Ne yapalım

Seks becerilerinizi paylaşın!
Автор темы
bilmiyorum
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme
Total posts: 12
Registered for: 2 years 7 months
 Ne yapalım

Unread post by bilmiyorum »

Herkese selam.
Konu forumu heyecanlandırmak veya tıkamak için açılmamıştır. Sadece sorunla ilgili bir açıklamaya ihtiyacım var.
Eşimle öyle bir sorun yaşıyoruz ki. 20 yıldır evli. Başlangıçta yakın ilişki pek iyi değildi ama aşağı yukarı iyiydi. Ancak son yıllarda seks olmadı. 2 ayda bir veya ayda bir. 3 yıldır bu böyle. Son on yıldır ayda bir iki kez oluyor. Hiçbir zaman düzenli olarak olmadı. Öyle oldu ki orgazmdan sonra taşaklarım hemen ağrımaya başladı ve eşimin hiçbir tepkisi olmadı. Bunun neden böyle olduğunu kaç kez sordunuz? Sanki havamda değilim, başım ağrıyor, yoruldum, sen bitiriyorsun ama ben bitirmeyeceğim vs.. Sorunun ne olduğunu anlamıyorum? Bu devam ederse prostatit konusunda ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum. Ne söylersiniz veya tavsiye edersiniz? Bir sorunum yok gibi görünüyor. Ne yapmalıyım, aynı şekilde yaşamaya devam mı etmeliyim?
Lütfen domates atmayın.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım
Total posts: 6415
Registered for: 2 years 9 months
Orientation: heteroseksüel
 Yanıt: Ne yapmalı

Unread post by Geçit »

neznayka: 13 Dec 2022, 01:20 Herkese merhaba.
Konu forumu heyecanlandırmak veya tıkamak için açılmamıştır. Sadece sorunla ilgili bir açıklamaya ihtiyacım var.
Eşimle öyle bir sorun yaşıyoruz ki. 20 yıldır evli. Başlangıçta yakın ilişki pek iyi değildi ama aşağı yukarı iyiydi. Ancak son yıllarda seks olmadı. 2 ayda bir veya ayda bir. 3 yıldır bu böyle. Son on yıldır ayda bir iki kez oluyor. Hiçbir zaman düzenli olarak olmadı. Öyle oldu ki orgazmdan sonra taşaklarım hemen ağrımaya başladı ve eşimin hiçbir tepkisi olmadı. Bunun neden böyle olduğunu kaç kez sordunuz? Sanki havamda değilim, başım ağrıyor, yoruldum, sen bitiriyorsun ama ben bitirmeyeceğim vs.. Sorunun ne olduğunu anlamıyorum? Bu devam ederse prostatit konusunda ciddi sorunlar yaşayacağımı düşünüyorum. Ne söylersiniz veya tavsiye edersiniz? Bir sorunum yok gibi görünüyor. Ne yapayım, aynı şekilde yaşamaya devam mı edeyim?
Lütfen domates atmayın.
Eğer siz de böyle olduysanız Üç yıldır bunu neden yapıyorsun? Şimdi endişeleniyor musun?
These users thanked the author Geçit for the post (total 2):
San4eS, bilmiyorum
Автор темы
bilmiyorum
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Sabırlıyım ve çok. Zamanla her şeyin düzeleceğini düşündüm. Ve onu asla kırmadı ve 20 yıl boyunca hiçbir büyük sorunumuz olmadı. Her şeyin normal olduğu ortaya çıktı. Bu konuda da skandal yaratmak istemiyorum. Çocuklar zaten yetişkin. Bundan kurtulmanın yolu yoktu.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

neznayka: 14 Dec 2022, 20:29 Sabırlıyım ve çok. Zamanla her şeyin düzeleceğini düşündüm. Ve onu asla kırmadı ve 20 yıl boyunca hiçbir büyük sorunumuz olmadı. Her şeyin normal olduğu ortaya çıktı. Bu konuda da skandal yaratmak istemiyorum. Çocuklar zaten yetişkin. Bundan çıkış yolu yoktu.
Peki meydana gelen değişikliklerin nedeni neydi? Senin görüşüne göre.
These users thanked the author Geçit for the post:
bilmiyorum
Автор темы
bilmiyorum
Seksi sinyaller gönderme
Seksi sinyaller gönderme

Onun soğuk olduğu ortaya çıktı. Aklıma başka hiçbir şey gelmiyor.
Geçit
Nirvana’dayım
Nirvana’dayım

Unread post by Geçit »

neznayka: 14 Dec 2022, 20:37 Soğuk olduğu ortaya çıktı. Aklıma başka bir şey gelmiyor.
Bundan sonra ne yapacaksın? Gelecek için planlarınız var mı? Bir yıl, üç yıl, beş yıl sonra geleceğinizi nasıl görüyorsunuz?
These users thanked the author Geçit for the post:
bilmiyorum
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Yararlı deneyim paylaşımı”