Yeğenlerimi seks yaparken yakaladım, ne yapmalıyım?
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
- Total posts: 515
- Registered for: 3 years 11 months
- Orientation: biseksüel
Yeğenlerimi seks yaparken yakaladım, ne yapmalıyım?
Herkese iyi akşamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, birkaç gündür kız kardeşimin yanından geçiyordum, biraz içip konuştuk, onun 17 ve 14 yaşında iki oğlu var. Akşam herkes hamama gitti, o ve ben buhar banyosu yapıp eve girdik ve çocuklar hamamda kaldı, yaklaşık 30-1 saat sonra yeğenlerimi hamamdan almaya gittim ve içeri girdiğimde Hamamda onları oral seks yaparken buldum - en büyüğü en küçüğünü emiyordu, nedenini bilmiyorum ama onlara hiçbir şey söylemedim - kapıdan çıktım. Bu konuyu kız kardeşimle konuşmam gerektiğini mi düşünüyorsun?
-
- Penetrasyon
- Total posts: 226
- Registered for: 2 years 7 months
- Orientation: heteroseksüel
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Re: Yeğenlerimi seks yaparken yakaladım ne yapmalıyım?
İbneleri yarıya kadar dövmek, zaten öyle olsalar bile, onları geri getirmeyecek.
- These users thanked the author Alex366 for the post (total 5):
- VidaFIX, artmen88, andrey.petrov, Amanda, Andy Panda
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
- Registered for: 2 years 11 months
Doğrusunu söylemek gerekirse. Çoğalmamaları gerekiyor
- These users thanked the author VidaFIX for the post:
- andrey.petrov
-
- Penetrasyon
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Senin yerinde olsaydım hiçbir şey söylemezdim ve bunu kötü bir rüya gibi unuturdum. Ancak büyüğüyle yalnız başına ciddi bir konuşma yapılması tavsiye edilir, 17 yaşında en azından biraz beyni olmalı. Hala çok genç, aptallar, anne ile çocukları arasındaki ilişki bozulabilir. Evet ve kız kardeşiniz için bu bir darbe olabilir. Elbette kendi uygun gördüğünüz ve kalbinizin size söylediği gibi davranın, ancak daha sonra olabilecekleri de hesaba katmak daha iyidir.
-
- Penetrasyon
Vicky, beyin nereden geliyorsa öyle şeyler yaparlar, yani sen varsın, sen yeterlisin.
-
- Flört etmek
- Total posts: 27
Aleks366, küçük olanın kesinlikle bir özelliği yok çok fazla beyin var çünkü çocuk hala orada. Ama gerçekten yaşlıyla konuşman gerekiyor. Yakında 18 yaşına girecek ve erkek kardeşiyle ilişkisi olduğu için onu "sihirli bir yere" gönderebiliyorlar, burada reşit olmayan biriyle ilişkisi olduğu için hapsedilen hiç kimseyi kayırmıyorlar. Seni öldürebileceklerini söylemekten korkmuyorum. Ve adam genç. Ne kendisinin, ne kardeşinin, ne de mutsuz annesinin hayatını mahvetmesin. Sinirlerinizi geri kazanmanız çok zor olacak. Evet ve eğer arkadaşlarından veya komşularından biri bunu öğrenirse dedikodular yayılabilir.
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
- These users thanked the author artmen88 for the post:
- andrey.petrov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 418
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
- Registered for: 2 years 9 months
Ty, ben de ağzındaki küçüğüne verip kendim emerdim, sorun değil. güzel bir konu olurdu)))
- These users thanked the author İskoç for the post (total 4):
- Mart, Cidden, Guguk kuşu, Juravl
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
Buhar banyosu yaptım, biraz masaj yaptım
n2 dakika sonra gönderilir 25 saniye:
Buhar banyosu yaptım, biraz masaj yaptım
n2 dakika sonra gönderilir 25 saniye:
Gördüklerimi beğendim
-
- Flört etmek
- Total posts: 40
Sanırım kız kardeşime her şeyi anlatsam daha iyi olur. Orada kendileri karar versinler. Bunun erken durdurulması gerekiyor
- These users thanked the author Meloman Almatı for the post (total 2):
- Amanda, Tapkin
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1200
- Registered for: 3 years 1 month
Bunu yapmaya kimin kimi ikna ettiği konusunda yeğenlerimle ayrı ayrı konuşmamız gerekiyor. Belki henüz birbirlerini sikmiyorlar.Alexb: ↑11 Dec 2022, 00:54 Herkese iyi akşamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, birkaç gündür kız kardeşimin yanından geçiyordum, biraz içip konuştuk, onun 17 yaşında ve 14 yaşında iki oğlu var. Akşam herkes hamama gitti, o ve ben buhar banyosu yapıp eve girdik ve çocuklar hamamda kaldı, yaklaşık 30-1 saat sonra yeğenlerimi hamamdan almaya gittim ve içeri girdiğimde Hamamda onları oral seks yaparken buldum - en büyüğü en küçüğünü emiyordu, nedenini bilmiyorum ama onlara hiçbir şey söylemedim - kapıdan çıktım. Bu konuyu kız kardeşimle konuşmayı mı düşünüyorum?
