Geçmiş yaşamla ilgili düşünceler
-
Автор темыanton.petrov
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
- Registered for: 2 years 6 months
Geçmiş yaşamla ilgili düşünceler
Merhaba! Konu şu, eşimin benden önceki düşüncelerini kemiriyorum. Ben skandal başlatmıyorum, tamamen kendimdeyim. Ancak kötü düşünceler ortaya çıkıyor - bir keresinde onlara onları sevdiğini söylediğini, aynı yatağı paylaştığını, bu düşüncelerin hem kendisine hem de ağzına geldiğine dair. Bu düşünceler beni tüketiyor. Eski sevgilim bir keresinde bana onu emdiği bir fotoğraf göndermişti. Aslında bununla yaşamak zor. Nasıl başa çıktın? Yoksa ömür boyu mu?
- These users thanked the author anton.petrov for the post:
- Şeytan
-
- heyecanlanıyorum
- Total posts: 53
Re: Geçmiş yaşamla ilgili düşünceler
Umurumda değil. Bu nedenle hayat zor değil. Önemli olan şu ki, şimdi onu sikiyorum ve istediğim yere ve onun üzerine boşalıyorum. Bunu düşünmek ve düşünmek için yeterli zamanım olmadıanton.petrov: ↑08 Dec 2022, 20:39 Merhaba! Konu şu, eşimin benden önceki düşüncelerini kemiriyorum. Ben skandal başlatmıyorum, tamamen kendimdeyim. Ancak kötü düşünceler ortaya çıkıyor - bir keresinde onlara onları sevdiğini söylediğini, aynı yatağı paylaştığını, bu düşüncelerin hem kendisine hem de ağzına geldiğine dair. Bu düşünceler beni tüketiyor. Eski sevgilim bir keresinde bana onu emdiği bir fotoğraf göndermişti. Aslında bununla yaşamak zor. Nasıl başa çıktın? Yoksa ömür boyu mu?
- These users thanked the author galibiyetle for the post:
- anton.petrov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
- Registered for: 2 years 7 months
- Секс-знакомство: evet olası bir cinsel ilişki için seninle tanışmak isterim
Bir yabancı, bir yabancıyı terk etmez. Birbirlerini tanımadıkları sürece. Ya da bu eski sevgili onu ona miras olarak bırakmadı...Marinka: ↑09 Dec 2022, 19:09 Yanıt: Geçmiş yaşamla ilgili düşüncelerŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
Okunmamış mesaj Marinka » 09 Aralık 2022, 19:09
anton.petrov: ↑08 Aralık 2022, 20:39
Merhaba! Konu şu, eşimin benden önceki düşüncelerini kemiriyorum. Ben skandal başlatmıyorum, tamamen kendimdeyim. Ancak kötü düşünceler ortaya çıkıyor - bir keresinde onlara onları sevdiğini söylediğini, aynı yatağı paylaştığını, bu düşüncelerin hem kendisine hem de ağzına geldiğine dair. Bu düşünceler beni tüketiyor. Eski sevgilim bir keresinde bana onu emdiği bir fotoğraf göndermişti. Aslında bununla yaşamak zor. Nasıl başa çıktın? Yoksa ömür boyu mu?
Sana fotoğrafı neden gönderdi? Anlamıyorum. Onu geri gönderirdin, kıskansın.
Ah, genel olarak çok tatlı. Eski sevgililerimi tanıştırdım, belki onlar da fotoğrafımı paylaşırlar.
Ve geçmişten dolayı ne tür skandallar yaşanabileceğini anlamıyorum. Olanlar geçti.
Yazar Marinka’ya bu mesaj için teşekkür edildi (toplamda 5):
Bolbol, niqk, Larri, March, Fargal94
-
- Nirvana’dayım
- Total posts: 6415
- Orientation: heteroseksüel
Bunu miras yoluyla aktardıkları doğru mu? Kulağa çılgınca geliyorAlesander: ↑12 Dec 2022, 12:40Bir yabancı, bir yabancıyı terk etmez. Birbirlerini tanımadıkları sürece. Yoksa eski sevgili bunu ona miras olarak mı aktarmadı...Marinka: ↑09 Dec 2022, 19:09 Yanıt: Geçmiş yaşamla ilgili düşüncelerŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
anton.petrov: ↑08 Aralık 2022 , 20:39
Ah, genel olarak çok tatlı. Eski sevgililerimi tanıştırdım, belki onlar da fotoğrafımı paylaşırlar.
