sanallar
-
Автор темыDench
- Flört etmek
- Total posts: 41
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
sanallar
Bayanlar ve baylar...sanallar hakkında ne düşünüyorsunuz? Yazışma yoluyla seks yapabileceğiniz, fantezilerinizi paylaşabileceğiniz kişiler değil... Ama buluşmayı kabul edip herhangi biriyle görüşen ve sonra birleşenler... burada gerçek insanlar var mı?
- These users thanked the author Dench for the post:
- fare zehiri
-
- Orgazm!
- Total posts: 710
Yanıt: Sanal
Böyle insanlara karşı kötü bir tavrım var. Eğer kabul ettiyseniz harekete geçmelisiniz.
-
Автор темыDench
- Flört etmek
-
- Orgazm!
Dench, bunu bilmiyorum. Bir sonraki konuda bir erkek kız olmak istiyor, bir partner bulmuş gibi görünüyor ama bu kesin değil.
-
Автор темыDench
- Flört etmek
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
Burada sadece gevezelerin, kadın lakaplı palyaçoların ve sapkınlıkların tadını çıkaran kafa hastası kişilerin olduğunu henüz anlamadınız mı? :evet: Evet ve hastaları gözlemlemeye meraklı uzmanlar.
- These users thanked the author Çekiç for the post:
- Tekrar Geri Dön
-
- Penetrasyon
- Total posts: 269
- Registered for: 2 years 11 months
Ben gerçeğim ama çoğumuz farklı şehirlerde olduğumuz için, meğerse hepimiz bir bakıma sanalmışız. Evet, dürüst olmak gerekirse aynı şehirde olsak bile kaçmak o kadar kolay değil...
AMA her şey mümkün
AMA her şey mümkün
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 155
Moliere’den Jourdain: "Kırk yılı aşkın süredir düzyazıyla konuşuyorum - hem de farkında olmadan!"
Ve sonra aniden sanal olarak:
Onu çıkarın Bir şekilde İnternet, sanallıktan gerçekliğe dönün.
Mayakovsky gibi olun:
"Sky! Eskimiş şapkanızı çıkarın
Geliyorum!
Sağır!
Evren yorgun bir şekilde tüylü kulağını pençesine koydu
Yıldızların kıskaçlarıyla."
Ve sonra aniden sanal olarak:
... ve sanki yazar da bilmiyormuş gibi

Onu çıkarın Bir şekilde İnternet, sanallıktan gerçekliğe dönün.
Mayakovsky gibi olun:
"Sky! Eskimiş şapkanızı çıkarın
Geliyorum!
Sağır!
Evren yorgun bir şekilde tüylü kulağını pençesine koydu
Yıldızların kıskaçlarıyla."
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
- Registered for: 2 years 9 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 8 months
Dışarıya çıktığınızda oradaki herkes gerçektir. Orada buluşabilirsin.
Burada bence evlilikleri iyi gitmeyenler ya da ilişkilerinden kurtulmuş ama randevulara gitmeye neredeyse hiç vakitleri olmayanlar toplanmış. Çok fazla seks yok, çok fazla mastürbasyon. İnsanlar mastürbasyondan önce uyarılmak ve aynı zamanda açık konular hakkında sohbet etmek için buraya geliyorlar.
Benzer bir forumdan forum kullanıcılarıyla tanıştım, ancak kişinin gerçekten bağımlısı olabilmesi için tanışmak istemeniz gerekiyor.
Burada bence evlilikleri iyi gitmeyenler ya da ilişkilerinden kurtulmuş ama randevulara gitmeye neredeyse hiç vakitleri olmayanlar toplanmış. Çok fazla seks yok, çok fazla mastürbasyon. İnsanlar mastürbasyondan önce uyarılmak ve aynı zamanda açık konular hakkında sohbet etmek için buraya geliyorlar.
Benzer bir forumdan forum kullanıcılarıyla tanıştım, ancak kişinin gerçekten bağımlısı olabilmesi için tanışmak istemeniz gerekiyor.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 3):
- LediXXX, Sibiryak89, Spica5
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 72
-
Автор темыDench
- Flört etmek
-
- heyecanlanıyorum
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
Bunun için gerçek insanlar var
Sitenin yabancılarla çevrimiçi fantezileri vb. tartışmak için gerekli olduğunu düşündüm. Gerçek hayatta flört etmenin ne anlamı var?
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 3 months
- Orientation: biseksüel
Seks hakkında konuşmak da bir tür sekstir. Bazen sizi gerçeğinden daha fazla heyecanlandırır. Ancak konuşabilmeniz ve hissedebilmeniz gerekir. Herkes başarılı olmayacak.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2391
- Registered for: 3 years 4 months
Tüm arkadaşlık siteleriniz falan mı kapatıldı??.. orada yanınızda yaşayacak bir kadın bulmak burada arama yapmaktan daha kolaydır. Burada platform aslında flört etmek için değil, fanteziler ve deneyim alışverişi için yaratıldı.
- These users thanked the author ◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊ for the post (total 2):
- Geçit, Spica5
-
- Orgazm!