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
Eşcinsellik her zaman kötüdür ama çocukluktan beri böyledir. Her durumda önlem alınması gerekir. Şimdi, eğer farklı cinsiyetler olsaydı, o zaman kendimizi nasıl çocuk yapamayacağımız konusunda bir dersle sınırlayabilirdik.Alexb: ↑11 Dec 2022, 00:54 Herkese iyi akşamlar, tavsiyeye ihtiyacım var, birkaç gündür kız kardeşimin yanından geçiyordum, biraz içip konuştuk, onun 17 yaşında ve 14 yaşında iki oğlu var. Akşam herkes hamama gitti, o ve ben buhar banyosu yapıp eve girdik ve çocuklar hamamda kaldı, yaklaşık 30-1 saat sonra yeğenlerimi hamamdan almaya gittim ve içeri girdiğimde Hamamda onları oral seks yaparken buldum - en büyüğü en küçüğünü emiyordu, nedenini bilmiyorum ama onlara hiçbir şey söylemedim - kapıdan çıktım. Bunu kız kardeşimle konuşmayı mı düşünüyorum?
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 99
Aptallardan aptal cevaplar. Elbette konuşabiliriz. Ama sadece durumu daha da kötüleştireceksin. Birbirlerini emecekler ve büyümeleri duracak.
- These users thanked the author Kostik for the post (total 4):
- Cidden, Guguk kuşu, Herurg, Rudi
-
- En güçlü orgazm!
15 kişiyle aynı sohbette 12 yaşındaki iki kardeşi sikti. Kardeşimi üzdü ve bir daha olmayacağını söyledi. Yani bu adam bahçede başka birini buldu, ona sınıf arkadaşlarıyla sikişmediğini mi sordum? Cevap verdiğiniz konu: Erkekleri daha çok seviyorum
- These users thanked the author merhaba duymuyorum. for the post:
- Guguk kuşu
-
- En güçlü orgazm!
- Total posts: 1011
İşte, işte. Ben de bunun hakkında yazdım. Çocukluktan itibaren eşcinsellik. Kemerin kullanışlı olabileceği yer burasıdır.
- These users thanked the author Andrey Lukashov for the post (total 2):
- Alexb, Sibiryak89
-
- ön sevişme
- Total posts: 121
- Registered for: 3 years
Ona neden inanıyorsun? Artık bize fantezilerini anlatıyor, biz de ona tavsiyelerde bulunuyoruz. Ona karşı önlem alınması gerekiyor.
- These users thanked the author Katia for the post (total 3):
- Andrey Lukashov, Tekrar Geri Dön, Kostiai72
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
-
- ön sevişme
Maalesef ancak kınayabiliyoruz. Ama aptal olma, karma sana yetişecek.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 8 months
Eğer her fantezi için harekete geçersen burada forum olmaz)
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
Ve yine de - Kız kardeşime söylemeli miyim yoksa her şeyi mahvetmeli miyim?
-
- ön sevişme
Üzgünüm ama fantazi ile fantazi farklıdır. Ve sessiz kalabilir ve küstahlık yapmayabilirdi.
-
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 16
- Registered for: 2 years 8 months
yanıtlarını okuyun. Herhangi bir küstahlık görmedim. Forumda öyle tipler var ki, ortalığı dağıtmanın bir manası yok

-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Kendin konuş onlarla, annene söyleme, kusura bakma...
- These users thanked the author Sibiryak89 for the post:
- Kostiai72
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 84
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Katia,
Yapılacak ne var? inanmak? Tüm bu pedo-tarihler aynı.