Ve geçmişten dolayı ne tür skandallar yaşanabileceğini anlamıyorum. Olanlar geçti.
- These users thanked the author Geçit for the post:
- anton.petrov
-
- Sürtünmeler
- Total posts: 352
Aynı zamanda, genellikle bir arkadaşlarıyla eski sevgililerini hallettikten sonra boşanan ve bir sonraki erkeğe geçen asil aktrislerimiz de var.
-
- Orgazm!
- Total posts: 520
- Registered for: 3 years
Pfft, her neyse. Bir tanıdığım kız arkadaşını onun önünde ağabeyine verdi))), 15 yıldır birlikte yaşıyorlar ve çocuklar ortak.Marinka: ↑12 Dec 2022, 12:50Bunu miras yoluyla aktardıkları doğru mu? Kulağa çılgınca geliyorBir yabancı, bir yabancıyı terk etmez. Birbirlerini tanımadıkları sürece. Yoksa eski sevgili bunu ona miras olarak mı aktarmadı...Marinka: ↑09 Dec 2022, 19:09 Yanıt: Geçmiş yaşamla ilgili düşüncelerŞikayetKısa alıntıTeşekkürler
anton.petrov: ↑ 08 Aralık 2022, 20:39
- These users thanked the author YeniDim for the post:
- anton.petrov
-
- Orgazm!
- Total posts: 586
Kıskançlık o kadar yorucu bir şeydir ki, uzun süre dayanırsanız sağlığınızı kaybedersiniz. O yüzden ya atın ya da kabul edin ve olduğu gibi kalmasına izin verin diye düşünüyorum. Belki daha iffetli birini bulduğunuzda onun geçmişini araştırmanın bir anlamı kalmaz. Sizin için neyin daha önemli olduğunu kendiniz seçin - kıskançlığınızla acı çekmek veya geçmişiyle ilgili bu düşünceler olmadan yaşamak. Asıl sorun her zaman kendimizdedir. Bu durum karşısında ne hissediyoruz?
- These users thanked the author Güzel for the post:
- anton.petrov
-
Автор темыanton.petrov
- Seksi sinyaller gönderme
- Total posts: 19
Uygun yorumlar için herkese teşekkür ederiz. Okumak bir zevkti, desteğiniz için teşekkür ederim! Sen en iyisin!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Gençlikte geçmişe duyulan kıskançlık diye bir şey vardır. Pek çok kişi bunu yaşamıştır ve bu durum ilişkilere zarar vermekten başka bir şey getirmez.
Sizden önce hiç kimseyle birlikte olmamış bir kadının, başkasının cazibesine çok daha duyarlı olduğunu fark ettiğinizde, yaşlandıkça ve olgunlaştıkça bu durum ortadan kalkar. hile. Bir noktada hayatında hiç kimseyi veya hiçbir şeyi görmediğini veya denemediğini fark eder (arkadaşları sana söyleyecektir) ve kendini hemen evli bulur. Merak onda da işe yarayacak - kocanızı aldatmak nasıl bir şey, ne kadar havalı? Aile hayatında zaten hayal kırıklığı yaşayan bir kadın, kural olarak, kendisinin ve diğer insanların hamamböcekleriyle çatışmalarla daha iyi başa çıkabilir, bağlılığa, sevgiye, istikrara (varsa) nasıl değer vereceğini bilir
nSonuçta o seninledir, eski sevgilisiyle değil.
Sizden önce hiç kimseyle birlikte olmamış bir kadının, başkasının cazibesine çok daha duyarlı olduğunu fark ettiğinizde, yaşlandıkça ve olgunlaştıkça bu durum ortadan kalkar. hile. Bir noktada hayatında hiç kimseyi veya hiçbir şeyi görmediğini veya denemediğini fark eder (arkadaşları sana söyleyecektir) ve kendini hemen evli bulur. Merak onda da işe yarayacak - kocanızı aldatmak nasıl bir şey, ne kadar havalı? Aile hayatında zaten hayal kırıklığı yaşayan bir kadın, kural olarak, kendisinin ve diğer insanların hamamböcekleriyle çatışmalarla daha iyi başa çıkabilir, bağlılığa, sevgiye, istikrara (varsa) nasıl değer vereceğini bilir
nSonuçta o seninledir, eski sevgilisiyle değil.
