Herkese selam.
Konu forumu heyecanlandırmak veya tıkamak için açılmamıştır. Sadece sorunla ilgili bir açıklamaya ihtiyacım var.
Eşimle öyle bir sorun yaşıyoruz ki. 20 yıldır evli. Başlangıçta yakın ilişki pek iyi değildi ama aşağı yukarı iyiydi. Ancak son yıllarda seks olmadı. 2 ayda bir veya ayda bir. 3 yıldır bu böyle. Son on yıldır ayda bir iki kez oluyor. Hiçbir zaman düzenli olarak olmadı. Öyle oldu ki orgazmdan sonra taşaklarım hemen ağrımaya başladı ve eşimin hiçbir tepkisi olmadı. Bunun neden böyle olduğunu kaç kez sordunuz? Sanki havamda değilim, başım ağrıyor, yoruldum, sen bitiriyorsun ama ben bitirmeyeceğim vs.. Sorunun ne olduğunu anlamıyorum? Bu devam ederse prostatit konusunda ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum. Ne söylersiniz veya tavsiye edersiniz? Bir sorunum yok gibi görünüyor. Ne yapmalıyım, aynı şekilde yaşamaya devam mı etmeliyim?
Lütfen domates atmayın.
Ne yapalım
-
Автор темыbilmiyorum
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 12
- Registered for: 2 years 7 months
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Registered for: 2 years 9 months
- Orientation: heteroseksüel
Yanıt: Ne yapmalı
Eğer siz de böyle olduysanız Üç yıldır bunu neden yapıyorsun? Şimdi endişeleniyor musun?neznayka: ↑13 Dec 2022, 01:20 Herkese merhaba.
Konu forumu heyecanlandırmak veya tıkamak için açılmamıştır. Sadece sorunla ilgili bir açıklamaya ihtiyacım var.
Eşimle öyle bir sorun yaşıyoruz ki. 20 yıldır evli. Başlangıçta yakın ilişki pek iyi değildi ama aşağı yukarı iyiydi. Ancak son yıllarda seks olmadı. 2 ayda bir veya ayda bir. 3 yıldır bu böyle. Son on yıldır ayda bir iki kez oluyor. Hiçbir zaman düzenli olarak olmadı. Öyle oldu ki orgazmdan sonra taşaklarım hemen ağrımaya başladı ve eşimin hiçbir tepkisi olmadı. Bunun neden böyle olduğunu kaç kez sordunuz? Sanki havamda değilim, başım ağrıyor, yoruldum, sen bitiriyorsun ama ben bitirmeyeceğim vs.. Sorunun ne olduğunu anlamıyorum? Bu devam ederse prostatit konusunda ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum. Ne söylersiniz veya tavsiye edersiniz? Bir sorunum yok gibi görünüyor. Ne yapayım, aynı şekilde yaşamaya devam mı edeyim?
Lütfen domates atmayın.
- These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
- San4eS, bilmiyorum
-
Автор темыbilmiyorum
Sabırlıyım ve çok. Zamanla her şeyin düzeleceğini düşündüm. Ve onu asla kırmadı ve 20 yıl boyunca hiçbir büyük sorunumuz olmadı. Her şeyin normal olduğu ortaya çıktı. Bu konuda da skandal yaratmak istemiyorum. Çocuklar zaten yetişkin. Bundan kurtulmanın yolu yoktu.
-
- Nirvana’dayım
Peki meydana gelen değişikliklerin nedeni neydi? Senin görüşüne göre.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- bilmiyorum
-
Автор темыbilmiyorum
-
- Nirvana’dayım
Bundan sonra ne yapacaksın? Gelecek için planlarınız var mı? Bir yıl, üç yıl, beş yıl sonra geleceğinizi nasıl görüyorsunuz?
- These users thanked the author Geçit for the post:
- bilmiyorum
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 0 Replies
- 974 Views
-
Last post by Anna