Anahtar noktalar:
- birisi bir yere geldi,
- hamam, duş, banyo,
- yalnız bırakıldı,
- yanlışlıkla içeri girdi (içeri girdi),
- ah, kahretsin, forum bana ne yapacağımı söyle?
Yapılacak ne var? inanmak? Tüm bu pedo-tarihler aynı.
Anahtar noktalar:
- birisi bir yere geldi,
- hamam, duş, banyo,
- yalnız bırakıldı,
- yanlışlıkla içeri girdi (içeri girdi),
- ah, kahretsin, forum bana ne yapacağımı söyle?
- These users thanked the author Tekrar Geri Dön for the post (total 3):
- Katia, artmen88, Sibiryak89
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 182
Kız kardeşini sik, yeğenine baksın, sonra ağzına vereceksin, sonra ona her şeyi anlatacaksın ve onu ve yeğenini birlikte sikeceksin. Sonra kocası vb...))))
- These users thanked the author İskoç for the post (total 3):
- Andrey Lukashov, Alexb, Esinti
-
- ön sevişme
- Total posts: 146
Hepsi bu mu? Seks olmadan mı? Sözlü olmasa bile mi?)
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
-
- En güçlü orgazm!
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 83
- Registered for: 3 years 7 months
Onlarla ayrı ayrı konuşmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Amcam öğrendi, tabii ki tatsız bir durum ama ne yapabilirsin ki? Amca onlarla iletişim kurduktan sonra çenesini kapalı tutabilirse, gelecekte bunu takdir edeceklerdir. Ve konuşmadan sonra bu durumun onlar için duracağını düşünüyorum. Ama annene söylersen ve onlar da bunu öğrenirse ömür boyu düşman olursun. Ve çocuklar ve anneleri, onun bunu bildiğini bilerek uzun süre yaşamak zorunda kalacaklar, bunun hayatlarını nasıl etkileyeceğini bilmiyorum. Tahtayı kırmasalar iyi olur. Genel olarak, onları yakaladığınıza göre konuşmanın size kalmış olduğunu düşünüyorum. Bu konuyu ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi.
- These users thanked the author Diğerleri_p for the post (total 2):
- Sibiryak89, Şalun70
-
- ön sevişme
- Total posts: 119
Ve sonra sen ve kız kardeşinin kocası balonu sikip, ne olursa olsun, gidip tüm köyü sikeceksiniz. yaş ve cinsiyet
- These users thanked the author Sevgililer Günü-74 for the post:
- İskoç
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
Ya da belki fahişeler kiralayıp onlara banyo yaptırmak?
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 4644
- Registered for: 4 years 6 months
Ayrıca bir fahişe mi yoksa bölgeye girmesini emreden kişi mi?
-
Автор темыAlexb
- Orgazm!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 158
- Registered for: 2 years 10 months
En küçüğün yaşlı olması garip. Civcivler sikildiğinde geçecek. Ya da belki geçmeyecek, özellikle de yaşlı olanlar.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Hepimiz Tanrı’nın emri altında yürüyoruz... her birimizin sıra dışı çocukları olabilir... ve iyi ya da kötü olduğumuz için değil... ya da çocuklar öyle olduğu için değil. kötü, Onlar sadece farklılar... Ama bir ama var... neden farklılar...? Düşmanca mı yoksa önceden edinilmiş mi?
Büyük olan küçüğü emiyor... Doğuştan olabilir... Peki diyelim ki kadın erkek bedeninde doğdu.... buna ihtiyacı var ve bu nedenle "o "kardeşini baştan çıkarıyor... Ya da belki de edinilmişti... büyükleri onu kendi özgür iradeleriyle ya da zorla "kadın" yaparak baştan çıkardıklarında ve o da bu rolü beğendiğinde... çünkü bunu yapan kendisiydi. zayıf kardeşini memnun etti...
Sanırım ebeveynler çocukları yeterince kontrol etmediler... Büyüklerin kadınsı alışkanlıklarını ya da okulda zorbalığa uğradığını ya da bahçede... ya da çocukların sık sık inzivaya çekilip sırlarını kendi aralarında saklamaları... çocukları birbirlerinin önünde soyunmaya utandırmaları değil... birbirlerini gözetlemeleri... Ve en kötüsü de hepsi... ya üvey baba, ya baba ya da yaşlı komşu... yaşlıların yetiştirilme işini üstlendi....
