bir sonraki görüşme için yarım saat. Zaten sabahtan önce birkaç saat uyuduk ama uyandığımızda tekrar uyuduk. Banyoda temizliğini yaptığı için işe bir buçuk saat geç kalmıştı. Bundan sonra yarım yıl boyunca böyle hissetmeyeceğini söyledi. Aslında ondan çoktan etkilenmiştim ve yaklaşık üç ay boyunca haftada iki kez buluştuk. Daha sonra eşim, oğlum ve ben başka bir şehre gittik. Eşim elbette genç, güzel ve ilginç ama eşimin onun yaşındaki arkadaşlarının çoğuna bakıyorum o yüzden annemin arkadaşından sonra sikim karımın bu arkadaşlarına yükselmez.
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
- sptlh
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 52
arkadaşım kendisinden 11 yaş küçük bir adamla evlendi
- These users thanked the author Lenochka for the post:
- Andy Panda
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 14344
- Registered for: 5 years 4 months
Bütün bunlar artık normal durumda. Macron, Krasko ve diğer örnekler, yaş farkının kimseyi durdurmadığını açıkça gösteriyor. Evet, aile ilişkileri de. Şahsen 41 ve 19 yaşlarındaki bir baba ve kızın, 18’den 50’ye üçüncü erkekleri davet eden reklamlarını okudum! Lanet iş...
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 67
Yaş cinsiyete engel değildir.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 78
Bu genellikle annenizin işidir, sizin değil.
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
Bir şans var, özellikle de yanıt gelirse.
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
- Registered for: 2 years 11 months
Evet, bu tür pek çok durum var. Çalışanım elbette kocasından gizlice, kendisinden neredeyse 25 yaş küçük olan oğluyla aynı yaştaki bir adamla çıkıyor. Yetişkin kadınlar genç erkeklerle ilişkilerden etkilenir. Eşim, çocuklarımızın yaşında, terbiyeli, akıllı bir adamla iletişim kurduğunda kendisini her zaman onun akranı gibi hissettiğini söylüyor. Eşinin işyerinde ekip genç. Eşim bazı genç çalışanlarla cinsel ilişkiye girdi. Bunu benden hiç saklamadı, tam tersine gençlerden birinin onunla ilgilendiğini söylediğinde ben de onunla denemesini öneriyorum. Sonra nasıl ve nerede olduğunu düşünürüz
KirillPitcher: ↑16 Dec 2022, 17:47 Annem 35, kendisi ise 24 yaşında. Dün ona WhatsApp’tan yazdı ve bugün, yakın zamanda bir restorana akşam yemeğine gittiler. Buna neden ihtiyacı var? Henüz şansı yok, yaşı çok daha genç. Yoksa bir şans var mı?
Evet, bu tür pek çok durum var. Çalışanım elbette kocasından gizlice, kendisinden neredeyse 25 yaş küçük olan oğluyla aynı yaştaki bir adamla çıkıyor. Yetişkin kadınlar genç erkeklerle ilişkilerden etkilenir. Eşim, çocuklarımızın yaşında, terbiyeli, akıllı bir adamla iletişim kurduğunda kendisini her zaman onun akranı gibi hissettiğini söylüyor. Eşinin işyerinde ekip genç. Eşim bazı genç çalışanlarla cinsel ilişkiye girdi. Bunu benden hiç saklamadı, tam tersine gençlerden birinin onunla ilgilendiğini söylediğinde ben de onunla denemesini öneriyorum. Sonra nasıl ve nerede olduğunu düşünürüz
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Evgeniy-Spb, Vik.ruba80
-
- Orgazm!
- Total posts: 942
- Registered for: 3 years 10 months
Ben 25 yaşındaydım, iş arkadaşım 40 yaşındaydı, eşim 60 yaşındaydı kaba bir şekilde, onu terfi ettirdim, erkeklerden hoşlanıyordu, yani kendisinden büyük olanlardan.