- These users thanked the author Vartislav for the post (total 2):
- Geçit, anton.petrov
-
- Flört etmek
- Total posts: 42
- Registered for: 2 years 10 months
Son yoruma meydan okuyacağım ve yazarı anlayacağım! İtiraz ediyorum: Ben karımın ilk ve tek adamıyım! Ve o da bir bok istemiyor!! Hatta açıkça teklif ediyorum! Ve onu kıskanmıyorum bile!! Beni tahrik ediyor! Ama madalyonun diğer yüzü de var, eşin hiçbir şey istememesi nedeniyle, sevgili bir kadın var, o da evli ve benden büyük. Bu yüzden onun zengin geçmişinden dolayı deliriyorum, takıntılara, deliliğe ve psikopatlara, onun başka biriyle birlikte olduğu ve benden daha fazlasını onunla yaptığına dair kafamdaki anıdan dolayı, böyle anlarda ikisini de öldürmeye hazırım . Ama onun kişiliklerle ilgili geçmişini bilmiyorum. Ve yerleşti! Ben de kendi içimde böyle yaşıyorum. Mücadele ediyorum. Sürekli anlamsız skandallar yapıyorum (Geçmişteki ahlaksız hayatı hakkında düşündüğüm her şeyi ona anlatmak istemiyorum ama benimle yaşlandıkça sakinleşti vb.). Bu AŞK! Sevilmeyenleri kıskanmazlar! Soğuk insanlar kıskanç değildir! Ve benim durumumdaki en kötü şey, onun bir zamanlar tutulan bir kadın olduğunu ve onun ona para ödeyip onu bir tatil yerine götürdüğünü anlamak. Ve şimdi beni seviyor ve zaten benimle ve hastalıklarıyla birlikte olmaya mahkum ve ben bir çocuk gibi aşığım, her şeyi anlamama rağmen ama ayrılamam - onsuz yaşayamam. Ve gönderemiyorum. Ve gönderip geri döndü. Ve affetti. Ve en önemlisi onu her zaman kafamda affediyorum. Bu affedilme bile değil. Sadece dikkatimi dağıtıyorum. Ama onu sponsorumun üzerinde tüm ücretli külotlarla tam bir cinsel gelişme içinde hayal ettiğim anda, tekrar ediyorum, ikisini de, hatta her ikisinden de fazlasını öldürmeye hazırım. Bununla da nasıl yaşanır? Bu tür düşünceler beni heyecanlandırmıyor. Ve eşimle birlikte heyecanlanıyorlar. Kısacası berbat!
-
- Oral stimülasyon
- Total posts: 167
- Registered for: 3 years 2 months
- Orientation: biseksüel
Yorum yapmaktan mutluluk duyacağım. Anlattığınız şey AŞK değil, onun aşamalarından biridir. Çok tanıdık, içinden geçmiş, tecrübeli. Sadece sevginin kendisine, güçlü cinsel çekiciliğe değil, aynı zamanda ne yazık ki bu ilişkideki belirsizliğe de dayanıyor. Bu ne kötü ne de iyi. Bu hayatta böyle bir aşamadır. Sonra başkaları da olacak, daha az eğlenceli değil ama o kadar da çılgın değil. Aşk sadece ön tarafta olamaz; bazen arka tarafta da olması gerekir. Sevdiğiniz kadını - tam olarak her zaman arzuladığınız, taptığınız vb. - hiç kıskanmadığınız bir durumu anlatacağım. Bu, sizi sevdiklerinden, sizi beklediklerinden, istediklerinden emin olduğunuzda olur - hem sözlerle hem de eylemlerle bunun onayını alırlar. Ve sen kendin seviyorsun, bekle, istiyorsun. Sonra kıskançlık bir dinozor gibi ölür. Belki birbirleriyle dalga geçmek üslup içindir) Ve kendi geçmişi olmayan ve başka hiçbir şey istemeyen bir eş - evet, evet. Bu olur. Ancak her şeyin hep böyle olacağı da bir gerçek değil.
-
- Similar Topics
- Replies
- Views
- Last post
-
- 15 Replies
- 428 Views
-
Last post by Zulook
-
- 36 Replies