Acil durum sürüyor

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
Vladhalar
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 82
Registered for: 3 years 5 months
Orientation: heteroseksüel
 Acil durum sürüyor

Unread post by Vladhalar »

Benzer bir konu bulamadım, tekrarı varsa özür dilerim.

Millet, hikayelerinizi paylaşın. Kim cinsel zevkler sırasında acil durumlar yaşadı?! Ciddi ve pek değil...

Ot için! Öğrenciyken sağır bir kızla çıkan bir arkadaşım vardı. Onlar. Kelimenin tam anlamıyla, işitme cihazı olmadan hiçbir şey duyamıyordu. Cihaz iyi durumda, onunla konuştum. Biraz tuhaf bir konuşma ama eğer gerçekten dinlerseniz.
Ve bir gün ilk sekslerinin hikayesini anlattı. Üçüncü buluşmalarında dışarıda yağmur yağıyordu ve ilk kez onun evinde kaldılar. Sevişmeye gelince onu soydu, aparatını çıkardı ve onu uzaklaştırdı. Ve ilk birkaç dakika her şey harika görünüyordu. Ama sonra (kendisini veya başka bir şeyi duymadan) bazı garip gırtlaktan sesler çıkarmaya başladı. Tam da bu sesler yüzünden arkadaşının penisi tam onun içine doğru sarktı😁. Bu onun için bu türden ilk trajedi oldu.
Kulaklığı takar takmaz her şey yerli yerine oturdu ve oral seks yapmaya devam ettiler.
Aldığım şeye göre bu öyle bir hikaye ki ödedim😁’ 128513;😁
These users thanked the author Vladhalar for the post (total 4):
Evgeniy-Spb, DimaMini, Morpheus, Herurg
Söylemek
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 136
Registered for: 3 years 1 month
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Acil durum devam ediyor

Unread post by Söylemek »

Bir sınıf arkadaşının MNK’ye söylediği gibi. Arkadaşlar sokakta halka açık bir yerde seks yapmaya karar verdi. Ağ geçidine baktık, anladığım kadarıyla pek istekli değildi ama adam onu ​​​​ikna etti. Evin yakınına baktık ve sıkalım, bir çıkıntıya oturdu ve o da ona oturdu. Bunu yapıyorlar ve sonra bir araba gelip farlarını üzerlerine tutuyor. O kadar korkmuştu ki onu basitçe “sıktı”. Sürücü ışığı kapattı, onu kollarına aldı ve eve koştu. Sıcak bir banyo yaptığını ve bunun işe yaradığını söylüyor.
These users thanked the author Söylemek for the post (total 2):
Morpheus, Herurg
Vadim1972
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 79
Registered for: 3 years 1 month
Orientation: biseksüel

Unread post by Vadim1972 »

Otobüs durağında bir kızla tanıştım; uzun zamandır otobüs yoktu, bu yüzden yürümeye karar verdik. Genel olarak eve giderken seks yapmaya karar verdik. Karanlıkta küçük bir vadi bulduk, ceketimi serip onu üzerine yatırdım. Ve böylece sikişiyoruz, sikişiyoruz ve taşaklarımın ateşle yandığını hissediyorum, sanırım bir an önce boşalmalıyım ama belki de bulaşıcıdır? İşte bu, ikimiz de işimizi bitirdik, ayağa kalktık ve taşaklarımı ve penisimi kaşınmaya başladık ve o da amını kaşıdı. Ne oldu? İkisi de korkmuştu. Ama bir karınca yuvasının üzerinde seviştiğimiz ortaya çıktı))) 😁
These users thanked the author Vadim1972 for the post (total 3):
sptlh, Morpheus, Herurg
Niko13
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 230
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Niko13 »

Bunun acil bir durum olup olmadığını bilmiyorum ama her zaman sikilmek istedim ve istedim. Ve bir akşam grup oral seksine girdim. Üçünü beslediler ve dürüst olmak gerekirse, düşüncelerinde bile emme yoktu.
These users thanked the author Niko13 for the post:
Herurg
Herurg
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 309
Registered for: 2 years 7 months