- Total posts: 699
- Registered for: 3 years 1 month
!? Cidden ? Sizce bunun için önkoşullar var mı? Peki ya da değerli bir nesne? Spermlerime daha yüksek puan veriyorum :)
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Sürekli homurdanıyorsun. Sizinle tanıştığım birçok konuda memnuniyetsizliğinizi dile getirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Madem burayı bu kadar sevmiyorsun o zaman neden buraya geliyorsun? Anlamıyorum.
-
- Flört etmek
- Total posts: 34
- Registered for: 2 years 11 months
nŞahsen ben meydan okuma olarak gizli fotoğrafları çektim ve onları açmaya çalışıyorum. Belki de açtığım anda forum geçerliliğini kaybedecek

-
- Nirvana’dayım
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Belki de spermle birlikte olumsuzluklarını da dökmek için burada oturuyordur?.. zaten onu yasaklamayacaklar. Beni zaten başka bir forumdan kovarlardı. Bu nedenle ölçülü olmak yine de iyi bir şey bence..
2 dakika 7 saniye sonra gönderildi:
Hangi fotoğrafları görmek istiyorsun? İnternetten mi indirildi?.. Google’da aramak daha kolaydır ve hepsi bu.. aynı şey.
-
- Nirvana’dayım
Ve buradaki ölçülülük de mükemmel.
Kimseyi gücendirmiyor. Onu hiç görmedim, sadece homurdanıyor ve bana öyle geliyor ki o iyi bir insan. Bence davranışının bir nedeni var.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 19:17Belki de spermle birlikte olumsuzluklarını da dökmek için burada oturuyordur?.. zaten onu yasaklamayacaklar. Beni zaten başka bir forumdan kovarlardı. Bu nedenle ölçülü olmak yine de iyi bir şey bence..Marinka: ↑15 Dec 2022, 19:08Sürekli homurdanıyorsun. Sizinle tanıştığım birçok konuda memnuniyetsizliğinizi dile getirmekten başka bir şey yapmıyorsunuz. Madem burayı bu kadar sevmiyorsun o zaman neden buraya geliyorsun? Anlamıyorum.Hammer: ↑15 Dec 2022, 18:34 !? Cidden ? Sizce bunun için önkoşullar var mı? Peki ya da değerli bir nesne? Spermlerime daha yüksek puan veriyorum :)
Ve buradaki ölçülülük de mükemmel.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 5
Olumlu bir tavrım var, sanallarımla istediğim gibi yazmayı seviyorum... Islanmaları hoşuma gidiyor... mmm
-
Автор темыDench
- Flört etmek
Artem434, FFM için kız bulmak zor. ... zor... ama gerçek hayatta bir kıza yaklaşıp üçe gidelim demek pek kolay değil... Sanırım bu yüzden profil siteleri var)
-
- Nirvana’dayım
Marinka,
hepimizde var nedenleri var..
Evet, mükemmel, çünkü burada değil. Görünüşe göre bu sana çekici geliyor.
hepimizde var nedenleri var..
Evet, mükemmel, çünkü burada değil. Görünüşe göre bu sana çekici geliyor.
-
Автор темыDench
- Flört etmek
-
- Nirvana’dayım
Burada yalnızca moderatörler akıllı insanlardır. Görevleri forumdaki düzeni sağlamaktır ve düzen burada mevcuttur.
Ben hep Erogen’le karşılaştırırım. Oradaki moderatör tam bir aptal. Forumu mahvedeceğini düşünüyorum. Yine de yazık değil. Uzun zamandır orada ilginç bir şey olmamıştı.
Neden olmasın? Burada ılımlılık var.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 19:43 Marinka,
hepimizin nedenleri var..
Evet, mükemmel çünkü burada değil. Görünüşe göre bu ilginizi çekiyor.
Burada yalnızca moderatörler akıllı insanlardır. Görevleri forumdaki düzeni sağlamaktır ve düzen burada mevcuttur.
Ben hep Erogen’le karşılaştırırım. Oradaki moderatör tam bir aptal. Forumu mahvedeceğini düşünüyorum. Yine de yazık değil. Uzun zamandır orada ilginç bir şey olmamıştı.
-
- Nirvana’dayım
Genel olarak... karar elbette size kalmış. İsterseniz bu bokun içinde kulaklarınıza kadar oturun.
Burada düzen nerede?.. Konular dilenciler ve dolandırıcılarla sonsuz bir şekilde çoğalır ve konular da dilencilerle ve dolandırıcılarla çoğalır. pedofililer.. bunu okumak hoşunuza gidiyor mu?..size erkek ve eşcinsel demeleri hoşunuza gidiyor mu?? Beni birçok kez aradılar... Bu konuyla ilgili tüm sayfaları hazırladılar.Marinka: ↑15 Dec 2022, 19:58Neden olmasın? Burada ılımlılık var.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 19:43 Marinka,
hepimizin kendi nedenleri var..
Evet, mükemmel çünkü burada değil. Görünüşe göre bu ilginizi çekiyor.