İlk başta o da bozuldu, ancak onu aldığımda o da böyle olmasını istemediğini söyledi ama ben onu becermeyi hayal ettim ve tabii eğer kabul ederse neden reddedeyim ki. Sonra istediğim zaman aldım, ilk başta içeri girmeye çalıştığımı düşündüm vs. ama şimdi bunun doğru olduğunu anladım, çoğu kişi beni sikersen
bir şey istediklerini söylemeyecek. erkeğin onu eğmesi ve sikmesi, tabii ki mizacına ve karakterine bağlı.
Ama kendini bana 50 kez verdi, ta ki yaklaşık 8 yıl sonra nihayet onu kalıcı metresim olacağına ikna edene kadar. onu aldı, 2-3 kez bir şekilde kaçtık,
sonra gerçekten onun evine geldi ve yatağına girdi ya da o bana gelip tekrar barıştı.
Tecrübelere göre 40- yaşındaki bir kadın seks yaparken, 30 yaşındaki bir kadınla karşılaştırıldığında bile, her zaman hazır olan bir erkeğe ihtiyaç duyar ve çoğu kişi bunu günde 2 veya daha fazla kez ister. Erkekler de ilk başta kırılır, genç gibi vb. ve eğer ısrarcıysa onu eğdi, becerdi ve çoğu kullanılmak istiyor,
sonra adam onu bastırıyor, birisinin aklına hemen bir fikir geliyor, benim oğlumdan hoşlanıyor, ben onunla aynı yaşta bir oğlu var ve bir yerlerde bu onlar için ensest anlamına geliyor, çünkü sıklıkla
karısı 45 ve kocası 25 yaşındayken kocası onun oğlu oluyor ve bu ensest deneyimleme fırsatı oluyor, Sanırım birisi bir erkek çocuk ister ama bu tabu.
3 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Sonra onun vızıltıdan çığlık attığını duyuyorsun ve o da onu alıyor ve mastürbasyon yaparken kapıyı açıp bakıyorsun.
İlk başta o da bozuldu, ancak onu aldığımda o da böyle olmasını istemediğini söyledi ama ben onu becermeyi hayal ettim ve tabii eğer kabul ederse neden reddedeyim ki. Sonra istediğim zaman aldım, ilk başta içeri girmeye çalıştığımı düşündüm vs. ama şimdi bunun doğru olduğunu anladım, çoğu kişi beni sikersen
bir şey istediklerini söylemeyecek. erkeğin onu eğmesi ve sikmesi, tabii ki mizacına ve karakterine bağlı.
Ama kendini bana 50 kez verdi, ta ki yaklaşık 8 yıl sonra nihayet onu kalıcı metresim olacağına ikna edene kadar. onu aldı, 2-3 kez bir şekilde kaçtık,
sonra gerçekten onun evine geldi ve yatağına girdi ya da o bana gelip tekrar barıştı.
Tecrübelere göre 40- yaşındaki bir kadın seks yaparken, 30 yaşındaki bir kadınla karşılaştırıldığında bile, her zaman hazır olan bir erkeğe ihtiyaç duyar ve çoğu kişi bunu günde 2 veya daha fazla kez ister. Erkekler de ilk başta kırılır, genç gibi vb. ve eğer ısrarcıysa onu eğdi, becerdi ve çoğu kullanılmak istiyor,
sonra adam onu bastırıyor, birisinin aklına hemen bir fikir geliyor, benim oğlumdan hoşlanıyor, ben onunla aynı yaşta bir oğlu var ve bir yerlerde bu onlar için ensest anlamına geliyor, çünkü sıklıkla
karısı 45 ve kocası 25 yaşındayken kocası onun oğlu oluyor ve bu ensest deneyimleme fırsatı oluyor, Sanırım birisi bir erkek çocuk ister ama bu tabu.