Unread post by Herurg »

Bir keresinde kız arkadaşımla yatakta yatıyordum. Kız onun dolgun olduğunu söylemiyordu, aksine yapılı ve tıknazdı. 180 boyundaydı, düz B-kup göğüsleri, hoş görünümlü bir poposu, etkileyici kalçaları ve eşek arısı şeklinde bir beli vardı. Her türlü samimi konu hakkında sohbet ettiler ve hafifçe kucaklaştılar. Kız arkadaşım parçalanmıştı. Cowgirl pozisyonunda üzerime atlıyor, göğüslerini üzerime yaslıyor, öpüyor ve gidelim... Her şey yoluna girecekti ama biz sohbet ederken ben sakız çiğniyordum. Bir sonraki aktif atlayışında nefes alıyorum ve sakızın boğazımı tıkadığını ve boğazımı tıkadığını fark ediyorum. Kız arkadaşımı itmeye başlıyorum, seğiriyorum ve o da benim iyi hissettiğimi düşünerek sikimi daha da sert bir şekilde sürüyor. Bir şekilde onu yere atmayı başardı. :) Ve o çıldırırken, adam boğazını zar zor temizledi. Sonra ikisi de güldü.
Morpheus
Penetrasyon
Penetrasyon
Total posts: 227
Registered for: 3 years 9 months

Unread post by Morpheus »

