Çabuk bitirdim ve bu kadar

Bizim ve çevrimiçi yazarlarımızın yaratıcılığı, hikayelerinizi ve çılgın fantezilerinizi paylaşın!
fare60
ön sevişme
ön sevişme
Total posts: 128
Orientation: heteroseksüel
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
 Re: Hızlı geldi ve bu kadar

Unread post by fare60 »

Ben de çok hızlı boşalırdım ve çoğu kişinin benimle boşalmak için vakti yoktu, her ne kadar her şey yolundaymış gibi davransalar da, kadınları yalamayı seviyordum ve şimdi dilimle zevk vermeyi umursamıyorum
gport
heyecanlanıyorum
heyecanlanıyorum
Total posts: 77

Unread post by gport »

Ya da belki evlidir? Ve her zaman yeterli zamanı olmuyor
İskender
Sürtünmeler
Sürtünmeler
Total posts: 352
Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim

Unread post by İskender »

BONECHKA’ya, kendisiyle zaman kaybetmeyen biriyle zaman kaybetmemesini tavsiye ederim. Hala gençsiniz ve görünüşe göre erkeklerle iletişim konusunda çok az deneyiminiz var. Arkadaşlarımdan biri boşandıktan sonra yeni bir ilişki kurmaya çalıştı. Ama sonra pes etti ve kaybettiği zamanı telafi etmeye karar verdi; üç erkeği ve bir evli çifti vardı. Altı ay içinde ne kadar değiştiği fark edildi. Seks konusunda çok şey denedi, dolgunluğundan utanmayı bıraktı, gereksiz komplekslerden kurtuldu ve sekste kendisi için pek çok yeni şey buldu. Ve bir yıl sonra sevgililerinden biri hayatının geri kalanını onunla yaşamak istediğini söyledi. Ve onun yanına taşındı ve tüm mekanları terk etti. Bir kadın kendini sevmeye ve saygı duymaya başlar başlamaz, erkekler seçenin kendileri değil kendisi olduğunu hemen hissederler.
Post Reply Previous topicNext topic

Quick Reply

Change Text Case:  Translit: 

• Similar Topics
    Replies
    Views
    Last post

Return to “Seks hikayeleri, hikayeler, fanteziler”