Önce bunu öğrenmeniz ve çocukları "ideolojik ilhamdan" uzaklaştırmanız gerekiyor ve sadece sonra kontrolü güçlendirin ve adamları pavel hayata döndürmeye çalışın...
Burada toplananların en yeterli yorumu... Pek çok şeye katılıyorum.... sen her ikisiyle de konuşmamız gerekiyor... ve hiçbir durumda kemeri sallayarak değil... yine de yudumlamak isterim.... Sonuçla değil... sebeple mücadele etmeliyiz... . her şeyden önce nedenini bulmamız gerekiyor... ve bu fikrin kimin aklına geldiğini .. ve ancak o zaman ona bir çocuğun bir erkekle birlikte olmasının iyi olmadığını söylemeliyiz... Peki, beynini bulmanız gerekiyor. Bu fikrin farkına varın ve onunla konuşun... Ama eğer kardeşlerle olan konuşma güçlü bir pozisyondan veya kemerden kaynaklanıyorsa, çocuklar kapanır... ve onlara bunu söyleyen ve öğreten kişiden vazgeçmezler. .. Yazar kız kardeşiyle konuşursa... o zaman bu sefer onlara ’düşman’ olacak ve ikincisi onlardan asla doğru bir şey öğrenemeyecek... Kız kardeşinize bir nevi ipucu verebilirsiniz.. . sinsi sinsi sinsi dolaşarak çocukları daha yakından izleyin... Ama daha fazlası değil... ve çocuklar kontrolün kendilerinde olduğunu hissedecekler... ya da birbirleriyle oynamayı bırakacaklar... ya da annelerinin dikkatini çekecekler...Andre_s: ↑14 Dec 2022, 15:53 Onlarla ayrı ayrı konuşmanın daha iyi olacağını düşünüyorum. Amcam öğrendi, tabii ki tatsız bir durum ama ne yapabilirsin ki? Amca onlarla iletişim kurduktan sonra çenesini kapalı tutabilirse, gelecekte bunu takdir edeceklerdir. Ve konuşmadan sonra bu durumun onlar için duracağını düşünüyorum. Ama annene söylersen ve onlar da bunu öğrenirse ömür boyu düşman olursun. Ve çocuklar ve anneleri, onun bunu bildiğini bilerek uzun süre yaşamak zorunda kalacaklar, bunun hayatlarını nasıl etkileyeceğini bilmiyorum. Tahtayı kırmasalar iyi olur. Genel olarak, onları yakaladığınıza göre konuşmanın size kalmış olduğunu düşünüyorum. Bunu ne kadar az kişi bilirse o kadar iyi.
Söyle bana... bu kadar öfkeyi nereden buluyorsun? Yazarın fark ettiği şeyden dolayı suçlu olduğunu mu düşünüyorsunuz? Söylesene, sen ya da burada toplananlardan biri misin? Andre_s , İyi bir tavsiye verdiniz mi? Ya da sadece alay konusu oluyor... ya da yazara saldırıyor ya da bunun doğru olmadığını, önlem alınması gerektiğini söylüyor... ve ne gibi önlemler alınması gerektiğini mi söylüyorsunuz? Yazar kendine hitap ettiğine göre sanırım anlayacaktır tüm bunları... İnsanlara döner gibi sana döndü... ne amaçla söyle bana... bu nedenle neden ona sözlü ishal dökülsün ki?Katia:11 Dec 2022, 21:19 Ona neden inanıyorsun? Artık bize fantezilerini anlatıyor, biz de ona tavsiyelerde bulunuyoruz. Ona karşı harekete geçmek gerekiyor.
Hepimiz Tanrı’nın emri altında yürüyoruz... her birimizin sıra dışı çocukları olabilir... ve iyi ya da kötü olduğumuz için değil... ya da çocuklar öyle olduğu için değil. kötü, Onlar sadece farklılar... Ama bir ama var... neden farklılar...? Düşmanca mı yoksa önceden edinilmiş mi?
Büyük olan küçüğü emiyor... Doğuştan olabilir... Peki diyelim ki kadın erkek bedeninde doğdu.... buna ihtiyacı var ve bu nedenle "o "kardeşini baştan çıkarıyor... Ya da belki de edinilmişti... büyükleri onu kendi özgür iradeleriyle ya da zorla "kadın" yaparak baştan çıkardıklarında ve o da bu rolü beğendiğinde... çünkü bunu yapan kendisiydi. zayıf kardeşini memnun etti...