Bu 2000’li yılların başındaydı. Çok büyük bir aşkla evlenmedim, onunla birlikte babasının, annesinin ve küçük erkek kardeşinin (o sırada 23 yaşındaydı) yaşadığı bir evde yaşadım. Yani karımın babası öldü, cenaze töreni, cenaze töreni falan... Cenaze töreninin hazırlanmasına yardım etmek için eşimin erkek kardeşinin kız arkadaşı geldi, güzel, minyon, iyi vücutlu, çok tombul ve çılgın bir karaktere sahipti. Cenaze ve cenaze töreninden sonra (bu arada ne kayınvalidesi, ne karısı ne de oğlu buna özellikle üzülmedi, sanki bir yabancıyı gömüyorlarmış gibi), eşim, erkek kardeşi ve kız arkadaşı bir araya geldiler. masada ve sıkılmamak için kağıt oynamaya karar verdi. Oyun sırasında, bana arkadaşça :roll: tavrının açıkça ötesine geçen ilgi işaretleri göstermeye başladığını fark ettim ve ben de yavaş yavaş bunları göstermeye çalıştım, ama ne eşim ne de eşim ne de kardeşi bize şüpheli bir şey yapmazdı. Her şey, bacağımın masanın altından masum bir şekilde okşamasıyla ve onun kanımdaki testosteron düzeyinin yükselmesine neden olan çok samimi bakışlarıyla başladı :roll:. Bir keresinde oyun arasında bir mola sırasında karımın erkek kardeşi tuvalete giderken dayanamadım ve ona şunu sordum:
- Onunla ciddi misin falan?
Güldü gizemli bir şekilde yanıt verdi ve "Onunla ancak çok sarhoşsa yatacağını" söyledi. :roll:
Ancak bir süre bizimle kaldı ve eşinin erkek kardeşiyle aynı odada kalmasına rağmen yanına yaklaşmasına izin vermedi. onunla yakın bir ilişkiye girmeye hazır değildi :cat2: .
Yaklaşık bir hafta sonra kayınvalidesi ve karısının erkek kardeşi uzak akrabalarını ziyaret etmeye karar verdiler. Soru ortaya çıktı: Bir arkadaşla ne yapmalı? Kayınvalidem aptal değildi ve onun peşinden nasıl salyalarımın aktığını gördü :wink: ve aynı zamanda gözünün üzerimde olduğunu da gördü.
Ama sonra isteksizce, gittik ve üçümüz çiftlikte kaldık.
Bundan önce de gizlice öpüşüp kucaklaştık ama konu sekse gelmedi.
Sonra eşim bir şekilde kısa bir süreliğine sokağa çıktı ve o arkadaş da ve ben ikimiz kaldık. Bir şekilde bu doğal bir şekilde oldu, kucağıma atlıyor ve neredeyse sikimin üzerine kendisi oturuyor ve sikişmeye başlıyoruz. Kesinlikle karımla hiç böyle seks yapmadım. Kız gençti, doğum yapmamıştı ve vajinası dardı, bu yüzden penisim orada çok rahattı ve aynı zamanda hafifliği nedeniyle onu kollarımda tutarken bile onu sikebiliyordum. duyguları yoğunlaştırdı.
Ve en fazla burada, zevklerimizin ortasında, karım kapıyı çalıyor (benim mutluluğum için anahtarları evde bıraktı :roll:), ikimizin de acilen giyinmesi gerekiyordu ve ben sanki hiçbir şey olmamış gibi kapıyı onun için açmaya gittim. Eve girmedi ama arkadaşı, kardeşinin evde olup olmadığını sordu? Şaka yaparak onu özlediğini ve kısa süre önce bir yere gittiğini söyledim. Eşim buna inandı ve şimdi gidip kayınvalidesinin iş arkadaşını göreceğini, sonra da eve geleceğini söyledi.
Şansıma inanamadım ve eşimle başladığım işi bitirmek için eve koştum. arkadaş :roll: .
Fakat en ilginç şey daha sonra geldi. Eşim onunla olan ilişkimizi tahmin etmiş gibi görünüyordu ama bu konuda bir skandal yaratmadı, bunun yerine sadece beni onunla iletişim kurmaktan korumaya çalıştı, ama çok da ısrarcı bir şekilde değil.
Sonunda, ben O kadar cesurlaştım ki bir sabah karımla yattığım yataktan kalktım ve ona yan odadaki arkadaşımı kontrol edeceğimi söyledim :wink:
Arkadaşım hala uyuyordu, onu yarı uykudayken taktım ve inanılmaz bir orgazm oldu. Aynı zamanda eşim yan odadaydı ve orada onunla ne yaptığımızı duyduğu belliydi ama göstermedi.
Sonra kayınvalidesi oğluyla ve ilişkimizle birlikte geri döndü. onunla neredeyse boşa çıktı. Ona olan ilgi kesinlikle çocukça değildi. Etrafındaki erkekleri heyecanlandıran özel bir biyolojik alana sahip gibi görünen bir kadın türü var.
These users thanked the author Morpheus for the post (total 3):
Herurg, Fedor36, sapık
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 6 months

Unread post by Geçit »

Erkek arkadaşım ve ben onun evine geldik. Ailesi kulübeye gitti, ama sadece hafta sonu için değil, bütün yaz boyunca oraya gittiler ve biz yaklaşık iki haftadır takılıyorduk. Daire tamamen onun emrinde kaldı. Girişte öpüşmeye başladılar ve koridorda kot pantolonunun düğmelerini çözdüm, penisini çıkardım ve ardından karanlıktan bir ses, annesinin sesi. Geri döndüler. Babası hastalandı ve muayene edilmesi gerekiyordu. Bunu bilmiyorduk.
Kot pantolonu hemen yerine koydum, elbiselerini içeri soktum, düğmeyi ve fermuarı ilikledim. Işık açıldığında zaten her şeyi yapmıştım. Ama erkek arkadaşım orada bembeyaz duruyordu ve bayılmak üzereydi. Kızları eve getirdiği için ailesinin onu azarlayacağından korktuğunu sanıyordum ama meğerse testislerinden bir parçayı çimdiklemişim. Çok küçük bir adam ama görünüşe göre acı hala çok güçlüydü. Ertesi gün bana küçük bir yara gösterdi ve şikayet etti. Elbette onun için üzüldüm ve suçumu telafi etmek için elimden geleni yaptım.
These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
Herurg, Morpheus, sapık
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”