3 dakika 25 saniye sonra gönderilir:
Geldiğinden beri bu hem iş hem de var anneni siken bir öğrenci, ya da örneğin arkadaşın anneni ikna etmek istediğini itiraf etti.
Sonra onun vızıltıdan çığlık attığını duyuyorsun ve o da onu alıyor ve mastürbasyon yaparken kapıyı açıp bakıyorsun.
- These users thanked the author alex503311 for the post:
- Vik.ruba80
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 308
Elbette her zaman bir şans vardır! Aşk her şeydir... Yaşlar itaatkârdır! :)
Bazıları hem erkek hem de kız kendinden büyük partnerleri bile sever.
Bazıları hem erkek hem de kız kendinden büyük partnerleri bile sever.
-
- Orgazm!
- Total posts: 586

Kirill Sürahi, anneni neden bu kadar kıskanıyorsun? o senin kız arkadaşın mı? Belki kendin istersin?))
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 361
- Registered for: 3 years 9 months
Genel olarak konunun başlığına göre konuşursak, farklı yaşlardaki insanlar ilişkiler yaşayabilir. Birisi kendisinden daha yaşlı birini, daha genç birini seviyor. Bazı kadınlar gençlerle seks yapmaya karşı değil. Erkekler de genç kızları sever. Veya tam tersi.
Fakat konunun yazarı annesi hakkında yazmış. Ve onun hayatına müdahale ettiği gerçeği hakkında. Kıskanç
Fakat konunun yazarı annesi hakkında yazmış. Ve onun hayatına müdahale ettiği gerçeği hakkında. Kıskanç
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
KirillPitcher,
Diğer... Eğer onun hayatını mahvetmek ve ona düşman edinmek istemiyorsanız, annemin hayatına karışmayalım...
Diğer... Eğer onun hayatını mahvetmek ve ona düşman edinmek istemiyorsanız, annemin hayatına karışmayalım...
-
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 8 months
Yani anneniz büyük olasılıkla bu okulun müdürü veya baş öğretmeni mi? Çevik bir tarihçi, cinsel düşüncelerin yanı sıra, işyerinde kendisine etkili bir çatı bulma arzusuna da sahip olabilir!
-
Автор темыKirillSürahi
Hayır. Kendisi kimya ve biyoloji öğretmenidirAndrey Petrov: ↑04 Jan 2023, 09:51 Yani anneniz büyük ihtimalle bu okulun müdürü veya baş öğretmeni mi?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 69
Buradaki soru “şans var mı?” değil, “ne zamandan sonra” 
Bir tanıdık 22 yaşındaydı, milfleri çok seviyordu, kulüpte sürekli 30 yaş üstü kızları tavlıyordu ve her zaman seks vardı
Bir tanıdık 22 yaşındaydı, milfleri çok seviyordu, kulüpte sürekli 30 yaş üstü kızları tavlıyordu ve her zaman seks vardı
-
Автор темыKirillSürahi
Umarım başarılı olmaz. Annesinin onunla yatmayı kabul etmesi pek olası değil
- These users thanked the author KirillSürahi for the post:
- Batmadan yüzmek
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 304
- Registered for: 4 years 9 months
Onlar el ele tutuşarak yürümek için kız ve erkek değillerKirillPitcher: ↑04 Jan 2023, 12:11Umarım başarılı olmaz. Annesinin onunla yatmayı kabul etmesi pek olası değil
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
Tam bir hayat hikayesi. Erkekler küçük çocuklar gibidir ve doğal olarak kendilerinden büyük kadınlardan etkilenirler.
-
Автор темыKirillSürahi
Onlar şimdilik sadece iş arkadaşları. O annemin erkek arkadaşı değil ve annem de onun kız arkadaşı değil.
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 79
İlk aşamalardaki ilişkilerde yaşın bir rolü yoktur. Aşk, dedikleri gibi, kötüdür)
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 74 Replies
- 1158 Views
-
Last post by Galce
-
- 32 Replies