Ben hep Erogen’le karşılaştırırım. Oradaki moderatör tam bir aptal. Forumu mahvedeceğini düşünüyorum. Yine de yazık değil. Uzun zamandır orada ilginç bir şey olmadı.
Genel olarak... karar elbette size kalmış. İsterseniz bu bokun içinde kulaklarınıza kadar oturun.
-
- Nirvana’dayım
Hoşlanmadığım konulara girmiyorum. Sevmediğim insanlarla iletişim kurmuyorum. Her konuda bir seçeneğimiz var))) Neyi beğendiğinizi seçin, işte bu kadar)))
Burada kimse bana ibne demiyor, öyle söyleseler bile benim için sorun olmaz. Yanıt olarak onlara histerik kadınlar deyin) Veya görmezden gelin. Kötü şeyler çıkacak ve sakinleşecekler)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 20:08Burada düzen nerede?.. Konular dilenciler ve dolandırıcılarla sonsuz bir şekilde çoğalır ve konular da dilencilerle ve dolandırıcılarla çoğalır. pedofililer.. bunu okumak hoşunuza gidiyor mu?..size erkek ve eşcinsel demeleri hoşunuza gidiyor mu?? Beni birçok kez aradılar... Bu konuyla ilgili tüm sayfaları hazırladılar.Marinka: ↑15 Dec 2022, 19:58Neden olmasın? Burada ılımlılık var.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 19:43 Marinka,
hepimizin kendi nedenleri var.. Evet, harika ama burada değil. Görünüşe göre bu ilginizi çekiyor.
Ben hep Erogen’le karşılaştırırım. Oradaki moderatör tam bir aptal. Forumu mahvedeceğini düşünüyorum. Yine de yazık değil. Uzun zamandır orada ilginç bir şey olmadı.
Genel olarak... karar elbette size kalmış. İsterseniz bu pisliğe sırılsıklam oturun.
Hoşlanmadığım konulara girmiyorum. Sevmediğim insanlarla iletişim kurmuyorum. Her konuda bir seçeneğimiz var))) Neyi beğendiğinizi seçin, işte bu kadar)))
-
- Nirvana’dayım
-
- Nirvana’dayım
Öyle olduğun için üzülme. Kötü huylu insanlar her yerde, ama burası isimsiz bir forum. Kabalaşıp ortadan kayboluyorlar. Onları ciddiye almayın. Onların güvendiği şey bu, sen endişeleneceksin ama onlara dikkat etmeyeceksin ve onlar da ilgilenmeyecekler.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 20:24 Marinka, ben de öyle yapıyorum ama burnunuzu ne kadar kapatırsanız kapatın, bok hâlâ kokuyor.
-
- Nirvana’dayım
Üzülmüyorum, Hayatımda yeterince şey var Bu karmaşaya dikkat edecek çok şey var, sadece bazen normal, yeterli insanların burada ne yaptığını gerçekten anlamıyorum.Marinka: ↑15 Dec 2022, 20:29n Bu kadar üzülme. Kötü huylu insanlar her yerde, ama burası isimsiz bir forum. Kabalaşıp ortadan kayboluyorlar. Onları ciddiye almayın. Senin endişeleneceğini ama onlara aldırış etmeyeceğini ve onların da ilgilenmeyeceğini düşünüyorlar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 20:24 Marinka, bunu yapıyorum ama burnunuzu ne kadar kapatırsanız kapatın, bok hâlâ kokuyor.
-
- Nirvana’dayım
Buradaki çoğu insanın normal ve yeterli olduğunu düşünüyorum.) Az önce birkaç terbiyesizle tanıştınız ve tüm moralinizi bozdunuz. Ruh halinizi yükseltmek için çikolata yiyin) Genellikle bana yardımcı olur)◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 20:32Üzülmüyorum, Hayatımda yeterince şey var Bu karmaşaya dikkat edecek çok şey var, sadece bazen normal, yeterli insanların burada ne yaptığını gerçekten anlamıyorum.Marinka: ↑15 Dec 2022, 20:29Bu kadar üzülme. Kötü huylu insanlar her yerde, ama burası isimsiz bir forum. Kabalaşıp ortadan kayboluyorlar. Onları ciddiye almayın. Senin endişeleneceğini ama onlara aldırış etmeyeceğini ve onların da ilgilenmeyeceğini düşünüyorlar.◊_NeBo[_Na_]LaDoNi_◊: ↑15 Dec 2022, 20:24 Marinka, bunu yapıyorum ama bok hâlâ kokuyor, tıpkı burnum gibi’ Kapa çeneni.
-
- İlgi gösteriliyor
- Total posts: 3
-
- heyecanlanıyorum
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
-
Автор темыDench
- Flört etmek
eduard.novikov, ama sokaktayım öyle değilim tramvayı bekliyorum... şehir büyük değil, 80.000 civarında... kısacası şöyle bir şey...
-
- ön sevişme
- Total posts: 103
- Registered for: 3 years 6 months
Dench, Mesaj atmak ve mastürbasyon yapmak sakıncalıdır. WhatsApp, telgraf yoluyla iletişim kurmak daha iyidir....
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- Registered for: 2 years 10 months
-
- Orgazm!