Sanırım ebeveynler çocukları yeterince kontrol etmediler... Büyüklerin kadınsı alışkanlıklarını ya da okulda zorbalığa uğradığını ya da bahçede... ya da çocukların sık sık inzivaya çekilip sırlarını kendi aralarında saklamaları... çocukları birbirlerinin önünde soyunmaya utandırmaları değil... birbirlerini gözetlemeleri... Ve en kötüsü de hepsi... ya üvey baba, ya baba ya da yaşlı komşu... yaşlıların yetiştirilme işini üstlendi....
Önce bunu öğrenmeniz ve çocukları "ideolojik ilhamdan" uzaklaştırmanız gerekiyor ve sadece sonra kontrolü güçlendirin ve adamları pavel hayata döndürmeye çalışın...
-
- Orgazm!
- Total posts: 503
Shalun70, böyle "mamut olmayanlar"ın hatırına "Herhangi bir saçmalığa inananlar, bu tür şaheserler çöpe atılır.
Her yerde "şans", "aile bağları" ve "bulunabilirlik" vurgulanıyor sapıklık - bir enayinin, kaderin iradesiyle bir mucizenin gerçekleştiğine dair rüyası ona göre, sözde paylaşmak ve tavsiye istemek için bir mucize - bu, başkalarının onun pisliğinin tadını çıkarması ve yalaması içindi.
Ve aynı şaheserde eşcinsel sikişmeyi ve pedofiliyi birleştirdiler - senin gibi insanlar patlamayla giderler.
Her yerde "şans", "aile bağları" ve "bulunabilirlik" vurgulanıyor sapıklık - bir enayinin, kaderin iradesiyle bir mucizenin gerçekleştiğine dair rüyası ona göre, sözde paylaşmak ve tavsiye istemek için bir mucize - bu, başkalarının onun pisliğinin tadını çıkarması ve yalaması içindi.
Ve aynı şaheserde eşcinsel sikişmeyi ve pedofiliyi birleştirdiler - senin gibi insanlar patlamayla giderler.
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 2554
Geri,
Aptal... olduğu gibi kaldı... Haklısın... bana hangi yerden geldi...? Saçma sapan konuşuyorsun... yoldaşım, meslektaşına göz kulak olmalısın... sekste şiddetten hoşlanan eski bir polis... sadece erkekler için değil, kadınlar için de... nedense seni duymadım öfke.... yoksa orada bir hizmet birliği mi vardı... Varona, Varona’dan hoşlanmazdı.....?
Ve psikolojik açıdan şunu söyleyeyim... eğer bu konu aklınıza gelmeseydi... okumazdınız ve pedal çevirmezdiniz... konuyu zirveye çıkarmazdınız... aptalca kazılarla... bunu yapacak kadar beyin yok. bir insana yardım et... ama yürümenin bir anlamı yok... neden gizli aklını dışarı atıyorsun? Sadece bakış açımı bir kişiye ifade etmeye çalıştım... Yani, yardım et... senin aksine... kendini mazur gören... sanki iğrençmiş gibi... ve sen kendi parmağını nabzının üzerinde tutuyorsun.. ... "nabız"ı deliklere kadar sildim.... okursunuz ve keyfini çıkarırsınız....
Aptal... olduğu gibi kaldı... Haklısın... bana hangi yerden geldi...? Saçma sapan konuşuyorsun... yoldaşım, meslektaşına göz kulak olmalısın... sekste şiddetten hoşlanan eski bir polis... sadece erkekler için değil, kadınlar için de... nedense seni duymadım öfke.... yoksa orada bir hizmet birliği mi vardı... Varona, Varona’dan hoşlanmazdı.....?
Ve psikolojik açıdan şunu söyleyeyim... eğer bu konu aklınıza gelmeseydi... okumazdınız ve pedal çevirmezdiniz... konuyu zirveye çıkarmazdınız... aptalca kazılarla... bunu yapacak kadar beyin yok. bir insana yardım et... ama yürümenin bir anlamı yok... neden gizli aklını dışarı atıyorsun? Sadece bakış açımı bir kişiye ifade etmeye çalıştım... Yani, yardım et... senin aksine... kendini mazur gören... sanki iğrençmiş gibi... ve sen kendi parmağını nabzının üzerinde tutuyorsun.. ... "nabız"ı deliklere kadar sildim.... okursunuz ve keyfini çıkarırsınız....
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post